برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ پاناسونیک (جلسه ۱۰)

آموزش دهم: برنامه ریزی سانترال ۸۲۴

 در آموزش های قبلی، دستگاه سانترال را کامل نصب کرده و داخلی ها را نیز روی آن راه اندازی کردیم و همچنین یک خط شهری را هم به دستگاه ارتباط دادیم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

آموزش دهم: برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ مرحله ۱: نصب سانترالمرحله ۲: کابل کشیمرحله ۳: نصب پریزمرحله ۴: راه اندازی داخلی ها و خطوط شهریمرحله ۵: برنامه ریزی سانترال برنامه ریزی سانترال۸۲۴ در ۲۰ دقیقه / آموزش سانترال۸۲۴ در کوتاه ترین زمان / بخش اول برنامه ریزی شماره داخلی هابرنامه ریزی خطوط شهریتعیین مسیر تماس های ورودیتنظیمات تماس های خروجیکدام داخلی ها با برنامه ریزی روی سانترال به خطوط شهری، دسترسی داشته باشندهر داخلی چه خطوطی را بتواند شماره گیری کندهر داخلی چه مدت بتواند صحبت کندمحدودیت های بیشتر با برنامه ریزی سانترال های پرظرفیت ایجاد کنیم برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ در ۲۰ دقیقه / آموزش سانترال ۸۲۴ در کوتاه ترین زمان / بخش دوم
برنامه ریزی پیام خوشامدگویی روی سانترالمحدودیت پخش پیام گویا روی سانترال ۸۲۴آیا برای هر خط شهری باید یک کارت دیزا بگیریم؟محدودیت زمان بندی روی سانترالبرنامه ریزی صندوق صوتی روی سانترال ۸۲۴محدویت فوروارد و گروه بندی سانترال ۸۲۴جمع بندی

 در این جلسه آموزشی، قصد داریم برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ را شروع کنیم. اما قبل از آن باید اطلاعاتی را از کارفرما بگیریم تا بدانیم باید چه محدودیت هایی را در نظر بگیریم و ترتیب داخلی ها به چه صورت باشد و موارد دیگر.
برای شروع کار، باید مراحل زیر را در نظر بگیرید:
 مرحله ۱: نصب سانترال
وقتی می خواهیم در شرکتی، دستگاه سانترال را نصب کنیم اولین کار این است که محل نصب دستگاه را مشخص کنیم.
 اگر کارفرما جای امنی برای آن درنظر گرفته، همان جا را انتخاب می کنیم و دستگاه را نصب می کنیم.
مرحله ۲: کابل کشی
سپس باید کابل کشی ها انجام شده و داکت ها نیز نصب شود. البته جاهایی که نیاز نیست نباید از داک استفاده کنیم.
برای کابل کشی، انتخاب کابل ها خیلی مهم است حتماً قبل از اینکه شما کابلی را خریداری کنید باید محاسبه کنید چه کابلی را برای کجاها نیاز دارید.
 مثلاً در اتاقی که چهار داخلی نیاز دارد و شما قرار است یک سانترال ۸۲۴ نصب کنید و برای هر داخلی هم بخواهید تلفن هایبرید بگذارید، در نهایت دو زوج سیم برای هر کدام نیاز دارید.
پس برای چهار داخلی، می شود هشت زوج سیم. بنابراین، برای اتاقی که چهار داخلی دارد نباید کابلی بیشتر از ده زوج استفاده شود.
به این ترتیب متوجه می شوید، از جایی که سانترال نصب شده تا جایی که داخلی باید راه اندازی شود، یک کابل ده زوج نیاز دارید.
با انتخاب کابل ۱۰ زوجی، شما آینده نگری کردید زیرا اگر بخواهید مثلاً یک داخلی اضافه کنید، دیگر مشکلی ندارید و لازم نیست کابلی را اضافه کنید و یا اینکه کابل کشی را تغییر بدهید.
پس در ابتدای کار باید وقت بگذارید و کابل ها را بر اساسی که نیاز است برای پروژه خریداری کنید.
برای پروژه های اول تان می توانید از همکاران پشتیبانی و فروش ما کمک بگیرید همکاران ما به طور کامل شما راهنمایی می کنند و بهترین راهکار ها را به شما معرفی می کنند. بنابراین، اصلاً نگران این بخش ها نباشید.
مرحله ۳: نصب پریز
بعد از اینکه سانترال را نصب کردیم، داک کشی انجام شد و کابل ها کشیده شد، باید پریز ها را نصب کنیم و تلفن ها را قرار بدهیم.
مرحله ۴: راه اندازی داخلی ها و خطوط شهری
 درنهایت کارهایی که در جلسات آموزشی  قبل گفتیم را انجام می دهیم تا داخلی هایمان را راه اندازی کنیم که می تواند آنالوگ یا هایبرید باشد. درنهایت خط شهری را هم با استفاده از سیم رانژه ارتباط می دهیم به سانترال.
مرحله ۵: برنامه ریزی سانترال
قبل از اینکه شروع به برنامه ریزی کنید حتماً باید درباره تعداد داخلی ها، اتاق ها و مکان نصب سانترال از کارفرما بپرسید در غیر اینصورت احتمال دارد شما این پروژه را چند بار کانفیگ کنید یا چندین بار برگردید به محل و مجبور شوید تغییراتی بدهید.
پس با مسئول یا مدیر صحبت کنید تا مشابه سناریویی که از شما خواسته شده را پیاده سازی کنید و نیازی به دوباره کاری نباشد.  برنامه ریزی سانترال۸۲۴ در ۲۰ دقیقه / آموزش سانترال۸۲۴ در کوتاه ترین زمان / بخش اول
برنامه ریزی شماره داخلی ها
اولین کاری که برای برنامه ریزی سانترال باید انجام بدهید، مرتب سازی شماره داخلی ها است. وقتی به صورت سخت افزاری داخلی ها را راه اندازی می کنید ممکن است به هر کدام یک داخلی داده باشید که ترتیبی هم ندارند ولی ترتیب آنها را باید با استفاده از نرم افزار تغییر بدهید.
شما به راحتی می توانید، داخل نرم افزار سانترال، شماره داخلی هایی که راه اندازی کردید را تغییر داده و شماره ای که مورد نظر کارفرما است را روی آنها بگذارید.
برنامه ریزی خطوط شهری
اما درباره خطوط شهری باید بدانید که به چه ترتیبی روی سانترال نصب شده است. در مورد سانترال  824 تشخیص آن راحت است چون از سیم رانژه استفاده کردید می توانید یک خط شهری را با یکی دیگر عوض کنید. فقط کافی است رانژه را تغییر بدهید. در حقیقت، سیم رانژه برای همین کار است و به همین علت در آموزش های قبلی تاکید کردیم که حتماً برای ارتباط بین کابل ها از سیم رانژه استفاده کنید.
بنابراین، از نظر نرم افزاری شما نمی توانید خطوط شهری را تغییر بدهید بلکه فقط می توانید دسترسی ها را محدود کنید و نوع سیگنال خطوط شهری را هم مشخص کنید.
سپس باید تنظیمات اولیه خطوط شهری مثل کالر ایدی و تنظیم سیگنال راهم در سانترال کم ظرفیت و هم در سانترال های پر ظرفیت انجام دهید. دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
تعیین مسیر تماس های ورودی
به تنظیمات مربوط به زنگ خوری ها اصطلاحاً تعیین مسیر تماس های ورودی می گوییم.
تنظیمات تماس های خروجی
تنظیمات تماس های خروجی که اصطلاحاً به آنها دسترسی به خطوط شهری می گوییم کمی پیچیده است و حین برنامه ریزی سانترال باید داخلی ها، کلاس بندی شده و انواع محدودیت ها اعمال شود تا مشخص شود یک داخلی در چه ساعت هایی بتواند به خطوط شهری دسترسی پیدا کند.
محدودیت دسترسی به خطوط شهری معمولاً به صورت زیر تعیین می شود:

آیا داخلی می تواند با خطوط شهری زنگ بزند؟
اگر می تواند زنگ بزند چه شماره ای را می تواند بگیرد؟
اگر موبایل یا خط شهری را گرفت چه مدت زمانی می تواند مکالمه کند؟

 محدودیت ها در سه مرحله اجرا می شود:
کدام داخلی ها با برنامه ریزی روی سانترال به خطوط شهری، دسترسی داشته باشند
با برنامه ریزی روی سانترال می توانیم مشخص کنیم، کدام داخلی ها، به چه خطوطی دسترسی داشته باشند. مثلاً می توانیم تعیین کنیم که خط شهری یک فقط مخصوص مدیر عامل و خط دو و سه مخصوص همکاران است. خط چهار مخصوص بخش مالی است یا مثلاً خط پنج تا هشت مخصوص پشتیبان های آنلاین است.
پس می توانیم خط ها را تفکیک کنیم اینکه چه داخلی به چه خطوطی دسترسی داشته باشند باید طبق برنامه ای که کارفرما از ما خواسته، تعیین شود.
هر داخلی چه خطوطی را بتواند شماره گیری کند
پس از بحث دسترسی باید مشخص کنیم هر داخلی، کجاها را می تواند شماره گیری کند.
مثلاً بخش فروش و پشتیبانی  بتوانند همه جا را شماره گیری کنند ولی بخش نگهبانی، موبایل را نتواند شماره گیری کند.
هر داخلی چه مدت بتواند صحبت کند
پس از اینکه مشخص کردیم چه شماره هایی را بتوانند شماره گیری کنند، مدت زمان را مشخص می کنیم، مثلا وقتی بخش فروش با موبایل مشتری تماس گرفت، بیشتر از ده دقیقه مکالمه نداشته باشند.
محدودیت های بیشتر با برنامه ریزی سانترال های پرظرفیت ایجاد کنیم
روی سانترال های پر ظرفیت، محدودیت های بیشتری هم وجود دارد. مثلا می توانیم بگوییم چه داخلی هایی با چه داخلی هایی می توانند تماس داشته باشند مثلا هر کارمندی نتواند مستقیم شماره ی مدیر عامل را بگیرد. این یک نوع محدودیت دیگر است که به آن محدودیت داخلی به داخلی می گوییم. برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ در ۲۰ دقیقه / آموزش سانترال ۸۲۴ در کوتاه ترین زمان / بخش دوم

برنامه ریزی پیام خوشامدگویی روی سانترال
پیغام خوش آمدگویی همان پیامی است که وقتی زنگ می زنید به شرکتی یک منشی تلفنی به شما می گوید که لطفاً جهت ارتباط با بخش های مختلف با چه شماره ای تماس بگیرید که به ان منشی خودکار، اپراتور خودکار، منشی تلفنی یا تلفن گویا هم می گویند و اصطلاحاً در تنظیمات نرم افزاری که با دیزای پاناسونیک می شناسیم انجام می گیرد.
اگر شرکتی از ما خواسته یک دیزا نصب کنیم، دیزا همان تلفن گویا، منشی تلفنی یا اپراتور خودکار است که پیغام خوش آمدی که ابتدا پخش می شود از طریق آن تنظیم می شود.
برای برنامه ریزی سانترال ابتدا باید مشخص کنید که آیا کارفرما تلفن گویا نیاز دارد یا ندارد. معمولاً جایی که  سانترال نصب می شود تلفن گویا هم نیاز است و روی مرکز تلفن نصب می شود.
محدودیت پخش پیام گویا روی سانترال ۸۲۴
در خصوص منشی خودکار روی سانترال ۸۲۴ باید بگوییم که این دستگاه به طور پیشفرض، یک دیزا دارد بنابراین، حتما این نکته را مد نظر قرار بدهید که پس از راه اندازی دیزا روی سانترال ۸۲۴، تلفن گویا به صورت پیش فرض فقط برای یک نفر پخش می شود یعنی بدون نصب هیچگونه کارتی، این تلفن گویا دقیقا می تواند کار یک منشی را انجام بدهد و زمانی که فردی با خط شرکت تماس می گیرد، پیغام برای او پخش می شود و او را مستقیم هدایت می کند به بخش مالی یا فروش یا غیره.
روی دستگاه سانترال ۸۲۴ امکان نصب یک کارت دیزای دیگر نیز وجود دارد که برای شرکت های بزرگ کاربرد دارد و موجب می شود اگر دو نفر همزمان با شرکت تماس گرفتند، پیام صوتی برای هر دو نفر پخش شود.
بنابراین، با راه اندازی دیزای اول، اولین تماس ورودی به سانترال به تلفن گویا وصل شود و اگر همزمان نفر بعدی زنگ بزند دیگر تلفن گویا را ندارد.
به عمین دلیل، شرکت هایی که زنگ خور زیادی دارند باید کارت ی اضافی را خریداری کرده و روی دستگاه سانترال ۸۲۴ نصب کنند. هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
آیا برای هر خط شهری باید یک کارت دیزا بگیریم؟
 کلاً سانترال ۸۲۴ یک کارت دیزا بیشتر ندارد و شما یک کارت دیزای اضافی بیشتر نمی توانید قرار بدهید.
زمانیکه کارت دیزای دوم را نصب کنید، دستگاه ارتقا پیدا می کند و دو نفر که همزمان به شرکت زنگ بزنند، برای هر دونفر پیغام پخش می شود.
اما اگر سه نفر همزمان تماس بگیرند، نفر سوم دیگر تلفن گویا ندارد.
 درصورتیکه کارت دیزای اضافی را نصب نکنید فقط نفر اول که از طریق اولین تماس وارد می شود، پیغام خوش آمد یا تلفن گویا را می شنود
بنابراین، قبل از نصب حتماً در ابتدای پروژه از کارفرما بپرسید که همزمان چند تماس دریافتی دارند. مثلاً اگر سه خط شهری دارند همان دیزای پیش فرض جوابگو است دیگر نیازی به خرید کارت دیزای جدید نیست ولی اگر تعداد خط شهری بیشتر شد باید کارت دیزا را خریداری کنید مثلاً اگر هشت خط شهری به سانترال وارد می شود در زمان پیک مصرف احتمال دو تماس ورودی همزمان وجود دارد پس بهتر است کارت دیزای اضافی نصب شود.
محدودیت زمان بندی روی سانترال
برنامه ریزی زمانبندی به این صورت است که مثلا از نه صبح که شرکت اغاز به کار کرده تا پنج بعداز ظهر یک پیغام خوش آمد را داشته باشیم و از پنج بعداز ظهر که شرکت تعطیل می شود  تا نه صبح فردا، یک پیغام دیگر خارج از وقت اداری پخش شود.
این برنامه ریزی ها، روی سانترال پاناسونیک خیلی راحت انجام می شود که به آن زمان بندی، تایم تیبل یا ساعت کاری می گویند.
ما می توانیم کل زمان بندی سانترال را بر اساس ساعت کاری مشخص کنیم و دسترسی ها را نیز تنظیم کنیم. مثلاً مشخص کنیم از نه صبح تا پنج بعد از ظهر داخلی ها بتوانند موبایل را شماره گیری کنند در غیر این صورت نتوانند. پس زمان بندی خیلی کارایی دارد و خیلی جاها از آن استفاده می شود.
برنامه ریزی صندوق صوتی روی سانترال ۸۲۴
صندوق صوتی نیز کارت مخصوص خودش را دارد که می توانید روی سانترال نصب کنید.
با نصب صندوق صوتی می توانیم پیغام مشتری را دریافت کنیم.
محدویت فوروارد و گروه بندی سانترال ۸۲۴
فرض کنید کارفرما از شما خواسته که اگر مشتری به تلفن گویا وصل شد و عدد یک را  گرفت وصل شود به قسمت فروش که سه داخلی در آن بخش وجود دارد. این تماس برای هر ۳ داخلی زنگ بخورد و هر کدام  سریعتر گوشی را برداشتند، پاسخگو باشند. این برنامه ریزی سانترال به گروه بندی مربوط می شود.
زمانیکه گروه بندی کنید، در هر گروه می توانید تماس ها را به صورت برنامه ریزی شده تفکیک کنید یا روش های انتقال تماس را روی گروه بندی ها اجرا کنید.
این برنامه ریزی ها در دوره  824 و TDA جامع به طور کامل آموزش داده شده و با گذراندن دوره جامع متوجه می شوید که چه گروه بندی هایی داریم و توزیع تماس به چه صورتی است.
این موارد در پکیج های مقدماتی آموزش داده نمی شود. زیرا پکیج های مقدماتی بیشتر برای شروع به کار است که شما بتوانید سناریو را شروع و راه اندازی کنید و پروژه را تکمیل کنید.
پکیج جامع سانترال ۸۲۴

پکیج مقدماتی سانترال ۸۲۴

پکیج مقدماتی سانترال tdaوtde

جمع بندی
پس ما باید قبل از اینکه بخواهیم برنامه ریزی روی سانترال را شروع کنیم، این اطلاعات را از کارفرما بگیریم:
ترتیب داخلی ها به چه صورتی است؟
چه داخلی هایی به چه خطوطی دسترسی داشته باشند؟
تماس های ورودی به چه صورتی است؟
زمان بندی براشون چه اهمیتی دارد؟
آیا محدودیت از نظر شماره گیری براشون اهمیتی دارد؟
فوروارد ها به چه صورت باشد؟ 
گروه بندی نیاز دارند یا ندارند؟
تلفن گویا نیاز دارند یا ندارند؟
محدودیت روی سانترال ۸۲۴ درحقیقت همان محدودیت تماس های خروجی است یعنی ما در سانترال ۸۲۴ فقط روی تماس های خروجی محدودیت داریم اما در سانترال پر ظرفیت محدودیت های زیادی داریم که می شود اعمال کرد.
پس سعی کنید با این آپشن هایی که در اختیار کارفرما قرار می دهید بهترین برنامه ریزی را برایش انجام بدهید تا بتواند از تمام قابلیت های سانترال یا مرکز تلفن استفاده کند.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…

ttttttttttttttttttttttt
آموزش برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با نرم افزار (جلسه ۱۱)
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
کارگاه یازدهم: برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با نرم افزار KX-TE Maintenance Console

در این جلسه آموزشی به عنوان آخرین بخش از آموزش های ورود به حرفه ی تخصصی مرکز تلفن، وارد برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ شده و با یکدیگر بخش های مهم نرم افزار آن را بررسی می کنیم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

کارگاه یازدهم: برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با نرم افزار KX-TE Maintenance Consoleنصب نرم افزار سانترال ۸۲۴آیا برای برنامه ریزی سانترال حتماً به سیستم کامپیوتری و نرم افزار نیاز داریم؟برنامه ریزی سانترال با تلفن چگونه انجام می شود؟شروع برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با نرم افزارمعرفی بخش های مهم نرم افزار ۸۲۴معرفی بخش های مهم نرم افزار سانترال ۸۲۴ اپراتور چیست و چه کاری انجام میدهد؟برنامه ریزی موزیک آن هولد music on holdنامبرینگ پلن numbering plan قسمت time serviceتنظیم قابلیت اکستنشن ها یا داخلی هاتفاوت ترنسفر و فوروارد چیست؟برنامه ریزی قابلیت فوروارد در نرم افزار سانترال بخش کنسول dss قسمتco : مهمترین بخش سانترال ۸۲۴قسمت دیتابرنامه ریزی TRSبرنامه ریزی دیزا یا تلفن گویا برای سانترالبرنامه ریزی صندوق صوتیکلاس بندی برنامه ریزی اکستنشن گروپ روی سانترال ۸۲۴سایر تنظیماتمسیر راه برای تبدیل شدن به یک متخصصکلام آخر

در آموزش های قبلی، دستگاه سانترال ۸۲۴ را به طور کامل نصب کرده و داخلی ها را راه‌اندازی کردیم. خط شهری را نیز به دستگاه ارتباط دادیم. در این مقاله به نصب نرم افزار و برنامه ریزی سانترال با آن می پردازیم.
در این دوره کوتاه، نمی توانیم به طور کامل، برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ را به شما آموزش بدهیم چون خود آموزش کامل این نرم افزار حدود هفت تا هشت ساعت زمان می برد و باید انواع سناریو ها پیاده سازی شود تا بتوانید تمام مطالب را به بهترین شکل ممکن انتقال بدهیم اما فقط تصمیم داریم یک سر نخی به شما بدهیم و بخش های مهم نرم افزار را به شما معرفی کنیم.
نصب نرم افزار سانترال ۸۲۴
این دستگاه، یک نرم افزار مخصوص دارد که باید این نرم افزار را روی سیستم نصب کنید.
در رابطه با نصب نرم افزار دستگاه سانترال ۸۲۴ یک آموزش رایگان روی سایت ISG، قرار داریم که می توانید آن را مشاهده کرده و نرم افزار را نصب کنید.
نصب نرم افزار، بسیار ساده است و طی چند دقیقه این کار انجام می شود. برای برنامه ریزی سانترال ۸۲۴، باید ابتدا با یک کابل پرینتری USB دستگاه سانترال را به  یک سیستم کامپیوتری متصل کنیم.
آیا برای برنامه ریزی سانترال حتماً به سیستم کامپیوتری و نرم افزار نیاز داریم؟
نکته ای که وجود دارد این است که دستگاه ۸۲۴ مانند تمامی سانترال های پاناسونیک غیر از سری HDS ، با تلفن هم برنامه ریزی می شوند. اما توصیه می کنیم در گام های اول اصلاً به سراغ تلفن نروید. چون برنامه ریزی با تلفن تا حدی گیج کننده است و شما متوجه نمی شوید دقیقاً چه کاری را انجام می دهید.
در برنامه ریزی سانترال با تلفن، باید با کد ها کار کنید و ممکن است برای شما خسته کننده باشد. به همین خاطر پیشنهاد می کنیم که در شروع حتماً از نرم افزار استفاده کنید و برای اجرای پروژه ها، حتماً یک لپ‌تاپ همراهتان باشد و با لپ تاپ برنامه ریزی سانترال را انجام دهید.
بعد از مدتی که تخصص بیشتری پیدا کردید می توانید کارهای کوچک را با تلفن هم انجام بدهید اما برای شروع کار اصلاً برنامه ریزی با تلفن را پیشنهاد نمی کنیم چون کار کردن با نرم افزار نسبت به تلفن راحت تر است و به همین خاطر ما هم با نرم افزار آموزش برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ را شروع می کنیم.
برنامه ریزی سانترال با تلفن چگونه انجام می شود؟
برنامه ریزی سانترال با تلفن از طریق کد انجام می شود. شما می توانید تمام کد هایی که مورد نیاز تان است را از طریق این نرم افزار پیدا کنید. روی سایت، مقاله های بسیار زیادی در این خصوص داریم و برنامه ریزی با تلفن را نیز روی سایت به صورت ویدیویی با عنوان “آموزش سانترال ۸۲۴ یا برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ در ۲۰ دقیقه” که با تلفن ۷۷۳۰ انجام شده روی سایت قرار دادیم.
این مقاله، دو بخش دارد که در آن مهمترین کدهای سانترال ۸۲۴ را در دو ویدیو به شما معرفی کردیم. البته پیشنهاد می کنم اول، کار را با نرم افزار شروع کنید و اگر دوست داشتید این دو ویدیو را هم مشاهده کنید.
به طور کلی، اگر کدی را بخواهیم با استفاده از همین نرم افزار می توانیم مشخص کنیم. البته اگر خواستید با لپ‌تاپ برنامه ریزی کنید که به هیچ عنوان به کدها نیاز ندارید.
شروع برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با نرم افزار
برای شروع برنامه ریزی سانترال ۸۲۴، ابتدا روی مرورگر رفته و “نصب نرم افزار سانترال ۸۲۴” را سرچ می کنیم، یک ویدیو آموزشی با عنوان “آموزش نصب نرم افزار سانترال ۸۲۴” از سایت ISG در نتایج می بینید.
 وارد این صفحه شده و ابتدا در بخش دانلودها، نرم افزار مربوطه را دانلود کنید. این نرم افزار، حجم زیادی ندارد. در قسمت دانلود های سایت ما، دانلود نرم افزار سانترال کم ظرفیت سری tes و درایو را هم حتماً باید دانلود کنید. دقت کنید که هر دو فایل را دانلود کنید.
سپس با راهنمایی ویدئوی آموزشی، نرم افزار را نصب کنید و به صورت مستقیم به نرم‌افزار وصل شوید. پس برای  نصب نرم افزار می توانید از این آموزش رایگان که حدود ۵ دقیقه است، استفاده کنید.
سپس، با کابل پرینتر، دستگاه سانترال را به سیستم تان وصل کنید.
در قسمت device manager که بیایید، یک علامت اخطار به شما نشان می دهد که سانترال را نمی شناسد زیرا باید درایور آن را نصب کنید و تمام این مراحل در ویدئوی آموزشی نصب نرم افزار سانترال ۸۲۴ پاناسونیک بیان شده است.
پس وقتی سانترال را به دستگاه یا همان لپ تاپ تان برای اولین بار وصل می کنید، درایور آن را هم باید حتماً نصب کنید که درdevice manager ویندوز شما سانترال را بشناسد بعد از این که شناخت می توانید با نرم افزار به سانترال وصل شوید و برنامه ریزی را شروع کنید.
 پس از اینکه نرم افزار را نصب کردید مراحل بعد را دنبال کنید.
معرفی بخش های مهم نرم افزار ۸۲۴
هنگام نصب نرم افزار kxtement  از شما یک عدد قبول می کند مثلاً فرض کنید کد ۱ را وارد کرده بودید. زمانیکه نرم افزار را باز می کنید، کد را از شما می خواهد و همان ۱ را وارد می کنیم.
در قسمت پایین، گزینه ای دارد با عنوان connect to pbx در قسمت conect to pbx از کابل یو اس بی استفاده می کنیم و پسورد را هم ۱۲۳۴ وارد می کنیم و در نهایت OK را می زنیم.
برای اولین بار که وارد محیط نرم افزار سانترال ۸۲۴ می شوید قطعاً ویزارد، برای شما نمایش داده می شود صفحات این ویزارد را جلو بروید و next را بزنید تا کارهای اولیه یا برنامه ریزی اولیه آن را انجام بدهید.

 با زدن next ابتدا باید اپراتور را مشخص کنید که بصورت پیش فرض jack1  است و تغییری روی آن نمی دهیم.
سپس در قسمت line acsess می توانیم مشخص کنیم که با چه شورت کدی داخلی ها به اپراتور وصل شود و با چه شورت کدی یا عددی به خطوط شهری دسترسی پیدا کنند. در کارگاه قبلی در این خصوص صحبت کردیم. شورت کد را میتوانید در این قسمت مشخص کنید و البته در خود نرم افزار هم به تمام این بخش ها دسترسی دارید.
 این ویزارد یک تنظیمات اولیه است که انجام می دهید و بعد از آن اگر خواستید  داخل نرم افزار هم میتوانید تغییرات تان را اعمال کنید.
در مرحله بعد، numbering plan را مشخص می کنید که plan1 یک عدد سه رقمی است. داخلی ها با ۱۰۱شروع می شود تا ۱۲۴.

 اگر کارت دوم و سوم را نصب نکرده باشید، داخلی ۱۰۱ تا ۱۰۸ بصورت پیش فرض  فعال است که روی جک  یک،  داخلی ۱۰۱ و روی جک هشت، داخلی ۱۰۸ را دارید.

 در قسمت ringing یا تماس های ورودی یا تعیین مسیر برای تماس های ورودی، بصورت پیش فرض وقتی تماسی گرفته شود، از خط یک تا هشت، تمام داخلی ها زنگ میخورند. این همان کانفیگ اولیه است که next را می‌زنیم و بعداً اگر خواستیم تغییر می دهیم.

در مرحله بعد، زمان دستگاه را مشخص می کنیم و باید یک پسورد هم به سانترال بدهیم مثلاً ۱۲۳۴ را می دهیم و سپس finish را می زنیم.

به این ترتیب، تنظیمات ویزارد تمام می شود و شما وارد محیط برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ می شوید. دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
معرفی بخش های مهم نرم افزار سانترال ۸۲۴
 در قسمت ۱-۱ یعنی Time ، زمان دستگاه را مشخص می کنیم و در قسمت ۱-۲ یک گزینه بسیار مهمی داریم به نام operator.
 اپراتور چیست و چه کاری انجام میدهد؟
درتمام سانترال های پاناسونیک شما باید یک داخلی یا گروهی از داخلی ها را به عنوان اپراتور مشخص کنید.
روی سانترال ۸۲۴ فقط می ‌توانید یک جک را به عنوان operator مشخص کنید مثلاً مشخص کنید که جک ۱، اپراتور است.

اما روی سانترال TDA ،TDE و  NS یا سانترال های دیگر می توانید گروهی از داخلی ها یا شماره های دیگر را هم به عنوان اپراتور در نظر بگیرید تا اگر بخواهیم تماسی را فوروارد کنیم یا بخواهیم تماسی را از دست ندهیم، از آن استفاده کنیم. مثلاً می توانیم برای پاناسونیک در قسمت اپراتور مشخص کنیم که تماس داخلی هایی که پاسخگو نیستند به صورت خودکار به سمت اپراتور ارسال شود.
پس  تنظیمات اولیه سانترال های پاناسونیک به این صورت است که تماس های سرگردان را به سمت اپراتور می فرستد و البته خیلی کارهای دیگر هم می شود انجام داد که به صورت پیش فرض به اپراتور منتقل می شود و البته همه آنها را می توان تغییر داد.
 همچنین یک شورت کد را برای اپراتور تعریف می کنیم تا تمام داخلی های یک مجموعه با استفاده از شورت کد سریع تر به اپراتور متصل شوند.
 مثلاً فرض کنید، داخلی منشی دفتر، ۱۰۰ یا ۱۰۱ است و تمام بخش‌ها باید با ۱۰۱ در ارتباط باشند. پس ۱۰۱ را به عنوان اپراتور در نظر می گیریم و شورت کد یا همان عدد صفر را برای ۱۰۱ یا منشی تعریف می کنیم. هر یک از داخلی های دیگر وقتی که گوشی را بردارند و عدد صفر را بزنند، مستقیم به اپراتور وصل می شوند دیگر نیازی نیست که گوشی را بردارند و داخلی ۱۰۱ را شماره گیری کنند.
 پس برای اینکه کارمندان سریعتر به منشی وصل شوند می توانیم یک شورت کد را در این قسمت تعریف کنیم که برای اپراتور باشد.
برنامه ریزی موزیک آن هولد music on hold
در بخش بعدی music on hold را داریم که می توانیم نوع آن را مشخص کنیم که اینترنال باشد یا اکسترنال.

موزیک آن هلد همان موزیک انتظار است. وقتی که مثلاً یک مشتری به شرکت زنگ میزند و با یک همکاری صحبت کرد و خواستند او را انتقال بدهند به یک همکار دیگر در این فاصله انتقال، چه موزیکی برای مشتری یا مشترکمان پخش شود در قیمت موزیک آن هولد قابل تنظیم است.
نامبرینگ پلن numbering plan
قسمت ۱-۳ نامبرینگ پلن است که یکی از مهمترین بخشهای مرکز تلفن پاناسونیک به شمار می آید.
 زمانیکه می خواهید سانترال را برنامه‌ریزی کنید و برنامه‌هایی را که کارفرما به شما داده پیاده‌سازی کنید، روی نرم افزار با Jack سر و کار دارید نه با داخلی.
شاید در کارگاه گفتیم داخلی ۱۰۱ یا داخلی ۱۰۲ اما داخلی ها در نرم افزار اصلاً ملاک نیست بلکه جک مهم است.
ما در تمام بخش های نرم افزار با جک سر و کار داریم پس وقتی که کارفرما می گوید می‌خواهم یک داخلی با یک داخلی دیگر جابجا شود، شما باید بدانید که کدام جک قرار است با کدام جک جابجا شود.
بنابراین، وقتی که تلفن ها را داخل یک مجموعه راه اندازی کردید اول باید بدانید که داخلی هایی که راه اندازی شده اند، چه شماره هایی دارند.
اگر تلفن ۷۷۳۰ باشد که با زدن کلید ستاره می توانید شماره داخلی را روی ال سی دی ببینید اما اگر تلفن آنالوگ یا بی سیم باشد نمی توانید ببینید.
در اینصورت باید با همان  تلفن ها زنگ بزنید به یک تلفن ۷۷۳۰ تا شماره ها را به ما نشان بدهد. سپس شماره ها را یادداشت کنید و زمانیکه تمام داخلی ها را به لحاظ فیزیکی راه اندازی کردید، شماره داخلی ها را رویشان یادداشت کنید تا بدانید که مثلاً چه داخلی در این اتاق راه اندازی کردید.
در مرحله بعد طبق نظر کارفرما باید داخلی ها را با هم جابجا کنید یا مرتب سازی کنید.
به این ترتیب، یک لیستی را تهیه می کنید مثلاً می گویید داخلی ۱۰۱ با ۱۰۴ جابه جا شود یا مثلاً داخلی ۱۰۱ باید به ۱۰۵تبدیل شود و غیره.
اما در محیط نرم افزار، با جک سر و کار داریم پس باید بدانیم کدام جک باید جابجا شود. زیرا در قسمت incoming اگر دقت کنید می بینید نوشته جک ۱ و داخلی آن را نوشته  ۱۰۱ که به صورت پیش فرض است.
پس شما باید بدانید که داخلی هایی که بخواهید تغییر بدهید چه شماره جکی دارد.
حتی اگر با تلفن نیز بخواهید برنامه ریزی کنید، قطعا به مشکل برخورد می کنید چون روی تلفن اگر قرار باشد برنامه ریزی کنید اصلاً داخلی ها را به شما نشان نمی دهد فقط جک را نشان می دهد. مثلاً روی ال سی دی تلفن۷۷۳۰ شما اصلاً داخلی را نمی بینید، فقط جک را می بینید که با هشتگ یا مربع نشان داده می شود.
هشتگ یا مربع، همان جک است که در ادامه آموزش در قسمت ۱-۳ به آن می پردازیم.
تغییر داخلی ها و اسم گذاشتن برای داخلی ها قیقاً در بخش ۱-۳ انجام می شود که می توانیم مشخص کنیم چه جک هایی را داریم و هر جک چه داخلی دارد.
اما دقت کنید داخلی هایی که قبلاً انتخاب شده را نمی توانیم دوباره انتخاب کنیم بلکه ابتدا باید آنها را از جایگاه قبلی حذف کنیم و سپس در جایگاه جدید، انتخاب کنیم.
در این بخش، هر اسمی را می توانید برای داخلی های تان انتخاب کنید.

 پس بخش نامبرینگ پلن، جایی است که شما می توانید برای تمامی جک ها یعنی جک های ۱ تا ۲۴ ، اکستنشن انتخاب کنید و همچنین اسمشان را مشخص کنید.
در محیط نرم افزار باید بدانید اکستنشن ها کدام جک را دارند که بعداً اگر خواستید با تلفن برنامه‌ریزی کنید به مشکلی برخورد نکنید.
 قسمت time service
 در قسمت time service می توانید زمانبندی یا همان تایم کاری را مشخص کنید که قبلاً در مورد آن صحبت کردیم.

تنظیم قابلیت اکستنشن ها یا داخلی ها
قسمت ۲-۱ در نرم افزار سانترال ۸۲۴، جایی است که می‌توانید تمام آپشن ها را برای اکستنشن ها برنامه ریزی کنید که مشخص شود هر داخلی، چه قابلیت هایی را داشته باشد یا نداشته باشد.
این قابلیت ها شامل ثبت dnd یا call to action ، فوروارد به خطوط شهری یا transfer to co و انتقال تماس ها  به خطوط شهری توسط خود کاربر می شود.

تفاوت ترنسفر و فوروارد چیست؟
قابلیت ترنسفر به این معنی است که کاربر، کلید ترنسفر را میزند و تماس را انتقال می دهد اما فوروارد توسط مرکز تلفن و برنامه ریزی هایی که ما انجام می دهیم، اجرا می شود.
 تفاوت ترنسفر با فوروارد در این است که ترانسفر را خود شخص انجام می دهد با استفاده از کلید ترانسفر روی تلفن اما فوروارد با برنامه هایی که ما به برنامه سانترال می دهیم انجام می شود.
برنامه ریزی قابلیت فوروارد در نرم افزار سانترال
در  setting می توانید نوع فوروارد را در حالت های زیر مشخص کنید:
یک داخلی، برای همیشه فوروارد باشد به یک destination یا مقصد.

فوروارد را در حالت busy یعنی اگر مشغول بود تعیین کنیم تا در صورت اشغال بودن داخلی، تماس ورودی به  داخلی دیگری برود. هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
 اگر یک داخلی، پاسخگو نبود، تماس ورودی به داخلی دیگری فوروارد شود.
 فوروارد به CO یا انتقال به خطوط شهری، یعنی تماس ورودی به یک موبایل فوروارد شود.
این قابلیت ها، انواع و حالتهای مختلف فوروارد است که در صفحه ۲ و ۳ ، قابلیت های دیگری هم امکان برنامه ریزی دارد، ازجمله در قسمت personal setting ، قابلیت hot line یا preference برای تماسهای خروجی و یکسری قابلیتهای دیگر که خیلی مهم نیستند.

 بخش کنسول dss
تلفن ۷۷۳۰ می تواند کنسول هم داشته باشد در این قسمت می توانید برنامه های آن را مشخص کنید. اگر کلید های حافظه، در کنار تلفن، پاسخگوی نیاز همکار ها نباشد می توانیم یک dss هم اضافه کنیم که کلید های حافظه بیشتر شود.

 قسمتco : مهمترین بخش سانترال ۸۲۴
در قسمت co تنظیمات خطوط شهری وجود دارد. اولین گزینه، line in mood است که با آن می توانید وضعیت خطوط شهری را در زمانهای مختلف مشخص کنید.
روی سانترال ۸۲۴ در قسمت time table سه نوع زمانبندی را می توانیم معلوم کنیم :

day lightnight linelunch lineدر قسمت incoming و outgoing می توانید برای تماسهای ورودی از خطوط شهری،  مشخص کنید که به چه داخلی هایی وارد شوند. برای هر خطی به  تفکیک می‌توانید این کار را در زمان های مختلف انجام دهید. پس برای هر خط، دو متغیر داریم می توانیم در زمانهای مختلف مشخص کنیم که تماس ها به کدام داخلی وارد بشود.
قسمت دیتا
این قسمت هم از مهمترین برنامه ریزی ها است که  نوع سیگنال را برای خطوط شهری مشخص کنیم. اگر یادتان باشد اشاره کردیم که در تنظیمات خطوط شهری باید نوع سیگنال را مشخص کنیم.
معمولاً این قسمت را روی حالت dtmf می گذاریم ولی باز هم به تنظیمات مخابرات بستگی دارد.

برنامه ریزی TRS
در قسمت TRS می توانید انواع محدودیت ها را برای داخل های تان از لحاظ شماره گیری اجرا کنید.
 اینکه چه داخلی هایی چه شماره هایی را بتوانند  بگیرند را اینجا می‌توانید مشخص کنید.

برنامه ریزی دیزا یا تلفن گویا برای سانترال
 اگر یادتان باشد در مورد تلفن گویا یا منشی خودکار صحبت کردیم و گفتیم که در سانترال از لحاظ فنی دیزا را می ‌شناسیم اما به آن تلفن گویا یا اپراتور خودکار یا منشی تلفنی هم می گویند که پیغام خوش آمد را پخش می کند.

در تنظیمات دیزا می توانید دیزای یک مرحله و دو مرحله ای را به صورت اولیه برای یک تماس همزمان راه اندازی کنید. اگر دو تماس بود طبق توضیحاتی که در بخش قبلی دادیم باید حتماً یک کارت دیزا را به سانترال مان اضافه کنیم.
 درقسمت ۷-۲  تنظیمات ریزتر همین تلفن گویا وجود دارد که به آن نمی پردازیم.
برنامه ریزی صندوق صوتی
صندوق صوتی (BV) گزینه بعدی caller id است که گزینه بسیار مهمی است که کلیه ی تنظیمات مربوط به کالر آیدی در این بخش انجام می شود. شما حتماً باید کارت کالر آیدی را در سانترال تان نصب کرده باشید و بعد بتوانید با کدهای مثلاً ۹۰۰ آن را در این قسمت فعال کنید و با کد ۹۱۰ سیگنال آن را مشخص کنید.
اگر برای داخلی ها روی تلفن آنالوگ می خواهید آن را فعال کنید باید تیک آن را بزنید.

کلاس بندی
کلاس بندی به trs مربوط می شود که باید کلاس بندی انجام بدهید و در دوره ی مقدماتی  در مورد آن صحبت کردیم تا بتوانید از آنها استفاده کنید.
 برنامه ریزی اکستنشن گروپ روی سانترال ۸۲۴
در قسمت ۲-۶، تنظیمات گروه بندی در سانترال ۸۲۴ وجود دارد که می توانید به راحتی مشخص کنید که چه  داخلی هایی در چه گروهی باشند. گروه ها هم از یک تا هشت هستند و می توانید هشت  گروه را مشخص کنید و نوع توزیع تماس را تعیین کنید.

سایر تنظیمات
در نرم افزار برنامه ریزی سانترال، قسمت های مختلفی مانند door phone را نیز داریم که می تواند به کارتان بیاید اما در توضیحات مقدماتی ما نمی گنجد.
برای این که به تمام بخش های این نرم افزار و نکته هایی که به شما آموزش دادیم مسلط باشید و در پروژه ها کار کنید و به طور کامل پیاده سازی کنید لازم است که دوره های مقدماتی و جامع را بگذرانید.
مسیر راه برای تبدیل شدن به یک متخصص
دوستان عزیز به پایان این دوره آموزشی رسیدیم امیدوارم این دوره برای شما مفید بوده باشد. من تمام تلاشم را کردم که بتوانم یک نقشه ی راه را در اختیار شما قرار بدهم و ساختار کلی مرکز تلفن و زیرساخت آن را به شما معرفی کنم تا این مشغله و درگیری ذهنی برای شما وجود نداشته باشد که برای ورود به این حوزه کاری باید چه کارهایی را انجام دهید.
شما می توانید از همکاران فروش و پشتیبانی تیم ISG نیز کمک بگیرید تا در اجرای سناریوها و در کارها و پروژه ها همراه شما باشند و به شما کمک کنند تا بتوانید پروژه‌های خودتان را به  بهترین شکل ممکن پیاده سازی کنید.
در مسیر راه برای تبدیل شدن به یک متخصص پیشنهاد می کنیم که حتماً دوره های مقدماتی را خریداری کنید تا بتوانید سانترال ۸۲۴ را برنامه ریزی کنید. در دوره مقدماتی تمام آموزش ها را صورت گام به گام و به صورت سناریوهای عملی ارائه شده است.دوره مقدماتی سانترال ۸۲۴

دوره جامع سانترال ۸۲۴

در دوره جامع که قطعاً دوره کاملی است، تمام بخش های سانترال ۸۲۴ را توضیح دادیم تا بتوانید به صورت کاملاً تخصصی آن را برنامه ریزی کنید. در این دوره، تمام نکته های ریز را بیان کرده و آموزش داده ایم و حتی برنامه‌ریزی با تلفن و موارد دیگر نیز مطرح شده است. این دوره در مدت زمان کوتاه بهترین اطلاعات را به شما می رساند و خیلی سریع می توانید به بخش های مهم نرم افزار مسلط شوید.
کلام آخر
در انتهای این دوره آموزشی، می خواهم ویدیوی “از کجا شروع کنم یا برای شروع به حوزه مرکز تلفن از کجا باید شروع کنم” را به شما معرفی کنم که روی سایت منتشر شده است. پیشنهاد می کنم حتماً  این ویدیو را هم ببینید که در آن یک توضیح کلی در رابطه با کل دوره های آموزشی که تا این لحظه منتشر کردیم، داده شده است.
یک کد تخفیف نیز برای شما عزیزان و همراهانی که تا این لحظه با من همگام بودید و جلو آمدید در نظر گرفتیم. برای خرید دوره های مقدماتی ۸۲۴ وtda می توانید از کد تخفیف start50 با ۵۰ درصد تخفیف استفاده کنید و شروع به کار کنید.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…

ttttttttttttttttttttttt
برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر / معرفی بخش های مهم نرم افزار برنامه ریزی
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
در این مطلب قصد داریم به صورت کامل و جامع برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر را مورد بررسی قرار دهیم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

آموزش نصب نرم افزار و شروع برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتربرنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با استفاده از کدلینک دانلود تمامی نرم افزار های سانترال پاناسونیک در سایت ما :   All Downlods In PBXSHOPپکیج آموزش برنامه ریزی سانترال ۸۲۴آموزش نصب درایور سانترال ۸۲۴ شروع برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر نوار اصلی در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴سربرگ File  در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر چه کاربردی دارد؟ سربرگ Connect در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر سربرگ View در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر نوار ابزار در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوترکاربرد ۱۳ آیتم نرم افزار در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴آیتم System در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴: 1: Data and Time: 2: Main در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ : 3:  Numbering Plan  در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر 4:  Time Service : بررسی قسمت Extension نرم افزار در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با کامپیوتر۱)   Main :  2)  Feature Setting قسمت CO در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر :۱)  Line Mode : 2)   Incoming / Outgoing در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر : 3)   Detail  بررسی قسمت TRS ۱)   Class of Service ، cos در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر 2)   Denied codes  بررسی تنظیمات DISA در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر :۱   Automated Attendant :راه اندازی سانترال ۸۲۴ با تلفن ۷۷۳۰Caller ID در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر ۱)   Mainویدیو های مرتبط با برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوترآموزش کلاس بندی در سانترال ۸۲۴تغییر نام داخلی ها در سانترال ۸۲۴عدم ارتباط داخلی ها با مدیریت (سناریو مدیر منشی)

با مطالعه این مطلب و آموزش های عملی که در آن قرار داده شده است به راحتی می توانید انواع مدل های دستگاه سانترال ۸۲۴ کم ظرفیت پاآموزش نصب نرم افزار و شروع برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوترناسونیک را راه اندازی و نصب نمایید.
آموزش نصب نرم افزار و شروع برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر

همان طور که می دانید سانترال ۸۲۴ جز سانترال های کم ظرفیت پاناسونیک است و در بازار مخابرات ایران گستردگی بسیار بالای دارد و در شرکت ها و کسب و کار های کوچک از آن استفاده می شود.
این سانترال با کاربردی مفید، مناسب شرکت های با داخلی کم است و با قابلیت های مختلفی که دارد می تواند نیاز های مربوطه را با هزینه ای مقرون به صرفه برطرف کند.
برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با کامپیوتر و تلفن های غیر آنالوگ مانند تلفن ۷۷۳۰ امکان پذیر است.
برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با استفاده از کد

در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله تلفن سانترال باید کدهای تنظیمات هر عملکرد را بدانید و با وارد کردن آنها توسط تلفن وصل به جک یک تنظیمات را انجام دهید.
اما برای برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر نیاز به دانستن کدها نیست و با برقراری ارتباط سانترال با سیستم می توان تنظیمات را انجام داد.
برای برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ لازم است تا شما ابتدا نرم افزار برنامه ریزی این دستگاه را دانلود کرده و بعد از نصب درایور های دستگاه نسبت به برنامه ریزی قسمت های مختلف آن اقدام نمایید.
در زیر برای شما لینک مقاله برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله تلفن و لینک دانلود نرم افزاری برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ را گذاشته ایم.
لینک دانلود تمامی نرم افزار های سانترال پاناسونیک در سایت ما :   All Downlods In ISG
پکیج آموزش برنامه ریزی سانترال ۸۲۴
تیم فنی و مهندسی ISG در راستای خدمات بی نظیر خود اقدام به تهیه پکیج آموزش سانترال ۸۲۴ به صورت جامع و مقدماتی نموده است.

در این پکیج های به صورت جامع و کامل به بررسی تمامی قسمت های دستگاه برای برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر و همچنین کد های برنامه ریزی این دستگاه از طریق تلفن ۷۷۳۰ پرداخته شده است.
یکی از مهم ترین مزایای استفاده از این پکیج آموزشی، آموزش کاملاً عملی و کاربردی است که توسط اساتید متخصص در این زمینه با تجربه ۱۵ ساله تهیه و تدوین شده است.
در کنار آموزش هر کدام از قسمت ها، مثال های کاملاً کاربردی در قالب سناریو های مختلف ارائه شده است تا کاربران بتوانند مشکلات احتمالی در محیط کاری را شناخته و آن ها را به راحتی برطرف نمایند.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
آموزش نصب درایور سانترال ۸۲۴

شروع برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر 
بعد از نصب برنامه اولین چیزی که با کلیک روی برنامه با آن مواجه می شوید پنجره ای مانند شکل زیر است.
شما می توانید برای برنامه ریزی سانترال ۸۲۴، به دو حالت  وارد کنسول برنامه بشین.
حالت اول در صورت اتصال به سانترل و حالت دوم بدون اتصال به سانترال تعریف شده است.
اگر قصد دارید بدون اتصال به سانترال ۸۲۴ وارد نرم افزار برنامه ریزی این دستگاه شوید، باید کد ورود به نرم افزار را در قسمت Enter programmer code وارد کنید.
یاد آوری می کنیم، شما این کد را هنگام نصب نرم افزار روی سیستم خود تعریف کرده اید.

اما اگر قصد دارید سانترال را به سیستم وصل کنید و به طور همزمان تنظیمات را انجام دهید ابتدا باید گزینه Connect to PBX را تیک بزنید و در قسمت Enter System Password کد دستگاه سانترال را وارد کنید.
این کد به صورت پیش فرض ۱۲۳۴ است.
بعد از وارد کردن کد، بسته به نوع اتصال به سیستم از سه گزینه اتصال یکی را انتخاب کنید و تیک بزنید.
به طور معمول ما به وسیله کابل USB متصل می شویم.

وقتی وارد برنامه می شویم با پنجره ای مطابق شکل زیر رو به رو می شویم.
همان طور که مشاهده می کنید در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با کامپیوتر نیز مانند سایر نرم افزارها ، نواری اصلی برای تنظیمات مربوط به خود نرم افزار مانند Help ، window ، Utility ، view ، connect ، File در بالای منوی برنامه قرار دارد.
هم چنین در قسمت چپ ستونی با تعداد ۱۳ آیتم برای تنظیمات سانترال وجود دارد و حد فاصل شروع ستون تا نوار اصلی نواری با ده آیکن که پنج آیکن فعال و روشن دارد برای دسترسی سریع تعبیه شده (دلیل نمایش این نوار  تیک خوردن Tool Bar در قسمت view است).نوار اصلی در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴
سربرگ File  در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر چه کاربردی دارد؟
گزینه New برای ساختن یک سند جدید است.
گزینه open برای باز کردن سند است.
گزینه Close برای بستن سند باز است.
گزینه Save برای ذخیره سند فعلی است.
گزینه Programme list لیست تمام دستورالعمل های موجود را نشان می دهد و امکان سرچ دستورالعمل به وسیله کد را فراهم می کند.
و گزینه آخر Exit برای خروج از برنامه است.

 سربرگ Connect در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر
همان طور که در تصویر زیر مشاهده می کنید به دلیل این که بدون اتصال سانترال به سیستم در حال برنامه ریزی هستیم گزینه connect و Disconnect برای ما فعال نیست.
اگر اتصال برقرار باشد برای قطع و وصل کردنش از این گزینه استفاده می کردیم.
از گزینه profile Setup برای تنظیمات پروفایل استفاده می کنیم.

 سربرگ View در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر
در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴به وسیله کامپیوتر، این سربرگ آنچه مربوط به بخش دیداری نرم افزار است مانند زبان برنامه ، آیتم های تنظیمات و…. را تنظیم می کند.

 نوار ابزار در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر
این نوار همان طور که قبلا گفتیم از انتخاب آن در قسمت view به وجود می آید.
سه آیتم روشن آن از چپ به ترتیب برای ایجاد سند جدید، باز کردن سند و ذخیره سند است.
آیتم روشن سوم از راست لیستی از برنامه ها به همراه کدشان را نمایش میدهد( program list ).
اولین گزینه از راست هم همان هلپ (help) است و در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر برای راهنمایی به صورت آنلاین استفاده می شود.کاربرد ۱۳ آیتم نرم افزار در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴
آیتم System در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴:
این آیتم شامل یازده زیر مجموعه است که در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴، در صورت متصل نبودن سانترال به سیستم گزینه ۱به طور پیش فرض نمایش داده نمی شود.
 1: Data and Time:
تنظیمات تاریخ و ساعت دستگاه است.
توجه داشته باشید که اگر بصورت افلاین وارد برنامه ریزی شده اید این بخش قابل نمایش نخواهد بود.
 2: Main در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ :
این قسمت شامل تنظیمات ابتدایی دستگاه سانترال ۸۲۴ است.
برای تنظیم پسورد سانترال در قسمت system password پسور مورد نظرتان را تا حداکثر هفت رقم می تونید انتخاب کنید.
اپراتور به طور پیش فرض روی جک یک قرار دارد، در قسمت operator قادر به تغییر جک پیش فرض هستید.
تنظیم نمایش زمان روی صفحه نمایشگر در قسمت (Time Display (12 h/24 h به دو صورت دوازده ساعته یا بیست و چهار ساعته در دسترس است.
در قسمت Music on Hold می توانید پخش موزیک را روی داخلی یا خارجی یا تن تنظیم کنید.
در تمامی این مراحل گفته شده در صورت قطعی بودن تنظیمات ok را بزنید تا تنظیمات شما ست شوند.

 3:  Numbering Plan  در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر
در این قمست باید پلن داخلی های خود را تعیین کنید.
همان طور که در شکل زیر می بینید در قسمت note یاداشتی برای شما نوشته شده که به شما توضیح می دهد پلن های پیش فرض و انتخابی شما از چه عدد تا چند قابل تغییر هستند.
در کل داخلی ها را می توان در سه پلن تعریف کرد.
پلن شماره یک به شما اجازه می دهد از ۱۰۰ تا ۱۹۹ شماره گذاری کنید.
پلن ۲ نیز از ۱۰۰ تا ۱۴۵ و پلن ۳ نیز از ۱۰ تا ۴۹ را شامل می شوند.
جدولی که میبینید برای شما این امکان را فراهم می آورد تا جک مد نظرتان را با توجه به پلن تعریف شده شماره گذاری کنید.
اگر تمایل به نام گذاری داخلی مورد نظرتون دارین در قسمت Name این کار را انجام بدین. مثلا داخلی ۱۰۱ را monshi بگذارید.

 4:  Time Service :
در این بخش می توانید با تیک زدن Manual در قسمت Current Mode در سه زمان صبح و ظهر و شب، بسته به تایم کاری سازمان یک سری تنظیمات را ست کنید.
در واقع این بخش پیش نیاز یک سری تنظیمات برای برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ است که برحسب نیاز باید انجام شود.
اما اگر میخواهید به صورت اتومات زمان را تعریف کنید باید  Automatic  را انتخاب کنید.

اگر  Time Service Switching Mode را در حالت اتوماتیک گذاشتید و گزینه Time Setting را انتخاب کردید، پنجره ای مانند شکل زیر برای شما باز می شود و شما می توانید بازه های زمانی را برای صبح و ظهر و شب تعریف کنید.

 
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
بررسی قسمت Extension نرم افزار در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با کامپیوتر
این آیتم شش زیر مجموعه دارد و برای تنظیمات داخلی ها استفاده می شود.
۱)   Main : 

 2)  Feature Setting
با کلیک روی این گزینه در جدولی که برای شما باز شده در قسمت Extension داخلی مورد نظرتان را مشاهده می کنید و باید حالت فوروارد و DND را برای داخلی مورد نظر،طبق شرایطی که در قسمت Type تعیین می کنید تعریف کنید.
این شرایط عبارت است از: FWD ALL یعنی در تمام شرایط در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴.

 قسمت CO در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر :
این آیتم سه زیر مجموعه دارد و مربوط به تنظیمات خط شهری است.
۱)  Line Mode :
می دانیم در سانترال ۸۲۴ می توانیم از حداکثر هشت خط شهری استفاده کنیم.
همان طور که در تصویر زیر می بینید در جدول باز شده در ستون Co جایگاه هشت خط شهری را داریم و در سه زمان بندی یعنی روز و ظهر و شب می توانیم نوع این خطوط شهری را تعریف کنیم.
همه خطوط شهری در ستون Type به طور پیش فرض در حالت نرمال هستند. اما با تنظیماتی که ما در این بخش انجام می دهیم قابل تغییر هستند.
روی فلش سمت پایین در کنار Normal کلیک کنید.
حالا برای برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر از بین گزینه های باز شده حالت خط شهریتون رو انتخاب کنید. ( DIL، DISA، UCD، Modem ).

 2)   Incoming / Outgoing در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر :
در تنظیمات برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر، زنگ خوری و دسترسی داخلی ها در این قسمت مشخص می شود.
البته در صورتیکه نوع مسیر تماس های ورودی خطوط شهری در بخش قبلی یعنی Line Mode در حالت نرمال باشد.
  همان طور که می بینید جدول شکل زیر شامل چهار ستون است.
از سمت چپ ستون اول مربوط به شماره جک، ستون دوم مربوط به شماره داخلی ستون سوم ستون زنگ خوری در سه تایم کاری صبح و ظهر و شب و درنهایت ستون آخر مربوط به دسترسی داخلی ها به خطوط شهری است (صبح، ظهر، شب).
در قسمت Co Line Number خط شهری مورد نظرتون که از آن داخلی گرفتید رو مشخص می کنید.

 3)   Detail 
در این بخش از برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر تمام خطوط شهری در ستون Connection به طور پیش فرض تیک خورده اند.
این تیک ها به این معنی است که اتصال آنها به سانترال وصل است.
اگر تیک هر کدام را برداریم در واقع دسترسی آن خط را به سانترال قطع کرده ایم.
توجه داشته باشید که در اینجا فقط و فقط باید خطوطی تیک خورده باشند که به سانترال وصل شده اند مثلا اگر شما فقط ۵ خط به دستگاه وصل کرده اید باید شماره های ۱ تا ۵ تیک خورده باشند.
همچنین در ستون Co Line Group میتوانیم با قرار دادن عددهای یکسان به co ها آنها را در یک گروه قرار دهیم.
این عملکرد می تواند جزئی از برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با کامپیوتر باشد.

 بررسی قسمت TRS 
این آیتم از نرم افزاری چهار زیر مجموعه دارد.
۱)   Class of Service ، cos در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر
در تنظیمات این بخش قادریم تعدادی از داخلی های دلخواه را در یک کلاس قرار دهیم و می توانیم با توجه به دسته بندی ها تنظیمات خاص را  انجام دهیم.
جدول این بخش در ستون اول از چپ شماره جک و ستون دوم  شماره داخلی ها را دارد.
در سه ستون آخر که مربوط به سه تایم کاری است کلاس بندی ها انجام می شود.

 2)   Denied codes 
در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسلیه کامپیوتر این دومین گزینه از TRS است و امکان بستن صفر را برای داخلی های مد نظر فراهم می کند.
با توجه به گزینه اول این آیتم که در بالا توضیح دادیم و داخلی ها را کلاس بندی کردیم در ادامه یعنی در گزینه ۲ می توانیم این کلاس بندی ها را برای بستن صفر به کار بگیریم و در هر کلاس محدودیت تماس بگذاریم به طوری که آن کلاس فقط به شماره های شهری دسترسی داشته باشد و شماره موبایل و شهرستان و خارج از کشور را نتواند شماره گیری کند.
همان طور که در جدول تنظیمات این بخش پیداس حد اکثر گذاشتن ۲۰ محدودیت برای هر کلاس در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ مجاز است.
به عنوان مثال اگر ستون اول سطر اول را دو صفر قرار دهید یعنی تمام داخلی های موجود در کلاس ۱ نمی توانند با خارج از کشور تماس بر قرار کنند.

 بررسی تنظیمات DISA در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر :
این آیتم سه زیر مجموعه دارد و مربوط به تنظیمات تلفن گویا سانترال است.
سانترال های ۸۲۴ به صورت پیش فرض دارای یک کانال اپراتور گویا یا کانال دیزا بر روی خود دارند.
در صورتی که بخواهیم تعداد مشتریان بیشتری به صورت همزمان بتوانند از خطوط شهر یو پیغام دیزا ما استفااده نمایند، باید یک کارت te82491 را نیز روی دستگاه نصب نماییم.
با نصب این کارت تعداد اپراتور گویا روی ۸۲۴ به دو کانال همزمان افزایش پیدا می کند.
۱   Automated Attendant :
وقتی روی گزینه اول دیزا کلیک کنید ، پنجره ای مطابق شکل زیر برای شما باز می شود.
در این پنجره در قسمت Disa incoming Call Dial Mode دو حالت انتخاب دارید.
اگر روی پیش فرض سانترال باشید یعنی حالت With out AA اپراتور دارید اما شماره گیری برای ارتباط با بخش های مختلف امکان پذیر نخواهد بود.
اگر گزینه With AA را انتخاب کنید جدول زیر آن فعال خواهد شد تا مسیر شماره گیری اعداد ۰ تا ۹ را مشخص کنید.
در قسمت DISA Wait Time می تونید مدت زمان انتظار تا رقم بعدی را مشخص کنید.

راه اندازی سانترال ۸۲۴ با تلفن ۷۷۳۰

Caller ID در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر 
این آیتم سه زیر مجموعه دارد و مربوط به تنظیمات نمایش شماره زنگ خوری در صفحه نمایشگر تلفن است.
۱)   Main
همان طور که  از نام این زیر مجموعه مشخص است تنظیمات اصلی در این قسمت قرار دارد.
CO Line Settings جدولی است که ستون اول آن از چپ شماره CO است.
در ستون دوم ( Caller ID ) هر CO که تیک بخورد کالر آی دی برای آن فعال می شود.
نکته به طور پیش فرض سانترال شماره مخاطب های تماس گرفته را نشان نمی دهد.
در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر برای نمایش شماره های تماس باید کارت کالر آی دی تهیه کرد و هر کارت سه خط شهری را ساپورت می کند.

ویدیو های مرتبط با برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ به وسیله کامپیوتر
آموزش کلاس بندی در سانترال ۸۲۴

تغییر نام داخلی ها در سانترال ۸۲۴

عدم ارتباط داخلی ها با مدیریت (سناریو مدیر منشی)

ttttttttttttttttttttttt
برنامه ریزی روترهای میکروتیک (جلسه ۴)
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
آموزش راه اندازی و برنامه ریزی روترهای میکروتیک ما در بخش های قبلی، چند مدل روتر میکروتیک را به شما معرفی کردیم و تفاوت های آن ها را نیز تا حدودی با یکدیگر بررسی نمودیم. همچنین دانستیم که بر چه اساسی باید روتر مورد نظرمان را انتخاب نماییم. اکنون پس از انتخاب کردن روتر، قصد داریم تا برنامه ریزی خودمان را شروع کنیم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

آموزش راه اندازی و برنامه ریزی روترهای میکروتیک راه اندازی روترهای میکروتیک برنامه ریزی روترهای میکروتیک

راه اندازی روترهای میکروتیک
ما در این جا، یک روتر RB 951 را برای شما در نظر گرفتیم؛ در واقع همان روتری است که در ویدئو داشتیم و به شما نشان دادیم. این روتر ۵ پورت داشته و RB 951G می باشد. هر ۵ پورت این روتر گیگ می باشند؛ یعنی هزار هستند. ما قصد داریم تا این روتر را به برق زده و به شبکه وصل کنیم تا بتوانیم برنامه ریزی خودمان را شروع نماییم.
این روتر، آداپتوری نیز دارد. کافی است که آداپتور را به پاور دستگاه وصل کرده و بعد از این که روتر بوق زد، چند دقیقه ی بعد یعنی حدود ۱ الی ۲ دقیقه ی بعد، دستگاه به طور کامل آماده شده و شما می توانید با آن کار کرده و به آن وصل شوید و برنامه ریزی تان را شروع کنید. یک ال ای دی پاور نیز دارد که نمایانگر وضعیت آن می باشد. وقتی صدای دو بوق شنیدید، معمولاً شما می توانید به روتر وصل شوید؛ یعنی روتر کاملاً بوت شده است.
برای وصل شدن به روتر، ما باید از یک کابل شبکه استفاده کنیم. مسئله ای که وجود دارد این است که شما می توانید بدون این که تنظیمات آی پی را روی سیستم خودتان یا روی روتر انجام دهید، یعنی بدون هیچ گونه تنظیمات اولیه به این روتر وصل شوید. به صورت پیش فرض وقتی که برای اولین بار به روتر وصل می شوید، آی پی رنج ۸۸ دارید؛ یعنی به صورت اولیه ۱. ۸۸. ۱۶۸. ۱۹۲ است با ساب نت ۲۴ و شما می توانید با آی پی به این روتر وصل شوید.
ولی یک راهکار راحت تر و ساده تری را میکروتیک گذاشته است که آن، استفاده از نرم افزار وین باکس می باشد. شما با نرم افزار وین باکس، نیازی ندارید که از آی پی استفاده کنید و در لایه ی ۲ یعنی با استفاده از مک، می توانید به روتر وصل شوید. ما در این قسمت، روتر را روشن کردیم.
 این روتر، ریست فکتوری شده و هیچ تنظیماتی را ندارد؛ حتی اگر داشته باشد هم شما باید ابتدا آن را ریست فکتوری کنید که چرایی این امر را بعداً به شما خواهم گفت. ما یک کابل شبکه را به هر یک از پورت های روی روتر برای مثال پورت ۱، می زنیم.
می خواهیم با استفاده از این پورت شبکه به روتر وصل شویم. یک سر پورت شبکه به روتر وصل بوده و سر دیگر آن به سوئیچ مرکزی یا لپ تاپ یا به سیستم؛ هیچ فرقی نمی کند. شما می توانید به روتری که روشن باشد و با یک کابل که به آن روتر وصل شده و سر دیگر آن به سیستم شما وصل شده باشد، متصل شده و برنامه ریزی خودتان را شروع کنید. وقتی که کابل را به روتر وصل می کنید، ال ای دی مربوط به آن پورت، شروع به چشمک زدن می کند.
 ما در این جا، ۵ ال ای دی داریم که ال ای دی ۱ در حال چشمک زدن است؛ یعنی پورت ۱ وصل بوده و ۴ پورت دیگر قطع هستند؛ یعنی هیچ کابلی به این پورت ها وصل نیست و دیتایی رد و بدل نمی شود. یک پورت هم دارد که مخصوص وای فای بوده و هنوز راه اندازی نشده است. ما فعلاً با این روتر کاری نداریم و آن را کنار می گذاریم. اکنون به سیستم خودمان مراجعه می کنیم.
برنامه ریزی روترهای میکروتیک
اولین کاری که می کنیم، این است که باید نرم افزار وین باکس را دانلود نماییم. بهترین مرجع سورس ما نیز، خود سایت میکروتیک است که جدیدترین نسخه را همیشه برایتان قرار می دهد و شما می توانید از آن استفاده کنید؛ هر چند که روی سایت ما نیز هست. ما به مرورگر رفته و به سایت mikrotik.com مراجعه می کنیم.
سپس در قسمت software، می توانیم وین باکس را دانلود کنیم. اگر روی آن کلیک کنیم، دو گزینه دارد: ۶۴ و ۳۲ بیت. سیستم ما ۶۴ است؛ بنا بر این ۶۴ را دانلود کرده و بر روی دسکتاپ، ذخیره می کنیم. سپس اگر روی آیکون وین باکس دو بار کلیک کنیم، اجرا می شود. گزینه ی Allow access را می زنیم و کل روترهایی که در شبکه ی لن (LAN) ما هست را به ما نشان می دهد. این امر بر اساس مک می باشد. تمام روترهایی که در شبکه ی لن شما باشند را به شما نشان می دهد.
اصلا مهم نیست که در چه آی پی ای باشد و آی پی داشته یا نداشته باشد؛ بر اساس مک شناسایی می شود. ما با استفاده از آخرین ورژن نرم افزار وین باکس، می خواهیم به یکی از روترها وصل شویم. در این شبکه ای که ما داریم، سه روتر وجود دارد. یکی روتر RB 951 است که Identity آن میکروتیک است و تغییر ندادیم و هنوز کاری انجام ندادیم.
پشت روتر را اگر ببینید، مک روتر در آن قسمت قرار دارد؛ برای مثال نوشته شده F8. پس این روتر ما است و Uptime آن ۵ دقیقه است؛ یعنی ما حدوداً ۵ دقیقه ی پیش، این روتر را روشن کردیم و ۵ دقیقه است که این روتر روشن و بوت شده است. ولی دو روتر دیگر، ۷۰ روز است که خاموش و روشن یا ری استارت نشده اند. یک روتر ۳۰۱۱ در شبکه ی خودمان داریم و یک روتر RB 951Ui. اکنون ما این روتر را به شبکه وصل کردیم.
 چه آی پی ای دارد؟؛ یعنی چه آی پی ای روی اتری که ما وصل کردیم دارد؟ قسمت IP Address این را به ما نشان می دهد. می گوید که شما یک روتر دارید با این مک و با این Identity و این ورژن و این مدل و مدتی که آپ شده و آی پی آن ۴ صفر است؛ یعنی آی پی ندارد. یک روتر دیگر هم دارید که روی یکی از این روتر هم، آی پی نداریم.این موضوع صحبت ما نیست؛ این که چرا به این شکل درآمده، موضوعی دیگر است که بعدا اگر ممکن شد، برایتان توضیح خواهم داد. ولی روتر دیگری هم وجود دارد به نام روتر ۳۰۱۱. این روتر، آی پی ۲۰.۱۹۱ را دارد؛ یعنی ما می توانیم به هر کدام از این روترها وصل شویم؛ به شرطی که یوزر پس آن را داشته باشیم.
 نکته ی دیگری که هست، این است که به لحاظ امنیتی، ما می توانیم از روی روترمان، تنظیمات مک را برداشته و اجازه ندهیم که وقتی وین باکسی روی شبکه اجرا می شود، روترمان را پیدا کند. این، مربوط به مسائل امنیتی روتر می شود که اکنون زود است تا در مورد آن صحبت کنیم؛ ولی این کار را می شود انجام داد که مک روتر را ببندیم؛ به شکلی که در شبکه ی داخلی پیدا نشود.
اکنون وقتی روی مک دو بار کلیک کنیم، این مک روی قسمت بالا کپی شده و در قسمت Connect to قرار می گیرد. این در واقع نشان می دهد که شما می توانید از طریق این مک به این روتر وصل شوید. وقتی روی آی پی دو بار کلیک کنیم، آی پی منتقل می شود به قسمت Connect to؛ یعنی ما می توانیم از طریق وین باکس هم از طریق آی پی و هم از طریق مک به روتر وصل شویم.
 اگر آی پی ۴ صفر باشد و آی پی نداشته باشیم با کلیک کردن بر روی آن، اتفاقی نمی افتد؛ چون از طریق این IP نمی توانید وصل شوید و آی پی ای روی آن ست نکرده اید؛ فقط و فقط از طریق مک، می توانید به این روتر وصل شوید.
موضوعی است که بعداً در مورد آن صحبت می کنیم و آن این است که باید برویم و به روترمان IP بدهیم و بعد از این که آی پی دادیم، ما می توانیم از طریق روش های دیگر هم به روتر وصل شویم؛ در صورتی که روی روتر، آی پی داشته باشد یعنی IP داده باشیم، می توانیم از طریق وب، یعنی یکی از مرورگرهایمان به آن وصل شویم.
می توانیم ssh، ftp و موارد دیگر را هم چک کنیم. پس ما به شکل های مختلف، می توانیم به یک روتر وصل شده و برنامه ریزی هایمان را انجام دهیم. روتین آن چیست؟ استفاده از وین باکس است.
 راحت ترین راه آن، وین باکس است. حداقل برای شروع کار، باید از وین باکس استفاده کنید. اگر روتر شما روی پورت های شبکه ی خود آی پی ندارد، باید از وین باکس استفاده کنید؛ اما اگر ریست فکتوری نکردید و آی پی دارد که همان آی پی اولیه که گفتیم (۱۹۲.۱۶۸.۸۸.۱ است) به شما نشان می دهد و از طریق آی پی هم می توانید به آن وصل شوید؛ هم روی وب و هم روی وین باکس.
حال اگر بخواهیم جمع بندی کنیم چه می شود؟ ما می خواهیم از طریق وین باکس با استفاده از مک روتر، بدون این که تنظیمات IP را انجام داده باشیم به روترمان وصل شویم. یوزر لاگین ما به صورت پیش فرض و اولیه، Admin است. می توانیم Admin را بدون پسورد بزنیم و به میکروتیک متصل شویم؛ به همین راحتی. در این قسمت اگر connect را بزنید، وصل می شود. Keep Password نوشته شده که یعنی پسورد را برای شما حفظ کرده و نگه می دارد.
 Connect را می زنیم و وارد روتر میکروتیک خودمان می شویم. این روتر میکروتیک ما، یک پنجره به ما نشان می دهد و می گوید که پسورد بگذارید. فعلاً این پنجره را می بندیم؛ چون نمی خواهیم تغییراتی را ایجاد کنیم. این محیط برنامه ریزی میکروتیک ما است.
فقط نکته ی مهمی را می خواهیم بگوییم و شما باید آن را مد نظر قرار دهید؛ این که اگر موقع وصل شدن به میکروتیک به شما خطا داد، معمولاً دو دلیل دارد. اگر شبکه ی شما درست باشد، میکروتیک شناسایی شده باشد، مک آن بخواند و به لحاظ OS مشکلی نداشته باشد، اگر ورژن وین باکستان پایین تر از ورژن OS میکروتیک باشد، نمی توانید به میکروتیک وصل شوید و باید آن را آپدیت کنید. آپدیت آن به چه شکلی است؟ باید به سایت خود میکروتیک رفته و جدیدترین ورژن آن را دانلود کنید. از این طریق، دوباره می توانید به آن وصل شوید و هیچ مشکلی ندارد. مورد دیگری نیز در قسمت  tools وجود دارد. هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
می گوید که باید legacy Mode را فعال کنید. این به چه چیزی مربوط است؟ برای مثال، وین باکس شما نسخه ی جدید است اما میکروتیک شما، خیلی قدیمی است. باید حتماً legacy Mode را فعال کنید تا ورژن قبلی هم بتواند به آن وصل شود. بعضی اوقات باید این گزینه را حتماً فعال کنید تا بتوانید وصل شوید. ما نیازی به انجام این کار نداشتیم؛ چون ما نسخه ی جدیدی را دانلود کردیم.قاعدتاً فکر می کنم که ورژن روتر ما هم اگر آخرین ورژن هم نباشد، خیلی قدیمی هم نیست. ما بعداً پس از وصل شدن اینترنت، آن را آپدیت می کنیم و به شما نشان می دهیم. اصلاً نگران این موضوع نباشید. دوباره Connect را می زنیم و به روتر وصل می شویم و تنظیمات روتر را می بینیم. پنجره ی باز شده را می بندیم. در بخش سمت چپ، تمام تنظیمات مربوط به میکروتیک وجود دارند که ما با این موارد، سر و کار داریم.
 قرار است که بخش های مهم آن را به شما آموزش دهیم تا بتوانید به راحتی میکروتیک را config کنید. کاری که در مرحله ی اول می کنیم این است که اگر روتر شما کانفیگی ندارد و تازه می خواهید آن را راه اندازی کنید، پیشنهاد می کنیم که روتر خودتان را یک بار ریست فکتوری کنید و تنظیمات آن را کامل پاک کرده و از نو انجام دهید.
ما این کار را از قبل انجام دادیم؛ اما به شما می گوییم که به چه شکلی است و یک بار هم با هم، این کار را در این قسمت انجام می دهیم. پس اگر روتر شما هیچ کانفیگی ندارد، پیشنهاد می کنیم که کانفیگ اولیه ی آن را پاک کنید تا هیچ کانفیگی روی خود نداشته باشد؛ چون کانفیگ هایی که روی آن هست، بعضی اوقات اختلالاتی را در کارتان به وجود می آورند. مثلاً اترها روی حالت اسلیو هستند که ممکن است اختلالاتی را به وجود آورده و وقتتان را بگیرند.
روش ریست فکتوری آن هم به این شکل است که ابتدا، روی System کلیک می کنیم و گزینه ی Reset Configuration را می زنیم و تیک قسمت No Defult Configuration را می زنیم که تمام کانفیگ را صفر کند. ما این کار را انجام داده بودیم؛ ولی دوباره انجام می دهیم.
سپس Reset و بعد yes را می زنیم. روترمان خاموش می شود و دوباره روشن می شود. بوقی که روتر زد به معنای این است که ریست شده و دوباره باید به روترمان کانکت شویم. بعد از این که دو بوق زد، یعنی ما می توانیم به روتر وصل شویم. دوباره Connect را می زنیم. این هم نحوه ی اتصال روتر میکروتیک.سخن پایانی
ما در این بخش، فقط وین باکس را بیان کردیم ولی بعد از این که آی پی را روی میکروتیک ست کردیم و شبکه ی خودمان را مشخص کردیم، آن وقت نحوه ی اتصال به روتر میکروتیک از طریق وب را هم به شما آموزش می دهیم که چیز خاصی ندارد و فقط باید به این روتر، آی پی بدهیم؛ چون بدون آی پی که نمی شود روی وب به آن وصل شد. این جا ما بدون آی پی و به کمک مک به روتر وصل شدیم. حال به بخش بعدی آموزش می رویم.
ttttttttttttttttttttttt
برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ / کد سانترال ۸۲۴ پاناسونیک
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
برنامه ریزی دستگاه سانترال ۸۲۴ با استفاده از تلفن های سانترال پاناسونیک ۷۷۳۰
در این مقاله قصد داریم شما را با نحوه ی کد دهی و برنامه ریزی دستگاه های سانترال پاناسونیک TEM824 و  TES824 یا به عبارتی برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ آشنا کنیم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

برنامه ریزی دستگاه سانترال ۸۲۴ با استفاده از تلفن های سانترال پاناسونیک ۷۷۳۰اهداف کد دهی و برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰تلفن سانترال و بررسی انواع آنتعریف کد های سانترالهمه کد های برنامه ریزی ۸۲۴نحوه برنامه ریزی دستگاه های سانترال TEM824 و  TES824برنامه ریزی رایگان سانترال ۸۲۴تنظیم تاریخ و ساعت در برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰تنظیم زمان شیفت های کاری در ۸۲۴تغییر و تنظیم پسوردتغییر نام داخلی ها با استفاده از نرم افزار و تلفن ۷۷۳۰راه اندازی موزیک هولد در سانترال ۸۲۴تنظیمات مربوط به خطوط شهریتعیین مسیر تماس ها در سانترال ۸۲۴تنظیمات مربوط به داخلی ها در برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰تغییر دادن نام داخلی با کد ۶۰۴شنود صدای داخلی یا روم مانیتور در سانترال ۸۲۴ریست کردن سانترال با کدهای برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ریست کامل سانترال ۸۲۴برخی از ویدیو های آموزش رایگان در مورد برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ در ۲۰ دقیقهاختصاص داخلی ها به خطوط شهریپاسخ به تماس دیگر داخلی هازمانبندی دستگاه ۸۲۴

برای برنامه ریزی این سانترال ها از تلفن های سانترال ۷۷۳۰ پاناسونیک استفاده می کنند.
اهداف کد دهی و برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰
 کد دهی یا همان برنامه ریزی دستگاه های سانترال قابلتی است که به مشتریان امکان می دهد تا بتوانند از امکانات مختلف این دستگاه ها در جهت رفع پاسخگویی به نیاز های خود استفاده نمایند.
این کد دهی ها می توان برای اهداف مختلفی باشد. مثلاً با کد دهی می توان مشخص نمود که خطوط شهری ما به کدام خطوط داخلی وصل شده و در اصلاح زنگ بخورند. یا اینکه داخلی های دستگاه های سانترال بتوانند از چه خطوطی برای ارتباط استفاده نمایند.
یکی دیگر از اهداف برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ این است که به ما امکان این را می دهد تا معین کنیم که صفر یا دو صفر کدام یک از خط ها فعال بوده و کدام یک از خطوط ما از این قابلیت استفاده نکنند.
از دیگر امکاناتی که از طریق کد دهی و برنامه ریزی می توان بر روی دستگاه های سانترال ایجاد نمود طریقه ایجاد کنفراس برای تماس ها، درب بازکن، ضبط جزئیات مکالمات، کد های مربوط به کالر آیدی و … می باشند.
تلفن سانترال و بررسی انواع آن

تعریف کد های سانترال
 این کد ها اعداد سه رقمی هستند که از اعداد ۰۰۰ شروع می شوند و تا ۹۹۹ به منظور استفاده از امکانات مختلف دستگاه ادامه دارند.
در برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ این کد برای تنظیم نمودن زمان و تاریخ دستگاه های سانترال استفاده می شوند.
از دیگر کد های سانترال که هر کدام به منظور فعال نمودن قابیلت خاصی در دستگاه سانترال استفاده می شوند می توان به موارد زیر اشاره نمود.
کدهایی که با ۲ شروع می شوند برای تنظیم زمان به کار می روند.کدهایی که با ۳ شروع می شوند مربوط به صفر بند دستگاه هستند.کدهایی که با ۴ شروع می شوند برای تنظیمات مربوط به خطوط شهری استفاده می شوند.کد هایی کمه با عدد ۶ شروع می شوند مربوط به خطوط داخلی دستگاه هستند.
همه کد های برنامه ریزی ۸۲۴

در ادامه تمامی این کد ها را به صورت مفصل مورد بررسی قرار داده و نحوه برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ برای دستگاه های سانترال TEM824 و  TES824را توضیح می دهیم.

نحوه برنامه ریزی دستگاه های سانترال TEM824 و  TES824
همانطور که گفتیم برای برنامه ریزی این دستگاه های سانترال لازم است تا از تلفن های ۷۷۳۰ پاناسونیک استفاده نماییم و طبق مراحل زیر جلو برویم.
ابتدا کیلد پروگرام را روی دستگاه فشار داده تا به منوی مربوطه وصل شویم.
پس از این کار و وارد نمودن ستاره مربع از روی شماره های دستگاه پسورد دیفالت یا پیش فرض را وارد می کنیم.
این پسورد پیش فرض همان اعداد ۱۲۳۴ می باشد.
بعد از وارد نمودن پسورد، بر روی نمایشگر تلفن پیغام ?SYS-PGM NO ظاهر می شود.
با نشان دادن این پیغام مشخص می شود که دستگاه سانترال ما آماده است تا با وارد نمودن یک کد سه رقمی برنامه ریزی های مخصوص ما را اجرا نماید.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
برای آگاهی از تمامی کد های برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ می توانید از مقاله کامل و جامع ما که در بالا آورده شده است، استفاده نمایید.
برنامه ریزی رایگان سانترال ۸۲۴

علاوه بر این در صورتی که نیاز دارید اطلاعات کامل تری به صورت عملی و یا روی نرم افزار به دست آورید به شما پیشنهاد می کنیم حتما به صفحه پکیج آموزش جامع ۸۲۴ که به صورت کامللاً عملی تهیه و تدوین شده است مراجعه نمایید.
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
تنظیم تاریخ و ساعت در برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰
 بعد از طی شدن این مراحل و نشان داده شدن پیغام مورد نظر روی تلفن ۷۷۳۰ کد ۰۰۰ را به منظور تنظیمات ساعت و تاریخ روی دستگاه وارد می کنیم.
پس از وارد نمودن کد ۰۰۰ پیغام Day/Time Set ظاهر می شود که نشان دهنده تنظیمات مورد نظر برای زمان و تاریخ دستگاه است.
برای تایید برنامه ریزی مورد نظر دکمه sp-phone روی دستگاه را وارد می کنیم.
در این هنگام مشاهده می کنیم که به ترتیب زمان و تاریخ برای تغییرات مورد نظر نمایش داده می شوند.
سوالی که در اینجا ممکن است برای بسیاری از افراد پیش بیاد این است که چگونه بتوانیم اعداد و حروف مورد نظر روی نمایشگر را تغییر دهیم.
در برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ ،برای تغییر دادن اعداد نمایش داده شده می توان از صفحه کلید مورد نظر روی تلفن ۷۷۳۰ استفاده نمود.
از کلید های جهت نمای روی دستگاه نیز جهت جابجایی و تغییر دیگر موارد می توان استفاده نمود.
برای تغییرات مورد نظر بر روی حروف نمایش داده شده مثل ماه در تاریخ دستگاه می توان از کلید AUTO ANS استفاده نمود.
به همین ترتیب تمامی اعداد و حروف دیگر را تغییر داده و در انتها با فشار دادن دکمه STORE تنظیمات مربوط به زمان و تاریخ را روی دستگاه های سانترال TEM824 و  TES824 ذخیره می کنیم.
تنظیم زمان شیفت های کاری در ۸۲۴

برای اینکه بتوانیم کد های دیگر را جهت برنامه ریزی دستگاه وارد نماییم دکمه HOLD را فشار می دهیم.
تغییر و تنظیم پسورد
پس از فشار دادن دکمه هلد پیغام آماده بودن دستگاه برای برنامه ریزی ظاهر شده و می توان به راحتی با وارد نمودن کد ۰۰۲ تنظمیات مربوط به پسورد دستگاه را انجام داد.
بعد از وارد نمودن کد ۰۰۲ دکمه sp-phone را برای تایید عملیات وارد می کنیم.
در ادامه برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ ،در اینجا نیز مانند مرحله تغییرات زمان و تاریخ می توان از صفحه کلید دستگاه برای وارد نمودن پسورد جدید استفاده نمود و در انتها دکمه STORE را برای ذخیره تغییرات فشار داد.
کد ۰۰۹
یکی دیگر از کدهای  برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ ، کد ۰۰۹ برای برنامه ریزی داخلی های آن ها می باشد.
این کد برای تغییر شماره های داخلی مورد نظر دستگاه مورد استفاده قرار می گیرد.
تغییر نام داخلی ها با استفاده از نرم افزار و تلفن ۷۷۳۰

در این دستگاه ها ما سه پلن مختلف برای شماره داخلی ها داریم.
داخلی های ما می توانند اعداد ۱۰۰ تا ۱۹۹، ۱۰۰ تا ۴۹۹ و داخلی ۱۰ تا ۴۹ باشند.
این داخلی ها می توانند با توجه به شرایط مختلف ما در محیط کاری تنظیم شوند.
پس از طی کردن مراحل و وارد نمودن کد ۰۰۹ مشاهده می کنیم که دستگاه به صورت پیش فرض پلن ۱ را اجرا می کند و در واقع برای آن برنامه ریزی شده است.
این پلن به ما کمک می کند تا داخلی ها خود را از  100 تا ۱۹۹ داشته باشیم.
در این مرحله می توانیم با توجه به نیاز خود از دیگر پلن ها یعنی پلن های ۲ و ۳ نیز استفاده نماییم.
پس از وارد نمودن پلن جدید مشاهده می کنیم که دستگاه با سوال ?jack NO از ما می پرسد که کدام داخلی و یا جک خود را می خواهید تغییر دهید؟
مثلا اگر جک ۰۱ ما داخلی شماره ۱۰ باشد به راحتی می توان آن را به داخلی شمار های دیگر مانند ۱۱ تغییر داد.
در واقع این قابلیت یکی از ویژگی های ممتاز دستگاه های سانترال است که با برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ ، به ما این امکان را می دهد تا بتوانیم برای برقراری ارتباطات داخلی کمترین رقم ممکن را شماره گیری نماییم.
کد ۱۱۱
این کد برای تغییرات موزیک هولد مورد استفاده قرار می گیرد.
راه اندازی موزیک هولد در سانترال ۸۲۴

موزیک هولد به دو صورت مختلف اکسترنال و اینترنال اجرا می شود که با طی نمودن  مراحل مختلف شبیه به مراحلی که برای دیگر کد ها ذکر شد می توان حالت های مختلف آن را انتخاب کرد و تغییر داد.
برای راه اندازی کامل موزیک هولد پیشنهاد می شود مقاله کامل و جامع ما به همراه ویدیو آموزش را مشاهده نمایید.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
تنظیمات مربوط به خطوط شهری
کد ۴۰۰

همانطور که در بالا نیز ذکر شد کد ۴۰۰ مربوط به خطوط شهری دستگاه می باشد.
به عنوان مثال اگر ما یک دستگاه سانترال ۳ به ۸ داشته باشیم و تنها از دو خط شهری آن استفاده نماییم می توانیم برای جلوگیری از رفتن دستگاه بر روی خط سوم از این کد استفاده نماییم و در واقع به صورت نرم افزاری این خط را ببندیم.
بعد از وارد نمود کد ۴۰۰ پیغام CO connection روی نمایشگر تلفن ۷۷۳۰ ظاهر می شود.
برای تایید این پیغام همانند دیگر کد های برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ از دکمه sp-phone استفاده می کنیم.
پس از فشار دادن این دکمه دستگاه با نمایش پیغام ?CO NO شماره خط شهری که قرار است آن را ببندیم از ما می خواهد.
ما می توانیم هر کدام از خطوطی را که استفاده نمی کنیم با وارد نمودن عدد متناظرش انتخاب کرده و آن را غیر فعال کنیم.
در صورتی که از حالت برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ خارج شویم می توانیم به راحتی مشاهده نماییم که خط مورد نظر از لیست خطوط مورد استفاده ما حذف شده است.
کد ۴۰۱
کد ۴۰۱ در برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ با تلفن ۷۷۳۰ به ما این امکان را می دهد تا مشخص نماییم که خطوط ما روی چه مود یا حالتی قرار بگیرند.
بعد از طی مراحل مشخص شده باید خطوط مختلف را روی حالت DTMF MODE  قرار بدهیم.
دقت داشته باشید در برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ ، که در این حالت ممکن است دستگاه به صورت پیش فرض روی مود Pulse قرار داشته باشد که در واقع همان شماره گیری با تاخیر است که باید آن را به مود مورد نظر تغییر داد.
کد ۴۰۵
این کد مربوط به دسترسی خطوط مختلف شهری ما در روز  بر روی دستگاه های سانترال TEM824 و  TES824 می باشد.
برای انکه مشخص نماییم که کدام داخلی های ما می توانند از کدام خطوط شهری ما استفاده کنند می توانیم از کد ۴۰۵ استفاده نماییم.
به طور مثال اینجا می خواهیم مشخص نماییم که داخلی شماره ۱۰۱ ما نیازی ندارد که از خط ۳ شهری ما استفاده نماید.
برای آنکه پس از وارد نمودن کد و همچنین تایید مراحل برنامه ریزی با پیغام ?CO NO  رو به رو می شویم که باید با وارد نمودن عدد سه مشخص نماییم که هدف ما برنامه ریزی خط شماره سه می باشد.
در حالت پیش فرض این داخلی به خط شماره ۳ دسترسی دارد و برای اینکه دسترسی آن را قطع نماییم می توانیم به راحتی با فشار دادن دکمه AUTO ANS  و تغییر حالت آن به  Disable این کار را انجام دهیم.
کد ۴۰۸
این کد در برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ ، برای تنظیمات زنگ خطوط شهری مختلف دستگاه مورد استفاده قرار می گیرد.
در واقع با وارد نمودن این کد می توان به راحتی مشخص نمود که خطوط شهری روی کدام داخلی ما زنگ خورده و روی کدام یک از آن ها زنگ نخورد و در صورتی که زنگ خورند در چه حالتی قرار داشته باشند.
برای این کار نیز مانند ۴۰۵ عمل کرده و به راحتی مشخص می کنیم که خطوط شهری مورد نظر ما بر روی کدام داخلی ها زنگ بخورند.
کد ۴۱۴
این کد برای انتخاب حالت های مختلف خطوط شهری مورد استفاده قرار می گیرد.
به طور کلی حالت های مختلفی برای این خطوط وجود دارد.
با انتخاب خط مورد نظر می توانیم مشاهده کنیم که این خطوط به صورت پیش فرض بر روی حالت نرمال قرار دارند.
تعیین مسیر تماس ها در سانترال ۸۲۴

حالت نرمال حالت عادی سیستم است که نشان می دهد خطوط شهری به داخلی های استفاده شده در کد ۴۰۸ زنگ می خورند.
با انتخاب auto ans می توانیم این حالت را تغییر داده و مشخص نماییم که خط مورد نظر فقط به یک داخلی زنگ بخورد. 
این کار باعث می شود تا دستگاه دیگر تنطیمات مربوط به کد ۴۰۸ را اجرا نکند.
برای اینکار می توانیم از حالت های مختلف دیگر نیز استفاده کنیم.
با وارد نمودن کد ۴۱۴ می توان از حالت های مختلف صندوق صوتی، منشی تلفنی و … برای پاسخگویی به تماس های آن خط شهری استفاده نمود.
تنظیمات مربوط به داخلی ها در برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰
تغییر دادن نام داخلی با کد ۶۰۴
 کد هایی که با عدد ۶ شروع می شوند مربوط به تنظیمات داخلی های استفاده شده در دستگاه های سانترال است. این قابلیت از آن جهت اهمیت دارد که هنگام تماس داخلی های مختلف با یکدیگر با نمایش نام ذخیره شده باعث می شود تا شناسایی و پاسخگویی تماس به سرعت امکان پذیر شود.
بعد از وارد نمودن این کد پیغام Extention Name ظاهر می شود که برای تایید آن دکمه sp-phone استفاده می کنیم.
بعد از اینکه دستگاه از ما می خواهد تا شماره جک یا داخلی مورد نظر را وارد نماییم.
با وارد نمودن این شماره داخلی می توان به راحتی نام آن را تغییر داد.
کد ۶۱۲
 کد ۶۱۲ همان کد روم مانیتور است که اجازه می دهد تا صدای اتاق خود را خوبی بشنویم.
شنود صدای داخلی یا روم مانیتور در سانترال ۸۲۴

این کد یکی از قابلیت های بسیار منحصر به فرد برای مدیران است که به آن ها اجازه می دهد تا صدای محیط خود را به راحتی گوش دهند.
کد ۶۰۸
در برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰ ، کد ۶۰۸ جهت فعال نمودن قابلیت روی خط رفتن در دستگاه های سانترال مورد استفاده قرار می گیرد.
این قابلیت نیز به مدیران اجازه می دهد تا روی خطوط مورد نظر رفته و مکالمات انجام شده خطوط داخلی با خطوط شهری مختلف را گوش داده و آن ها را مورد ارزیابی قرار دهند.
کد ۸۰۰
این کد برای ضبط جزئیات مکالمات مختلف روی دستگاه های سانترال مورد استفاده قرار می گیرد.
با وارد نمودن این کد و فعال نمودن قابلیت های مختلف آن می توانیم پس از مکالمات به راحتی از جزئیات مختلف آن ها پرینت بگیریم.
کد ۹۰۰
این کد برای فعال نمودن و یا غیر فعال نمودن  کالر آیدی بر روی خطوط شهری مختلف در این دستگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد.
تنظیمات مربوط به آن نیز مانند تنطیمات دیگر کد ها می باشد و به راحتی با انتخاب خطوط شهری مختلف می توان کالر آیدی آن ها را فعال یا غیر فعال نمود.
ریست کردن سانترال با کدهای برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰
 برگشتن به تنظیمات اولیه و یا همان ریست کردن دستگاه های سانترال یکی از مهم ترین و حیاتی ترین مواردی است که در بسیاری از موارد و در هنگام بروز مشکلات مختلف راه حل بسیار مناسبی باشد.
برای ریست کردن دستگاه های سانترال TEM824 و  TES824می توان از کد ۹۹۹ استفاده نمود.
ریست کامل سانترال ۸۲۴

امیدوارم این مطلب توانسته باشد تمامی سوالات و مشکلات شما برای برنامه ریزی دستگاه های سانترال TEM824 و  TES824 را حل نموده باشد.
در صورتی که سوال دیگری در این زمینه داشتید می توانید از طریق دیگر مقالات سایت و یا ویدیو های آموزشی رایگان ما و همچنین تماس با مشاوران ما به راحتی جواب سوال خود را پیدا کنید.
با ما همراه باشید با ویدیوهای آموزشی رایگان
برخی از ویدیو های آموزش رایگان در مورد برنامه ریزی تلفن پاناسونیک ۷۷۳۰
برنامه ریزی سانترال ۸۲۴ در ۲۰ دقیقه اختصاص داخلی ها به خطوط شهری

 
پاسخ به تماس دیگر داخلی ها

 
زمانبندی دستگاه ۸۲۴
ttttttttttttttttttttttt
برنامه ریزی سانترال TDA با تلفن سانترال و بررسی کد های برنامه ریزی خطوط شهری
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
در برنامه ریزی سانترال TDA با تلفن سانترال می توان یکی از مهم ترین بخش ها را برنامه ریزی خطوط شهری دانست.

آنچه در این مقاله می خوانید:

بررسی کد های مختلف خطوط شهری در برنامه ریزی سانترال TDAبا تلفن سانترالکد ۴۰۰ برای غیر فعالسازی خطوط راه اندازی شدهکد ۴۰۱  برای نامگذاری خطوط شهریکد ۴۰۲ مهم ترین کد برای برنامه ریزی سانترال TDA با تلفن سانترال و مدیریت خطوط شهریمشاهده ی شماره خطوط شهری در برنامه ریزی سانترال TDA با تلفن سانترالکد ۴۱۰ برای انتخاب سیستم شماره گیریتعیین زمان فلش برای قطع تماس در کد ۴۱۷ در برنامه ریزی سانترال TDA با تلفن سانترال

با آگاهی از کد های مختلف برنامه ریزی خطوط شهری، دیگر نیازی به استفاده از نرم افزار نبوده و می توان به راحتی تمامی قابلیت های مربوط به خطوط شهری را تغییر داد.
بررسی کد های مختلف خطوط شهری در برنامه ریزی سانترال TDAبا تلفن سانترال
در ادامه ی مطلب به کد هایی اشاره می کنیم که شما به راحتی می توانید در حالت برنامه ریزی یعنی وارد کردن PROGRAM و کلید های ستاره و مربع و در انتها رمز وارد شدن به برنامه ریزی دستگاه از آن ها استفاده نمایید.
کد ۴۰۰ برای غیر فعالسازی خطوط راه اندازی شده

اولین کد مورد استفاده در برنامه ریزی خطوط شهری دستگاه سانترال، کد ۴۰۰ می باشد که می توان از طریق آن خطوط شهری را فعال یا غیر فعال نمود.
استفاده از این کد ما را از اتصال و یا برداشتن فیزیکی کارت بی نیاز می کند برای غیر فعالسازی آن بی نیاز می کند و به صورت نرم افزاری به راحتی می توان خط مورد نظر را از بر روی دستگاه غیر فعال نمود تا داخلی ها نتوانند از آن استفاده نمایند.
زمانی که از این کد بر روی تلفن سانترال استفاده می کنیم باید شماره ی اسلات که کارت خطوط شهری روی آن نصب شده است و همچنین پورت خطوط شهری روی کارت مورد نظر را نیز بدانیم و آن ها را در حالت برنامه ریزی دستگاه وارد نماییم.
بعد از این کار می توان پورت خط شهری مورد نظر را به صورت نرم افزاری قطع یا وصل نمود.
برای ذخیره تغییرات ایجاد شده حتما در پایان هر عملیات کلید ENTER را وارد نمایید.
کد ۴۰۱  برای نامگذاری خطوط شهری

برای مدیریت بهتر خطوط شهری می توان بر روی دستگاه سانترال و برای هر کدام از خطوط راه اندازی شده یک اسم خاص را مشخص نمود.
این کار از طریق تلفن سانترال می تواند با کد ۴۰۱ انجام شود.
کد ۴۰۲ مهم ترین کد برای برنامه ریزی سانترال TDA با تلفن سانترال و مدیریت خطوط شهری

یکی از مهم ترین مواردی که می تواند به مدیریت بهتر و سریع تر تماس ها کمک نماید، گروه بندی خطوط شهری می باشد.
در گروه بندی خطوط شهری می توان چند خط که از قابلیت های یکسان استفاده می کنند را در یک گروه قرار داد تا داخلی های بتوانند از تمامی خطوط شهری قرار گرفته در یک گروه استفاده نمایند.
گروه بندی خطوط شهری همچنین می تواند در دسترسی به خطوط شهری و ایجاد محدودیت ها در شماره گیری نیز موثر باشد.
این قابلیت در واقع همان ترانک بندی خطوط شهری در نرم افزار برنامه ریزی سانترال TDA بوده که باعث می شود تا خطوط شهری یکسان با قابلیت های مشابه در یک ترانک مشخص قرار بگیرند.
به صورت پیش فرض همه ی خطوط شهری در ترانک ۱ قرار دارند.
یعنی اگر قصد داشته باشیم یک خط شهری با دیگر خطوط شهری برای دسترسی داخلی ها و دیگر امکانات تفاوت داشته باشد باید آن را از طریق تلفن سانترال و کد ۴۰۲ در یک گروه متفاوت با دیگر خطوط شهری قرار دهیم.
مشاهده ی شماره خطوط شهری در برنامه ریزی سانترال TDA با تلفن سانترال

کد ۴۰۹ در برنامه ریزی سانترال TDA با تلفن سانترال برای مشاهده ی شماره های خطوط شهری مورد استفاده قرار می گیرد.
برای این کد هم باید شماره ی اسلاتی که کارت خطوط شهری روی آن قرار گرفته و شماره ی پورت خطوط شهری را وارد نماییم تا شماره ی آن خط شهری قابل مشاهده باشد.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
کد ۴۱۰ برای انتخاب سیستم شماره گیری

در برنامه ریزی سانترال TDA با تلفن سانترال می توان از کد ۴۱۰ برای تعیین حالت شماره گیری خطوط شهری استفاده نمود.
در سیستم های قدیمی شماره گیری به صورت پالس و با وقفه انجام می شد در حالی که در سیستم های کنونی باید سیستم شماره گیری DTMF را انتخاب نمود.
سیستم شماره گیری DTMF یا همان TONE همان شماره گیری سریع و بدون وقفه بر روی سانترال و خطوط شهری می باشد.
اگر در محیطی نیاز بود که از سیستم پالس استفاده نماییم می توانیم از طریق کد ۴۱۱ وقفه ی شماره گیری را  از بین گزینه های Low یا High مشخص نماییم.
تعیین زمان فلش برای قطع تماس در کد ۴۱۷ در برنامه ریزی سانترال TDA با تلفن سانترال

زمانی که در حالت برنامه ریزی سانترال TDA با تلفن سانترال هستیم می توانیم با استفاده از کد ۴۱۷ زمان فلش برای قطع قلاب گوشی در هنگام برقراری تماس با خطوط شهری را مشخص نماییم.
در واقع این زمان فلش مشخص می کند که زمانی که قلاب گوشی را قطع می کنیم، چه مدت زمانی بعد از آن تماس قطع شود.
این تایم با توجه به سیگنال هایی که بین مرکز تلفن و مراکز تلفنی مانند مخابرات که با آن ها در ارتباط است، برقرار می شود، تعیین خواهد شد.
ttttttttttttttttttttttt
برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
در این مطلب قصد داریم نحوه ی وصل شدن و برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴ را مورد بررسی قرار دهیم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

اهمیت برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴نحوه ی برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴تغییر حالت مسیر ورودی خطوط شهری با استفاده از کد ۴۱۴اجرای برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴ با استفاده از نرم افزاربکاپ گیری از سانترال ۸۲۴ پاناسونیک

یکی از مشکلاتی که مشتریان و کاربران دستگاه های سانترال در تماس با مشاوران ما به آن اشاره نموده اند نحوه ی برنامه ریزی دستگاه سانترال از راه دور بوده و اینکه آن ها پرسیده اند که آیا این کار امکان پذیر است یا خیر؟
در پاسخ این دوستان باید گفت که با اجرای برخی از تنظیمات در دستگاه  های سانترال می توان به راحتی از راه دور به تنظیمات مختلف آن ها دسترسی پیدا کرده و تغییرات دلخواه را ایجاد نماییم.
برنامه ریزی از راه دور برای تمامی مدل های مختلف سانترال پاناسونیک مانند مدل های کم ظرفیت TEM/TES 824  و همچنین سایر مدل های پر ظرفیت قابل انجام شدن می باشد.
همیشه زمان و هزینه از مهم ترین سرمایه های انسانی هستند. اهمیت این دو عنصر در زندگی بشر باعث شده است تا شرکت پاناسونیک روشی برای برنامه ریزی از راه دور دستگاه سانترال ارائه کند.
اهمیت برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴
ممکن است در برخی از شرکت ها و سازمان هایی که دستگاه سانترال در آن ها مورد استفاده قرار می گیرد مشکلی برای دستگاه به وجود بیاید و با توجه به صرف زمان و هزینه ی زیاد برای رفتن به محیطی که دستگاه سانترال در آن نصب شده است، امکان رفتن به آن محیط وجود نداشته باشد، می توانیم برنامه ریزی دستگاه سانترال را به راحتی از راه دور انجام دهیم.
بنابراین با مطالعه ی این مطلب  و یادگیری روش برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴ دیگر لازم نیست که برای انجام یک برنامه ریزی ساده روی دستگاه سانترال، مسافتی زیادی را طی نموده و یا وقت خود را در ترافیک هدر دهید.
برنامه ریزی از راه دور می تواند هم برای شرکت ها و هم برای کسانی که کار نصب و پشتیبانی دستگاه سانترال را انجام می دهند بسیار مفید باشد و باعث مدیریت بهتر زمان و هزینه ها برای طرفین شود.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
نحوه ی برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴
 برای استفاده از قابلیت برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴ ابتدا باید با استفاده از کد ۴۱۴، ۴۱۵ یا ۴۱۶ تماس های ورودی به یک خط شهری وصل شده به دستگاه سانترال را روی حالت MODEM قرار دهیم و سپس با استفاده از یک دستگاه مودم و همچنین نرم افزار برنامه ریزی دستگاه سانترال ۸۲۴ که بر روی یک سیستم نصب شده است، اقدام به انجام برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴ نماییم.
در ادامه تمامی مراحل برای انجام این عملیات را به صورت کامل مورد بررسی قرار می دهیم.

تغییر حالت مسیر ورودی خطوط شهری با استفاده از کد ۴۱۴
همانطور که می دانید و در ویدیو ها و مقالات قبلی سایت نیز اشاره نمودیم می توانیم از کد ۴۱۴ که مربوط به زنگ خوری و ورودی خطوط شهری می باشد برای تغییر حالت ورودی به یک خط شهری در طول روز استفاده نماییم.

برای این کار لازم است ابتدا با استفاده از یک تلفن قابل برنامه ریزی که به جک ۰۱ متصل شده است وارد حالت برنامه ریزی دستگاه شویم و سپس کد ۴۱۴ را وارد نماییم.
 با وارد نمودن کد ۴۱۴ و همچنین دکمه ی اسپیکر برای تایید و ادامه ی عملیات، می توانیم با انتخاب خط شهری مورد نظر حالت های مختلف آن را مشاهده نماییم.

حالت های مختلفی از جمله حالت نرمال برای رفتن تماس های ورودی به تمامی داخلی ها، دیزا برای رفتن تماس های ورودی به سمت منشی تلفنی، وصل شدن تماس به صورت مستقیم به یک داخلی و … در کد ۴۱۴ وجود دارند که برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و نوع زنگ خوری داخلی ها با تعیین هر کدام از این حالت ها، می توانید به سایر ویدیو ها و مقالات سایت که در این زمینه برای شما عزیزان آماده شده اند مراجعه نمایید.
برای برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴ باید در کد ۴۱۴ حالت ورودی به یک خط شهری که قبلاً انتخاب نموده ایم را روی حالت MODEM قرار دهیم.

پس از اینکه حالت مودم را انتخاب نمودیم باید شماره ی خط شهری که برای برنامه ریزی از راه دور دستگاه سانترال انتخاب نموده ایم را بدانیم تا بتوانیم با استفاده از نرم افزار به راحتی در هر فاصله ای مکانی تنظیمات مختلف را روی دستگاه سانترال اعمال نماییم.
پس از فشار دادن دکمه ی STORE تمامی عملیات برای برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴ به پایان رسیده است و باید به سراغ نرم افزار نصب شده روی سیستم برویم.

اجرای برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴ با استفاده از نرم افزار
برای اینکه بتوانیم برنامه ریزی از راه دور دستگاه سانترال را از طریق نرم افزار مربوط به دستگاه انجام دهیم باید ابتدا نرم افزار نصب شده روی سیستم را باز نموده و از منوی بالای صفحه ی آن روی گزینه ی connect کلیک کنیم.

با کلیک کردن روی این گزینه، پنجره ای مانند تصویر زیر باز می شود که باید از میان ۳ گزینه ی آن برای اتصال به دستگاه سانترال روی گزینه ی MODEM کلیک کنیم.
پس از انتخاب مودم، گزینه ی setupفعال می شود که باید اطلاعات مورد نیاز برای دسترسی از طریق مودم به دستگاه سانترال را وارد کنیم.

در قسمت اول یا همان Dial number باید شماره ی خط شهری که در کد ۴۱۴ مسیر ورودی آن را روی حالت مودم قرار دادیم را وارد نماییم.
در این پنجره بقیه گزینه ها باید روی حالت پیش فرض خود بمانند و روی ok کلیک کنیم تا پنجره ی setup بسته شود.
 دوباره پنجره ی اولیه ظاهر می شود و باید در قسمت پسورد، رمزی که برای حالت برنامه ریزی دستگاه در نظر گرفته ایم را وارد کنیم.

پس از وارد نمودن رمز روی گزینه ی ok کلیک می کنیم تا بتوانیم برنامه ریزی از راه دور سانترال ۸۲۴ را انجام دهیم.
اکنون به دستگاه سانترال وصل شده و می توان کلیه برنامه هایی که قبلاً از طریق کابل انجام داده بودیم را از طریق نرم افزار  و از راه دور به راحتی انجام دهیم.

بکاپ گیری از سانترال ۸۲۴ پاناسونیک
در سانترال های پاناسونیک مدل tem/tes 824 می توان از تمامی برنامه ریزی ها و کانفیگ های مختلف دستگاه بکاپ گرفت.
بکاپ گیری از اطلاعات دستگاه سانترال باعث می شود زمانی که دستگاه سانترال به هر دلیلی ریست شده و اطلاعات به صورت پیش فرض برمی گردد، بتوانیم دوباره اطلاعات بکاپ گیری شده را به راحتی روی دستگاه قرار دهیم.

بکاپ گیری باعث می شود که در هزینه ها و همچنین زمان صرفه جویی بسیار زیادی به وجود بیاید، زیرا با این کار دیگر نیازی نیست که تمامی برنامه ریزی های مختلف دستگاه را دوباره انجام داد.
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
در ویدیو ها و مقالات قبلی به صورت مفصل بکاپ گیری از دستگاه سانترال ۸۲۴ توضیح داده شده است که می توانید با مراجعه به این مطالب و استفاده از بکاپ گیری در سانترال ۸۲۴ به راحتی برخی از مشکلات خود در هنگام ریست شدن دستگاه را برطرف نمایید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید