بهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکو

همه چیز در مورد بهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکو
سوئیچ ها یکی از مهم ترین ابزار آلات شبکه های سازمانی هستند. چرا که می توانند دستگاه های مختلفی را به هم متصل کنند و سبب انتقال داده ها و بسته ها بین آن ها شوند. با توجه به اهمیت و کاربردهای متعدد این ابزار، در حال حاضر، انواع سوئیچ شبکه موجود می باشد که هر کدام از آن ها دارای ویژگی های خاص خود هستند. سوئیچ های مدیریتی و غیر مدیریتی یکی از این انواع است.

آنچه در این مقاله می خوانید:

همه چیز در مورد بهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکوانتخاب بهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکومعرفی سوئیچ های برند سیسکوراهنمای خرید بهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکوبهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکوخرید بهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکو از مجموعه ISGبا توجه به اینکه سوئیچ های مدیریتی علاوه بر داشتن قابلیت های سوئیچ های غیر مدیریتی از امکانات دیگری هم برخوردار هستند لذا اغلب سازمان ها خصوصاً سازمان های بزرگ تمایل دارند از سوئیچ های مدیریتی استفاده کنند. از آنجایی که این نوع سوئیچ ها از سوی کاربران، مورد استقبال قرار گرفتند بزرگ ترین و معروف ترین کمپانی ها دنیا شروع به طراحی و تولید این سوئیچ ها نمودند که برند سیسکو یکی از معتبرترین آن ها است.
از این رو سازمان و کاربران زیادی به دنبال بهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکو هستند. بر این اساس، ما نیز در این مطلب به معرفی این سوئیچ ها نمودیم و توضیح می دهیم که بر چه اساسی می توانید بهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکو را انتخاب کنید. حال اگر تمایل دارید اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید می توانید با ما در ادامه مطلب همراه باشید.
انتخاب بهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکو
همان طور که اشاره نمودیم سوئیچ ها یکی از مهم ترین ابزارهای شبکه و تجهیزات اکتیو هستند که طبیعتاً سوئیچ های سیسکو نیز از این قاعده مستثنی نمی باشند. بنابراین در زمان انتخاب این سوئیچ ها باید دقت بالایی به خرج دهید. از طرف دیگر، سوئیچ های سیسکو دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آن ها کاربرد و قابلیت های خود را دارد. لذا باید با توجه به نوع کسب و کار خود این سوئیچ ها را انتخاب کنید تا یک شبکه یکپارچه و بدون مشکل داشته باشید.
به همین دلیل بهتر است به یکسری نکات در زمان خرید این سوئیچ ها توجه کنید که در ادامه به تشریح آن ها می پردازیم. با توجه به این نکات می توانید بهترین سوئیچ مدیریتی سیسکو را با توجه به کسب و کار خود انتخاب کنید.
معرفی سوئیچ های برند سیسکو
کمپانی سیسکو یکی از معتبرترین برندهای حال حاضر دنیا است که مشغول به تولید انواع تجهیزات شبکه من جمله انواع سوئیچ های مدیریتی می باشد. این کمپانی تمام تلاش خود را به کار گرفت تا با تولید انواع سوئیچ های شبکه در مدل ها و با ویژگی ها و کاربردهای متعدد بتواند نیاز مشتریان را رفع کند که خوشبختانه تا به امروز موفق شد به این هدف دست یابد.
تمام سوئیچ های برند سیسکو از ویژگی های منحصر به فردی برخوردار هستند که از جمله آن ها می توان به کیفیت ساخت بالا، طول عمر زیاد و بکارگیری سخت افزارهای قدرتمند اشاره نمود. هدف از ارائه چنین خدماتی این است که تمام کاربران بتوانند بدون کوچکترین مشکلی از سوئیچ های سیسکو در شبکه، استفاده کنند.
راهنمای خرید بهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکو
همان طور که اشاره نمودیم سوئیچ های شبکه دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام از آنها با داشتن ویژگی های خاصی از سایر سوئیچ ها متمایز می شوند. به همین دلیل اگر نمی دانید چه فاکتورهایی تعیین کننده یک سوئیچ خوب و مناسب است بهتر است به نکات زیر توجه کنید:

تعداد پورت: یکی از مهم ترین شاخصه های هر سوئیچی تعداد پورت آن است. لذا شما در ابتدا باید بدانید به چه تعداد پورت برای شبکه خود نیاز دارید. به طور کلی، تعداد پورت تمام سوئیچ ها شامل ۵، ۸، ۱۶، ۲۴ و ۴۸ می باشد. بنابراین، اگر تعداد دستگاه هایی که می خواهید به هم وصل کنید به اندازه انگشتان دست است می توانید از سوئیچ های با ۵ یا ۸ پورت استفاده کنید. همچنین باید بدانید که تعداد پورت یکی از مهم ترین عوامل تعیین کننده قیمت سوئیچ شبکه است.
سرعت پورت: سرعت پورت شبکه از دیگر عواملی است که بر اساس آن می توانید بهترین سوئیچ مدیریتی سیسکو را انتخاب کنید. در این راستا باید بگوییم سرعت پورت سوئیچ ها به ۳ دسته مگابیت، گیگابیت و ۱۰G تقسیم می شود. حال شما باید با توجه به نوع و نیاز شبکه خود، سرعت پورت سوئیچ را انتخاب کنید. به طور کلی، اگر نیازمند سرعت بالا هستید می توانید سوئیچ های با سرعت ۱۰۰۰/۱۰۰/۱۰ مگابیت را انتخاب کنید و اگر سرعت پایین لازم دارید می توانید سوئیچ های ۱۰۰/ ۱۰ مگابیت را انتخاب کنید.
قابلیت های سوئیچ: همانطور که اشاره نمودیم سوئیچ مدیریتی علاوه بر امکانات سوئیچ غیر مدیریتی، امکانات دیگری هم دارد که شامل PoE، QoS، Auto Dos می باشد. این امکانات از دیگر عوامل تعین کننده بهترین سوئیچ مدیریتی است.

بهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکو

سوئیچ ۲۴ پورت سیسکو WS-C2960-24PC-L سری New: این سوئیچ مدیریتی یکی از کاربردی ترین سوئیچ های سیسکو است که یکی از مهمترین قابلیتهای آن، کاهش مصرف انرژی است. داشتن ۲۴ پورت RJ45 سبب شده بتوان آن را به انواع دستگاه ها اعم از کامپیوتر، روتر و … متصل کرد. سرعت پهنای بند ۱۶ گیگابیت بر ثانیه، قابلیت POE، ۲ پورت SFP و حافظه ۶۴ مگابایتی از دیگر امکانات این سوئیچ است.

WS-C2960-24PC-L
سوئیچ شبکه ۴۸ پورت سیسکو مدل WS-C2960S-48FPS-L: از قابلیتهای این سوئیچ لایه دو سیسکو می توان به پورت گیگابایتی، قابلیت POE، سرعت سوئیچینگ ۱۷۶ گیگابیت بر ثانیه، ۴ پورت SFP، ۴۸ پورت ۱۰۰۰/۱۰۰/۱۰ اترنت، قابلیت استیک کردن و اتصال به دوربین های مدار بسته تحت شبکه اشاره نمود.

WS-C2960S-48FPS-L
سوئیچ شبکه ۲۴ پورت سیسکو مدل WS-C2960X-24PS-L: قابلیت استیک کردن و POE، پشتیبانی کردن از ۶۴ شبکه مجازی VLANs، پهنای باند سوئیچینگ ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه و کنترل بر روی نقل و انتقالات دیتا از امکانات این سوئیچ مدیریتی است.

WS-C2960X-24PS-L
سوئیچ ۲۴ پورت سیسکو مدل WS-C2960G-24TC-L: مدیریت و کنترل دیتا، امنیت بالا در زمان انتقال دیتا، ۲۴ پورت شبکه RJ45، توان مصرفی ۷۲ وات، سازگاری با انواع سیستم عامل ها، سرعت پهنای باند ۳۲ گیگابیت بر ثانیه و ۲۴ پورت ۱۰۰۰/۱۰۰/۱۰ اترنت از ویژگی های این سوئیچ مدیریتی است. این نوع سوئیچ سیسکو قابلیت های استیک کردن و POE را ندارد.

WS-C2960G-24TC-Lخرید بهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکو از مجموعه ISG
مجموعه معتبر ISG یکی از باتجربه ترین شرکت های داخلی است که به طور تخصصی، مشغول به ارائه انواع تجهیزات شبکه از تمام برندهای معروف دنیا من جمله برند سیسکو می باشد. لذا برای خرید و آشنایی بیشتر با بهترین سوئیچ های مدیریتی سیسکو می توانید با کارشناسان مجرب این مجموعه تماس بگیرید.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…

ttttttttttttttttttttttt
بهترین سوئیچ های مدیریتی و قابل برنامه ریزی
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
معرفی بهترین سوئیچ های مدیریتی و قابل برنامه ریزی
سوئیچ ها یکی از مهم ترین ابزار آلات شبکه می باشند چرا که می توانند چند دستگاه و تجهیزات در یک شبکه را به هم متصل کنند. منظور از شبکه همان شبکه های محلی یا LAN می باشد. وظیفه سوئیچ در این نوع شبکه ها این است که داده ها و بسته ها را بین تجهیزات نزدیک به هم، منتقل کند. به دلیل اهمیت این قطعه، سوئیچ ها را بر اساس فاکتورهای مختلفی، تقسیم بندی می کنند که سبب به وجود آمدن انواع سوئیچ شبکه شده است.

آنچه در این مقاله می خوانید:

معرفی بهترین سوئیچ های مدیریتی و قابل برنامه ریزی معرفی سوئیچ های مدیریتیویژگی بهترین سوئیچ های مدیریتیآشنایی با بهترین سوئیچ های غیر مدیریتیسوئیچ مدیریتی ۲۴ پورت گیگ تی پی لینک مدل TL-SG1024DEسوئیچ مدیریتی ۱۶ گیگ پورت تی پی لینک مدل TL-SG1016Dسوییچ گیگابیتی لایه ۳ مدل DGS-3630-52TC دی-لینکمعرفی بهترین سوئیچ های مدیریتی و قابل برنامه ریزی با مجموعه ISG

یکی از این فاکتورها بر اساس قابلیت کنترل ترافیک است که سبب شده سوئیچ شبکه به دو نوع سوئیچ مدیریتی و غیر مدیریتی تقسیم شود. سوئیچ مدیریتی، قابل برنامه ریزی می باشد. برعکس سوئیچ های غیر مدیریتی که دارای یک عملکرد بسیار ساده هستند و فقط سبب اتصال تجهیزات محلی به اینترنت می شوند. ولی سوئیچ های مدیریتی نه تنها از قابلیت های سوئیچ غیر مدیریتی برخوردار هستند بلکه می توانند شبکه را هم توسعه دهند و به مدیران سازمان این امکان را بدهند که کنترل بیشتری بر روی شبکه خود داشته باشند.
یکی از مهم ترین ابزارهای کنترلی که در اختیار مدیران قرار می گیرد کنترل ترافیک شبکه و اولویت بندی ارسال داده ها در شبکه با استفاده از سرویس کیفیت خدمات یا همان qos می باشد. از دیگر قابلیت هایی که این نوع سوئیچ در اختیار مدیران قرار می دهد تقسیم شبکه به بخش های کوچک تر از طریق ایجاد شبکه‌ های LAN مجازی یا همان VLANها در شبکه می باشد.
با توجه به این قابلیت ها افراد زیادی تمایل دارند بیشتر با این نوع سوئیچ ها آشنا شوند. لذا ما نیز در ادامه مطلب به معرفی بهترین سوئیچ های مدیریتی و قابل برنامه ریزی می پردازیم.
معرفی سوئیچ های مدیریتی
همان طور که اشاره نمودیم سوئیچ های شبکه، یکی از رایج ترین تجهیزات شبکه هستند که نقش مهمی در شبکه بندی محلی دارند. این شبکه دارای انواع مختلفی است که هر کدام از آن ها کاربرد خاص خود را دارند. حال شاید این سوال به ذهنتان خطور کند که سوئیچ مدیریتی چه تفاوتی با سایر سوئیچ های شبکه دارد و یا کاربردش در شبکه چیست؟
در پاسخ به این سوال باید بگوییم به طور کلی وظیفه سوئیچ شبکه، برقراری اتصال و ارتباطات سیمی بین چند تجهیزات شبکه مثل کامپیوتر، روتر، دستگاه های بی سیم، ماشین های صنعتی و … می باشد. یعنی اینکه سوئیچ ها باید حجم زیادی از اطلاعات و بسته ها را در شبکه های محلی، منتقل کنند. بنابراین، تعداد پورت سوئیچ برای انتقال چنین بسته هایی مهم می باشد.
از طرف دیگر، سرعت، پارامتر دیگری است که بر روی انتقال بسته ها تاثیر می گذارد. طبیعتاً هر چه سرعت سوئیچ شبکه بالاتر باشد بسته ها با سرعت بیشتری منتقل می شوند. پورت ‌های PoE یعنی پورت هایی که برق شبکه را تامین می کنند پارامتر دیگری است که یک سوئیچ شبکه باید از آن برخوردار باشد.
به طور کلی، سوئیچ مدیریتی یک سوئیچ خاص با پیکربندی ثابت است که تمام نیازهای یک شبکه اعم از نیازهای امنیتی، دقت کنترل و مدیریت شبکه را ارائه می دهد. به همین دلیل از این سوئیچ ها به عنوان سوئیچ های تجمیعی در شبکه های بزرگ و وسیع استفاده می کنند. البته در شبکه های کوچک و خانگی نیز می توان از این نوع سوئیچ ها استفاده کرد اما به دلیل هزینه بالای آنها عموماً سازمان های بزرگ از آن استفاده می کنند.
ویژگی بهترین سوئیچ های مدیریتی
فرقی نمی کند از چه تجهیزاتی در شبکه استفاده می کنیم. مهم ترین بخشی که هر کدام از این تجهیزات باید داشته باشند پورت است. چرا که این این قسمت، مهم ترین نقطه اتصال تجهیزاتی مثل شبکه با دنیای بیرون است. به همین دلیل اغلب قابلیت ها و یا مهم ترین قابلیت یک سوئیچ مدیریتی را تعداد پورت های تعبیه شده بر روی آن نشان می دهند.
بنابراین می توان نتیجه گرفت که تعداد پورت یا درگاه اتصال یکی از مهم ترین ویژگی های بهترین سوئیچ مدیریتی است. لذا در زمان معرفی بهترین سوئیچ های مدیریتی و قابل برنامه ریزی به تعداد پورت های سوئیچ، دقت کنید.
سیستم عامل، عامل دیگری است که در تعیین بهترین سوئیچ مدیریتی نقش دارد. در واقع هر چه سیستم عامل یک سوئیچ، به روزتر باشد قابلیت های آن سوئیچ نیز به نسبت، افزایش می یابد. توان مصرفی، دمای دستگاه، ظرفیت حافظه و ذخیره سازی، شدت جریان، سرعت سوئیچ و … از دیگر پارامترهایی هستند که با آنها می توانید بهترین سوئیچ مدیریتی را انتخاب کنید.
آشنایی با بهترین سوئیچ های غیر مدیریتی
طبیعتاً قابلیت های زیاد سوئیچ های مدیریتی سبب می شود سازمان های زیادی تمایل به استفاده از آن در شبکه های سازمانی خود باشند و به دنبال بهترین سوئیچ های مدیریتی هستند. همان طور که اشاره نمودیم عوامل مختلفی تعیین کننده بهترین سوئیچ مدیریتی می باشند. در این راستا ما نیز در این مطلب به معرفی ۳ سوئیچ مدیریتی مناسب می پردازیم.
سوئیچ مدیریتی ۲۴ پورت گیگ تی پی لینک مدل TL-SG1024DE
از قابلیت های این سوئیچ می توان به داشتن ۲۴ پورت، سرعت بالا، قیمت مناسب، قابلیت اتصال ۲۳ دستگاه به پورت های آن، عدم ایجاد گرما، ارسال بسته ها با سرعت ۳۷.۵ مگابایت در ثانیه و قابلیت نصب بر روی دیوار اشاره نمود.

سوئیچ مدیریتی ۱۶ گیگ پورت تی پی لینک مدل TL-SG1016D
از قابلیت های این سوئیچ می توان به اتصال همزمان ۱۵ دستگاه به آن بدون کاهش سرعت، داشتن تهویه خوب و عدم داغ شدن دستگاه، قابل استفاده هم در محیط های اداری و هم خانگی اشاره نمود.

سوییچ گیگابیتی لایه ۳ مدل DGS-3630-52TC دی-لینک
این سوئیچ مدیریتی دارای ۴۴ پورت است که ۴ پورت آن دارای قابلیت SFP ده گیگابیتی است و ۴ پورت دیگر آن، ترکیبی می باشد. انعطاف پذیری بالا، مدیریت آسان و داشتن قابلیت های امنیتی پیشرفته از مهم ترین ویژگی های این سوئیچ است.

معرفی بهترین سوئیچ های مدیریتی و قابل برنامه ریزی با مجموعه ISG
در حال حاضر، سوئیچ های مدیریتی زیادی در بازار موجود می باشد اما به دلیل پیچیده بودن این دستگاه ها نمی توان به راحتی از آن ها استفاده نمود و حتماً باید با کارشناسان متخصص در این زمینه، مشورت کرد.
در این راستا مجموعه معتبر ISG، با داشتن سال ها تجربه تخصصی در این زمینه و برخورداری از کادری مجرب و متخصص شما را در این زمینه همراهی می کند. علاوه بر این، این مجموعه انواع سوئیچ های مدیریتی را به همراه اطلاعات کامل به شما معرفی می کند تا شما بهترین و مناسب ترین سوئیچ مدیریتی را با توجه به نیاز خود، انتخاب کنید.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…

ttttttttttttttttttttttt
تفاوت سوئیچ های مدیریتی و غیر مدیریتی شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
نگاهی به تعریف شبکه (Networking )
تلاش برای برقرار کردن یک ارتباط بین دو یا چند دستگاه با یکدیگر با هدف به اشتراک گذاشتن دادها و اطلاعات Networking
و یا شبکه نامیده میشود.
در واقع وقتی یک خانواده با اعضای مختلف بخواهند به کامپیوترهای خودشان وصل شوند برای معاوضه کردن اطلاعات ویا در نگاهی دیگر در یک اداره یه شرکت برای راه اندازی و تنظیم کردن یک سرویس برای دسترسی به اینترنت برای تمام کارمندان و یا تبادل داده ها و اطلاعات بین کامپیوترهای مختلف، در اینجا Networking میتواند راه حل کاملا مناسب باشد.

برای راه‌اندازی یک شبکه کامپیوتری مطمِنا یکسری تجهیزات سخت افزای( سیم‌دار یا بی‌سیم ) موردنیاز هستند و برای برقراری ارتباط مابین این تجهیزات سخت‌افزاری به دستگاه‌هایی از قبیل روترها- سوئیچ ها – هاب ها ویا بریج ها نیازمند هستیم که این تجهیزات میتوانند در ارتقا بستر ارتباطی با بالا بردن کیفیت ارتباط و کاهش حجم ترافیک داده ها در شبکه کمک قابل‌توجهی کنند.

 سوئیچ ها ( Switches )
یک سوئیچ یک وسیله ارتباطی، که چند تا از تجهیزات کامپیوتری ( از قبیل کامپیوترها-سرورها-رادیوها و یا دوربین‌های تحت شبکه ) را در یک LAN (Local Area Network) به یکدیگر وصل میکند. برای مثال وقتی یک دوربین تحت شبکه و یک کامپیوتر در یک LAN قرار دارند یا به یک سوئیچ وصل شده باشند آنگاه می‌توان از طریق کامپیوتر موردنظر دوربین تحت شبکه را تنظیم و یا کنترل نمایید، و یا در مثال ساده دیگر اگر بخواهید به‌تمامی کامپیوترهای متصل به سوئیچ دسترسی به اینترنت ایجاد کنید تنها کافی است تا مودم خود را نیز به سوییچ متصل نمایید تا برای تمامی کامپیوترهای متصل به سوئیچ دسترسی به اینترنت ایجاد شود.
یک سوییچ می‌تواند پیغام‌هایی که از یک دستگاه در شبکه را دریافت کند و فقط به دستگاه هدف انتقال دهد در حقیقت یک سوئیچمی‌تواند تعدادی راه مؤثر برای مدیریت و انتقال داده بین چندین دستگاه متصل به شبکه در یک LAN داشته باشد، به‌طورکلی سوییچ‌ها قادر هستند که پورت هدف را برای هر بسته یا پیرابند تعیین کنند که این عمل هوشمندانه و مؤثر خواهد بود.
انواع سوئیچ‌ها

سوئیچ‌های قابل تنظیم -غیر مدیریتی Managed switches
سوئیچهای غیرقابل تنظیم-مدیریتی  Unmanaged switches

در ادامه این مقاله قصد داریم تاکمی در مورد تفاوت‌های این دو نوع سوئیچ بحث و بررسی کنیم،
تفاوت‌های این دو در این حقیقت نهفته شده است که درواقع یک managed switches همان‌طور که از اسمش پیداست قابلیت Configure شدن )تنظیم شدن برای دست‌یابی به عملکردی خاص)، و همچنین قابلیت اولویت‌بندی ترافیک LAN را دارا می‌باشند به‌نحوی‌که اطلاعات بااهمیت بیشتر بتوانند سریع‌تر جابه‌جا شوند. و اما در طرف مقابل Unmanaged switches همانند یک وسیله Plug & Play در شبکه عمل می‌کنند، یعنی فقط بااتصال به برق و بدون نیاز یه هیچ گونه تنظیم اجازه میدهند تا تمامی تجهیزات متصل به آنها با یکدیگر ارتباط داشته باشند.
 
 مزایای سوئیچ های مدیریتی و غیر مدیریتیسوئیچ های غیر مدیریتی به شما کمک میکنند تا شما کنترل بهتری بر روی ترافیک عبوری در شبکه LAN داشته باشید و انتخاب ها و کنترل حرفه ای تری بر آن داشته باشید. این نوع سوئیچ ها تمامی مشخصات و قابلیت های Unmanaged Switches را دارا میباشند و علاوه بر آن توانایی تنظیم کردن ،مدیریت کردن و مانیتور کردن را نیز دارا میباشد.
پس این قابلیت ها به شما کمک میکند تا کنترل خیلی بیشتر و وسیعتر بر روی ترافیک عبوری دادها در شبکه تان داشته باشید.

اما شما نمی توانید Unmanaged switches را تنظیم کنید،در واقع آنها نمی‌توانند از هیچ کدام از پنل های مدیریتی پشتیبانی کنند و شما هیچ کنترلی بر روی داده ها در شبکه نخواهید داشت.
لازم به ذکر است اگر شما در شبکه محلی خودتان هیچ نرم افزار پیشرفته ای ندارید و یا هیچ احتیاجی به کنترل داده های عبوری ندارید ، Unmanaged switches با قیمت پایین تر و راحت بودن کار با آنها گزینه میتوانند گزینه خوبی باشند.
 
اما سوئیچ های مدیریتی دارای چندین مزیت کاملا کاربردی و خوب هستند،آنها می توانند از پروتکل های مثل SNMP(Simple Network Management Protocol ) برای مانیتور کردن تجهیزات داخل شبکه استفاده کنند، همچنین این پروتکل میتونه به تبادل تغییرات در شبکه کمک کنه.
در واقع با گزارش‌هایی که با استفاده از این پروتکل به دست میاد قابلیت بررسی وضعیت و آگاه شدن از سالم بودن تجهیزات فعال در شبکه برای شما وجود دارد.
مهندسین و مدیران شبکه می‌توانند با استفاده از پروتکل SNMP از یک مکان خارج از شبکه مانیتور و بررسی کنند وبا تشخیص هرگونه اشکال به درست کردن آن اقدام کنند،بدون نیاز به بررسی فیزیکی از سوییچ ها و دیگر تجهیزات داخل شبکه.
 
Managed Switches همچنین از عملکردهای بیشتری پشتیبانی میکنند:
آنها قادر هستند لوپ های ایجاد شده در شبکه را از بین ببرند و یا با بالا بردن سطح امنیت شبکه به بهبود عملکرد آن کمک شایانی کنند و همچنین قادر به پشتیبانی از VLANING در شرایط مورد نیاز هستند.
 
QOS -Quality of Service
شاخصه های کیفیت سرویس در Managed Switches به شما این تواتایی رو میده تا ترافیک داده های عبوری از شبکه رو با اولویت دادن به داده های حیاتی کنترل و مدیریت کنید.
این قابلیت به شما کمک میکند تا عملکرد شبکه خودتان را بالا ببرید و انتقال داده هایی که محدوده زمانی دارند را برای شما ممکن میکند مانند بسته های داداه Real time ، VOIP(Voice over IP) .
پس با اختصاص دادن بالاترین اولویت به داده های صدا، شما می‌توانید مطمئن باشید که بسته های صدا بدون DROP شدن و یا داشتن تأخیر و یا از بین رفتن در حین انتقال به مقصد میرسند، با این امکان شما میتوانید یک صدای کاملا واضح و شفاف و بدون نویز را در یک مکالمه داشته باشید.
 
Vlaning
Managed Switches میتوانند در تنظیم کردن VLANs مورد استفاده قرار بگیرند تا بطور منطقی یک گروه از تجهیزات را به عنوان یک واحد کاری قرار دهد و این سوییچ ها میتوانند برای ایزوله کردن ترافیک ارتباطی بین این گروه های مختلف استفاده شود. این ایزوله سازی و بخش‌بندی ترافیک درون شبکه ای میتواند کمک زیادی در کاهش ترافیک های غیر ضروری کنند، برای مثال شما میتوانید ترافیک بین بخش مالی و بخش فروش و بازاریابی خو را مجزا کنید.
به نحوی که اطلاعات حیاتی بخش مالی بتوانند بدون تاخیر به سوی کاربران بخش مالی جریان داشته باشند؛ بدون گیر افتادن دربین ترافیک های بخش بازاریابی و فروش .
با این روش تغییر قابل توجهی در سطح عملکرد و امنیت شبکه خودتان مشاهده خواهید کرد. زیرا با این تحلیل از Vlaning کاربران بخشهای مختلف هیچ گونه دسترسی به اطلاعات گروه ها و بخش های دیگر ندارند.
 
Redundancy
Redundancy یکی دیگر از مشخصه های Managed Switches می باشد. Redundancy یعنی فراهم کردن یک مسیر عبور داده جایگزین برای عبور ترافیک شبکه برای بالا بردن سطح امنیتی یک شبکه در مواردی که ارتباط ما به‌طور کامل قطع بشود.
برای این کار Managed Switches می‌توانید با به‌کارگیری پروتکل STP( Spanning Tree Protocol ) یک مسیر جایگزین در شبکه را ایجاد کنند همچنین با این پروتکل در کنار ایجاد یک مسیر جایگزین از بروز LOOP که ممکن است با ایجاد مسیرهای جایگزین مختلف در شبکه به وجود بیاد جلوگیری کند.
این پروتکل فقط و فقط به یک مسیر فعال در یک زمان مشخص بین دو دستگاه در شبکه اجازه فعالیت میدهد و با این روش از ایجاد Loop جلوگیری میکند
در کنار Redundancy می توان از قابلیت Load Balancing نیز استفاده کرد تا ترافیک عبوری در شبکه رابین سوئیچ ها تقسیم کرد تا همزمان از تمامی تجهیزات شبکه استفاده شود.
این‌گونه مزیت‌ها کار را برای مدیران شبکه راحت می‌کند و شرایط بهتری برای انجام کارها فراهم می‌کند.
 
 نتیجه:
Managed Switches گران‌تر از Unmanaged Switches هستند ولی خوب این سوئیچ ها مزیت‌های بیشتر و قابلیت‌های فوق‌العاده‌ای در کنترل و مدیریت شبکه نسبت به Unmanaged Switches دارا هستند و مطمئناً میتوانند عملکرد شبکه مورد نظرتان را کاملاً بهبود بخشند.
با بررسی کامل تمامی جوانب مثبت و منفی هر دو مدل از سوئیچ ها ، به این نتیجه خواهیم رسید که در هر شبکه‌ای ابتدا بایستی تمای نیاز های آن مجموعه کاری کاملاً بررسی شود و اینکه با رشد کردن نیازهای شبکه آن مجموعه مسلماً آن‌ها نیاز به کنترل کردن و مانیتور کردن ترافیک عبوری در شبکه خودشان رادارند پس بایستی این نکته رو مدنظر داشته باشند که به
Managed Switches نیاز پیدا خواهند کرد. همچنین زمانی که یک مجموعه در حال برنامه‌ریزی برای گسترش دادن سرویس‌های پیشرفته تحت شبکه مانند Wireless LAN و یا IP Telephony در آینده نزدیک باشند آنگاه Managed Switches می‌توانید انتخاب مناسبی برای این فنّاوری‌های جدید باشند. اما تا زمانی که نیازهای یک مجموعه ساده باشند مانند مصارف خانگی و یا استفاده در ادارات کوچک ، Unmanaged Switches می‌توانید گزینه‌ای مناسب باشند.
 سوئیچ های غیر مدیریتی موجود در ISG سوئیچ های مدیریتی موجود در ISG
در آینده  ISG به توضیح تفصیلی در این زمینه خواهید پرداخت.
سوئیچ های غیر مدیریتی

سوییچ 28 پورت مارلیک تک مدل TXE163

سوییچ 19 پورت مارلیک تک مدل TXE028

سوییچ 10 پورت مارلیک تک مدل TXE089

سوییچ 5 پورت مارلیک تک مدل TXE104

سوییچ 5 پورت مارلیک تک مدل TXE042-M

سوییچ 24 پورت مارلیک تک مدل TXE168

سوئیچ 9 پورت مارلیک تک مدل Marlik Tech TXE091-M

سوئیچ 8 پورت +PoE تی پی لینک مدل TL-SG1008MP

سوییچ 10 پورت POE دی-لینک مدل DGS-F1010P-E

سوئیچ 5 پورت mercusys مدل MS105G

سوئیچ 8 پورت مرکوسیس مدل MS108G

سوئیچ دسکتاپ 9 پورت گیگابیتی تندا مدل TEG1109P-8-102W

سوئیچ اترنت 6 پورت 10/100 دی-لینک DGS-F1006P-E

سوییچ غیر مدیریتی تندا مدل TENDA TEF1109DT

سوییچ 28 پورت مارلیک تک مدل TXE163

سوییچ 19 پورت مارلیک تک مدل TXE028

سوییچ 10 پورت مارلیک تک مدل TXE089

سوییچ 5 پورت مارلیک تک مدل TXE104

سوییچ 5 پورت مارلیک تک مدل TXE042-M

سوییچ 24 پورت مارلیک تک مدل TXE168

سوئیچ 9 پورت مارلیک تک مدل Marlik Tech TXE091-M

سوئیچ 8 پورت +PoE تی پی لینک مدل TL-SG1008MP

سوییچ 10 پورت POE دی-لینک مدل DGS-F1010P-E

سوئیچ 5 پورت mercusys مدل MS105G

سوئیچ 8 پورت مرکوسیس مدل MS108G

سوئیچ دسکتاپ 9 پورت گیگابیتی تندا مدل TEG1109P-8-102W

سوئیچ اترنت 6 پورت 10/100 دی-لینک DGS-F1006P-E

سوییچ غیر مدیریتی تندا مدل TENDA TEF1109DT

 
سوئیچ های مدیریتی

سوئیچ وب اسمارت 28 پورت دی لینک DGS-1510-28XS D-Link

سوئیچ وب اسمارت 28 پورت 10,100,1000 دی لینک DGS-1510-28X D-Link

سوییچ 8 پورت POE هوشمند 10,100 مگابیت دی-لینک DES-1210-08P

سوییچ 28 پورت اسمارت اترنت دی-لینک DES-1210-28

سویچ وب اسمارت با پورتهای گیگ DGS-1510-20

سوییچ هوشمند گیگابیتی 8 پورت DXS-1210-10TS

سوئیچ هوشمند مدیریتی 8 پورت گیگ 2 پورت SFP دی-لینک D-LINK DGS-1100-10MP

سوئیچ 24 پورت گیگ PoE هوشمند ایزی گیگز SWU-1401-26GPS easyGIGS

سوئیچ 8 پورت گیگ PoE هوشمند ایزی گیگز SWU-1401-10GP easyGIGS

سوئیچ 8 پورت گیگ PoE لایه 2 ایزی گیگز EG-SWU-2451-10GPS easyGIGS

سوییچ 24 پورت هوشمند 10,100,1000 مگابیت 4پورت POE دی-لینک DGS-1210-28MP

سوییچ هوشمند 10G مدل DXS-1210-12TC

سوئیچ وب اسمارت 28 پورت 10,100,1000 دی لینک DGS-1510-28

سوییچ 24 پورت هوشمند گیگابیت 4 پورت SFP دی-لینک DGS-1210-28

سوئیچ وب اسمارت 28 پورت دی لینک DGS-1510-28XS D-Link

سوئیچ وب اسمارت 28 پورت 10,100,1000 دی لینک DGS-1510-28X D-Link

سوییچ 8 پورت POE هوشمند 10,100 مگابیت دی-لینک DES-1210-08P

سوییچ 28 پورت اسمارت اترنت دی-لینک DES-1210-28

سویچ وب اسمارت با پورتهای گیگ DGS-1510-20

سوییچ هوشمند گیگابیتی 8 پورت DXS-1210-10TS

سوئیچ هوشمند مدیریتی 8 پورت گیگ 2 پورت SFP دی-لینک D-LINK DGS-1100-10MP

سوئیچ 24 پورت گیگ PoE هوشمند ایزی گیگز SWU-1401-26GPS easyGIGS

سوئیچ 8 پورت گیگ PoE هوشمند ایزی گیگز SWU-1401-10GP easyGIGS

سوئیچ 8 پورت گیگ PoE لایه 2 ایزی گیگز EG-SWU-2451-10GPS easyGIGS

سوییچ 24 پورت هوشمند 10,100,1000 مگابیت 4پورت POE دی-لینک DGS-1210-28MP

سوییچ هوشمند 10G مدل DXS-1210-12TC

سوئیچ وب اسمارت 28 پورت 10,100,1000 دی لینک DGS-1510-28

سوییچ 24 پورت هوشمند گیگابیت 4 پورت SFP دی-لینک DGS-1210-28

ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ شبکه مدیریتی
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
توضیحات درباره سوئیچ شبکه مدیریتی
با سلام خدمت شما کاربران گرامی، موضوع مقاله امروز مجموعهISG سوئیچ شبکه مدیریتی و ویژگی های آن میباشد. اما قبل از اینکه به طور اختصاصی به سوئیچ شبکه مدیریتی بپردازیم باید درباره عملکرد کلی سوییچ شبکه صحبت کنیم. سوئیچ شبکه ها اساسا جعبه های هوشمندی هستند که تعدادی دستگاه دیگر را در یک شبکه محلی (LAN) به یکدیگر متصل می کنند و از عملی که سوئیچینگ بسته نامیده می شود برای ارسال داده ها میان اتصالات مذکور استفاده می کنند.
شبکه های محلی اترنت از سخت افزارهای مختلف شبکه برای اطمینان از اتصال دستگاه ها استفاده می کنند. اما سوئیچ شبکه در میان آنها مهم ترین است زیرا یک سوئیچ شبکه به عنوان مغز شبکه عمل می کند و به اتصال موثر دستگاه ها در یک شبکه محلی خاص (LAN) کمک می کند. این سوئیچ‌ ها پیامی را از منبع هدف دریافت می‌کنند و آن را به دستگاه مورد نظر ارسال می‌کنند، در نتیجه از انتقال موثر داده بین دستگاه‌ ها اطمینان حاصل می‌کنند. با توجه به اهمیت روزافزون سوئیچ شبکه، امروزه در مشخصات و پیکربندی های مختلفی طراحی می شوند. آنها گاهی اوقات بر اساس پورت ها یا مواد یا عوامل دیگر متمایز می شوند. با وجود همه اینها، سوئیچ شبکه ها عمدتاً به دو دسته کلی سوئیچ شبکه مدیریتی و سوئیچ شبکه غیر مدیریتی تقسیم میشوند.
ساده ترین راه برای درک کارکرد سوئیچ شبکه این است که به یک LAN نگاه کنید که در آن رایانه های شخصی یا کنسول های بازی به سوئیچ شبکه ها و هاب ها متصل می شوند تا با یکدیگر ارتباط برقرار کنند که در این حالت، رایانه های شخصی از طریق کابل اترنت متصل می شوند. تعداد پورت های یک سوئیچ شبکه می تواند از تعداد انگشت شماری پورت مانند سوئیچ شبکه 8 پورت تا 48 پورت و حتی بیشتر متغیر باشد. از سوئیچ شبکه ها میتوان در سازمان های اداری و تجاری، کمپانی های با ابعاد مختلف از کوچک و متوسط گرفته تا کمپانی های وسیع، همچنین برای مصارف خانگی استفاده کرد. در میان انواع مختلف سوئیچ شبکه بهترین گزینه برای شما بستگی به نیاز شما و انتظاراتتان از این دستگاه دارد.
سوئیچ شبکه مدیریتی چیست
سوئیچ شبکه مدیریتی دستگاهی است که می توان آن را پیکربندی کرد و به درستی مدیریت کرد تا تجربه مناسب تری را برای کسانی که از سوئیچ استفاده می کنند ارائه دهد. سوئیچ شبکه مدیریتی نه تنها ابزارهای نظارت بر شبکه را ارائه می دهد، بلکه از ابزار کنترل ترافیک هم برخوردار میباشد.  سوئیچ های مدیریت شده برای بارهای کاری شدید، حجم بالای ترافیک و استقرارهایی طراحی شده اند که در آن تنظیمات سفارشی یک ضرورت هستند.
سوئیچ شبکه مدیریتی به شما این امکان را می دهد که کنترل بیشتری روی شبکه و همچنین تمام ترافیکی که از طریق دستگاه منتقل می شود داشته باشید. یک سوئیچ غیر مدیریتی این کنترل را از بین می برد و همه چیز را به طور خودکار کنترل می کند. اولی برای کاربران پیشرفته است و دومی به طور خاص برای مبتدیان و کسانی که می خواهند به سادگی یک شبکه بسازند و نظارت بر آن را به فناوری بسپارند ساخته شده است. اگر با مدیریت LAN و پیکربندی همه چیز راحت باشید، سوئیچ شبکه مدیریتی یک گزینه قدرتمند برای شما محسوب میشود.
سوئیچ شبکه مدیریتی را می توان از طریق یک روش پشتیبانی شده مدیریت کرد، خواه یک رابط خط فرمان قابل دسترسی از طریق پوسته ایمن، یک رابط وب بارگیری شده در مرورگر وب شما یا پروتکل مدیریت شبکه ساده (SNMP) برای دسترسی از راه دور. این دسترسی گزینه های مختلفی از جمله سرعت پورت، شبکه های محلی مجازی، افزونگی، انعکاس پورت و کیفیت خدمات (QoS) را برای اولویت بندی ترافیک از حالت انسداد خارج می کند. همه اینها به این معنی است که می‌توانید ترافیک را برای پورت‌ های مشخص‌ شده اولویت‌بندی کنید. و قادر هستید حداکثر سرعت و کیفیت پهنای باند به پورتی که میخواهید اختصاص دهید.
به طور کلی دو نوع سوئیچ شبکه مدیریتی وجود دارد. نوع اول که سوئیچ شبکه مدیریتی هوشمند میباشد تعداد محدودی گزینه برای پیکربندی دارد و مقرون به صرفه تر از نوع دوم یعنی سوئیچ شبکه کاملاً مدیریتی هستند. سوئیچ شبکه مدیریتی هوشمند برای استفاده خانگی و اداری ایده آل است. همچنین طیف گسترده ای از ابزارها و ویژگی ها را برای مدیریت بهتر شبکه فوری ارائه می دهد.
 مزایای استفاده از سوئیچ شبکه مدیریتی
1. به حداقل رساندن خرابی شبکه

مزیت اصلی سوئیچ شبکه مدیریتی، این است که در کاهش خرابی شبکه به طور چشمگیری موثر است. مطالعات اخیر در مورد خرابی فناوری اطلاعات نشان می‌دهد که کسب‌ و کارها به طور متوسط مقدار بسیار زیادی در سال از طریق خرابی و بازیابی اطلاعات از دست می‌دهد. سوئیچ‌ شبکه مدیریتی می‌تواند به شرکت‌ها کمک کند تا از این مشکلات با اجازه دادن به لینک‌های failover در شبکه جلوگیری کنند. پروتکل‌هایی مانند توپولوژی آلفا رینگ که پس از شکسته شدن پیوند شبکه به زمان شکست 30 میلی‌ثانیه یا کمتر می‌رسند، به کاهش زمان خرابی کمک می‌کنند و به ایجاد زیرساخت شبکه راحت‌تر با کاهش هزینه کابل کمک می‌کنند.
پروتکل‌های استاندارد شده مانند Rapid Spanning Tree (RSTP)، Multiple Spanning Tree (MSTP) و Spanning Tree Protocol (STP) امکان لینک‌های Failover و قابلیت همکاری روی چندین سوئیچ را فراهم می‌کنند. علاوه بر این، ویژگی‌هایی مانند پروتکل کنترل تجمع پیوند (LACP) کاربر را قادر می‌سازد تا بدون تغییر نوع کابل روی سوئیچ، پهنای باند بیشتری را برای برنامه‌های با نرخ جریان بالا اضافه کند. این ویژگی های سوئیچ شبکه مدیریتی، که به تنهایی یا به صورت ترکیبی کار می کنند، می توانند شبکه ای با زمان خاموشی و تاخیر کم ایجاد کنند.
2. کاهش هزینه های عملیاتی

حوزه دیگری که در آن سوئیچ شبکه مدیریتی میتواند به کاهش هزینه های فناوری اطلاعات کمک کند، هزینه های عملیاتی است. زیرا سوئیچ شبکه مدیریتی به شما امکان می دهد از راه دور به شبکه خود دسترسی داشته باشید و بر آن نظارت داشته باشید و نیاز به نگه داشتن کارکنان در محل به صورت 24/7 در مکان های راه دور را فقط برای نظارت بر سلامت شبکه از بین می برد.
ابزارهای ارتباطی مدیریتی مانند Telnet، RS-232، مرورگر وب، یا SNMP (پروتکل مدیریت شبکه ساده) به شما امکان می دهند وضعیت شبکه خود را به روز رسانی کنید. و امکان دسترسی و کنترل دستگاه را از راه دور برای ایجاد تغییرات یا عیب یابی مشکلات مهیا میکند. سوئیچ شبکه مدیریتی دارای ابزارهای تشخیصی شبکه پیشرفته مانند Port Mirroring و Remote Network Monitoring (RMON) میباشد که به شما یک تفکیک بصری ترافیک شبکه در هر پورت و همچنین توانایی عیب یابی و تست تجهیزات و دستگاه های شبکه را می دهد.
3. افزایش امنیت

در نهایت، سوئیچ شبکه مدیریتی می تواند به افزایش امنیت شبکه شما کمک کنند. با ویژگی هایی مانند کنترل دسترسی به شبکه مبتنی بر پورت 802.1X (PNAC) و کنترل پورت PoE یعنی تقویت برق از طریق اترنت، می توانید دسترسی به پورت سوئیچ را برای هر کاربر شبکه به صورت جداگانه کنترل کنید. به عنوان مثال، می توانید یک آدرس مک 24 ثابت را تنظیم کنید تا با هر پورت مرتبط شود و دسترسی به سایر آدرس های مک را رد کنید. سوئیچ شبکه مدیریتی ایجاد لیست های کنترل دسترسی (ACL) را امکان پذیر می کند، که می تواند ترافیک شبکه خاص کاربران را با استفاده از عبارات ساده “اجازه” و “رد” کنترل کند. علاوه بر این، سوئیچ شبکه مدیریتی به شما امکان می دهد جدول آدرس MAC را مشاهده کنید تا ببینید چه دستگاه ها و کاربرانی به دستگاه شما دسترسی داشته اند. به این ترتیب می توانید اقداماتی را برای جلوگیری از دسترسی غیرمجاز انجام دهید.

ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ سیسکو
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ttttttttttttttttttttttt
بهترین سوئیچ های مدیریتی و قابل برنامه ریزی
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
فروشگاه ISG/بلاگ/بهترین سوئیچ های مدیریتی و قابل برنامه ریزی
بهترین سوئیچ های مدیریتی و قابل برنامه ریزی

با استفاده از سوئیچ‌های مدیریتی به‌راحتی می‌توان عملکرد شلوغ شبکه را بهینه کرد. برای مثال با خرید سوئیچ سیسکو که یکی از بهترین انواع سوئیچ های مدیریتی است امکان بازیابی و کپی داده‌ها را در شبکه به‌خوبی فراهم کرد.

سوئیچ شبکه یک دستگاه شبکه‌ای سیمی است که به رایانه‌ها یا سایر دستگاه‌های یک شبکه متصل می‌شود و داده‌ها را انتقال می‌دهد. هدف اصلی سوئیچ شبکه تشخیص مقصدی است که اطلاعات برای آن ارسال می‌شود. با ما همراه باشید تا در ادامه به معرفی بهترین سوئیچ های مدیریتی بپردازیم.

سوئیچ مدیریتی چیست؟
سوئیچ‌های مدیریتی (Managed Switches) دستگاه‌هایی هستند که به شما امکان می‌دهند تا به‌عنوان مدیر کنترل و پیکربندی شبکه خود را در اختیار داشته باشید. این سوئیچ‌ها از طریق یک رابط کاربری وب یا نرم‌افزار مدیریتی، امکانات و قابلیت‌های پیشرفته‌ای را فراهم می‌کنند که در سوئیچ‌های غیرمدیریتی (Unmanaged Switches) موجود نیست.
در این سوئیچ‌ها، شما می‌توانید تنظیمات متنوعی را اعمال کرده و شبکه خود را به بهترین شکل ممکن آماده‌سازی کنید. برخی از قابلیت‌ها و امکانات بهترین سوئیچ های مدیریتی عبارت‌اند از:

• پیکربندی شبکه: امکان تقسیم و شناسایی بخش‌های مختلف شبکه با استفاده از VLAN را فراهم می‌کند که این امر امنیت و مدیریت بهتر شبکه را تسهیل می‌کند.

• استفاده از پروتکل‌های پیشرفته: سوئیچ‌های مدیریتی اغلب از پروتکل‌های پیشرفته مانند Spanning Tree Protocol (STP)، Rapid Spanning Tree Protocol (RSTP) و Link Aggregation (LACP) پشتیبانی می‌کنند.

• مدیریت و نظارت: سوئیچ‌های مدیریتی به شما امکان می‌دهند تا ترافیک شبکه را نظارت کنید، رخدادهای سیستم را ثبت کنید، اطلاعات لاگ را بررسی کنید و مدیریت کاربران و دسترسی‌ها را انجام دهید.

ن مدیریت ترافیک: سوئیچ مدیریتی به شما اجازه می‌دهد تا ترافیک شبکه را به‌صورت اولویت‌بندی و کنترل‌شده مدیریت کنید. شما می‌توانید باند عبوری (bandwidth) را به تقاضا تنظیم کنید و قابلیت‌های QoS (کیفیت خدمات) را برای اولویت‌بندی ترافیک اعمال کنید.

• نظارت و مدیریت: با استفاده از سوئیچ مدیریتی، می‌توانید ترافیک شبکه را نظارت کرده و اطلاعاتی مانند ترافیک بر حسب پورت‌ها، آمار استفاده از باند عبوری و وضعیت اتصال را مشاهده کنید. همچنین، می‌توانید از راه دور سوئیچ را مدیریت کرده و تنظیمات آن را تغییر دهید.

با استفاده از بهترین سوئیچ های مدیریتی می‌توان شبکه‌های بزرگ‌تر و پیچیده‌تر را به‌صورت موثرتری مدیریت کرد. بااین‌حال، برای استفاده از قابلیت‌های مدیریتی سوئیچ، معمولا نیاز به دانش و تجربه در زمینه شبکه‌های کامپیوتری و تنظیمات مربوطه خواهید داشت.
 

بهترین سوئیچ های مدیریتی کدامند؟
سوئیچ‌های مدیریتی متنوعی بسته به نیازها و موارد خاص استفاده شما عرضه شده‌اند. در بازار تعدادی از سوئیچ‌های مدیریتی بسیار محبوب و با کیفیت وجود دارند که به برخی از بهترین برندهای آن اشاره می‌کنم:

• Cisco: سیسکو (Cisco) یکی از برندهای معروف و معتبر در زمینه شبکه‌های کامپیوتری است و سوئیچ‌های مدیریتی خوبی را ارائه می‌دهد. سری سوئیچ‌های Catalyst و Nexus از محصولات محبوب آنها هستند.

• Juniper Networks: جونیپر نتورکس (Juniper Networks) نیز یک شرکت پیشرو در صنعت شبکه است و سوئیچ‌های مدیریتی با کیفیت بالا را تولید می‌کند. سری سوئیچ‌های EX و QFX از جونیپر نتورکس‌های معروف هستند.

• HPE (Hewlett Packard Enterprise): اچ‌پی (HPE) نیز یکی دیگر از شرکت‌های برجسته در زمینه سوئیچ‌های مدیریتی است. سری سوئیچ‌های Aruba و FlexFabric از محصولات معروف آنها هستند.

• Dell EMC: دل ای‌ام‌سی (Dell EMC) یک شرکت معروف در صنعت فناوری اطلاعات است و سوئیچ‌های مدیریتی با کیفیت و پیشرفته را ارائه می‌دهد. سری سوئیچ‌های PowerSwitch و N Series از محصولات مشهور آنها است.

Arista Networks: آریستا نتورکس (Arista Networks) نیز یکی از شرکت‌های نسبتا جدید در بازار است، اما سری سوئیچ‌های مدیریتی با عملکرد خوب و مقیاس‌پذیر را عرضه می‌کند.

تفاوت سوئیچ‌های مدیریتی و غیرمدیریتی چیست؟
تفاوت اصلی بین سوئیچ‌های مدیریتی و سوئیچ‌های غیرمدیریتی (Unmanaged Switches) در سطح کنترل و قابلیت‌های پیکربندی است. در ادامه، تفاوت‌های کلیدی آنها را بررسی خواهیم کرد:
• قابلیت پیکربندی: سوئیچ‌های مدیریتی قابلیت پیکربندی دارند، یعنی می‌توانید تنظیمات شبکه مانند VLAN، QoS، استفاده از پروتکل‌های روتینگ را تنظیم کنید. اما سوئیچ‌های غیرمدیریتی فقط توانایی اتصال و ارسال داده‌ها را دارند و شما نمی‌توانید تنظیمات شبکه را به آنها اعمال کنید.

• نظارت و مدیریت: سوئیچ‌های مدیریتی امکانات نظارت و مدیریت پیشرفته را ارائه می‌دهند. می‌توانید ترافیک شبکه را نظارت کنید، آمارهای استفاده از باند عبوری را مشاهده کنید و از راه دور سوئیچ را مدیریت کنید. در حالی که سوئیچ‌های غیرمدیریتی این امکانات را فراهم نمی‌کنند وبه‌طور کلی قابلیت نظارت و مدیریت محدودتری دارند.

• امنیت: سوئیچ‌های مدیریتی قابلیت‌های امنیتی بیشتری را دارند. می‌توانید ویژگی‌های امنیتی مانند کنترل لیست دسترسی (ACL)، 802.1X و VLANهای خصوصی را پیکربندی کنید. اما در سوئیچ‌های غیرمدیریتی، امکانات امنیتی محدودتر است.

• هزینه:به‌طور کلی، سوئیچ‌های مدیریتی گزینه‌ای گران‌تر نسبت به سوئیچ‌های غیرمدیریتی دارند. این هزینه به‌دلیل دارا بودن قابلیت‌های پیکربندی پیشرفته، نظارت و مدیریت پیچیده‌تر و ویژگی‌های امنیتی بیشتر است.

در کل اگر شما به نیازهای پیکربندی پیشرفته، کنترل دقیق ترافیک و قابلیت‌های مدیریت پیشرفته نیاز دارید، سوئیچ‌های مدیریتی ممکن است مناسب باشند. اما اگر شما به یک سوئیچ ساده برای اتصال دستگاه‌ها به شبکه نیاز دارید و نیاز به پیکربندی و مدیریت پیشرفته ندارید، سوئیچ‌های غیرمدیریتی گزینه خوبی هستند.

در خرید سوئیچ شبکه به چه نکاتی باید توجه داشت؟
هنگام خرید سوئیچ شبکه، توجه به چند نکته مهم می‌تواند سودمند باشد. در زیر، به برخی از این نکات اشاره می‌کنم:

• نیازها و موارد استفاده: مشخص کنید که نیازهای شبکه شما چیست و چه مواردی را از سوئیچ شبکه انتظار دارید. بررسی کنید که آیا نیاز به قابلیت‌های پیکربندی پیشرفته، مدیریت قوی ترافیک، امنیت بیشتر یا توانایی مقیاس‌پذیری دارید یا خیر.

• ظرفیت و تعداد پورت‌ها: بررسی کنید که چند پورت Ethernet نیاز دارید و آیا سوئیچ انتخابی شما به تعداد پورت‌های موردنیاز شما پاسخ می‌دهد. همچنین، باید بدانید که آیا نیاز به پورت‌های فیبر نوری (SFP) دارید یا خیر.

• سرعت و پهنای باند: مطمئن شوید که سوئیچ مورد نظر شما قابلیت تأمین سرعت و پهنای باند لازم برای نیازهای شبکه شما را داراست. بررسی کنید که آیا سوئیچ پشتیبانی از سرعت‌های 10/100/1000 یا حتی سرعت‌های 10 Gigabit Ethernet دارد.
جمع‌بندی

سوئیچ‌ها یکی از مهم‌ترین ابزار آلات شبکه هستند چرا که می‌توانند چند دستگاه و تجهیزات در یک شبکه را به‌هم متصل کنند. وظیفه سوئیچ در این نوع شبکه‌ها این است که داده‌ها و بسته‌ها را بین تجهیزات منتقل کند.

قابلیت‌های زیاد سوئیچ‌های مدیریتی سبب می‌شود سازمان‌های زیادی تمایل به استفاده از آن در شبکه‌های خود داشته و به‌دنبال بهترین سوئیچ های مدیریتی باشند.

ttttttttttttttttttttttt
تفاوت سوئیچ های مدیریتی و غیر مدیریتی شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
برای شروع فهمیدن تفاوت سوئیچ های مدیریتی و غیر مدیریتی شبکه، ابتدا باید تعریف سوئیچ را بدانیم.
تعریف سوئیچ
سوئیچ یکی از مهم‌ترین ابزارهای ارتباطی شبکه است که تجهیزات مختلف شبکه را به هم مرتبط می سازد. به عنوان مثال اگر بنا دارید تا یک دوربین تحت شبکه داشته باشید و از طریق شبکه و یا کامپیوتر خود این دوربین را کنترل کنید، با وصل کردن این دوربین به سوئیچ و وارد کردن آی پی آن به دوربین، به تصاویر مربوطه دسترسی خواهید داشت.
همچنین اگر قصد دارید تا به کاربران شبکه خود اینترنت بدهید، با اتصال مودم به سوئيچ این امکان برای آن‌ها فراهم خواهد شد. در واقع این مزیت سوئيچ نسبت به ابزاری مثل هاب است که ترافیک مد نظر را فقط به سیستم مد نظر ارسال می‌کند و امنیت بالاتری را برقرار می‌سازد.
چنین ابزاری برای یک شبکه محلی (شبکه LAN) نیز بسیار مناسب می‌باشد و می‌تواند ارسال داده را به صورت هدفمندتری، پیاده سازی نماید.
انواع سوئیچ
به طور کلی سوئیچ های شبکه به دو نوع مدیریتی و غیر مدیریتی تقسیم بندی می‌شوند.
در سوئیچ های مدیریتی یا Managed Switches، به نوعی امکان پیکربندی ايجاد شده تا بتوان عملکرد مد نظر را در شبکه پیاده سازی و یا ترافيک شبکه را الویت بندی بندی نمود، به صورتی که اطلاعاتی که خاص تر هستند، امکان جا به جایی با سرعت بالاتر را داشته باشند.
اما در سوئیچ های غیر مدیریتی یا Unmanaged Switches این مزایا وجود ندارد و فقط به صورت Plug And Play کار می‌کند؛ یعنی تنها باید کابل برق آن‌ها را متصل کنید تا تمامی ابزارهای شبکه بدون اعمال تنظیم خاصی با هم ارتباط داشته باشند.
مزایای و معایب سوئیچ‌های غیر مدیریتی Unmanaged Switches
در سوئیچ های غیر مدیریتی از آنجایی که امکان ساپورت پنل مدیریتی وجود ندارد، امکان کنترل داده‌های شبکه برای شما وجود نخواهد داشت و بدین ترتیب نظارت محدود خواهد شد.
اما به شما پیشنهاد می‌کنیم اگر شبکه ای دارید که نیازی به مدیریت داده‌های آن نیست و نرم افزارهای مخصوصی نیز در سیستم‌های شبکه وجود ندارد، بهتر است از این نوع سوئيچ استفاده کنید تا بتوانید در هزینه‌های خود صرفه جویی نمایید.

سوئیچهای مدیریتی Managed Switches
همانطور که در بخش‌های قبل به تفاوت سوئیچ های مدیریتی و غیر مدیریتی شبکه اشاره کردیم، به دلیل ابزارهای مدیریتی خاصی که این نوع از سوئیچها برای ما ایجاد می‌کنند، امکان مدیریت گسترده ای در شبکه برای ما ایجاد خواهد شد که در این بخش به طور کامل تری آن را شرح می‌دهیم.
پشتيبانی از پروتکل SNMP
یکی از قابلیت‌هایی که در این دسته از سوییچها وجود دارد، امکان پشتيبانی از پروتکل‌ SNMP است.
این پروتکل می‌تواند صحت و سلامت تجهیزات داخل شبکه را در فرآیند مانیتورینگ نمایش بدهد. در واقع حتی امکان بررسی سلامت تجهیزات شبکه از بیرون شبکه نیز وجود دارد و نیازی به حضور فیزیکی و بررسی این تجهیزات به صورت مستقیم نخواهد بود.
امکان Vlaning
به کمک Vlaning امکان اینکه یک بخشی از شبکه به صورت یک واحد مجزا در نظر گرفته شود و ترافیک را به گونه ای هدفمند به سمت بخش‌های مختلف هدایت کند، وجود خواهد داشت.
این قابلیت در واقع به گونه ای ترافیک را ایزوله می‌کند تا بخشی که اهمیت بیشتری دارد، از حجم و سرعت بالاتری بهره مند شود و ترافیک بیهوده در این بین مصرف نشود.
همچنین به کمک چنین قابلیتی، امنیت شبکه نیز در سطح بالاتری قرار می‌گیرد چرا که از دسترسی به اطلاعات بخش‌های مختلف از کاربران بخش‌های دیگر گرفته شده است.
قابلیت Redundancy
از مزیت‌های مهم دیگری که در سوئیچهای مدیریتی شبکه در قیاس با سوئیچهای غیر مدیریتی ایجاد شده است و می‌تواند مدیریت را آسان‌تر از قبل کند، Redundancy است.
فرض کنید در یک شبکه ارتباط به طور کامل قطع شود. در صورتی که بخواهید همچنان ارسال اطلاعات داشته باشید، می‌بایست از یک مسیر جایگزین استفاده کنید که ایجاد چنین مسیری به کمک پروتکل STP انجام خواهد شد.
در واقع این پروتکل فقط در یک زمان آن هم بین دو دستگاه، چنین مسیری را ایجاد می‌کند و امکان بروز یک Loop در شبکه را که به دلیل ایجاد مسیرهای مختلف پدیدار می‌شود را از بین می‌برد.
لازم به ذکر است که امکان Load Balancing در کنار این قابلیت نیز وجود دارد، تا با تقسیم دیتا بین سوئیچهای مختلف، از تمامی منابع بهره لازم برده شود.
قابلیت QoS
اگر به بخش قبلی دقت کرده باشید، اشاره کردیم که امکان اولویت بندی دیتا بین بخش‌های مختلف شبکه وجود دارد. این قابلیت QoS یا Quality of Service نامیده می‌شود.
مثلا سرویس VoIP سرویسی است که باید سرعت بالایی داشته باشد و محدودیت زمانی در آن اهمیت بالایی دارد لذا ارائه بیشتر ترافیک به این بخش یا بخش‌های مشابه دیگر، باعث خواهد شد تا در نهایت کیفیت سرویس‌های شبکه بهبود پیدا کند و بسته اطلاعاتی بدون مشکل به مقصد برسد.
خرید سوئیچ پلنت

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید