آشنایی با بهترین روتر برای کسب و کارهای کوچک و نوپا

بهترین روتر برای کسب و کارهای کوچک
در حال حاضر، روتر که عموماً آن را با مودم های خانگی می شناسند از تنوع بسیار بالایی برخوردار هستند که هر کدام از آن ها قابلیت و کیفیت خاص خود را دارد. لذا هر شخصی می تواند با توجه به نیاز خود از اینترنت و بودجه خود، مناسب ترین روتر را برای کسب و کار خود انتخاب کند. مثلاً بهترین مودم برای گیمرها، مودم هایی با تاخیر پایین و بهترین مودم برای خانه ها مودمی با آنتن دهی خوب است.

آنچه در این مقاله می خوانید:

بهترین روتر برای کسب و کارهای کوچکروتر(Router) چیست؟ کدام روتر مناسب نیاز من است؟ بهترین روتر برای کسب و کارهای کوچک و نوپا چه ویژگی هایی دارد؟ برد وای فای WIFIبررسی انواع مختلف روتر شبکه دو بانده بودن روتر امنیت بالاتعداد پورت های اترنتنحوه اتصال به مودم و سازگاری آن با ISPمعرفی بهترین روتر برای کسب و کارهای کوچک و نوپاآشنایی با بهترین مودم برای کسب و کارهای کوچک و نوپا از طریق ISG

حال اگر شما یکی از صاحبان مشاغل نوپا هستید و می خواهید بهترین روتر برای کسب و کارهای کوچک نوپا را انتخاب کنید باید یکسری نکات اولیه در مورد مودم روترها را داشته باشید تا آگاهانه بهترین روتر را انتخاب کنید. مطمئناً در زمان انتخاب روتر اولین نکته ای که به ذهنتان خطور می کند سرعت بالا است. درست است که سرعت بالای روتر مودم برای ارتباط با دنیای بیرون، نیاز است اما شرط لازم و کافی نیست. یک روتر برای کسب و کار باید دارای قابلیت های دیگری هم باشد که ما قصد دارید در ادامه مطلب به تشریح آن ها بپردازیم.
در واقع، مجموعه این قابلیت ها در کنار هم سبب ایجاد بهترین روتر برای کسب و کارهای کوچک می شود. حال اگر تمایل دارید اطلاعات خود را در مورد بهترین روتر برای کسب و کارهای کوچک و نوپا افزایش دهید می توانید با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
روتر(Router) چیست؟ کدام روتر مناسب نیاز من است؟
بهترین روتر برای کسب و کارهای کوچک و نوپا چه ویژگی هایی دارد؟
همان طور که اشاره نمودیم سرعت بالا یکی از مهم ترین اولویت ها برای هر نوع کسب و کاری خصوصاً کسب و کارهای نوپا است تا دسترسی به اینترنت برای کاربران، راحت تر باشد. در واقع یکی از مهم ترین لازمه های هر نوع کسب و کاری اتصالات پیوسته و بدون نوسان است. لذا یکی از مهم ترین ویژگی هایی که یک روتر باید داشته باشد قابلیت اتصال به اینترنت با سرعت بالا است. البته تنها سرعت بالا برای این مودم ها کافی نیست. از دیگر ویژگی های یک روتر خوب عبارتند از:

برد وای فای
دو بانده بودن روتر
امنیت بالا
تعداد پورت های اترنت
میزان سازگاری روتر با ISP

برد وای فای WIFI
برد وای فای، یکی دیگر از ویژگی های این نوع روترها است. این ویژگی برای کسب و کارهای نوپایی که محیط بزرگی دارند بسیار حائز اهمیت است. چرا که دستگاه های مختلفی قرار است از طریق روتر به اینترنت وصل شوند لذا برد وای وای این نوع کسب و کارها بسیار مهم است. در این راستا باید متذکر شویم هر چه تعداد آنتن های یک روتر بیشتر باشد برد وای فای آن نیز بیشتر می شود. لذا برای چنین مشاغلی، از روترهایی با تعداد آنتن های بیشتر استفاده کنید.
بررسی انواع مختلف روتر شبکه
دو بانده بودن روتر
یکی دیگر از ویژگی های مهم در روترها ، دو بانده بودن روتر است. چرا که این نوع روترها قابلیت پشتیبانی از دو پهنای باند ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز را دارند. این ویژگی سبب می شود بتوان روتر را بر اساس برد و سرعت وای فای، تنظیم و پیکربندی کرد.

امنیت بالا
امنیت یکی دیگر از ویژگی های مهم برای روتر در کسب و کارها کوچک است. اگر شغلتان به گونه ای است که اطلاعات مهمی را در اینترنت رد و بدل می کنید باید روتری را انتخاب کنید که از حداکثر قابلیت های امنیتی برخوردار باشد.

تعداد پورت های اترنت
نکته قابل توجه در مورد پورت های اترنت این است که این ویژگی برای کسب و کارهای نوپای کوچک مهم است. چرا که در این نوع مشاغل، چند دستگاه و کامپیوتر از طریق کابل و سیم به یک مودم وصل هستند. بنابراین تعداد پورت در این نوع مشاغل، مهم است. اما در شرکت های بزرگ، تعداد پورت مهم نیست بلکه سرعت روتر مهم می باشد.
چرا که در این کسب و کارها، ارتباطات سیمی جواب نمی دهد و تمام استفاده کنندگان از مودم و اینترنت به صورت بی سیم، به مودم وصل می شوند.
نحوه اتصال به مودم و سازگاری آن با ISP
یکی از نکات مهم در زمان انتخاب بهترین روتر برای کسب و کارهای نوپا این است مودمی انتخاب کنید که کارایی و وصل شدن به آن آسان باشد تا تمام کارکنان کسب و کار بدون نیاز به مهندسان و متخصصین از آن استفاده کنند. همچنین توجه کنید این روتر حداکثر میزان سازگاری با ISP را داشته باشد. هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
معرفی بهترین روتر برای کسب و کارهای کوچک و نوپا
با توجه به ویژگی های ذکر شده در این قسمت چند مورد از بهترین روتر مودم های مناسب کسب و کار را معرفی می کنیم:
روتر D-Link AC1200 Wi-Fi Router: از ویژگی های این روتر بی سیم می توان به دو بانده بودن و پشتیبانی از دو فرکانس ۲.۴ و ۵ مگاهرتز آن اشاره کرد که این قدرت بالای فرکانس سبب شد منطقه وسیعی را تحت پوشش خود درآورد. امنیت و سرعت بالا، ۴ آنتنه بودن، قدرت گیرندگی ۵ دسی بل و ۴ درگاه LAN از دیگر ویژگی های این روتر مودم است.
روتر  +Linksys EA6350 AC1200: این روتر دوبانده با طراحی ظاهری بسیار شیک از ویژگی های خارق العاده ای برخوردار است که شامل سرعت و امنیت بالا، پشتیبانی از دو فرکانس ۵ و ۲.۴ مگاهرتز و داشتن چند درگاه اعم از یک درگاه اترنت آپلینک، یک درگاه اترنت (RJ45) و یک درگاه یو اس بی LAN می باشد.
مودم و روتر TP-Link Archer C3150 v2: یکی از مهم ترین ویژگی های این روتر جدید، سازگاری با انواع سیستم عامل ها است که سبب شده به یک روتر قوی تبدیل شود. این روتر دارای ۴ آنتن است که قابل جدا شدن می باشند. پشتیبانی از دو باند فرکانسی ۵ و ۲.۴ مگاهرتز و همچنین داشتن درگاه های مختلف LAN، WLAN و USB از دیگر شاخصه های این روتر است.

آشنایی با بهترین مودم برای کسب و کارهای کوچک و نوپا از طریق ISG
حال اگر قصد خرید بهترین روتر مودم برا کسب و کار خود هستید و اطلاعات چندانی در این زمینه ندارید می توانید با مجموعه معتبر و تخصصی ISG تماس بگیرید. این مجموعه با داشتن کارشناسان مجرب و متخصص، مشاوره های لازم در این زمینه را به شما ارائه می دهد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…

ttttttttttttttttttttttt
نصب و راه اندازی شبکه های کامپیوتری در کسب و کارهای کوچک
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
شبکه ی کامپیوتری راهی مناسب برای استفاده بهینه از سیستم و اجزای آن است. استفاده از این روش راهی مناسب برای سازمان های کوچک نیز می باشد. یک شبکه کامپیوتری به شما این اجازه را می دهد که تمام عملکرد های یک کسب و کار کوچک – مانند ارتباطات، انتقال داده و ذخیره – راحت تر مدیریت کنید.
با نصب شبکه، کامپیوتر شما می تواند از تمام قابلیت هایش حداکثر استفاده را ببرد و با تمام نیاز های کسب و کار شما تطبیق داده شود. شما می توانید به هر کامپیوتری که در درون شبکه هست دسترسی داشته باشید، همچنین فایل ها و ابزار را به اشتراک بگذارید.
یک طراحی اثر گذار شبکه ی کامپیوتری می تواند یک تغییر بنیادین در کسب و کار ایجاد کند. در این مقاله، می خواهیم مراحل نصب و آموزش یک شبکه ی کامپیوتری برای کسب و کار های کوچک را بررسی کنیم.
شبکه کابل کشی یا شبکه بی سیم
اولین تصمیمی که در مورد شبکه تان باید گرفته شود این است که آیا می خواهید شبکه تان به صورت کابل کشی باشد یا به صورت بی سیم(وایرلس). این دو روش حتما معایب و مزایا ی خود را دارند، ولی هر یک می تواند نیازهای کسب و کار شما را بر طرف کند.
گفته می شود که شبکه های کابلی کاملا قابل اعتماد، مقرون به صرفه، ایمن و آسان در نصب است. البته اگر تعداد اجزایی که به اینترنت وصل می شود زیاد باشند، بهتر است از شبکه ی بی سیم استفاده شود، که به شما امکان این را می دهد که از راه دور به اینترنت دسترسی داشته باشید. نصب شبکه های بی سیم نیز به لطف حضور WiFi بسیار آسان شده است،. همچنین دیگر نیاز به سیم و کابل نبوده، پس هزینه ها نیز کاهش پیدا می کنند.
کامپیوترهای رومیزی (desktop ) عموما به سمت شبکه های کابل کشی شده گرایش دارند، در عین حال لپتاپ ها به شبکه های بی سیم تمایل دارند. اگر شما یک کامپیوتر رومیزی و یک لپتاپ در محل کارتان دارید، شما می توانید ترکیبی از این دو را استفاده کنید. بر فرض مثال، کامپیوتر رومیزی من از طریق کابل اترنت به اینترنت وصل است و لپتاپ از طریق روتر بی سیم به اینترنت متصل است.
نصب و راه اندازی شبکه: همتا به همتا (peer to peer ) در مقابل کلاینت – سرور (client – server)
تصمیم بعدی که باید در هنگام نصب کردن شبکه گرفته شود در مورد آن است که آیا به صورت همتا به همتا بر پا شود یا به صورت مشتری – سرور. هر دو شبکه کامپیوتر ها را به وصل می کنند و در نتیجه منبع ها می توانند در اشتراک گذاشته شوند. تفاوت های اساسی این دو شبکه در پیکر بندی ها است.
 

نصب و راه اندازی شبکه کامپیوتری همتا به همتا (peer 2 peer):
در شبکه ی peer to peer، هر کامپیوتر هم به عنوان مشتری و هم سرور کار می کند. هر کامپیوتر به صورت مستقیم با یک کامپیوتر دیگر در شبکه ارتباط دارد و منبع ها می توانند اضافه یا حذف شوند. نصب همتا به همتا در شبکه های خانگی فراگیر تر است.
ابزار های مورد نیاز :
بر پا کردن یک شبکه ی peer to peer نیاز به یک روتر (با قابلیت های بی سیم) و کابل های اترنتی که روتر را به مودم متصل کنیم و از روتر به کامپیوتر ها متصل گردد مورد نیاز است.
تنظیماتی که نیاز دارید :
با توجه به سیستم عاملی که کامپیوتر شما از آن استفاده می کند، کامپیوتر شما باید برای داشتن شبکه دارای یکسری عملکرد های تعبیه شده باشد. بر فرض مثال در ویندوز ، می توانید گزینه ای را انتخاب کنید که تمام کامپیوتر ها را در یک گروه کاری (workgroup برای xp ) یا یک گروه خانگی (homegroup برای ویندوز 7) قرار دهد و اجازه پرینت یا به اشتراک گذاری فایل را بدهد. شبکه های داخلی تعبیه شده در درون کنترل پنل به شما در راه اندازی این شبکه کمک می کند.
 

نصب و راه اندازی شبکه کامپیوتری کلاینت – سرور (client – server)
در یک شبکه کلاینت – سرور، چند مشتری (کامپیوتر ها) به یک سرور مرکزی متصل می شوند. داده های عمومی و برنامه ها بر روی یک سرورنصب شده اند و مشتری به سرور متصل می شود تا بتواند به آن دسترسی داشته باشد. این روش نصب در سازمان های بزرگ بیشتر اجرا می شود.
ابزار هایی که به آن نیاز دارید :
برای آنکه یک شبکه ی کلاینت – سرور ایجاد کنید، شما معمولا به یک سرور یا حداقل به یک سیستم عامل سرور پسند (server-friendly) نیاز دارید، مایکروسافت ویندوز نسخه ی سرور و linux برای آن بسیار مناسب است.
شما می توانید یکی از آنها را به PC متصل کنید و به عنوان سرور از آن استفاده کنید، ولی اگر یک سازمان بزرگ دارید بهتر است که از یک سرور تنهایی (یعنی یک سیستم مستقل به عنوان سرور) استفاده شود، مخصوصا اگر در آینده قصد دارید شبکه تان را توسعه دهید.
قطعاتی که نیاز دارید :
اتصال به شبکه نیمی از کار است. هنگامی که متصل شدید، سرور شما یا کامپیوتری که سرور OS در آن در حال اجرا است، باید برای پیکربندی آماده باشد. تمام کامپیوترهای کلاینت شما باید دارای نام باشند. شما از این نام ها برای اینکه محدودیت ها راتنظیم کنید یا امتیاز هایی به هر کدام از مشتری های بر روی شبکه تان بدهید، استفاده می کنید.
امنیت شبکه :
امنیت شبکه نیز یک مورد اساسی است که در کسب و کار های متوسط باید به آن توجه کرد، مخصوصا در پیکر بندی شبکه های بی سیم.
با وارد کردن عدد 192.168.1.1 در مرور گر خود وارد تنظیمات روتر شوید. با توجه به روتری که استفاده می کنید. شما باید یک قسمتی به نام Security ببینید. استاندارد مطرح در حال حاظر وای فای برای رمزگذاری شبکه های بی سیم WPA یا WPA2 (wifi protected access) است. اگر روتر شما از این قابلیت پشتیبانی می کند، آن را انتخاب کنید و یک پسورد قوی انتخاب کنید. همچنین مهم است که برای هر کامپیوتر روی شبکه به صورت مستقل و از طریق پسورد، محدودیت ها و برنامه هایی مانند firewall یا آنتی ویروس نصب کنید.
در یک شبکه کلاینت – سرور، چند مشتری (کامپیوتر ها) به یک سرور مرکزی متصل می شوند. داده های عمومی و برنامه ها بر روی یک سرورنصب شده اند و مشتری به سرور متصل می شود تا بتواند به آن دسترسی داشته باشد. این روش نصب در سازمان های بزرگ بیشتر اجرا می شود.
ابزار هایی که به آن نیاز دارید :
برای آنکه یک شبکه ی کلاینت – سرور ایجاد کنید، شما معمولا به یک سرور یا حداقل به یک سیستم عامل سرور پسند (server-friendly) نیاز دارید، مایکروسافت ویندوز نسخه ی سرور و linux برای آن بسیار مناسب است.
شما می توانید یکی از آنها را به PC متصل کنید و به عنوان سرور از آن استفاده کنید، ولی اگر یک سازمان بزرگ دارید بهتر است که از یک سرور تنهایی (یعنی یک سیستم مستقل به عنوان سرور) استفاده شود، مخصوصا اگر در آینده قصد دارید شبکه تان را توسعه دهید.
قطعاتی که نیاز دارید :
اتصال به شبکه نیمی از کار است. هنگامی که متصل شدید، سرور شما یا کامپیوتری که سرور OS در آن در حال اجرا است، باید برای پیکربندی آماده باشد. تمام کامپیوترهای کلاینت شما باید دارای نام باشند. شما از این نام ها برای اینکه محدودیت ها راتنظیم کنید یا امتیاز هایی به هر کدام از مشتری های بر روی شبکه تان بدهید، استفاده می کنید.
 

 
امنیت شبکه :
امنیت شبکه نیز یک مورد اساسی است که در کسب و کار های متوسط باید به آن توجه کرد، مخصوصا در پیکر بندی شبکه های بی سیم.
با وارد کردن عدد 192.168.1.1 در مرور گر خود وارد تنظیمات روتر شوید. با توجه به روتری که استفاده می کنید. شما باید یک قسمتی به نام Security ببینید. استاندارد مطرح در حال حاظر وای فای برای رمزگذاری شبکه های بی سیم WPA یا WPA2 (wifi protected access) است. اگر روتر شما از این قابلیت پشتیبانی می کند، آن را انتخاب کنید و یک پسورد قوی انتخاب کنید. همچنین مهم است که برای هر کامپیوتر روی شبکه به صورت مستقل و از طریق پسورد، محدودیت ها و برنامه هایی مانند firewall یا آنتی ویروس نصب کنید.
نتیجه گیری :
راه اندازی یک شبکه کامپیوتری کوچک به اولویت های شما وابسته است. هنگامی که طرح تان را انتخاب کردید و ابزاری را که می خواهید با آن کار کنید را فراهم کردید، باید اتصال قطعات به یکدیگر را انجام دهید.
منبع:آونگ

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید