برای شرکتهای نوپا کدام سانترال بهتر است ایزابل یا NS500 ؟
مرکز تلفن ایزابل یا NS500 ؟ سوالی که همیشه برای کارفرمایان یا مدیران شرکتها پیش میآید در شرکت های نوپا یا شرکتی که به عنوان مثال دارای ۱۰ تا ۳۰ نفر پرسنل میباشد بهتر است جهت راهاندازی مرکز تلفن از چه مراکز تلفنی استفاده کنند؟
آنچه در این مقاله می خوانید:
برای شرکتهای نوپا کدام سانترال بهتر است ایزابل یا NS500 ؟ویژگیهای مرکز تلفن ایزابلدستگاه NS500
در پاسخ به این سوال باید گفت مرکز تلفن ایزابل یا NS500 با یکدیگر بسیار متفاوت هستند و دارای یک سری از قابلیتها هستند که در یک جمله قابل بیان نیست.
از این رو ابتدا باید زیرساختها را مورد بررسی قرار دهیم و ببینیم که آیا زیر ساخت موجود برای راهاندازی مرکز تلفن ایزابل مناسب هست یا خیر و این که بهتر است که مثلاً دستگاه NS500 را راهاندازی کنیم. البته این امر به درخواستها و نیازهای کارفرما نیز مرتبط است.
پس ما ابتدا باید زیرساخت را بررسی کنیم و ببینیم که آیا میتوانیم از مرکز تلفن ایزابل استفاده کنیم یا خیر. سپس باید ببینیم که کارفرما چه درخواستهایی را دارد و چه انتظاراتی از مرکز تلفن دارد تا بتوانیم بهترین گزینه را برای آنها انتخاب کنیم.
ویژگیهای مرکز تلفن ایزابل
مرکز تلفن ایزابل روی بستر شبکه راهاندازی میشود. پس باید بستر شبکه مناسب باشد تا از ایزابل استفاده کند. همه میدانیم که مرکز تلفن ایزابل نسبت به مرکز تلفن NS500 دارای قابلیتهای بیشتری میباشد. البته در صورتی مفید و جوابگو است که به درستی پیاده سازی شود.
این نکته را هم مورد توجه قرار دهید که مرکز تلفن ایزابل در صورتی میتواند ماندگاری داشته باشد که به درستی پیادهسازی شود. یعنی زیرساخت، امنیت و همه موارد را باید درنظر بگیریم و لحاظ کنیم. از ابتدای کار تمام موارد به درستی چیده و برنامهریزی شود که در آینده به مشکلی برنخوریم.
پس با فرض اینکه زیرساخت شبکه کاملاً استیبل و مطلوب هست قطعاً مرکز تلفن ایزابل برای کارفرمایان کم هزینهتر خواهد بود و گزینه مناسبتری است.
آموزش جامع مرکز تلفن ایزابل
دستگاه NS500
یک سری قابلیتها و ویژگیهایی هست که قابلیت پیاده سازی بر روی دستگاه NS500 را دارد. به عنوان مثال ضبط مکالمه اما هزینه بسیار سنگینی را دارد و این هزینه برای شروع به کار یک مجموعه و یا استارتاپ مناسب نیست.
میتوان همین قابلیتها را با ایزابل با هزینه خیلی کمتر راهاندازی کرد. حتی در بعضی از موارد به صورت کاملاً رایگان این کار را انجام میدهد.
اما یک سری قابلیتها هست که اصلاً با دستگاه NS500 قابل راهاندازی نیست. مثلاً اگر بخواهید نظرسنجی حرفهای را راهاندازی کنید امکان انجام آن با NS500 وجود ندارد و باید از یک مرکز تلفن ایزابل کمک بگیرید و با NS500 لینک کنید.
پس برای شرکتهای نوپا و استارتاپها پیشنهاد ما مرکز تلفن ایزابل است در صورتی که درست پیادهسازی شود و زیرساخت به درستی انتخاب شود.
آموزش سانترال NS500 پاناسونیک
ttttttttttttttttttttttt
شبکه کامپیوتری بی سیم یا با سیم کدام بهتر است؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
شبکه کامپیوتری بی سیم یا با سیم کدام بهتر است؟
هر شخصی که با شبکه های کامپیوتری سروکار دارد می داند که شبکه های کامپیوتری به دو نوع بی سیم و با سیم تقسیم می شوند. اما افرادی که قصد راه اندازی این شبکه را چه برای خانه و چه سازمان و کسب و کار خود دارند با یک سوال مهم مواجه می شوند که شبکه کامپیوتری بی سیم بهتر است یا باسیم؟
آنچه در این مقاله می خوانید:
شبکه کامپیوتری بی سیم یا با سیم کدام بهتر است؟ شبکه کامپیوتری بی سیم چیست؟شبکه وایرلس (Wireless) یا شبکه بی سیم چیست؟مزایای شبکه کامپیوتری بی سیم معایب شبکه کامپیوتری بی سیمشبکه کامپیوتری با سیم چیست؟ راهنمای کامل انتقال بیسیم در شبکه های کامپیوتری مزایای شبکه های کامپیوتری با سیم یا کابلیمعایب شبکه کامپیوتری با سیمشبکه های کامپیوتری بی سیم را انتخاب کنیم یا با سیم؟هزینهنصب و راه اندازیقابلیت اطمینان تقسیم بندی شبکه های کامپیوتری کارایی و سرعتامنیتانتخاب شبکه کامپیوتری بی سیم یا با سیم با مجموعه ISG
در این راستا باید بگوییم هر کدام از این شبکه ها دارای ویژگی ها، مزایای و معایب خود هستند و لذا شما باید ابتدا به این مباحث، آگاه باشید و سپس با توجه به آن ها تصمیم بگیرید که کدام یک از این شبکه های کامپیوتری مناسب شما هستند.
به عبارت دیگر، هر کدام از این شبکه ها هم دارای مزایا و هم معایب هستند و این شما هستید که با مقایسه این دو شبکه می گوید که شبکه کامپیوتری بی سیم یا با سیم .
به همین دلیل ما نیز در ادامه مطلب ابتدا در مورد هر کدام از این شبکه ها و مزایا و معایبشان توضیح می دهیم تا کاربران راحت تر تصمیم بگیرند از کدام نوع شبکه کامپیوتری استفاده کنند.
حال اگر تمایل دارید اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید می توانید با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
شبکه کامپیوتری بی سیم چیست؟
همان طور که از نام این شبکه مشخص است اتصال بین دستگاه ها در این شبکه اعم از سوئیچ ها، روتر و … بدون سیم و کابل انجام می گیرد. به همین دلیل یکی از مهم ترین مزیت های این شبکه این است که کاربران را از اتصالات پیچیده کابلی، جدا می کند.
در این شبکه ها با استفاده از امواج الکترو مغناطیس و بدون دخالت نیروهای انسانی و فیزیکی، اطلاعات و داده ها از یک نقطه به نقطه دیگر منتقل می شوند. به عبارت دیگر، دریافت و ارسال داده ها در این شبکه با استفاده از نودها است.
این شبکه ها دارای انواع مختلفی هستند که از جمله آنها می توان به WLAN، WPAN، WMAN و WWAN اشاره نمود. برای راه اندازی این شبکه ها به تجهیزات مختلفی نیاز است که این تجهیزات به دو دسته غیرفعال یا پسیو و فعال یا اکتیو تقسیم می شوند. رک ها، اتصالات، کابل ، داکت ها و … جزء تجهیزات پسیو و کارت شبکه، روترها، سوئیچ ها، مبدل های فیبر نوری، روتر ، مودم ، سرورها و … جزء شبکه های اکتیو می باشند. شبکه وایرلس (Wireless) یا شبکه بی سیم چیست؟
مزایای شبکه کامپیوتری بی سیم
بدون شک عدم نیاز به کابل یکی از مهم ترین مزیت های این شبکه است که امکان جابجایی سریع آن را فراهم می کند.نصب سریع و آسان.قابلیت دسترسی سریع تر به شبکه ها.انعطاف پذیری بالا.دسترسی سریعتر به اطلاعات.قابلیت ارتقا و پیکربندی این شبکه ها قابل افزایش است.کاهش هزینه و مقرون به صرفه بودن به دلیل عدم نیاز به کابل کشی.قابلیت نصب در اغلب مکان ها خصوصاً مکان هایی که امکان اتصال کابل را ندارند.
معایب شبکه کامپیوتری بی سیم
بدون شک برای اینکه راحت تر تصمیم بگیرید شبکه کامپیوتری بی سیم بهتر است یا با سیم باید با معایب این شبکه ها نیز آشنا باشید. از جمله معایب شبکه بی سیم عبارتند از:
داشتن هزینه بالاتراحتمال تداخل امواج و فرکانسبرای تمام ترافیک های صوتی و تصویری مناسب نیست
شبکه کامپیوتری با سیم چیست؟
همانطور که می دانید شبکه های کامپیوتری یا همان Network ، مجموعه ای از چند کامپیوتر، سخت افزار و نرم افزار می باشند. در این نوع شبکه کامپیوتری که به آنها شبکه کابلی هم می گویند برای اتصال دستگاه های مختلف شبکه، برقراری ارتباط بین آن ها و رد و بدل کردن اطلاعات و داده ها نیاز به کابل کشی می باشد.
به این صورت که از محل هر ایستگاه کاری تا محل دستگاه های توزیع کننده مثل سوئیچ ها و هاب ها باید کابل کشی انجام گیرد. اگر کابل مصرفی از نوع CAT5 است طول آن نباید بیشتر ۱۰۰ متر باشد. اما اگر فاصله بین دو ایستگاه زیاد باشد از فیبرنوری استفاده می شود.
تجهیزاتی که برای این نوع شبکه کامپیوتری استفاده می شود هم به دو نوع پسیو و اکتیو تقسیم می شود. تجهیزات پسیو شامل کابل، پریز، داکت و … و تجهیزات اکتیو شامل هاب، سوئیچ، کارت شبکه و … می باشند. راهنمای کامل انتقال بیسیم در شبکه های کامپیوتری
مزایای شبکه های کامپیوتری با سیم یا کابلی
سرعت و پهنای باند بالابرای تمام ترافیک های صوتی، تصویری و دیتا مناسب استامنیت بالاعدم تداخل امواجنگهداری راحت تردسترسی راحت تر بدون نیاز به کارت شبکه
معایب شبکه کامپیوتری با سیم
ایجاد کثیف کاری در زمان نصبغیر قابل جابجایی
شبکه های کامپیوتری بی سیم را انتخاب کنیم یا با سیم؟
مطمئناً این سوال به ذهنتان خطور می کند که بالاخره شبکه کامپیوتری بی سیم بهتر است یا با سیم؟ در این راستا باید بگوییم هر کدام از این شبکه ها ادعا دارند که نسبت به دیگری، بهتر و برتر هستند.
اما اگر می خواهید با توجه به نیاز خود ترجیح دهید که کدام یک از آن ها بهتر هستند باید قابلیت های آنها را در نظر بگیرید و با هم مقایسه کنید. از جمله قابلیت هایی که به شما در انتخاب این دو نوع شبکه کمک می کنند عبارتند از:
نصب و راه اندازیهزینهاطمینانکارایی و سرعتامنیت
هزینه
عموما هزینه نصب و راه اندازی شبکه های بی سیم ارزان تر تمام می شود. اما در برخی مواقع، هزینه نصب این شبکه ها چندین برابر شبکه های کابلی و با سیم است.
نصب و راه اندازی
عموماً هزینه نصب و راه اندازی شبکه های کابلی و با سیم بیشتر از شبکه های بی سیم است. چرا که در این شبکه ها باید از محل هر ایستگاه کاری به محل توزیع کننده و سوئیچ ها کابل کشی انجام داد. همچنین برای کابل کشی به سوراخکاری، نصب کلید و پریز، داکت کشی و … نیز نیاز می باشد. علاوه بر این، در صورتی که محل فیزیکی ایستگاه تغییر کند باید کابل کشی دوباره انجام گیرد که طبیعتاً این موارد، هزینه نصب و راه اندازی این شبکه ها را افزایش می دهد.
در صورتی که شبکه های بی سیم برای برقراری ارتباط از امواج استفاده می کنند و به راحتی می توان محل آنها را تغییر داد. لذا محدودیتی برای تغییر فیزیکی ندارند.
قابلیت اطمینان
معمولاً قابلیت اطمینان شبکه های با سیم بیشتر از بی سیم است. به همین دلیل است که کماکان از این شبکه های کامپیوتری استفاده می شود. فقط باید نصب، جابجایی و اتصالات تجهیزات این شبکه با دقت انجام و کنترل شود. در صورتی که شبکه های بی سیم نسبت به تداخل ها حساس هستند و تابش ها، سیگنال های رادیویی و هر تداخل دیگری می تواند بر روی عملکرد آنها تاثیر بگذارد. تقسیم بندی شبکه های کامپیوتری
کارایی و سرعت
سرعت و کارایی شبکه های کابلی بسیار بیشتر از شبکه های بی سیم است. به گونه ای که سرعت شبکه های بی سیم در برخی مواقع تا ۱۰ برابر کندتر از شبکه های کابلی می شود. پهنای باند شبکه های کابلی حتی به ۱ گیگابایت هم می رسد.
امنیت
از آنجایی که شبکه های کابلی به اینترنت هم متصل می شوند برای افزایش امنیت آنها علاوه بر هاب و سوئیچ به دیواره های آتشین نیز نیاز است. ولی در شبکه های بی سیم، دیواره های آتشین به صورت نرم افزاری وجود دارند. البته برای افزایش امنیت شبکه های بی سیم حتماً رمز نگاری نیاز است.
انتخاب شبکه کامپیوتری بی سیم یا با سیم با مجموعه ISG
مجموعه ISG با داشتن سالها تجربه تخصصی در زمینه انواع شبکه و تجهیزات شبکه به شما در انتخاب بهترین شبکه کامپیوتری کمک می کند. بنابراین برای شناخت و انتخاب این شبکه ها کافی است با کارشناسان متخصص و قوی این مجموعه تماس بگیرید.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…
ttttttttttttttttttttttt
سانترال hts یا ns500 کدام بهتر است؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سانترال hts یا ns500
قصد داریم تا در این محتوا به این موضوع بپردازیم که سانترال hts بهتر است یا ns500؟ هر کدام از این سانترال ها، یکی از انواع سانترال هایی هستند که از برند پاناسونیک روانه ی بازار شده اند و به نوبه ی خود می توانند یکی از بهترین سیستم های سانترال زمان خود باشند.
آنچه در این مقاله می خوانید:
سانترال hts یا ns500بررسی ابعاد مختلف سانترال ns500بررسی قابلیت دیزا در سانترال ns500بررسی قابلیت IP در سانترال ns500قابلیت های دیگر سانترال ns500بررسی ویژگی های مختلف سانترال htsبررسی قابلیت تحت شبکه بودن در سانترال htsبررسی قابلیت دیزا در سانترال htsسخن آخر و جمع بندی
حتماً می دانید که سیستم های سانترال، یکی از بهترین سیستم هایی هستند که مدیران شرکت ها و مجموعه های کاری مختلف، می توانند با استفاده از آن ها، تمامی تماس های ورودی و داخلی مجموعه را به خوبی مدیریت نمایند.
در واقع یک سیستم سانترال، خطوط شهری را دریافت می کند و سپس آن ها را به مجموعه خطوط داخلی مورد نیاز سازمان تقسیم بندی می نماید و هر کارمند و بخش در کسب و کار مربوطه می تواند داخلی مربوط به خودش را داشته باشد.
البته که سانترال های مختلف طی بروز شدن تکنولوژی ها دنیا، روز به روز در حال پیشرفت و کامل تر شدن می باشند و حالا ما در بازار، شاهد سانترال هایی هستیم که با کمترین هزینه و در برخی از بخش ها به صورت رایگان، تمامی خدمات مورد نیاز یک شرکت و یا سازمان را در اختیار شما قرار می دهد.
با این تفاسیر، این موضوع که سانترال hts بهتر است یا ns500، نیازمند این است که هر دو سانترال از ابعاد مختلف، مورد بررسی قرار گیرند و سپس در یک جمع بندی نهایی، تکلیف پاسخ سوال مطرح شده، کاملاً مشخص گردد.
از این رو پیشنهاد می کنیم که برای آشنایی بیشتر با این سانترال ها، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید :
بررسی ابعاد مختلف سانترال ns500
همان طور که می دانید، سانترال ns500 یک مرکز تلفن کاملاً هوشمند است، این مرکز تلفن می تواند انواع مراکز کاری کوچک، متوسط و بزرگ را پشتیبانی نموده و خدمات مورد نیازشان را در زمینه ی سانترال در اختیارشان قرار دهد.
همچنین این مرکز تلفن این قابلیت را دارد که از انواع ترانک ها مانند آنالوگ، هایبرید، دیجیتال و SIP پشتیبانی نماید و این شاید، یکی از ویژگی های مهم آن باشد. چرا که این ویژگی باعث می شود که شما در کنار استفاده از انواع تلفن های ثابت، در کنار سانترال پاناسونیک NS500، هیچ گونه محدودیتی نداشته باشید.
۶ خط شهری، ۱۶ داخلی آنالوگ و ۲ داخلی دیجیتال، به صورت پیش فرض برای این سانترال تعبیه شده است اما این قابلیت نیز وجود دارد که ظرفیت آن تا ۲۸۸ داخلی و ۱۲۸ خط شهری، افزایش پیدا کند.
سانترال NS500، یکی از سانترال های با انعطاف پذیری خیلی بالاست که به راحتی قابلیت ارتقاء دارد. مجموعه هایی تا ۲۵۰ کارمند را پشتیبانی می کنند، می توانند از این سانترال برای مدیریت تماس های داخلی و ورودی خود نیز استفاده کنند.
استفاده از خطوط آنالوگ، دیجیتال و هابرید تلفن، به کمک این دستگاه تلفن به راحتی هر چه تمام تر اتفاق خواهد افتاد. این قابلیت این شرایط را ایجاد می کند که هزینه های کاری مجموعه ی شما تا حد قابل توجهی پایین بیاید.
شما کمتر مرکز تلفنی را می توانید پیدا کنید که بتواند از تمامی قابلیت های VoIP و SIP خدمات مراکز تلفن سنتی آنالوگ، به راحتی پشتیبانی نماید.
ظرفیت این سانترال به اندازه ای بالاست که بتواند تقریباً از تمامی تلفن های موجود در بازار پشتیبانی کند و دست کاربران را برای انجام تغییرات دلخواه در سیستم های سانترال مجموعه شان، کاملا باز بگذارد.
بررسی قابلیت دیزا در سانترال ns500
حتماً می دانید که قابلیت دیزا، یکی از مهم ترین قابلیت هایی است که برای یک سانترال تعریف می شود. دیزا، همان قابلیت تلفن گویاست که مانند یک اپراتور دیجیتالی، این قابلیت را دارد که کاربر پشت خط تلفن را به داخلی های مورد نظرش هدایت نماید.
خیلی از سانترال ها هستند که به صورت دیفالت، از این قابلیت برخوردار نیستند اما خیلی ها هم هستند که این قابلیت به صورت پیش فرض برای شان تعریف شده است.
سانترال ns500 از ان دسته سانترال هاست که این قابلیت برایش تعریف شده و این دستگاه به صورت پیش فرض دارای دو کانال دیزا یا همان تلفن گویا می باشد.
البته این امکان نیز وجود دارد که ظرفیت کانال های دیزا تا حداکثر ۲۴ عدد افزایش پیدا کند و شما با خرید و نصب کارت DSP، قادر خواهید بود که علاوه بر افزایش ظرفیت، پیغام خوش آمد گویی و معرفی بخش های مختلف مجموعه را به صورت هم زمان برای ۲۴ تماس پخش نمایید.
و در نهایت، قابلیت دیزای این سانترال، این امکان را برای شما فراهم می کند که بتوانید تا سقف حداکثر ۴۰۰ ساعت، تمامی مکالمات ۲۴ کانال را پخش نمایید.
کارت سانترال ۵۱۱۲ پاناسونیک / کارت DSP سری NS
کارت سانترال پاناسونیک ۵۱۱۱ / VOIP DSP Card 127 CH
کارت سانترال ۵۱۱۰ پاناسونیک / کارت DSP سری NS
بررسی قابلیت IP در سانترال ns500
این سانترال دارای قابلیت IP می باشد و همین قابلیت این امکان را فراهم می کند که شما بتوانید از خطوط IP و آنالوگ را به صورت تلفیقی در مجموعه خود استفاده نمایید. همچنین شما می توانید با استفاده از شبکه IP در هر نقطه از جهان و بدون پرداخت هزینه تلفن، با شعبات و دفاتر خود ارتباط برقرار نمایید.
قابلیت های دیگر سانترال ns500
این دستگاه از قابلیت تماس تصویری پشتیبانی می کند. همچنین سانترال ns500 می تواند از لایسنس های مختلف نیز پشتیبانی نماید. در انتها باید خدمت تان عرض کنیم که این سانترال به عنوان یکی از پرکاربردترین سانترال های پاناسونیک معرفی شده و می تواند تمامی خدمات مورد نیاز شما برای مجموعه، سازمان و شرکت مورد نظرتان در اختیارتان قرار دهد.
بررسی ویژگی های مختلف سانترال hts
همه می دانیم که سانترال hts، یکی از سانترال های کم ظرفیت پاناسونیک می باشد. سانترال پاناسونیک HTS32، از پروتکل سیپ پشتیبانی می کند.
این سانترال به صورت پیش فرض، با ظرفیت اولیه ی ۴ خط شهری و ۸ داخلی آنالوگ + ۱۲ داخلی سیپ طراحی و تولید شده است. از ۶ خط شهری سیپ پشتیبانی می کند.
این دستگاه برای کسب و کار های کوچکی که به دنبال استفاده از امکانات و قابلیت هایی مانند راه اندازی تلفن های تحت شبکه و خطوط سیپ هستند و می خواهند ارتباطات پایداری هم از نوع آنالوگ و هم در بستر شبکه داشته باشند، انتخاب بسیار مناسبی می باشد.
بررسی قابلیت تحت شبکه بودن در سانترال hts
این سانترال نیز مانند سانترال ns500، دارای قابلیت IP می باشد. این قابلیت این شرایط را ایجاد می کند که مدیران و کارمندان بتوانند در هر نقطه از دنیا، به داخلی خود و کل سیستم سانترال مجموعه متصل شوند و بتوانند وظایف خود را به درستی انجام دهند.
اما این سانترال تنها برای مجموعه های کاری با ظرفیت خیلی پایین کاربرد دارد و نمی تواند کسب و کارهای با ظرفیت بالا را هندل نماید. از این رو، در این مقایسه طبیعتاً برنده ی میدان، سانترال ns می باشد.
بررسی قابلیت دیزا در سانترال hts
در پاراگراف های قبلی، شما را با قابلیت دیزا آشنا کردیم و با هم متوجه شدیم که قابلیت دیزا تا چه حدی می تواند بر روی کیفیت کار یک مجموعه متصل به سانترال، تاثیر بگذارد.
برای سانترال hts این طور است که همزمان با خرید این سانترال، شما می توانید از ۴ کانال دیزا که به صورت مستقیم و پیش فرض بر روی این دستگاه قرار داده شده است، استفاده نمایید.
همچنین قابلیت ضبط پیغام های مشتریان یا همان صندوق صوتی به اندازه ی ۱۲۰ دقیقه نیز یکی دیگر از قابلیت هایی است که در کنار قابلیت دیزا برای این سانترال طراحی شده است.
سخن آخر و جمع بندی
در انتهای محتوا و با بررسی ویژگی های و قابلیت های مختلف سانترال hts با ns500، در خواهیم یافت که سانترال ns500، یکی از بروزترین سانترال های پاناسونیک می باشد. و طبیعتاً با توجه به این ویژگی، می تواند از قابلیت های بروزتر و امکانات بهتری نیز برخوردار باشد.
هر چند که در برخی از مقیاس ها مانند قابلیت دیزا، سانترال hts، برنده ی میدان است اما با این حال، ظرفیت بالای سانترال ns500، به حدی آن را منعطف و سازگار با همه ی سانترال ها کرده، که انتخاب اکثر کسب و کارها برای خرید یک سیستم سانترال، همین مرکز تلفن می باشد.
چرا که سانترال ns500، تمامی کسب و کارهای بزرگ و کوچک و متوسط را به راحتی پشتیبانی می نماید اما سانترال hts، این طور نیست و تنها برای کسب و کارهایی که ظرفیت خیلی کمی دارند، بسیار پرکاربرد است.
البته که به واسطه ی کارت های ارتقاء، این قابلیت وجود دارد که سانترال hts نیز بتواند به نسبت ظرفیت ابتدایی که برایش در نظر گرفته شده، ارتقاء پیدا کند ولی باز هم هر چقدر ظرفیت این سانترال بالا برود، نمی تواند به ظرفیت طراحی شده برای سانترال ns500 ، برسد.
با این تفاسیر اگر کسب و کار کوچکی دارید اما قصد گسترده تر کردن آن را در آینده ی نزدیک دارید، بهتر است که سانترال ns500، را برای مجموعه تان انتخاب کنید. این سانترال می تواند با کمترین هزینه، تمامی خدمات مورد نیاز شما را در زمینه ی یک مرکز تلفن، در اختیار شما قرار دهد.
همچنین این قابلیت را نیز دارد که در آینده ی خیلی نزدیک، تمامی داخلی های مختلفی که قرار است به مجموعه اضافه شود را به خوبی پشتیبانی نماید. این دستگاه، یک مرکز تلفن به صرفه است که می تواند با تمامی تجهیزات مختلف سانترال، به خوبی و در انعطاف هر چه تمام تر، ارتباط برقرار نماید.
ttttttttttttttttttttttt
دستگاه سانترال TDA یا NS کدام بهتر است؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
دستگاه سانترال TDA یا NS کدام بهتر است؟
دستگاه های سانترال پاناسونیک تنوع بسیار زیادی دارند و انتخاب بین آنها و تشخیص اینکه کدام یک می تواند برای کاربردهای مورد نظر مناسب باشد، نیاز به آشنایی با ویژگی های هر کدام از این مرکز تلفن ها دارد.
آنچه در این مقاله می خوانید:
دستگاه سانترال TDA یا NS کدام بهتر است؟برخی از امکاناتی که میتوانید از مرکز تلفن انتظار داشته باشید:چه زمانی از دستگاه سانترال TDA استفاده کنیم؟تفاوت سانترال های سری TDA در چیست؟ چه زمانی دستگاه سانترال TDEبخریم؟تفاوت سانترال های سری TDE در چیست؟ چه زمانی دستگاه سانترال NS بخریم؟مزایای دستگاه NS پاناسونیک
اگر برای خرید یا انتخاب نوع دستگاه سانترال دچار تردید شده اید در ادامه این مقاله آموزشی همراه ما باشید تا با بررسی ویژگی های هر دستگاه سانترال پاناسونیک از جمله TDA و NS به شما کمک کنیم بهترین انتخاب را داشته باشید.
در مرحله اول توجه داشته باشید که انتخاب دستگاه سانترال بستگی به امکانات و قابلیت هایی دارد که شما انتظار دارید آن مرکز تلفن برآورده کند. پس، ابتدا باید تشخیص بدهید که چه انتظاراتی از نصب و راه اندازی مرکز تلفن در شرکت یا سازمان خود دارید و سپس بر اساس این انتظارات، نوع دستگاه سانترال را انتخاب کنید. دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
برخی از امکاناتی که میتوانید از مرکز تلفن انتظار داشته باشید:
برقراری ارتباط بین داخلی هاگزارش گیری حرفه ایارتباط با مراکز تلفن دیگر راه اندازی مرکز تلفن بر روی بستر شبکه یا ویپ
پکیج رایگان ورود به حوزه سانترال یا مرکز تلفن
آموزش سانترال TDA و TDE / دوره مقدماتی
آموزش سانترال پاناسونیک TDA / جامع ترین پکیج آموزش سانترال TDA
چه زمانی از دستگاه سانترال TDA استفاده کنیم؟
دستگاه های سانترال TDA جزو مراکز تلفن قدیمی پاناسونیک به شمار میآیند که نمی توانند قابلیت ها و امکانات پیشرفته و به روزی را به شما ارائه دهند. بنابراین، اگر فقط برقراری ارتباط بین داخلی ها در یک شرکت کوچک مد نظر شماست و انتظار ندارید که دستگاه سانترال امکانات پیشرفته ای مثل گزارشگیری حرفه ای یا برقراری ارتباط بر بستر شبکه را برای شما فراهم آورد، خرید دستگاه سانترال TDA گزینه مناسبی است.
سانترال پاناسونیک TDA620 / سانترال KX-TDA620
سانترال پاناسونیک TDA600 / سانترال KX-TDA600
سانترال پاناسونیک TDA200 / سانترال KX-TDA200
سانترال پاناسونیک TDA100 / سانترال KX-TDA100
تفاوت سانترال های سری TDA در چیست؟
چه زمانی دستگاه سانترال TDEبخریم؟
با توجه به اینکه دستگاه های سانترال جدید پاناسونیک امکانات پیشرفته تر و کاربردی تری را برای شرکتها و سازمان ها ارائه دادهاند، توصیه ما به اکثر کاربران، خرید مراکز تلفن جدید TDE یا NS پاناسونیک است.
بنابراین، برای شرکت ها و سازمان هایی که قصد دارند به تازگی مرکز تلفن خود را راهاندازی کنند، خرید دستگاه های سانترال قدیمی TDA پیشنهاد نمی شود و توصیه می کنیم حداقل به فکر خرید دستگاه های سری TDE باشید.
سانترال پاناسونیک TDE620 / سانترال KX-TDE620
سانترال پاناسونیک TDE100 / سانترال KX-TDE100
سانترال پاناسونیک TDE600 / سانترال KX-TDE600
سانترال پاناسونیک TDE200 / سانترال KX-TDE200
تفاوت سانترال های سری TDE در چیست؟
چه زمانی دستگاه سانترال NS بخریم؟
اگر به یک دستگاه پیشرفته برای برقراری ارتباط تحت شبکه voip نیاز دارید، قطعاً خرید دستگاه سانترال ان اس را به شما توصیه می کنیم. در حال حاضر مرکز تلفن NS500 پاناسونیک جزو پیشرفته ترین دستگاه هایی است که در بازار ایران موجود است و به راحتی می توانید برای برقراری ارتباط تحت شبکه، آن را خریداری کنید.
سانترال NS1000 پاناسونیک/ سانترال KX-NS1000
سانترال پاناسونیک KX-NS700 / سانترال NS700
سانترال پاناسونیک KX-NS500 / سانترال NS500
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
مزایای دستگاه NS پاناسونیک
دستگاه NS پاناسونیک یکی از پیشرفته ترین مراکز تلفن موجود در بازار است که قابلیت های فوق العاده ای را به کاربران ارائه می دهد. این مرکز تلفن امکان برقراری ارتباط در بستر شبکه یا VOIP را دارد که البته برای استفاده از این قابلیت باید لایسنس مربوط به آن خریداری شود و هزینه بیشتری نسبت به مرکز تلفن TDA خواهد داشت.
برای کسب اطلاعات در زمینه سانترال و ویپ با ما همراه باشید…
ویدیوهای آموزشی رایگان
مارا در اینستاگرام دنبال کنید…
ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ 5 پورت دی لینک یا تندا ، کدام بهتر است؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
فروشگاه ISG/تجهیزات شبکه/سوئیچ 5 پورت دی لینک یا تندا ، کدام بهتر است؟
سوئیچ 5 پورت دی لینک یا تندا ، کدام بهتر است؟
سوئیچ 5 پورت دی لینک یا تندا ، کدام بهتر است؟ | ISG
یکی از تجهیزات پرکاربرد شبکه که استفاده از آن در بین کاربران خانگی رایج می باشد، سوئیچ های 5 پورت شبکه است. این سوئیچ ها که در حال حاضر از برند های مطرح دنیا در بازار تجهزات شبکه موجود می باشند، از انواع متنوعی برخوردارند.
این محصولات به عنوان ساده ترین ابزارآلات طراحی یک شبکه محلی و برقراری اتصال بین چندین کامپیوتر و دستگاه های دیگر به اینترنت در بازار شناخته می شوند.
همچنین این تجهیزات یکی از پرکاربرد ترین محصولات در انواع کسب و کار های کوچک و سازمان های متوسط به شمار می آیند.
مدیران شرکت های کوچک اغلب ترجیح می دهند تا سوئیچ های 5 پورت را جایگزین کابل کشی های کلی کنند. دو برند برتر دی لینک و تندا تولید کننده سوئیچ های 5 پورت با بالاترین کیفیت در سراسر دنیا هستند که سوئیچ هایی با کارایی های متفاوت طراحی کرده و در بازار تجهیزات به فروش می رسانند. ما در این مقاله قصد داریم تا به این موضوع بپردازیم که سوئیچ 5 پورت دی لینک یا تندا ، کدام بهتر است؟
جهت مطالعه محتوای 5 دقیقه ای ذیل با ما همراه باشد.
فهرست مطالب محتوایی که مطالعه میفرمائید
بستن فهرست
سوئیچ 5 پورت دی لینک یا تندا ، کدام بهتر است؟ | ISG
راهنمای خرید سوئیچ ۵ پورت ، دی لینک یا تندا؟
سوئیچ های دسکتاپ ۵ پورت گیگابیتی دی لینک
صرفه جویی در وقت و انرژی با سوئیچ های دی لینک
ویژگی های سوئیچ ۵ پورت تندا
شبکه سازی سریع با سوییچ 5 پورت دی لینک DGS-1005A
پیشنهاد ما به شما
راه های ارتباطی با ISG
راهنمای خرید سوئیچ ۵ پورت ، دی لینک یا تندا؟
استفاده از سوئیچ های ۵ پورت در شبکه امری پیچیده و دشوار نیست. چرا که کاربری و نحوه نصب و راه اندازی آن ها بسیار ساده است و نیاز مبرمی به سازماندهی، کانفیگ و نگهداری خاصی ندارد.
قابلیت هایی که در این سوئیچ ها طراحی می شود، ساده و هوشمند و Plug and Play می باشد. همچنین این محصولات را می توانید همراه با سایر تجهیزات شبکه همچون روتر و مودم استفاده کنید تا شبکه محلی ایجاد شده توسط این سوئیچ ها از قدرت و امنیت بیشتری برخوردار باشد.
برای این کار کافی است که مودم یا روتر خود را با کمک یک کابل به یکی از پورت های سوئیچ متصل کنید و دستگاه های دیگر به درگاه های بعدی وصل شوند.
به لحاظ قیمت نیز باید به این نکته اشاره کرد که قیمت این تجهیزات نسبت به سایر سوئیچ های شبکه بسیار مناسب است.
در بازار فروش تجهیزات دو شرکت دی لینک و تندا بهترین برند های تولید کننده انواع سوئیچ های 5 پورت در جهان هستند که سوئیچ هایی خوش قیمت، ساده و کاربردی را به بازار عرضه می کنند.
این سوئیچ ها کلیه طیف های کاربران خانگی و کاربران حرفه ای اداری و سازمانی را پوشش می دهند.
بهترین مرکز خرید سوئیچ 5 پورت دی لینک و تندا – ISG
سوئیچ های دسکتاپ ۵ پورت گیگابیتی دی لینک
سوئیچ های 5 پورت دی لینک با درگاه های صد مگابیتی و یک گیگابیتی ارائه می گردد. این سوئیچ ها به صورت کاملاً مقرون به صرفه، ساده، بدون ایجاد سر و صدای اضافه و کاربردی در بازار تجهیزات به فروش می رسند.
سوئیچ های 5 پورت دی لینک اغلب از نوع دسکتاپ هستند و قابل استفاده بر روی میز کار می باشد.
طراحی این سوئیچ ها به گونه ای است که از چراغ های LED به عنوان نشانگر وضعیت عملکرد درگاه ها استفاده می شود.
همچنین طراحی سبک و مناسب این سوئیچ ها سبب می شود تا کاربران زیادی از آن ها استقبال کنند. ظرفیت سوئیچینگ این تجهیزات اغلب حدود 1 گیگابیت بر ثانیه است و از قابلیت جدول آدرس مک برخوردار می باشند.
اغلب سوئیچ های 5 پورت دی لینک مجهز به پورت های LAN با سرعت انتقال داده گیگابیت اترنت می باشند.
صرفه جویی در وقت و انرژی با سوئیچ های دی لینک
سوئیچ های شبکه دی لینک با سرعت انتقال دیتای نسبتاً بالا، مصرف برق کمی دارد. در نتیجه در مصرف انرژی و برق تا حد زیادی صرفه جویی می کند. این سوئیچ های شبکه به طور خودکار پورت های غیر متصل را خاموش می کند تا برق کمتری مصرف کنند.
سوئیچ های 5 پورت دی لینک گزینه مناسبی برای استفاده در منازل و محیط های کوچک کاری هستند.
ویژگی های سوئیچ ۵ پورت تندا
سوئیچ های 5 پورت برند تندا با قیمت مناسب در بازار تجهیزات به فروش می رسد. کاربران خانگی و شرکت های کوچک استقبال فراوانی از انواع سوئیچ های تندا داشته اند.
مدل های متنوعی از سوئیچ های تندا با سبکی کاملاً ساده و با طراحی دسکتاپ تولید می شوند.
برخورداری از نشانگر های LED جهت نمایش وضعیت درگاه ها، ظرفیت سوئیچینگ بالا و کنترل دسترسی CDMA/CD گوشه ای از ویژگی های برتر سوئیچ های تندا است.
سوئیچ شبکه 5 پورت تندا مدل SG105 یکی از پرکاربرد ترین سوئیچ های تندا است که جهت راه اندازی شبکه های کوچک گزینه ای بسیار مناسب و کارآمد می باشد.
پورت های این دستگاه از قابلیت auto-negotiation و automatic MDI/MDIX پشتیبانی می نمایند و عملکرد انعطاف پذیری برای کاربر فراهم می کنند.
از مهم ترین مزایای این محصول می توان به این نکته اشاره کرد که می توانید با استفاده از پورت های گیگابیت آن به صورت cascade به سایر دستگاه های شبکه متصل شوید.
فروش ویژه سوئیچ 5 پورت از برند دی لینک و تندا – ISG
شبکه سازی سریع با سوییچ 5 پورت دی لینک DGS-1005A
سوییچ رومیزی دی لینک مدل DGS-1005A نوعی از سوئیچ های غیر مدیریتی شبکه است که نسبت به سایر سوئیچ های مدیریتی از قمیت مناسب تری برخوردار می باشد.
کارکرد این سوئیچ نسبت به سوئیچ های مدیریتی از برند های مطرح دنیا ساده تر است. از این رو برای استفاده از این سوئیچ نیازی به تنظیمات پیچیده ای ندارید.
سوئیچ شبکه DGS-1005A دی لینک 5 پورت در ایجاد یک شبکه سریع برای کاربران بسیار کمک کننده می باشد.
این سوئیچ شبکه دی لینک از قابلیت QoS پشتیبانی می کند. این قابلیت ترافیک شبکه را در اولویت قرار می دهد تا داده های حساس در صورت وجود انبوه ترافیک در شبکه با تاخیر ارسال یا دریافت نشوند. با استفاده از این سوئیچ مطمئن باشید که سرعت ارسال اطلاعات هر یک از کاربران بر سرعت دستیابی سایر کاربران شبکه تاثیر نخواهد گذاشت.
پیشنهاد ما به شما
مجموعه ISG با بیش از 10 سال سابقه درخشان در زمینه فروش انواع تجهیزات شبکه، آماده ارائه خدمات و محصولات با کیفیت به شما عزیزان می باشد.
این مجموعه با ارائه انواع تجهیزات سوئیچ شبکه اورجینال، شما را از خرید تجهیزات شبکه فیک و تقلبی بی نیاز می سازد. شما سروران گرامی می توانید برای خرید محصولات اکسس پوینت و تجهیزات جانبی شبکه از خدمات مشاوره رایگان ISG استفاده کنید.
همچنین شما عزیزان می توانید با مراجعه به وب سایت ISG و مطالعه کاتالوگ سوئیچ های 5 پورت دی لینک و تندا بهترین گزینه را متناسب با نیاز خود انتخاب کرده و سفارش خود را ثبت نمایید.
جهت اخد اطلاعات بیشتر، دریافت مشاوره رایگان و استعلام قیمت تجهیزات شبکه با مشاوران ما در ارتباط باشید.
از همراهی همیشگی شما سروران متشکریم