تلفن تحت شبکه چیست و چگونه کار می کند؟
تلفن تحت شبکه که آن را با تلفن IP می شناسیم، مانند تلفن های سنتی نبوده و دارای عملکرد بهتری می باشد. این تلفن ها انتقال امواج صوتی را در بستر شبکه و از طریق اینترنت انجام می دهند و به خطوط سنتی آنالوگ یا PSTN نیازی ندارند. همچنین کارکرد آنها براساس تکنولوژی ویپ صورت می گیرد. ویپ ابزارهایی را در اختیار کاربران قرار می دهد که می توانند با استفاده از آنها به انتقال صدا در بستر اینترنت بپردازند.
آنچه در این مقاله می خوانید:
تلفن تحت شبکه چیست و چگونه کار می کند؟تلفن تحت شبکه چیست؟مزیت های تلفن تحت شبکه۱.نصب سریع و آسان:۲.عدم نیاز به کابل کشی مجدد:۳.بالاترین کیفیت:۴.انعطاف پذیری در جابجایی:۵.امکانات متنوع و کاربردی:معایب تلفن های تحت شبکه ۱. وابستگی به اینترنت:۲. کیفیت صدا:۳. نیاز به آموزش:۴. نیاز به تجهیزات خاص:محدودیت های تلفن تحت شبکه۱.وابستگی به شبکه:۲.وابستگی به برق:انواع تلفن تحت شبکه ۱.باسیم:۲.بی سیم:تلفن بی سیم با قابلیت دکت ( DECT)۳.یو اس بی ( USB):۴.تلفن نرم افزاری ( Softphone):کاربری های مختلف تلفن تحت شبکه۱.کارشناسی:۲.اپراتوری:۳.مدیریتی:۴.تصویری ( Video Phone):تجهیزات جانبیماژول توسعه Expansion Module:هدست:تلفن تحت شبکه چگونه کار می کند؟شکل ظاهری تلفن های تحت شبکهقیمت تلفن های تحت شبکهآیا تلفن تحت شبکه در سازمانهای کوچک نیز مورد استفاده قرار میگیرد؟تلفن های آی پی از آنجایی که نمی توانند عملکردی بدون VoIP داشته باشند، به آنها تلفن ویپ نیز می گویند و از نظر ظاهری با تلفن های معمولی تفاوت چندانی ندارند. تلفن IP مزایا و معایبی نیز دارد پس در ادامه همراه ما باشید تا با آنها آشنا شده و نحوه کار با آن را فرا بگیرید.
تلفن تحت شبکه چیست؟
تلفن تحت شبکه (IP PHONE) یا همان تلفن آی پی به دستگاه هایی می گویند که باید به یک شبکه کامپیوتر متصل شوند تا راه اندازی آن انجام بگیرد. این تلفن ها در اصطلاح به تلفن هایی گفته می شوند که در شبکه ی ویپ به کار گرفته می شوند و بر بستر شبکه ی IP همانند اینترنت، قابلیت برقراری تماس و انتقال صدا و تصویر را به وسیله ی پشتیبانی از پروتکل SIP انجام می دهند.
مزیت های تلفن تحت شبکه
تلفن تحت شبکه دارای مزایای زیادی می باشد که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.
۱.نصب سریع و آسان:
این تلفن ها در هنگام متصل شدن به شبکه، به صورت خودکار تمام تنظیمات مورد نیاز را به وسیله ی سانترال تحت شبکه یا IP PBX دریافت می نمایند که این امر از قابلیت های این تلفن ها به شمار آمده که سبب صرفه جویی در زمان می شود و اشتباهات احتمالی که در راه اندازی ممکن است اتفاق بیفتد را کاهش می دهد.
۲.عدم نیاز به کابل کشی مجدد:
در شرکت ها و سازمان هایی که دارای شبکه داخلی (LAN) هستند، می توان تلفن تحت شبکه را با همان کابل های شبکه ی موجود به کار گرفت و نیازی به کابل کشی مجدد ندارند. به همین منظور معمولا دو پورت شبکه در تلفن های آی پی تعبیه شده است.
۳.بالاترین کیفیت:
اغلب تماس های تلفنی که در مخابرات سنتی انجام می شود با نویز و صداهای آزاردهنده همراه می باشند زیرا دارای زیرساخت های قدیمی هستند و سیم های آنها دچار مشکل شده اند. اما تلفن های تحت شبکه اینگونه نیستند و صدا و تصویر را با بهترین کیفیت به کاربر ارائه می دهند؛ زیرا ارسال و دریافت سیگنال را به صورت دیجیتال انجام می دهند. همچنین می توانند براساس میزان پهنای باند شبکه، به تنظیم خودکار کیفیت بپردازد.
۴.انعطاف پذیری در جابجایی:
در صورتی که کاربران تصمیم به جابجایی اتاق خود داشته باشند و بخواهند شبکه خود را جابجا کنند، می توانند IP PHONE خود را بردارند و اتصال آن به پورت شبکه را در هر نقطه ای از سازمان، که مد نظر است قرار دهند. در این صورت نیازی به تغییر شماره داخلی و تنظیمات تلفن نخواهند داشت.
۵.امکانات متنوع و کاربردی:
تلفن های تحت شبکه دارای ویژگی های سخت افزاری و نرم افزاری شاخصی هستند و امکانات متنوعی دارند که در زیر به برخی از آنها اشاره خواهیم کرد.
۱-دفترچه تلفن، لیست سیاه و گزارش تماس ها از امکانات این تلفن ها به شمار می آیند.
۲-امکان پاسخگویی به چندین شماره داخلی از طریق یک تلفن وجود دارد.
۳-دارای کنفرانس صوتی می باشد.
۴-دارای قابلیت انتظار، ارسال و انتقال مکالمه می باشد.
۵-دارای ویژگی های ارسال پیام کوتاه، صندوق صوتی و اطلاع دهنده پیام می باشد.
۶-مدیریت تنظیمات را می تواند از طریق پنل تحت وب انجام دهد.
معایب تلفن های تحت شبکه
۱. وابستگی به اینترنت:
تلفن تحت شبکه، برای کارکرد به اینترنت وصل است. این به این معنی است که در صورت نقص در شبکه یا اینترنت، قابلیت استفاده از این دستگاه کاهش مییابد.
۲. کیفیت صدا:
کیفیت صدا در تلفن تحت شبکه نسبت به تلفنهای سنتی کمی پایین تر است
۳. نیاز به آموزش:
استفاده از تلفن تحت شبکه نیازمند آموزش و آشنایی با امکانات آن است. بعضی از کاربران ممکن است با استفاده از این دستگاه آشنایی نداشته باشند و نیاز به آموزش داشته باشند.
۴. نیاز به تجهیزات خاص:
استفاده از تلفن تحت شبکه، نیازمند تجهیزات خاصی مانند دستگاههای تحت شبکه و سرورها است. این تجهیزات ممکن است هزینه بالایی داشته باشند.
به طور کلی، تلفن تحت شبکه به دلیل مزایایی که دارد، در بسیاری از سازمانها و شرکتها مورد استفاده قرار میگیرد. با این حال، باید به معایب آن نیز توجه کرد و در صورت نیاز به استفاده از این دستگاه، مناسبترین راهکار را انتخاب کرد. هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
محدودیت های تلفن تحت شبکه
تلفن تحت شبکه علاوه بر مزیت هایش دارای محدودیت هایی نیز می باشد که به معرفی آنها می پردازیم.
۱.وابستگی به شبکه:
تلفن های آی پی وابسته به شبکه ی آی پی هستند و در صورتی که قطعی و اختلال در آن ها ایجاد شود، استفاده از این تلفن ها امکان پذیر نخواهد بود.
۲.وابستگی به برق:
برق مورد نیاز تلفن های قدیمی از طریق کابل مخابراتی دریافت می شود اما آی پی فون ها اینگونه نبوده و برای روشن شدن به برق شهری وابسته هستند پس باید به آن متصل شوند. در برخی از تلفن های تحت شبکه قابلیت مهمی به نام POE وجود دارد که تلفن های ویپ به وسیله ی آن قادر خواهند بود دریافت برق خود را تنها در بستر کابل شبکه انجام دهند و یا از طریق اتصال به سوئیچ از نوع POE دریافت نمایند. همچنین برق اضطراری در برخی از سازمان ها وجود دارد که سبب رفع این وابستگی خواهد شد.
انواع تلفن تحت شبکه
تلفن تحت شبکه انواعی دارد که در زیر به آنها اشاره می کنیم.
تلفن های با سیم
تلفن های بی سیم
تلفن های با قابلیت usb
تلفن های نرم افزاری (soft phone)۱.باسیم:
مدل های با سیم، از رایج ترین مدل های تلفن های آی پی هستند که اتصال آن ها به شبکه ی IP از طریق کابل شبکه و پورت RJ45 می باشد.
۲.بی سیم:
آی پی فون های بدون سیم خود به دو نوع وای فای و دکت تقسیم می شوند که آنها را به صورت جداگانه شرح می دهیم.
تلفن بی سیم با قابلیت وای فای ( Wi-Fi)
دستگاه های تلفن، اتصال خود را به صورت مستقل از طریق WiFi به Access Point یا به وسیله ی دستگاه وایرلس مادر به شبکه انجام می دهند که امکان جابجایی راحت برای کاربران، از مزیت های آن محسوب می شود. اما از معایب این مدل ها می توان به افت سیگنال و اختلال در مکالمه در هنگام جابجایی میان IP ها اشاره کرد.
تلفن بی سیم با قابلیت دکت ( DECT)
کلمه دکت مخفف عبارت انگلیسی digital enhanced cordless telecom munications است که به معنای ارتباطات بی سیم پیشرفته دیجیتال است. دکت ها از مدل های تلفن های بی سیم هستند که از استاندارد DECT جهت برقراری ارتباط استفاده می کنند یا به عبارت دیگر ارتباط تلفن با دستگاه مادر را از طریق DECT انجام می دهند و دستگاه مادر نیز، اتصال خود به شبکه را از طریق کابل انجام می دهد.
این فناوری محدودیت خاصی در تعداد اتصال تلفن ها به دستگاه مادر دارد. همچنین در محدوده تحت پوشش نیز محدود می باشد. همانطور که می دانید برخی از تلفن های دکت از طریق اینترنت کار می کنند تا از این طریق بتوانند هزینه های ارتباطی ادارات و شرکت ها را تا حد خیلی زیادی کاهش دهند .
تلفن بیسیم دکت پاناسونیک۳.یو اس بی ( USB):
یو اس بی از مدل های دیگر تلفن تحت شبکه بوده که اتصال خود را از طریق پورت USB به کامپیوتر انجام می دهد و به کابل شبکه احتیاجی ندارد.
۴.تلفن نرم افزاری ( Softphone):
نوع نرم افزاری تلفن های ویپ محسوب می شود که نصب آن بر روی موبایل و کامپیوتر انجام می گیرد و به سخت افزار جانبی خاصی نیاز ندارد. Linkus, ۳cx,Eyebeam, zoiper و.. از مشهورترین سافت فون ها به شمار می آیند.
کاربری های مختلف تلفن تحت شبکه
تلفن تحت شبکه با توجه به نیاز کاربران دارای مدل های زیر می باشد.
۱.کارشناسی:
آی پی فون هایی که قیمت ارزانی دارند، دارای حداقل امکانات بوده اند و به همین دلیل برای کارمندان عادی مناسبند.
۲.اپراتوری:
برای منشی ها، اپراتورها، کارشناسان مرکز تماس و مسئولین دفتر مدیر عامل مناسبند زیرا دارای دسترسی آسان تری به تمامی داخلی ها می باشند.
۳.مدیریتی:
برای مدیران شرکت ها و سازمان ها مناسب می باشند زیرا دارای امکانات منحصر به فردی می باشند و از شکل زیبایی برخوردارند.
نمونه تلفن مدیریتی پاناسونیک۴.تصویری ( Video Phone):
از ویدئو فون ها برای برقراری تماس و کنفرانس تصویری میان کاربران یک شرکت یا سازمان استفاده می کنند.
چند نمونه تلفن تصویری
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
تجهیزات جانبی
این تلفن دارای تجهیزات زیر می باشد :
ماژول توسعه Expansion Module: به منظور اینکه در داخلی های سازمان، شماره گیری سریع تر انجام گیرد از ماژول توسعه استفاده می کنند. البته باید بررسی شود که تلفن آی پی موجود، دارای قابلیت پشتیبانی از آن باشد.
هدست: احساس نیاز به هدست ها در منشی ها و کال سنترال وجود دارد. این تجهیزات شامل گوشی و میکروفن هستند که بر روی سر نصب می شوند. هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
تلفن تحت شبکه چگونه کار می کند؟
از آنجایی که تلفن سنتی برای فعال شدن به خطوط آنالوگ مخابرات احتیاج دارد، تلفن IP نیز برای فعال شدن باید به یک خط شهری متصل شود. تلفن های اداری که تلفن های آی پی به نوعی یک مدل از آنها به شمار می آیند به یک دستگاه سانترال یا سرور VoIP متصل می شوند و اتصال آنها به خط تلفن به صورت مستقیم انجام نمی گیرد.
شکل ظاهری تلفن های تحت شبکه
تلفن تحت شبکه از نظر ظاهری تقریبا با تلفن معمولی تفاوتی ندارد و از یک گوشی، تعدادی کلید شماره گیر، بلندگو و.. تشکیل شده اند که همین امر سبب می شود تا در نگاه اول، کاربران متوجه تمایز آن نسبت به مدل های تلفن ثابت آنالوگ نشوند.
تلفن های تحت شبکه دارای کلیدهای اختصاصی هستند که از آنها برای انتقال تماس پست صوتی، بی صدا کردن دستگاه و… استفاده می کنند. این کلیدها یکی از اصلی ترین ویژگی های تلفن های دیجیتال، هایبرید، تحت شبکه و.. به شمار می آیند.
قیمت تلفن های تحت شبکه
تلفن آی پی در قیمت های مختلفی به بازار عرضه می شود و طبیعتاً هرچقدر دستگاه از امکانات بیشتری برخوردار باشد، قیمت بالاتری دارد. این تلفن ها به نسبت تلفن های آنالوگ قیمت بالاتری دارند اما تقریباً با تلفن سانترال هم رده هستند.
برای خرید این تلفن ابتدا نیاز کسب و کار خود را بررسی کرده ، سپس اقدام به خرید کنید. معروف ترین شرکت های فعال در زمینه تلفن آی پی برندهای های پاناسونیک، یالینک ،سیسکو و گرنداستریم می باشند.
در قسمت زیر چند نمونه تلفن تحت شبکه پاناسونیک سری HDV را مشاهده می نمایید.
تلفن سانترال HDV430 پاناسونیک / تلفن KX-HDV430
تلفن سانترال HDV330 پاناسونیک / تلفن KX-HDV330
تلفن سانترال HDV230 پاناسونیک / تلفن KX-HDV230
تلفن سانترال HDV130 پاناسونیک / تلفن KX-HDV130
تلفن سانترال HDV100 پاناسونیک / تلفن KX-HDV100
در قسمت زیر چند نمونه از تلفن های تحت شبکه برند یالینک را مشاهده می نمایید.
تلفن ویپ یالینک T56A / تلفن تحت شبکه سیپ
تلفن ویپ یالینک T55A / تلفن تحت شبکه سیپ
تلفن ویپ یالینک T54W / تلفن تحت شبکه سیپ
تلفن ویپ یالینک T57w / تلفن تحت شبکه سیپ
تلفن ویپ یالینک T58V / تلفن تحت شبکه سیپ
در قسمت زیر چند نمونه از تلفن های تحت شبکه برند سیسکو را مشاهده می نمایید.
تلفن ویپ سیسکو ۸۹۶۱ / تلفن تحت شبکه
تلفن ویپ سیسکو ۸۹۴۵ / تلفن تحت شبکه
تلفن ویپ سیسکو ۹۹۷۱ / تلفن تحت شبکه
تلفن ویپ سیسکو ۹۹۵۱ / تلفن تحت شبکه
تلفن ویپ سیسکو ۸۸۵۱ / تلفن تحت شبکه
در قسمت زیر به ذکر چند نمونه از تلفن های تحت شبکه برند گرنداستریم می پردازیم.
تلفن ویپ گرنداستریم GXV3370 / تلفن تحت شبکه سیپ
تلفن ویپ گرنداستریم GXV3350 / تلفن تحت شبکه سیپ
تلفن ویپ گرنداستریم GXV3240 / تلفن تحت شبکه سیپ
تلفن ویپ گرنداستریم GXP2170 / تلفن تحت شبکه سیپ
تلفن ویپ گرنداستریم GXP2160 / تلفن تحت شبکه سیپ
سخن آخر
بعد از ظهور تکنولوژی VOIP، عرضه تلفن آی پی به صورت انبوه وارد بازار جهانی شد. هم اکنون از این تلفن ها بیشتر برای ادارات، سازمان ها و شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرد. از آنجایی که این تلفن قابلیت پیاده سازی بر روی خطوط آنالوگ را دارد، می تواند از طریق تجهیزاتی مانند گیت وی و راه اندازی یک سرور VoIP در منازل نیز به کار برده شود اما به هزینه های زیادی نیاز دارد.
در این مقاله سعی کردیم با تلفن تحت شبکه و کارکرد آن آشنا شویم. در صورتی که می خواهید با انواع تلفن سانترال آشنا شوید می توانید به ISG مراجعه کرده و پکیج آنها را خریداری کرده یا در دوره ی آموزشی آنها شرکت کنید. همچنین میتوانید از کارشناسان آنها مشورت گرفته و با توجه به نیاز خود تلفن مورد نظر خود را خریداری نمایید.آیا تلفن تحت شبکه در سازمانهای کوچک نیز مورد استفاده قرار میگیرد؟بله، تلفن تحت شبکه در سازمانهای کوچک نیز مورد استفاده قرار میگیرد. در واقع، استفاده از تلفن تحت شبکه در سازمانهای کوچک میتواند بسیار مفید باشد، زیرا این دستگاه با کاهش هزینههای ارتباطی، افزایش بهرهوری و بهبود ارتباطات درون سازمان، به کسب و کار کمک میکند.
در سازمانهای کوچک، تلفن تحت شبکه به عنوان جایگزین تلفنهای سنتی و خطوط تلفنی معمولی مورد استفاده قرار میگیرد. با استفاده از این دستگاه، میتوان به راحتی تماسهای صوتی، تصویری و چندرسانهای را انجام داد و از امکاناتی مانند نگهداری تماس، انتقال تماس، کنفرانس تلفنی و … بهره برد. همچنین، با استفاده از تلفن تحت شبکه، میتوان به راحتی با همکاران و مشتریان در سطح جهانی ارتباط برقرار کرد.
استفاده از تلفن تحت شبکه در سازمانهای کوچک، به دلیل مزایایی که دارد، به شدت پیشنهاد میشود. با این حال، باید به معایب آن نیز توجه کرد و در صورت نیاز به استفاده از این دستگاه، مناسبترین راهکار را انتخاب کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…
ttttttttttttttttttttttt
DTMF چیست و چگونه کار میکند؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
در این مقاله قصدا داریم با فناوری مخابراتی DTMF آشنا شویم. تقریبا از زمانی که تلفن و تلگراف اختراع شد، انسانها نیازمند روش ارتباطی قابل اطمینانی با استفاده از یک سیستم مکانیکی و دارای قابلیت تکرارپذیری بودند. سیستمهای پیام رسانی برای رفع این نیاز توسعه یافتهاند.
آنچه در این مقاله می خوانید:
DTMF چیست؟تفاوت پیام رسانی داخل باند و پیام رسانی خارج از باندپوشش DTMFمزیتهای پوشش دی تی ام افآینده DTMF
اولین سیستم پیام رسانی تلفنی، شماره گیری پالسی بود که در تلفنهای دارای صفحه کلید چرخشی مورد استفاده قرار میگرفت. سیستم پالسی به این صورت بود که پالسهایی را به صورت اختلال در اتصال الکتریکی ارسال میکرد.
DTMF چیست؟
واژه DTMF خلاصه شده عبارت بسامد چندگانه تن دوگانه است که تن لمسی (touch tone) نیز نامیده میشود. این روش،یک روش مخابره سیگنال میباشد. توسعه دهنده این فناوری شرکت آمریکایی Bell Labs میباشد که تابع شرکت نوکیا است. هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
وقتی گوشی را بر میدارید و میخواهید تماس بگیرید، با فشار دادن دکمهها، صداهایی میشنوید که به دلیل DTMF ایجاد میشوند. هر بار فشار دادن دکمه، دو صدا با دو فرکانس مختلف ارسال میکند. هر شمارهای، فرکانسهای از پیش تعیین شده مخصوص به خودش را دارد. برای مثال فرکانسهای شماره یک، ۶۹۷ و ۱۲۰۹ هرتز میباشند. این سیستم بسیار قابل اطمینان است و هیچ خطایی ندارد.
فناوری دی تی ام اف در دهه ۱۹۴۰ به صورت یک سیستم مخابراتی ساده که بر اساس سیستم تکانهای کار میکرد وارد ایالات متحده آمریکا و جایگزین سیستم صفحه کلیدی چرخشی شد،. خیلی از کسانی که متولد قبل از دهه ۷۰ هستند، تلفنهای دارای صفحات کلید چرخشی را به یاد دارند که شماره گیری با آنها کمی سخت بود.
تلفنهایی که در آنها از فناوری دی تی ام اف استفاده میشود، تلفن لمسی نام دارند. این تلفنها خیلی سریع تلفنهای دارای صفحه کلید چرخشی را از دور خارج کردند زیرا سرعت شماره گیری بسیار با آنها بسیار بالاتر بود، تنش کمتری به شبکه تلفن وارد میکردند و مردم به شدت خواهان آنها بودند.
تنهای دی تی ام اف در اتحادیه بی المللی مخابرات (ITU-T) استاندارد سازی شدهاند. شما میتوانید از طریق این لینک به این کدها دسترسی داشته باشید.
امروزه تنهای DTMF پروتکل پیام رسانی اصلی برای برقراری تماس با سیستمهای تلفنی یا با سرویسهای تلفنی اتوماتیک هستند. IVRs که خلاصه شده عبارت Interactive Voice Response systems و به معنی سیستمهای پاسخ صوتی ارتباطی است به کسانی که شماره میگیرند این امکان را میدهد تا بدون متصل شدن به یک اپراتور، مستقیما به تلفن شخصی که میخواهند با او تماس بگیرند، متصل شوند.
فناوری دی تی ام اف فقط در شماره گیری با تلفنها کاربرد ندارد و از آن برای رزرو وقت ملاقات، بررسی تراز بانکی، برای تغییر زبان در یک تماس تلفنی و خیلی کاربردهای دیگر استفاده میشود.
DTMF روشی برای ارسال اطلاعات به فواصل بسیار دور است.شرکت آمریکایی Bell Labs این فناوری را توسعه داد.این فناوری بسیار قابل اطمینان است و به سادگی دچار اختلال نمیشود.همه شرکتهای مخابراتی از فناوری DTMF استفاده میکنند.قبل از دی تی ام اف از صفحه کلیدهای چرخشی در تلفنها برای شماره گیری استفاده میشد.در DTMF هر شماره با دو صدای دارای فرکانسهای از پیش تعیین شده کدگذاری میشود.انتظار میرود که فناوری شناسایی عدد، فناوری بعدی در صنایع مخابراتی باشد.
تفاوت پیام رسانی داخل باند و پیام رسانی خارج از باند
تنهای دی تی ام اف مثالی از پروتکل پیام رسانی داخل باند هستند. در این پروتکل، پیامها از طریق همان کانال مخابراتی که دادههای اصلی را منتقل میکند، ارسال میشوند. یعنی برای دی تی ام اف، محدوده فرکانسی تنها در محدود فرکانس شنوایی انسان قرار دارد و تمامی تنهای DTMF را میتوان از طریق تلفن شنید.
در مقابل در پروتکل خارج از باند، پیامها از کانال دیگری ارسال میشوند. معمولا، در پروتکلهای مخابراتی مثل سیستم پیام رسانی شماره ۶ (SS6) و سیستم پیام رسانی شماره ۷ (SS7) از یک کانال خارج از باند برای پیام رسانی و سوییچ کردن استفاده میشود.
با وجود اینکه سیستمهای پیام رسانی خارج از باند در مقابل سوء استفاده ایمن نیستند، زمانی که پروتکلهای پیام رسانی داخل باند فراگیر شدند (به ویژه برای روت کردن و سوییچ کردن) سوء استفاده از آنها بسیار سادهتر بود و کسانی که دانشش را داشتند میتوانستند از تنها مثلا برای فرار از پرداخت پول تلفن استفاده کنند.
با وجود اینکه نباید از پیامهای داخل باند برای کنترل زیرساختهای مهم استفاده کرد، این پیام ها هنوز برای کاربران تلفنها بسیار مفید هستند. بازخورد صوتی در همان کانالی که صحبتهای کاربران را منتقل میکند، به کاربر میگوید که شماره را به درستی وارد کرده است.
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
پوشش DTMF
در بسیاری از سازمانها، مرکز تماس یک بخش بسیار مهم در ارائه خدمات است. به همین دلیل نیاز به روشی ایمن و مؤثر برای مخابره اطلاعات وجود دارد. یکی از این روشها، پوشش DTMF (DTMF Masking) است. در پوشش دی تی ام اف، به جای شما به جای خواندن شمارههای عددی برای یک ارائه دهنده سرویس، دکمههای روی صفحه کلید خود را فشار میدهید و هر دکمهای که فشار داده میشود، یک پیام متناظر ایجاد میکند که از طریق خط تلفن ارسال میشود.
در پوشش DTMF شما میتوانید به جای خواندن اطلاعات کارت بانکی، آنها را شماره گیری کنید.
پیش از اینکه این پیام به مرکز تماس برسد، وارد واحدی میشود که آن را به بستههای داده تبدیل کرده و سپس آن را به مقصد نهایی ارسال میکند. این پروتکل به شرکتها این امکان را میدهد تا بدون قرار گرفتن دادههای حساس در اختیار فردی در مرکز تماس، مخابره اطلاعات انجام شود. به علاوه این پروتکل جایگزین عملکردهایی مثل ضبط یا توقف ضبط است.
از سرکوب دی تی ام اف میتوان برای مدیریت پرداختهای کارتی با تلفن استفاده کرد. در این روش، به جای اینکه کاربران اطلاعات کارت بانکی خود را به صورت صوتی بیان کنند، این کار را از طریق شماره گیری انجام میدهند.
در طول این فرایند، فشار دادن دکمهها به دادههایی تبدیل میشوند و واسطه پرداخت، نه عددها را میشنود و نه آنها را میبیند. تنها چیزی که واسطه پرداخت میشنود صداهایی است که مربوط به صفر و یکهایی میباشند که اعدادی پوشیده شده را روی صفحه نمایش نشان میدهند.
وقتی کاربر تمامی دکمههای لازم را فشار داد و سیستم تأیید کرد که اطلاعات وارد شده صحیح است، تراکنش به سرویس پرداخت مخابره میشود. در طول این زمان، هیچ داده حساسی در هیچ جایی ذخیره نمیشود و هیچ واسطه انسانی نمیتواند این دادههای حساس را ببیند یا بشنود.
مزیتهای پوشش دی تی ام اف
پوشش DTMF سادهترین روش برای اطمینان از سازگاری PCI DSS است و مزیتهای متعددی دارد. از این روش در بسیاری از شرکتها استفاده میشود و یکی از معدود روشهایی است که به شما امکان مدیریت دادههای حساس به شیوهای ایمن را میدهد و در عین حال، از قابلیت خدماتدهی شرکتها کم نمیکند.
۱- خدمات دهی بهتر: از آن جایی که اپراتور میتواند در تمام مدت فرایند پشت خط باقی بماند، نیازی به انتقال تماس نیست. بنابراین اپراتور میتواند همزمان با انجام تراکنش صحبت کرده و کاربر را راهنمایی کند.
اپراتور میتواند در طول انجام تراکنش روی خط باقی بماند و با مشتری صحبت کند.
۲- زمان مورد نیاز کمتر برای مدیریت: این روش به کاربران اجازه میدهد تا تنها با فشار دادن چند دکمه، تراکنش را انجام دهد و احتمال خطا در تراکنش با استفاده از این روش بسیار پایین است. به علاوه نیازی نیست که اطلاعات از طریق CSR بازتولید یا اصلاح شوند؛ به این معنی که مشتری نیازی به خواندن یا تأیید کردن هیچ اطلاعاتی برای اپراتور ندارد و CSR برای جمع بندی تمامی فعالیتها کاملا آزاد خواهد بود.
۳- CSR بهتر: برای اینکه اطلاعات حساس مشتری در اختیار اپراتور CSR قرار نگیرند، نیازی به محدود کردن کنترلهای PCI DSS نیست. CSR میتواند به ابزارهای لازم دسترسی داشته باشد تا کارش را انجام دهد و نیازی نیست که درگیر اقدامات امنیتی گسترده شود.
۴- کاهش خط سوء استفاده: از آن جایی که اطلاعات کارت بانکی در هیچ فضایی ذخیره نمیشوند یا به صورت مستقیم در مرکز تماس و زیرساختهای آن مدیریت نمیگردند، هکرها نمیتوانند به این اطلاعات دسترسی پیدا کنند.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
آینده DTMF
عملکرد تن لمسی چیزی است که شما باید در گوشیهای موبایل امروزی فعال کنید و شما بدون آن نمیتوانید تماس بگیرید. در دسامبر ۲۰۱۰، بسیاری از شرکتها جایگزینی شناسایی صوتی با DTMF را آغاز کردند و با اطمینان میتوان گفت که در طولانی مدت تمامی سیستمهای جدید از این پروتکل استفاده خواهند کرد.
قبلا ارتباط نزدیکی بین DTMF و رادیو وجود داشت ولی حتی رادیو نیز جایش را به ابزارهای بر پایه وب که نیازی به تن لمسی ندارند، داده است. با این حتما دقت داشته باشید که با وجود سرعت بالای پیشرفت فناوری در این روزها، دی تی ام اف سیستمی بسیار قدیمی است.
شناسایی صوتی بر این اساس توسعه یافته است که گوشیها و کامپیوترها میتوانند زبان انسانی را بفهمند. در این فناوری ما به جای فرستادن صداها، تنها کافی است اعداد را با صدای بلند بخوانیم. با این حال، تن لمسی هنوز کاملا از دور خارج نشده است و تا مدتی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
در سیستمهای شناسایی صوتی، تنها کافی است اعداد را به صدای بلند بخوانید و نیازی به شماره گیری نیست.
ttttttttttttttttttttttt
اسپلیتر PoE چیست و چگونه کار میکند؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
در این مقاله، مشخص میکنیم که PoE Splitter چیست و چگونه کار میکند. همچنین به شما کمک میکنیم که چگونه یک PoE اسپلیتر مناسب انتخاب و از آن استفاده کنید و در نهایت به پرسش متداولی درباره اسپلیتر PoE پاسخ میدهیم.
تکنولوژی Power over Ethernet که به اختصار PoE گفته میشود، به تجهیزات تأمین برق (PSE) این امکان را میدهد که تنها با یک کابل شبکه، برق و داده را به طور همزمان برای دستگاهی که باید برق آن تأمین شود (PD)، فراهم کنند. شبکه PoE مزیتهای مختلفی از جمله انعطافپذیری، صرفهجویی در هزینهها و قابل اطمینان بودن را برای نصب دستگاه در جایی که منبع برق در نزدیکی آن نیست، به ارمغان میآورد. وقتی صحبت از دستگاههای تأمین برق یا همان PSEها میشود، اسپلیتر PoE هم به میدان میآید.
اسپلیتر PoE چیست؟
PoE Splitter دستگاهی است که به همراه سوئیچ PoE و اینجکتور PoE استفاده میشود. اسپلیتر PoE به جای اینکه در سمت ورودی، داده و برق را بگیرد و آنها را به یک خروجی واحد تبدیل کند، با جدا کردن برق از داده و اختصاص یک کابل جداگانه برای برق کمک میکند که برق دستگاهی که با PoE سازگار نیست تأمین شود.
همانطور که در ظاهر اسپلیتر PoE میبینید، در یک طرف آن دو کابل خروجی وجود دارد که یکی، داده را منتقل میکند و دیگری برق را تأمین میکند. به طور کلی، اسپلیترهای PoE در شرایطی استفاده میشوند که دستگاههایی در نقاط دور وجود دارند و از PoE پشتیبانی نمیکنند ولی پریز برق شهری (AC) هم در نزدیکی آنها در دسترس نیست.
PoE Splitter چگونه کار میکند؟
در دو حالت از PoE اسپلیتر در شبکه استفاده میشود:
در شبکهای که نیاز دارد بین دستگاههای با قابلیت PoE و دستگاهای بدون PoE ارتباط برقرار کند
در شبکهای که داده از طریق یک سوئیچ یا روتر بدون PoE ارسال میشود که در نهایت به دستگاههای سازگار با PoE یا ناسازگار با PoE متصل میشوند
همانطور که در تصویر زیر میبینید، دستگاه تأمینکنندهی برق (PSE) یک سوئیچ PoE است که جریان برق را از طریق کابل اترنت شبکه تأمین میکند. در این حالت کابل ورودی به اسپیلیتر PoE میتواند مستقیما به سوئیچ شبکه وصل شود. از سمت خروجی نیز یک کابل داده را منتقل و دیگری برق را تأمین میکند. وقتی که اسپلیتر یک سیگنال PoE یکپارچه دریافت میکند، داده و برق را به دو شاخهی مجزا تقسیم میکند تا دستگاههای بدون قابلیت PoE مثل دوربین تحت شبکه و اکسس پوینت بیسیم بتوانند از آنها استفاده کنند.
اگر شرایطی پیش بیاید که قرار باشد ترکیبی از دستگاههای سازگار و ناسازگار با PoE در یک شبکه استفاده شوند، PoE Splitter هرگز نباید به طور مستقیم به سوئیچی که از PoE پشتیبانی نمیکند متصل شود؛ ولی میتوان از یک اینجکتور PoE برای تأمین برق کمک گرفت. برای مثال، در شکل زیر یک اسپیلیتر PoE به یک اینجکتور PoE وصل شده است، در واقع اینجکتور نقش واسطه را بازی میکند. بنابراین برق و داده برای دوربینی که در انتها قرار دارد، ارسال میشود.
چگونه اسپلیتر را نصب کنیم؟
به طور کلی هنگامی که میخواهید برق دستگاههایی مثل دوربین تحت شبکه، تلفنهای VoIP، رادیوهای وایفای (گیرنده امواج) و دربازکن تحت شبکه را تأمین کنید که از تکنولوژی PoE پشتیبانی نمیکنند، به اسپلیتر PoE احتیاج خواهید داشت. در اینجا استفاده از اسپلیتر PoE را برای حالتی مثال میزنیم که میخواهیم از یک دوربین تحت شبکه که از قابلیت PoE پشتیبانی نمیکند، در شبکهای استفاده کنیم که سوئیچ PoE دارد.
نصب اسپلیتر PoE راحت است و در عرض چند دقیقه انجام میشود. قبل از نصب یک اسپلیتر PoE، یک سوئیچ PoE، یک دوربین تحت شبکه و کابلهای UTP آماده شدهاند. اسپلیتر PoE که در این مثال استفاده میکنیم، کابل خروجی برق مستقیمِ 12 ولت دارد.
قدم اول: دو کابل خروجی اسپلیتر را به دوربین تحت شبکه وصل کنید؛ یکی برای انتقال برق و دیگری برای داده.
قدم دوم: یک سر کابل UTP را به پورت ورودی اسپلیتر PoE وصل کنید و سر دیگر آن را به پورت اترنت گیگابیتی بر روی سوئیچ.
پس از انجام این مراحل، داده و برق به دوربین تحت شبکه منتقل میشوند.
راهنمای خرید اسپلیتر PoE
اگر در انتخاب از بین مدلهای مختلف اسپیلیتر PoE تردید دارید، در اینجا میتوانید راهنمایی را برای خرید اسپلیتر PoE پیدا کنید.
اولین و مهمترین نکته در خرید اسپلیتر پی او ای این است که مطمئن شوید اسپلیتری که میخواهید بخرید، به خوبی با دستگاههای مجهز به PoE در شبکه کار میکند. عموما، اسپلیترهای PoE موجود در بازار با استانداردهای IEEE 802.3af و IEEE 802.3at مطابقت دارند. اسپلیترهای PoE میتوانند توسط یک ورودی PoE با استاندارد 802.3af تغذیه شوند به شرطی که مجموع توان خروجی، کمتر از 15.4 وات باشد. اگر توان خروجی مورد نیاز کمتر از 30 وات باشد، اسپلیتر PoE میتواند توسط یک ورودی PoE با استاندارد 802.3at تغذیه شود. ولتاژ ورودی دستگاههایی که برق آنها تأمین میشود، باید با این مشخصات مطابقت داشته باشد و از توان خروجی اسپلیتر تجاوز نکند.
علاوه بر این، توجه کنید که استاندارد اسپلیتر PoE با استاندارد دیگر دستگاههای شبکه، یعنی سوئیچ و اینجکتوری که از PoE پشتیبانی میکنند، از نظر 802.3af یا 802.3at بودن، مطابقت داشته باشد.
برای راهنمایی برای خرید سوئیچ PoE این مطلب را بخوانید: راهنمای خرید سوئیچ PoE
فرق اسپلیتر PoE با اینجکتور PoE چیست؟
هم اسپلیتر PoE و هم اینجکتور PoE در امتداد دستگاههای تأمین برق استفاده میشوند ولی در جهتهای متضاد. اینجکتور PoE که با نام midspan (دستگاه واسطه) هم شناخته میشود، به دادهای که از سمت سوئیچ بدون PoE یا endspan (دستگاه انتهایی) میآید، برق را اضافه میکند. در واقع اینجکتور PoE از طریق کابل شبکه، برق را برای دستگاه مجهز به قابلیت PoE از جمله اکسس پوینت بیسیم فراهم میکند.
PoE Splitter هم برق را برای دستگاه فراهم میکند ولی تفاوت اصلی آن در این است که برق را از داده جدا میکند و کابل مخصوصی برای برق دارد که هر دستگاهی (حتی بدون قابلیت PoE) میتواند از آن استفاده کند
ttttttttttttttttttttttt
سوییچ LAN چیست و چگونه کار میکند
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
با افزایش چشمگیر ترافیک و پردازندههای سریعتر به کار گرفته شده برای محاسبات سیستم عاملها، شبکههای محلی یا به اختصار LAN هر روز متراکمتر و شلوغتر میشوند. به منظور کاهش این ازدحام و بهبود سرعت LANها خیلی از تکنسینهای فناوری اطلاعات به دنبال استفاده از فناوری راه گزینی switching) LAN) و سویچهای LAN هستند تا عملکرد فناوریهای اترنت سنتی را بهبود بخشند. اما سویچ LAN چیست و چگونه از طریق فناوری راه گزینی ترافیک شبکه را هدایت میکند؟
فناوری راه گزینیswitching) LAN) شکلی از راه گزینی بسته است که در آن بستههای داده از طریق یک شبکه LAN از یک کامپیوتر به کامپیوتر دیگر منتقل میشود. فناوری راه گزینی LAN در طراحی یک شبکه حیاتی است چرا که باعث میشود تا ترافیک تنها به مقصد مورد نظر ارسال شود. راه گزینی LAN اساسا شامل سه روش مشخص است: راه گزینی لایه دو مبتنی بر سخت افزار بر اساس آدرسهای مک، راه گزینی لایه 3 مبتنی بر آدرسهای آیپی و راه گزینی لایه 4 که در آن یک (QoS (Quality of Service میتواند برای هر کاربر تعیین شود.
در میان آنها، راه گزینی لایه 2 به طور گستردهای برای تقسیم بندی شبکه مورد استفاده قرار میگیرد. همانگونه که در تصویر زیر مشاهده میکنید سوییچ LAN بین پل و روتر متصل شده است تا چهار تصادم دامنه را شکل دهد. در این نوع طراحی شبکه اجزای شبکه بیشتری نسبت به شبکههای سنتی متصل شده توسط تکرار کننده، هابها و روترها قابل استفاده خواهد بود.
یک LAN معمولی شامل یک تا تعداد بیشتری سوییچ LAN است که میتواند به یک روتر، مودم یا پل برای دسترسی به اینترنت متصل شود. سایر دستگاههای شبکه از قبیل فایروالها، لود بلنسرها و آشکارسازهای نفوذ شبکه نیز میتوانند در یک شبکه LAN قرار گیرند.
سویچ LAN چیست؟
سوییچ LAN یکی از اجزای ضروری استفاده شده در شبکههای محلی است. یک سوییچ LAN یک سویچ شبکه است که دو یا تعداد بیشتری LAN را به هم متصل کرده و بستههای بین این شبکهها را تبادل میکند. سرعت یک سوییچ LAN بیشتر از گیگابیت نیست و معمولا به حداکثر 1000 مگابیت در ثانیه میرسد. راه گزینی LAN از سه نوع سوییچ LAN به نامهای سویچ لایه 2، سویچ لایه 3 و سویچ لایه 4 برای مسیریابی ترافیک در شبکههای LAN استفاده میکند.
از آنجا که اغلب سوییچهای LAN در لایه Data Link (لایه 2) کار میکنند، در اغلب موارد از این سویچ لایه 2 استفاده میشود و میتوان آن را تقریبا در هر نوع شبکه محلی پیدا کرد. این معماری مزایایی از پلها و روترها را ارائه میکند. مثل یک پل، یک سوییچ LAN لایه 2 میتواند ترافیک را بر اساس هدر لایه 2 منتقل کند. همچنین مثل یک روتر، شبکه را به بخشهای منطقی تقسیم بندی کرده و امکان مدیریت بهتر، امنیت بیشتر و امکان مدیریت ترافیک چندگانه را فراهم میکند. سویچهای لایه 3 و لایه 4 به فناوری پیچیدهتری نیاز دارند و گرانتر هستند در نتیجه آنها اغلب در شبکههای بزرگتر و یا در محیطهای شبکه خاص استفاده میشوند.
روشهایی که یک سویچ LAN برای مسیریابی ترافیک استفاده میکند
همانگونه که در بالا اشاره شد، سوییچهای LAN به راه گزینی بسته (packet-switching) وابسته است. در شبکههای LAN، یک سوییچ LAN یک اتصال را بین دو بخش برقرار میکند تا بستههای موجود ارسال شوند. یک راه گزینی لایه 2 را به عنوان مثال در نظر بگیرید، بسته های ورودی در یک ناحیه از حافظه موقت در سرور ذخیره میشود. اطلاعات آدرس مک موجود در هدر بستههای منبع و مقصد توسط سویچ LAN خوانده شده و بعد با فهرستی از آدرسهای موجود در جدول جستجوی سویچ مقایسه میشود. در ادامه سه روشی را که یک سوییچ LAN برای مسیریابی ترافیک مورد استفاده قرار میدهد را مشاهده میکنید.
میانبر زدن – در این روش سوییچ LAN میتواند آدرس مک را به محض شناسایی یک بسته توسط سوییچ LAN بخواند. بعد از ذخیره سازی 6 بایتی که اطلاعات آدرس مک را تشکیل میدهد، آنها بلافاصله بسته را به گره مقصد ارسال میکنند.
ذخیره و انتقال – با این روش تمام بسته در بافر ذخیره و قبل از ارسال آن به گره مقصد برای خطاهای احتمالی بررسی میشود. اگر این بسته با خطایی مواجه بود دور انداخته میشود. در غیر این صورت سویچ به دنبال آدرس مک گشته و بسته را به گره مقصد ارسال میکند. خیلی از سوییچهای LAN میتوانند این دو شیوه را باهم ترکیب کنند، به این شکل که تا قبل از یک خطای مشخص از روش میانبر استفاده کنند و در صورت بروز خطا به روش ذخیره و انتقال تغییر حالت دهند.
بدون قطعه قطعه کردن – این روشی است که کمتر مورد استفاده قرار میگیرد و شبیه به روش میانبر زدن کار میکند با این تفاوت که اولین 64 بایت بسته را قبل از ارسال آن ذخیره میکند. دلیل این کار این است که اغلب خطاها و تمام برخوردها در 64 بایت اولیه یک بسته رخ میدهد.
راهکارهای سویچ FS LAN
فناوری راه گزینی LAN کمک میکند تا بهره وری کلی شبکههای محلی بهبود پیدا کرده و مشکلات موجود پهنای باند با شیوه صحیح به کارگیری سوییچهای LAN برطرف شود. FS این امکان را در اختیار شما میگذارد تا با آرایهای کامل از سوییچهای LAN که با سرعت گیگابیتی با پوشش سویچ مدیریت شده PoE+ سریهای S2800/S3900/S5800 برای لایههای 2 یا 3 شبکه خود را مجهز کنید.
منبع:شبکه مجله
ttttttttttttttttttttttt
SIP چیست و چگونه کار می کند ؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
پروتکل SIP چیست؟
SIP استاندارد IETF برای مذاکرات مولتی مدیا تحت IP است . SIP یک پروتکل کنترل لایه application بر مبنای ASCII است که می تواند برای ایجاد ، نگهداری و خاتمه گفتگو بین دو یا چند end-point بکار رود.در ادامه با ISG همراه باشید.
SIP با چند پروتکل دیگر IETF مثل پروتکل توصیف جلسه (SDP)، پروتکل جریان بلادرنگ (RTSP) و پروتکل اعلام جلسه (SAP) استفاده میشود .
افراد بسیاری SIP را بسیار قویتر از H.323 می دانند. آنها می گویند SIP راه حل بسیار انعطاف پذیرتر ، ساده تر ، آسانتر برای انجام ، مناسبتر برای ساپورت تجهیزات کاربر و مناسبتر جهت تکمیل feature های پیشرفته است. این فاکتورها برای فروشنده تجهیزات یا اپراتور شبکه از اهمیت زیادی برخوردار است. سادگی به این معناست که محصولات و سرویسهای پیشرفته می توانند سریعتر پیشرفت کنند و بسیار سریعتر در دسترس قرار گیرند.
معماری SIP
SIP یک پروتکل سیگنالیگ است که برپایی ، اصلاح و تغییر و خاتمه جلسات مولتی مدیا را اداره می کند . SIP در ترکیب با سایر پروتکلها ، برای توصیف خصوصیات جلسه بکار می رود .
سیگنالیک SIP باید مجزا از جریان مدیای آن فرض شود در واقع یک تفکیک منطقی بین سیگنالیگ و داده جاری در جلسه وجود دارد. این تفکیک مهم است چون سیگنالیگ می تواند از طریق یک یا چند Proxy server یا redirect server انتقال یابد در حالیکه جریان مدیا یک مسیر مستقیم دارد.
انواع پیغامها
در سیپ پیامها به دونوع تقسیم میشود:
۱:request و۲: response
مهمترین این پیامها در جدول زیر آمده است:SIP REQUESTDESCRIPTION
INVITEINITIATE A SESSION BETWEEN TWO PARTICIPANTS
ACKTHE CLIENT ACKNOWLEDGES RECEIVING THE FINAL MESSAGE FROM AN INVITE REQUEST
BYETERMINATES A CONNECTION
CANCELCANCELS ANY PENDING ACTIONS, BUT DOES NOT TERMINATE ANY ACCEPTED CONNECTIONS
OPTIONSQUERIES THE SERVER FOR A LIST OF CAPABILITIES
REGISTERREGISTERS THE ADDRESS IN THE TO HEADER WITH THE SERVERدر جدول بالا انواعی از پیامهایی سیپ که جهت ارتباط سگنالینگی بین سرور و کلاینت ردو بدل میشود دیده میشود.
به عنوان مثال
پیام INVITE: یک request است و هنگامی که یک شماره گرفته میشود و این شماره در PBX تبدیل آدرس IP شده و این پیام برای مشترک مخاطب ارسال میشود و درخواست ارتباط مینماید در صورت قبول پیشنهاد جهت برقراری تماس از طرف تماس گرفته شده تلفن اون زنگ میخورد
پیام ACK: یک response است که این پیام در صحت رسیدن بستههای SIP با استفاده از پروتکل TCP به مااطلاع رسانیمیکند.
پیام BYE: یک request است و این پیام پس از گذاشتن یکی از گوشیهای طرفین از طرف همان مخاطب برای مخاطب دیگر ارسال میشود که حاوی اطلاعاتی مینی بر عدم حضور طرف مقابل برای مکالمه میباشد.
پیام CANCEL: این پیام تنها پیامی است که توسط پروکسی سرور صادر میشود و در آن بیان میشود که تماسی که در حالت معلق است قطع شود سپس نیز پیام BYE صادر میشود که هردو این پیامها REQUEST میباشد.
پیام OPTIONS: این پیام یعنی که از (U.A)که مخفف(USER AGENT) یا (P.S) که مخفف (PROXY SERVER) است، خواسته باشیم که تواناییهایی های خود را بیان کنند و یک REQUEST میباشد.
پیام REGISTER: یک request است و این پیام حاوی اطلاعاتی است که از سمت کلاینت به سرور جهت معرفی خود به آن صادر میگردد. در این پیام اطلاعاتی از جمله IP,PORT ,OPTION و…را مورد پیشنهاد قرار میدهد.
البته این پیامها گوشهای از پیامهای SIP است و به عنوان مثال بیان شد.
اجزای شبکه ی SIP
از نقطه نظر معماری ، اجزای فیزیکی یک شبکه SIP می توانند در دو مجموعه طبقه بندی شوند:
Client ها و server ها . که به آنها ( UAC) User Agent Client وUser Agent Server (UAS) نیز گفته می شود . یک end-point SIP قادر است هر دو نقش UAC و UAS را ایفا کند ، اما در هر انتقال فقط باید یک نقش داشته باشد . اینکه یک نقطه انتهایی به عنوان UAS یا UAC عمل کند وابسته به UA ی است که تقاضا را شروع کرده است.
SIP Client
یک client ( که به آن User Agent Client نیز گفته میشو د) یک برنامه کاربردی است که درخواست sip را می فرستد. و شامل موارد زیر است :
تلفنها : تلفنها می توانند به عنوان یک UAC یا UAS عمل کنند.
Soft phone ها(PC هایی که قابلیت phone را نصب کرده اند) و
Cisco SIP IP phone ها می توانند درخواست SIP را آغاز کنند و به ان پاسخ دهند.
Gateway: کنترل call را فراهم می کند Gateway ها سرویسهای بسیاری مهیا می کنند. رایج ترین آنها عملیات ترجمه بین end-point SIPها و انواع ترمینالهای دیگر در یک گفتگو است . این عمل شامل ترجمه فرمتهای انتقال و پردازه های ارتباط است .
SIP Server ها :
چهار نوع مختلف server وجود دارد:
PROXY Server:
یک وسیله واسط است که در خواستهای SIP را از یک مشتری دریافت میکند و سپس یا آنها را خودش مدیریت می کند و یا ، احتمالا بعد از مهیاکردن برخی ترجمه ها ، به یک server دیگر فوروارد می کند . proxy که در خواستها را دریافت کرده و آنها را می فرستد، در واقع هر دو نقش client و server را ایفا می کند. Proxy server ها می توانند اعمالی نظیر تصدیق ، اجازه کنترل و دسترسی به شبکه ، مسیریابی ، ارسال مجدد درخواست به صورت معتبر و امنیت را میسر کنند.
redirect server :
یک redirect server ، سروری است که درخواست های SIP رامی پذیرد،آدرس مقصد را به آدرس جدید تبدیل می کند، و آن را به درخواست کننده بر می گرداند. سپس ، درخواست کننده درخواست را با آدرس برگردانده شده از redirect server می فرستد. یک redirect server هیچ درخواست SIP را خودش شروع نمی کند. شکل زیر نمونه ای از عملیات یک redirect server را نشان می دهد.
User agent server:
serverی است که درخواستهای SIP را دریافت کرده و با کاربر ارتباط برقرار می کند . در واقع یک وسیله SIP(مثل یک تلفن با قابلیت SIP ) که همه به عنوان یک UAC و هم به عنوان یک UAS عمل خواهد کرد. در صورتیکه بتواند درخواستهای SIP را آغاز کند . بعنوان یک UAC عمل می کند و در صورتیکه بتواند درخواستها را دریافت کرده و به انها پاسخ دهد، به عنوان یک UAS عمل می کند.
Registrar server:
server ی است که درخواستهای SIP Register را می پذیرد. SIP مفهومی به نام ثبت کاربر دارد به این معنی که یک کاربر تعیین می کند که در شبکه در یک آدرس خاص در دسترسی است . این ثبت از طریق انتشار یک درخواست R از طرف کاربر به register server انجام می شود . یک register server می تواند با یک Proxy server یا redirect server ترکیب شود .
آدرس دهی SIP
مثل هر پروتکل signaling ، درخواستها و پاسخها به آدرس ویژه ارسال می شوند . در SIP ، این آدرسها به عنوان SIP URL شناخته می شوند. این آدرسها به فرم user@host هستند ، که شبیه آدرس e-mail است . در اکثر حالتها ، یک ادرس SIP ی کاربر معین در واقع می تواند از روی آدرس e-mail کاربر حدس زده شود ، یا اینکه آنها شبیه به نظر می رسند ، اما متفاوت هستند در حالیکه یک آدرس e-mail از کی mailto URL استفاده می کند ( مثلmailto:collection[@]home.net ) ، یک SIP URL چنین syntax دارد،sip:Collection[@]home.
منبع: telecomtamin
ttttttttttttttttttttttt
مرکز تلفن تحت شبکه چیست
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
مرکز تلفن تحت شبکه چیست، مجموعهISG با پاسخ دهی به سوال مرکز تلفن تحت شبکه چیست و ارائه توضیحات مناسب در این باره، به شما عزیزان کمک میکند تا مرکز تلفن ویپ مناسب مجموعه خود را تهیه نموده و سیستم تحت شبکه خود را راه اندازی نمایید. همچنین از طریق مراجعه به قسمت مرکز گرنداستریم میتوانید به مقایسه قیمت و قابلیت های مراکز نیز دستیابی داشته باشید. در ابتدا تصمیم داریم به یک توضیح کلی در رابطه با مرکز تلفن voip بپردازیم. مرکز تلفن ویپ یا IPPBX به نسل جدیدی از مرکز تلفن تحت شبکه گفته میشود که سرویس های یکپارچه مخابراتی را با امکاناتی بسیار فراتر از سانترال های سنتی و در قالب سیستم ویپ ارائه می دهند.
مرکز تلفن تحت شبکه چیست
مرکز تلفن تحت شبکه چیست، مرکز تلفن voip یک سیستم تلفنی است که بیشتر برای دریافت و برقراری تماس تلفنی استفاده می شود و به عبارتی میتوان گفت یک مرکز تماس میباشد که برای تعداد زیادی کارمند و تماس طراحی شده است. یکی از قابلیت های مهم در تعریف مرکز تلفن تحت شبکه چیست ، در میان کاربران این میباشد که مرکز گرنداستریم، به شرکتها امکان می دهند خدمات مشتری مستند و ثبت شده ای را به گروههای زیادی از مشتریان ارائه دهند و همچنین کسب و کار های بزرگی که برای برقراری ارتباط با مشتریان خود از مراکز تماس استفاده می کنند، با استفاده از خدماتی مانند پشتیبانی مشتری و پشتیبانی فنی یک شرکت می توانند مرکز تماس خود را اداره کنند یا شخص ثالثی را برای این خدمات قرارداد دهند.
در ادامه بحث مرکز تلفن تحت شبکه چیست ، باید گفت مرکز تلفن تحت شبکه یا همان مرکز تلفن ip الهام گرفته از کلمه ویپ و مختصر شده ی کلمه Voice Over Protocol یعنی انتقال صدا در بستر شبکه اینترنت است یعنی در آن صدا به جای انتقال روی خطوط سیمی و مسی به صورت سیگنال آنالوگ روی بستر شبکه و به شکل دیتا و داده دیجیتال منتقل می شود. به عبارت دیگر میتوان گفت، مرکز تلفن تحت شبکه IP PBX از طریق اینترنت مکالمه تلفنی را با تبدیل سیگنال های صوتی آنالوگ به دیجیتال برقرار و دریافت می کند و تماس ها را به یک ارائه دهنده خدمات VoIP هدایت می کند تا شروع و خاتمه هر تماس را مدیریت کند.
شما کاربران عزیز برای درک بهتر مسئله مرکز تلفن تحت شبکه چیست و راه اندازی مرکز تلفن تحت شبکه مناسب مجموعه خود، ابتدا باید تعداد تماس ها و قابلیت های ارائه شده که از مرکز مجموعه خود میخواهید را بشناسید. یک مرکز تماس ویپ باید دارای قابلیت توزیع خودکار تماس ها و پاسخ صوتی تعاملی برای مرکز تماس ورودی یا خروجی باشد. جهت برقراری ارتباط، VoIP روشی کارآمد برای اتصال تلفن از طریق پهنای باند است و همچنین یک مرکز تماس بسته به اندازه خود می تواند روزانه هزاران تماس را پذیرفته و یا ارسال کند.
مرکز تلفن تحت شبکه چیست و انواع آن
مرکز تلفن تحت شبکه چیست، امروز به بررسی مرکز تلفن تحت شبکه سری ucm6300 که یکی از تولیدات جدید شرکت آمریکایی گرنداستریم و از با کیفیت ترین مراکز تلفن ip می باشد که برای شرکت ها و دفاتر کار کوچک تا بزرگ طراحی گردیده است. سری جدید مراکز 63xx با بهینه سازی کلیه امکانات سری قدیمی خود از امکانات عمومی مانند کنفرانس، انتقال تماس در حین مکالمه و یا دائم و انتظار مکالمه پا را فراتر گذاشته و از امکانات بی نظیری مانند تماس اینترنتی، صندوق صوتی و ضبط مکالمات بدون هزینه های اضافی بهره مند شده است. بسیار لذت بخش خواهد بود در زمان عدم حضورتان در محل کار داخلی محل کار را روی کامپیوتر یا موبایل خود بدون هزینه اضافی به همراه داشته باشید.
سانترال ویپ سری جدید برای راه حل یکپارچه ارتباطات قدرتمند و مقیاس پذیر در یک سکوی آسان برای مدیریت با هزینه صدور مجوز طراحی شده است. مشاغل می توانند تمام فناوریهای ارتباطی خود را در یک شبکه متمرکز متحد کنند که شامل صدا، فیلم، داده، تحرک، ارتباطات داخلی، امکانات، دسترسی و موارد دیگر باشد. اکوسیستم UCM6300 سفارشی سازی و کنترل IP PBX پیش فرض را با دسترسی از راه دور به یک راه حل ابری برای ایجاد یک بستر ارتباطی ترکیبی با مدیریت آسان برای مشاغل در همه اندازه ها، جفت میکند. مرکز تلفن UCM6300، سری صوتیUCM6300 ،UCM RemoteConnect and Wave یک راه حل ارتباطی و همکاری قدرتمند، آسان برای مدیریت و انعطاف پذیر را برای هر سازمانی فراهم میکند.
این بسته راه حل UCM6300 Series & UCM6300 Audio Series IP PBX ها را ارتقا می دهد تا به راحتی و ایمن به خارج از شبکه محل دسترسی داشته باشید تا از کارمندان راه دور پشتیبانی نماید. هنگام استفاده از UCM RemoteConnect، یک سرویس مبتنی بر ابر از طریق سیستم مدیریت دستگاه Grandstream ، اکوسیستم یک سرویس ابر همراه برای سری UCM6300 ارائه می دهد که پیمایش خودکار و فایروال NAT همیشه روشن را برای اطمینان از اتصالات ایمن توسط کاربران از راه دور ارائه می دهد. اکوسیستم UCM6300 برای سازمانهایی که دارای کارمندان در محل و از راه دور، متخصصان فناوری اطلاعات و نیروهای کار با مسافت زیاد یا بسیاری از مکانهای جدا شده از لحاظ جغرافیایی هستند ایده آل است.
مرکز تلفن تحت شبکه دارای قابلیت های بسیار زیاد و کاربردی برای تمامی افراد در جامعه میباشد. امروزه به این دلیل که بیشتر افراد جامعه، تمایل زیادی برای تحت شبکه و ویپ شدن سیستم خود دارند، انتخاب خود را بر اساس راحتی و به روز بودن سیستم ها میگذارند و از سانترال های سنتی فاصله گرفته و به سمت مراکز تحت شبکه جدید میروند. مراکز ویپ گرنداستریم که از کامل ترین و فول امکانات ترین مراکز موجود در بازار میباشد با ارائه قابلیت های بسیار زیاد از جمله، ارتباطات یکپارچه راه حل، همکاری، تأمین ابری صفر لمسی و سیستم مدیریت، امکان فعالیت از راه دور و سرویس ابری و همچنین ارائه برنامه وب و تلفن همراه برای iOS و اندروید، کاربران را بسیار مشتاق استفاده از این مراکز کرده.
مرکز تلفن ویپ سری UCM6300مرکز تلفن تحت شبکه چیست، در ادامه مقاله مرکز تلفن تحت شبکه چیست باید گفت، مرکز تلفن ویپ سری UCM6300 به مشاغل اجازه میدهد تا راه حل های ارتباطی و همکاری یکپارچه و مقیاس پذیر بسازند. این سری از PBX های IP پلتفرمی را فراهم می کنند که تمام ارتباطات تجاری را در یک شبکه متمرکز از جمله صدا، تماس تصویری، کنفرانس ویدیویی، نظارت تصویری، جلسات وب، داده ها، تجزیه و تحلیل، تحرک، دسترسی به امکانات، تلفن های داخلی و غیره متحد می کند. در ادامه مقاله به معرفی برخی ویژگی های اساسی این مراکز خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.
پشتیبانی از حداکثر 3000 کاربر و حداکثر 450 تماس همزمانارائه پیکربندی صفر از نقاط پایانی Grandstream SIP فراهم نمودن امکان ارتباط با همه کاربران و راه حل های UCM6300 برای Android و iOS از طریق Waveدر دسترس بودن سیستم عامل های CRM و PMS با API برای ادغام شخص ثالثحفاظت امنیتی پیشرفته با بوت امن، گواهی منحصر به فرد و رمز عبور پیش فرض تصادفی برای محافظت از تماس ها و حساب ها
پشتیبانی از پلتفرم داخلی پیام رسانی فوری (IM)، کنفرانس صوتی و جلسات وب که از دسترسی به رایانه ها، دستگاه های تلفن همراه و نقاط پایانی SIP
پشتیبانی از سه پورت شبکه RJ45 با قابلیت تشخیص خودکار گیگابیت با PoE+ یکپارچه و روتر NATسازگار با GDMS برای راه اندازی، مدیریت و نظارت بر ابر
بر اساس سیستم عامل تلفن منبع باز Asterisk* نسخه 16
در پایان توضیح به سوال مرکز تلفن تحت شبکه چیست، UCM RemoteConnect (BETA) به مشاغل اجازه می دهد تا به راحتی یک راه حل همکاری امن برای کارمندان حاضر در شرکت و از راه دور ایجاد کنند. این سرویس ابری همراه، پیمایش خودکار و روشن NAT را برای اطمینان از اتصالات ایمن توسط کاربران از راه دور ارائه می دهد. UCM RemoteConnect یک اکوسیستم کامل از ابزارها، خدمات و مدیریت از راه دور برای سری UCM6300 را ارائه می دهد. به طور کلی میتوان گفت UCM RemoteConnect بستر ایده آل برای هر سازمانی است که به دنبال حمایت ایمن از کارمندان از راه دور است.Wave یک برنامه تلفن همراه و وب است که ابزارهای همکاری صوتی و تصویری از راه دور را برای مشاغلی که از IP PBX سری UCM6300 Grandstream استفاده می کنند، ارائه می دهد. این پلتفرم به کاربران امکان می دهد به راحتی برنامه ریزی کرده و جلسات را برگزار کنند و همچنین از هر کجا و در هر زمان به تماس ها و کنفرانس ها ملحق شوند. این برنامه با شبکه های Wi-Fi و 2G/3G/4G سازگار بوده و به کاربران سری UCM6300 اجازه می دهد تا با سایر برنامه های افزودنی، تلفن ثابت و شماره تلفن همراه تماس بگیرند. پشتیبانی از وضوح ویدئویی تا 1080p HD صدای HD را برای جلسات و تماس های شفاف و همچنین پشتیبانی از بلوتوث، USB و سایر هدست ها نیز از دیگر قابلیت های ارائه شده توسط این مراکز میباشد. در ادامه مقاله به معرفی افرادی خواهیم پرداخت که این قابلیت ها برایشان بسیار ضروری و حائز اهمیت میباشد.
کارمندان فعال از راه دور: نیروهای کار فعال از راه دور، به ابزارهایی برای سهولت همکاری با یکدیگر و برنامه های افزودنی، بدون دسترسی به نقاط پایانی IP دسکتاپ خود، نیاز دارند.
متخصصان فناوری اطلاعات: تیم های فناوری اطلاعات که نیاز به مدیریت و امنیت دسترسی از راه دور به یک راه حل تجاری در محل دارند، با مدیریت و سفارشی سازی و پیکربندی کل استقرار دستگاه ها در یک پلت فرم ابر متمرکز، راه حلی برای نیاز خود می یابند.
دفاتر و مراکز: دفاتر با استفاده از این قابلیت های مراکز، میتوانند محیط کار انعطاف پذیرتری ایجاد کرده و همه کاربران را در ارتباط نگه دارند و یک فضای همکاری بینظیر ایجاد کنند.مدیریت دولتی: از روستاها گرفته تا شهرهای بزرگ و کوچک، مراکز سری UCM6300 میتوانند، تمام نقاط را به هم متصل کنند و نهادهای دولتی به یک شبکه مرکزی برای کمک به مقامات موثرتر عمل کنند.
مراکز تماس خدماتی: سری UCM6300 میتواند برای مراکز تماس استفاده شده و بهترین خدمات و مدیریت به مشتریان ارائه گردد.
دفاتر چند شعبه: سری UCM6300 بستری را فراهم می آورد که همه دفاتر و کارمندان در شعبه های مختلف را در یک شبکه متمرکز متحد کرده و ارتباطات و همکاری ایمن را از طریق نقاط پایانی SIP، دستگاه های تلفن همراه و موارد دیگر امکان پذیر می سازد.
شما عزیزان می توانید برای خرید و مشاهده تلفن تحت شبکه به آدرس اینترنتیISG مراجعه نمایید.
ttttttttttttttttttttttt
نحوه کار تلفن تحت شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
نحوه کار تلفن تحت شبکه، میتوان گفت که درک voip و تلفن تحت شبکه همیشه آسان نیست و نیاز به دانستن اطلاعات کاربردی در این زمینه دارد. بنابراین مجموعهISG با هدف آشنایی بیشتر و بهتر شما عزیزان درباره تجهیزات ویپ مانند تلفن ویپ و نحوه کار تلفن تحت شبکه اقدام به ارائه مطالب مفید در این زمینه کرده است. اگر مطمئن نیستید که تلفن ویپ چگونه کار می کند یا اصطلاح تلفن voip به چه معناست، در ادامه با ما همراه باشید.
آشنایی با نحوه کار تلفن تحت شبکه
نحوه کار تلفن تحت شبکه، قبل از اینکه به جزئیات تلفن ویپ بپردازیم، اجازه دهید ابتدا تعریف کنیم که VoIP چیست. VoIP یک پروتکل ارتباطی است که صدای گویندگان را به مجموعه ای از بسته های دیجیتال تبدیل می کند. سپس، به جای ارسال از طریق شبکه تلفن استاندارد، آن بسته ها از طریق اینترنت منتقل می شوند. بستههای صوتی در تماس VoIP مانند هر نوع داده دیجیتالی دیگر، مانند پیام های ایمیل یا سندی که در برنامه ذخیره سازی ابری مورد علاقهتان آپلود میشود، به صورت آنلاین حرکت میکنند.
وقتی صاحبان کسب و کارها از ما میپرسند که آیا انواع تلفن تحت شبکه مانند تلفن هایی که کارمندانشان در حال حاضر روی میز خود دارند، تلفن های فیزیکی هستند، پاسخ ما این است که هم بله هم نه. این موضوع به این دلیل است که اصطلاح تلفن voip به سادگی به هر دستگاهی اشاره دارد که با فناوری VoIP (Voice over Internet Protocol) فعال باشد. این دستگاه می تواند یک تلفن رومیزی واقعی باشد که شباهت زیادی به تلفن های آنالوگ دارد، به علاوه می تواند یک رایانه، تبلت، تلفن همراه یا سایر دستگاه های متصل به اینترنت مجهز به نرم افزار voip نیز باشد.
یک بحث جامع در مورد جزئیات فنی VoIP می تواند بسیار پیچیده باشد، بنابراین در اینجا توضیحی غیرتکنولوژیک و ساده ارائه شده است. voip ابتدا یک تماس تلفنی آنالوگ استاندارد را انجام می دهد. آنالوگ نوعی تماس است که امروزه اکثر خانه ها و مشاغل هنوز از طریق شبکه تلفن سوئیچ شده عمومی (PSTN) برقرار می کنند اما یک آی پی فون در قدم بعدی آن تماس آنالوگ را به بسته های دیجیتال تبدیل می کند. سپس، به جای سفر از طریق شبکه تلفن استاندارد، آن بسته ها از طریق اینترنت به مسیر های دیگر در تماس منتقل می شوند.
یک سیستم گوشی تلفن ویپ به شما این امکان را می دهد که ارتباطات تجاری شرکت خود را بیشتر در یک راه حل واحد ادغام کنید، نه اینکه مدیریت بسیاری از ابزار های ارتباطی و فروشندگان مختلف را به شما واگذار کند که همیشه با هم خوب کار نمی کنند. نحوه کار تلفن تحت شبکه به گونه ای است که به شما این امکان را می دهد تا کارکنان خود را از پشت میز نشستن های طولانی رها کنید زیرا شماره تلفن دفتر آنها دیگر محدود به تلفن خاصی نخواهد بود. و آنها میتوانند در هر جایی از شرکت تماس روی داخلی خط خود را با استفاده از هر تلفن آی پی دیگری دریافت کنند.
تلفن ویپ اختصاصی که به آنها آی پی فون یا همان تلفن تحت شبکه نیز گفته می شود باید بیان داشت که، یک تلفن voip مانند یک تلفن تجاری رومیزی استاندارد به نظر می رسد، اما با اتصال اترنت و یا قابلیت Wi-Fi به جای داشتن کانکتور به درگاه تلفن استاندارد. این ویژگی باعث می شود که بتوان آن را به یک روتر در خانه یا محل کار شما متصل کرد. همچنین میتوانید آی پی فون خود را به سوئیچ شبکه نیز متصل کنید.
شرایط بعد از ارتقا به سیستم ویپ
نحوه کار تلفن تحت شبکه، ممکن است این سوال برایتان پیش بیاید که وقتی به یک سرویس VoIP سوئیچ می کنیم و تلفن های مجموعه خود را به آی پی فون ارتقا میدهیم، برای شماره های تجاری موجود ما چه اتفاقی می افتد؟ در جواب باید گفت که نحوه کار تلفن تحت شبکه بسیار انعطاف پذیر است بدان معنا که وقتی از ارائه دهنده تلفن فعلی خود به سرویس VoIP تغییر میکنید، میتوانید شماره های موجود خود را نیز به سرویس جدید خود منتقل کنید، مهم نیست که کسب و کار شما چند شماره تلفن دارد.
شما می توانید شماره های محلی، شماره های رایگان، شماره تلفن ثابت و بی سیم و حتی شماره های بین المللی خود را در بسیاری از کشورها نگه دارید. به عبارت دیگر، هنگامی که به سیستم تلفن کسب و کار VoIP ارتقا می دهید، نیازی به از دست دادن شماره تلفن های تجاری ندارید که کارمندان، مشتریان، فروشندگان و شرکای شما به استفاده از آن عادت کرده اند.
به عنوان سخن پایانی و خلاصه ای برای مقاله نحوه کار تلفن تحت شبکه بیان میداریم که تنها چیزی که برای فعال کردن سیستم ویپ در شرکت خود نیاز دارید یک اتصال اینترنت پرسرعت و یک دستگاه دارای VoIP فعال مانند تلفن تحت شبکه گرنداستریم یا هر کمپانی دیگری که ارائه کننده تجهیزات ویپ است داشته باشید. تلفن تحت شبکه مزایای بسیاری دارد بنابراین، از ریسک کردن برای تغییر سیستم تلفن کنونی خود جهت به دست آوردن بهترین نتایج ممکن و ارتقای سطح ارتباطات خود نترسید.
شما همراهان گرامی می توانید برای مشاهده و خرید انواع تلفن تحت شبکه و تجهیزات شبکه به آدرس اینترنتیISG مراجعه کنید.
ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ شبکه چگونه کار می کند
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
در این مقاله آموزش می بینید که سوئیچ شبکه چگونه کار می کند و یک بلوک اصلی شبکه را تشکیل میدهند که دستگاههای شما را به یکدیگر متصل میکند. سوئیچ شبکه بلوک های اصلی ساختمان برای هر شبکه هستند. آنها چندین دستگاه مانند رایانه، نقاط دسترسی بی سیم، چاپگرها و سرورها را به هم متصل می کنند. در همان شبکه در یک ساختمان یا محوطه دانشگاه. یک سوئیچ به دستگاه های متصل امکان می دهد اطلاعات را به اشتراک بگذارند و با یکدیگر صحبت کنند. شما می توانید برای خرید سوئیچ شبکه به فروشگاه اینترنتیISG مراجعه نمایید.
سوئیچ های مدیریت نشده
در پاسخ به این سوال که سوئیچ شبکه چگونه کار می کند برای سوئیچ شبکه های مدیریت نشده به این جواب می رسیم که یک سوئیچ شبکه مدیریت نشده طراحی شده است تا بتوانید به سادگی آنها را وصل کنید و بدون نیاز به پیکربندی کار کنند. سوئیچ شبکه های مدیریت نشده معولا برای اتصال اولیه هستند. اغلب آنها را در شبکه های خانگی یا هر جا که به چند پورت دیگر نیاز دارید، مانند پشت میز کار، آزمایشگاه یا اتاق کنفرانس خواهید دید.
سوئیچ های مدیریت شده
در ادامه ی پاسخ به سوئیچ شبکه چگونه کار می کند، سوئیچ شبکه های مدیریت شده امنیت بیشتر و ویژگی ها و انعطاف پذیری بیشتری را به شما می دهند زیرا می توانید آنها را به گونه ای تنظیم کنید که شبکه خود را به صورت سفارشی تنظیم کنید. با این کنترل بیشتر، می توانید بهتر از شبکه خود محافظت کنید و کیفیت خدمات را برای کسانی که به شبکه دسترسی دارند بهبود بخشید.
سوئیچ شبکه چگونه کار می کند و هاب ها و سوئیچ شبکه چیست
هاب شبکه یک نقطه اتصال مرکزی برای دستگاه های موجود در یک شبکه محلی یا LAN است. اما محدودیتی برای میزان پهنای باندی که کاربران می توانند در یک شبکه مبتنی بر هاب به اشتراک بگذارند وجود دارد. هر چه دستگاه های بیشتری به هاب شبکه اضافه شود، مدت زمان بیشتری طول می کشد تا داده ها به مقصد برسند. سوئیچ شبکه از این محدودیت ها و سایر محدودیت های هاب شبکه جلوگیری می کند.
یک شبکه بزرگ ممکن است شامل چندین سوئیچ شبکه باشد که گروه های مختلف سیستم های کامپیوتری را به هم متصل می کند. این سوئیچ ها معمولاً به یک روتر متصل می شوند که به دستگاه های متصل اجازه دسترسی به اینترنت را می دهد.
روتر چیست و چگونه در شبکه کار می کند؟
در بالا به سوال سوئیچ شبکه چگونه کار می کند پاسخ دادیم حالا می خواهیم در خصوص روتر شبکه صحبت کنیم با ما همراه باشید. در حالی که سوئیچ ها به دستگاه های مختلف در یک شبکه اجازه برقراری ارتباط را می دهند، روترها به شبکه های مختلف اجازه برقراری ارتباط را می دهند. روتر یک دستگاه شبکه است که بسته های داده را بین شبکه های کامپیوتری هدایت می کند. یک روتر می تواند رایانه های شبکه را به اینترنت متصل کند، بنابراین چندین کاربر می توانند یک اتصال را به اشتراک بگذارند. روترها به اتصال شبکه ها در یک سازمان یا اتصال شبکه های چندین شعبه کمک می کنند. و یک روتر به عنوان یک توزیع کننده کار می کند. ترافیک داده را هدایت می کند و بهترین مسیر را برای انتقال اطلاعات در سراسر شبکه انتخاب می کند تا به بهترین نحو ممکن منتقل شود.
چگونه سوئیچ شبکه را با روتر راه اندازی کنیم؟
ممکن است متوجه شوید که باید تعداد پورت هایی را که می توانند به روتر خود متصل شوند افزایش دهید، بنابراین می توانید یک سوئیچ شبکه برای اتصال به روتر خود تنظیم کنید. سوئیچ شبکه شما از طریق یکی از پورتهای روتر به روتر متصل میشود و تعداد دستگاههای موجود در شبکه اداری کوچک شما مانند رایانههای رومیزی، چاپگرها، لپتاپها و غیره را که دارای اتصال سیمی به اینترنت هستند، افزایش میدهد.
شروع کار با دستگاه شبکه مناسب نیازمند صحبت با یک مشاور فروش متخصص است که نیازهای خاص شما را درک کند. شما یک شبکه ایمن، قابل اعتماد و مقرون به صرفه دریافت خواهید کرد که توسط تیم فنیISG پشتیبانی می شود و برای رفع نیازهای امروز شما سفارشی شده است و مسیر روشنی را برای فردا به شما می دهد.
شما می توانید برای دریافت اطلاعات در خصوص انواع سوئیچ شبکه و روتر شبکه با شماره ی 41525-021 تماس بگیرید تا با مشاوران ما صحبت کنید.
ttttttttttttttttttttttt
VoIP چیست و چگونه کار می کند؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
VoIP چیست و چگونه کار می کند؟
شاید این سوال برای شما پیش بیاید که VoIP چیست و چگونه کار می کند؟ ویپ پروتکل صوتی از طریق اینترنت (VoIP) یک فن آوری اثبات شده است که به شما امکان می دهد هر کسی از طریق اتصال به اینترنت تماس تلفنی با آیپی فون (IP-phone) برقرار کند. با ظهور پهنای باند، VoIP به گزینه قطعی خدمات تلفن برای مصرف کنندگان و مشاغل تبدیل شده است. مردم از استفاده از خدمات تلفنی VoIP در خطوط تلفن سنتی لذت می برند. چرا؟ قابلیت های بسیار بیشتری نسبت به تلفن های آنالوگ ارائه می دهد. و می تواند همه کارها را با کمتر از نیمی از هزینه انجام دهد.
ارائه دهندگان خدمات تلفن ابری دارای ویژگی های قدرتمندی هستند که با خدمات تلفن استاندارد مشاهده نمی شوند. منشی تلفنی، ضبط تماس، شناسه تماس گیرنده سفارشی، پست صوتی به ایمیل و موارد دیگر به علاوه، می توانید از هرجایی تماس بگیرید و کار کنید.
ما این راهنما را گسترش داده ایم تا نگاهی دقیق به آنچه شما باید در مورد پروتکل انتقال صدا از طریق اینترنت بدانید، داشته باشیم. ما همه مواردی را که می خواهید بدانید، از جمله مزایای خدمات تلفنی راه اندازی VoIP را پوشش خواهیم داد.
VoIP چیست؟ VoIP چیست و چگونه کار می کند؟
VoIP مخفف Voice over Internet Protocol است که روش قرار دادن و دریافت تماس های تلفنی از طریق اینترنت را توصیف می کند. بیشتر مردم VoIP را جایگزین شرکت تلفنی محلی می دانند. اگر نام آدرس IP را شنیده اید، آن آدرس پروتکل اینترنت شماست. آدرس IP نحوه ارتباط کامپیوترها و دستگاه ها با یکدیگر در اینترنت است. VoIP در واقع همه چیز جدید نیست. تلفن از اواخر دهه 90 برای برقراری تماس تلفنی به خطوط دیجیتال اعتماد کرده است. VoIP روشی مقرون به صرفه برای رسیدگی به تعداد نامحدود تماس است. بنابراین، این برای شما چه معنایی دارد؟
اگر اتصال اینترنتی دارید، بدون نیاز به خدمات تلفن محلی با هر کسی تماس می گیرید. راه حل های VoIP روی هر رایانه ای کار می کنند زیرا این سیستم بر اساس استانداردهای باز چندین ساله ساخته شده است.
ارائه دهندگان خدمات VoIP بیشتر از برقراری تماس عمل می کنند. آنها مسیریابی تماس های خروجی و ورودی را از طریق شبکه های تلفنی موجود انجام می دهند. تلفنهای ثابت و تلفن های همراه به شبکه تلفن همگانی (PSTN) بستگی دارد. تلفن های سنتی از خطوط آنالوگ برای انتقال سیگنال های صوتی استفاده می کنند. اگر می خواهید تماس بگیرید، باید سیم کشی اضافی نصب کنید. بسیاری از مشاغل به سخت افزارهای تخصصی خدمات تلفن اعتماد می کنند. این تجهیزات به عنوان صرافی خصوصی شعبه (PBX) شناخته می شوند. این برنامه داخلی تلفن داخلی را به شبکه تلفن عمومی متصل می کند. نصب و نگهداری سانترال ها معمولاً بسیار پرهزینه است. گزینه بهتری وجود دارد:
یک ارائه دهنده معتبر VoIP می تواند همه کارها را برای شما انجام دهد. تلفن IP (آیپی فون)خود را به برق وصل کنید و کارتان تمام شد. این تلفن های دیجیتال برای برقراری ارتباط از اینترنت پرسرعت شما استفاده می کنند. VoIP تماس های تلفنی شما را به داده تبدیل می کند و از طریق اینترنت ارسال می شود. اگر سیگنال Wi-Fi قوی دارید می توانید از کابلهای اترنت استفاده کنید یا از آنها صرف نظر کنید. این کار را با هزینه بسیار کمتری نسبت به سیستم های تلفنی قدیمی انجام می دهد. Voice over IP مزایای بسیاری نسبت به سرویس تلفن سنتی دارد.
VoIP ویپ چگونه کار می کند؟
Voice over IP از پروتکل اینترنت استفاده می کند، یک عنصر اساسی در اینترنت. تلفن IP نوآوری عظیمی از سیستم مخابراتی صد ساله است. برای تماس های تلفنی، مکالمه با استفاده از بسته های داده کوچک رد و بدل می شود. اینترنت می تواند این بسته های داده را در کمتر از یک ثانیه به سراسر جهان ارسال کند. برای تلفن اینترنتی، این بسته ها بین تلفن شما و یک ارائه دهنده VoIP حرکت می کنند. یک سیستم تلفنی VoIP تماس بین تلفنهای دیگر یا بیشتر با یک شرکت تلفنی دیگر را تسهیل می کند. این برنامه همچنین توابع مفید دیگری مانند پست صوتی، انتقال تماس، ضبط تماس و موارد دیگر را فراهم می کند. در چهار مرحله، نحوه کار VoIP در اینجا آمده است.
تلفن شما در شبکه محلی (LAN) به سوئیچ یا روتر شما متصل می شود.
وقتی شماره تلفن را می گیرید ، تلفن IP شما به ارائه دهنده خدمات VoIP شما می گوید كه با طرف مقابل تماس بگیرید.
سرویس VoIP شما تماس برقرار می کند و بسته های داده را از تلفن IP شما رد و بدل می کند.
تلفن VoIP شما این سیگنال های دیجیتالی را به صدای قابل شنیدن تبدیل می کند.
پروتکل صوتی از طریق اینترنت شرکت تلفن را به طور کامل دور می زند. هر کجا که اینترنت پهن باند داشته باشید، می توانید از VoIP استفاده کنید. این یک ارتقا significant قابل توجه از سیستم تلفن آنالوگ است. شما برای استفاده از VoIP قبلاً به تجهیزات اختصاصی و گران قیمت احتیاج داشتید اما این بیش از 20 سال پیش بود! امروزه VoIP بر اساس استانداردهای باز مانند پروتکل شروع جلسه (SIP) ساخته شده است. SIP قابلیت همکاری کامل بین تلفن های مختلف میز کار، تلفن های کنفرانسی و برنامه های VoIP را فراهم می کند. تمام آنچه شما نیاز دارید اتصال به اینترنت باند پهن (کابل، DSL یا فیبر) است و می توانید از تمام مزایای VoIP بهره مند شوید.
مزایای استفاده از سیستم تلفنی ویپ (تحت شبکه)
در ادامه ی پاسخ به این سوال که VoIP چیست و چگونه کار می کند؟ به بعضی از مزایای سیستم ویپ می پردازیم.
هزینه کمتر: بسیاری از مصرف کنندگان و مشاغل به طور قابل توجهی به صرفه جویی در هزینه پی برده اند و بیش از 60٪ قبض تلفن خود را کاهش داده اند.
صدای با کیفیت بالا : تفاوت محسوسی در کیفیت تماس وجود دارد، بنابراین صدا خفه یا مبهم نیست.
ویژگی های پیشرفته : ویژگی های برتر و مهم برای اداره شرکت شما مانند ضبط مکالمه و صف های تماس. آنها غالباً در برنامه های خدمات تلفنی مشاغل گنجانده می شوند.
آماده از راه دور: در هر کجا که کار می کنید از سرویس تلفن خود استفاده کنید. اگر از خانه کار می کنید، نصب فنی لازم نیست.
ویژگی های برتر سیستم تلفنی VoIP
ویژگی های جذاب موجود در سیستم تلفن اداری مبتنی بر ابر چیست؟ در اینجا محبوب ترین ویژگی های VoIP وجود دارد که مشاغل از آنها استفاده می کنند. این ویژگی های تلفن شغلی بسته به نیاز شما کم و بیش اهمیت خواهد داشت.
منشی تلفنی: با منوی تلفنی که به تماس های ورودی سلام می کند، یک تصویر حرفه ای تهیه کنید. اگر با یک شرکت تماس گرفته اید و مجبور شده اید برای فروش 1 ، 2 را برای پشتیبانی فشار دهید، از یک مستخدم استفاده کرده اید. یک سرویس دهنده اتومبیل به شما کمک می کند تا تماس گیرندگان را به سمت شخص یا بخش مناسب هدایت کنید. می توانید خارج از ساعات کاری تماس ها را به پست صوتی خود یا جاهای دیگر هدایت کنید.
برنامه های موبایل و دسک تاپ: با ارتباطات ابری، تماس ها را از دست نخواهید داد زیرا در دفتر کار نیستید. اکنون چندین ارائه دهنده خدمات VoIP برنامه ای برای رایانه و دستگاه همراه شما ارائه می دهند. مهم این است که تیم خود را به یک راه حل VoIP برای کار در خانه مجهز کنید. این برنامه ها به شما امکان برقراری تماس تلفنی، پیوستن به تماس های کنفرانسی، مبادله پیام های متنی و موارد دیگر را می دهند. می توانید از این برنامه های ارتباط از راه دور با یا بدون تلفن میز جداگانه استفاده کنید. این انتخاب تو است.
کیفیت تماس HD: تقریباً هیچ چیز بدتر از این نیست که از تماس گیرندگان بخواهید تکرار کنند. صدای HD کیفیت صدا را در تماس های تلفنی شما افزایش می دهد. این فناوری VoIP باعث می شود تماس های تلفنی دو برابر تماس تلفنی استاندارد واضح باشد. برای حتی صدای کامل تر، بسیاری از هدست ها و تلفن های VoIP قابلیت حذف صدا را دارند. این کیفیت صدای با کیفیت بالا حتی برای تماس های از راه دور نیز قابل توجه است.
ضبط تماس: سیستم تلفن خود را برای ضبط تماس های تلفنی بین مشتریان و کارمندان خود اهرم کنید. آیا تیم شما تماس ها را با دقت و دقت انجام می دهد؟ ضبط مکالمات از طریق سیستم تلفنی شما زمینه هایی را برای پیشرفت تیم شما نشان می دهد. بعلاوه، ایمن است، بنابراین فقط افراد مجاز می توانند به آن دسترسی داشته باشند. مزیت ضبط تماس VoIP این است که برای همه طرف قابل تشخیص نیست. همچنین برخلاف سیستم های ثابت PBX به سخت افزار اضافی نیاز ندارد.
با مطالعه ی دقیق این مقاله ومقالات مربوط به سیستم تلفنی ویپ و آیپی فون ها می توانید به مزیت های این سیستم نسبت به تلفن سانترال های قدیمی پی ببرید و بهترین گزینه را برای محل کار و شرکت و یا سازمان خود انتخاب کنید.
ttttttttttttttttttttttt
Voip چیست و چگونه کار میکند
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ما در این مقاله قصد داریم که با نوشتاری ساده به شما بگوئیم که Voip چیست و چگونه کار میکند؟ در واقع شما میتوانید از طریق این تکنولوژی (Voip) قادر به برقراری ارتباط تلفنی باشید. این فناوری قادر است که صدای شما را به سیگنالهای دیجیتالی تبدیل نماید و به شما این امکان را بدهد تا به طور مستقیم از رایانه، تلفن voip و سایر دستگاههای داده محور تماس خود را برقرار نمائید. به یاد داشته باشید که شما برای استفاده از این فناوری به شبکه و اینترنت نیاز خواهید داشت.Voip نامهای دیگری نیز دارد. از جمله: تلفن IP، تلفن پهن باند یا تلفن اینترنتی.بنابراین، شما میتوانید در هر زمان و هر مکان با استفاده از رایانهی متصل به اینترنت، هدست و صدا از طریق VoIP تماس تلفنی خود را برقرار کرده و تلفنهای سنتی خود را کنار بگذارید.در نتیجه، میتوان چنین گفت کهVoIP برای بیزینسها و مشاغلهای گوناگون بسیار کاربردی خواهد بود و تا حد زیادی از هدررفت هزینهها جلوگیری مینماید.اکنون پس از مطالعهی این چکیده میتوانید در ادامه با ما همراه باشید تا اطلاعات بیشتری را در این زمینه به دست آورید.VOIP چیست:حال که به اختصار توضیحاتی را در مقدمه برای شما آوردیم، بهتر است که به صورت کاملتر این فناوری را به شما معرفی نمائیم. تا اکنون متوجه شدیم که Voip نوعی تماس تلفنی پیشرفته میباشد که از طریق شبکه رخ میدهد. شما میتوانید با استفاده از بستر اینترنت به راحتی از این فناوری استفاده نمائید و ارتباط خود را با شخص مورد نظر برقرار کنید.همانطور که همهی ما میدانیم در زمان استفاده از تلفنهای سنتی ارتباط ما تنها به یک تلفن ثابت بسنده میکند. به عبارتی ما برای برقراری ارتباط، محدود به یک تلفن ثابت خواهیم شد. اما کاربرانی که VOIP را جایگزین تلفنهای ثابت و سنتی میکنند، میتوانند به راحتی و بدون محدودیت از طریق لبتاپ، تلفن هوشمند معمولی (با استفاده از یک برنامه)، رایانه و تلفنهای سازگار با VOIP تماسهای تجاری خود را برقرار و دریافت نمایند.علاوه بر این همانطور که در چکیدهی این مقاله برایتان نوشتیم، استفاده از این تکنولوژی بسیار مقرون به صرفه خواهد بود و از هدررفت هزینه نیز جلوگیری خواهد کرد. چرا؟ چون تماسهای داخلی و همچنین بینالمللی شما از طریق اینترنت صورت میگیرد و در نهایت در قیاس با تلفنهای سنتی، هزینههای کمتری را در بر میگیرد.لازم به ذکر است که اغلب ارائهدهندگان VOIP تجاری، بدون هیچ هزینهی اضافیای، دقایق نامحدودی را ارائه میدهند.این فناوری به شما قابلیتهای دیگری همچون: انتظار تماس، مسیریابی تلفن و غیره را میدهد. بنابراین به شما پیشنهاد میکنیم که اگر دارای کسب و کار کوچک و یا بزرگی هستید، تلفنهای سنتی خود را به VOIP تجاری تغییر دهید. اینگونه ارتباط تلفنی شما با سهولت بیشتری انجام میشود؛ علاوه بر آن هزینههای شرکت شما نیز کاهش خواهد یافت. درواقع این تکنولوژی، جلوی هدررفت هزینهها را میگیرد. شما میتوانید برای دریافت اطلاعات بیشتر هماکنون با مشاورین ما تماس حاصل فرمائید.VOIP چگونه کار میکند:اکنون از شما میپرسیم، آیا میدانید که عملکرد این فناوری به چه صورت میباشد و VOIP چگونه کار میکند؟ اگر پاسخ شما خیر است، در ادامه با ما همراه باشید.در این فرایند، VOIP پس از دریافت صداهای آنالوگ، آنها را به سیگنالهای دیجیتالی تبدیل میکند. سپس، دادهها از طریق اترنت یا Wi-Fi به کاربر یا گروهی از کاربران دیگر ارسال میشود. این فرآیند با سرعت بسیار بالایی صورت میگیرد.طی این فرآیند، VoIP از کدکها (Codec) استفاده میکند. کدکها (نوعی عملیات فشرده سازی یا عدم فشرده سازی) به صورتِ سختافزاری و یا به صورتِ نرمافزاری موجود میباشند. آنها چنین قابلیتی را دارند که حجم زیادی از دادههای VoIP را فشرده و از حالت فشرده خارج نمایند. هنگام استفاده از فشرده سازی ممکن است کیفیت صدا دچار مشکل شود، اما به یاد داشته باشید که فشرده سازی نیازهای پهنای باند را کاهش میدهد. فروشندگان تجهیزات همچنین از کدکهای اختصاصی خود استفاده خواهند کرد.فرآیند ارسال دادهها به سایر کاربران شامل قرار دادن صدا در بستههای داده، انتقال بستهها در یک شبکهی IP و عدم بسته بندی مجدد بستهها به صدا در انتهای دیگر اتصال میباشد.تفاوت تلفنهای سنتی و voip:اکنون که با voip و نوع عملکرد آن آشنا شدید، خوب است که به تفاوت تلفنهای سنتی و voip نیز اشاره نمائیم.تلفنهای سنتی از طریق سوئیچینگ مدار، منجر به برقراری ارتباط میشوند. در واقع این روش بیش از 100 سال است که مورد استفاده قرار میگیرد و همچنان محبوب است. اما در قیاس با voip کارآمد و با صرفه نمیباشد.اما voip به جای سوئیچینگ مدار از تعویض بسته برای برقرار ارتباط استفاده میکند. این روش منجر خواهد شد که دادهها در صورت نیاز ارسال شوند. شما برای برقراری اتصال، نیازی به اتصال طرف مقابل خود ندارید و میتوانید با هر بار صحبت، یک اتصالی سریع و کوتاه را به وجود آورید. به علاوه، بستههای داده به طور کارآمد ارسال میشوند و پس از رسیدن به مقصد دوباره کنار هم قرار میگیرند. بستهها این امکان را دارند تا فشرده شوند. به همین علت است که میتوانند دادهها را با سرعت بیشتری از طریق بستر اینترنت به مقصد مورد نظر انتقال دهند. اگر مشکلی در اتصال اینترنت وجود نداشته باشد، تماس تلفنی در این روش بسیار با سرعت انجام میشود و شما در طول تماس متوجهی هیچ تاخیری نخواهید شد. میتوان گفت برنامههایی همچون واتسپ، اسکایپ، گوگل ویس و غیره نوعی از voip میباشند.چرا باید از viop استفاده نمائیم:همانطور که در دل مقاله نیز آورده شد، این فناوری برای کسب و کار شما مفید میباشد؛ چرا که منجر به صرفهجویی در هزینههای شما میشود و شما میتوانید با خیالی آسوده به تلفنهای داخلی و خارجی خود بپردازید.علاوه بر آن، شما میتوانید بدون ایجاد محدودیت به voip دسترسی یابید و در هر زمان و مکانی که باشید ارتباط خود را برقرار نمائید.بله درست است. شما برای ارتباط تلفنی دیگر نیاز نخواهید داشت که حتماً در پشت میز خود قرار بگیرید.حتی شما میتوانید از سایر قابلیتهای این سیستم همچون: تماس کنفرانسی یا کنفرانس ویدئویی برخوردار شوید.بنابراین؛ توصیهی ما به شما این است که برای شرکت و بیزینس خود یک voip اختصاصی داشته باشید.معایب voip:هر چند که این فناوری از مزیتهای زیادی برخوردار است و ارزش استفاده کردن را دارد، اما برای آشنایی بیشتر شما بهتر است که در این قسمت چند نکته را به عنوان معایب این فناوری بنویسیم.اینترنت قوی:به یاد داشته باشید که شما برای استفاده از این فناوری نیازمند اینترنتی خوب خواهید بود. اگر بستر شبکهی شما مشکلی داشته باشد و اینترنت شما ضعیف عمل نماید، به طور حتم، voip شما نیز در برقراری ارتباط دچار اختلال خواهد شد.نکتهی دیگری که باید به آن اشاره نمائیم، پهنای باند است.این فناوری از پهنای باند بسیار زیادی استفاده نمیکند. در واقع، برای اتصال خوب با پینگ کمتر از 70 میلیثانیه و حداقل 500 کیلوبیت بر ثانیه سرعت بارگذاری برای تماسهای VoIP به اندازه کافی مناسب میباشد.با این وجود اگر تعداد اعضای تیم کاری شما زیاد میباشند، ممکن است که به پهنای باند بیشتری نیاز داشته باشید. البته، نمیتوان این موضوع را به عنوان عیب این فناوری عنوان نمود؛ چرا که در بیشتر مواقع شما به پهنای باند زیادی نیاز ندارید.قطعی برق:اغلب شرکتها از روترهای WiFi استفاده میکنند. روترهای وای فا نیز برای فعالیت به برق وابسته هستند. بنابراین، اگر ساختمان شما با قطعی برق مواجه شود، اینترنت شما نیز قطع خواهد شد و اگر اینترنت قطع شود دسترسی شما به سرویس Voip محدود میشود.در نهایت قطعی برق میتواند منجر به عدم دسترسی شما به سرویس Voip شود. بنابراین؛ شما باید در چنین زمانهایی از راههای جایگزین دیگر استفاده نمائید.سخن آخر:تمامی سعی ما این بود تا این تکنولوژی را با نگارشی ساده به شما خوانندگان عزیز معرفی نمائیم و امیدواریم که موفق به انجام این کار شده باشیم.شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید. همچنین میتوانید نظرات، سوالات و پیشنهادات خود را در قسمت دیدگاه این محتوا با ما به اشتراک بگذارید.امید است که مطالعهی این مقاله برای شما کاربردی و مفید بوده باشد. ما در بهروزرسانیهای بعدی باز هم اطلاعات جدیدتری را در اختیار شما عزیزان قرار خواهیم داد. بنابراین، منتظر محتویات بعدی ما باشید.
ttttttttttttttttttttttt
IPSec چیست و چگونه کار میکند؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
فروشگاه ISG/بلاگ/IPSec چیست و چگونه کار میکند؟
IPSec چیست و چگونه کار میکند؟
امنیت اطلاعات و ارتباطات در دنیای دیجیتال امروزی از اهمیت فوقالعادهای برخوردار است. یکی از ابزارهای کلیدی برای حفاظت از شبکهها و اطلاعات، تکنولوژی IPSec میباشد. در این مقاله، به بررسی چگونگی عملکرد و اهمیت IPSec خواهیم پرداخت.
معرفی IPSec
تعریف و هدف:IPSec یک پروتکل امنیتی است که برای ایجاد ارتباطات امن در شبکههای اینترنتی استفاده میشود. هدف اصلی آن حفاظت از اطلاعات در حین انتقال از یک نقطه به نقطه دیگر است.
دو عنصر اصلی:این پروتکل از دو عنصر اصلی به نامهای Authentication Header (AH) و Encapsulating Security Payload (ESP) تشکیل شده است. هرکدام از این عناصر وظایف خاصی در امنیت دادهها دارند.
پروتکلهای استفاده شده:استفاده از پروتکلهای خاص در IPSec از جمله مهمترین تصمیماتی است که در پیادهسازی این تکنولوژی انجام میشود. پروتکلهای Authentication و Encryption در اینجا نقش کلیدی دارند.2. نحوه عملکرد IPSec
فرآیند احراز هویت
یکی از مراحل مهم در عملکرد IPSec، فرآیند احراز هویت است. در این مرحله، اطلاعات ارسالی توسط فرستنده با استفاده از مکانیزمهای احراز هویت تأیید میشود. این فرآیند اطمینان حاصل میکند که ارتباط اطلاعات از منبع معتبر و مجاز انجام میشود.
فرآیند رمزگذاری
برای حفاظت از حریم خصوصی اطلاعات، رمزگذاری اطلاعات یکی از چالشهای اصلی است. IPSec با استفاده از پروتکلهای رمزگذاری قوی، این کار را به بهترین نحو انجام میدهد. این فرآیند از دسترسی غیرمجاز به اطلاعات جلوگیری میکند و اطمینان حاصل میکند که تنها افراد مجاز به محتوای اطلاعات دسترسی دارند.
مدیریت کلید
مدیریت کلید یک جنبه حیاتی در IPSec است. تولید، توزیع، و بهروزرسانی کلیدها برای حفظ امنیت اطلاعات بسیار حیاتی است. این فرآیند از اطلاعات در مقابل حملات کلیدگذاری و دسترسی غیرمجاز حفاظت میکند.
انواع شبکههای خصوصی مجازی IPSec (IPSec VPN)
VPNهای Site-to-Site
در این نوع VPN روتر ، ارتباط امنی بین دو شبکه مختلف برقرار میشود. این راهکار برای اتصال شعب یک شرکت به یکدیگر بسیار موثر است. به عبارت دیگر، VPN Site-to-Site امکان ایجاد ارتباط امن بین دو مکان فیزیکی را فراهم میکند. این امر برای شرکتهایی که به چندین شعبه یا دفتر فیزیکی نیاز دارند، یک راه حل مطمئن و ایمن است.
VPNهای دسترسی از راه دور
برای افرادی که نیاز به دسترسی امن به شبکه دارند، VPNهای دسترسی از راه دور گزینه مناسبی هستند. این امکان را فراهم میکنند که از هر نقطهای به شبکه دسترسی پیدا کنید. به عبارت دیگر، این نوع VPN به کاربران اجازه میدهد تا از راه دور و از هر مکانی به شبکه سازمانی خود متصل شوند، اما با اطمینان از امنیت و رمزگذاری اطلاعات.
مزایای استفاده از IPSec
افزایش امنیت داده:IPSec با فرآیندهای امنیتی خود، اطلاعات را در حین انتقال به بهترین نحو ممکن حفظ میکند. این پروتکل با احراز هویت و رمزگذاری دادهها، از امکان نفوذ افراد غیرمجاز به اطلاعات جلوگیری میکند و حریم خصوصی را حفظ میکند.
اصالت داده و احراز هویت:استفاده از IPSec امکان احراز هویت دادهها را فراهم میکند و تضمین میکند که اطلاعات از منبع معتبری ارسال شده باشند. این ویژگی باعث میشود که ارتباطات مابین نودها قابل اعتماد و امن باشد.
سازگاری با برنامههای مختلف:IPSec بهراحتی با بسیاری از برنامهها و سرویسها سازگار است، که این امکان را فراهم میکند که در محیطهای مختلف استفاده شود. این ویژگی به سازمانها این امکان را میدهد که از IPSec در تنظیمات گوناگونی استفاده کنند و به راحتی با تنوع برنامهها و سرویسها هماهنگ شوند.
چالشهای رایج در پیادهسازی IPSec
مسائل سازگاری
در برخی موارد، مشکلات سازگاری ممکن است به وجود آید که باید با دقت مدیریت شوند تا عملکرد سیستم را تضمین کنند. این مسئله میتواند در ارتباط با دستگاهها، سیستمعاملها یا نرمافزارهای مختلفی باشد. برنامهریزی دقیق و اطمینان از سازگاری تمامی اجزای شبکه از اهمیت ویژه برخوردار است.
پیچیدگیهای مدیریت کلید
مدیریت کلیدها به دلیل پیچیدگی زیادی که دارد، نیاز به راهکارهای موثر دارد تا از امانت اطلاعات اطمینان حاصل شود. ایجاد، توزیع، و بهروزرسانی کلیدها ممکن است یک چالش مداوم باشد که نیازمند راهکارهای اتوماتیک و مدیریتی مناسب است.
ملاحظات عملکرد
در برخی موارد، استفاده از IPSec ممکن است به مسائل عملکردی منجر شود که باید مورد بررسی دقیق قرار گیرند. عواملی مانند تأخیر افزایش یافته در ارتباطات یا مصرف منابع سیستم میتوانند بر عملکرد کل سیستم تأثیر بگذارند. بهینهسازی و نظارت دقیق در این زمینه میتواند مشکلات را کاهش دهد.
بهترین روشها برای پیادهسازی IPSec
انتخاب پروتکلهای مناسب
انتخاب پروتکلهای مناسب برای نیازهای خاص سازمان یکی از نکات حیاتی در پیادهسازی IPSec است. استفاده از Authentication Header (AH) برای احراز هویت و Encapsulating Security Payload (ESP) برای رمزگذاری دادهها، نقش مهمی در افزایش امنیت اطلاعات دارند. همچنین، تصمیم به استفاده از پروتکلهای Authentication و Encryption مناسب بسته به نیازهای امنیتی سازمان اهمیت دارد.
بهروزرسانی دورهای کلیدها
منظم بروزرسانی کلیدها از موارد ضروری است تا از امانت دادهها اطمینان حاصل شود. تغییر دورههای کلیدی به صورت دورهای کلیدهای اصلی را تا حد زیادی از تهدیدهای امنیتی محافظت میکند و جلوی حملات کلیدگذاری ناخواسته را میگیرد.
نظارت و ثبت
برای افزایش امنیت، نظارت دقیق بر اتفاقات و ثبت آنها ضروری است تا به مشکلات بهسرعت پاسخ داده شود. ثبت رویدادها، اطلاعاتی ارزشمند در مورد فعالیتهای شبکه فراهم میکند و امکان تحلیل و پیشگیری از حملات را فراهم میسازد.
کاربردهای واقعی IPSec
شبکههای تجاری
شرکتهای بزرگ از IPSec برای ایجاد اتصالات امن بین دفاتر و شعبههای مختلف خود استفاده میکنند. این استفاده میتواند از نواحی مختلف جغرافیایی باشد و این پروتکل به آنها این امکان را میدهد که اطلاعات خود را با امانت انتقال دهند و ارتباطات داخلی را به بهترین شکل امنیتی برقرار کنند.
سناریوهای کار از راه دور
در دنیای کنونی، کار از راه دور روز به روز در حال افزایش است و IPSec امکان اتصال امن به شبکه را فراهم میکند. این برای افرادی که نیاز به دسترسی ایمن به منابع شرکتی دارند، بسیار حیاتی است. از طریق VPNهای دسترسی از راه دور، کارمندان میتوانند به شبکه سازمانی خود از هر نقطهای دسترسی پیدا کنند و اطلاعات را با امانت منتقل کنند.
مقایسه با سایر پروتکلهای امنیتی
IPSec:
نقاط قوت:
مناسب برای اتصالات شبکه به شبکه (Site-to-Site) و دسترسی از راه دور.
امکان ایجاد تنظیمات امنیتی بر روی سطح شبکه.
قابل استفاده بر روی تمام لایههای OSI.
ضعفها:
نیاز به پیکربندی تخصصی توسط مدیران شبکه.
ممکن است در برخی موارد برای استفاده از ویژگیهای خاص نیاز به نرمافزارهای مشخصی داشته باشد.
SSL/TLS:
نقاط قوت:
سهولت در پیادهسازی و استفاده.
قابل استفاده بر روی اکثر مرورگرها و سیستمعاملها.
امکان استفاده در ارتباطات بین کاربر و سرور (Client-to-Site).
ضعفها:
عملکرد آن در اتصالات شبکه به شبکه ممکن است محدود باشد.
تعداد لایههای امنیتی کمتر نسبت به IPSec.
انتخاب درست:
اگر نیاز به اتصالات شبکه به شبکه یا دسترسی از راه دور باشد، IPSec مناسبتر است.در صورتی که نیاز به امکان اتصال از راه دور توسط مرورگر یا اپلیکیشنها باشد، SSL/TLS گزینه مناسبی است.
ترجمه در آینده IPSec
فناوریهای در حال تکامل:IPSec در حال تکامل به سمت استفاده در محیطهای جدید مانند ابر میرود. نگاهی به آینده این فناوری.
ادغام با خدمات ابری:نقش IPSec در امنیت اطلاعات در محیطهای ابری و چگونگی ادغام با خدمات ابری.
نتیجهگیری
در نهایت، IPSec به عنوان یک پروتکل حیاتی برای حفاظت از اطلاعات در شبکهها به شدت مؤثر است. با رعایت بهترین روشها و مدیریت دقیق، میتوان از این تکنولوژی به بهترین نحو ممکن بهرهمند شد.
پرسشهای متداول
1-آیا IPSec تنها برای استفاده در شرکتهای بزرگ مناسب است؟
خیر، IPSec به اندازه کافی انعطافپذیر بوده و میتواند در اندازهها و محیطهای مختلف استفاده شود.
2-آیا IPSec میتواند در محیطهای ابری هم استفاده شود؟
بله، IPSec امکان ادغام با خدمات ابری را دارد و برای امنیت اطلاعات در این محیط نیز مناسب است.
3-آیا نیاز به تخصص فنی خاصی برای پیادهسازی IPSec داریم؟
برخی از مراحل پیچیدهتر ممکن است نیاز به تخصص داشته باشد، اما با دقت و آموزش، مدیریت IPSec قابل انجام است.
ttttttttttttttttttttttt
اسپلیتر POE چیست و چگونه کار می کند؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
فروشگاه ISG/بلاگ/اسپلیتر POE چیست و چگونه کار می کند؟
اسپلیتر POE چیست و چگونه کار می کند؟
تکنولوژی Power over Ethernet (POE) به عنوان یکی از ابتکارات مهم در زمینه شبکههای ارتباطی به شمار میآید. POE امکان انتقال برق و داده از طریق یک کابل شبکه را فراهم میکند، و این مزیتها را به انواع دستگاهها و تجهیزاتی مانند دوربینهای مداربسته تا تلفنهای تحت شبکه voip و سوئیچ سیسکو poe و … ارائه میدهد.
اسپلیتر POE چیست؟
تعریف اسپلیتر POE
اسپلیتر POE یک دستگاه فعال است که وظیفه جدا کردن داده و برق از یک کابل شبکه را برعهده دارد. این دستگاه به شما امکان میدهد تا برق مورد نیاز دستگاههای POE را از دادههای انتقالی جدا کنید.
POE به چه معناست؟
POE مخفف عبارت “Power over Ethernet” است و به امکان انتقال برق از طریق کابلهای شبکه اشاره دارد. این تکنولوژی به دستگاهها قدرت میدهد تا بدون نیاز به منبع تغذیه جداگانه از طریق کابل شبکه به برق و داده متصل شوند.
عملکرد اسپلیتر POE
انتقال برق از طریق کابل شبکه
یکی از ویژگیهای اصلی اسپلیتر POE، انتقال برق به دستگاهها از طریق کابل شبکه است. این برق میتواند برای تأمین نیازهای برقی دستگاههای متصل به شبکه مانند دوربینهای مداربسته یا تلفنهای تحت شبکه مورد استفاده قرار گیرد.
انتقال داده و برق به دستگاهها
اسپلیتر POE به دستگاهها امکان میدهد تا همزمان با انتقال برق، دادههای مورد نیاز خود را از طریق کابل شبکه دریافت کنند. این ویژگی به کابلهای کمتری نیاز دارد و ترتیبدهی کابلها را سادهتر میکند.
انواع اسپلیتر POE
اسپلیترهای فعال
اسپلیترهای فعال دارای توانایی تقویت برق هستند و به عنوان محیط تقویتکننده عمل میکنند. این اسپلیترها معمولاً برای انتقال برق به فاصلههای بلندتر استفاده میشوند.
اسپلیترهای غیرفعال
اسپلیترهای غیرفعال برق را بدون تقویت اضافی انتقال میدهند. این نوع اسپلیتر معمولاً برای فواصل کوتاهتر و نیاز به تقویت کمتر به کار میروند.
مزایا و معایب اسپلیتر POE چیست؟
مزایا
سادگی نصب : اسپلیتر POE نیازی به نصب منبع تغذیه جداگانه ندارد و این امر نصب و راهاندازی آسانتری را فراهم میکند.
اقتصادی : استفاده از یک کابل برای انتقال برق و داده صرفهجویی در هزینههای کابلکشی و نگهداری دارد.
کاربردهای گسترده : از دوربینهای مداربسته گرفته تا تلفنهای تحت شبکه، اسپلیتر POE در انواع دستگاهها مورد استفاده قرار میگیرد.
معایب
محدودیت توان : اسپلیتر POE محدودیتی در انتقال توان دارد و باید مورد توجه قرار گیرد.
نیاز به تجهیزات مطابق : دستگاههای متصل به اسپلیتر POE باید از این تکنولوژی پشتیبانی کنند.
کاربردهای اسپلیتر POE
در دوربینهای مداربسته
دوربینهای مداربسته از اسپلیتر POE به عنوان منبع تغذیه استفاده میکنند، و این امر نصب و نگهداری آنها را سادهتر میکند.
در تجهیزات شبکه
تجهیزات شبکه از جمله اکسسپوینتها و سوئیچها نیز از اسپلیتر POE برای تأمین برق استفاده میکنند.
در تلفنهای تحت شبکه
تلفنهای تحت شبکه نیز از این تکنولوژی برای اتصال و تأمین برق استفاده میکنند.
در وسایل اتصالی
از اسپلیتر POE در وسایل اتصالی مانند سوئیچهای کوچک و وبکمها نیز استفاده میشود.
نصب و راهاندازی اسپلیتر POE
تهیه تجهیزات مورد نیاز
برای نصب اسپلیتر POE، شما نیاز به اسپلیتر، کابل شبکه، و دستگاههای متصل به آن دارید.
نصب اسپلیتر POE
نصب اسپلیتر بسیار ساده است. شما فقط باید اسپلیتر را به کابل شبکه و دستگاههای مورد نظر وصل کنید.
تست و راهاندازی
پس از نصب، تست کابلها و اطمینان از صحیح عملکرد اسپلیتر مهم است.
خطرات و احتیاطهای لازم
خطرات مرتبط با برق
برای جلوگیری از حوادث برقی، باید از تجهیزات و کابلهای مطابق با استانداردهای ایمنی استفاده کنید.
مواردی که باید در نظر گرفت
پیش از نصب اسپلیتر POE، باید نیازهای توان مورد نیاز دستگاههای متصل را محاسبه کرده و مطمئن شوید که اسپلیتر مناسبی را انتخاب کردهاید.
نتیجهگیری
در نهایت، اسپلیتر POE یک تکنولوژی حیاتی در زمینه ارتباطات و شبکهها است که امکان انتقال برق و داده از طریق یک کابل فراهم میکند. با توجه به مزایا و کاربردهای گسترده این تکنولوژی، شناخت بهتر از آن اهمیت بیشتری پیدا کرده است.
پرسشهای متداول
1- آیا استفاده از اسپلیتر POE تنها برای دوربینهای مداربسته مفید است؟
خیر، اسپلیتر POE در انواع دستگاهها از جمله تجهیزات شبکه و تلفنهای تحت شبکه نیز کاربردهای متنوعی دارد.
2- چگونه میتوان توان مصرفی دستگاههای POE را محاسبه کرد؟
برای محاسبه توان مصرفی دستگاههای POE، باید به ویژگیهای فنی دستگاه و تعداد آنها توجه کنید و مجموع توان را محاسبه نمایید.
3- آیا نصب اسپلیتر POE نیاز به تخصص خاصی دارد؟
نصب اسپلیتر POE بسیار ساده است و نیاز به تخصص خاصی ندارد. اما برای اطمینان از نصب صحیح و ایمنی، ممکن است کمک متخصصان تجهیزات شبکه مفید باشد.
4- آیا اسپلیتر POE به کابلهای معمولی شبکه متصل میشود؟
بله، اسپلیتر POE به کابلهای شبکه معمولی متصل میشود. اما باید از کابلها و تجهیزات مطابق با استانداردهای POE استفاده کنید.
6- چگونه میتوان از اسپلیتر POE در تأسیسهای بزرگتر استفاده کرد؟
برای تأسیسهای بزرگتر، از اسپلیترهای POE فعال با توان بیشتر و مدیریت مرکزی استفاده میشود تا توان مورد نیاز به بهینهترین شکل فراهم شود.
ttttttttttttttttttttttt
مرکز داده (data center) چیست و چگونه کار می کند؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
فروشگاه ISG/تجهیزات شبکه/مرکز داده (data center) چیست و چگونه کار می کند؟
مرکز داده (data center) چیست و چگونه کار می کند؟
مرکز داده (data center) چیست و چگونه کار می کند؟ (آشنایی با دیتا سنتر و چگونگی راه اندازی آن)
با شنیدن عبارت مرکز داده ممکن است این سوال برای شما پیش آید که مرکز داده (data center) چیست و چگونه کار می کند؟
در واقع دیتا سنتر مجموعه ای گسترده از سرور های کامپیوتری و تجهیزات شبکه است. این مراکز با استفاده از ابزارآلات زیر ساختی و ارتباطی برای رایانش و ذخیره سازی گروهی منسجم از داده ها راه اندازی می شوند.
به بیان دیگر می توان گفت که محل جاگیری تعداد بسیاری از سرور های کامپیوتری، دیتا سنتر نام دارد. این سرورها می توانند بدون ایجاد وقفه ای در کار خود، به اموری همچون رایانش، ذخیره سازی و انتقال اطلاعات بپردازند.
ما در این مقاله قصد داریم تا شما عزیزان را با زیر ساخت ها و چگونگی عملکرد دیتا سنترها آشنا کنیم.
جهت مطالعه محتوای 5 دقیقه ای ذیل با ما همراه باشید.
فهرست مطالب محتوایی که مطالعه میفرمائید
بستن فهرست
مرکز داده (data center) چیست و چگونه کار می کند؟ (آشنایی با دیتا سنتر و چگونگی راه اندازی آن)
ویژگی های مراکز داده مدرن
زیر ساخت دیتا سنتر ها
اجزای تشکیل دهنده دیتاسنتر
خدمات دیتاسنتر ها
پیشنهاد ما به شما عزیزان
ویژگی های مراکز داده مدرن
امروزه اغلب سازمان ها به طور روز افرونی در حال تغییر دیتا سنتر های خود به دیتاسنتر های ابری (مدرن) هستند. شاید بپرسید چرا؟
یکی از دلایل اصلی مهاجرت به فضای ابری ایجاد یک مرکز داده ابر مدرن با صرف کمترین زمان و تنها با چند کلیک ماوس است. شبکه های مبتنی بر نرم افزار (Software-Defined Networking – SDN) در این مراکز جدید و مدرن، می توانند جریان ترافیک را به وسیله نرم افزار های مخصوص سازماندهی کنند. در واقع کنترل کل سیستم ها بر حسب تقاضای آن ها، توسط زیر ساخت سرویس IaaS که بر روی ابر های خصوصی و عمومی قرار می گیرند، انجام می شود.
دیتا سنتر ابری (مدرن) وظیفه نگهداری، آپدیت ها و تنظیم و عمل به توافق نامه های سطح خدمات (SLA) را برای بخش هایی از زیر ساخت که تحت کنترل مستقیم آن ها است، بر عهده دارد. برخی از شرکت ها برای عملکرد بهتر ترجیح می دهند تا از ترکیب مولفه های دیتا سنتر داخلی و دیتا سنتر ابری استفاده کنند. اصطلاحاً مرکز حاصله از این ترکیب به مرکز داده ابری ترکیبی معروف می باشد.
ارائه خدمات طراحی و پیاده سازی دیتاسنتر (data center) با قیمت مناسب – ISG
زیر ساخت دیتا سنتر ها
در ابتدا لازم است به این نکته اشاره کنیم که زیر ساخت دیتا سنتر هر سازمانی ممکن است متفاوت باشد. چرا که دیتاسنترها فقط در دسترس ارائه دهندگان خدمات اینترنتی نیستند و هر سازمان پیشرفته ای در صورت تمکن مالی بالا می تواند از یک دیتا سنتر برخوردار شود. به طور مثال هر بانکی دیتا سنتر مخصوص به خود را دارد که به صورت جداگانه برای هر بانک طراحی و راه اندازی می گردد.
درست است که معیار و اهداف هر سازمان و شرکتی با یکدیگر متفاوت است، اما در کل می توان گفت که اغلب دیتا سنترها عملکردی مشابه دارند. هر یک از سرورها و تجهیزات شبکه درون رک جای می گیرند و در صورت نیاز می توان کشو رک را خارج کرد و سرور یا تجهیزات مورد نظر خود را بیرون آورد.
کلیه سرورها و تجهیزات شبکه موجود در رک به کمک سیم و کابل شبکه به یکدیگر متصل می شوند و عملکردی یکپارچه دارند. با توجه به گرمایی که تجهیزات و سرور های متعدد ایجاد می کنند لازم است تا در کلیه این مراکز، سیستم های تهویه مناسب و سنسور های آب پاش قرار گیرند. با وجود فضای امنیتی این مراکز، افراد مشغول در دیتا سنترها متخصص، مجرب و کاملاً آموزش دیده هستند.
اجزای تشکیل دهنده دیتاسنتر
محوطه ای که اغلب برای مراکز داده در نظر گرفته می شود، از سیستم های امنیتی پیشرفته، سیستم های تهویه قوی، اطفاء حریق و دستگاه های توزیع برق برخوردارند.
پایه و مبنای طراحی و راه اندازی یک دیتاسنتر، شبکه عظیمی از منابع پردازشی و ذخیره سازی است که از طریق زیر ساخت های ارتباطی پر قدرت پیاده سازی می شود.
در واقع این شبکه امکان ارائه سرویس های اینترانتی (محلی و داخل سازمانی) یا اینترنتی، جا به جایی اطلاعات را در فواصل متفاوت فراهم می سازد.
به کارگیری سخت افزارها و نرم افزار های امنیتی نوآورانه و به روزرسانی پیوسته آن ها از اهمیت ویژه ای برخوردار می باشد.
اصلی ترین اجزای دیتا سنترها عبارتند از:
روتر (Routers)
سوئیچ های شبکه (Network Switches)
دیوار های آتش (Firewalls)
سیستم های امنیتی
سیستم های ذخیره سازی (Storage Systems)
سرورها (Servers)
رَک ها (Racks)
کابل ها و سیستم های کنترل و مدیریت ارائه سرویس
برای عملکرد بهتر دیتا سنترها لازم است تا به گونه ای طراحی شوند که محوطه اصلی آن با سرور های کامپیوتری که به صورت طبقه به طبقه درون رک های شبکه قرار دارد، پر شوند.
بهترین شرکت طراحی دیتاسنتر در تهران – ISG
خدمات دیتاسنتر ها
ارائه سرویس میزبانی وب شامل وب سرور، پایگاه های اطلاعاتی، FTP ،Email ،DNS و …
پایگاهی برای اختصاص اشتراک مکانی و اختصاصی (Colocation and Dedicated Servers)
مراکزی برای ارائه سرویس برنامه های کاربردی (ERP و CRM)
ارائه سرویس های بازی در شبکه
دسترسی گسترده به سرویس های پست الکترونیک
پیشنهاد ما به شما عزیزان
ISG به عنوان یکی از مراکز گسترده ارائه دهنده خدمات طراحی، راه اندازی و پیاده سازی انواع دیتا سنتر و برقراری ارتباط با شبکه های محلی و جهانی در ایران محسوب می شود. این شرکت با بهره گیری از نیرو های کارآمد و متخصص خود و با ایجاد بزرگ ترین شبکه دسترسی به آخرین ابزار های ارتباطی و اینترنتی، در زمینه میزبانی وب به صورت تخصصی فعالیت دارد.
شرکت ISG یکی از بزرگترین شرکت های راه اندازی انواع دیتا سنتر با بیش از 10 سال سابقه می باشد. ما در ISG قادر به ارائه تخصصی ترین خدمات مبتنی دیتا سنتر با بهترین قیمت و به همراه تضمین کیفیت هستیم.
شما سروران گرامی با آسودگی خاطر می توانید کلیه مراحل اجرای خدمات زیر ساختی شبکه را به مجموعه ISG بسپارید. جهت دریافت مشاوره رایگان و استعلام قیمت خدمات پسیو با همکاران ما در ارتباط باشید.
از همراهی همیشگی شما بزرگواران سپاس گزاریم.
ttttttttttttttttttttttt
ویپ VOIP چیست و چگونه کار می کند ؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
همانطور که می دانید در گذشته برای برقراری ارتباط تلفنی از روش سنتی استفاده می شد؛ یعنی انتقال صوت به وسیله داده های آنالوگ و از طریق سیم کشی خطوط انجام می شد. در گذشته این روش بسیار استفاده شده است و حتی اکنون نیز استفاده از این روش مشاهده می شود اما مسئلهای که در این نحوه انتقال صوت وجود دارد این است که گاهی برقراری ارتباط تحت تاثیر عوامل مزاحم بیرونی دچار تضعیف می شوند. در ادامه استفاده از داده های آنالوگ در برقراری تماس های تلفنی، voip به عنوان یکی از پیشرفته ترین روش های برقراری مکالمات تلفنی توانسته است جایگاه خوبی را به خود اختصاص دهد. اگر می خواهید بدانید که ویپ چیست و چگونه کار می کند، تا انتهای این محتوا با ما همراه باشید؛ امید است که با مطالعه این مطلب به پاسخ تمامی سوالات خود برسید.
ویپ VoIP چیست؟
چیزی که در دنیای امروزه واضح و روشن خواهد بود این است که تمامی جنبه های زندگی بشر به سمت دیجیتالی شدن در حال حرکت است به طوری که سرعت و دقت در امور بسیار افزایش پیدا کرده است؛ در این میان هر روشی که بتواند در این مسیر به بشر کمک کند، مورد علاقه انسان قرار می گیرد
VOIP مخفف عبارت Voice Over IP که به معنی صدا بر روی بستر IP و یا شبکه های کامپیوتری می باشد. به زبان ساده تر تکنولوژی VoIP از زیر ساخت شبکه آی پی یا همان شبکه های کامپیوتری برای انتقال صوت استفاده می کند و ارتباطات صوتی را روی شبکه بر مبنای IP انتقال می دهد.
بر خلاف تصور برخی، شبکه آی پی لزوماً به معنای اینترنت نمی باشد و سیستم VoIP می تواند کاملا به صورت مستقل از اینترنت در شبکه های داخلی (LAN) شرکت ها و سازمان های مختلف پیاده سازی شود و از امکانات متنوع و پیشرفته آن استفاده نمود.
در واقع یک مرکز تلفن VoIP می تواند جایگزین سانترال های سنتی و قدیمی شود که، نه تنها تمامی امکانات یک سانترال داخلی را ارائه می دهد بلکه بسیاری از محدودیت های سانترال آنالوگ را ندارد و امکانات بسیار بیشتری را به شما ارائه می دهد.
ویپ VoIP چگونه کار میکند؟
VoIPبرگرفته از Voice over internet protocol به معنای (انتقال همزمان مکالمات تلفنی بر روی یک شبکه دیتا) که با نام IP تلفنی نیز از آن یاد می شود، امکان استفاده از اینترنت برای مکالمات تلفنی را فراهم می نماید.
در مقابل استفاده از خطوط تلفن سنتی، VoIPاز فن آوری دیجیتال استفاده می نماید و نیازمند یک اتصال broadband نظیر DSL است. VoIP یک روش برای تبدیل سیگنال های آنالوگ صوت به داده های دیجیتال است که از طریق اینترنت منتقل می شوند. یک روش مجاز رایگان برای برقرای ارتباطات تلفنی در هر جای دنیا، فقط کافی است هزینه ISP را بپردازید.
هدف از اینکار غلبه گامبهگام بر چالشهایی است که انتقال ترافیک صوتی را برروی بستر نه چندان باکیفیت شبکههای محلی با خطر روبهرو میسازد.
از اینرو پیمودن این مسیر، لازمه تضمین موفقیت پروژه های VoIP سازمانی است. مکالمات تلفنی مبتنی برIP، تفاوتهای بنیادینی با ارتباطات داده دارند و کیفیت این مکالمات ارتباط تنگاتنگی با کارایی شبکه دارد، بهطوریکه هرگونه تاخیر در تبادلات سطح شبکه، افت کیفیت محسوسی را به همراه خواهد داشت.
التزام مدیران شبکه به ارتقای کارایی LAN، خطوط و تجهیزات دسترسی به شبکه گسترده، و بهکارگیری ابزارهای مدیریت و کنترل کیفیت، شرط موفقیت پروژههای VoIP است.
کاربرد ویپ
متداول ترین کاربرد ویپ VoIP برای موارد شخصی و استفاده در منازل، سرویس های تلفنی مبتنی بر اینترنت است که با محوریت یک سوئیچ تلفن انجام می شود. با استفاده از فن آوری فوق، استفاده کنندگان می توانند همچنان دارای یک شماره تلفن باشند. در چنین مواردی ممکن است از یک آداپتور نیز استفاده گردد. آداپتور فوق این امکان را دراختیار استفاده کننده قرارخواهد داد تا بتوانند از یک تلفن معمولی نیز استفاده نمایند .
در زمان استفاده از سرویس فوق، مخاطب شما متوجه این موضوع نخواهد شد که شما از فن آوری VoIP استفاده می نمائید و قادر به تشخیص دقیق تفاوت سرویس فوق نسبت به یک تلفن سنتی نمی باشد. در گذشته ای نه چندان دور، پیشگامان عرصه های علمی به این نتیجه رسیدند که می توان یک سیگنال را به صورت دیجیتال و در یک مسافت طولانی ارسال نمود. بدین منظور می بایست قبل از ارسال سیگنال، آن را با استفاده از یک مبدل آنالوگ به دیجیتال(ADC) ، و سپس ارسال و در نقطه پایانی انتقال، با استفاده از یک مبدل دیجیتال به آنالوگ(DAC) مجددا” آن را به آنالوگ تبدیل نمود.
فن آوری VoIP نظیر آنچه اشاره گردید کار می کند. در ابتدا، صدای دیجیتال شده در بسته های اطلاعاتی قرار می گیرد و پس از ارسال در مقصد مجددا” به صوت تبدیل می گردد. با ذخیره اطلاعات به فرمت دیجیتال می توان بر روی آنان کنترل بهتری را اعمال نمود، مثلا” می توان آنان را فشرده، مسیر آنان را تعیین و یا آنان را به یک فرمت جدید دیگر تبدیل نمود .
شبکه های مبتنی بر پروتکل TCP/IP از بسته های اطلاعاتی IP تشکیل می گردند، که شامل یک هدر (برای کنترل ارتباطات) و یک payloadبه منظور مبادله داده می باشند. فن آوری VoIP از بسته های اطلاعاتی IP به منظور حرکت در شبکه و رسیدن به مقصد نهائی استفاده می نماید .
مزایای ویپ (VoIP)
۱. بی نیازی از سیم کشی مجزا
این تکنولوژی از بستر شبکه برای ارتباطات تلفنی استفاده می کند که هزینه ی کابل کشی مجزا را از میان می برد. هم چنین در صورت جابجایی محل کاربر، دیگر دردسر سیم کشی به مکان جدید وجود نخواهد داشت.
۲. کنفرانسهای صوتی و تصویری
سازمان هایی که برای انجام امور خود از برقراری کنفرانس ها در بستر VoIP استفاده مینمایند، از هزینه های برقراری ارتباطات تلفنی با توجه به مسافت های کاربران (حتی در ابعاد بین المللی) جلوگیری می کنند.
۳. ادغام دستگاه تلفن با کامپیوتر شخصی
همان طور که می دانید امروزه استفاده از نرم افزارهای تلفنی (SoftPhone) در سازمانها و حتی سیستم های خانگی به صورت روزافزون در حال گسترش می باشد. استفاده از این نرم افزارها جایگزینی برای IP-Phone به شمار میرود که تنها نیاز به Handset دارد. لذا بدین صورت می توانید از هزینه های موجود بکاهید.
۴. تماس کاربران خارج از سازمان به صورت رایگان به هر نقطه از دنیا
کاربران این سیستم از طریق اینترنت قادر به تماس با سازمان مورد نظر خود میباشند. این ویژگی برای کارکنانی که خارج از محیط دفتر هستند، علاوه بر کسر هزینه ها موجب تسهیل تماس های تلفنی نیز می شود.
۵. گسترش آسان
گسترش و افزودن کاربر در این سیستم ها به سادگی انجام پذیر است و برخلاف سیستم های پیشین نیاز به سیم کشی مجدد برای هر کاربر وجود ندارد.
۶. مدیریت متمرکز و آسان
مراکز تلفن مبتنی بر VoIP محیطی را تحت شبکه در اختیار کاربر قرار می دهند که از طریق آن میتواند تنظیمات را تغییر داده، کاربر اضافه کرده و یا گزارش گیری نماید. همچنین از دیگر مزیت های ویپ می توان به موارد زیر اشاره کرد:
ترکیب کارکردهای صدا و دیتا
کاهش هزینه های مربوط به پشتیبانی و نگه داری به دلیل ادغام شبکه دیتا و شبکه تلفنی
امکان ترکیب کردن محصولات تولید کنندگان مختلف (بدلیل استفاده از استاندارها جهانی و عدم وابستگی به روشهای پیاده سازی)
پویایی و پیشرفت روز افزون شبکه های ویپ
قابليت برنامه نويسی راحت تر و توسعه و در نتیجه یکپارچگی با سیستم های مختلف
پشتیبانی از كليه امكانات مخابراتی كنونی و حتی ارايه خدمات جديد، با هزينهی بسيار پايين و سهولت اجرايی بالا
سایر مزایای ویپ
قابلیت فیلتر کردن تماس ها، انتقال تماس به هر شماره دلخواه، امکان مدیریت سیستم، عدم نیاز به مراجعات حضوری برای بهرهگیری از خدمات، امکان ارسال پیغام مشغول بودن و … از جمله خدماتی است که با پشتیبانی voip در اختیار مشترکین قرار می گیرد.
امکانات ویپ (VoIP)
برخی امکانات این سیستم جدید به شرح زیر میباشد:
۱. امکان ارائه شماره تلفنهای داخلی به تعداد بالا
با توجه به ظرفیت سیستم تلفنی که راه اندازی شده است، می توانید تعداد مختلف داخلی ها را داشته باشید.
۲. امکان دریافت پیام صوتی (Voicemail)
با استفاده از این سرویس، در صورت عدم امکان پاسخگویی کاربر، می توان برای او پیام گذاشت. کاربر در زمان دلخواه قادر به شنیدن این پیام بوده و امکان ارسال پیام به ایمیل وی نیز امکان پذیر خواهد بود.
۳. ضبط مکالمات
این امکان وجود دارد که تمامی مکالماتی که در بستر ویپ در سیستم شما صورت میگیرد، ضبط شده و در سیستم شما ذخیره گردند.
۴. تلفن های نرم افزاری (SoftPhone)
با نصب تلفنهای نرم افزاری امکان دسترسی به داخلیهای کاربران از طریق کامپیوتر فراهم میباشد. با استفاده از این ویژگی کاربرانی که خارج از محیط سازمان هستند، امکان ارتباط با سازمان را همچنان خواهند داشت. همچنین این امکان وجود دارد که از لپ تاپ یا موبایل به عنوان وسیله ارتباطی استفاده کرد.
۵. فکس یا Fax to Email
با استفاده از این ویژگی، قابلیت ارسال فکس های دریافتی به ایمیل وجود خواهد داشت. بدین صورت خدمت بزرگی به محیط زیست و صرفه جویی در مصرف کاغذ خواهد شد. از طرف دیگر ذخیره شدن اسنادی از این قبیل در ایمیل، دسترس پذیری آن ها را بالا می برد.
۶. VoiceMail to Fax
همانطور که قبلا نیز اشاره شده، این امکان نیز یکی دیگر از قابلیت هایی است که تکنولوژی VoIP در اختیار می گذارد که البته ملزم به وجود امکانات شبکه ای جهت فرستادن پیام های صوتی به ایمیل می باشد.
۷. Interactive Voice Response
این ویژگی (IVR) با تماس کاربران منوی صوتی را فراهم می کند تا برای اتصال به بخش مورد نظر شماره همان بخش را طبق پیامی که پخش می شود وارد کند. برای مثال در هنگام تماس با سازمانی که دارای بخش هایی از قبیل فروش، پشتیبانی، مالی و… است، ابتدا پیامی برای مخاطب پخش می شود که برای ارتباط با هر بخش شماره ای اعلام میشود. سپس کاربر با انتخاب شمارهها به بخش مورد نظرش هدایت می شود.
۸. صف انتظار
با استفاده از این ویژگی، در صورت اشغال بودن خط شما، تماس های مخاطبان شما از دست نرفته بلکه در صف قرار داده می شوند تا به هنگام آزاد شدن شماره شما، تماس برقرار شود.
۹. تنظیم ساعات اداری
این ویژگی هم یکی از موارد کاربردی در پیاده سازی سیستم های تلفنی سازمان ها به شمار میرود که در سیستم های مبتنی بر VoIP به راحتی قابل انجام خواهد بود.
۱۰. گزارش گیری
این امکان وجود دارد که تمام تماس های کاربران به صورت گزارش در این سیستم ذخیره شود که در نظارت بر تماس ها و ارائه گزارش هایی که بیانگر نحوه پاسخگویی و تعداد تماس هاست، مفید می باشد.
محدودیتهای ویپ (VoIP)
تکنولوژی VoIP دارای محدوديت های مختص به خود است كه در ادامه به برخی از آن ها اشاره می گردد. مهمترين مسئله در ارتباط کيفيت صدا است. در دنيای واقعی شرايط به گونهای است که تضمین کیفیت بالای تماس ها، کاری سخت و نیازمند درست کار کردن عوامل مختلف است.
همانطور که پیشتر اشاره شد، تکنولوژی ویپ، صوت را به داده ديجيتال تبديل و پس از قرار دادن در بسته های اطلاعاتی آن ها را از طريق شبکه IP، ارسال می نمايد. همانند ساير نوعهای داده، بسته های اطلاعاتی ممكن است با همان اولويتی كه ارسال شده اند به مقصد نرسند. سيستم دريافت كننده قادر به بازسازی مجدد بسته های اطلاعاتی صرف نظر از اولويت دريافت آن ها می باشد. ماهيت تبديل صوت به صورت بلادرنگ است.
اين بدان معنی است كه در صورتی كه بسته های اطلاعاتی با اولويت ارسال در مقصد دريافت نشوند، در زمان بازسازی مجدد داده (تبديل داده ديجيتال به صوت) سكوت را شاهد خواهيم بود؛ برای غلبه بر این مشکل تمهیداتی از قبیل استفاده از پروتکل های RTCP ارائه شده است که مسایلی از این دست پیش نخواهد آمد. فشرده سازی و برگرداندن داده به حالت اوليه، سربار پردازشی مختص به خود را خواهد داشت. علاوه بر اين، فشرده سازی افت كيفيت صدا را به دنبال خواهد داشت.
سيستم های مبتنی بر VoIP، در صورت قطع جريان برق آسیپ پذیر خواهند بود؛ البته برای این مشکل نیز تمهیداتی اندیشیده شده است که یکی از ساده ترین های آن استفاده از UPS در مواقع قطع برق است تا امکان برقراری تماس همچنان وجود داشته باشد.
اما در سیستم های پیشین و سنتی در صورت قطع جريان برق امكان استفاده از تلفن های قديمی وجود خواهد داشت چراكه شركتهای مخابراتی، الكتريسيته را بر روی خطوط تلفن ارسال مینمايند. بدين ترتيب، حتی در صورت قطع جريان برق، تلفن معمولاً فعال و قابل استفاده خواهد بود چراكه برق تلفن از يك منبع ديگر تامين میگردد.
اهمیت حفظ امنیت داده ها در voip
یکی از مهم ترین مسائلی که هر مسیر انتقال داده ای بسیار اهمیت دارد، وضعیت حفظ ایمنی داده ها است که انتقال داده از طریق ویپ هم از این قاعده مستثنی نیست و این مسئله زمانی بیشتر اهمیت پیدا می کند که داده های منتقل شده، امنیتی باشند. به منظور حفظ امنیت اطلاعات در سرویس دهی ویپ می بایست از سیستم های حفاظتی قوی استفاده کرد به طوریکه داده در سرتاسر مسیر انتقال، دارای پوشش امنیتی باشد. اهمیت این پوشش دهی به اندازه است که گفته می شود همزمان با راه اندازی ویپ، باید از سیستم های حفاظتی در راستای پوشش دهی داده ها کمک گرفت.
یکی از روش های حفظ امنیت داده ها در پشتیبانی voip ، استفاده از آنتی ویروس است. از آنجاییکه همواره در شبکه های کامپیوتری امکان حمله سایبری وجود دارد، پیشنهاد می شود که نصب انتی ویروس مطمئن غافل نشوید. سعی کنید در بازه های زمانی مطمئن اقدام به به روز رسانی سیستم امنیتی خود کنید چرا که قدیمی شدن این نسخه ها گاهی عدم کارایی مناسب را در پی دارد.
توجه داشته باشید که سیستم ویپ در داخل خود دارای تنظیمات حفظ امنیت سیستم است که باید این تنظیمات را با دقت راه اندازی کرد. و در نهایت اینکه به منظور حفظ امنیت کامل انتقال داده ها به واسطه سرویس ویپ باید جدید ترین نسخه های نرم افزاری بهره گرفت.
و در پایان
در این مطلب به مباحثی در رابطه با ویپ، نحوه کارکرد آن و همچنین مزایای استفاده از voip پرداختیم. بر اساس مطالب گفته شده می توان به این نتیجه رسید که استفاده از سرویس voip برای برقراری تماس های تلفنی در بستر اینترنت، محدودیت مکانی دیده نمی شود به طوریکه امکان انتقال انواع داده ها به صورت دیجیتال وجود دارد و همین موضوع کار را برای شرکت هایی که به طور مداوم در ارتباط با کارکنان به صورت دور کار هستند، راحت می کند.