دراین مقاله قصد داریم تا شما را با قسمت چهاردهم آموزش ویندوز 10 با نام Efs آشنا کنیم , پس درادامه با ما همراه شوید.
اززمان عرضه ویندوز با نسخه های متفاوت تا به امروز هرکدام از محیط های ویندوزدارای رابط گرافیکی متفاوتی هستند که کارکردن با انها هرکدام پیچیدگی های متفاوتی دارند و درزمان عرضه هرکدام ازاین نسخه های ویندوز دغدغه اکثر کاربران در استفاده صحیح و کارامد تر ازاین نسخه های مختلف است و نگرانی همه کاربران درتنظیمات مختلف در این نسخه ها می باشد دراین بین نیزتنظیمات شبکه وایرلس نیز ازقاعده مستنی نیست.
باتوجه به شکل زیر و انچه که با فلش نشان داده شده روی آیکن مورد نظر کلیک می کنیم.
بعد از کلیک کردن برروی آیکن مورد نظر گزینه یا عبارت Network & Internet Settings همانطور که در شکل زیرنشان داده شده با توجه به فلش مورد نظربرروی عکس این گزینه را کلیک می کنیم.
سپس درصفحه زیر و سپس ازطریق بخش Status برروی آیکن Change connection Properties می شویم.
بعد ازورود به صفحه مورد نظر که با دو گزینه روبه رو می شویم اولین گزینه که Make this PC discoverable نام دارد زمانی که این گزینه را به حالت on بزاریم کامپیوترشما اگر دریک شبکه خصوصی درخانه و یا محیط کاری باشه اجازه می دهد که دیگر کامپیوترها و وسایلی که درشبکه خصوصی هستند توسط کامپیوتر شما عمل discovery انجام شود با توجه به اینکه ممکن است کامپیوتر شما در یک شبکه خصوصی نباشد و متصل به اینترنت شود بهتر است این گزینه به حالت off باشد تا سطح امنیتی کامپیوتر شما بالا رود.
اما گزینه دوم که Metered connection نام دارد در زمانی که شما این گزینه را به حالت on بگذارید به صورت خود کار از اینترنت , برنامه هایی که نیاز به بروز رسانی دارند این عمل انجام می شود اما بهتر است این گزینه نیز خاموش باشه تا زمانی که کامپیوترتان را روشن می کنید در زمانی که سیستم شما در حال boot شدن می باشد عمل بروز رسانی انجام می شود که این عمل به صورت خودکار انجام می شود پس بهتراست که این گزینه نیز خاموش باشد تا اگر اینترنت محدودی دارید ازپهنای باند مورد نظر استفاده نکند.
مجددا به صفحه Status می رویم و برروی آیکون WiFi کلیک می کنیم.
سپس برروی آیکن WiFi می شویم .
دراین صفحه با چهار گزینه روبه رو هستیم .
درگزینه اول که Show available networks نام دارد می توان لیستی از شبکه های وایرلس یا WiFi را که در محدوده ما است نشان داده می شود ویا به عبارتی لیست تمام این شبکه های وایرلس برای ما لیست می شود .
در گزینه دوم که Hardware properties نام دارد مشخصات سخت افزاری کارت شبکه مورد نظر برای ما نمایش می دهد همانطور که در شکل زیرنشان داده شده است یک مشخصات سخت افزاری کارت شبکه مورد نظر نشان داده شده است.
و اما گزینه سوم که Mange Known network نام دارد که گزینه اصلی در تنظیمات شبکه می باشد می توان تنظیمات وایرلس را انجام داد.
اما گزینه چهارم که use random hardware addresses نام دارد زمانی که این حالت به صورت on باشد درهنگام وصل شدن به شبکه وایرلس به صورت random یک آدرس ip به آن اختصاص داده می شود که بهتر است این گزینه همواره به حالت on باشه تا سریعتر به شبکه وایرلس و یا WiFi متصل شود.
اما برای انجام تنظیمات دستی یک شبکه وایرلس وارد گزینه سوم یعنی Mange Known network می شویم.
پس ازکلیک برروی این عبارت وارد صفحه زیر می شویم.
برای تنظیمات یک شبکه وایرلس برروی عبارت Add a new network کلیک می کنیم و سپس در صفحه وارد شده تنظیمات مربوطه را انجام می دهیم.
درگزینه اول که Network name نام دارد نام شبکه وایرلس مربوطه را وارد کرده
درگزینه بعدی که Security نام دارد با توجه به سطح امنیتی شبکه وایرلس مورد نظر نوع Security type را انتخاب می کنیم.
اگرگزینه های WEP و یا WAP را انتخاب کنیم یک کادر به نام Security Key باز می شود که دراین کادر پسورد شبکه وایرلس مورد نظر را وارد می کنیم.
ودرنهایت گزینه آخر که Connect automatically را تیک آن می زنیم تا بعد ازخاموش و روشن شدن سیستم به صورت اتوماتیک به شبکه وایرلس وصل شود.