آموزش FXO نیوراک بخش اول / ارتباط نیوراک با ایزابل (جلسه ۳۳)

راه‌اندازی Gateway Fxo Newrock و ارتباط دادن آن با مرکز تلفن ایزابل

سلام به همه شما همراهان عزیز در این بخش از آموزش می‌خواهیم نحوه راه اندازی گیت وی FXO نیوراک را برای شما توضیح دهیم و آن را به مرکز تلفن ایزابل ارتباط بدهیم.
بخش اول: توضیحات اولیه
ابتدا روی وان‌نوت رفته و توضیحات اولیه را مشابه ویدئوهای قبلی به شما ارائه می‌دهم. تا اینجا ما یک fxo grandstream چهار کانال را برای شما config کردیم و به گرنداستریم خود یک خط شهری وصل کردیم و تمامی تماس‌‌های ورودی و خروجی را بر روی مرکز تلفن ایزابل خود دریافت نمودیم.
کاری که در این بخش قرار است انجام دهیم مشابه سناریوی قبل می‌خواهیم با Gateway Fxo Newrock این کار را انجام دهیم. یعنی کاملاً مشابه با گرنداستریم است فقط با برند Newrock است.
برند Newrock و Grandstream از لحاظ کیفی و کارآیی مشابه یکدیگر هستند و چون کیفیت خوبی دارند و پیدا کردن و استفاده کردن از این Fxoهای Newrock و Grandstream در بازار راحت است به همین دلیل ما از همین گیت‌وی‌ها استفاده می‌کنیم و آموزش این را هم در این دوره آموزشی برای شما لحاظ کردیم.
پکیج جامع مرکز تلفن ایزابل کاربرد پورت wan در اتصال خط شهری آنالوگ به FXO NEWROCK
کاری که من تا این مرحله انجام دادم این بود که یک مرکز تلفن ایزابل با IP 20.225 هست و یک سیپ‌ترانک را می‌خواهیم ابتدا با Newrock برقرار کنیم. یک خط شهری آنالوگ را به  FXO1 NEWROCK وصل کردم و از پورت ون Newrock به سوییچ خود ارتباط دادم تا بتواند مرکز تلفن ایزابل را ببیند.
دوستان نکته‌ای که بسیار مهم است و در همین ابتدای کار بهتر است در نظر بگیرید این است که برای ارتباط ‍FXO NEWROCK به شبکه حتما از پورت wan استفاده کنید.
پشت gateway fxo newrock برای اتصال به شبکه دو تا پورت wan و pc هست. شما حتماً از پورت wan استفاده کنید. زیرا اگر از پورت wan استفاده نکنید در تماس‌های ورودی یک‌سری مشکلاتی به‌وجود می‌آید.
پس این نکته را مد‌نظر قرار بدهید و اولین کاری که برای ارتباط انجام می‌دهید این است.
ساخت INBOUND ROUTE روی ایزابل برای ارتباط تماس‌های ورودی NEWROCK
ما یک‌سری تماس‌های ورودی داریم که از خط‌شهری وارد NEWROCK می‌شود و بعد به ایزابل انتقال پیدا می‌کند. در چنین مرحله‌ای ما بر روی ایزابل باید INBOUND ROUTE را مشابه سناریوی قبل بسازیم و بتوانیم تماس‌های ورودی که به NEWROCK وارد می‌شود به ایزابل ارتباط بدهیم.
پس اولین کاری که انجام می‌دهیم این است که بر روی ایزابل یک trunk می‌سازیم. بعد سیپ‌ترانک خود را بر روی FXO NEWROCK راه‌اندازی می‌کنیم و سپس تماس‌ها را به سمت ایزابل ارتباط می‌دهیم.
دوستان فقط یک نکته‌ای را در اینجا اضافه کنم این‌ است که IP که NEWROCK به صورت پیش‌فرض گرفته مشابه همان گرند‌استریم از DHCP سرور هست. کلاً شما هر Client را که به شبکه اضافه کنید به صورت اولیه از DHCP سرور IP می‌گیرد.
NEWROCK را هم ما Reset factory کردیم هیچ کانفیگی بر روی آن وجود ندارد که قاعدتاً از DHCP سرور IP گرفته است. می‌خواهیم ببینیم چه IP گرفته که از نرم‌افزار ADVANCED IP SCANNER استفاده می‌کنیم. ‌
بخش دوم: گرفتن آی‌پی NEWROCK و ساخت ترانک
ورود به محیط وب NEWROCK
این نرم‌‌افزار ADVANCED IP SCANNER است اسکن را می‌زنیم و چند لحظه به آن فرصت می‌دهیم تا رنج بیست را به طور کامل اسکن کند و آی‌پی NEWROCK را به ما تحویل بدهد. از اسم Shanghai Xun Shi Communica مشخص است که این NEWROCK است.
وقتی آن را باز کنیم ۲۰.۵۱ را نشان می‌دهد. روی مرورگر می‌رویم آی‌پی ۱۹۲.۱۶۸.۲۰.۵۱ را می‌زنیم و وارد محیط وب NEWROCK می‌شویم. دوستان پسورد NEWROCK مشابه گرنداستریم نیست و پسورد آن Admin نمی‌باشد.
برای ورود دو تا User دارد. شما با User اپراطور و administrator می‌توانید وارد شوید. با User ادمین، پسورد آن قسمت اول یعنی mx8 می‌شود. بعد در قسمت Refresh عدد داده شده را وارد می‌کنیم به عنوان مثال op7a بعد login می‌شویم. این به‌صورت اولیه است.
ساخت ترانک در محیط وب NEWROCK
ما وارد محیط وب NEWROCK شدیم. گفتیم اولین کاری که انجام می‌دهیم این است که با IP 20.225 وارد ایزابل می‌شویم و یک ترانک می‌سازیم. ما از قبل یک ترانک با نام Sip trunk ساخته بودیم و مشابه همین را باید بسازیم.
پس وارد قسمت add sip trunk می‌شویم. در قسمت Trunk Name اسم آن را وارد می‌کنیم. به عنوان مثال اسم آن را  sip-newrock می‌گذاریم. User, password نیازی نداریم چون می‌خواهیم با برنامه Trust ترانک خود را برقرار کنیم.
آی‌پی NEWROCK ما ۱۹۲.۱۶۸.۲۰.۵۱ هست. اسم آن را هم در قسمت Trunk Name وارد می‌کنیم و sip-newrock می‌گذاریم. یک context به آن می‌دهیم. context=from-trunk تماس‌هایمان به inbound route برود. qualify را هم می‌توانیم بگذاریم اجباری نیست.
برای ابتدا بگذاریم بهتر است تا بتوانیم چک کنیم ترانک مشکلی نداشته باشد.  بنابراین qualify=yes می‌گذاریم. insecure=port invite تا تماس‌های ناشناس وارد شود و هیچ مشکلی از این بابت نباشد. در نهایت submit و ok می‌کنیم.
اهمیت تعیین حالت IP در NEWROCK
 اما نکته مهم این است که اگر به‌خاطر داشته باشید گفتیم که Client هایی که در شبکه قرار است همیشه باشند و قرار است که یک‌سری تجهیزاتی به آنها وصل شود به عنوان مثال NEWROCK قرار است که به ایزابل وصل باشد نباید IP آن تغییر کند.
شما می‌‌توانید هم در داخل Router این کار را بکنید یعنی IP مک NEWROCK را به‌صورت Static کنید که داینامیک نباشد و عوض نشود. یا می‌توانید در قسمتbasic گزینه  network را که هر Client آن را دارد در قسمت IP address  آی‌پی را از حالت DHCP خارج کرده و روی حالت استاتیک می‌گذاریم.
قاعدتاً باید در رنجی که ایزابل هست به آن IP بدهیم. به عنوان مثال ۲۰.۱۲۱ چک می‌کنیم که IP مشکلی نداشته باشد و از قبل، آن را به Client دیگری نداده باشیم. ۱۹۲.۱۶۸.۲۱.۱۲۱  را وارد کرده و چک می‌کنیم. آن را از قبل نداریم و مشکلی نیست.
در قسمت SUBNET MASK به عنوان مثال عدد ۲۵۵ را وارد می‌کنیم. DEFAULT GATEWAY را هم به طور مثال ۲۰.۱۹۱ می‌گذاریم. چون در شبکه داخلی است و قرار نیست که خارج شود و Route انجام شود به SECONDARY DNS نیازی نیست حالا save می‌کنیم.
دوباره Ping که بگیریم Ping آن را داریم به جای ۵۱ عدد ۱۲۱ را می‌گذاریم.
اگر به خاطر داشته باشید در gateway grandstream حتماً باید ریبوت می‌کردیم اما در اینجا نیازی نیست. Mx8 و در قسمت refresh عبارتی که نوشته شده را وارد می‌‌کنیم. در قسمت basic گزینه network ما اینجا شبکه را به صورت استاتیک تبدیل کردیم.
در قسمت ایزابل در قسمت ترانک‌ها ما ترانکی که برای گرنداستریم ساخته بودیم IP آن ۲۰. ۱۲۰ است و NEWROCK شده ۲۰.۱۲۱ پس عدد ۵۱ را به ۱۲۱ تغییر می‌دهیم. مجدداً submit و ok می‌کنیم.
گفته شد اولین کار ساخت ترانک است و بعد sip show peers را می‌زنیم که سرور مقابل را بتوانیم ببینیم.
در قسمت Sip grand ما unreachable را از شبکه خارج کردیم اما در قسمت sip new قسمت  unreachable درست هست و می‌‌توانیم qualify را هم برداریم و به آن نیازی نداریم.
Qualify  برای یک چک اولیه خوب است و اگر هم باشد اختلالی ایجاد نمی‌کند. sip newrock این سیپ‌ترانکی است که ما بر روی ایزابل ساختیم.
نحوه ساخت Sip trunk روی NEWROCK
حالا بر روی NEWROCK باید مشابه همین سیپ‌ترانک را بسازیم. اما نحوه config آن نسبت به گرنداستریم یا همان مرکز تلفن ایزابل متفاوت است. در قسمت ترانک قسمت basic sip ابتدا باید IP آن وارد کنید.
در قسمت proxy server آی‌پی مرکز تلفن ایزابل را قرار می‌دهیم. قرار است که تماس‌های ما از NEWROCK به سمت ایزابل برود.
پس آی‌پی ایزابل باید در اینجا به عنوان Register سرور قرار بگیرد. در قسمت proxy server عدد ۱۹۲.۱۶۸.۲۰.۲۲۵ و پورت را هم گفته بگذارید که ما هم از آن استفاده می‌کنیم. در قسمت Registrar server  عدد ۱۹۲.۱۶۸.۲۰.۲۲۵ را وارد می‌کنیم.
گزینه  Registrar mode را هم روی حالت per line بماند و چیزی را تغییر ندهید. این تنظیمات ترانک است و ما ترانکی را با عنوان همان SIP ساختیم و گفتیم تماس‌هایی که قرار است به NEWROCK بیاید به آی‌پی ۲۰.۲۲۵ با پورت ۵۰.۶۰ برود. چون قرار نیست که Register شود User و  پسوورد هم ندارد.
بخش سوم: تعیین مسیر برای تماس‌‌های خطوط شهری‌
برای تماس‌هایی که قرار است از سمت خطوط شهری به NEWROCK می‌آید هنوز تعیین مسیری انجام نشده است. به روی وان‌نوت می‌رویم. تماس‌هایی که از سمت خطوط شهری می‌آید قرار است که این تماس‌های به روی ایزابل برود.
تنظیمات در قسمت ترانک هست. در بخش ترانک ما دقیقا مشخص می‌کنیم که چه اتفاقی برای تماس‌ها بیفتد و نحوه انتقال آنها به چه صورتی باشد. اگر به‌خاطر داشته باشید در گرند‌استریم DID مشخص می‌کردیم و همان کار را در اینجا هم باید انجام دهیم.
یعنی کانفیگ‌ها مشابه است اما محیط وب آنها با یکدیگر کاملا متفاوت است و هیچ ربطی به یکدیگر ندارند. پس در بخش TRUNK در بخش Feature می‌توانیم مشخص کنیم در گزینه Number ما یک FXO هشت کانال داریم.
به صورت اولیه برای FXO1 قسمت Phone number عدد ۵۰۰ را گذاشته است. ما چیزی را تغییر نمی‌دهیم. می‌گذاریم Phone number روی عدد ۵۰۰ بماند. حال اگر بر روی FXO2 برویم این عدد به ۵۰۱ تغییر پیدا می‌کند. به‌ترتیب این اعداد اضافه می‌شود و FX07 عدد ۵۰۷ می‌شود. پس FXO1 قسمت Phone number آن ۵۰۰ است و ما تغییری نمی‌دهیم.
نحوه ارسال تماس‌های ورودی در NEWROCK
اینجا دو نوع تماس داریم. زمانی‌که یک شخصی به یکی از خطوط شهری زنگ می‌زند و تماس وارد NEWROCK می‌شود از اینجا به بعد می‌خواهد ارسال شود و به این قسمت مربوط می‌شود و می‌گوید به چه صورتی تماس‌های ورودی را ارسال کنم؟ از Second stage dialing باشد یا Second stage Binding کنم. حال Binding به چه معناست؟ یعنی تماس‌های ورودی را مستقیم به ایزابل بفرست.
روی حالت Second stage dialing حالتی است که در گرنداستریم در مورد آن صحبت کردیم. اگر به خاطر داشته باشید زمانی که ما در گرنداستریم DID را نگذاشته بودیم و به خط شهری زنگ زدیم بوق کاذبی را به ما داد و یک بوقی را برای تماس‌گیرنده فرستاد. چرا این اتفاق افتاد؟ چون هیچ DID را نگذاشته بودیم.
زمانی که DID را گذاشتیم مستقیم ارسال کرد. پس اگر DID را آنجا نگذاریم مانند همان حالت Second stage می‌شود و اگر DID را در گرند استریم بگذاریم مانند این است که آن را روی حالت Binding گذاشتیم و با یک Number آن را ارسال می‌کردیم.
مثلاً آنجا اگر اشتباه نکنم روی ۵۵۱ گذاشتیم و گفتیم که FXO1 با DID 551 با نامبر ۵۵۱ تماس‌‌ها به سمت ایزابل برود. در اینجا هم می‌توانیم همین کار را انجام دهیم. پس Binding حالتی است که شما برای هر خط و هر FXO قرار است که یک DID خاصی را ارسال کنید.
پیشنهاد من این است که بر روی Binding بگذارید و همان ۵۰۰ که در بالا هست را برای همین‌جا هم لحاظ کنید. دوستانdetection   Caller ID و Echo cancellation حتما فعال باشد.
ارسال تماس‌های ورودی  NEWROCK به ایزابل
اگر شخصی از سمت راست از خط شهری به خط شهری ما زنگ می‌زند تماس وارد NEWROCK شد. حالا چه اتفاقی بیفتد؟
گفتیم در ترانک Binding شود و FXO1 را گفتیم که شماره آن ۵۰۰ است. پس اگر یک شخصی به خط یک زنگ می‌زند یک CIDرا دارد که شماره تماس‌گیرنده است و یک DID را دارد.
این CID و DID به سمت ایزابل ارسال می‌شود. زمانی که به سمت ایزابل می‌آید وارد INBOUND ROUTE می‌شود. چون context ترانک خود را FROM-TRUNK گذاشتیم. پس این از تماس‌های ورودی می‌توانیم الان چک کنیم.
زنگ بزنیم و تماس به مرکز تلفن ایزابل وارد شود. قبل از اینکه بخواهیم زنگ بزنیم شما حتماً باید INBOUND را چک کنید. وارد ایزابل می‌شویم و INBOUND را چک می‌کنیم که مشکلی نداشته باشد.
چون از قبل ساختیم یک any DID و یک any cid ساختیم incoming و به سمت مثلاً extensions 120 می‌فرستیم. حالا تماس خود را برقرار می‌کنیم تماس وارد شد هیچ مشکلی نداشت. این در رابطه با تماس‌های ورودی بود.
در ویدئوی بعدی قرار است در رابطه با تماس‌های خروجی و OUTBOUND صحبت کنیم. من را با بخش بعدی آموزش همراهی کنید.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه  با ما همراه باشید…

ttttttttttttttttttttttt
آموزش FXO نیوراک بخش دوم / برقراری تماس خروجی با گیت وی نیوراک (جلسه ۳۴)
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
راه‌ اندازی تماس خروجی با داخلی‌ ایزابل

در این درس با نحوه راه اندازی تماس خروجی با داخلی ایزابل آشنا خواهید شد.
بخش اول: توضیحات اولیه
تفاوت Newrock با گرنداستریم
برای تماس‌های خروجی باید روی ایزابل Config انجام دهیم که مربوط به بخش  Outbound می‌شود و یک root هم مطابق کاری که روی گرنداستریم انجام دادیم باید روی Newrock انجام دهیم.
 تفاوت Newrock با گرنداستریم این است که روی گرنداستریم تماس‌های خروجی به صورت پیش فرض نوشته شده و همه تماس‌های خروجی را می‌فرستد که شامل FXO1 تا FXO8 است که به ترتیب خارج می‌کند.
اما روی Newrock هیچ کانفیگی در رابطه با ارسال تماس‌ها به خطوط شهری وجود ندارد و نیاز است که Route اولیه را شما بنویسید.  اگرچه که این کار خیلی راحت و ساده انجام می‌شود.
بخش دوم: نوشتن Route اولیه
ابتدا روی صفحه Newrock رفته و پسورد که MX8 هست را وارد می‌کنیم.
وارد صفحه که شد در بخش Routing کانفیگی که مربوط به تماس‌هایی که قرار است از Newrock  خارج شود و قرار است به سمت خطوط شهری برود دیده می‌شود.
در قسمت Digit map تغییری ایجاد نکنید. در ورژن‌های جدید Newrock باکس مربوط به Routing table در قسمت پایین قرار گرفته و باکسی در قسمت بالا قرار گرفته که می‌توانید  از طریق آن Route را بنویسید که مقداری کار شما را آسانتر کرده است.
اما باز هم هیچ نوع Route به صورت پیش فرض ندارد. با موس روی علامت سوال سمت راست بالا رفته کلیک کنید صفحه زیر باز می‌شود.
در این قسمت انواع Routing در قالب مثال‌هایی آورده است که می‌توانید از آنها استفاده کنید.
به عنوان مثال شماره ۸ که در آن PSTN خطوط شهری ما است. عبارت IPX Route FXO 1,2,3, را کپی کرده و آن را می‌بندیم.
در این قسمت Paste و سپس save می‌کنیم.
با همین Route نوشته شده به Newrock می‌گویید تماس‌هایی که از هر IP آمد و هر شماره ای را داشت در ابتدا به سمت FXO1 روت برود اگر مشغول بود ۲ و اگر باز مشغول بود ۳ و اگر مشغول بود به ۴ برود. البته دستگاه ما ۸ کانال است در قسمت Call status که FXO1 تا ۸ را به ما نشان می‌دهد.
که در اینجا می‌بینید لاین اولی وصل است. حالا به قسمت Routing رفته و در Route table مشاهده می‌کنیم اصلاح شد و به صورت ۱ تا صفر نوشته شد.
چون یک خط وصل کردیم صفر را برمی‌داریم و سپس آن را save می‌کنیم.
معنای Routing نوشته شده در Route table چیست؟
روی وان نوت می‌رویم. برای این که تماس‌هایی که از ایزابل می‌آیند و قرار است از خطوط شهری خارج شوند به قسمت Routing  آن می‌رویم. پیش فرض آن به صورت IP X ROUTE FXO 1 که عدد از ۱ تا هر عددی متغیر است.
IP Src که مربوط به IP Issable است که در واقع درخواستها از سمت ایزابل می‌آید و مرکز تلفن ایزابل مبدا ما محسوب می‌شود.
X نوشته شده به معنای Number است بدین معنا که بتواند چه شماره‌هایی را بگیرد.
به جای FXO می‌توان دستورات دیگر را هم نوشت مثلا بنویسید Remove کند ۲ یعنی اولش را حذف کند.
به جای X می‌توان Dial plan خود  Newrock را اضافه کرد.
در قسمتی که مثالها وجود دارد مشاهده می‌کنیم که به جای FXO از Keep یا Remove استفاده شده است. انواع مثالها را در این قسمت می‌توانید مشاهده کنید.
در این قسمت به Dial plan اشاره کرده و نوشته ۶۱۲۰. که دات به معنای همه چیز است.
کاتالوگ دستگاه را اگر نگاه کنید می‌توانید توضیحات دقیق را ببینید. اگر نیاز بود برای ارتباط بین مراکز از این Newrock استفاده کنید می‌توانید به Mannual مراجعه کرده و مطابق با دستوراتی که در آنجا نوشته شده Routing را بنویسید.
در دوره جامع ایزابل به طور کامل دستوراتی را که مورد نیاز شما در Routing است بررسی و چک کردیم و به صورت عملی پیاده‌سازی شد. در اینجا می‌خواهیم مطالب را به صورت فشرده‌تر بیان کنیم و برای Config که شما قرار است به صورت اولیه انجام دهید نیاز به Routing کامل نیست.
پیاده‌سازی Rout ها را روی ایزابل
اگر نیاز شد می‌توانید Rout ها را روی ایزابل پیاده‌سازی کنید. بدین معنا که بخشی از این Routing ها توسط خود ایزابل قابل پیاده‌سازی هستند و نیازی نیست که شما  Routing را در اینجا بنویسید.
اما یکسری بخش‌ها باید در این قسمت انجام شود. این که بگوییم درخواست ما با این Routing به FXO 1 یا ۲ یا ۳ برود و تفکیک بر اساس خطوط شهری باشد حتماً باید در این قسمت کار را انجام دهیم.
پس این یک پیش فرض در تنظیمات Default Route بود که کپی و paste کردیم.
Routing برای خطوط شهری زیاد
اگر تعداد خطوط بیشتر بود در اینجا باید آن را مشخص کنید. مشابه مثالی که در بخش علامت سوال دیدیم. وقتی save کنیم تماس‌های خروجی باید برقرار باشد به شرط آن که در ایزابل آن را روی Outbound Routes بفرستیم که در ویدئوی قبلی برای گرنداستریم انجام دادیم.
گفتیم که اگر ۹ را گرفت و بعد از آن هر شماره‌ای بود عدد ۹ به عنوان prefix حذف شود و مابقی شماره‌ها به سمت sip grand ارسال شود که اینجا آن را روی sip new rock گذاشته و آن را Submit می‌کنیم.
یعنی تماس‌های خروجی از هر داخلی به سمت ترانک Newrock برود و از Newrock خارج شود. تماس روی Newrock می‌آید و با Route نوشته شده در اینجا تماس به سمت FXO 1 می‌رود.
تست می‌کنیم و شماره‌ای را می‌گیریم. اولویت بندی می‌کنیم که در قسمت Outbound تماس از اولی خارج شود.
بخش سوم: نکات باقی‌مانده Newrock
نکاتی در مورد Codecها
دوستان چند نکته دیگر هم روی Newrock هست اینها را هم بررسی کنیم. در قسمت Basic در قسمت System شما اینجا می‌توانید Codecها را هم مشخص کنید. هنوز ما در مورد Codecها صحبت نکردیم. زیرا یک‌سری کانفیگ هم باید روی ترانک پیاده‌سازی شود. اما در اینجا هم شما می‌توانید Codecها را تغییر دهید.
یا در مورد DTMF Mode اگر به‌خاطر داشته باشید در گرنداستریم روی حالت Audio بود. اما در اینجا به ‌صورت پیش‌فرض RFC 2833 هست و ok هست. اما در گرنداستریم چون به‌صورت پیش‌فرض روی حالت Audio بود گفتیم به RFC 2833 تغییر بدهید.
اما در اینجا نیازی به تغییر نیست اما اگر خواستید چیزی را تغییر دهید به عنوان مثال در مورد SIP اگر ترانک شما پورت دیگری دارد، پورت آن را تغییر دهید و یا موارد دیگر می‌توانید چک کنید و ببینید که چه گزینه‌‌ای مورد نیاز شما هست.
تنظیمات مهم در راه‌اندازی تماس‌های ورودی و خروجی در Newrock
به روی ایزابل برویم دوستان تنظیماتی که ما در مورد Newrock صحبت کردیم حداقل تنظیمات بود. یعنی شما باید حداقل این تنظیمات را انجام بدهید تا Newrock برای تماس‌های ورودی و خروجی راه‌اندازی شود.
قاعدتاً به مشکی نمی‌خورید. اما یک مشکلی که معمولاً پیش ‌می‌آید بحث تماس‌های ورودی هست که بعضی مواقع مرکز مقابل که ممکن است Newrock، Gerandstream، پاناسونیک یا حتی یک ایزابل دیگر باشد تماسی را می‌فرستد اما مرکز تلفن شما این تماس را دریافت نمی‌کند، این موضوع در تماس‌های ورودی بسیار شایع است. یعنی شما تماس خروجی دارید اما تماس ورودی به ایزابل ندارید.
پارامتری که ما در بحث ترانک‌ها در مورد آن صحبت کردیم در Sip Newrock  گذاشتم بحث Insecure بود که گفتیم به Packet های  ناشناس اجازه ورود بدهد و Port و درخواست Invite را نادیده بگیرد. مفهوم آن این است که همان بار اول که Invite را می‌فرستد و با یکدیگر تبادل می‌کنند کفایت می‌کند.
رفع اشکال تماس‌های ورودی
اگر در تماس‌های ورودی مشکلی داشتید یک گزینه دیگر داریم و می‌توانید در قسمت Security گزینه Advanced Settings را مشاهده کنید.
در این قسمت یک پارامتری به‌نام Enable anonymous SIP calls داریم که به معنای این است که اجازه ورود تماس‌های ناشناس را به من بده و به سمت داخل بفرست. این گزینه را فعال کنید و چک کنید معمولاً مشکل حل می‌شود.
 اگر مشکل حل نشد به قسمت Asterisk SIP Settings تنظیمات PBX الان خدمت شما عرض می‌کنم. گزینه Enable direct access (Non-embedded) to IssabelPBX را هم فعال کنید.
ما این گزینه را از قبل فعال کرده بودیم قسمت Un embedded هست ببینید اگر این گزینه غیر فعال باشد شما در قسمت PBX گزینه PBX Configuration  روی Un embedded که کلیک کنید اجازه ورود به شما ‌نمی‌دهد و این دقیقاً تنظیمات PBX  هست و ایزابل هم از همین‌ها استفاده می‌کند.
در اینجا یک‌سری گزینه‌هایی وجود دارد که در محیط ۲۰۱۷ ایزابل وجود ندارد. چون ما با محیط ۲۰۱۷ ایزابل کار می‌کنیم اما در نسخه ۲۰۲۰ تقریبا تکمیل شده است در واقع تمام این گزینه‌ها را در محیط ایزابل داریم و نیازی نیست که به اینجا وارد شویم.
برای اینکه بتوانیم به Un embedded اجازه ورود بدهیم حتماً باید در قسمت Security در قسمت Advanced Settings  با فعال کردن گزینه  access (Non-embedded) to IssabelPBX به Un embedded اجازه ورود بدهیم و در نهایت در قسمت PBX گزینه PBX Configuration این‌بار Un embedded را بزنیم تنظیمات را به ما می‌دهد.
انجام تنظیمات برای رفع تماس‌های ناشناس
حال کاری که باید انجام دهیم این است که در قسمت Setting گزینه Asterisk SIP Settings در قسمت پایین دو تا گزینه Allow SIP Guests و Allow Anonymous Inbound SIP Calls را داریم.

هر دو گزینه را Yes می‌کنید و Submit می‌زنید. اگر اینجا IP Configuration نداشته باشید اینجا به شما پیغام خطا می‌دهد و Apply را به شما نشان نمی‌دهد.
روی حالت Public بگذارید و بعد Apply را بزنید تا تنظیمات  ذخیره شود. به همین راحتی مشکل تماس‌های ناشناس حل می‌شود.

رفع مشکل تنظیمات ناشناس با گزینه Un embedded
پس اگر Insecure برابر با Port Invite در تنظیمات ترانک گذاشتید و مشکل حل نشد به قسمت Security گزینه Advanced Settings در آنجا هم تیک آن را فعال کنید اگر باز هم مشکل حل نشد. قسمت Un embedded را فعال کنید.
وارد Un embedded شوید بعد Setting Asterisk SIP را بزنید و دو تا گزینه مربوط به تماس‌های ناشناس را فعال کنید. روی حالت Yes قرار دهید و شبکه را روی حالت Public بگذارید بعد Submit و Apply کنید که این کل تنظیمات آن است. حال Asterisk SIP Settings که در قسمت Un embedded در نسخه ۲۰۱۷  هست در اینجا نیست.
یعنی حتماً باید از Un embedded وارد شوید. اما در نسخه ۲۰۲۰ گزینه Asterisk SIP Settings را اضافه کرده‌اند و تکمیل شده است و دیگر نیازی نیست که شما وارد Un embedded شوید.
در انتهای این بخش این نکته را به شما بگویم که ممکن است در تماس‌های ورودی با آن برخورد داشته باشید و اگر برخورد داشتید مشابه همین مراحلی که خدمت شما عرض کردم می‌توانید پیش بروید و مشکل خود را حل کنید.
امیدوارم این بخش از آموزش نیز برایتان مفید بوده باشد. به سراغ بخش‌های بعدی برویم.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…

ttttttttttttttttttttttt
نمایندگی نیوراک
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
نمایندگی نیوراک، با ظهور تکنولوژی VoIP، نیوراک وارد عرصه تولید تجهیزات شبکه در این بخش شد. کیفیت بالا، قیمت مناسب و سادگی در پیکربندی باعث محبوبیت این تجهیزات در بین مصرف کنندگان نیوراک شده است. نیوراک به عنوان یکی از شرکت های پیشرو در فناوری ویپ، گیت وی های سازگار با مایکروسافت لینک تولید کرده است. در حال حاضر تنها گیت وی سازگار با مایکروسافت لینک سرور در بازار ایران نیوراک است. گیت وی های آنالوگ برای اتصال به خط تلفن شهری یا دستگاه های تلفن آنالوگ مورد نیاز است. این گیت وی ها دارای پورت های FXS یا FXO هستند.

آشنایی با نمایندگی نیوراک در ایران
نمایندگی نیوراک، نمایندگی نیوراک در ایران با ضمانت اصالت و آکبند بودن و همچنین یک سال گارانتی به فروش می رسد و همچنین مجموعهISG به مشتریان خود این اطمینان را می دهد که کلیه خدمات فروش، نصب و راه اندازی مطابق با استانداردهای نمایندگی انجام می شود. خریداران گرامی می توانند با خیال راحت تمامی محصولات نیوراک را از نمایندگی نیوراک در ایران، فروشگاه اینترنتیISG خریداری کنند، همچنین در نظر داشته باشند که تمامی محصولات نیوراک دارای 1 سال گارانتی معتبر می باشند. شرکت نیوراک به عنوان یکی از قدیمی ترین تولید کنندگان تجهیزات ویپ، اکنون محصولات زیادی برای ارائه در لیست محصولات خود دارد.
شرکت فناوری نیوراک با تمرکز بر توسعه تجهیزات VoIP فعالیت خود را آغاز کرد. در حال حاضر این شرکت با ارائه طیف وسیعی از محصولات یکی از شرکت های پیشرو در حوزه فناوری VoIP می باشد. این محصولات شامل گیت وی نیوراک های آنالوگ، دیجیتال، گیت وی رسانه ای، IP-PBX سخت افزاری برای کاربردهای مختلف می باشد. محصولات نیوراک در سازمان های کوچک، متوسط ​​و بزرگ استفاده می شود. کیفیت بالا، قیمت مناسب، پشتیبانی قوی و رضایت مشتری از اهداف اصلی گروه صنعتی نیوراک است. شرکت نیوراک علاوه بر تولید محصولات سخت افزاری با کیفیت، اقدام به تولید محصولات نرم افزاری نمود. از جمله می توان به CRM انحصاری شرکت نیوراک، گوشی نرم افزاری سیستم عامل اندروید و iOS، نرم افزار ضبط مکالمه و … اشاره کرد.
نماینده نیوراک در ایران از محصولات نیوراک مطابق با استانداردهای کیفیت بین المللی و روش مدیریت کیفیت موثر در دوره تحقیقات، تولید و خدمات گارانتی برای ارتقای کیفیت محصولات استفاده می کند. شرکت نیوراک در سال 2002 توسط افرادی به نام های بینگ یانگ و هوآ لین تاسیس شد. قبل از تاسیس این شرکت، بینگ یانگ به عنوان مدیرعامل و هوآ لین به عنوان معاون فناوری در شبکه های همگرا کار می کرد. پس از مدتی با توجه به ضرورت تکنولوژی SIP و پتانسیل بالای آن برای توسعه و همچنین کاهش هزینه های تلفن در کشورهای در حال توسعه، این دو تصمیم به ترک شبکه های همگرا گرفتند و نیوراک تکنولوژی در ایالت دلاویر آمریکا را تاسیس کردند. پس از تأسیس نیوراک، آنها تصمیم گرفتند با برخی از متخصصان کهنه کار که در زمینه مهندسی سخت افزار و نرم افزار مخابرات کار می کردند، شریک شوند.

اولین محصول این شرکت که MX100-AG نام داشت و از 48 پورت پشتیبانی می کرد تنها در مدت نه ماه توسط این شرکت به بازار عرضه شد. پس از موفقیت در بازار مخابرات و با توجه به هزینه های پایین تولید در چین، این شرکت در سال 2003 تصمیم به انتقال دفتر مرکزی خود به شانگهای چین کرد و فن آوری شانگهای نیوراک نام گرفت. نیوراک با 6 کارمند اصلی از ایالات متحده و تعدادی کارمند محلی، توسعه محصول، فروش و عملیات خود را در دفتری به مساحت 260 فوت مربع (25 متر مربع) در نزدیکی مرکز شهر شانگهای آغاز کرد. به دلیل قوانین نامطلوب و زیرساخت ضعیف IP و شبکه در اوایل دهه 2000، سرعت توسعه بازار VOIP کاهش یافت و فروش شرکت از سال 2003 تا 2008 دوره بسیار دشواری را تجربه کرد.
نتیجه گیری درباره نمایندگی نیوراک
نمایندگی نیوراک، هدف خرید از نمایندگی نیوراک در ایران و استفاده از محصولات نیوراک، کسب و کارها و سازمان ها را قادر می سازد تا کیفیت همکاری متقابل را بهبود بخشند و بازده کاری داخلی را به حداکثر برسانند، بهره وری کار را بهبود بخشند و هزینه ها را کاهش دهند. با در نظر گرفتن این موضوع، مدل‌های تجاری در معرض بهبود مستمر هستند، راه‌حل‌های ارتباطات یکپارچه (UC) با کیفیت بالا به کار گرفته شده‌اند. کمپانی نیوراک یکی از معتبرترین شرکت ها در زمینه طراحی، ساخت، توسعه و فروش محصولات IP یا VOIP و برنامه های تلفن و شبکه برای شرکت های کوچک تا متوسط، شرکت های حمل و نقل و ارائه دهندگان خدمات تلفن اینترنتی است.
شرکت نیوراک به عنوان ارائه دهنده دستگاه های مبتنی بر SIP متعهد است که بهترین و با کیفیت ترین محصولات ارتباطی را با مناسب ترین قیمت در اختیار شما قرار دهد. در سال ۲۰۱۸ نیوراک یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تجهیزات ویپ در شرق آسیا بوده که علاوه بر داشتن محصولات ویپ باکیفیت، قیمت بسیار پایینی را نیز برای تجهیزات خود در نظر گرفته است. از این رو این شرکت در سال های اخیر به یکی از محبوب ترین برندهای ویپ در ایران تبدیل شده است و بسیاری از شرکت های بزرگ از محصولات نیوراک در سیستم ویپ خود استفاده می کنند.
نمایندگی نیوراک در ایران یا شرکتISG، شرکتی آینده‌نگر است که با تمرکز بر تحقیق و توسعه، نوآورانه‌ترین محصولات را به بازار ارائه می‌کند. فعالیت اصلی این شرکت، توجه به نیازها و خواسته های مشتریان خود بوده که با ارزش قائل شدن برای تمامی خواسته ها، در هر شغل، این ایده ها را به واقعیت تبدیل میکند. لازم به ذکر است که این گروه به طور مداوم در حال یافتن راه حل هایی برای کمک و بهبود سایر کسب و کارها و سازمان هایی است که از طریق محصولات ما به نوآوری و توسعه می پردازند. شما همراهان گرامی می توانید برای مشاهده و خرید تجهیزات شبکه و محصولات نیوراک به درگاه امنISG نمایندگی شرکت نیوراک مراجعه نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید