خط ویپ مخابرات چیست و چگونه کار میکند
مجموعه ما در این مقاله با معرفی خط ویپ مخابرات و کارایی های آن به راهنمایی شما کاربران جهت خرید خط ویپ مجموعه خود میپردازد. تکنولوژی ویپ یا به زبان انگلیسی voip که کوتاه شده عبارت Voice over Internet Protocol میباشد، یک فناوری اثبات شده است که به هر کسی اجازه می دهد تماس های تلفنی را از طریق اتصال به اینترنت برقرار کند. با ظهور پهنای باند، تلفن ویپ به گزینه قطعی خدمات تلفنی برای مصرف کنندگان و مشاغل تبدیل شده است.
امروزه ارتباطات روان و هموار داخلی و خارجی به یکی از سنگ بناهای عملیات روزانه یک کسب و کار تبدیل شده است که این به این معناست که تکنولوژی ویپ به طور فزاینده ای به قانون طلایی ارتباطات شرکت های مدرن تبدیل شده است. مردم و صاحبان مشاغل مختلف از استفاده از خدمات تلفن ویپ لذت می برند، زیرا انواع گوشی تلفن ویپ قابلیت های بسیار بیشتری نسبت به گوشی های آنالوگ ارائه می دهند و می توانند همه این کارها را با کمتر از نیمی از هزینه انجام دهد.
همانطور که میدانید سیستم تلفن و خط ویپ مخابرات شما راه نجات سازمان شما است و تصمیم برای انتخاب راه حل مخابراتی و ارتباطی نباید ساده گرفته شود. سرویس voip مخابرات فناوری جدیدی که انگیزه تغییر در شیوه ارتباطات را داده است، پروتکل صدا از طریق اینترنت یا VoIP است. خط ویپ مخابرات نشان دهنده یک راه کاملاً جدید برای برقراری تماس صوتی است که با رشد این فناوری، تأثیر آن بر بخش مخابرات افزایش یافته است و امروزه تلفن تحت شبکه یا گوشی ویپ نیروی مسلط در مخابرات است و همچنان به رشد نفوذ خود ادامه می دهد.
خط ویپ مخابرات می تواند یک راه حل کاربردی و مدرن برای جایگزینی سیستم سانترال فعلی شما باشد. VOIP اصطلاح کلی برای انتقال ارتباطات صوتی از طریق اینترنت است. با استفاده از IP به جای صدای شماره گیری تلفن سنتی، تلفن ویپ اغلب صرفه جویی قابل توجهی در هزینه ها در مسافت های طولانی معمولی و نرخ های بین المللی ارائه می دهد و مجموعه ای از ویژگی های کاربردی را ارائه می دهد که با خدمات تلفن سنتی در دسترس نیستند.
خرید خط ویپ مخابرات
با توجه به ساختار مخابرات سنتی که خط تلفن بر روی تعداد محدودی زوج سیم منتقل میشد، حال در مناطق مختلف شهرها و با پرشدن ظرفیت خطوط مخابرات، عملا به شیوه های سنتی دیگر نمی توان خطوط تلفن ثابت را به متقاضیان ارائه نمود. با توجه به اینکه برای افزودن ظرفیت سیم های تلفن در یک منطقه می بایست کیلومترها کابل تلفن مسی را از مرکز مخابراتی تا ساختمان های جدید مورد بهره برداری قرار داد و با توجه به افزایش روزافزون متقاضیان خطوط تلفن، ارایه سرویس برای شرکت مخابرات کاری بسیار دشوار شده است به گونه ای که اگر فقط چند ساعت در یک مرکز مخابراتی در سطح شهر تهران بایستیم با سیلی از درخواستهای مردم مواجه خواهیم شد که متقاضی خط تلفن می باشند.
حال با توجه به اینکه فراهم نمودن خط ویپ مخابرات و شبکه IP در مکان های مختلف در سطح شهرها روز به روز آسان تر و ارزان تر میگردد، میتوان به جای کابل کشی مجدد، خطوط تلفن را بر روی شبکه IP به متقاضیان ارائه نمود. انتقال صدا بر روی بستر شبکه را به اختصار VoIP یا Voice over IP می نامند که در این روش صدای آنالوگ که قبلا بصورت موج الکتریکی بر روی زوج سیم مسی ارسال می شد، حال صدا ابتدا به بسته های داده تبدیل می شود و سپس از طریق شبکه ارسال شده و در نهایت صدای دیجیتال از طریق تلفن تحت شبکه یا گیت وی ویپ مجددا به صورت آنالوگ و الکتریکی تبدیل میگردد تا برای دریافت کننده قابل فهم گردد.
ابتدا باید خط ویپ مخابرات را از یکی از ارائه دهندگان خط خریداری نمود. این خط تلفن های دیجیتال که بر روی شبکه به کاربران ارائه میگردد، در حقیقت فقط بصورت یک نام کاربری و رمز عبور ارائه می شوند که پس از برقراری ارتباط شبکه بین سرویس دهنده و مشتری باید آن نام کاربری و پسورد را بر روی انواع سوئیچ شبکه، گیتوی ویپ، آی پی فون یا یک سانترال ویپ تنظیم نموده و از آن خطوط استفاده نمود.