آموزش تبدیل فایل پیغام تلفن گویا در دستگاه TVM پاناسونیک با نرم افزار Adobe Audition

تبدیل فایل‌ پیغام تلفن گویا در دستگاه TVM پاناسونیک
در این بخش از آموزش تصمیم داریم که در رابطه با فایل‌های پیغام دستگاه صندوق صوتی پاناسونیک صحبت کنیم. بسیاری از همکاران برای تبدیل فایل‌های پیغام تلفن گویا روی دستگاه TVM پاناسونیک مشکل دارند و نمی‌توانند فرمتی که مورد نیاز دستگاه TVM هست را بسازند.

آنچه در این مقاله می خوانید:

تبدیل فایل‌ پیغام تلفن گویا در دستگاه TVM پاناسونیکتبدیل فایل صوتی به فایل را به فرمت دستگاه TVMتبدیل فایل MP3 یا Wave به فرمت TVM

ما پیش از این در مورد نرم‌ افزار Adobe Audition صحبت کردیم و آموزش آن را آماده کردیم. می‌توانیم از آن آموزش برای کار کردن با نرم‌ افزار Adobe Audition کمک بگیرید و در این بخش ما به شما بگوییم که چطور با نرم‌افزار Adobe Audition خروجی مورد نیاز دستگاه TVM را آماده کنید.
تنظیمات خروجی برای TVM
تبدیل فایل صوتی به فایل را به فرمت دستگاه TVM
دوستان نرم‌افزار Adobe Audition را باز می‌کنیم. من نرم‌افزار Adobe Audition را از قبل در اینجا نصب دارم و نحوه کار با این نرم‌افزار را می‌توانید در جلسه قبلی که ما در مورد آن صحبت کردیم نگاه کنید و یاد بگیرید هرچند که چیز سختی نیست ولی نرم‌افزار  بسیار حرفه‌ای برای بحث صدا است.
فرض کنیم که ما یک فایلی مانند این فایل صوتی داریم و می‌خواهیم این فایل را به فرمت دستگاه TVM یعنی فرمتی که TVM نیاز دارد تبدیل کنیم.
باید چکار کنیم؟ من ابتدا فایل را در اینجا قرار دادم روی نرم‌افزار Adobe Audition یک آپلود کردم. در قسمت Multi Track این را OK می‌زنیم و یک Multi Track را اینجا می‌سازیم. در نهایت فایل صوتی‌مان را به ‌این صورت می‌کشیم و روی یکی از این لایه‌ها قرار می‌دهیم.
دوستان در این آموزش من نمی‌خواهم در مورد خود نرم‌افزار Adobe Audition صحبت کنم. چون در بخش قبلی در مورد آن صحبت کردیم و گفتیم که چطور می‌توانیم چند لایه فایل صوتی را در اینجا به ‌عنوان مثلاً موزیک Back ground همین صدا قرار دهیم. ما در این بخش فقط می‌خواهیم در مورد خروجی آن صحبت کنیم.
تبدیل فایل MP3 یا Wave به فرمت TVM
من یک فایل MP3 یا Wave را دارم و می‌خواهم آن را به فرمت مورد نیاز TVM یا همان صندوق صوتی پاناسونیک تبدیل کنم. کافی است که روی فایل خود حال اگر چند تا باشد باید کنترل A را بزنیم اما الان چون یک فایل داریم می‌توانیم کلیک راست کنیم و در قسمت Export Mix down روی گزینه Selected Clips کلیک کرده پنجره ای باز خواهد شد.
 ما در پنجره اول در قسمت File Name می‌توانیم اسم فایل خود را بگذاریم مثلاً TVM-01 بعد مسیر خود را که گزینه Location است را مثلاً روی Desktop گذاشتیم.
گزینه سوم خیلی مهم است در اینجا از Format سوم که Libsndfile است استفاده می‌کنیم که تمام اینها را ساپورت می‌کند و Wave مورد نیاز ما است که گزینه Libsndfile است. پس این گزینه را انتخاب می‌کنیم.
 بعد فرکانس ما هست دوستان حتماً فرکانس Sample Rate باید روی ۸۰۰۰ باشد و Bit Depth هم روی ۸ یا ۱۶ باشد که ما با ۱۶ می‌خواهیم خروجی بگیریم. Quality را روی ۱۰۰ بگذارید که با بالاترین سطح کیفیت به شما خروجی بدهد. این را ok کنید.
پایین‌تر در بخش Format Setting اینجا Change را می‌زنیم و Format را روی حالت Wave قرار می‌دهیم و Encoding را روی حالتADPCM  4-bit IMA قرار می‌دهیم این را OK می‌کنیم. در نهایت از حالت Stereo خارج می‌کنیم و روی حالت Mono می‌گذاریم و OK می‌کنیم.

 یک ‌بار دیگر با هم مرور کنیم اولین گزینه Format را روی حالت Libsndfile قرار می‌دهیم. بعد فرکانس را روی ۸۰۰۰ قرار می‌دهیم ۱۶bit می‌گذاریم. مرحله بعدی گزینه Format Setting گزینه Format را از حالت Sun Next خارج کرده و روی حالت Waveform قرار می‌دهیم و Encoding را روی حالت IMA 4-bit ADPCM قرار می‌دهیم و OK می‌کنیم. حالا من اینجا چون این Mono را تغییر دادم این را برای ما عوض کرده بود. اما شما خروجی را نگاه کنید تا تمام موارد در اینجا باشد.
روی حالت Wave باشد ۸۰۰۰ و ۱۶bit و Format Setting روی حالت Waveform باشد و کدک آن روی PCM 4bit باشد. در نهایت Mixdown Options روی حالت Mono باشد در نهایت OK را می‌زنیم با فرمت tvm-01 روی این مسیر به ما خروجی می‌دهد. فایلی که برای ما خروجی گرفته است tvm-01 است.
این فایل برای TVM آماده شده است و شما می‌توانید روی صندوق صوتی پاناسونیک به‌ راحتی آپلود کنید و دستگاه TVM هم این فایل را قبول می‌کند و مشکلی ندارد. اما اگر هر کدام از این موارد را تغییر بدهید دیگر دستگاه TVM این فایل را از شما قبول نمی‌کند و امکان آپلود آن وجود ندارد. امیدوارم که این بخش آموزشی برای شما مفید بوده باشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه  با ما همراه باشید…

ttttttttttttttttttttttt
آموزش ساخت پیغام تلفن گویا با نرم افزار Adobe Audition
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
نحوه ساخت فایل یا پیغام تلفن گویا با نرم‌ افزار Adobe Audition
سلام و درود به همه شما همراهان عزیز در این بخش از آموزش می‌خواهیم در رابطه با نرم‌افزار Adobe Audition صحبت کنیم که چطور می‌توانیم با این نرم‌افزار فایل یا پیغام گویا را با بهترین کیفیت بسازیم و بتوانیم روی مرکز تلفن‌های پاناسونیک یا ایزابل آپلود کنیم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

نحوه ساخت فایل یا پیغام تلفن گویا با نرم‌ افزار Adobe Auditionویژگی‌های نرم‌افزار AVSنحوه کارکردن با نرم‌ افزار Adobe Audition آشنایی با نرم افزار Adobe audiotinمراحل تنظیمات فایل صوتی روی Adobe Auditionنحوه خروجی گرفتن با استفاده از نرم‌افزار Adobe Audition

توضیحات اولیه
ویژگی‌های نرم‌افزار AVS
ابتدا روی سایت برویم. ما از چندیدن ماه قبل دو ویدئوی آموزشی را برای شما عزیزان آماده کرده بودیم. یکی آموزش نرم‌ افزار AVS هست که در دو جلسه است  جلسه اول و جلسه دوم. با نرم‌افزار AVS هم ما ‌می‌توانیم فایل‌های صوتی یا فایل‌های پیغام تلفن گویایی که ضبط شده را به فرمتی که مدنظر ما هست تبدیل کنیم.
اما مشکلی که با نرم‌ افزار AVS داریم این است که کیفیت صدا را برای فرمتی که ما می‌خواهیم خیلی پایین می‌آورد و در بعضی موارد صدا کاملاً نامفهوم می‌شود.
فرمتی که برای مرکز تلفن‌هایی مانند TDA ،TDE ،NS یا مرکز تلفن ایزابل به ‌این صورت است که باید Codec روی PCM باشد و فرکانس که Sample Rate است روی ۸۰۰۰ باشد. Sample Size  روی ۱۶ bit باشد و Channle روی ۰/۱ mono باشد.
ما روی مرکز NS می‌توانیم فرکانس را روی ۱۶۰۰۰ هم بگذاریم اما روی مرکز ایزابل باید حتماً روی فرمت همین ۸۰۰۰  و ۱۶bit باشد تا شما بتوانید فایل را آپلود کنید.
نرم‌ افزار Adobe Audition یک نرم‌افزار بسیار حرفه‌ای برای Edit صدا هست و حتی دوره آموزشی چندین ساعته دارد. اما ما در این بخش به‌ صورت خیلی کوتاه بخش‌هایی را که مورد نیاز ما هست می‌خواهیم در مورد آنها صحبت کنیم.
نحوه کارکردن با نرم‌ افزار Adobe Audition
این نرم‌افزار را من از قبل دانلود کردم و روی سیستم نصب کردم حالا نرم‌افزار را باز می‌کنیم. ما با این ‌نرم‌افزار می‌توانیم کیفیت پیغام تلفن گویا را خیلی بهتر از AVS خروجی بگیریم.
AVS هم همین‌ کار را انجام می‌دهد اما کیفیت صدا را پایین می‌آورد و این مشکلاتی بود که همیشه همکاران با ما در میان می‌گذاشتند و می‌گفتند با AVS که ما خروجی می‌گیریم کیفیت صدای فایل پیغام تلفن گویا خیلی پایین می‌آید و زمانی که روی تلفن پخش می‌شود یک جاهایی از آن نامفهوم است به همین دلیل ما تصمیم گرفتیم که نرم‌افزار Adobe Audition را به شما معرفی کنیم. آشنایی با نرم افزار Adobe audiotin
کارکردن با این نرم‌افزار قطعاً نسبت به AVS سخت‌تر است. زیرا AVS یک نرم‌افزار ابتدایی برای این کار است و Adobe Audition کاملاً حرفه‌ای محسوب می‌شود. من اینجا روی دسکتاپ دو فایل گذاشتم یکی فایل پیغام تلفن گویا به ‌نام ISG هست که تلفن گویای شرکت خودمان است و یک فایل موزیک هم داریم که من تمام کارهایی را که با AVS انجام داده بودم را در اینجا با نرم‌افزار Adobe Audition انجام می‌دهم.
دو فایل را ابتدا روی پنجره سمت چپ Adobe Audition می‌ریزیم. نصب این نرم‌افزار بسیار ساده است و هیچ چیز خاصی ندارد. فکر می‌کنم در اولین فرصت من فایل Adobe Audition را هم در قسمت دانلودها برای شما می‌گذارم تا بتوانید دانلود کنید.

اما در soft98 هست و می‌توانید از آنجا هم نرم‌افزار را بگیرید. روی نرم‌افزار برویم من دوتا فایل دارم و می‌خواهم این دو فایل را با هم میکس کنم و Background موزیک داشته باشم و یک خروجی باکیفیتی هم برای نرم‌افزار یا مرکز تلفن خود بگیریم.
مراحل تنظیمات فایل صوتی روی Adobe Audition
دوستان اولین کاری که انجام می‌دهیم این است که وارد قسمت Multi Track می‌شویم. یک Multi Track می‌سازیم و در این بخش می‌توانیم تمام فایل‌های صوتی خود را هرچند لایه‌ که باشد قرار دهیم.
ما الان دو تا لایه داریم یک Background با نام موزیک Yani داریم که پایین می‌گذارم و PBX Shop هم که فایل اصلی ما است را بالا می‌گذارم. مهم نیست می‌توانند جابه‌جا شوند. با اسکرول Mouse در این نوار می‌توانیم آن را بزرگ و کوچک کنیم. وقتی کوچک می‌کنیم می‌توانیم این را هم به ‌این صورت اسکرول کنیم.
من می‌خواهم یک قسمت از فایل موزیک خود را بردارم. قسمت موزیکی که مورد نظر ما هست می‌توانیم Mute کنیم. البته این موزیک برای تلفن گویا زیاد موزیک Background خوبی نیست اما برای آزمایش هست. در قسمت بالای صفحه یک ابزار داریم با این ابزار تیغ به‌ این صورت Cut می‌زنیم یا کلیک می‌کنیم بعد سمت چپ را کلیک راست می‌کنم و گزینه Delete را انتخاب کرده و پاک می‌کنم.
دوباره با ابزار Move Tool این فایلی که کلیک شده را در ابتدا قرار می‌دهم. مشابه نرم‌افزارهای دیگر edit شرکت Adobe Audition با Space می‌توانم Play یا Puss کنم.
مثلاً ما قسمتی از موزیک را می‌خواهیم با ابزار Cut قسمت انتهای موزیک را Cut یا Delete می‌کنم. اگر خواستید که داخل همین نواری که اینجا برش خورده محتوای آن را چپ و راست کنید می‌توانید از ابزاری که به شکل فلش چپ و راست است به‌نام Slip Tool کمک بگیرید. این ابزار محتوا را جا‌به‌جا می‌کند.
برای اینکه بهتر بتوانیم فایل را مدیریت کنیم من مقداری نوار را جمع می‌کنم. مثلاً ما می‌خواهیم پیغام از قسمتی از موزیک پخش شود اولاً که این را از حالت Mute برمی‌داریم و با همین ابزار آن را کمی جلوتر می‌برم. الان صدای Background ما زیاد است زمانی که این صدای خانوم پخش می‌شود صدای Background باید کم شود.
من روی نوار زرد رنگ قرار می‌گیرم به من علامت Volume را نشان می‌دهد. این را می‌توانم در قسمت مورد نظر دبل کلیک کنم.
 نقطه آبی می‌شود البته باید دو نقطه را انتخاب کنم بعد می‌توان آن را بالا و پایین یا عقب و جلو کرد یعنی زمانی که صدا پخش می‌شود صدای موزیک به حداقل برسد یا کمتر شود.
البته این کار را به AVS هم انجام می‌دادیم و کار خاصی نیست. در انتهای موزیک هم می‌توانیم صدا را به‌ صفر برسانیم. یک ابزار دیگر هم با نام Fade In Line Value داریم که برای ابتدا و انتهای هر بخش می‌تواند به شما کمک کند.  وقتی در این حالت قرار می‌گیرد ضربه اول پخش نمی‌شود.
اگر خواستید که اکولایزر خاصی را روی هریک از فایل‌ها بگذارید خیلی راحت می‌توانید این کار را انجام دهید. مثلاً این فایل ما هست و روی قسمت EQ روی گزینه Toggles the power state آمدم می‌توانم در اینجا وضعیت فایل را تغییر دهم و در گزینه Show EQ editor window تغییرات اکولایز را ایجاد کنم.
روی گزینه  Toggles the power state می‌توانم خاموش و روشن کنم. اگر خواستید دستی تغییرات اکولایز را با گزینه Show EQ editor window انجام بدهید خیلی راحت است. یک حالتی را انتخاب بکنید و بعد صدا را بر اساس چیزی که خودتان می‌خواهید تنظیم کنید.
نحوه خروجی گرفتن با استفاده از نرم‌افزار Adobe Audition
این کل فایل ما هست اگر علامت منفی را بزنیم نوار را کامل به اندازه چیزی که نیاز داریم به ما نشان می‌دهد. حال می‌خواهیم خروجی بگیریم.
یک راه خروجی این است که ctrl+A بزنیم کلیک راست کنیم در قسمت Export Mix down گزینه Selected Clips  در اینجا مسیر و فرمت خروجی را مشخص کنیم.
بسیار راحت است مثلاً می‌توانیم به روی Desktop برویم و در قسمت File Name یک اسمی را برای آن بگذاریم. به‌عنوان مثال Audio-01 و در قسمت File Name فایل خود آن را Save کنیم و Location روی Desktop است.
اینجا مهم است که Format را روی  Wave PCM بگذاریم و بعد فرکانس آن را از گزینه Sample Rate روی ۸۰۰۰ قرار می‌دهیم. نکته مهمی که تفاوت اصلی این نرم‌افزار با AVS است همین جا است که در این نرم‌افزار می‌توانیم Quality را روی بهترین حالت که ۱۰۰% است قرار دهیم تا با بهترین کیفیت برایتان خروجی بگیرد و در نهایت ۱۶bit باشد و ok می‌کنیم.
در نهایت روی آخرین بخش Change را می‌زنیم و از حالت Stereo به حالت Mono تبدیل می‌کنیم. پس تمام این خروجی‌ها را مطابق همان چیزی که در AVS بود در اینجا هم باید بگذارید.  Format آن Wave PCM و فرکانس آن ۸۰۰۰ و ۱۶bit و Mono باشد. این را ok می‌کنیم و در آن واحد به ما خروجی را می‌دهد.
خروجی روی فایل Desktop با نام PBX Shop سیو شده که صدای نسبتا قابل قبولی دارد و می‌توان گفت بهترین کیفیت را با این مواردی که لحاظ کردیم به ما می‌دهد. اما اگر Quality را روی ۵۰% بگذارید قطعاً کیفیت آن پایین‌تر می‌آید. پس این خروجی با استفاده از نرم‌افزار Adobe Audition انجام شد طوری که ما بهترین کیفیت تلفن گویا را داشته باشیم.
این نرم‌افزار تا حد زیادی مشکل شما را حل می‌کند. حال اگر باز نیازی هست که روی EQ آن هم کار کنید می‌توانید کیفیت صدای گوینده و Base یا موارد دیگر را با همان EQ به ‌راحتی انجام دهید و برای Background هم به‌ همین شکل است. امیدوارم که این بخش هم برای شما مفید بوده باشد و بتوانید خروجی بهتری را برای تلفن گویا با این نرم‌افزار داشته باشید.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه  با ما همراه باشید…

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید