انواع تلفن تحت شبکه و تفاوت آن ها
در سانترال شبکه ابزار مختلفی را می توان مشاهده کرد که هر کدام کارایی مربوط به خود را دارند و بدون وجود آنها شبکه کار خود را به درستی انجام نمی دهد. انواع تلفن تحت شبکه و تفاوت آنها به شما کمک می کند تا در مورد انتخاب آنها تصمیم گیری بهتری داشته باشید.
آنچه در این مقاله می خوانید:
انواع تلفن تحت شبکه و تفاوت آن ها انواع تلفن تحت شبکه یا آی پی فون هاانواع تلفن های تحت شبکه پاناسونیک ۱. تلفن تحت شبکه رومیزی۲. انواع تلفن تحت شبکه وایرلس۳. تلفن تحت شبکه USBانواع تلفن های تحت شبکه گرنداستریم ۴. تلفن تحت شبکه تصویری یا Video IP Phone۵. تلفن تحت شبکه کنفرانس یا Conference IP Phone۶. تلفن های تحت شبکه نرم افزاریانواع تلفن های تحت شبکه یالینک خرید انواع تلفن تحت شبکه و قیمت آنهاجمع بندی و نتیجه گیری
همان طور که می دانید، سانترال و تلفن تحت شبکه انواع مختلفی دارند که قابلیت های متنوع در اختیار کاربر قرار می دهند. اجزای این شبکه نیز باید بتواند همگام با شبکه به راحتی دستورالعمل های لازم را اجرا کند. از این رو انواع تلفن تحت شبکه طراحی می شود که در شبکه های مخصوص به خود جای می گیرند.
در این مقاله مدل های مختلف تلفن های مورد استفاده در شبکه سانترال را مورد بررسی قرار می دهیم تا متوجه شوید که کدام یک برای کسب و کار شما مناسب تر است.
انواع تلفن تحت شبکه یا آی پی فون ها
همان طور که گفته شد، باید با توجه به نیازی که به گوشی تلفن دارید مدل مناسبی را انتخاب کرده و در محیط کسب و کار خود از آن بهره ببرید.و آنچه که برای شما تعیین می کند که کدام گوشی تلفن برایتان مناسب تر است، نحوه کار با گوشی است و این که به طور دائم شما چه انتظاراتی از یک گوشی تلفن دارید.
می خواهید با آن ویدئو کنفرانس راه بیندازید، در طول یک انبار بزرگ قدم بزنید و به تلفن ها جواب دهید، یک تلفن ساده رومیزی می پسندید یا از تلفن های نرم افزاری استفاده می کنید؟ در هر صورت باید این تلفن متناسب با محیط کاری شما باشد. انواع تلفن تحت شبکه آی پی فون ها را در ادامه مورد بررسی قرار می دهیم.انواع تلفن های تحت شبکه پاناسونیک
۱. تلفن تحت شبکه رومیزی
یکی از تلفن هایی که در اکثر محیط های کسب و کاری از آنها استفاده می شود، تلفن های رومیزی هستند. این تلفن ها از طریق یک پورت اترنت به سیستم تلفن سانترال شما متصل می شوند و نیازهای عمومی و ساده ای را که از یک گوشی انتظار دارید در اختیار شما قرار می دهد.
البته همه این تلفن ها هم ساده نیستند و انواع مختلفی دارند که ممکن است از ساده تا بسیار پیشرفته را شامل شوند.
۲. انواع تلفن تحت شبکه وایرلس
گاهی اوقات محیط کاری به گونه ای است که فرد باید دائم در حال رفت و آمد باشد و نمی تواند پشت میز بنشیند و تلفن های دریافتی را پاسخ دهد یا با مشتریان تماس بگیرید. به عنوان مثال افرادی که در انبارهای بزرگ و فروشگاه های مختلف فعالیت می کنند و دائم با مشتریان نیز در ارتباط هستند ،تلفن های رومیزی نمی تواند کار آنها را راه بیندازد و باید از تلفن های بیسیم وایرلس استفاده کنند.
انواع تلفن تحت شبکه وایرلس از تکنولوژی وای فای یا DECT استفاده می کنند. البته این مدل از گوشی های تحت شبکه، یک ایستگاه پایه دارند که به کمک یک پورت به شبکه اتصال برقرار می کنند و گوشی آنها با وای فای اتصال خود را به این پایه ایجاد می کند. این گوشی ها نیز عملکردهای متفاوت و انواع مختلفی دارند که نوع وای فای آنها کیفیت بهتری از نظر صدا و کارایی دارد.
۳. تلفن تحت شبکه USB
تلفن های USB نیز مانند بیشتر دستگاه های دیجیتال به کمک یک پورت USB به سیستم های کامپیوتری متصل می شوند. این تلفن ها می تواند به تنهایی مورد استفاده قرار گیرند یا از تلفن نرم افزاری استفاده کنند. برای کسب و کاری که ارتباطات جدید و متصل به رایانه برای آنها اهمیت دارد، تلفن تحت شبکه USB می توانند یک گوشی مناسب برای آن ها محسوب شود.انواع تلفن های تحت شبکه گرنداستریم
۴. تلفن تحت شبکه تصویری یا Video IP Phone
این تلفن ها زیر مجموعه از انواع تلفن رومیزی تحت شبکه محسوب می شوند؛ اما قابلیت نمایش تصویر و ویدئو را هم دارند و از انواع پیشرفته این گوشی ها محسوب می شوند. از این رو برای محیط هایی که از سیستم سانترال استفاده می کنند یک گزینه عالی است تا بتوان به کمک آن تصویر افراد را از طریق دیتای اینترنت دریافت و بر روی صفحه تلفن نمایش داد.
۵. تلفن تحت شبکه کنفرانس یا Conference IP Phone
این مدل از انواع تلفن های تحت شبکه همانند تلفن های ویدیویی عمل می کند؛ اما معمولاً صفحه نمایش بزرگتری دارند و می توان برای شرکت ها و سالن های کنفرانس بزرگ برای برپایی جلسه با افراد از راه دور مورد استفاده قرار گیرند. این تلفن های مدیریتی را می توان در بخش های مختلف مانند اتاق مدیران نیز مورد استفاده قرار داد.
۶. تلفن های تحت شبکه نرم افزاری
یکی دیگر از انواع تلفن های تحت شبکه، تلفن های نرم افزاری است که به نام سافت فون soft phone نیز شناخته می شوند. این تلفن ها بر روی لپ تاپ، تبلت، موبایل و کامپیوتر نصب می شوند و به کاربر این اجازه را می دهند تا با دیگران تماس تلفنی برقرار سازد. از این رو سافت فون را می توان برای کارکنان دورکاری و بازاریابان مورد استفاده قرار داد.انواع تلفن های تحت شبکه یالینک
خرید انواع تلفن تحت شبکه و قیمت آنها
اگر جزو افرادی هستید که به شبکه های سانترال نیاز دارید تا یک کسب و کار نوپا و سیستم های ارتباطی آن را ساماندهی کنید، بهتر است که از همان ابتدا شبکه سانترال مناسبی را برای محیط کاری خود راه اندازی کنید. انواع تلفن تحت شبکه را برای این منظور نیاز دارید. عملکرد این گوشی ها بر اساس قابلیت هایی که دارند متفاوت هستند.
معمولاً تلفن های ساده تر قیمت مناسب تری دارند و برای کسب و کارهای کوچک مورد استفاده قرار می گیرند؛ اما انواع تلفن تحت شبکه سانترال با کیفیت بالا مانند تلفن ویدئو کنفرانس و … را ممکن است تا قیمت های بسیار بالایی نیز در بازار ببینید. این گوشی ها، قابلیت های مختلفی را نیز در اختیار کاربر قرار می دهند.
برای اینکه از بهترین گوشی متناسب با محیط کاری خود استفاده کنید، شما می توانید با مشاوره گرفتن از کارشناسان فروش ما در گروه فنی ISG نسبت به تهیه تلفن مورد نیاز خود اقدام نمایید. هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
جمع بندی و نتیجه گیری
انواع گوشی تلفن تحت شبکه دارای مدل های مختلفی هستند که هر کدام برای یک کسب و کار می تواند مورد استفاده قرار گیرد و کیفیت آنها هم با همدیگر متفاوت است. این گوشی ها قابلیت های متنوعی را به کاربران ارائه می دهد با توجه به نوع شبکه باید یک گوشی مناسب را انتخاب کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…
ttttttttttttttttttttttt
مرکز تلفن ها و انواع آن
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
در عصر تکنولوژی تصور یک شرکت یا اداره بدون مرکز مخابرات کار بسیار دشواری است. فرقی ندارد شرکت شما فیزیکی باشد یا مجازی به هر حال برای ارتباط گیری با مشتری و جلب رضایت آن ها حتما به مرکز تلفن نیاز دارید. مرکز تلفن انواع مختلفی دارد و هر شرکتی متناسب با نیازهای خود می تواند مدل موردنظر را خریداری کند.
آنچه در این مقاله می خوانید:
مرکز تلفن یا سانترال چیست؟دستگاه سانترال چیست؟ و چه کاربردی داردمزایای دستگاه های سانترال پاناسونیک:انواع سانترال پاناسونیک از لحاظ ظرفیتدستگاه های سانترال کم ظرفیت:دستگاه های سانترال پر ظرفیت:دسته بندی مرکز تلفن ها از لحاظ تکنولوژی و زیر ساختمرکز تلفن آنالوگمرکز تلفن ویپ:ویپ چیست و چه مزایایی دارد؟ مزایای سیستم های ویپ:انواع مرکز تلفن تحت شبکه از لحاظ برنامه ریزی:مرکز تلفن تجاری:مرکز تلفن های غیر تجاری:کلام آخر:
در این مقاله به بررسی مرکز تلفن پاناسونیک و ویپ می پردازیم وآنها را را از لحاظ ظرفیت، تکنولوژی و برنامه ریزی بررسی می کنیم و در نهایت شما را راهنمایی می کنیم تا بتوانید تصمیم بگیرید کدام یک برای شما مناسب تر است.
مرکز تلفن یا سانترال چیست؟
سانترال دستگاهی است که در محیط کاری شما نصب می شود و خطوط شهری همگی وارد این دستگاه می شوند. این دستگاه به مدیریت بهتر خطوط شما کمک می کند و امکانات ویژه ای را در اختیار شما قرار می دهد. دستگاه های سانترال نیاز به سیم کشی و برنامه ریزی دستگاه از طریق روش های مختلفی دارند. بالا بودن هزینه های سیم کشی یکی از معایب اصلی مرکز تلفن های آنالوگ است.
مرکز تلفن آنالوگ مزایایی همچون پایداری و امنیت بالا را به همراه دارد اما معایبی نیز همچون پشتیبانی سخت تر و محدودیت هایی برای برقراری ارتباط بین این مراکز وجود دارد.
دستگاه سانترال چیست؟ و چه کاربردی دارد
پاناسونیک یکی از بهترین شرکت های سازنده ی دستگاه های سانترال است که سانترال های آنالوگ این برند در داخل کشور نیز طرفداران بسیار زیادی دارد. البته در ادامه با سانترال های تحت شبکه پاناسونیک (ویپ) هم آشنا خواهید شد.
مزایای دستگاه های سانترال پاناسونیک:
داخلی های سریع و رایگانارتباط سریع و راحت مشتریان با اپراتورهامنشی تلفنیکم شدن هزینه خطوط مخابراتقابلیت انتظار همزمان چندین نفر پشت هر خطامکان ضبط و پیگیری کلیه تماس های دریافتیکنترل و نظارت بهتر بر خطوط
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
انواع سانترال پاناسونیک از لحاظ ظرفیت
به طور کلی از لحاظ ظرفیت، دستگاه های سانترال پاناسونیک را می توان به دو دسته ی کم ظرفیت و پر ظرفیت تقسیم کرد. هر کدام از این دستگاه ها برای کسب و کارهای متفاوتی طراحی و تولید شده اند که در ادامه به بررسی هر کدام از آن ها می پردازیم
سانترال پاناسونیک hts32 /بررسی امکانات و ویژگی ها /KX-HTS32
سانترال پاناسونیک TEM824 / سانترال KX-TEM824 / سانترال پاناسونیک ۸۲۴
سانترال پاناسونیک ۸۲۴ / سانترال پاناسونیک KX-TES824 / سانترال ۸۲۴
دستگاه های سانترال کم ظرفیت:
اگر کسب و کار کوچکی دارید و نیاز به یک دستگاه سانترال دارید، سری کم ظرفیت مناسب شما است. سانترال های کم ظرفیت تعداد خطوط شهری و داخلی کمی را قبول می کنند. دستگاه های کم ظرفیت سانترال موجود در بازار را می توان به دو دسته ی کلی تقسیم کرد. سانترال های کم ظرفیت پاناسونیک قدیمی یا همان آنالوگ با نام تجاری ۸۲۴ که به صورت دو محصول TES824 و TEM824 تولید می شوند و سانترال کم ظرفیت تحت شبکه پاناسونیک با نام تجاری HTS32
اگر شرکت کوچک یا نوپایی هستید و نیازی به قابلیت های ویپ مرکز تلفن HTS32 ندارید و خطوط شهری زیادی ندارید می توانید با دسته ی اول که ۳ خط شهری را می پذیرد شروع کنید (سانترال ۸۲۴) و به مرور زمان که تعداد خطوط شرکت بیشتر شد از کارت های توسعه استفاده کنید و دستگاه سانترال را به ۶ خط شهری ارتقا دهید. در صورت تمایل به ارتقای بیشتر می توانید تا ۸ خط شهری و ۱۶ خط داخلی توسعه دهید.
تمام دستگاه های سانترال کم ظرفیت، قابلیت نصب کارت نمایشگر را دارند که امروزه برای تلفن های اداری امری الزامی است.
برای خریداری یا کسب اطلاعات بیشتر پیرامون دستگاه سانترال کم ظرفیت سری TE اینجا و برای کسب اطلاعات پیرامون دستگاه سانترال کم ظرفیت سری HTS اینجا کلیک کنید.
دستگاه های سانترال پر ظرفیت:
دستگاه های سانترال پر ظرفیت برای شرکت های بزرگ و ادارات دولتی بسیار مناسب است. برای مثال یک شرکت ارائه دهنده ی تاکسی اینترنتی را در نظر بگیرید؛ با توجه به گسترده بودن خدمات این شرکت در تمامی کشور پس به ارتباط مستقیم و منظم با مشتریان خود نیاز دارند. در این مثال تقریبا صد نفر در هر دقیقه با شرکت اینترنتی تماس می گیرند پس این شرکت برای مدیریت خطوط خود نیاز به یک مرکز تلفن پر ظرفیت دارد. این دستگاه قابلیت پشت خط ماندن همزمان چندین کاربر را ارائه می دهد در نتیجه بوق اشغال برای هیچ مشتری پخش نمی شود.
حداقل خطوط تلفنی ورودی به سانترال پر ظرفیت ۹۶ و حداکثر آن ۶۴۰ است.
یکی دیگر از قابلیت های دستگاه های سانترال پر ظرفیت قابلیت نصب کارت های VOIP است. در ادامه به بررسی مرکز تلفن ویپ و اینکه این مرکز تلفن برای چه شرکت هایی مناسب است می پردازیم.
دسته بندی مرکز تلفن ها از لحاظ تکنولوژی و زیر ساخت
بطور کلی سانترال ها یا مراکز تلفن را از لحاظ تکنولوژی ساخت می توان به دو دسته آنالوگ (بستر مخابراتی) و تحت شبکه (ویپ) تقسیم کرد.
مرکز تلفن آنالوگ
سانترال های آنالوگ همان سانترال های قدیمی محسوب می شوند که از بستر مخابراتی یا همان زوج سیم های مسی استفاده می کنند برای ارتباط بین داخلی ها و ارتباط خطوط شهری به سانترال. برای مثال سانترال های سری TDAو ۸۲۴ پاناسونیک را می توان نام برد.
مرکز تلفن ویپ:
VOIP مخفف کلمه ی Voice Over Internet Protocol به معنای پروتکل انتقال صدا در بستر اینترنت است. در حقیقت فناوری ویپ در واقع همان سیستم سانترال است که باعث ایجاد ارتباطات از طریق فناوری IP می شود. فناوری ویپ به شرکت های زیادی کمک کرده تا بتوانند عملکرد ارتباطی خود را بهبود ببخشند. ویپ همان مرکز تلفن یا سانترال است با این تفاوت که به جای ارتباطات در بستر مخابراتی از بستر شبکه استفاده می کند.
ویپ وظیفه ی اتصال گوشی های تلفن به خطوط شهری را برعهده دارد و این کار را از طریق زیر ساخت های LAN و WAN انجام می دهد.
ویپ چیست و چه مزایایی دارد؟
مزایای سیستم های ویپ:
کاهش هزینه های کاربران و شرکت هانیاز به زوج سیم های مسی یا کابل کشی های معمولی در مکان های مختلف ندارد.صرفه جویی در بلند مدتکیفیت بالای برقرای ارتباطات و انتقال دادهامکان استفاده از قابلیت soft phoneقابلیت توسعه پذیری با استفاده از GATEWAYدسترسی آسان از طریق شبکهامکان برنامه ریزی سادههماهنگی با تمامی برند ها و سیستم های مختلف
اگر قصد یادگیری سانترال پاناسونیک و ویپ را دارید پیشنهاد می کنم اینجا کلیک کنید تا با آموزش حضوری سانترال های پاناسونیک و ویپ ISG آشنا شوید.
انواع مرکز تلفن تحت شبکه از لحاظ برنامه ریزی:
انواع مرکز تلفن تحت شبکه که می توان در آن ها از قابلیت ویپ استفاده نمود به دو دسته تجاری و غیر تجاری تقسیم می شوند.
سانترال پاناسونیک hts32 /بررسی امکانات و ویژگی ها /KX-HTS32
سانترال پاناسونیک TDE600 / سانترال KX-TDE600
سانترال پاناسونیک KX-NS500 / سانترال NS500
مرکز تلفن تجاری:
مرکز تلفن های تحت شبکه تجاری مانند سری HTS ، TDE و NS پاناسونیک، سیسکو، آوایا و … توسط شرکت های تولید کننده در اختیار کاربران قرار می گیرند. این دستگاه ها هزینه ی بالایی دارند و برای فعال سازی انواع خدمات آن از جمله صف انتظار، ضبط مکالمات و موارد دیگر که از نیاز های اصلی سازمان ها و شرکت ها می باشد باید هزینه ای را پرداخت کنید.
یکی از نکات بسیار مهم که در انتخاب این مرکز تلفن ها باید در نظر داشت، محدود بودن سطح برنامه ریزی است و در واقع می توان این طور گفت که برنامه ریزی این سانترال ها در سطح حرفه ای، محدود است و فقط می توان برنامه یا سناریو هایی را اجرا کرد که در محیط برنامه ریزی آن توسط شرکت تولید کننده لحاظ شده باشد. به همین دلیل است که این مرکز تلفن ها از لحاظ امنیتی کمتر آسیب پذیر هستند.
شاید یکی از بزرگترین دلایلی که شرکت ها را از استفاده مرکز تلفن تجاری باز می دارد؛ گران قیمت بودن آن هست اما این نکته را در نظر داشته باشید که اگر شما صاحب یک کسب و کار پیشرفته هستید تهیه ی مرکز تلفن تجاری برای شما بسیار مناسب است چرا که از امنیت و پایداری بالایی برخوردار است.
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
مرکز تلفن های غیر تجاری:
شرکت های زیادی مرکز تلفن تحت شبکه غیر تجاری تولید کرده اند. این مراکز تلفن به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار گرفته اند و از آن ها هیچ هزینه ای برای راه اندازی قابلیت های مختلف گرفته نمی شود.
از انواع مرکز تلفن های غیرتجاری که امکان استفاده از ارتباطات در بستر شبکه و ویپ را به شرکت ها می دهند می توان به مرکز تلفن ایزابل ، FreePBX، Trixbox و … اشاره نمود.
ایزابل یکی از مراکز غیرتجاری محبوب در کشور ما است. برای یادگیری نحوه ی کار و برنامه ریزی با این مرکز تلفن می توانید از آموزش های جامع ایزابل استفاده کنید.
این نکته را به یاد داشته باشید که تامین امنیت این مراکز تلفن بر عهده ی خود کاربر است و این موضوع نگرانی هایی را برای استفاده کنندگان ایجاد کرده است.
یکی از برتری های این مرکز تلفنها یعنی مرکز تلفن های غیر تجاری این است که برخلاف سانترال های تجای، هیچ محدودیتی از لحاظ برنامه ریزی نیست که اصطلاحا به آن کد باز گفته می شود و با دانشی که در این زمینه داشته باشید می توانید هر سناریو یا برنامه ای را اجرا کنید.
اگر به دنبال یادگیری گام به گام بصورت کاملا عملی و کاربردی مرکز تلفن ایزابل هستید، از پکیج آموزش زیر استفاده کنید:
البته برخی از این برندها محصولاتی را بصورت تجاری هم تولید کرده اند که ظرفیت آنها براساس منابعی که دارند مشخص می شود. به عنوان مثال مرکز تلفن ایزابل هم وجود دارد که بصورت تجاری باشد، مشابه سانترال NS500 پاناسونیک.
کلام آخر:
پیشنهاد تیم ISG این است که قبل از خریداری دستگاه سانترال، حتما درمورد تعداد خطوط شهری شرکت، قابلیت ها و ویژگی های مورد نیاز شرکت و… تحقیق کنید والبته تیم پشتیبانی و فروش استفاده کنید تا با مشاوره درست بتوانید بهترین انتخاب را داشته باشید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…
ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ شبکه /انواع و کاربرد آنها
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سوئیچ شبکه ، یکی از ابزارهای کاربردی است که در سیستم سانترال و شبکه محلی ارتباطات در کسب و کارها مورد استفاده قرار میگیرد. این ابزار سبب میشود تا آدرس دریافت کننده به خوبی ردیابی شده و دادهها به کاربر یا دستگاه مربوط به آن انتقال داده شود. از این رو به مقدار زیادی از ترافیک شبکه و تداخل بین ارتباطات جلوگیری میکند. با توجه به عملکرد سوئیچ شبکه و نیاز کسب و کارهای مختلف به مدلهای متنوع آن، انواع سوئیچ طراحی و به بازار عرضه شده است. در این مقاله میخواهیم در ادامه مقاله معرفی سوئیچ شبکه، به بررسی انواع این تکنولوژی بپردازیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
سوئیچ شبکه چیست؟انواع سوئیچ شبکه که میتوان از آنها استفاده کردسوئیچ شبکه غیر مدیریتیسوئیچ شبکه LANسوئیچهای POEسوئیچ های مدیریتی یا Managed switchسوئیچ هوشمند یا Smart Switchسوئیچهای مدیریتی انترپرایزیکاربرد سوئیچهای مدیریتیروتر و سوئیچ چه تفاوتهایی با هم دارند؟ از کدام نوع سوئیچ در شبکه استفاده کنیم؟
سوئیچ شبکه چیست؟
انواع سوئیچ شبکه که میتوان از آنها استفاده کرد
سوئیچ شبکه به انواع مختلفی تقسیم بندی میشوند که مهم ترین آنها، سوئیچهای مدیریتی و غیر مدیریتی هستند. در اصل تفاوت اساسی بین این دو نوع سوئیچ شبکه ، توانایی اولویت دهی به ترافیک LAN است تا شبکه بتواند اولویتهای مهم تر را برای ارسال ساماندهی کند. دسته بندی سوئیت شبکه، به صورت زیر است.
سوئیچ شبکه غیر مدیریتی
گاهی اوقات در شبکه سانترال، اولویت بندی تماسها و انتقال اطلاعات به اندازه ای مهم نیست که چند ثانیه کم یا زیاد شدن آن اختلالی در شبکه ایجاد کند. در این مواقع از سوئیچهای غیر مدیریتی استفاده میشود. این سوئیچها در شبکههای کوچک خانگی و کسب و کارهای کوچک به کار میروند. استفاده از این سوئیچها راحت است و بلافاصله پس از این که نصب شدند، شروع به کار میکنند.
دستگاههای اترنت، به کمک این سوئیچها به راحتی با هم اتصال داده میشوند. به عنوان مثال، میتوان دستگاه کامپیوتر و فکس را به کمک آنها و به سادگی به هم متصل کرد. این سوئیچها با کانفیگ ثابتی عرضه میشوند و نمیتوان پیکربندی آنها را دستخوش تغییر قرار داد. همچنین نیاز دارند تا برای اتصال به شبکه، از کابل در آنها استفاده شود.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
سوئیچ شبکه LAN
سوئیچهای LAN به نام اترنت سوئیچ یا دیتا سویئچ نیز شناخته میشوند. این مدل برای کاهش گلوگاه بهینه شده اند. زیرا انتشار بستههای اطلاعاتی در این شبکهها فقط به گیرندهها انجام میشود.
سوئیچهای POE
نمونه دیگری از سوئیچهای غیر مدیریتی، نوع POE است که از واژههای Power over Ethern گرفته میشود. در این سوئیچ، برق و دادههای اطلاعاتی در یک کابل انتقال مییابند. بدین صورت که دیتا به طور موازی یا برق به گیرنده ارسال میشود. این سوئیچها دارای انعطاف پذیری قابل قبولی هستند.
سوئیچ های مدیریتی یا Managed switch
سوئیچهایی از این قبیل، تمام خصوصیات سوئیچهای مدیریتی را دارند. به علاوه میتوانند امکاناتی مانند کانفیگ، مدیریت و مانیتور کردن LAN را برای شما فراهم کنند. از این رو استفاده از سوئیچ شبکه از نوع مدیریتی، باعث میشود تا کنترل بیشتری بر روی انتقال دادهها در شبکه داشته باشید و دسترسیها را هم در شبکه مدیریت کنید.
البته این نوع سوئیچ با توجه به عملکردی که دارد، دارای پیچیدگیهایی هم هست. از این رو کار با آن به سادگی سوئیچهای غیرمدیریتی نیست. در این نوع سوئیچ، میتوان هر پورت را با هر تنظیمی که مورد نیاز است، به شبکه متصل کنید. از این رو مانیتورینگ و پیکربندی شبکه با متدهای مختلف در این سوئیچها قابل انجام است.
این سوئیچ برای بررسی و ردیابی دستگاهها در شبکه، از پروتکلهایی مانند SNMP استفاده میکنند. این پروتکل تبادل اطلاعات مدیریتی را بین دستگاههای مختلف در شبکه ایجاد میکند. اطلاعاتی مانند وضعیت دستگاه و اتصالات شبکه، سلامت شبکه، وضعیت پورت، پهنای باند و خطاهای شبکه در بین دستگاهها تبادل میشود. به همین علت برای تعمیر و عیب یابی مشکلاتی که در شبکه وجود دارد، این نوع سوئیچ به خوبی عمل میکند. حتی برخی از عملکردهای تعمیراتی به صورت خودکار یا نرم افزارها در شبکه انجام میگیرد.
انواع مختلف سوئیچهای مدیریتی شامل موارد زیر هستند.
سوئیچ هوشمند یا Smart Switch
مدلهای هوشمند، دارای امکانات ابتدایی مدیریتی هستند که امکان برخورداری از سطوح امنیتی را هم برای شبکه فراهم میکند. البته این مدل، کاربری راحت تری دارد و کار با آنها ساده تر است. کاربرد آنها در LANهایی است که از Allocation و Data Transfer پشتیبانی میکند. این سوئیچها میتوانند پیکربندی Virtual LAN را هم دارند.
سوئیچهای مدیریتی انترپرایزی
قابلیتهایی مانند کپی، تعمیر، اخطار، نمایش تنظیمات مختلف شبکه و … در سوئیچ مدیریتی انترپرایزی وجود دارد. این مدل دارای اینترفیس Command Line و Web Interface SNMP نیز هستند.
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
کاربرد سوئیچهای مدیریتی
با توجه به این که چه شبکه ای را میخواهید راه اندازی کنید، سوئیچهای متنوعی را میتوانید انتخاب کنید. اگر باید رفتار ترافیکی را در LAN مورد بررسی و کنترل قرار دهید، همچنین از سرویسهای پیشرفته مانند LAN بی سیم و … استفاده کنید، باید از سوئیچهای مدیریتی بهره ببرید؛ زیرا امکانات و قابلیتهای بیشتری دارند.
برای مواردی زیر باید از سوئیچ مدیریتی استفاده کرد:
اگر به VLAN یا سیستمهایی مانند SNMP و … در شبکه خود نیاز دارید؛اگر باید از روتر در شبکه استفاده کنید و میخواهید سوئیچ خود را به روتر تبدیل کنید؛اگر به تعداد زیادی دستگاه و کاربر در شبکه نیاز دارید؛
روتر و سوئیچ چه تفاوتهایی با هم دارند؟
از کدام نوع سوئیچ در شبکه استفاده کنیم؟
اگر نیازهایی که توضیح داده شد برای شبکه شما وجود دارد، بهتر است از سوئیچهای مدیریتی در راستای بهبود شبکه خود بهره ببرید؛ در غیر این صورت نیاز شما با سوئیچهای غیر مدیریتی نیز تامین میشود. ممکن است با توجه به قابلیتهایی که نوع مدیریتی دارند، ترجیح دهید در هر شبکه ای از آن استفاده کنید؛ اما مزیت مدلهای غیر مدیریتی در کاربری آسان تر آن است. به همین علت کاربران معمولی نیز میتوانند بدون مهارت خاصی از سوئیچهای غیرمدیریتی استفاده کنند. همچنین ممکن است سوئیچهای مدیریتی دارای پیکربندیهایی باشند که نیاز به تغییر داشته باشد. در این صورت باید از افرادی که تخصص کافی در زمینه تنظیمات سوئیچ و پیکربندی آنها دارند، کمک بگیرید.
برای این که بتوانید بهترین مدل را با توجه به شبکه مورد نیاز خود انتخاب کنید، بهترین گزینه مشورت با کارشناسانی است که در زمینه سیستم سانترال و شبکه محلی اطلاعات کافی دارند. معمولا شرکتهای خدمات سانترال، مشاورانی را برای کمک به صاحبان مشاغل و کسانی که به این خدمات نیاز دارند، استخدام میکنند. در این صورت بهترین کارایی را از شبکه خود دریافت میکنید و در عین حال، هزینههای اضافی برای سویئچهایی که به کارایی آنها نیاز ندارید نیز پرداخت نخواهید کرد.
ttttttttttttttttttttttt
خرید تلفن تحت شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
خرید تلفن تحت شبکه، تلفن تحت شبکه وسیله ای است که می تواند امواج صوتی را از طریق شبکه و از طریق اینترنت منتقل کند. ایده ای که ما در مورد دستگاه های تلفن داریم این است که برای انتقال صدا باید به یک خط مخابراتی آنالوگ متصل شوند. تلفن های IP کاملاً بر خلاف این باور عمل می کنند! در واقع، آنها هیچ نیازی به خطوط آنالوگ سنتی یا PSTN ندارند. تلفن شبکه (IP PHONE) یا تلفن IP دستگاه هایی هستند که برای راه اندازی باید به یک شبکه کامپیوتری متصل شوند. برای خرید تلفن تحت شبکه باید به چند نکته توجه کرد که ما در این مقاله سعی می کنیم شما را با آنها آشنا کنیم و بهترین برند ها را برای یک خرید مطمئن به شما عزیزان معرفی کنیم.
نکات کلیدی در خرید تلفن تحت شبکه
خرید تلفن تحت شبکه، لازم است قبل از خرید تلفن VoIP، نیازهای کاربر در نظر گرفته شود. تلفن های تحت شبکه (VoIP) تنوع زیادی دارند و در مدل های مختلفی تولید و عرضه می شوند. انواع تلفن های VoIP عبارتند از: تلفن های اجرایی، تلفن های کارمند، تلفن های منشی، تلفن های بی سیم و تلفن هایی که امکان برقراری تماس تصویری را دارند. نکات کلیدی در انتخاب تلفن تحت شبکه این موارد را شامل می شود:
کیفیت صدا: یکی از کاربردهایی که به طور منظم به تلفن خود نیاز خواهید داشت، ارتباط صوتی است. بنابراین، باید کیفیت صدای گوشی را بررسی کنید. اکثر گوشی های باکیفیت و مدرن دنیا از صدای باکیفیت و HD بهره می برند. البته برخی از گوشی ها این قابلیت را ندارند و کیفیت صدای پایینی دارند. بدون شک این نسخه در قیمت آنها نیز موثر است. با این حال، حتی با کیفیت صدای پایین تر از HD، گوشی های میان رده همچنان بهتر از تلفن های آنالوگ عمل می کنند.
تعداد پورت: مهم ترین فاکتور برای خرید تلفن VoIP تعداد پورت هاست. پورت ها برای اتصال تلفن به شبکه VoIP استفاده می شوند. برای سازمان های بزرگی که به تعداد زیادی گوشی نیاز دارند، گوشی هایی با تعداد پورت های زیاد مناسب هستند. در عوض، برای سازمان ها و مشاغل کوچک، تلفن هایی با پورت های کمتر کافی است.
تعداد اکانت قابل پشتیبانی: اکانت به معنای شماره داخلی در تلفن های تحت شبکه است. در واقع ثبت یک تا چند پسوند بر روی یک گوشی VoIP با توجه به مشخصات آن امکان پذیر است. به عنوان مثال، با توجه به سیاست های داخلی شرکت، خود آقای X می تواند 3 شماره داخلی با شماره های 101، 102 و 103 در گوشی خود داشته باشد.
نوع پروتکل: مراکز تماس VoIP از پروتکل های مختلفی برای برقراری ارتباط با تلفن یا سایر تجهیزات استفاده می کنند. به عنوان مثال، مرکز تماس سیسکو از پروتکل SCCP استفاده می کند، مراکز تماس Asterisk، Elastic، Isabel و FreePBX از پروتکل های SIP و IAX استفاده می کنند. مرکز تماس سخت افزاری Mytel نیز از پروتکل H323 برای ارتباط با گوشی های VIP استفاده می کند. بنابراین قبل از خرید تلفن تحت شبکه، باید پروتکل ارتباطی مرکز تماس خود را بررسی کرده و سپس یک تلفن VoIP را انتخاب کنید.
کلید های BLF بر روی گوشی های تحت شبکه: اگر مخاطبین زیادی دارید که نمی خواهید آنها را پشت خطوط شلوغ نگه دارید، بهترین راه حل استفاده از تلفن هایی است که کلید BLF دارند. به این ترتیب وضعیت آزاد یا شلوغ برنامه های افزودنی یک سازمان به اپراتور گزارش می شود. حتی اگر پسوند مورد نظر کاربر اشغال شده باشد، کلید مربوطه قرمز و در غیر این صورت سبز است. بنابراین، سازماندهی مکالمات برای اپراتورها بسیار آسان تر خواهد بود.
سیستم عامل: نوع سیستم عامل در سطح اداری تلفن های VOIP یک ویژگی منحصر به فرد است. برخی از گوشی های مدیریتی امکان داشتن سیستم عامل اندروید را دارند. داشتن سیستم عامل اندروید به این معنی است که کاربر می تواند تمامی نرم افزارهایی را که روی گوشی هوشمند خود دارد، روی گوشی کامپیوتر شخصی خود نصب کند. تلگرام، واتس اپ، اینستاگرام، اسکایپ، جیمیل و … برخی از چیزهایی هستند که می توانید تحت شبکه مدیریت خود در تلفن خود داشته باشید. بنابراین اگر از مدیران علاقه مند به دنیای دیجیتال هستید، تلفن ویپ مدیریتی با سیستم عامل اندروید انتخابی هیجان انگیز برای شما خواهد بود.
قابلیت POE: یکی از مهم ترین ویژگی هایی که قبل از خرید تلفن VoIP باید به آن توجه کرد، پروتکل POE است. این ویژگی به شما اجازه می دهد تا برق و داده را همزمان روی کابل شبکه انتقال دهید. در این صورت دیگر نیازی به آداپتور نخواهید داشت و میزهای شما سیم کابل اضافی ندارند. البته به این نکته توجه کنید که در این شرایط سوئیچ های شما باید از پروتکل POE پشتیبانی کنند. در غیر این صورت، آنها قادر به انتقال برق روی کابل شبکه نخواهند بود و باید برای گوشی خود آداپتور تهیه کنید یا سوئیچ خود را تغییر دهید. انتخاب یک تلفن POE یا غیر POE کاملاً به زیرساخت و تصمیم شبکه فعلی شرکت شما بستگی دارد.
امکان مکالمه تصویری: برخی از تلفن های اجرایی دارای دوربین های مخصوص برای تماس تصویری هستند. گاهی اوقات نیاز به برقراری ارتباط با کارمندان و شرکای تجاری در قالب ویدئو کنفرانس وجود دارد. اگر به چنین امکاناتی نیاز دارید، بهتر است نوع مدرن گوشی سانترال ویپ را انتخاب کنید که این ویژگی را دارد.
معرفی برترین و پر فروش ترین تلفن های تحت شبکه
خرید تلفن تحت شبکه، اکنون به معرفی چند برند و مدل از تلفن های تحت شبکه میپردازیم که در بازار جزء گوشی های پر فروش می باشند. شرکت یالینک یکی از تولیدکنندگان گوشی های تحت شبکه است که در این زمینه تخصص دارد. یکی دیگر از برندهای فعال در زمینه گوشی های VoIP گرند استریم است که در زمینه شبکه و تجهیزات VoIP نسبت به رقیب یالینک کاملتر است. مدتی است که نام اسنوم بیش از پیش در بازارهای ایران شنیده می شود. کیفیت و قیمت مناسب دو عاملی بود که باعث شد بهترین گوشی های تحت شبکه Snom مورد استقبال مشتریان قرار گیرد.
گوشی گرند استریم مدل GXP1610، یکی از مقرون به صرفه ترین گوشی های تحت شبکه گرند استریم است که دارای 1 اکانت SIP و 2 پورت اترنت RJ45 می باشد. تلفن همراه گراند استریم مدل GXP1610 دارای قابلیت چندزبانه و انتظار مکالمه می باشد. این تلفن IP با قیمت مناسب و بالاترین امکانات و پروتکل های امنیتی و همچنین کیفیت عالی و قابلیت های بالا مناسب برای محیط های کاری کوچک و متوسط می باشد.از جمله ویژگی های امنیتی گوشی Grandstream 1610 می توان به SRTP و TLS اشاره کرد. .
گوشی گرند استریم مدل GXP1625، با امکان پشتیبانی از 2 اکانت SIP و قابلیت POE و همچنین قابلیت اتصال هدست و نمایشگر نور گزینه مناسبی برای استفاده به عنوان گوشی کارمندی مقرون به صرفه می باشد. این مدل تلفن VoIP به دلیل کیفیت ساخت بالا و سازگاری بالا، با تمامی سوئیچ های نرم افزاری، سرورهای VIP از جمله ایزابل، سانترال رایگان، الاستیک، استریسک و IP موجود در بازار نیز سازگاری دارد.
گوشی Grandstream GXP1625 دارای صفحه نمایش و پس زمینه با کیفیت 2.95 اینچ است و این قابلیت نیز به شما کمک می کند تا اطلاعات مورد نظر از جمله خواندن شماره تماس گیرنده، منوهای جستجو و دفترچه تلفن را به راحتی و بدون مشکل در صفحه Read this phone مشاهده کنید. از دیگر ویژگی های کاربرپسند گوشی Grandstream GXP1625 می توان به پشتیبانی از اسپیکر دو طرفه این گوشی اشاره کرد که به شما امکان می دهد مکالمه ای واضح و شفاف مانند مکالمه حضوری داشته باشید.
تلفن کنفرانس یالینک CP965، دارای اسپیکر فول دوبلکس می باشد، مناسب برای اتاق های متوسط و بزرگ، دارای صفحه نمایش لمسی HD بزرگ است، دارای سیستم عامل اندروید 9.0 می باشد، پشتیبانی از کنفرانس 10 طرفه، دارای بلندگوی 56 میلی متری با توان قوی 5 وات است، دارای فناوری Noise Proof برای کاهش نویز پس زمینه، دارای یک آرایه 13 میکروفونی برای انتقال صدای 360 درجه تا فاصله 20 فوتی، به علاوه یک میکروفون حذف نویز اضافی.تلفن VoIP مدل D713 اسنوم، یک تلفن شبکه حرفه ای و ارزان است که با طراحی متمایز راهی مقرون به صرفه برای ورود به دنیای حرفه ای تلفن VoIP است. از دیگر ویژگی های این مدل، صدای HD، دارای صفحه نمایش رنگی با وضوح بالا، 6 اکانت SIP، صدای بلندگو با کیفیت بالا، 4 کلید عملکرد با قابلیت برنامه ریزی آزاد با LED، توانایی POE دارد، دارای IPv6 و IPv4، دارای هدست قابل اتصال، قابلیت اترنت گیگابیت، امنیت (TLS و SRTP) می باشد.
تلفن ویپ Snom D715، با درک نیاز بازار و تولید مدل های مختلف با قیمت رقابتی، سهم زیادی از بازار تلفن های IP در جهان را به خود اختصاص داده است. مشخصات این گوشی را باهم مرور میکنیم، صفحه نمایش B/W با چهار خط نور پس زمینه، دو پشته IPv4 / IPv6، سوئیچ گیگابیتی، WLAN آماده است، قابل نصب روی دیوار، 5 کلید عملکرد LED قابل تنظیم، صدای باند پهن HD، عملکرد هندزفری/بلندگو،
قدرت (PoE) از طریق اترنت، مرورگر Mini XML، پورت USB، اسپیکر با کیفیت.شما عزیزان می توانید محصولات تلفن تحت شبکه، از برندهایی که معرفی کردیم، تجهیزات شبکه و تمامی تلفن های VOIP را از هر نوع که هستند، به عنوان مثال تلفن های شبکه کامپیوتری، تلفن های شبکه بی سیم، تلفن های کنفرانس شبکه و … را در فروشگاه اینترنتیISG مشاهده و تهیه فرمایید.
ttttttttttttttttttttttt
تلفن تحت شبکه گرنداستریم
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
تلفن تحت شبکه گرنداستریم، شرکت گرنداستریم کار خود را بر ارائه راه حل های ارتباطی نرم افزاری و سخت افزاری برای شرکت های کوچک و بزرگ تجاری ایجاد کرده، تجهیزات تحت شبکه دارای کیفیت بالا و بسیار قابلیت اطمینان هستند. تلفن تحت شبکه گرنداستریم مجموعه ای از آی پی فون ها هستند که در تنوع مختلف و در چین تولید میشوند. این کمپانی در سال 2003 تولید اولین محصول خود را اغاز کرد به طور کلی تلفن تحت شبکه به تلفن هایی گفته میشود که در شبکه voip استفاده شده و با پشتیبانی از پروتکل sip، قابلیت برقراری تماس تصویری و انتقال صدا را در بستر شبکه فراهم میکند.
تلفن تحت شبکه گرنداستریم
تلفن تحت شبکه گرنداستریم، تلفن ویپ کاربرد های بسیار زیادی در زمینه کسب و کار های تجاری دارند طوری که شعبه های مختلف هر شرکت میتوانند با پرداخت هزینه کمی ارتباط برقرار کرده و این تکنولوژی از شبکه کامپیوتری شرکت برای ارتباطات تلفنی بهره میبرد که موجب حذف کابل کشی مجزا شده و همچنین در صورت جابجایی مکانی کاربر، دردسر سیم کشی تلفن برای مکان جدید وجود ندارد.
ما با استفاده از این تلفن ها میتوانیم در هزینههای مکالمه ای، امکان برقراری تماس رایگان و تحت شبکه بین شعبه های مختلف در داخل یا خارج از کشور صرفه جویی کنیم همچنین توانایی برقراری مکالمات و کنفرانسهای صوتی و تصویری با کیفیت را دارا است تلفن های گرنداستریم دسترسی آسان بدون محدودیت مکانی در هر نقطه جغرافیایی را فراهم میکند. لازم به ذکر است یکی دیگر از مزایای این تلفن سانترال ویپ ظرفیت نامحدود خطوط و امکان حذف و اضافه کردن خطوط با هزینه بسیار مناسب میباشد و همچنین مدیریت متمرکز و آسان از جمله قابلیت های دیگر این تلفن های پیشرفته است.
معرفی محصولات گرنداستریم سری 16
گرنداستریم تولید محصولات خود را با سری 16 شروع کرد که امروزه دیگر تولید نمیشود و سری های جدید GRP2600 جای آنرا گرفته که از امکانات بالایی برخور بوده و بسیار پیشرفته تر و مناسب تر از سری 16 میباشند. گوشی های سری 16 از ارزان ترین و به صرفه ترین نوع تلفن تحت شبکه میباشند که بیشتر در کسب و کار های کوچک مورد استفاده قرار می گیرند. این سری تلفن های ویپ از مدل GXP1610 شروع شده که ساده ترین مدل این سری میباشد تا مدل های بالاتر که قیمت این گوشی ها با توجه به بالا رفتن مدل و امکانات بیشتری که ارائه میدهد نیز متغیر است. در ادامه مقاله به مقایسه و بررسی تفاوت گوشی های این سری خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.گوشی گرنداستریم مدل GXP1610یکی از ارزانترین و به صرفه ترین گوشی گرنداستریم،گوشی گرنداستریم مدل GXP1610 است که دارای 1 اکانت سیپ و 2 پورت اترنت RJ45 می باشد. این گوشی آیپی با قیمت مناسب و بالاترین امکانات و پروتکل های امنیتی و همچنین کیفیت عالی و قابلیت های بالا برای محیط های کاری کوچک و متوسط مناسب می باشد از ویژگی های امنیتی گوشی گرنداستریم 1610 می توان به SRTP و TLS اشاره نمود.در ادامه به معرفی تعدادی از ویژگی های مهم آیپی فون گرنداستریم GXP1610 خواهیم پرداخت.
ارزان ترین IP PHONE گرنداستریم
دارای خروجی هدست RJ9
دارای دو پورت شبکه با سرعت ۱۰/۱۰۰ MBPS
پورت EHS برای هدست های پلنترونیکس
۱۰۰۰ حافظه ذخیره شماره تلفن
امکان ثبت ۲۰۰ شماره تماس گیرنده – Call History
امکان تنظیم زنگ دلخواه
دو دکمه خط یا لاین با نور دو رنگ
امکان هلد کردن، انتقال تماس، فوروارد تماس در حالت اشغال بودن یا جواب ندادن، پاسخگوی خودکار
امکان تنظیم پایه در دو حالت
سازگاری کامل با تمام تجهیزات VoIP استاندارد بازار
قابلت پشتیبانی از پروتکل و کدک های G.723.1 ,G.729A/B ,G.711µ/a ,G.726-32 ,G.722
قابلیت نصب روی دیوار
پشتیبانی از Open VPN
بالاترین سطح امنیتی در تماس با استفاده از پروتکل های امنیتی
گوشی گرنداستریم مدل GXP1615
تنها تفاوت گوشی گرنداستریم مدل GXP1615 که یک گوشی ویپ و کارمندی مقرون به صرفه میباشد با گوشی گرنداستریم مدل GXP1610 داشتن قابلیت POE میباشد که در این گوشی امکان تغذیه از سوئیچ poe فراهم بوده ولی تمام قابلیت ها، تعداد اکانت، تماس همزمان و ویژگی های بین این دو گوشی یکسان و برابر میباشد و این اختلاف قیمت ناچیز به علت داشتن قابلیت POE در این مدل میباشد.
گوشی گرنداستریم مدل GXP1625
گوشی گرنداستریم مدل GXP1625 یک تلفن ویپ کارمندی مقرون به صرفه با کیفیت بالا می باشد که به نسبت دو مدل قبلی GXP1610 و GXP1615 دارای دو قابلیت مهم و کاربر پسند تر میباشد.گوشی تلفن تحت شبکه گرنداستریم مدل 1625 یک تلفن ویپ کارمندی ساده به حساب آمده که poe ساپورت و دارای کیفیت HD میباشد و همچنین از دیگر ویژگی های گوشی گرنداستریم 1625 صفحه نمایش نورانی این گوشی میباشد که موجب شده این گوشی به یک انتخاب مناسب و مقرون به صرفه به عنوان گوشی کارمندی تبدیل شود. در کل میتوان گفت این گوشی یک مدل بسیار محبوب به واسطه قیمت مناسب و کیفیت و کارایی آن است که داشتن ارزش بالای خرید با توجه به تمام اطلاعات عنوان شده میتواند مشهود باشد. در ادامه به چند ویژگی اساسی و مهم آن اشاره خواهیم کرد.
گوشی گرنداستریم مدل GXP1628
گوشی گرنداستریم مدل GXP1628 یک تلفن ویپ HD با امکانات بالا برای استفاده کارمندی و منشی میباشد که از دو اکانت سیپ (Sip account) و پورت اترنت RJ45 گیگ پشتیبانی میکند. این گوشی دارای POE، صفحه گرافیکی 48*132 پیکسلی به همراه backlit و 8 عدد کلید BLF است که حضور این کلید های BLF یا شماره گیر های سریع موجب شده این مدل بسیار کاربرپسند و در میان کاربران پرطرفدار شود. در کل میتوان گفت این تلفن ها بسیار محبوب به واسطه قیمت مناسب و کیفیت و کارایی بالای آن میباشند. داشتن ارزش بالای خرید این گوشی و سازگاری بالایی که با تمام مراکز تلفن ویپ و IP-PBX ها دارد و همچنین داشتن محیط کاربر پسند پنل نرم افزاری و سهولت در کانفیگ بسیار مورد توجه می باشد.گوشی گرنداستریم مدل GXP1630
گوشی گرنداستریم مدل GXP1630 یک آی پی فون بسیار مناسب از نظر قیمت و امکانات به عنوان گوشی منشی و یا کارمندی درجه بالا می باشد که این امکانات زیاد و قیمت مناسب در برابر مدل ها و برند های مشابه حائز اهمیت است. این گوشی از مواد اولیه با کیفیت تهیه شده و همچنین در تولید آن به جزییات بسیار دقت شده از جمله این جزییات می توان به پایه گوشی این آیپی فون اشاره کرد که قابلیت تنظیم در دو زاویه را دارا میباشد و همچنین از دیگر ویژگی های اصلی این گوشی میتوان به پشتیبانی از 3 اکانت SIP و 3 تماس همزمان، 8 کلید BLF(شماره گیر سریع)، نمایشگر 64*132 پیکسلی با بک لایت، قابلیت کنفرانس صوتی 4 طرفه، کیفیت HD و دو پورت شبکه 10/100/1000 اشاره نمود.
ttttttttttttttttttttttt
انواع تلفن تحت شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
انواع تلفن تحت شبکه که آن را با نامهای “تلفن IP” یا “تلفن VoIP” نیز کاربران میشناسند، یک انقلاب جدید و مدرن در زمینه ارتباطات تلفنی محسوب میشود. تلفن تحت شبکه از دیدگاه کاربران معمولی مانند تلفنهای سنتی و قدیمی عمل میکند؛ اما در حقیقت، عملکرد بسیار بهتر و به روزتری نسبت به آنها دارد. ماهیت و نحوه کارکرد تلفن تحت شبکه حتی برای برخی از افراد حرفهای این دستگاهها، همچنان جای سوال و ابهام دارد.
مشخصات انواع تلفن تحت شبکه
انواع تلفن تحت شبکه، به دستگاه و سیستمی گفته میشود که به راحتی میتواند امواج صوتی را در بستر شبکه و از طریق اینترنت، انتقال دهد. تصوری که ما از دستگاههای تلفن داریم، این است که برای جا به جایی صدا، حتما نیاز به اتصال به یک خط آنالوگ مخابرات دارند. در صورتی که تلفن IP به طور کل برخلاف این باور عمل میکنند. در حقیقت، آنها هیچ نیازی به خطوط سنتی آنالوگ یا همان PSTN ندارند.این تلفن ها در بستر شبکه کار میکنند. بنابراین برای استفاده از آنها، قبل از هرچیز به یک پهنای باند مناسب اینترنت نیاز دارید. اما این نکته وجود دارد که اینترنت به تنهایی برای فعالسازی یک تلفن IP کافی نمیباشد و حتما باید این تلفنها به درستی برنامهریزی شوند و منبع ورود و خروج صدای آنها نیز کاملا مشخص باشد.
همانطور که میدانید انواع تلفن تحت شبکه، بر اساس تکنولوژی VoIP کار میکند و تلفن های ویپ یکی از فناوری های مهم میباشد که بشر در دهه های اخیر به آن دست یافته است. در حقیقت، هر صدایی که به صورت مستقیم و زنده در اینترنت جا به جا میشود، به نوعی به ویپ وابسته میباشد. تلفنهای IP نیز بدون VoIP نمیتوانند هیچ عملکردی داشته باشند و برای کاربران قابل استفاده باشد. به همین دلیل میباشد که به آنها، تلفن ویپ نیز گفته میشود.
انواع تلفن تحت شبکه به قدری صدا را بین کاربران با شفافیت و واضح انتقال میدهد که کاربران احساس بسیار نزدیکی به هم میکنند و به همین دلیل کاربردی ترین استفاده تلفن ویپ در ادارات و سازمان ها و مراکز تجاری میباشد که البته در سالیان اخیر و با راه اندازی تلفن ویپ در منازل با استقبال زیاد کاربران این دستگاهها مصارف خانگی هم دارند، تلفنهای تحت شبکه از کلیدهای اختصاصی برای قابلیتهای مختلف مراکز تلفن از قبیل انتقال تماس، پست صوتی، بیصدا کردن دستگاه و … برخوردار هستند.
انواع تلفن تحت شبکه از نوع رومیزی دارای صفحه کلید و صفحه نمایشگر میباشند. صفحه نمایشگر می تواند به خوبی شماره تلفنهای مخاطب را براساس تعداد کاراکترهای مشخص شده نمایش دهد. از جمله مهمترین ویژگیهای یک دستگاه تلفن ارائه قابلیتهای ضروری است. کاربران هنگام خرید تلفنهای رومیزی باید از تمام قابلیتهای یک تلفن آگاه باشند و براساس سطح نیاز خود به بررسی آنها بپردازند و خریداری کنند.
معرفی انواع تلفن تحت شبکه
انواع تلفن تحت شبکه که شامل، تلفن های رومیزی: با پیشرفت تکنولوژی در زمینه ارتباطات، تلفنها در دسته بندیها و برای استفاده های گوناگون، طراحی و تولید شده است. از جمله تلفن رومیزی با سیم که در دسته مصارف خانگی و مصارف تجاری، سازمانی طراحی شده است. واضح است که قابلیتهای گوشی تلفن رومیزی خانگی، در مقایسه با گوشی تلفن رومیزی سازمانی، قابلیتهای کمتری دارد. تلفن رومیزی سازمانی قابلیتهایی را به صورت پیش فرض ارائه می دهد تا سهولت برقراری ارتباط با کاربران و کیفیت صدا افزایش یابد.
تلفن های کنفرانسی، تلفن هایی تولید میکند که امکان کنفرانس صوتی (Conference Voice) را با استفاده از پروتکل های ویپ فراهم می کند. در کنفرانس تلفنی از تلفن هایی استفاده می شود که دارای اسپیکر و میکروفن های قوی هستند و در اتاق کنفرانس استفاده میگردد. تلفن های کنفرانس مانند دیگر تلفن های اینترنتی از پروتکل IP برای انتقال صوت و تصویر استفاده می کنند تلفن های آی پی از پروتکل و استاندارهایی مانند SIP, H.323 و IAX که بر اساس IP می باشند استفاده می کنند.
تماس کنفرانسی یک تماس تلفنی ویژه و همزمان چند کاربر با هم میباشد که از طریق پنل تماس کنفرانس به طور یکپارچه به یکدیگر متصل میشوند. خدمات کنفرانس صوتی را میتوان به صورت برنامهریزی شده یا بدون رزرو با کمک اپراتور انجام داد. در ضمن با استفاده از فناوری Voice over Internet Protocol (VoIP)، تماسگیرندگان میتوانند با تلفن همراه، تلفن ثابت یا رایانه خود جلسهای کامل را تشکیل دهند.
تلفن های کنفرانس برای مشاغل بسیار مهمی هستند به این دلیل که میدانید جلسات حضوری به زمان و مکان و هزینه احتیاج دارد و کنفرانس صوتی یک روش عالی میباشد تا مشتریان بتوانند بهراحتی در عرض چند دقیقه یک جلسه صوتی بدون نیاز به مکان و هزینه تشکیل دهند و از تماسهای خارجی مانند مشتریان، تأمین کنندگان یا تماس داخلی مانند همکاران، مدیران و … دعوت کنند، روی خط قرار بگیرند تا مشکلات را حل کنند و در مورد پروژهها بحث کنند و تلفن کنفرانسی ها علاوه بر کیفیت صدای بالا و شفاف در تماس کنفرانسی نکسفون از قابیلت ضبط تماس در این تلفن وجود دارد که برای مدیران شرکت ها خیلی کار امد میباشد.
سایر مشخصات و خرید انواع تلفن تحت شبکه
انواع تلفن تحت شبکه که تلفن ویپ بیسیم نیز شامل ان میشود، امزوزه در خانه ها و محل های کاری زیاد دیده میشود که دلیل استفاده زیاد کاربران از تلفن بیسیم راحتی کار با آن و خوش دست بودن و مهم ترین خصوصیت آن قابلیت جابجایی آن میباشد که برای افراد خانواده و به خصوص برای کارمندان و کارکنان شرکت ها و کارخانجات و موسسات بزرگ بسیار زیاد کارایی دارد و مهم میباشد و نکات مهمی که باید در رابطه با تلفن های بیسیم بدانند این است که هنگام خریدن این تلفن به بیس گوشی که پایه و شارژر ان میباشد دقت کنند که تلفن بی سیم برای شارژ مجدد باتری های خود روی آن قرار میگیرد.
در بسیاری از پایه ها معمولاً دکمه هایی برای اتصال یا قطع ارتباط وجود دارد ، بنابراین اگر روزی نتوانستید تلفن خود را در خانه یا محل کار خود پیدا کنید ، می توانید فقط با یک دکمه به شخصی که با شما تماس گرفته پاسخ دهید و این امر باعث میشود تحت هیچ شرایطی کاربران شرایط خود را از دست ندهند معمولا یک دکمه هم دارند که بتوانند از طریق زدن ان دکمه تلفن خود را پیدا کنند و به ان دسترسی داشته باشند که به ان دکمه پیجر گفته میشود. نیازی به گفتن نیست که به دلیل ناکارآمدی تلفن های بی سیم در هنگام قطع برق، بهتر است تلفنی را خریداری کنید که در پایه آن تلفن ثابت نیز باشد، بنابراین در واقع می توانید با یک تیر دو نشان بزنید و دو نوع تلفن تهیه کنید.
فرکانس و دامنه تلفن بی سیم امری بسیارمهم میباشد. به دلیل ان که بیشتر کاربران هنگام مکالمه با تلفن بی سیم به راه رفتن عادت دارند، این امر باعث می شود که کاربر از پایه تلفن دور شود. هنگامی که فاصله بین تلفن و پایه افزایش می یابد ، تماس پایان می یابد. فرکانس های گوشی برای مدتی 2.4 گیگاهرتز تنظیم شده بود که این امر باعث شد با گذشت زمان فرکانس ها کارآمدتر و بهتر شدند و به 1.9 گیگاهرتز تغییر کردند. برد تلفن در این حالت می تواند تا 50 متر در داخل و خارج و 300 متر در فضای بیرون را پشتیبانی کند. این گزینه معمولاً روی بدنه گوشی نوشته می شود برای آگاهی کاربران از خریداری محصولشان.
ویژگیهای بارز دیگر تلفن های بیسیم دکمه مسدود کردن تماسها یا Call Block میباشد که این امکان را به کاربران میدهد تا در بعضی اوقات که نمی خواهیم شخصی با ما تماس بگیرد. به طور مثال در زمان وقت های استراحت، وعده های غذایی یا حتی زمانی که کاربر میخواهد بخوابد. یا حتی ممکن است دوست نداشته باشید تماس های تبلیغاتی به تلفن شما متصل شود. همه اینها ممکن است دلایلی باشد که ویژگی مسدود کردن تماس ها برای شما مهم باشد. ویژگی مهم دیگر تلفن بیسیم ها حافظه دفترچه تلفن آن ها میباشد که حافظه دفترچه تلفن به تعداد شماره تلفن هایی که می خواهید در تلفن ذخیره کنید بستگی دارد.
همراهان عزیز شما میتوانید با مراجعه به آدرس اینترنتیISG گوشی ویپ و تحت شبکه خود را خریداری نمایید.
ttttttttttttttttttttttt
تلفن تحت شبکه چیست
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
تلفن تحت شبکه چیست، تلفن تحت شبکه که آن را با نام های «تلفن IP» یا «تلفن VoIP» نیز می شناسیم، انقلابی در زمینه ارتباطات تلفنی محسوب می شود. از دید کاربران عادی، این گوشی ها مانند گوشی های سنتی کار می کنند. اما در واقع آنها بسیار بهتر عمل می کنند. ماهیت و عملکرد تلفن تحت شبکه حتی برای برخی از کاربران حرفه ای این دستگاه ها هنوز جای سوال دارد. نام تلفن های IP معمولا در کنار مفاهیمی مانند تلفن ویپ و مراکز تلفن شبکه قرار می گیرد. در واقع تفاوت اصلی تلفن تحت شبکه با گوشی های آنالوگ و سنتی در نحوه انتقال صدا است. جایی که یک تلفن IP از اینترنت برای انتقال صدا استفاده می کند.
تلفن تحت شبکه چیست
تلفن تحت شبکه چیست، تلفن تحت شبکه یا تلفن ویپ از صدای IP و فناوری اینترنت برای برقراری و انتقال تماس های تلفنی از طریق یک شبکه IP مانند اینترنت به جای شبکه سنتی تلفن عمومی (PSTN) استفاده می کند. خدمات تلفن مبتنی بر IP دیجیتال از پروتکلهای کنترلی مانند پروتکل شروع جلسه (SIP)، پروتکل کنترل مشتری Skinny (SCCP) یا سایر پروتکلهای اختصاصی استفاده میکند. تلفن های تحت شبکه می توانند تلفن های نرم ساده یا تلفن های نرم افزاری سفارشی باشند که تقریباً شبیه تلفن های معمولی یا تلفن های بی سیم هستند. تلفن های PSTN سنتی به عنوان تلفن های VoIP با آداپتورهای تلفن آنالوگ (ATA) استفاده می شوند.
امروزه اکثر کسب و کارها از نوعی سیستم تلفنی با قابلیت اینترنت استفاده می کنند. فناوری VoIP (Voice over Internet Protocol) شامل هیچ گونه فناوری آنالوگ یا سوئیچینگ نمی شود و با تبدیل تماس ها به سیگنال دیجیتال، تماس ها را از طریق اینترنت و همچنین برای برقراری و دریافت تماس با امکانات خارج از اتصال به اینترنت متصل می کنند. و آنها نیازی به کامپیوتر، تلفن اداری یا گوشی هوشمند ندارند.
تلفن های تحت شبکه در مشاغل موجود که از فناوری تلفن آنالوگ استفاده می کنند و معمولاً سیستم های خود را برای سال ها در جای خود دارند، بسیار پرطرفدار میباشند. این کاربران بیشتر از یک سانترال ویپ خصوصی (PBX) استفاده می کنند که یک واحد سوئیچینگ است که تلفن ها و داخلی های شرکت را به یکدیگر و به خطوط آنالوگ خارجی متصل می کند. این به چندین کارمند اجازه می دهد تا تعداد محدودی از طرح ها را به اشتراک بگذارند که به طور بالقوه هزینه ها را کاهش می دهد.
یک تلفن VoIP میتواند ویژگیهای زیادی داشته باشد که یک تلفن آنالوگ از آنها پشتیبانی نمیکند، مانند شناسههای ایمیل مانند مخاطبینی که ممکن است راحتتر از نام یا شماره تلفن باشند، یا اشتراکگذاری آسان فهرست مخاطبین در چندین حساب. به طور کلی، ویژگیهای تلفن VoIP از اسکایپ و سایر سرویسهای تلفن مبتنی بر رایانه پیروی میکنند که مجموعهای از ویژگیهای غنیتر دارند، اما ممکن است به دلیل محدودیت IP و سیستمعاملهای پشتیبانی صوتی، با مشکلات تاخیر مواجه شوند.
علاوه بر پاسخ به این سؤال که تلفن تحت شبکه چیست، تلفن های شبکه می توانند تلفن های نرم افزاری ساده یا تلفن های نرم افزاری ساخته شده باشند که تقریباً شبیه تلفن های معمولی یا تلفن های بی سیم هستند. تلفنهای VoIP میتوانند ویژگیهای زیادی داشته باشند که تلفنهای آنالوگ از آنها پشتیبانی نمیکنند، مانند شناسه های ایمیل مخاطبین که میتوانند راحتتر از نام یا شماره تلفن باشند، یا اشتراکگذاری آسان فهرست مخاطبین در چندین حساب. به طور کلی، ویژگی های تلفن های IP از ویژگی های Skype و سایر خدمات تلفن مبتنی بر رایانه شخصی پیروی می کند که دارای مجموعه ای از ویژگی های غنی تری هستند.
تلفن تحت شبکه و انواع آن
تلفن تحت شبکه چیست، پس از آشنایی با پاسخ این سوال که تلفن شبکه چیست به انواع آن می پردازیم، ساده ترین تلفن های شبکه تلفن های میز کارمندی هستند که برای کارمندان ساده ای که تماس زیادی ندارند استفاده می شود، این مدل معمولا از 2 قبض SIP تشکیل شده است. و به عنوان ساده ترین تلفن های VoIP شناخته می شوند. از دیگر مدل های تلفن ویپ که معمولا برای منشی ها استفاده می شود، گوشی هایی هستند که دارای دکمه شماره گیری سریع یا BLF در کنار آن هستند. معمولا این تلفن VoIP برای کسانی مناسب است که تماس های دریافتی بیشتری دارند.
از انواع گوشی های ویپ می توان به تلفن های شبکه بی سیم اشاره کرد که معمولا تمامی گوشی های بی سیم برای استفاده در منازل و خطوط ثابت دیده می شوند اما این دو شرکت یالینک و گراند استریم گوشی های شبکه بی سیم را نیز ارائه کرده اند که با همان کیفیت HD می توانید تماس های خود را داشته باشید و به راحتی در اطراف حرکت کنید. تلفن کنفرانس شبکه یکی دیگر از انواع این گوشی های ویپ است که امروزه و در شرایط فعلی که شرکت ها مشغول به کار هستند، تلفن کنفرانس شبکه انتخاب مناسبی است زیرا این گوشی ها معمولا دارای صفحه نمایش بزرگ و سیستم عامل اندروید هستند.
این است که شما از طریق این تلفن های ویپ تماس تصویری دارید. با اتصال دفاتر پراکنده جغرافیایی و کارمندان از راه دور، این دستگاه ها همه با هم کار می کنند تا یک شبکه ارتباطی ایجاد کنند. کنفرانس ویدئویی بین دفاتر راه دور و کارمندان در ارتباطات تجاری اهمیت فزاینده ای دارد. سری دستگاه های کنفرانس ویدئویی GVC به اتاق های کنفرانس اجازه می دهد تا فراتر از چهار دیوار یک ساختمان اداری گسترش یابند. هنگامی که GVC ها با جلسات IPVideoTalk ترکیب می شوند، یک شبکه منحصر به فرد برای ویدئو کنفرانس در داخل و خارج از هر سازمان ایجاد می کنند.
یکی از اجزای اصلی در بسیاری از استقرارها، امنیت و دسترسی به امکاناتی است که همیشه به آسانی در کارنامه تولیدکننده در دسترس نیست. دستگاه های دسترسی برای امکانات Grandstorm عناصر UC، شبکه و کنفرانس را برای ایجاد یک راه حل کامل ترکیب می کنند. سری GDS از نقاط پایانی دسترسی درب به یک دفتر اجازه می دهد تا صفحه کلیدهای امنیتی صوتی و تصویری با دسترسی و کنترل از راه دور داشته باشد. نقاط پایانی امکان دسترسی به رمز عبور یا دسترسی RFID را برای پرسنل تعیین شده فراهم می کند. هنگامی که زنگ در فعال می شود، تماسی به تلفن رایانه IP، برنامه نرم افزاری یا پنل کنترل GDS ارسال می شود تا از حضور بازدیدکننده مطلع شود و امکان نظارت بر دسترسی تسهیلات را از هر کجا فراهم می کند.
به طور کلی در ادامه مقاله که یک گوشی شبکه می باشد می توان گفت که گوشی های تحت شبکه و ویپ با سه برند معتبر دنیا یعنی تلفن شبکه پاناسونیک، تلفن شبکه یالینک و تلفن شبکه گرند استریم معرفی می شوند. پرفروش ترین تلفن های شبکه در سراسر جهان. و بسیاری از کاربران تمایل به استفاده از آنها دارند که با توجه به قابلیت های منحصربفردشان در رده گوشی های VoIP باعث جذب کارمندان شده است و استفاده از این گوشی ها در تمامی سازمان ها و مجموعه ها می توان گفت بسیار رایج شده است. همچنین شما عزیزان می توانید برای تهیه تلفن تحت شبکه و ویپ به آدرس اینترنتیISG مراجعه کنید.
ttttttttttttttttttttttt
تلفن های تحت شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
تلفن های تحت شبکه
با سلام خدمت شما همراهان گرامی در این مقاله در نظر داریم به معرفی تلفن های تحت شبکه یا همان تلفن اینترنتی بپردازیم شما بعد از خواندن این مطلب اطلاعات کافی در خصوص تلفن های تحت شبکه و تلفن های ویپ به دست می آورید و به راحتی می توانید برای محل کار خود بهترین گزینه ی تلفن ویپ را انتخاب نمایید. حالا اگر شما دقیقا می دانید که چه مدل تلفن سانترال را می خواهید می توانید با کلیک بر روی دکمه ی زیر مستقیم وارد صفحه ی محصولات تلفن ویپ شوید و محصول خود را به راحتی انتخاب نمایید.
تلفن های تحت شبکه به چه تلفن هایی گفته میشود؟
امروزه تلفن های تحت شبکه در مشاغل فعلی که از فناوری تلفن آنالوگ استفاده می کنند و معمولاً سالهاست که سیستم خود را مستقر کرده اند، بسیار پرطرفدار میباشند. این کاربران در بیشتر موارد آنها از سیستم تبادل شعبه خصوصی (PBX) استفاده می کنند که یک واحد سوئیچینگ است که تلفن ها و داخلی های شرکت را به یکدیگر و به خطوط آنالوگ خارج متصل می کند. این کار بسیاری از کارمندان را قادر می سازد تعداد محدودی خط خارجی را تقسیم کنند که این امر بالقوه باعث کاهش هزینه ها می شود.
لازم به ذکر است امروزه اکثر مشاغل از نوعی سیستم تلفنی مجهز به اینترنت استفاده می کنند. فناوری VoIP (پروتکل صوتی از طریق اینترنت) شامل هیچ فناوری آنالوگ یا سوئیچ نمی شود و با تبدیل تماس ها به سیگنال های دیجیتال، تماس ها را از طریق اینترنت متصل می کنند و همچنین برای برقراری و دریافت تماس به امکاناتی فراتر از اتصال به اینترنت و یا رایانه، تلفن دفتر یا تلفن هوشمند نیاز ندارند.
تلفن های تحت شبکه از فناوری های صوتی و اینترنتی IP برای قرار دادن و انتقال تماس های تلفنی از طریق شبکه IP مانند اینترنت به جای شبکه تلفن سنتی سوئیچ شده عمومی (PSTN) استفاده می کند، همچنین سرویس تلفنی مبتنی بر IP دیجیتال از پروتکل های کنترلی مانند Session Initiation Protocol (SIP) ،Skinny Client Control Protocol (SCCP) یا پروتکل های اختصاصی دیگر استفاده مینماید.
تلفن های تحت شبکه می توانند تلفن های نرم افزاری ساده یا نرم افزاری مبتنی بر هدف باشند که تقریباً شبیه تلفن های معمولی یا تلفن های بی سیم هستند. تلفن های PSTN سنتی به عنوان تلفن های ویپ با آداپتورهای تلفنی آنالوگ (ATA) استفاده می شوند. تلفن های تحت شبکه VoIP ممکن است دارای ویژگی های بسیاری باشد که تلفن آنالوگ از آنها پشتیبانی نمی کند، مانند شناسه های ایمیل مانند مخاطباتی که ممکن است راحت تر از نام یا شماره تلفن یا به اشتراک گذاری آسان لیست مخاطبین در چندین حساب باشد. به طور کلی ویژگی های تلفن های تحت شبکه ip از ویژگی های Skype و سایر سرویس های تلفنی مبتنی بر رایانه پیروی می کند که دارای مجموعه ویژگی های غنی تری هستند.
مزایای استفاده از تلفن های تحت شبکه
حالا که با ماهیت تلفن های ویپ آشنا شدید در این قسمت به چند مورد از مزایای تلفن تحت شبکه می پردازیم. در این مدل تلفن های ویپ نیاز به کابل کشی وجود ندارد این تعریف به چه معناست: در تمامی شرکت ها برای سیستم کامپیوتری کابل کشی انجام می شود در تلفن های تحت شبکه دو پورت شبکه وجود دارد که یک پورت برای ورود و یک پورت برای خروج استفاده میشود شما میتوانید با همان کابل شبکه کامپیوتر تلفن خود را نیز راه اندازی کنید.
یکی دیگر از مزایای تلفن ویپ جابه جایی راحت این تلفن ها می باشد به عنوان مثال یک کارمند در یک اتاق کار میکند حالا می خواهد به طبقه ای دیگر یا اتاقی دیگر جا به جا شود دیگر نیاز نیست که کابل کشی انجام بشه در تلفن های تحت شبکه فقط کافیه تلفن خود را جابه جا کند و روی میز جدید بگذارد به همین راحتی. همه ی ما این روزها دنبال این هستیم که هزینه های اضافی خود را کم کنیم یکی دیگر از مزیت های تلفن تحت شبکه مخصوصا برای مجموعه هایی که چند شعبه دارند همین کاهش هزینه ها است.
حالا به چه صورت این کاهش هزینه صورت میگیره شما کافیست از تلفن های voip برای یکی از شعب خود استفاده کنید و فقط با خرید یک روتر میکروتیک و تعداد تلفن مورد نیاز برای شعبه های دیگر به راحتی می توانید با شعبه های خود ارتباط برقرار کنید و دیگر نیاز به خرید سانترال جداگانه برای هر شعبه نیست علاوه بر این هزینه های تماس هم کاهش پیدا میکند به خصوص در تماس های بین المللی که شما می توانید با نرم افزار های ویپ که بر روی تلفن همراه خود نصب می شود یک داخلی روی گوشی موبایل خود داشته باشید.
تلفن اینترنتی
وقتی صحبت از شبکه به میون میاد ذهنمون میره سمت اینترنت. خوب اینترنت هم یه شبکه جهانی هست که اکثر مردم بهش دست رسی دارند. اتفاقا یکی از علت های فراگیر شدن تلفن های تحت شبکه همین اینترنت هست که تونسته فاصله ها رو کم کنه. در واقع تلفن اینترنتی همون تلفن های IP و تحت شبکه هستند که در بستر اینترنت کار میکنند. در جاهایی که از تلفن های تحت شبکه استفاده میکنند، ارتباطات رو خیلی سریع و ارزان برقرار میشه و فاصله دیگه معنی نداره. گر چه برای استفاده از هر ابزاری روی اینترنت باید موارد امنیتی لازم رو رعایت کرد. بخصوص وقتی شما دارید صدا رو روی اون رد و بدل میکنید. پس اصولا هر تلفنی تحت شبکه که در بستر اینترنت استفاده بشه رو میشه بهش تلفن اینترنتی گفت.
انواع تلفن های تحت شبکه
تلفن های تحت شبکه را بر اساس کارایی که دارند و همچنین نوع عملکرد آنها میشود تقسیم بندی کرد، تلفن های تحت شبکه شامل تلفن های رومیزی، تلفن های بی سیم و تلفن های کنفرانسی هستند. بعضی از انها شبیه به تلفن های اداری عادی هستند، اما از فناوری متفاوتی برای برقراری تماس استفاده می کنند. در این قسمت به معرفی انواع تلفن های ویپ می پردازیم همچنین چند نمونه از تلفن ویپ را نیز برای شما به نمایش می گذاریم که شما می توانید با کلیک بر روی این محصولات وارد صفحه ی محصول شوید.
تلفن کارمندی تحت شبکه
تلفن های کارمندی تلفن هایی هستند که معمولا به صورت رومیزی استفاده می شوند و همچنین از قیمت مناسب تری نسبت به سایر تلفن های ویپ برخوردارند. در هر مجموعه و شرکتی استفاده از تلفن کارمندی بیشتر از تلفن های دیگر است. شما برای خرید تلفن کارمندی تحت شبکه باید کیفیت و همینطور گارانتی معتبر را درنظر بگیرید. در زیر چند نمونه از تلفن های کارمندی ویپ را مشاهده می کنید که با کلیک بر روی هر محصول می توانید وارد صفحه ی محصول مرتبط شوید.
[vc_row][vc_column][darna_product title=”تلفن کارمندی” source=”category” per_page=”10″ columns=”5″ slider=”slider” autoplay=”yes” category=”desktop-phone-ip”][/vc_column][/vc_row]
تلفن بیسیم ویپ
نوع دیگر تلفن های تحت شبکه بیسیم است که علت محبوبیت این گوشی های بیسیم ویپ سیار بودن آنها است که برای استفاده ی کاربران سیار بسیار مناسب است. تلفن های ویپ بی سیم از یک دکت برای اتصال به پایه استفاده می کنند. بعضی از مدل های بیسیم ویپ هم به صورت Wifi عمل می کنند و به اکسس پوینت و شبکه متصل میشوند. اگر سوالی در خصوص تلفن های بی سیم ویپ دارند می توانید با شماره ی 41525-021 تماس گرفته و با کارشناسان ما در این خصوص صحبت کنید.
[vc_row][vc_column][darna_product title=”تلفن بیسیم تحت شبکه” source=”category” per_page=”10″ columns=”5″ slider=”slider” autoplay=”yes” category=”cordless-telephone-ip”][/vc_column][/vc_row]
تلفن مدیریتی تحت شبکه
معمولا تلفن های مدیریتی تحت شبکه از امکانات بیشتری نسبت به تلفن های کارمندی برخوردار هستند. به دلیل اینکه از این تلفن های ویپ انتظار بیشتری می رود علاوه بر ظاهر آنها عملکرد این گوشی ها نیز برای مدیریت تماس ها اهمیت بالایی دارد. در زیر چند نمونه از تلفن های اپراتوری تحت شبکه را ملاحضه می نمایید. این تلفن ها از نمونه های پرفروش تلفن های اپراتوری تحت شبکه می باشد که شما می توانید از فروشگاه اینترنتیISG این محصولات را تهیه فرمایید.
[vc_row][vc_column][darna_product title=”تلفن مدیریتی ویپ” source=”category” per_page=”10″ columns=”5″ slider=”slider” autoplay=”yes” category=”ip-telephone”][/vc_column][/vc_row]
تلفن های کنفرانس تحت شبکه و تلفن های تصویری ویپ
تلفن های کنفرانسی تحت شبکه یکی دیگر از محصولات تحت شبکه می باشد این تلفن ها معمولا برای استفاده در جلسات و اتاق کنفرانس ها تهیه می شوند از این تلفن ها در میز جلسات استفاده می شود که از قابلیت های این تلفن های کنفرانس ویپ می توان به میکروفن های زیاد و بسیار قدرتمند آن اشاره کرد همچنین این تلفن های ویپ از اسپیکرفون های حرفه ای و با کیفیتی برخوردار هستند.
تلفن های تصویری ویپ به منظور گرفتن ارتباط تصویری در بستر شبکه مورد استفاده قرار میگیرند. این تلفن ها در تحقق یافتن جلسات غیر حضوری و ویدئو کنفرانس بسیار موثر هستند. اغلب مدیران برای کنترل عملکرد کارمندان نیز میتواند از این تلفن ها بهره ببرند.
[vc_row][vc_column][darna_product title=”تلفن کنفرانس ویپ و تلفن تصویری” source=”category” per_page=”10″ columns=”5″ slider=”slider” autoplay=”yes” category=”yealink-conference-phone,video-conferenc-grandstream”][/vc_column][/vc_row]
با توجه به توضیحات فوق حال شما میتوانید بهترین گزینه برای مجموعه ی خود را انتخاب نمایید.
ttttttttttttttttttttttt
مرکز تلفن تحت شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
مرکز تلفن تحت شبکه (IP PBX) چیست؟
دراین مقاله قصد داریم در رابطه با مرکز تلفن تحت شبکه یا همان IP PBX صحبت کنیم. IP PBX مخفف کلمه Internet Protocol Private Branch Exchange است که به معنی یک سانترال ویپ تجاری میباشد که برای منتقل کردن صدا و تصویر روی شبکه طراحی شده است. IP PBX سیستمی است که پسوندهای تلفن را به شبکه تلفن سوئیچ عمومی متصل می کند و ارتباطات داخلی را برای یک تجارت فراهم می کند. IP PBX یک سیستم PBX با اتصال IP است و ممکن است با استفاده از پشته پروتکل TCP / IP ارتباط صوتی، تصویری یا پیام رسانی فوری اضافی را فراهم کند.
دروازه های انتقال صدا از طریق IP را میتوان با قابلیت PBX سنتی ترکیب کرد تا به مشاغل اجازه دهد از اینترنت مدیریت شده خود برای کاهش هزینه های مسافت طولانی و استفاده از مزایای یک شبکه واحد برای صدا و داده (شبکه همگرا) استفاده کنند. IP PBX همچنین ممکن است ویژگی های CTI را فراهم کند. IP PBX می تواند به عنوان یک دستگاه سخت افزاری فیزیکی یا به عنوان یک بستر نرم افزاری وجود داشته باشد.
مرکز تلفن تحت شبکه IP PBX از طریق اینترنت مکالمه تلفنی را برقرار و دریافت می کنند. این کار را با تبدیل سیگنال های صوتی آنالوگ به دیجیتال انجام می دهد. از آنجا تماس ها را به یک ارائه دهنده خدمات VoIP هدایت می کند تا شروع و خاتمه هر تماس را مدیریت کند و در هسته اصلی، سرویس صوتی مبتنی بر IP از پروتکل Session Initiation (SIP) استفاده می کند. این پروتکل جهانی به استانداردی برای سیستم های تلفن ویپ تبدیل شده است که برای سانترال، از ترانکینگ SIP استفاده میگردد که چندین کانال صوتی را ارائه می دهد.
کاربران می توانند با یکدیگر تماس بگیرند، پست صوتی را بررسی کنند و گروه های تماس را همانطور که قبلاً می توانند تنظیم کنند که با طراحی در سمت خارجی PBX، یک ارائه دهنده VoIP مجموعه ای از اعتبار را برای یک یا چند حساب کاربری SIP ارائه می دهد. پس از تأیید اعتبار، تماس های ورودی برای پذیرش به مرکز تلفن تحت شبکه شما ارائه می شود. کاربران همچنین می توانند از طریق صندوق SIP شما به طور خودکار تعیین کنند که آیا تماس ها به صورت داخلی انجام گردد یا به PSTN منتقل شوند. لازم به ذکر است، در مراکز تلفن قدیمی برای راه اندازی و نصب تلفن سانترال ها نیاز به کابل کشی بسیار زیاد دارند همچنین یکی از معایب مهم این سانترال این است که اگر کاربری بخواهد جا به جا شود باید سیم کشی تماما تغییر کند و این مورد از معایب سانترال های قدیمی است. از دیگر معایب سانترال های پاناسونیک می توان به این مورد اشاره کرد که برای اضافه کردن هر ماژول مانند ضبط مکالمات و یا صف انتظار نیازی به خرید لایسنس و کارت های اضافه می باشد که این مورد اصلا مقرون به صرفه نیست و در سانترال ویپ کاملا رفع شده است.
مزایای سیستم های IP PBX
پذیرش مرکز تلفن ویپ یا همان IP PBX در کسب و کار شما می تواند مزایایی داشته باشد. Voice over IP از پروتکل اینترنت استفاده می کند، یک عنصر اساسی در اینترنت. تلفن IP نوآوری عظیمی از سیستم مخابراتی صد ساله است. برای تماس های تلفنی، مکالمه با استفاده از بسته های داده کوچک رد و بدل می شود. اینترنت می تواند این بسته های داده را در کمتر از یک ثانیه به سراسر جهان ارسال کند. برای تلفن اینترنتی، این بسته ها بین تلفن شما و یک ارائه دهنده VoIP حرکت می کنند. یک سیستم تلفنی VoIP تماس بین تلفنهای دیگر یا بیشتر با یک شرکت تلفنی دیگر را تسهیل می کند. این برنامه همچنین توابع مفید دیگری مانند پست صوتی، انتقال تماس، ضبط تماس و موارد دیگر را فراهم می کند. در چهار مرحله، نحوه کار VoIP در اینجا آمده است. در اینجا برخی از دلایل اینکه این انتخاب یک سرمایه گذاری عاقلانه و اقتصادی برای تمامی مجموعه های فعال است، بیان شده.
هزینه های ارتباطی پایین تر
مرکز تلفن تحت شبکه و متصل به اینترنت می توانند نسبت به مراکز و سیستم های آنالوگ بسیار بیشتر صرفه جویی کنند و هزینه کمتری برای مجموعه داشته باشند. ارائه دهندگان VoIP مانند Nextiva خدمات ترانکینگ متراژ و بدون اندازه را ارائه می دهند که این امر برای کاربرانی که مشغول به فعالیت و تجارت هستند بسیار حائز اهمیت میباشد.
قابلیت اطمینان مبتنی بر ابر
مرکز تلفن تحت شبکه موجود خود را به قابلیت اطمینان اثبات شده ابر متصل کنید که این قابلیت یک سرویس قابل اعتماد VoIP میباشد که دارای چندین مرکز داده برای عملکرد قابل اعتماد و مدیریت عالی است. این قابلیت برای کاربرانی که مدیریت مجموعه برایشان بسیار ضروری و مهم است مناسب میباشد زیرا در تمام ساعات شبانه روز و هر نقطه از دنیا، با استفاده از گوشی میتوان به مدیریت و کنترل مجموعه پرداخت.
حفظ سخت افزار موجود
با استفاده از همان سخت افزاری که قبلاً به PBX متصل شده است، می توانید همه را نگه داشته و هزینه سخت افزار خود را پایین بیاورید. تنها چیزی که شما نیاز دارید آدرس SIP، گذرواژه و دامنه شماست و تنظیم شده است.
حداقل تغییر
تغییر در مجموعه ها میتواند باعث ترس بسیاری از مشاغل شود. به دنبال ترانکینگ SIP به عنوان دروازه ای برای تجربه ارزش سیستم تلفنی VoIP باشید. هنگام استفاده از مرکز تلفن تحت شبکه با رشد شرکت، شما می توانید تعداد کانالهای صوتی را با حداقل تنظیمات بدون هیچ نگرانی افزایش دهید.
انواع مدل های IP PBX
نسخه ی ابری (Cloud IPPBX) که این نسخه مبتنی بر فناوری رایانش ابری است که به جای اینکه اطلاعات را روی سخت افزار یا کامپیوتر ذخیره کنیم، تمام اطلاعات روی بستر ابر ذخیره میشود و شما میتوانید مرکز تلفن تحت شبکه ابری خود را با هزینه بسیار پایین و برای هر مدت زمانی که مدنظر دارید ایجاد کنید.
نسخه نرم افزاری : با نصب نرم افزار های متن باز بر روی سرور فیزیکی میتوانید مرکز تلفن خود را راه اندازی کنید. امکانات این سیستم ها معمولا رایگان نمیباشد و شما باید ماژول های مورد نیاز خود را خریداری کنید.
ماژولار ها : با وجود این مدل مرکز تلفن تحت شبکه، کاربران شرکت ها میتوانند باتوجه به نیاز سازمان ماژول ها را خریداری کنند و بر روی PBX خود نصب کنند که باعث میشود از هزینه اضافی صرفه جویی شود.
چه تفاوتی بین PBX و IP PBX وجود دارد؟
“IP” در “IP PBX” مخفف Internet Protocol است ،به این معنی که IP PBX نوعی PBX است که می تواند از شبکه های رایانه ای برای ارسال و دریافت صدا استفاده کند. این کاربرد شبکه های رایانه ای برای صدا با پروتکل Voice over Internet یا VoIP نیز شناخته می شود.
در گذشته، تلفن ها و خطوط تلفن، آنالوگ و یا دیجیتال بودند، اما در سال های اخیر تمام پیاده سازی های تلفن از تلفن های IP (تلفن های مبتنی بر VoIP) استفاده می کنند، علاوه بر موارد استفاده بسیار خاص که هنوز به تلفن های آنالوگ یا دیجیتال نیاز است. یکی از این نمونه ها ممکن است با زیرساخت های موجود آنالوگ، مانند هتلی که قصد دارد سیستم تلفنی خود را تمدید کند، اما نمی خواهد برای سیم کشی اتاق ها برای پشتیبانی از تلفن های IP سرمایه گذاری کند.
کار بر روی پروتکل اینترنت به IP PBX امکان می دهد تا از شبکه های رایانه ای، از جمله اینترنت برای برقراری تماس استفاده کند. این گزینه هایی مانند داشتن پسوندهای از راه دور و تلفن های IP فقط نرم افزاری که ممکن است به عنوان یک برنامه در دستگاه تلفن همراه، لپ تاپ یا رایانه های رومیزی اجرا شوند، باز می شود. چنین تلفن های نرم افزاری از تمام ویژگی های IP PBX بهره مند خواهند شد، در حالی که به سخت افزار اختصاصی نیاز ندارند.به طور خلاصه، IP PBX یک PBX است که می تواند با تلفن های IP و ترانک های IP کار کند.
ttttttttttttttttttttttt
تلفن تحت شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
معرفی انواع تلفن تحت شبکه گرنداستریم
گرنداستریم در حال توسعه یک راه حل قدرتمند است که برای هر فرد سفارشی سازی شده است، کارآیی ارتباطات و بار کاری را ساده می کند. Grandstream تلفن تحت شبکه و دستگاه های تلفنی پیشرفته را از هر زمان دیگری راحت تر و قابل دسترسی تر می کند. به طیف وسیعی از نقاط پایانی تلفن نگاهی بیندازید و امروز یک شبکه عالی با گرنداستریم بسازید.
تلفنهای IP با درجه حامل (Carrier-Grade IP Phones)
سری GRP2600 تلفن های IP درجه حامل هستند که برای استقرار گسترده طراحی شده اند. این سری از تلفن های IP نسل جدید از طراحی جدید و زیبا، تجربه کاربری دوباره تصور شده، سیستم عامل یکپارچه و گزینه های ویژگی قدرتمندی برخوردار است. برای تهیه ابر و مدیریت متمرکز، این مجموعه توسط Grandstream’s System Management System (GDMS) پشتیبانی می شود، که یک رابط متمرکز برای پیکربندی، تهیه، مدیریت و نظارت بر استقرار نقاط انتهایی Grandstream فراهم می کند. سری GRP که برای شرکت ها، ارائه دهندگان خدمات و سایر بازارهای با حجم بالا طراحی شده است، یک پلت فرم صوتی قدرتمند، با کاربرد آسان و قابل نصب با ویژگی های نسل بعدی را ارائه می دهد.
تلفن های تحت شبکه GXP سری (GXP Series IP Phones)
تلفن های سری GXP ما برای کاربرانی طراحی شده اند که غالباً در تلفن هستند و نیاز به دسترسی به ویژگی های پیشرفته، پشتیبانی از خط و گزینه های قابلیت استفاده دارند. با این تلفن تحت شبکه کارهای بیشتری انجام دهید، تماس های بیشتری را مدیریت کنید و با افراد بیشتری در ارتباط باشید.
برنامه تلفن هوشمند (Softphone App)
Grandstream Wave یک برنامه رایگان تلفن نرم افزاری است که به کاربران امکان می دهد از طریق حداکثر 6 حساب مختلف SIP تجاری یا مسکونی در هر دستگاه Android from از هر نقطه در جهان تماس صوتی برقرار و دریافت کنند.
ماژول های توسعه (Extension Modules)
کاربران با حجم زیاد تماس به یک روش واضح و کارآمد برای رهگیری و کنترل تماس ها نیاز دارند. GXP2200EXT ما با استفاده از کلیدهای شماره گیری سریع / BLF دو رنگ، کاربران را قادر می سازد تا خطوط باز و تماس را به طور دقیق شناسایی کنند.
دکت بی سیم گرنداستریم (DECT Cordless)
برای ایجاد یک فضای ارتباطی سازنده و انعطاف پذیر، یک شبکه VoIP را بسیج کنید. DP750 و DP720 به کاربران این امکان را می دهد تا از میز کار خود آزاد شوند و بدون محدودیت در هر مشاغل، انبارها، فروشگاه های خرده فروشی یا خانه های مسکونی جابجا شوند.
بی سیم WIFI گرنداستریم (WiFi Cordless)
تلفن های بی سیم WiFi IP ما توسط WP820، یک تلفن WiFi قابل حمل که متناسب با انواع شرکت ها و برنامه های بازار، از جمله خرده فروشی، تدارکات، پزشکی و امنیتی طراحی شده است، برجسته شده است. این مجموعه ترکیبی از ویژگی ها، تحرک و دوام متناسب با تمام نیازهای تلفن قابل حمل را ارائه می دهد.
ttttttttttttttttttttttt
انواع کابل شبکه و تفاوت آن ها
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
کابل شبکه سختافزار شبکهای هستند که برای اتصال یک دستگاه شبکه به سایر دستگاهها یا اتصال دو یا چند رایانه برای اشتراکگذاری چاپگرها، اسکنرها و غیره استفاده میشوند. این استفاده بستگی به لایه فیزیکی، توپولوژی و اندازه شبکه دارد. دستگاهها را میتوان با چند متر (مثلاً از طریق اترنت) یا فاصله تقریباً نامحدود (مثلاً از طریق اتصالات اینترنت) از هم جدا کرد.این مقاله انواع کابلهای شبکه مورد استفاده در شبکههای کامپیوتری را توضیح میدهد. اگر به زبان ساده بخواهیم بیان کنیم که انواع کابل شبکه چه وظایفی دارند، باید بگوییم که کابل شبکه رابطی میان دستگاهها برای اتصال دادهها در بستر شبکه است، یعنی اطلاعات موجود در این کابل بین مبدأ و مقصد همواره در جریان هستند. هر نوع اطلاعاتی که لازم باشد از طریق دستگاهی ارسال یا دریافت شود، باید مراحل نرم افراری یا سخت افزاری را طی کند تا این دادهها برای ارسال آماده شوند و همه این مراحل توسط کابلها صورت میگیرد. جنس این کابلها نیز از مس یا شیشه است. انواع کابلهای شبکه و تفاوت آنها | Cat7، Cat6a، Cat6، Cat5e، Cat5امروزه بازار کابلهای شبکه، پیشرفت چشم گیری داشته است که این امر موجب گوناگونی و تنوع فراوانی در تولید این نوع محصولات شده است. مسلما انتخاب کابل مناسب را سخت تر میکند. چگونه کابل شبکه ای با سرعت مناسب و کیفیتی خوب انتخاب کنیم؟پیشرفت و گسترش شبکههای بیسیم، باعث از رده خارج شدن کابلهای شبکه نشد، زیرا شبکهها تنها میتوانند از طریق کابلهای شبکه، بهم متصل شوند. کلمه “Category” که از مخفف آن “Cat” استفاده میشود، به معنای رده است و به سرعت انتقال دادهها توسط کابل شبکه، گفته میشود. برای داشتن قدرت عملیاتی بهتر و تداخل کمتر، باید از کابلهایی استفاده کنید که دارای ردههای بالاتری هستند. بعد از رده، عددی نوشته شده که مشخصه کابل به شمار میآید و باید توجه داشت در یک کابل اترنت، نهایت فاصله، ۱۰۰ است که موجب محدود شدن امر کابل کشی در عموم منازل شده است.
بروز چنین مشکلاتی، هنگامی که در ابتدا، کابلهای تلفن مسی برای ایجاد ارتباط صوتی ابداع شد، بعدها برای انتقال دادهها طراحی گشت و به فروش رسید. CAT1این کابلها، به صورت دو کابل درهم پیچ خورده و فاقد حفاظ الکتریکی بود که “Cat1” نامیده میشد. این کابل ها نهایتا میتواند دادهها را در سرعت یک مگابیت انتقال دهند و در حال حاضر، این گونه کابلها دیگر برای ایجاد ارتباطات قابل استفاده نیستند.
در این مطلب، برآنیم که توضیحاتی را درباره انواع کابل های شبکه و کیفیت آنان ارائه دهیم. کابل شبکه Cat5با اینکه استاندارد Cat5 از استاندارد متداول اترنت است اما به دلیل قدیمی شدن آن، دیگر قابل استفاده نیست. هرچند در دورانی دارای سرعتی مطلوب در مسافت صد متر و در حدود صد مگابیت بر ثانیه بود و توجه بسیاری را به خود جلب کرد ولی امروزه نمونه ای از کابل Cat در بازار موجود نیست و شبکهای با این کابل، قابل اجرا نخواهد نبود.کابل شبکه Cat5eاین نوع کابل جدیدتر و به روزرسانی شده کابل شبکه Cat5 است که در صدد افت «تداخل» ابداع و در جهت ارتقا استاندارد، تولید شد. حرف “e” به کار رفته در آن، برای نشان دادن پیشرفت و گسترش از واژه “Enhanced” گرفته شده. تداخل عملیست که موجب افت غیر ارادی و ناخواسته قدرت عملیات در هنگام منتقل شدن سینگالها، میشود.
این نوع کابل برای گیکابیت اترنت، در کابل کشی تجاری و مسکونی استفاده شده که سرعت هزارمگابیت بر ثانیه را داراست.استفاده از کابل شبکه CAT5با اینکه استفاده از کابل Cat5، در حال حاظر کاهش یافته اما هنوز هم به علت قیمت پایین آن، در بازار یافت میشود با توجه به اینکه دارای حداقل سرعت لازم برای راه اندازی و آغاز اترنت جدید است.
با این حال برای افزایش سرعت آن، برنامه ای طراحی شده در طول کابلهای موجود که با استاندارد IEEE P802.3bz سرعت Cat5 را به پنج گیگابیت در ثانیه میرساند و میتوان از آن در کابل کشی Cat6 بهره برد.کابل شبکه Cat6کابل شبکه Cat6 در فاصلههای گوناگون دارای سرعتی متفاوت است که یکی از مزیتهای آن، توان مصرفی ده گیگابایتی در مسافت محدود ۵۵ متری که از از Cat5 یا Cat5e، کوتاه تر است که بسیار برای کابل کشی مناسب است و در فاصلههای طولانی از توان قدرت کاهش یافته و به کمتر از یک گیگابیت در ثانیه خواهد رسید، از طرفی زخیم بودن سیمها، موجب دشواری سربندی و خم کردن آنها شده که یک امتیاز منفی برای این نوع کابل در نظر گرفته میشود. به این نوع کابل، لایه ای از اسپیلین نایلون و محافظ الکتریکی افزوده شده که موجب افت تداخل در سینگالها، می شود.
قیمت کابل شبکه Cat6 به نسبت، بیشتر از کابل شبکه Cat5e است اما این اختلاف قیمت در طول زمان، افت پیدا کرده است.کابل شبکه Cat6aنوع دیگری از کابل، کابلهای “Cat6a” هستند که مصارفی صنعتی دارند و به علت عدم انعطاف، که از موارد ضروری مصرف مسکونی به شمار میآید، در منازل استفاده نمیشود.
قدرت توان Cat6a، ده گیگابیت بر ثانیه می باشد که البته این سرعت تا فاصلههای صد متری، ثبات دارد. حرف”a” که از واژه “augmented” بر گرفته شده، به معنای کامل شده است. در این کابلها برای عدم تداخل که از مشکلات کابلهای استاندارد نسخه های پیشین بود، از حفاظ الکتریکی ضخیم تری استفاده شده که این امر، باعث کلفتتر شدن کابل شده است.کابل شبکه Cat7 و بالاتر از آنکابل شبکه Cat7، ملزم به اتصال GigaGate45 است و حاوی حفاظ الکتریکیست. از مزیتهای این نوع کابل این است که در مسافتهای کوتاه، سرعت آنها به صورت چشم گیری بالاست. در فواصل پایین تر از پانزده متر به 100 گیگابیت بر ثانیه میرسد و در فاصلههای بیشتر، سرعت آن به صد متر خواهد رسید.
استاندارد Cat8، استاندارد دیگریست که در حال کامل شدن است؛ غایت این نوع کابل این است که در مسافتهای طولانی به سرعت چهل گیگابیت برسد.نتیجهبرای دیتاسنترها، استفاده از کابلهای شبکه رده ۷ به بالا، گزینه مناسبتریست به نسبت به کارگیری آن، در مصارف مسکونی.برای تهیه کابل شبکه دیتاسنتر محل کار خود با مشاورین شرکت فراز شبکه ISG تماس حاصل فرمایید.