راهنمای خرید روتر میکروتیک

راهنمای خرید روتر میکروتیک
روتر یا مسیریاب بخشی از تکنولوژی شبکه هستند که کار آن‌ ها وصل کردن دستگاه های موجود در شبکه به اینترنت است. میکروتیک یکی از برند های بسیار معروف و معتبر است که به تولید تجهیزات شبکه می پردازد. روتر ها نیز یکی از تولیدات شرکت میکروتیک است.

آنچه در این مقاله می خوانید:

راهنمای خرید روتر میکروتیکمعرفی انواع روتر های میکروتیکروتر وایرلس میکروتیکروتر سیمی میکروتیکروتر رکمونت میکروتیکروتر دو بانده میکروتیکراهنمای خرید روتر میکروتیکتفاوت روتر و سوئیچ در چیست؟خرید روتر میکروتیک برای شرکتخرید روتر میکروتیک برای کاربر خانگیخرید روتر میکروتیک برای گیم نت هاخرید روتر میکروتیک برای ماینینگجمع بندی

روتر میکروتیک در ابعاد مختلف و با ویژگی ها و امکانات بی نظیری عرضه می شود همچنین این دستگاه با وجود ویژگی ها و امکانات بی نظیری که دارد از قیمت مناسبی نیز برخوردار است.
در این مطلب قصد داریم راهنمای خرید روتر میکروتیک بر اساس کاربرد های متفاوت آن را به شما توضیح دهیم بنابراین پیشنهاد می کنم تا انتهای مطلب همراه ما باشید.
معرفی انواع روتر های میکروتیک
همان طور که قبل تر گفتیم روتر های میکروتیک دارای انواع مختلفی هستند که از لحاظ مشخصات فنی و کارایی و قیمت با هم تفاوت دارند.
شرکت میکروتیک چهار روتر وایرلس (روتر بی سیم)، روتر با سیم یا سیمی، روتر رکمونت و روتر دوبانده را تولید و عرضه می کند که هر یک از این روتر ها دارای قابلیت ها و امکانات متفاوتی هستند. در این قسمت به طور خلاصه به توضیح در ارتباط با هر یک از این روتر ها می پردازیم.

روتر سوئیچ میکروتیک CRS106-1C-5S / روتر ۵ پورت SFP میکروتیک

روتر میکروتیک RB951Ui-2HnD / روتر اکسس پوینت ۵ پورت ۱۰/۱۰۰ میکروتیک

روتر میکروتیک hAP lite TC / روتر RB9412nD-TC / روتر اکسس پونیت ۴ پورت ۱۰/۱۰۰

روتر میکروتیک hAP ac / روتر RB962UiGS-5HacT2HnT / روتر اکسس پوینت دو باند

روتر میکروتیک hAP ac lite / اکسس پوینت دو باند RB952Ui-5ac2nD / روتر ۵ پورت ۱۰/۱۰۰ میکروتیک

روتر میکروتیک RB2011iL-RM / روتر ۱۰ پورت میکروتیک

روتر میکروتیک RB1100AHx4 / روتر ۱۳ پورت گیگ میکروتیک

روتر میکروتیک hEX S / روتر RB760iGS / روتر ۵ پورت گیگ میکروتیک

روتر میکروتیک RB750GL / روتر ۵ پورت گیگ میکروتیک

سوئیچ میکروتیک RB260GS / سوئیچ ۵ پورت گیگ میکروتیک

روتر وایرلس میکروتیک
روتر بی سیم یا وایرلس شرکت میکروتیک یکی از پرفروش ترین و با کیفیت ترین روترهای این کمپانی است. روترهای بی سیم نیز دارای مدل ها و مشخصات فنی متفاوتی هستند به عنوان مثال این روترها از لحاظ سرعت وایرلس، سرعت پورت شبکه، تعداد پورت های شبکه، قدرت آنتن دهی، تعداد آنتن و … به هم فرق دارند.
یک نمونه روتر وایرلس میکروتیک روتر سیمی میکروتیک
روتر های سیمی جزو ارزان ترین روتر های موجود در بازار است. روتر های سیمی با استفاده از کابل شبکه کار می کنند. بنابراین این روتر ها برای کسانی مناسب است که به امکانات روتر وایرلس یا بی سیم نیاز ندارند.
از ویژگی ها و مشخصات روتر های سیمی می توان به تعداد پورت زیاد در آن ها ، سرعت پورت شبکه در نوع ۱۰/۱۰۰ مگابیت و ۱۰/۱۰۰/۱۰۰۰گیگابیت اشاره کرد. این نوع از روتر بیشتر در شرکت ها استفاده می شود.
روتر سیمی میکروتیک روتر رکمونت میکروتیک
روتر های رکمونت دارای قدرت پردازش بالایی است به همین علت است که از این روترها برای کارهای سنگین مانند استخراج بیت کویین (ارز دیجیتال)  و ماینینگ استفاده می کنند. بنابر توضیحات داده شده اگر قصد دارید روتری با قدرت پردازش بالا داشته باشید بهترین گزینه روتر رکمونت میکروتیک است.
روتر رکمونت میکروتیک روتر دو بانده میکروتیک
این روتر ها دارای قابلیت دوبانده است که از دو فرکانس ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز پشتیبانی می کند. همچنین از ویژگی های بسیار مثبت این روترها قدرت آنتن دهی بسیار بالا نسبت به سه نوع روتر قبلی است. بنابراین اگر قصد خرید یک روتر با قدرت آنتن دهی بالا را دارید پیشنهاد ما به شما خرید روتر دوبانده میکروتیک است.
روتر دوباند میکروتیک راهنمای خرید روتر میکروتیک
حال که با انواع روتر آشنا شدیم و ویژگی های هر یک را به طور جداگانه مورد بررسی قرار دادیم متوجه شدیم که هر یک از این روتر ها برای کارهای مختلف مناسب است. بنابراین قبل از خرید روتر ابتدا باید بدانیم که آن را برای چه کاری و در چه فضایی می خواهیم استفاده کنیم.
مسلماً روتری که برای فضاهایی مانند شرکت یا خانه استفاده می شود با روترهایی که برای گیم نت ها و ماینینگ استفاده می شود متفاوت است. در این بخش از مقاله به توضیح روتر های مناسب هر یک از مکان های مختلف می پردازیم.تفاوت روتر و سوئیچ در چیست؟
خرید روتر میکروتیک برای شرکت
شرکت یکی از مکان هایی است که در آن نیاز به استفاده از روتر است و با استفاده از روتر تمام سیستم های شرکت در یک شبکه قرار می گیرند. بنابراین برای شرکت بهتر است روتری را انتخاب و خریداری کنید که دارای تعداد پورت شبکه بالایی باشد.
معمولاً اکثر شرکت ها از روترهایی استفاده می کنند که حداقل دارای ۱۶ عدد پورت شبکه باشد. همین طور برای فضای شرکت بهتر است روتری استفاده شود که سرعت آن از نوع گیگابیت باشد. همچنین روتر باید از سرعت آنتن دهی بالایی نیز برخوردار باشد. معمولاً برای فضای شرکت ها بهتر است از روتر سیمی یا دوبانده استفاده کنید.
خرید روتر میکروتیک برای کاربر خانگی
روتر هایی که برای استفاده خانگی استفاده می شود باید دارای ویژگی های متفاوتی باشند مثلاً این که از قیمت مناسبی برخوردار باشند، دارای سرعت مگابیت یا گیگابیت باشند، دارای ۴ الی ۵ پورت شبکه باشند، قدرت آنتن دهی و سرعت پردازش آن ها هم متوسط باشد. بنابر توضیحات داده شده روتر وایرلس و سیمی برای کاربر خانگی مناسب است.
خرید روتر میکروتیک برای گیم نت ها
معمولاً روتر هایی را که برای گیم نت ها خریداری می کنید حتماً باید تعداد پورت شبکه زیاد و سرعت پورت شبکه درآن از نوع گیگابیت باشد. سرعت پورت شبکه در گیم نت ها بسیار مهم است زیرا اکثر بازی ها تحت شبکه و به صورت آنلاین انجام می شود.
بنابراین سیستم ها باید به یک روتر وصل شوند. بنابراین توضیحات سرعت پورت شبکه مناسب برای گیم نت ها ۱۰۰۰/۱۰۰/۱۰ گیگابیت است. همچنین به این نکته دقت کنید که یک روتر مناسب گیم نت باید حداقل دارای ۸ پورت باشد که اگر دستگاه ها و سیستم های شما بیشتر باشد باید روتری را خریداری کنید که تعداد پورت بیشتری داشته باشد. هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
خرید روتر میکروتیک برای ماینینگ
امروزه یکی از راه های کسب درآمد به صورت دلاری استخراج بیت کوین و ارز دیجیتال است. بنابراین شما برای ماینینگ کردن نیاز به یک سخت افزار مانند روتر دارید.
روترهای مناسب برای ماینینگ کردن باید سرعت پردازش بالایی داشته باشند بنابراین بهترین روتر جهت ماینینگ کردن روتر رکمونت میکروتیک می باشد.
جمع بندی
ما در این مطلب به توضیح روترهای برند میکروتیک پرداختیم و به طور کامل ویژگی های انواع روتر را بررسی کردیم و درنهایت با ارائه توضیحاتی به شما آموختیم که هر نوع روتر مناسب چه فضایی است.
شما با مطالعه مقاله راهنمای خرید روتر میکروتیک می توانید به راحتی با توجه به نیاز خود روتر مناسب کار خود را خریداری کنید. امیدوارم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. شاد و پیروز باشید.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه  با ما همراه باشید…

ttttttttttttttttttttttt
راهنمای خرید سانترال پاناسونیک
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
در این مطلب قصد داریم ابتدا به معرفی کامل دستگاه سانترال و قابلیت های مختلف آن برای بهبود و مدیریت روند ارتباطات بپردازیم و سپس به شما آموزش دهیم که چه نوع سانترالی برای مجموعه کاری  شما مناسب تر است و مزایای خرید سانترال پاناسونیک را شرح دهیم. 

آنچه در این مقاله می خوانید:

کاربرد و اهمیت دستگاه سانترال چه سانترالی را باید بخریم؟چرا خرید سانترال پاناسونیک ؟بررسی مدل های مختلف سانترال پاناسونیکمزایای خرید سانترال پاناسونیک کم ظرفیت TEM/TES 824سانترال های سری  TDA و TDEمزایای خرید سانترال پاناسونیک NS

کاربرد و اهمیت دستگاه سانترال 

 
هر مجموعه با توجه به استفاده از خطوط شهری و کارمندان مختلف نیازمند استفاده از چندین خط داخلی مختلف است تا بتواند با استفاده از آن ها به تماس های وارد شده از خطوط شهری پاسخ دهد.
در واقع با این کار خطوط شهری و نیاز های مختلف مشتریانی که با این خطوط تماس می گیرند را می توان مدیریت نمود.
این موضع زمانی اهمیت بیشتری پیدا می کند که ارتباطات رکن اصلی سازمان و شرکت بوده و در واقع توسعه و پیشرفت آن در گرو کیفیت ای ارتباطات می باشد.
اهمیت این ارتباطات باعث شده است تا انتخاب دستگاه سانترال همواره یکی از دغدغه های شرکت ها و سازمان های مختلف باشد.
در اینجا ما قصد داریم بررسی کنیم که چه دستگاه سانترالی را باید توسط این شرکت ها و سازمان ها خریداری شود.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
چه سانترالی را باید بخریم؟
امروزه انواع مختلفی از دستگاه های سانترال در بازار موجود هستند که از مهم ترین آن ها می توان به مرکز تلفن پاناسونیک، ال جی، اریکسون، کارین و … اشاره نمود.
تعدد مدل های مختلف دستگاه سانترال می تواند برای مشتری مزایا و معایب مختلفی را به همراه داشته باشد. یکی از این معایب سردرگمی شرکت ها و سازمان ها برای انتخاب سانترال مناسب می باشد و به علت توصیه به خرید سانترال پاناسونیک پی خواهید برد.
با در نظر گرفتن نکات و مواردی که در ادامه اشاره می شود می توان به راحتی مدل و برند سانترال مناسب را انتخاب و خریداری نمود.
یکی از مهم ترین مسائل برای خرید دستگاه سانترال توجه به موجود بودن اقلام مختلف آن در بازار می باشد. در واقع باید مرکز تلفنی را انتخاب کرد که دسترسی برای خرید اقلام مورد نیاز آن مانند انواع کارت های ارتقاء دهنده ی خطوط شهری و داخلی، در بازار بسیار آسان تر از مدل های دیگر باشد.
مورد دیگری که تقریباً برای خرید همه وسایل و لوازم اهمیت دارد جنبه اقتصادی و قیمت سانترال می باشد. در واقع هر اندازه قیمت یک دستگاه سانترال مناسب تر باشد می تواند مشتریان را برای خرید آن مدل ترغیب نماید.
علاوه بر این موارد باید به خدمات مختلف از جمله تعمیرات و همچنین بحث پشتیبانی دستگاه سانترال نیز توجه نمود. زمانی که دسترسی به آموزش، نصب و تعمیرات یک دستگاه سانترال آسان تر باشد، طبیعتاً آن دستگاه سانترال می تواند برای خرید و استفاده در محیط های مختلف در اولویت قرار گیرد.

 
چرا خرید سانترال پاناسونیک ؟
با توجه به جمیع موراد بالا می توان گفت سانترال پاناسونیک به دلیل موجود بودن قطعات و لوازم مختلف، قیمت بسیار مناسب و همچنین نصب و تعمیرات در دسترس می تواند انتخاب بسیار خوبی برای سازمان ها و شرکت های داخلی کشورمان باشد.
ما با تجربه ی ۱۵ ساله در زمینه سیستم های مخابراتی و همچنین کار کردن با انواع دستگاه های سانترال مانند اریکسون، مایتل، کارین و … به این نتیجه رسیده ایم که انتخاب یک دستگاه سانترال پاناسونیک می تواند باعث بهبود کیفیت ارتباطات و توسعه ی شرکت ها و سازمان ها شود.
با انتخاب سانترال پاناسونیک می توان پلن های مختلف را روی این دستگاه اجرا نمود و در صورتی که مجموعه ی ما نیاز داشته باشد که ارتباطات خود را گسترده تر کند، کارت های مورد نیاز به راحتی در دسترس بوده و قابل خریداری هستند.
یکی دیگر از مزیت های بسیار خوب دستگاه سانترال پاناسونیک وجود بازار استوک بسیار عالی این دستگاه ها می باشد.
 با توجه به استفاده بسیار زیاد از انواع مدل های مختلف سانترال پاناسونیک، شرکت ها و سازمان ها می توانند به راحتی هر کدام از کارت ها یا لوازم جانبی که برای این دستگاه خریداری نموده اند و به دلایل مختلف قصد استفاده از آن ها را ندارند یا می خواهند دستگاه خود را از حالت کم ظرفیت به یک سانترال پرظرفیت و تحت شبکه ارتقاء دهند، با همان قیمت های قبلی به مشتریان و کاربران این دستگاه ها به فروش برسانند.
علاوه بر این تیم تخصصی ما با سابقه فعالیت در این زمینه ی سانترال پاناسونیک می تواند به راحتی تمامی مشکلات کاربران را حل نموده و با آموزش های لازم، آن ها را در استفاده مناسب از تمامی قابلیت های این دستگاه ها کمک نماید.
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
بررسی مدل های مختلف سانترال پاناسونیک
با توجه به این که دستگاه سانترال پاناسونیک دارای مدل های مختلف است، اگر قصد خرید یکی از این مدل ها را داشتیم بهتر است که به سراغ انتخاب کدام مدل برویم؟
انتخاب یکی از مدل های سانترال پاناسونیک با توجه به نیاز شرکت برای برقراری ارتباطات با خطوط شهری، تعدا کارمندان، تعداد خطوط داخلی و … انجام می شود.
در ادامه مطلب به بررسی ویژگی ها و قابلیت های مدل های مختلف سانترال پاناسونیک می پردازیم تا شما با آگاهی کامل بتوانید مناسب ترین مدل برای کسب و کار خود را خریداری نمایید.
مزایای خرید سانترال پاناسونیک کم ظرفیت TEM/TES 824
سانترال کم ظرفیت TEM/TES 824 اولین مدل از سانترال های پاناسونیک می باشد که می توان آن را برای شرکت و یا کسب و کار کوچک خود انتخاب نمود.
سانترال TES824 دستگاهی است که از سه خط شهری و ۸ خط داخلی برای برقراری ارتباطات استفاده می کند.
در صورتی که نیاز داشته باشیم ارتباطات خود را در این دستگاه سانترال گسترده تر کنیم می توانیم با نصب کارت های مناسب، ظرفیت خطوط شهری را به ۸ خط شهری و خطوط داخلی را تا ۲۴ خط افزایش دهیم.
سانترال TEM824  در تمامی ویژگی ها و قابلیت ها کاملاً مشابه سانترال TES824 می باشد با این تفاوت که سانترال TEM824 به صورت پیش فرض بر روی خود از ۶ خط شهری و ۱۶ خط داخلی پشتیبانی می کند.
در صورت نیاز نیز می توان با نصب کارت های مناسب بر روی اسلات های سانترال TEM824 ظرفیت آن برای خطوط مختلف را به ۸ خط شهری و ۲۴ خط داخلی ارتقاء داد.

 
سانترال های سری  TDA و TDE
 شرکت پاناسونیک بعد از سانترال های کم ظرفیت، سانترال های پرظرفیت سری TDA و TDE را تولید و روانه بازار نمود.
از جمله مدل های این سری می توان به سانترال های TDA ۱۰۰/۲۰۰/۶۰۰ اشاره نمود.
با توجه به ورود سانترال های تحت شبکه مانند TDE 100/200/۶۰۰ که مزایای بسیار زیادی دارند می توان گفت درخواست ها برای خرید سانترال های سری TDA  کمتر شده است هر چند که برخی از مدل های آن ها را با نصب کارت های مختلف می توان به سانترال های تحت شبکه ارتقاء داد.
 هم اکنون قیمت سانترال های TDE100  تقریباً هشت میلیون تومان و قیمت TDE200 چیزی بین ۱۰ تا ۱۲ میلیون تومان می باشد.

 
مزایای خرید سانترال پاناسونیک NS
 دستگاه سانترال جدید پاناسونیک مدل NS500 می باشد که هم تحت شبکه می باشد و هم می توان از طریق آن خطوط داخلی دیجیتال و آنالوگ داشته باشیم.
دستگاه سانترال NS500 کاربردی ترین دستگاه سانترال است که از آن می توان برای محیط های کم ظرفیت و پرظرفیت استفاده نمود.
این دستگاه نسبت به سانترال های TES/TEM 824 قابلیت های بسیار زیاد تری دارد که از کاربردی ترین آن ها می توان به دو کانال دیزا به صورت پیش فرض، ۶ خط شهری به همراه ۴ داخلی دیجیتال و ۱۶ داخلی آنالوگ به صورت پیش فرض ( ۶ به ۲۰ در صورت بک تو بک گرفتن)،  کارت DSP و …اشاره نمود.
در صورتی که قصد داشته باشیم ارتباطات خود را با استفاده از سانترال NS500 گسترده تر کنیم می توانیم با نصب یک کارت خطوط شهری روی بیس اصلی دستگاه، ۶ خط شهری دیگر را برای سانترال راه اندازی نماییم تا تعداد خطوط شهری به ۱۲ خط برسد.
علاوه بر این می توان برای ارتقاء تعداد داخلی ها نیز از کارت های مختلف برای راه اندازی خطوط دیجیتال، آنالوگ و هایبرید استفاده نمود.

 
امیدوارم با مطالعه ی این مطلب توانسته باشید مدل دستگاه سانترال مورد نظر متناسب با کسب و کار خود را پیدا نموده و برای خرید آن اقدام نمایید.
در صورتی که سوال و یا ابهامی در زمینه خرید و استفاده از قابلیت های مختلف انواع دستگاه های سانترال پاناسونیک داشتید می توانید آن را با مشاوران ما در میان بگذارید تا در سریع ترین زمان ممکن این مشکل را برای شما حل نمایند.

ttttttttttttttttttttttt
بررسی انواع روتر میکروتیک
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
بررسی انواع روتر میکروتیک
در مقاله پیش رو قصد داریم انواع روتر میکروتیک را بررسی نماییم اما برای درک بهتر از تفاوت های موجود میان انواع روتر میکروتیک ابتدا باید بدانیم روتر ها چه نوع ابزار تکنولوژیکی هستند و امکان انجام چه کار هایی را برای ما مهیا می کنند.

آنچه در این مقاله می خوانید:

بررسی انواع روتر میکروتیکروتر ها چه کار می کنند و چرا به آن ها نیاز داریمتفاوت عمده روتر ها با مودم هامعرفی شرکت میکروتیک توسعه دهنده نرم افزارها و سخت افزارهای تحت شبکهمعرفی روتر های تولید شده توسط شرکت میکروتیکروتر میکروتیک مدل RB5009UG+S+INروتر میکروتیک مدل CCR2004-16G-2S+روتر میکروتیک مدل hEXروتر های میکروتیک سری RB2011روتر های میکروتیک سری CCR1009روتر های میکروتیک سری CCR1036سخن آخر

پس از آشنایی با کارایی روتر ها به منظور شناخت جایگاه انواع روتر میکروتیک در بازار فناوری به نسبت دیگر برند ها به طور اجمالی با شرکت میکروتیک که در زمینه توسعه نرم افزارها و سخت افزارهای تحت شبکه فعالیت می کند آشنا خواهیم شد و در نهایت انواع روتر میکروتیک را خدمت شما معرفی خواهیم کرد.
روتر ها چه کار می کنند و چرا به آن ها نیاز داریم
انواع روتر میکروتیک در انجام یک وظیفه مشترک هستند و آن این است که با کمک آن ها می توان رایانه ها و سایر دستگاه ها را به اینترنت و یا شبکه داخلی متصل کرد. در واقع روتر به عنوان فرستنده عمل نموده و بهترین مسیر یا مقصد را برای اطلاعات شما انتخاب می کند. این ابزار کسب و کار شما را به جهان متصل می کند، اطلاعات را در برابر تهدیدات امنیتی محافظت کرده و حتی می تواند تصمیم بگیرد که کدام رایانه ها بر دیگران اولویت دارند.
به زبان ساده تر انواع روتر میکروتیک به شما کمک می کند تا در خانه یا محل کار خود ارتباط لازم را بین کلیه دستگاه هایی که قابلیت اتصال به شبکه دارند، برقرار کنید و سپس آن ها را به شبکه جهانی اینترنت متصل نمایید. همچنین، می توانید از روتر ها برای ایجاد شبکه های محلی نیز استفاده کنید. به طور مثال اگر قصد دارید فایل ها را بین دستگاه ها به اشتراک بگذارید یا به کارمندان اجازه دهید ابزارهای نرم افزاری را به اشتراک بگذارند، روتر ها این امکان را فراهم خواهند کرد.

یکی از انواع روتر میکروتیک مدل MikroTik RB4011iGS هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
تفاوت عمده روتر ها با مودم ها
یک مودم کسب و کار شما را از طریق ارائه دهنده خدمات اینترنت (ISP) به اینترنت متصل می کند. از سوی دیگر، روتر ها علاوه بر مودم سایر دستگاه های موجود در شبکه را نیز به هم متصل می کند. به این ترتیب مودم ها و دستگاه های دیگر می توانند داده ها را از محلی به مکان دیگر منتقل کنند. نمونه های زیر بخشی از وظایفی است که انواع روتر میکروتیک قادر به انجام آن هستند.
به اشتراک گذاری داده ها، دستورات، برنامه ها و فایل ها با فرمت های متفاوتدسترسی سریع به اطلاعات ذخیره شده در شبکهکاهش هزینه های عملیاتی با به اشتراک گذاری تجهیزات مانند چاپگرها و سرورها و همچنین خدماتی مانند دسترسی به اینترنتبهبود امنیت داده ها و به طور کلی شبکهفعال کردن اتصالات از راه دور به صورت کاملاً ایمن

یک نمونه مودم (سمت راست) و یک نمونه روتر (سمت چپ)
معرفی شرکت میکروتیک توسعه دهنده نرم افزارها و سخت افزارهای تحت شبکه
کمپانی MikroTik در سال ۱۹۹۶ برای توسعه روتر ها و سیستم های ISP بی سیم در شرق اروپا و کشور لتونی تاسیس شد. فعالیت عمده این شرکت ارائه سخت افزارها و نرم افزارهای مختلف برای اتصال به شبکه و اینترنت می باشد. متخصصان شاغل در میکروتیک توانستند در سال ۱۹۹۷ با تکیه بر تجربه و دانش خود پیرامون استفاده و توسعه رایانه های صنعتی و سیستم های مسیریابی (routing systems) سیستم نرم افزاری RouterOS بر پایه لینوکس را طراحی کنند که ثبات، کنترل و انعطاف پذیری گسترده ای را برای انواع روتر ها فراهم می کند.
این شرکت که تولید انواع روتر میکروتیک یکی از خدمات آن ها است در اکثر نقاط جهان نمایندگی های فروش دارد و محصولات آن ها جزء با کیفیت ترین ها در بازار جهانی به شمار می روند.

کمپانی MikroTik توسعه دهنده نرم افزارها و سخت افزارهای تحت شبکه
معرفی روتر های تولید شده توسط شرکت میکروتیک
پس از شناخت عملکرد دستگاه های روتر و معرفی کمپانی میکروتیک در این قسمت از مقاله قصد داریم تعدادی از انواع روتر میکروتیک را خدمت شما معرفی کرده و ویژگی های آن ها را مورد ارزیابی قرار دهیم.
روتر میکروتیک مدل RB5009UG+S+IN
این روتر یکی از جدیدترین انواع روتر میکروتیک می باشد که وارد بازار شده است جزء روتر های خانگی سنگین به شمار می رود و در عین کوچک بودن، قدرت پردازش بی سابقه ای را ارائه می دهد.
این روتر دارای USB 3.0 در اندازه کامل و ۹ پورت سیمی است. از این ۹ پورت، هفت درگاه از نوع Gigabit Ethernet، یکی از آنها ۲.۵ Gigabit Ethernet و آخرین درگاه آن از نوع ۱۰G SFP+ cage است. همه پورت ها با خط کاملا دوطرفه به یک تراشه قدرتمند ۱۰ Gbps متصل شده که در نهایت به پردازنده چهار هسته ای ARMv8 1.4 GHz ختم می شود. پردازنده و تراشه سوئیچ در پایین برد قرار دارند.
بردها دارای ۱GB رم DDR4 و ۱GB حافظه NAND هستند. این ترکیب از پورت ها و اجزاء، در مقایسه با سایر انواع روتر میکروتیک در یک فرم مشابه، تقریباً توان عملکرد دو برابر را در تنظیمات با بارهای سنگین CPU ارائه می کند.

روتر میکروتیک مدل RB5009UG+S+IN

روتر میکروتیک مدل CCR2004-16G-2S+

مدل CCR2004-16G-2S+ نیز یکی از جدیدترین انواع روتر میکروتیک است که به تازگی معرفی شده و نه تنها در سری CCR، بلکه به طور کلی در بین روتر های موجود در بازار بسیار مقرون به صرفه و قدرتمند می باشد.
۱۶ درگاه Gigabit Ethernet، دو درگاه ۱۰G SFP+ cages، خنک کننده فعال و بهترین عملکرد تک هسته ای در هر وات به علاوه بهترین عملکرد کلی در هر وات در بین همه دستگاه های CCR از مشخصه های بارز این روتر به شمار می رود.
این روتر مانند دیگر مدل های سری CCR2004 دارای پردازنده CPU Annapurna Labs Alpine v2 با ۴ هسته ۶۴ بیتی ARMv8-A Cortex-A57 و سرعت پردازش ۱.۷ گیگاهرتز است. اما تفاوت این مدل با سایر انواع روتر میکروتیک مدل CCRدر این است که این روتر قدرتمند از تمام مدل های قبلی CCR در عملکرد تک هسته ای پیشی می گیرد و این مهم ترین جنبه در مورد عملیات سنگین بر اساس پردازش هر اتصال است.
هر گروه از ۸ پورت Gigabit Ethernet به صورت جداگانه به یک تراشه سوئیچ خانواده Marvell Amethyst متصل است. هر تراشه سوئیچ دارای یک خط دو طرفه کامل ۱۰ Gbps است که به CPU ختم می شود. بردها نیز دارای ۴ گیگابایت رم DDR4 و ۱۲۸ مگابایت حافظه NAND هستند.

روتر میکروتیک مدل CCR2004-16G-2S+ دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)

روتر میکروتیک مدل hEX

این روتر دارای ۵ درگاه Gigabit Ethernet، پردازنده دو هسته ای ۸۸۰ مگاهرتز، ۲۵۶ مگابایت RAM ، USB ، microSD ، RouterOS L4 است.
در بین انواع روتر میکروتیک مدل های hEX، hEX lite و hEX PoE lite مقرون به صرفه، کوچک و آسان برای استفاده هستند و بیشتر مناسب مکان هایی می باشد که ضرورتی برای برقراری اتصال بی سیم وجود ندارد.

روتر میکروتیک مدل hEX

روتر های میکروتیک سری RB2011

انواع روتر میکروتیک موجود در سری RB2011 شامل روتر های چند پورتی و ارزان قیمت می باشد که برای استفاده در محیط های داخلی طراحی و ارائه شده است.
در بین مدل های موجود در این سری ساخت روتر RB2011iL-IN به عنوان شاخص در نظر گرفته می شود. این روتر دارای محفظه فلزی، پنج درگاهEthernet ، پنج درگاهGigabit Ethernet ، PoE با عملکرد خروجی روی پورت شماره ۱۰، پردازنده ۶۰۰ مگاهرتز Atheros، ۶۴ مگابایت RAM و RouterOS L4 است.

روتر میکروتیک مدل RB2011iL-IN

روتر های میکروتیک سری CCR1009

ویژگی بارز این سری روتر ها ۷ درگاه Gigabit Ethernet، یک پورت ترکیبی SFP/Gigabit Ethernet، یک پورت SFP+ cage، پردازنده با ۹ هسته یک گیگاهرتزی، ۲ گیگابایت RAM، پنل LCD، محفظه رومیزی خنک کننده، شکاف SmartCard ، RouterOS L6 و PSU می باشد.
علاوه بر موارد ذکر شده، این سری دارای برخی تغییرات کاربردی نیز هست که از وجوه تمایز سری CCR1009 در بین انواع روتر میکروتیک به شمار می رود. روتر های میکروتیک سری CCR1009 مجهز به محفظه خنک کننده غیرفعال می باشد که به صورت دو لوله حرارتی و یک سینک مخصوص طراحی شده است، بنابراین عملکرد آن کاملاً بی صدا می باشد. همچنین به دلیل اینکه پورت ها به طور مستقیم به CPU متصل شده اند، CCR1009 می تواند به کارایی بالاتری نیز دست یابد.

روتر میکروتیک مدل CCR1009-7G-1C-1S+PC

روتر های میکروتیک سری CCR1036

آخرین سری از انواع روتر میکروتیک که در این مقاله به بررسی آن خواهیم پرداخت روتر میکروتیک سری CCR1036 می باشد. این سری از روتر ها دارای ۸ درگاه Gigabit Ethernet، ۲ پورت SFP+ cage، پردازنده ۳۶ هسته ای با سرعت پردازش ۱.۲GHz، ۸ گیگابایت RAM، توان عملیاتی با سرعت ۲۸ گیگابایت بر ثانیه و RouterOS L6 هستند.
با توجه به ویژگی های فوق ملاحظه می کنید که در واقع روتر میکروتیک سری CCR1036 از سریع ترین و پرقدرت ترین روتر های موجود در بازار است.

روتر میکروتیک مدل CCR1036-8G-2S+EM
سخن آخر
شاید در گذشته روتر ها تنها برای ادارات و سازمان های بزرگ کارایی داشتند اما امروزه با توجه به ظهور استارت آپ های کوچک و متوسط و همچنین گستردگی استفاده از ابزار های قابل اتصال به شبکه به علاوه وجود تمایل بیشتر به زندگی در منازل هوشمند به طبع استفاده از روتر ها که امکان اتصال انواع divice های تحت شبکه را فراهم می کنند ضرورت بیشتری پیدا می کند.
از این رو شرکت MikroTik که از پیشرو های این عرصه به شمار می رود با شناخت دقیق از نیاز های روز انواع روتر میکروتیک را در بازه های متفاوت قیمتی و با کارایی های متنوع، طراحی و روانه بازار کرده است.
در این مقاله تنها برخی از نمونه های رایج روتر های میکروتیک را مورد بررسی قرار دادیم. با توجه به این که کمپانی میکروتیک تا کنون توانسته در حدود ۳۰ مدل از انواع روتر میکروتیک را عرضه نماید بنابراین مخاطبان خود را با گزینه های زیادی مواجه نموده است؛ از این رو پیشنهاد می شود برای تهیه روتر متناسب با مجموعه خود، ابتدا نیاز ها و قابلیت های مورد انتظار را بررسی نموده و سپس با توجه به آن ها و با دریافت مشاوره از متخصصان این حوزه، اقدام به انتخاب یکی از انواع روتر میکروتیک نمایید.
ttttttttttttttttttttttt
راهنمای خرید روتر بی‌سیم
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
وضعیت بازار روترهای بی‌سیم نسبت به سال‌های قبل کاملاً تغییر کرده است. روترهای سری N آخرین روزهای عمر خود را سپری می‌کنند و طبق آمارهای ارائه شده تنها 16 درصد بازار را در دست دارند و نزدیک به 73 درصد فروش بازار روی روترهای بی‌سیم سری AC و 11 درصد باقی‌مانده نیز روترهای کابلی است. بنابراین، اگر می‌خواهید یک روتر جدید برای شبکه بی‌سیم خانه یا محل کار خریداری کنید، ناچار هستید از میان روترهای AC یک مدل را انتخاب کنید. روترهای سری AC رده‌ها و سری‌های سرعتی متفاوتی دارند و انواع فناوری‌های جدید افزوده‌شده به آن‌ها سردرگمی‌هایی را ایجاد می‌کند.

آیا باید پرسرعت‌ترین روتر بی‌سیم موجود در بازار را بخریم؟ بهترین رده یا پرطرف‌دارترین روتر سری AC کدام است؟ آیا حتماً باید روتر ما به MU-MIMO مجهز باشد؟ دوآنتنی، سه‌آنتنی یا چهارآنتنی بهتر است؟ در مقایسه با هزینه‌ای که می‌کنیم، کدام نسل روترهای سری AC بهتر است؟ لزوماً گران‌ترین مدل بهترین مدل بازار است؟ قدرتمندترین مدل در آزمایش‌های انجام گرفته روی سایت‌ها بهترین مدل است؟ تمام این پرسش‌ها در فضای شبکه‌های بی‌سیم و روترها مطرح هستند. این مقاله تا حدودی سعی می‌کند به این پرسش‌ها پاسخ دهد و راهنمای خرید به‌روزشده‌ای متناسب با محصولات موجود پشت ویترین‌ها در اختیار‌ شما قرار دهد.

انواع روترها
اگر می‌خواهید شبکه وای‌فای پرسرعتی را راه‌اندازی کنید و از امکانات امروزی دنیای روترهای بی‌سیم بهره ببرید، باید به یک روتر سری AC فکر کنید. حتی اگر یک روتر قدیمی داشتید که بسیار خوب کار می‌کند و راضی بودید، ولی ناگهان خراب‌شده است و اکنون مجبور هستید یک روتر جدید بخرید، باز هم به فکر سری AC باشید. منظور ما از روترهای سری AC چیست؟ خیلی خلاصه توضیح می‌دهیم. تمام روترهای بی‌سیم مبتنی بر استاندارد 802.11 هستند، اما براساس فناوری‌های ساخت، سرعت، قدمت، محدوده پوشش‌دهی و چیزهای دیگر به سری‌های 802.11g، 802.11n و 802.11ac تقسیم می‌شوند. سری AC سریع‌ترین و به‌روزترین روترها را دارد. روترهای سری N هنوز در بازار به‌فروش می‌رسند، ولی قدیمی و کم‌سرعت هستند. احتمالاً روترهای سری G دیگر دست‌نیافتنی شده‌اند. تمام روترهای سری AC دو بانده هستند و روی دو فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز کار می‌کنند. همچنین، قابلیت بزرگ آن‌ها فعال بودن دو شبکه به‌طور هم‌زمان است. اگر در مشخصات یک روتر عبارت‌های 802.11a/b/g، a/b/g/n یا a/b/g/n/ac را مشاهده کردید، می‌توانید بگویید دوبانده است. در هر سری روترها درگاه‌های ارتباطی بسیار متغیر هستند و مهم‌ترین درگاه‌ها عبارتند از:
درگاه شبکه اترنت: ممکن است درگاه‌های LAN و WAN اترنت یک گیگابیتی (10/100/1000 مگابیت) یا صد مگابیتی (10/100 مگابیت) باشند. بیش‌تر روترهای سری AC از درگاه‌های اترنت یک گیگابیتی بهره می‌برند، اما اگر خواستید یک روتر در کلاس AC1200 یا پایین‌تر بخرید، نگاهی به سرعت درگاه‌های شبکه کابلی بیاندازید و با نیازمندی‌های شبکه خود مطابقت دهید. اگر شبکه شما تماماً بی‌سیم است، یک درگاه شبکه اترنت برای اتصال روتر به یک سیستم کافی است و مهم هم نیست صد مگابیتی یا هزار مگابیتی باشد، اما اگر در شبکه شما چند دستگاه با کابل متصل هستند یا دستگاه‌هایی مانند NAS دارید که بهتر است با کابل به روتر متصل شوند، روترهایی را انتخاب کنید که به چهار درگاه شبکه اترنت یک گیگابیتی و یک درگاه شبکه WAN برای اتصال مودم ADSL مجهز هستند. این قسم روترها از یک سوییچ درون خود بهره می‌برند که امکان اتصال سریع دستگاه به شبکه را فراهم می‌کند.
درگاه USB
درگاه‌های USB 2.0 و USB 3.0 برای اشتراک‌گذاری اطلاعات و چاپ‌گر در شبکه هستند. اشتراک‌گذاری چاپ‌گر خیلی ساده است و بیش‌تر برندهای چاپ‌گر به‌راحتی با درگاه USB راه‌اندازی می‌شوند و تفاوت ندارد کدام نوع درگاه USB روی روتر وجود دارد، اما برای اشتراک‌گذاری اطلاعات از روی یک حافظه فلش، هارددیسک اکسترنال، درایوهای SSD یا ذخیره‌سازهای تحت شبکه NAS سرعت درگاه USB اهمیت دارد و شما باید روی این بخش کمی تأمل و تحقیق کنید. بیش‌تر روترهای رده‌ بالای بازار از سرعت‌های مورد نیاز برای انتقال اطلاعات روی دستگاه‌های NAS یا سرورهای مالتی‌مدیا مانند بیت‌تورنت پشتیبانی می‌کنند. 

محصولات از رده خارج
چهار نوع روتر بی‌سیم قدیمی G ،B ،Aو N در بازار یا در دست کاربران وجود دارد که نمی‌توان عبارت «از رده خارج» را برای آن‌ها استفاده کرد. 802.11a تنها سری روترهای بی‌سیمی است که فقط روی فرکانس 5 گیگاهرتز کار می‌کند. 802.11b نیز تنها سری روترهای بی‌سیمی است که فقط روی فرکانس 2.4 گیگاهرتز کار می‌کنند. امروزه دیگر روتری را که تنها روی فرکانس 5 گیگاهرتز کار کند، پیدا نمی‌کنید. همچنین، روترهای سری B سال‌ها پیش با سری G جایگزین و بعدتر نیز سری N جایگزین سری G شدند.

اکنون هم دو تا سه سالی است که روترهای سری AC جایگزین روترهای N شده‌اند. روترهای سری G را برای پشتیبانی از روترهای سری B و روترهای سری N را برای پشتیبانی از روترهای سری B و G نیاز داریم. روترهای سری AC می‌توانند از تمام این روترها (B، G و N) پشتیبانی کنند، اما روترهای جدید برای کار با روترهای قدیمی با کاهش سرعت روبه‌رو خواهند شد. در شبکه‌هایی که ترافیک بار سنگینی داشته باشد، روترهای قدیمی نسبت به روترهای سری N و AC با افت و کاهش سرعت و حتی هنگ شدن روبه‌رو می‌شوند و روی دیگر بخش‌های شبکه نیز تأثیرگذار هستند. شاید بتوان با برخی تنظیمات شرایط کارایی کل شبکه را بهتر کرد، اما پیشنهاد نخست این است که روترهای قدیمی را با روترهای جدیدتر عوض کنید یا حداقل در حالتی که روتر قدیمی هنوز در شبکه فعال است، یک روتر جدید اضافه کنید تا کارایی شبکه بهبود یابد. 
کلاس روترها
برای این‌که بهتر بشود انواع روترهای موجود در بازار را تقسیم‌بندی کرد، به روترهای مختلفی که در یک سری یا استاندارد قرار می‌گیرند، «کلاس» یا «رده» می‌گوییم. هر کلاس نشان‌دهنده حداکثر نرخ تبادل اطلاعات یا حداکثر سرعت مورد پشتیبانی توسط آن روتر است. نام‌گذاری کلاس‌ها براساس سری روتر به همراه حداکثر نرخ انتقال اطلاعات است؛ مثل N300 و AC1200. این عددها شما را فریب ندهند که تصور کنید اطلاعات روی شبکه با این سرعت جابه‌جا می‌شوند. در ادامه، بیش‌تر درباره این موضوع صحبت خواهیم کرد، اما این عددها علاوه بر حداکثر سرعت نشانه‌ای از فناوری‌های استفاده شده در آن روتر به همراه سرعت نسبی به‌دست می‌دهند. تا سال 2015، روترهای موجود در بازار به کلاس‌های تعریف شده در جدول 1 تقسیم‌بندی می‌شوند. توجه کنید که نرخ انتقال اطلاعات درج شده در این جدول به شبکه‌های بی‌سیم مربوط و سرعت روی شبکه‌های اترنت متفاوت است (جدول 1). در بهترین حالت ممکن است 50 درصد کلاس‌های ذکر شده در این جدول را در بازار بیابید و 20 تا 25 درصد کلاس‌ها اصلاً یافت نشوند. 
کاربری کلاس‌های روتر

نخستین چیزی که باید بدانید این است که سرعت‌های بالاتر از 450 مگابیت بر ثانیه، مجموع حداکثر سرعت‌های دو شبکه روی دو فرکانس کاری متفاوت است. مثلاً کلاس N600 مجموع حداکثر سرعت 300 مگابیت بر ثانیه روی هر دو فرکانس و N900 مجموع حداکثر سرعت‌های 300 مگابیت بر ثانیه روی فرکانس 2.4  گیگاهرتز و 600 مگابیت بر ثانیه روی فرکانس 5 گیگاهرتز است. به دلیل این‌که در روترهای سری AC از فناوری‌های مختلفی روی هر باند فرکانسی استفاده می‌شود، سرعت‌های متفاوت و گاهی بسیار دور از هم به‌دست می‌آید. کلاس AC1750 که سرعتی اسمی معادل 1750 مگابیت بر ثانیه به‌دست می‌دهد، حاصل مجموع سرعت‌های 450 مگابیت بر ثانیه روی فرکانس 2.4  گیگاهرتز و 1300 مگابیت بر ثانیه روی فرکانس 5 گیگاهرتز است. نکته دومی که باید به آن اشاره کرد، تعداد کلاس‌ها روی فرکانس 2.4  گیگاهرتز در جدول 1 براساس پهنای ‌باند مورد استفاده روی روتر است که می‌توانند دو برابر این تعداد باشند؛ زیرا در فرکانس 2.4  گیگاهرتز از دو پهنای ‌باند 20 و 40 مگاهرتز استفاده می‌شود که روی پهنای باند 40 مگاهرتز سرعت بیش‌تر است. کلاس‌های ذکر شده در جدول 1 براساس پهنای ‌باند 40 مگاهرتز هستند.
در روترهای سری AC فرض بر این است که شبکه 2.4  گیگاهرتز روی پهنای ‌باند 40 مگاهرتز و فرکانس 5 گیگاهرتز روی پهنای ‌باند 80 مگاهرتز پیکربندی شده است. تقریباً در هر کلاس مشخص است چه سرعتی روی هر فرکانس به‌دست می‌آید. در برخی کلاس‌ها مانند N750 بسیار سخت است حدس بزنید روی کدام فرکانس چه سرعتی وجود دارد؛ زیرا روی هر دو فرکانس می‌توان سرعت‌های 450 و 300 مگابیت بر ثانیه را داشت و برحسب این‌که چه پهنای ‌باندی استفاده می‌شود، سرعت‌ فرکانس‌ها تغییرپذیر است. مشکل دیگر اعلام سرعت روی یک فرکانس از سوی کارت شبکه نصب شده روی دستگاه‌های مختلف به‌ویژه نوت‌بوک‌ها است. یک کارت شبکه سری N ممکن است سرعت‌های 270/117 مگابیت بر ثانیه را 300/130 و سرعت یک روتر N150 را 130 مگابیت بر ثانیه نشان دهد. برای این‌که کمی از این سردرگمی خارج شوید، در جدول2 وضعیت نمایش سرعت‌های مختلف روی استاندارد 802.11 را در مودهای مختلف مدولاسیون و پهنای ‌باندهای متفاوت فهرست کرده‌ایم.

تمام روترهای سری AC از تمام پهنای ‌باندهای فرکانس‌های 2.4  و 5 گیگاهرتز پشتیبانی می‌کنند، مگر این‌که یک روتر مسافرتی جیبی باشد که باید یکی از دو فرکانس را انتخاب کرد که برای مسافت‌های بسیار کوتاه طراحی شده‌اند. نکته آخری که باید درباره نرخ انتقال اطلاعات در کلاس‌های مختلف بدانید، هم‌کلاس بودن دستگاه‌ها در یک شبکه برای به‌دست آوردن حداکثر سرعت در آن کلاس است. اگر یک کارت شبکه N150 دارید و می‌خواهید به یک روتر N900 متصل شوید، سرعت براساس کلاس N150 تعیین می‌شود و در نتیجه افت سرعت خواهید داشت. حتی اگر تنظیمات کلاینت را روی بهترین حالت و کانال فرکانسی و پهنای ‌باند 40 مگاهرتز پیکربندی کنید، باز هم سرعت در کلاس N150 است. قاعده کلی این است که همیشه پایین‌ترین لینک برنده است، اما این حرف به این معنا نیست که برای دیگر دستگاه‌ها نیز سرعت همین‌ طور است. اگر یک روتر AC1200 در شبکه باشد، ولی چند کارت شبکه با کلاس‌های N900، AC1750 و AC1200 داشته باشیم، سرعت 1200 مگابیت بر ثانیه غالب است، به‌جز برای ارتباط روتر با کارت شبکه N900 که طبق قاعده تعریف شده سرعت در کلاس 900 مگابیت بر ثانیه باقی می‌ماند. 
باندهای فرکانسی
تمام روترهای سری AC به هر دو فرکانس 2.4 و 5 گیگاهرتز مجهز هستند و نیاز نیست نگران انتخاب یک روتر دو بانده یا تک فرکانس باشید. اگر بخواهید روتری از سری N بخرید و دو بانده باشد، بهتر است به سراغ روترهای کلاس N600، N750 و N900 بروید. فارغ از این‌که روتری دو بانده از سری AC یا N بخرید، ممکن است به تنظیم باندهای فرکانس کاری نیاز داشته باشید. پس باید یک نکته مهم را بدانید که باندهای رادیویی فرکانس 2.4 گیگاهرتز با بسیاری از وسایل دیگر مشترک هستند. دستگاه‌های موبایل، مایکرویو، تجهیزات خانه‌های هوشمند و دستگاه‌های زیاد دیگری هستند که روی فرکانس 2.4 گیگاهرتز و شبکه‌های وای‌فای کار می‌کنند. به همین دلیل، فعالیت این دستگاه‌ها ممکن است موجب شلوغی باندهای فرکانسی و کاهش کارایی و افت سرعت شبکه بی‌سیم شما شوند.
در مناطق شلوغ مانند مجتمع‌های مسکونی یا برج‌های تجاری شاهد هستید که مدام نوت‌بوک شما از دسترس خارج می‌شود یا اتصال آن با شبکه از بین می‌رود. فرکانس کاری 2.4 گیگاهرتز 11 باند (در امریکا) دارد که هر کدام از این باندها 20 مگاهرتز پهنا دارند. اگر شکل 1 را نگاه کنید، با محاسبات ساده می‌توانید دریابید که فقط سه کانال 1، 6 و 11 هم‌پوشانی ندارند. 

هم‌پوشانی روی باندهای فرکانسی اتفاق خوشایندی نیست؛ زیرا دستگاه‌های دیگر موجب تداخل می‌شوند و سرعت شبکه بی‌سیم شما را کاهش خواهند داد و پایداری سیگنال‌ها از بین می‌رود. می‌توانید با استفاده از نرم‌افزارهای اسکنر شبکه‌های بی‌سیم، کانال‌های شلوغ و دارای تداخل را در منطقه خود بیابید و بعد روتر بی‌سیم را روی کانال‌های کم‌ترافیک‌ بگذارید و از میان سه کانال 1، 6 و 11 یکی را انتخاب و تنظیم کنید. این وضعیت در فرکانس 5 گیگاهرتز وجود ندارد. در این فرکانس نیز پهنای ‌باند هر کانال 20 مگاهرتز است، اما برخلاف فرکانس 2.4 گیگاهرتز، تعداد کانال‌ها زیاد و با فاصله است و در نتیجه مشکلاتی مانند تداخل یا هم‌پوشانی وجود ندارد . در مناطق شلوغ می‌توانید از فرکانس 5 گیگاهرتز استفاده کنید که مزیت انتخاب یک روتر دو بانده است. نکته گفتنی درباره کانال‌های فرکانس 5 گیگاهرتز این است که برخی از این کانال‌ها توسط سازمان‌های نظامی و امنیتی مانند دستگاه‌های بی‌سیم پلیس استفاده می‌شوند. در بسیاری از کشورها تنها کانال‌های 36، 40، 44، 48، 149، 153، 157 و 161 برای روترهای دو بانده آزاد هستند. در دسترس بودن کانال‌های بیش‌تر و ترافیک کم‌تر روی آن‌ها موجب شده است سرعت و کارایی روی فرکانس 5 گیگاهرتز بهتر باشد. روی این فرکانس تنها دو کانال با پهنای ‌باند 80 گیگاهرتز وجود دارد. این وضعیت برای روترهای سری N و AC یکسان است و با تغییر روتر از N به AC کانال‌های فرکانس 5 گیگاهرتز تغییر نمی‌کنند.

خبر خوب یا بد درباره فرکانس 5 گیگاهرتز این است که قدرت و دامنه کمی دارند، به ‌طوری که فناپذیری سیگنال‌ها بیش‌تر از فرکانس 2.4 گیگاهرتز است و برای عبور از دیوار یا موانع سخت دیگر با مشکل روبه‌رو هستند. به همین دلیل، ممکن است یک روتر در فرکانس 5 گیگاهرتز توانایی و لینک‌های پرقدرت مشابه در فرکانس 2.4 گیگاهرتز را نداشته باشد. از سوی دیگر، کانال‌های فرکانس 5 گیگاهرتز خلوت‌تر هستند و تداخل کم‌تری را شاهد خواهند بود.
همان ‌طور که به‌نظر می‌رسد، نیازمند روتری با فرکانس 5 گیگاهرتز هستید. باید این محدودیت را هم در نظر بگیرید که بسیاری از دستگاه‌های بی‌سیم قدیمی مانند اسمارت‌فون‌ها، تبلت‌ها و کتاب‌خوان‌های الکترونیکی از این فرکانس پشتیبانی نمی‌کنند و در نتیجه شاید امکان اتصال آن‌ها به شبکه وجود نداشته باشد. بنابراین، نیاز دارید یک اسمارت‌فون یا تبلت جدید بخرید تا از تمام امکانات و قابلیت‌های یک روتر AC جدید از جمله سرعت بالا بهره ببرید. راه‌حل دیگر در مواقعی که نمی‌توانید دستگاه‌های دیگر را به‌روزرسانی کنید، نگه داشتن روتر سری N در شبکه و افزودن یک روتر سری AC و مجزا کردن کاربرد‌های هر کدام است. اینترنت ممکن است روی هر دو روتر بی‌سیم به‌اشتراک گذاشته شده باشد.
مودهای پهنای‌ باند
چند کانال رادیویی به‌طور هم‌زمان می‌توانند روی یک پهنای ‌باند در یک روتر فعال باشند؟ روی پهنای ‌باند 20 مگاهرتز یک کانال رادیویی، روی پهنای باند 40 مگاهرتز دو کانال رادیویی و در نهایت روی پهنای ‌باند 80 مگاهرتز می‌توان چهار کانال رادیویی را هم‌زمان فعال ساخت. مزیت استفاده از پهنای ‌باند بالاتر این است که امکان دریافت توان خروجی بیش‌تری وجود دارد. به دلیل این‌که روی فرکانس 2.4 گیگاهرتز فقط سه کانال غیرهم‌پوشان وجود دارد، وقتی از پهنای ‌باند 40 مگاهرتز استفاده می‌کنید، امکان تداخل با سیگنال‌های رادیویی دستگاه‌های همسایه و مجاور افزایش می‌یابد و در نهایت باعث افت سرعت و پایداری امواج شبکه بی‌سیم شما خواهد شد. به همین دلیل است که در بسیاری از روترها مود Auto 20/40 انتخاب می‌شود. در استاندارد 802.11 و ملزومات شبکه‌های وای‌فای نیز به‌صراحت بیان شده است که باید از پهنای ‌باند 20 مگاهرتز پشتیبانی شود تا برخی دستگاه‌ها بتوانند روی این مود کار کنند. حتی برخی شرکت‌های سازنده محصولات شبکه مانند اپل از پهنای ‌باند 40 مگاهرتز پشتیبانی نمی‌کردند تا مشکل تداخل دو باند کاری هم‌زمان با کانال‌های رادیویی مجاور به‌وجود نیاید و باعث افت کارایی دستگاه نشود. بعداً تمام شرکت‌ها به سوی مود Auto 20/40 رفتند تا مشکلات حل شود. روی فرکانس 5 گیگاهرتز این مشکلات و محدودیت‌ها وجود ندارد و به همین خاطر به‌طور پیش‌فرض روترهای AC روی پهنای ‌باند 80 مگاهرتز تنظیم می‌شوند. 

توان خروجی و دامنه پوشش‌دهی
بسیاری از کاربران فقط سرعت را عامل خرید یک روتر بی‌سیم می‌دانند و با توجه به کلاس روتر، به‌عنوان مثال AC1900 را بهتر از AC1750 می‌دانند. شاید برای روتری در سری N این نوع تصمیم‌گیری تا حدودی صحیح باشد، اما برای روترهای سری AC این‌ گونه نیست و لزوماً یک روتر کلاس AC1900 بهتر و حتی سریع‌تر از یک روتر کلاس AC1750 نیست؛ زیرا فناوری‌ها و مشخصات سخت‌افزاری زیادی در این میان دخیل هستند.
 ممکن است روتر AC1900 از فناوری‌هایی مانند MU-MIMO یا Beamforming و X-Stream پشتیبانی نکند، ولی روتر AC1750 به این فناوری‌ها مجهز باشد و در نتیجه تعداد کانال‌های دریافت/ ارسال اطلاعات هم ‌زمان بیش‌تری را فعال کند و هم کارایی و سرعت بیش‌تری به‌دست دهد .
از سوی دیگر، شرکت‌های سازنده این روترها بسیار خوشحال می‌شوند که شما محصولات جدیدتر و سریع‌تری را خریداری کنید، اما در عمل این‌ گونه نیست که هر محصول جدیدتر و سریع‌تر لزوماً بهتر است. یکی از پارامترهای انتخاب صحیح یک روتر نگاه به سرعت واقعی است که به‌دست می‌دهد.
 تفاوت سرعت در برخی کلاس‌ها بسیار پایین است و عوامل محیطی می‌توانند روی کیفیت سرعت تأثیرگذار باشند و شما روی یک روتر سرعتی در کلاس پایین‌تر یا بالاتر به‌دست آورید. نکته قابل توجه دیگر دامنه پوشش‌دهی است که معمولاً برعکس سرعت است. یعنی در مسافت‌های دور سرعت کاهش و در مسافت‌های نزدیک سرعت افزایش خواهد یافت. بنابراین، باید با توجه به مکانی که قرار است روتر روشن باشد و موانعی که وجود دارد (تعداد اتاق‌ها و دیوارها) و محاسبه برد مورد نیاز برای شبکه بی‌سیم به سراغ خرید روتر AC بروید.
در گزارش‌هایی که از فروش روتر در فصل نخست سال 2015 منتشر شده، بیش‌ترین استقبال از روترهای کلاس AC1750 و سپس AC1900، AC1200 و AC3200 است. در روترهای سری N نیز از N900 و بعد N600 و N300 استقبال شده است. با نکاتی که بیان شد، ملاک انتخاب میان یک روتر کلاس AC1750 با AC1900 نباید سرعت بلکه مشخصات و امکانات هر روتر با توجه به مکانی باشد که دستگاه باید قرار گیرد. 
انتخاب کنید
دو رویکرد برای خرید یک روتر بی‌سیم وجود دارد؛ خرید براساس این‌که شما اکنون چه چیز نیاز دارید یا براساس نیازمندی‌های آینده. اگر می‌خواهید آینده‌نگری کنید، باید بگوییم فناوری‌های شبکه‌های بی‌سیم در این چند سال به‌سرعت در حال رشد و حرکت رو به جلو هستند و مانند خودرویی می‌مانند که دنده خلاص در سراشیبی حرکت می‌کند و امکان متوقف کردن آن نیست. بنابراین، حدس زدن آینده و خرید یک روتر ساده‌انگارانه است.
خرید پرسرعت‌ترین و گران‌ترین روتر بازار با هدف انجام بازی‌های آنلاین یا مالتی‌مدیای آنلاین نیز به‌صرفه نیست. 300 دلار یا بیش‌تر هزینه می‌کنید، ولی مزایای چشم‌گیری عاید شما نمی‌شود. توصیه ما این است که به سراغ روتری در کلاس AC1900 بروید. این رده بهترین ترکیب قیمت و کارایی را دارند و در سال 2015 جزء پایدارترین و بهترین محصولات شرکت‌های سازنده سخت‌افزار شبکه هستند. هر برند چند روتر AC1900 معرفی کرده است، در حالی که دو سالی از شروع عرضه روترهای AC نیز می‌گذرد و معایب مدل‌های اولیه برطرف شده است. اگر می‌خواهید کمی صرفه‌جویی کنید و روتری ارزان‌قیمت‌تر بخرید، به سراغ کلاس AC1750 بروید که گفتیم محبوب‌ترین کلاس روترهای AC در سه ماهه نخست سال 2015 است. یک روتر AC1750 با هزینه‌ای در حدود 100 دلار قابل تهیه است. اگر می‌خواهید زیر 100 دلار هزینه کنید و البته فضای خانه یا اداره شما نیز کوچک و بسته است، کلاس AC1200 را پیشنهاد می‌کنیم.
لیست روتر های وایرلس موجود در روشگاه آنلاین ISG
راستی اگر اینستاگرامی هستید، حتما @ رو فالو کنید.
منبع : ماهنامه شبکه

ttttttttttttttttttttttt
راهنمای خرید مودم روتر 4G
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
امروزه ابزار های مختلفی برای دسترسی هرچه سریع تر و بهتر به اینترنت به وجود آمده اند که هر کدام مزایا ومعایب و امکانات خاص خودشان را دارند . با ظهور نسل جدید اینترنت های مخابراتی (3G,4G,5G) به علت مزایای قابل توجهی از قبیل سهولت استفاده ، دسترسی  و جابجایی راحت فقط با خرید یک سیم کارت و سرعت بسیار قابل توجه در نسل جدید 4G بازار تجهیزات اینترنت و آی تی هم به کلی دستخوش تحولی جدی شده است که بی مصرف شدن تجهیزات اینترنت کابلی در آینده ای نزدیک، دور از ذهن نیست.در این مقاله سعی داریم تا شمار و با انواع مختلف روتر و مودم های 4G موجود در بازار ایران آشنا کنیم.البته در کشور عزیز ما اپراتور های اینترنت مخابراتی هنوز پوشش دهی کاملی حتی در شهر های بزرگ برای این بستر فراهم نکرده اند و برای برخی از کاربران اینترنت استفاده از مودم روتر های کابلی هنوز بهترین انتخاب است.در ادامه با ISG همراه باشید.

مودم های یو اس بی (دانگل USB 4G)ساده ترین و ابتدایی ترین مودم هایی که در نسل 3G به بازار ایران ورود کرده بودند مودم های یو اس بی ساده ای بودند که با داشتن یک اسلات سیمکارت و متصل کردن به درگاه یو اس بی کامپیوتر، شمارا به آسانی به اینترنت متصل میکردند.مانند دستگاه آشنا و قدیمی DWM-156  از شرکت دی-لینک . مشابه همین دستگاه در نسل 4G هم تولید شد که با توجه به همه گیر شدن  استفاده از اینترنت به صورت وای فای ، اقبالی به مودم های یو اس بی 4G نشد و تقریبا در بازار ایران نایاب است .
مودم  E3372 از شرکت هوآوی جزء معدود مودم های دانگل 4G موجود در بازار ایران است.
روتر با قابلیت نصب دانگل یو اس بی 4G
روتر هایی در بازار موجود هستند که سیم کارت به صورت مستقیم به آنها نمیخورد، در عوض دارای یک پورت USB هستند تا با متصل کردن مودم های یو اس بی 4G (که در بالاتر توضیح دادیم) اینترنت سیم کارت شمارو تبدیل به امواج وایرلس یا پورت LAN میکنند.

روتر وایرلس TL-MR3220 از کمپانی تی پی لینک نمونه ای مناسب از نوع دستگاه ها میباشد.
در این بین برخی از شرکت ها، مودم های ADSL ای با همین پورت تولید کرده اند که تا منهای بهره گیری از اینترنت خط ثابت بتوانیم از اینترنت 3G و 4G هم استفاده کنیم که دستگاه DSL-2750U از شرکت دی-لینک مثال خوب و با کیفیتی از این سری محصولات می باشد .

از مزایای استفاده این دسته روتر ها قیمت بسیار مناسب آنها میباشد . به طور مثال با خرید مودم DSL-2750U با قیمت 99 هزارتومان و خرید یک دانگل با میانگین قیمت 70 هزار تومان شما جمعا با پرداخت مبلغ حدود 170 هزارتومان صاحب یک روتر وایرلس 4G خوش قیمت میشوید . (البته شاید تهیه دو دستگاه شبکه برای رفع نیاز اینترنت برای خیلی از مشتریان خوشایند نباشه)
مودم روتر های 4G همراه
از آن جایی که بارز ترین ویژگی اینترنت و سیم کارت 4G  این است که دیگر نیازی نیست تا شما همانند اینترنت ADSL برای یک خط تلفن ثابت و محلی خاص آن را تهیه کنید و میتوانید تنها با تهیه یک سیم کارت و خرید سرویس مورد نظرتون به شبکه جهانی  اینترنت در تمام نقاط پوشش دهی اپراتورسیم کارت متصل شوید. به همین دلیل شرکت های تولید کننده تجهیزات شبکه ، مودم روتر های 4G همراهی را تولید کردند تا شما بتوانید حتی در وسایل نقلیه حین حرکت هم از اینترت 4G خود به صورت وای فای استفاده کنید و با هر وصیله ای که امکان اتصال به شبکه وایرلس را داشته باشد مانند موبایل و تبلت از اینترنت استفاده کنید.
ویژگی مهم مودم روتر های همراه 4G ابعاد کوچک آنهاست ، این دستگاه ها قالبا در اندازه یک موبایل کوچک طراحی شده اند تا امکان حمل راحت آنها را فراهم شود.
با استفاده از این محصول می‌توانید اینترنت سیم‌کارت خود را حتی بین چند کاربر دیگر به صورت بی‌سیم به اشتراک بگذارید.
بیشتر این روتر ها برق موردنیاز خود را از طریق باتری لیتیوم-یونی تامین می‌کنند ؛ بنابراین چه به برق دسترسی داشته باشید و چه نداشته باشید، می‌تواند در هر نقطه‌ای همراهتان باشد، با آن به گشت‌وگذار در اینترنت بپردازید و اگر به شارژ مجدد هم نیاز داشتید، می‌توانید آن را به‌آسانی با هر شارژر USB به microUSB مانند شارژرهای گوشی‌های موبایل اندرویدی یا شارژر خودرو به‌راحتی شارژر کنید.
نمونه های پرفروش این دستگاه ها در بازار ایران :  ساخت شرکت دی-لینک DWR-932
ساخت شرکت تی پی لینک M7350ساخت شرکت هواوی E5573البته هنوز این دستگاه ها در کشور ما قیمت خیلی مناسبی ندارند و برای داشتن همچین دستگاهی به طور میانگین باید 300 هزارتومان هزینه کنید که با توجه به پشتیبانی بیشتر موبایل های هوشمند از اینترنت 4G و قابلیت هات اسپات خرید این روتر ها برای همه مقرون به صرفه نیست.
مودم روتر های 4G ثابت
نوع دیگر روتر های 4G برای کاربرانیست که استفاده حرفه ای تر و جدید تری از اینترنت دارند ،مانند سازمان ها و شرکت هایی که نیاز به پوشش دهی وایرلس برای متراژ بالا دارند و تعداد کاربران بیشتری به اینترنت متصل می شوند.
این روتر های 4G با داشتن یک یا چند آنتن خارجی مناسب پوشش دهی وایرلس فضاهای بسته با متراژ حدود 100 متر مربع هستند.
معمولان در این روتر ها چهار پورت LAN برای اتصال کاربران به شبکه به صورت کابلی در نظرگفته شده و برق این دستگاه ها با آداپتور تامین میشود. دستگاه DWR-755 از کمپانی دی-لینک به عنوان ساده ترین این نوع روتر ها میشه مثال زد. دستگاه با یک آنتن خارجی و چهار پروت LAN.
اما دستگاه Archer MR200  رو از کمپانی تی پی لینک ، با داشتن دو آنتن خارجی با محدوده فرکانسی وایرلس  2.4 و 5 گیگاهرتز و سرعت انتقال AC750  و چهار پورت لن و با قیمت حدودی 400 هزار تومان می توان جزء جدید ترین و کامل ترین دستگاه های این بازار قرار داد.

از قابلیت های مهم اکثر این مودم روتر های 4G قابلیت ارسال اس ام اس و برقراری تماس توسط کنسول تحت وب خود دستگاه است که کارایی آن را دو چندان میکند.
حسن استفاده از مودم روتر های 4G ثابت در این است که شما می‌توانید همانند مودم‌های همراه جابه‌جایشان کنید، با این تفاوت که باید  برق آن‌ها رو تأمین کنید.
چند نکته
-گاهی خریداران به اشتباه فکر میکنند که این دستگاه ها به خودی خود اینترنت دارن و یا دارای سیم کارت می باشد.خیر ، این طور نیست این ها فقط دستگاه های روتر بدون سیم کارت می باشند و باید برای آنها سیم کارت به همراه سرویس اینترنت خریداری شود.
البته بعضی از اپراتور ها اقدام به فروش سیم کارت به همراه دستگاه مودم روتر 4G به صورت بسته های تجاری کرده اند که اطلاعات دقیق تر اون ها رو میتونید از وب سایت های سه اپراتور بزرگ کشور- ایرانسل- همراه اول- رایتل مطالعه کنید.
برند های متعددی از این دستگاه ها در بازار موجوده که توصیه ISG این است که حتما از برند های مطرح و شناخته شده مانند دی-لینک ، تی پی لینک ، زایکسل ، هواوی با گارانتی شرکت های معتبر تهیه کنید.
به نظر شما چه اطلاعات دیگری برای خرید مودم و روتر های 4G و انتخاب بهتر این دستگاه ها در بازار ایران نیاز است؟ خوشحال میشیم اون ها رو با ISGی شبکه در میان بگذارید.
مودم روتر های 4G موجود در فروشگاه اینترنتی ISG

ttttttttttttttttttttttt
راهنمای خرید رک
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
راهنمای خرید رک، رک شبکه یکی از اجزای تجهیزات شبکه پسیو است. رک در واقع قفسه یا قابی است که سخت افزارهای مختلفی مانند سرور، هارد و سایر تجهیزات کامپیوتری را در خود جای داده و نگهداری می کند. خرید رک شبکه روند ارتقای شبکه را در آینده تسهیل می کند تا تغییراتی با کمترین هزینه و در کمترین زمان ممکن انجام شود. رک در انواع مختلف و با ویژگی های متفاوت در بازار یافت می شود، بنابراین انتخاب این ابزار برای برخی افراد کمی چالش برانگیز است. در این مقاله قصد داریم با ارائه کامل ترین راهنمای خرید رک شبکه به شما کمک کنیم تا انتخاب هوشمندانه تری داشته باشید و با توجه به نیاز و شرایط خود از رک استفاده کنید.
راهنمای خرید رک، کاربرد و مشخصات آن
راهنمای خرید رک، رک شبکه مزایای زیادی دارد و استفاده از آن قطعا توصیه می شود. تجهیزات پسیو شبکه گران بوده و ارزش بالایی دارند. مهمتر از آن این است که این تجهیزات اطلاعات مهم و حیاتی را ذخیره می کند و در صورت آسیب دیدن می تواند غیر قابل جبران باشد. اما رک از این تجهیزات در برابر آسیب های محیطی و ضربه های احتمالی محافظت می کند. تجهیزات شبکه و سرور به همان دلایلی که ذکر شد می توانند توسط سارقان و خرابکاران تهدید شوند. رک شبکه به طور موثر شبکه را از افراد سودجو و خرابکار محافظت می کند.با رک شبکه، تجهیزات شبکه به طور منظم تری در کنار هم قرار می گیرند. این نظم مدیریت سخت افزار، سرور و شبکه را آسان تر می کند. علاوه بر این نظم، رک شبکه دسترسی به سخت افزار را آسان می کند. در صورت خرابی سخت افزار، رک شبکه به دلیل منظم شدن تجهیزات شبکه، روند بازیابی را بهبود می بخشد. این به سرور اجازه می دهد تا به سرعت بازیابی شود. انتخاب یک رک مناسب مستلزم دانستن ویژگی های رک های مختلف، شرایط محیطی اتاق سرور، آشنایی با تجهیزات شبکه موجود در اتاق سرور و بسیاری نکات مهم دیگر است. این مقاله به بررسی چند نکته مهم در رابطه با نحوه انتخاب رک بر اساس ابعاد رک و شرایط فیزیکی اتاق سرور می پردازد.
همیشه قبل از خرید رک، ابعاد بزرگترین تجهیزات شبکه را در اتاق سرور مشخص کنید. ارتفاع رک دومین نکته مهم قبل از خرید رک است. اغلب اتفاق می افتد که مدیران فناوری اطلاعات به دلیل عدم توجه به این نکته قصد دارند رک خود را با رک بالاتر جایگزین کنند. توصیه من به خریداران رک همیشه این است که اگر در اتاق سرورشان محدودیت ارتفاع وجود ندارد، ارتفاع رک خود را کمی بیشتر در نظر بگیرند تا اگر در آینده تجهیزات شبکه دیگری به اتاق سرور اضافه شد، مجبور نباشند قفسه را تعویض کنند.
توجه به وزن کل تجهیزات شبکه موجود نکته مهم در انتخاب رک است. ظرفیت تحمل وزن قفسه های مختلف با یکدیگر متفاوت است. برخی از قفسه ها به دلیل ساختار ضعیف برای تجهیزات سنگین مناسب نیستند. یکی از توصیه های مهم دیگر در هنگام خرید رک این است که برندی را انتخاب کنیم تا همیشه و در هر زمانی بتوانیم قطعات آن را به راحتی دریافت کنیم و در صورت نیاز بدون مشکل رک خود را تعمیر یا ارتقا دهیم. اگر قرار است تعداد زیادی سرور در رک خود قرار دهید، حتما از رک با درهای مشبک در جلو و عقب استفاده کنید.
توجه داشته باشید که سیستم تهویه مطبوع در سرورها به گونه ای است که هوای خنک را از جلو به داخل کیس می کشد و هوای گرم را از پشت کیس خارج می کند. بنابراین در این حالت بهتر است از قفسه های درب مشبک استفاده شود تا درب قفسه مانع ورود و خروج هوا نشود. آخرین عاملی که هنگام خرید رک شبکه باید در نظر بگیرید امنیت فیزیکی رک است.
از آنجایی که تمامی تجهیزات شبکه در داخل رک قرار می گیرد، ایمنی این دستگاه نیز یکی از فاکتورهای مهم در انتخاب آن می باشد. بهتر است از یک رک شبکه با قفل های جلو و عقب قوی و مطمئن برای تجهیزات خود استفاده کنید. انجام این کار احتمال آسیب دیدن و سرقت این تجهیزات را کاهش می دهد. اگر از رک شبکه بدون قفل استفاده می کنید، توصیه می شود از قفل رایتال برای افزایش امنیت تجهیزات خود استفاده کنید.
راهنمای خرید رک و کاربرد رک
راهنمای خرید رک، به طور کلی رک ها از نظر شکل ظاهری به دو دسته اصلی دیواری و ایستاده تقسیم می شوند. البته تنها تفاوت این دو نوع رک در ظاهر آنها نیست و اندازه و ویژگی های هر یک از این رک ها متفاوت بوده و برای رفع نیاز شبکه های مختلف طراحی و عرضه شده است. اندازه قفسه ها با واحد بیان می شود. هر واحد برابر با 4.445 سانتی متر یا 1.75 اینچ است. رک ها در واحدهای مختلف از 2 یونیت تا 42 واحد تولید می شوند. قفسه های دیواری معمولا از 2 یونیت تا 12 یونیت و قفسه های ایستاده از 12 یونیت تا 48 یونیت هستند.
رک ها دارای انواع دیگری مانند قفسه فضای باز و رک آزمایشگاهی نیز می باشد. از این نوع رک برای فضاهای بیرونی که سرپوشیده نیستند استفاده می شود. برخی از قفسه ها دارای دیوار و در هستند. وجود درب باعث افزایش ایمنی تجهیزات و در نتیجه نگهداری بهتر تجهیزات می شود. درب اغلب دارای قفل برای امنیت فیزیکی است، اما ممکن است دارای یک دریچه هوا برای گردش باشد. برای دسترسی آسان به تجهیزات IT، کابینت سرورهای باکیفیت دارای پنل های جانبی و پشتی قابل باز شدن هستند. اینها همچنین ممکن است قفل هایی با همان کلید در داشته باشند.
قفسه دیواری در سایزهای 9، 12، 15 و 65 واحدی ساخته شده است. درب قفسه دیواری می تواند تمام شیشه یا با اسکلت و اسکلت فلزی باشد. عمق قفسه دیواری معمولاً 30 تا 60 سانتی متر است. استفاده از قفسه های 40 و 45 سانتی متری بیشتر متداول است. قفسه دیواری اغلب از فولاد یا آلومینیوم ساخته شده است. قفسه دیواری دارای یک فن داخلی برای خنک کردن هوای داخل بدنه است. برخی از قفسه های دیواری دارای درهای جانبی برای دسترسی سریعتر به تجهیزات داخلی هستند.
اصولاً در مواقعی که حجم کابل کشی شبکه به دلیل اندازه آن بسیار زیاد باشد و یا چندین قسمت در رک قرار داده شود از رک ایستاده استفاده می شود که دارای چهار چرخ برای جابجایی سریع و آسان می باشد. قفسه های ایستاده در سایزهای 22، 30، 36، 42، 45 واحدی طراحی شده و قابلیت چرخش 180 درجه را دارند. این قفسه دارای عمق 60 تا 100 سانتی متر است. علاوه بر درب اصلی دارای درب های جانبی و در برخی موارد درب پشتی می باشد. این رک ها می توانند وزن تجهیزات شبکه را تحمل کنند. رک ایستاده قابلیت نصب ماژول هایی با پورت های فراوان را دارد. اصولا از یک تا چهار فن برای خنک کننده داخلی دستگاه استفاده می شود.تقریبا تمام رک های شبکه موجود در بازار در داخل کشور تولید می شوند. رک پایا سیستم به عنوان قدیمی ترین شرکت رک سازی در ایران، علاوه بر رک های دیواری و رک های ایستاده، انواع رک های مخابراتی، آزمایشگاهی، مینی و هوشمند را در خط تولید خود دارد. برای خرید قفسه HPA (اچ پی ای)، 8سایز قفسه ایستاده و 4 سایز قفسه دیواری در گزینه های شما وجود دارد. برند قفسه HPI قفسه های ایستاده را در 9 سایز و قفسه های دیواری در 3 سایز تولید می کند. رک آماد سیستم نیز در سه گروه رک دیواری، رک ایستاده و دی وی آر موجود می باشد.
راهنمای خرید رک و جمع بندی
راهنمای خرید رک، با این تفاسیر رک محفظه ای برای سازماندهی تجهیزات شبکه یا سرور است که علاوه بر سازماندهی می تواند عملکرد آنها را نیز بهینه کند. قفسه ها در اندازه ها و ابعاد مختلف موجود هستند که هر کدام را می توان با توجه به اهداف ضروری سازمان پیکربندی کرد. حتی می توانید قفسه هایی را که عایق صدا هستند تهیه کنید و در محیط هایی قرار دهید که کوچکترین آلودگی صوتی در آنها ایجاد نشود.رک های شبکه معمولا تجهیزاتی مانند روترهای شبکه، پچ پنل ها، سوئیچ شبکه و سایر لوازم جانبی شبکه را ذخیره می کنند. در مقابل، برخی از رک ها سرورها و سایر سیستم های کامپیوتری را نگه می دارند. رک با اتصال فناوری به براکت ها، پیچ و مهره ها و سایر سخت افزارهای رک برای نگه داشتن تجهیزات در جای خود کار می کند. رک های سرور مانند کابینت های سرور 42 واحدی معمولاً طبق استانداردهای صنعتی 19 اینچ هستند. رک های سرور بیشتر برای نصب سرور، یو پی اس ES، مانیتور یا تجهیزات مشابه استفاده می شوند.
با توجه به نوع نصب، قفسه ها به دو گروه اصلی دیواری و ایستاده تقسیم می شوند. رک های دیواری قابل نصب روی دیوار هستند و بیشتر برای شبکه های کوچک و یا بخشی از یک شبکه بزرگ (با توجه به نقشه شبکه و توپولوژی انتخاب شده) استفاده می شوند. رک های دیواری باعث صرفه جویی در فضای کف می شود و در مکان هایی که فضای کمی دارند استفاده می شود. یک قفسه ایستاده دارای چرخ است و روی زمین قرار می گیرد. اگر وسایل زیادی داریم باید از قفسه ایستاده استفاده کنیم. این مدل معمولاً از چهار طرف دسترسی را ارائه می دهد. شما عزیزان می توانید برای مشاهده و خرید انواع رک شبکه و خرید پچ کورد به آدرس اینترنتیISG مراجعه نمایید.

ttttttttttttttttttttttt
راهنمای خرید کابل شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
راهنمای خرید کابل شبکه، کابل شبکه قطعه‌ای از سخت‌افزار شبکه است که برای اتصال یک دستگاه کابل شبکه به سایر دستگاه‌های شبکه یا اتصال دو یا چند رایانه برای اشتراک‌گذاری دستگاه‌هایی مانند چاپگر یا اسکنر استفاده می‌شود. انواع مختلفی از کابل های شبکه مانند کابل کواکسیال، کابل فیبر نوری و کابل های جفت تابیده بسته به توپولوژی، پروتکل و اندازه شبکه استفاده می شود. دستگاه ها را می توان با چند متر (به عنوان مثال از طریق اترنت) یا فاصله تقریباً نامحدود (مثلاً از طریق اتصالات اینترنت) از هم جدا کرد. اگرچه شبکه‌های بی‌سیم در زمانی که توان کل مشکلی ندارند، آسان‌تر به کار می‌روند. اکثر شبکه های کامپیوتری دائمی بزرگتر، از کابل ها برای انتقال سیگنال از یک نقطه به نقطه دیگر استفاده می کنند.
راهنمای خرید و انواع کابل شبکه
راهنمای خرید کابل شبکه، برای خرید کابل شبکه که جزء تجهیزات شبکه میباشد ابتدا باید با انواع آن آشنا شد به طور کلی سه نوع کابل شبکه وجود دارد که در ادامه به توضیحات مختصری در مورد آنها خواهیم پرداخت . 1.کابل کواکسیال: کابل های کواکسیال برای انتقال اطلاعات و سیگنال ها با فرکانس بالا در شبکه های کامپیوتری، شبکه های LAN و آنتن های تلویزیون رنگی و دوربین های مدار بسته استفاده می شود. این کابل از دو سیم تشکیل شده است که یک سیم هسته سیم و یک سیم لایه مسی در اطراف آن تشکیل شده است و این دو سیم توسط مواد پلاستیکی از هم جدا شده اند.
کابل های کواکسیال یک خط انتقال را تشکیل می دهند و موج الکترومغناطیسی را به ناحیه ای در داخل کابل بین هدایت کننده مرکزی و سپر محدود می کنند. انتقال انرژی در خط به طور کامل توسط دی الکتریک داخل کابل بین هدایت کننده ها انجام می شود. به این ترتیب می توان خطوط کواکسیال را بدون تأثیر نامطلوب (در محدوده) خم و پیچید و بدون ایجاد جریان ناخواسته در آنها به تکیه گاه های رسانا متصل کرد و همچنین میتوان گفت قابلیت اطمینان این کابل ها بالاست و ظرفیت انتقال در این کابل قوی بوده و حداکثر 300 مگاهرتز را ارسال می کن که دوام و پایداری خوبی دارد و هزینه نگهداری پایینی دارد.
2.کابل شبکه جفت تابیده: یکی از رایج ترین انواع کابل های شبکه است. (متداول ترین نوع کابل LAN است). شبکه‌های محلی مغازه‌ها، فروشگاه‌ها و دفاتر، نمونه‌هایی از کاربردهای کابل جفت تابیده هستند. کابل های جفت پیچ خورده به دو دسته تقسیم می شوند که عبارتند از: کابل جفت تابیده بدون محافظ یا UTP: کابل جفت تابیده بدون محافظ، از آنجایی که هیچ محافظی در اطراف سیم های آن وجود ندارد، از این کابل در شبکه هایی استفاده می شود که داده ها اهمیت زیادی ندارند. جفت تابیده شیلددار یا کابل STP: کابل جفت پیچ خورده محافظ دار است. این کابل در محیط هایی با نویز بیشتر استفاده می شود. به عنوان مثال در فواصل طولانی و زمانی که کابل شبکه از کابل برق عبور می کند استفاده می شود.
3.کابل فیبر نوری: کابل های فیبر نوری در شبکه هایی که نیاز به سرعت بالا دارند استفاده می شود. قیمت این نوع کابل بالاست. این نوع کابل فیبر نوری از یک سیم نازک و بسیار شفاف مانند شیشه و پلاستیک ساخته شده است. این طناب نور ساطع می کند به همین دلیل قیمت این نوع کابل بالاست. کابل های فیبر نوری نیز انواع مختلفی دارند که در صورت پاره شدن یا بروز مشکل در راه سرعت انتقال آن ها تحت تاثیر قرار می گیرد. در مکان هایی که پهنای باند بالا مورد نیاز است مانند فرودگاه ها، بیمارستان ها و بانک ها، کابل فیبر نوری مناسب است. زیرا سرعت بالایی دارد و حجم زیادی از اطلاعات را منتقل می کند.
راهنمای خرید کابل شبکه و دسته بندی کابل ها
راهنمای خرید کابل شبکه، کابل های شبکه با توجه به سطح نویز، سرعت، پهنای باند و بسیاری ویژگی های دیگر به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. دسته ها از دسته 1 نامگذاری شده اند که در انگلیسی به آن CATEGORY 1 یا 1 CAT می گویند و تا به امروز به دسته 8.2 رسیده است. با افزایش طبقه بندی کابل های شبکه، سرعت بیشتر، نویز کمتر و پهنای باند افزایش می یابد. Cat3: اولین نسل از کابل های شبکه که می خواهیم در مورد آن بدانیم کابل های CAT3 هستند که امروزه تقریبا منسوخ شده اند. این نوع کابل اترنت برای سیستم های تلفن دو طرفه استفاده می شد و حداکثر فرکانس آنها 16 هرتز بود. از این نوع کابل می توان برای سیستم های دزدگیر یا سیستم های ساده ای از این قبیل استفاده کرد.
کابل شبکه Cat5e سرعت 100 مگابیت بر ثانیه را به شما ارائه می دهد و در فواصل زیر 40 متر می توانید از سرعت 1000 مگابیت بر ثانیه استفاده کنید. CAT5E: نسل بعدی کابل های Cat5 که از نظر فیزیکی یکسان هستند. این نوع کابل بیشتر مطابق با استانداردهای IEEE است. کابل شبکه cat5e از فرکانس 100 تا 250 مگاهرتز پشتیبانی می کند و یک نسخه کم نویز cat5 است. تداخل در این کابل نیز کمتر از cat5 است و می تواند سرعت 1000 مگابیت بر ثانیه یعنی یک گیگابیت را پشتیبانی کند.
بعد از کابل های CAT5 و CAT5e نوبت به کابل شبکه CAT6 رسید این کابل در شبکه هایی که نیاز به سرعت و پهنای باند بالاتری دارند کاربرد فراوانی دارد و مشخصات آن به شرح زیر است: سرعت انتقال: 10 گیگابیت بر ثانیه، فرکانس: 250 مگاهرتز (حداکثر 550 مگاهرتز)، حداکثر طول: 100 متر، طول موثر: 55 متر. در کابل های CAT6، برای بررسی بهتر، ویژگی جدیدی به عنوان طول موثر اضافه کردیم. طول موثر به این معنی است که کابل CAT6 می تواند داده ها را با حداکثر سرعت 10 گیگابیت بر ثانیه تا 55 متر انتقال دهد و پس از آن سرعت کاهش می یابد.نسل دیگر کابل شبکه کابل CAT6A است که حرف A که در نام این کابل دیده می شود به این معنی است که این مدل نسبت به نسل قبلی خود پیشرفته تر است و در واقع نسخه مدرن تری از کابل CAT6 است. سرعت انتقال: 10 گیگابیت بر ثانیه، فرکانس: 500 مگاهرتز (حداکثر 550 مگاهرتز)، حداکثر طول: 100 متر، طول موثر: 100 متر، در واقع کابل CAT6A نقاط ضعف کابل CAT6 را جبران کرد تا مشکل طول موثرتری در این کابل وجود نداشته باشد. فرکانس این کابل نیز نسبت به نسل قبلی خود افزایش یافته و استفاده از آن را در شبکه های پرسرعت و مدرن آسان کرده است. این نوع کابل از دو نوع شیلددار و بدون شیلد تهیه شده است.
راهنمای خرید کابل شبکه و نتیجه گیری
راهنمای خرید کابل شبکه، در این مقاله سعی کردیم تا مهمترین فاکتورها برای خرید کابل شبکه را برای شما توضیح دهیم شما عزیزان دانستید که برای خرید باید به مواردی مانند: کیفیت، سرعت انتقال، کاربرد آن در محل مورد نظر دقت کرد. برای انتخاب کابل شبکه مناسب باید با توجه به طراحی شبکه کامپیوتری کابل مورد نظر را انتخاب کرد. کابل  های شبکه انواع و دسته بندی های متفاوتی دارند سه نوع کابل شبکه داریم کابل شبکه کواکسیال، جفت تابیده و فیبرنوری. هر کدام از این کابل ها از لحاظ جنس و سرعت انتقال باهم متفاوت هستند.
یکی از پیشرفته ترین کابل های شبکه کابل CAT7 است که پیشرفت های چشمگیری در ساختار آن ایجاد شده است. همین امر باعث شده است که کابل CAT7 نسبت به نسل های قبلی خود ویژگی های منحصر به فردی داشته باشد. از جمله این ویژگی ها: سرعت انتقال: 10 گیگابیت بر ثانیه، فرکانس: 600 مگاهرتز، حداکثر طول: 100 متر، افزایش فرکانس تا 600 مگاهرتز یکی از ویژگی های منحصر به فرد کابل CAT7 است. همچنین در ساختار کابل CAT7 از دو روکش داخلی استفاده شده است که میزان تداخل سیگنال را بسیار کاهش می دهد.جدیدترین و مدرن ترین نوع کابل شبکه کابل CAT8 نام دارد که ویژگی های منحصر به فردی دارد. توجه داشته باشید که این کابل مانند کابل CAT7 فقط به صورت شیلد تولید و عرضه می شود. برخی از ویژگی های کابل CAT8 عبارتند از: سرعت انتقال: 40 گیگابیت بر ثانیه، فرکانس: 2000 مگاهرتز، حداکثر طول: 30 متر، توجه داشته باشید که سرعت و فرکانس بسیار بالای تحت پوشش این کابل به عنوان انقلابی در زمینه کابل های LAN شناخته می شود به طوری که نسبت به نسل های قبلی خود پیشرفت چشمگیری داشته است. این امر باعث شده است که CAT8 قیمت بالاتری نسبت به نسل های قبلی خود داشته باشد و به همین دلیل مورد توجه شبکه هایی قرار گرفته است که نیاز به سرعت و پهنای باند بسیار بالایی دارند.
کابل های شبکه با توجه به سطح نویز، سرعت، پهنای باند و بسیاری ویژگی های دیگر به دسته های مختلفی تقسیم می شوند. دسته ها از دسته 1 نامگذاری شده اند که در زبان انگلیسی به آن CATEGORY 1 یا 1 CAT می گویند و تا به امروز به دسته 8.2 رسیده است. با افزایش طبقه بندی کابل های شبکه، سرعت بیشتر، نویز کمتر و پهنای باند افزایش می یابد. این کابل ها از نظر متراژ، سرعت انتقال و پهنای باند و محل کاربرد با هم متفاوت هستند. شما همراهان عزیز می توانید برای خرید و مشاهده انواع کابل شبکه و رک به درگاه اینترنتیISG مراجعه نمایید.

ttttttttttttttttttttttt
راهنمای خرید تلفن ویپ
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
راهنمای خرید تلفن ویپ، مجموعهISG در این مقاله قصد دارد به توضیح مختصری در رابطه با راهنمای خرید تلفن ویپ یالینک بپردازد. در ابتدا باید گفت کاربران در دفاتر هوشمند نیاز به ارتباط و همکاری راحت را در هر زمان و هر مکان نیاز دارند و با استفاده از انواع تلفن ویپ با کیفیت بالا که کار کردن با آنها برای کاربران بسیار آسان است و از برنامه های کاربردی برای تنظیمات مختلف تجاری؛ ادغام با نرم افزار آفیس، اجرای کار مشترک و کارمندان در حال حرکت و سیار بدون محدودیت در محیط اداری پشتیبانی مینماید، به ادامه فعالیت خود بپردازند.
راهنمای خرید تلفن ویپ
راهنمای خرید تلفن ویپ، آی پی فون یالینک T58A و VP59 به طور خاص برای دفاتر هوشمند طراحی شده و به یک صفحه نمایش لمسی خازنی LCD با وضوح بالا هفت اینچی یا بزرگتر مجهز شده اند که از لمس چند نقطه نمایشگر برای کنترل فوق العاده تلفن توسط کاربران پشتیبانی می کند و این تعامل به دقت برای استفاده تجاری و کاربر پسند طراحی شده است.لازم به ذکر میباشد تلفن ویپ یالینک T58A و VP59 از سیستم عامل اندروید استفاده میکنند و از انواع برنامه های اداری شخص ثالث نیز پشتیبانی میکنند. گوشی تلفن voip مدل T58A و VP59 برنامه‌های تقویم، مرورگر و ایمیل را با هم ادغام می‌کنند و به کاربران اجازه می‌دهند تا تجارت را به نحو احسن انجام دهند و از دو قابلیت پرطرفدار بلوتوث و Wi-Fi نیز پشتیبانی می‌کنند تا کسب‌ و کار را از محدودیت‌های یک میز اداری رها کرده و انعطاف‌پذیری را تا حد زیادی بهبود بخشند.

در ادامه مقاله راهنمای خرید تلفن ویپ، به بخش کارمندانی که روزانه به استفاده از انواع تلفن تحت شبکه میپردازند نیز میرسیم. اکثر کارمندان نیاز به یک تلفن IP قابل اعتماد و با عملکرد پایدار دارند. کارکنان بخش آی تی هر مجموعه، برای استقرار انبوه اطلاعات و تسهیل مدیریت، نیاز به تهیه خودکار و پشتیبانی به روز اطلاعات دارند که باید استقرار خودکار، پلاگین و بازی، تنظیمات شبکه سرور محلی، پروتکل های امنیتی، عملکرد پایدار، صدای HD و سهولت استفاده از تجهیزات تماما پشتیبانی گردد و کاربران به راحتی به اطلاعات مورد نیاز دست پیدا کرده و استفاده نمایند.
راهنمای خرید تلفن ویپ دفاتر روزانه
راهنمای خرید تلفن ویپ، در رابطه با راهنمای خرید تلفن ویپ دفاتر روزانه، نمایندگی یالینک طیف گسترده ای از تلفن های IP درجه یک سازمانی را ارائه می دهد که دو تلفن ip با قابلیت های بسیار کاربردی را در این بخش ارائه داده. تلفن ویپ یالینک T42S دارای صفحه نمایش LCD با نور پس زمینه خاکستری 192×64 پیکسل برای تجربه بصری واضح و صدای Optima HD و کدک G.722 کیفیت صدای واقعی را به کاربران هدیه میدهد و با ویژگی هایی مانند دفترچه تلفن XML و جستجوی هوشمند، تماس کارآمد و دقیق را برای کاربران تضمین میکند و همچنین از روش استقرار انبوه چندگانه «صفر لمسی» پشتیبانی می‌کند و شامل گزینه DHCP 66 و PnP نیز میباشد.
اگر نیازهای بالاتری برای تلفن IP روزانه اداری دارید، کمپانی یالینک، آی پی فون جدید یالینک T53 را با صفحه نمایش بزرگتر، تجربه بصری بهتر و عملکردهای کاربرپسندتر ارائه می دهد. تلفن یالینک T53 به یک صفحه نمایش با کیفیت و قابل تنظیم برای تناسب با محیط های مختلف اداری و شرایط نوری مختلف مجهز شده است و از ویژگی Acoustic Shield پشتیبانی می کند تا به طور هوشمند صداهای مزاحم را مسدود یا بی صدا کند، به طوری که فرد سمت دیگر فقط صدای شما را بدون صدای مزاحم میشنود و به وضوح شما را دنبال می کند، که این قابلیت برای فضای کاری شلوغ و پر سر و صدا ایده آل است. 
در آخرین بخش از مقاله راهنمای خرید تلفن ویپ به منشی ها و تلفن های مورد استفاده آنها خواهیم پرداخت. منشی ها یا افرادی که وظیفه پذیرش تماس های یک مجموعه را به عهده دارند، پرمشغله ترین افراد هر سازمان هستند. آنها تمام روز را مشغول به پاسخ دهی تماس های تلفنی هستند و تماس های دریافتی را به بخش ها و بخش های داخلی مختلف هدایت می کنند، پس تلفنی که استفاده میکنند باید بسیار مناسب و راحت برای این کار باشد تا زمان زیادی که مشغول به فعالیت هستند به مشکل بی کیفیتی تماس ها برخورد نکنند و به صورت کاملا کارآمد، با پشتیبانی از هدست‌های بلوتوث به‌ویژه هنگام انجام چند کار فعالیت کنند.راهنمای خرید تلفن ویپ مناسب منشی
راهنمای خرید تلفن ویپ، در ادامه راهنمای خرید تلفن ویپ مناسب منشی، در ابتدا تلفن ویپ یالینک T46S حضور شما عزیزان معرفی میگردد که با ماژول توسعه EXP40 یک جفت ایده آل برای بخش پذیرش و منشی شناخته میشود که دارای حداکثر 10 کلید خط چند منظوره برای برقراری یا دریافت تماس های چند خطی یا جابجایی بین خطوط به راحتی میباشد. گوشی یالینک SIP-T46S از شش ماژول توسعه برای مدیریت بهتر گروه های تماس پشتیبانی می کند و ماژول توسعه EXP40 که دارای یک صفحه نمایش LCD گرافیکی 160×320 پیکسل و 20 کلید LED دو رنگ است، وضعیت ارتباط مخاطب را نشان می دهد و کاربران به سادگی با فشار دادن یک دکمه، تماس دریافتی را میتواند منتقل کنند و به پذیرندگان و منشی ها کمک می کند تا گردش کار خود را ساده کنند. همچنین از هدست‌های بلوتوث پشتیبانی می‌کند و به پذیرندگان و منشی‌ها در هنگام چندوظیفه‌ای راحت‌تر کمک می‌کند.

اگر نیازهای بالاتری برای بخش پذیرش یا منشی دارید، Yealink SIP-T54W را با ماژول توسعه EXP50 نیز میتوانید استفاده نمایید. تلفن جدید T54W مجهز به صفحه نمایش قابل تنظیم برای تناسب با محیط های مختلف اداری و شرایط نوری مختلف است که از ویژگی سپر آکوستیک نیز پشتیبانی میکند تا به طور هوشمند صداهای مزاحم را مسدود یا بی صدا کند تا شخص در طرف دیگر فقط شما را شنیده و به وضوح دنبال کند که این قابلیت ایده آل برای فضای کاری شلوغ و پر سر و صدا میباشد.
شما کاربران برای کار تیمی کوچک، T54 از ویژگی Corded-Cordless برای ثبت حداکثر 4 گوشی در تلفن رومیزی از طریق یک دانگل DECT پشتیبانی می کند، که برای ارائه راه حلی کم هزینه برای تیم های کوچک طراحی شده است. علاوه بر این، ماژول توسعه EXP50 دارای یک صفحه نمایش رنگی LCD بزرگ 4.3 اینچی است که تجربه بصری واضحی را به شما ارائه می دهد و با سه صفحه 20 دکمه انعطاف پذیر نشان داده شده بر روی صفحه نمایش، EXP50 را می توان تا 60 ویژگی مختلف برنامه ریزی کرد.
شما عزیزان می توانید برای مشاهده و خرید تلفن ویپ به آدر اینترنتیISG مراجعه نمایید.

ttttttttttttttttttttttt
راهنمای خرید سانترال ویپ
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
راهنمای خرید سانترال ویپ
مجموعهISG در این مقاله قصد دارد به ارائه یک راهنمای خرید سانترال ویپ جامع برای شما کاربران گرامی بپردازد. صاحبان شرکت ها به خوبی آگاه هستند که برای کسب و کارها و سازمان ها در هر اندازه ای که باشند، افراد و کارکنان مهم ترین دارایی آنها هستند. نحوه کار، ارتباط و همکاری آنها عامل اصلی ایجاد موفقیت است.
استفاده از فناوری ارتباطی یکپارچه مناسب می تواند محیطی را ایجاد کند که نحوه اداره یک کسب و کار را بهبود می بخشد و عملیات مولدتر و مشارکتی را ایجاد می کند. انتخاب پلتفرم ارتباطی یکپارچه مناسب برای هر کسب و کار جدید می تواند یک چالش باشد، تصمیم گیری در مورد آنچه نیاز دارید و اینکه چه ویژگی هایی مهم هستند می تواند به محدود کردن تصمیم و ایجاد یک راه حل سفارشی برای استقرار شما کمک کند.
در مقاله راهنمای خرید سانترال ویپ اصلی ترین گزینه‌ هایی را که هنگام ایجاد یک راه‌حل ارتباطی یکپارچه نیاز دارید مانند مرکز سانترال ویپ، و اینکه چگونه سری UCM گرنداستریم می‌تواند در سناریوی استقرار شما قرار بگیرد را پوشش خواهیم داد. راه حل های متفاوتی وجود دارد که سانترال ویپ های متنوع آنها را ارائه میدهد و هر کدام از این راهکارها برای کسب و کار مخصوصی مناسب میباشد بنابراین با برگزیدن یکی از این راهکارها میتوانید انتخاب مناسب کسب و کار خودتان را داشته باشید. در ادامه مقاله راهنمای خرید سانترال ویپ به توضیح راجع به هر راهکار خواهیم پرداخت.
راه حل های در محل برای سانترال ویپ
یک سانترال ویپ داخلی معمولاً شامل یک تیم فناوری اطلاعات یا مدیر سیستم می‌شود تا شبکه را راه‌اندازی کند، به‌روزرسانی‌ ها و ارتقاها را مدیریت کند و آنها را به طور مداوم مدیریت کند. راه حل های داخلی معمولاً توسط سازمان هایی استفاده می شود که در یک مکان مانند ساختمان اداری، انبار، هتل، مرکز تماس و غیره کار می کنند و فقط به راه حل های ارتباطی صوتی نیاز دارند. مرکز سانترال آیپی سری UCM گرنداستریم  یک دستگاه ایده آل برای راه حل UC مبتنی بر پیش فرض است. ویژگی ها و مزایایی که یک سانترال ویپ در محل ارائه میدهد به شرح زیر است:

صرفه جویی در هزینه در طول زمان با هزینه های تکرار شونده کمتر و ویژگی ها و سفارشی سازی های بیشتر.
SMB ها و شرکت ها با منابع فنی برای مدیریت سیستم و استفاده کامل از ویژگی ها و ادغام های برتر.
مناسب برای سازمان‌هایی که زمان برای آنها از اهمیت بالایی برخوردار است و یک راه‌حل اضافی یا با دسترسی بالا را به کار می‌گیرند.
هنگامی که می خواهید کنترل کاملی بر امنیت خود داشته باشید، یک سانترال ویپ داخلی به شما امکان می دهد امنیت سیستم خود را مدیریت، نظارت و کنترل کنید و همه اینها را تحت شبکه خود به انجام رسانید.
استقرار UC یکپارچه که شامل سیستم هایی مانند CRM، مدیریت هتل، مرکز تماس و غیره است
استفاده از ویژگی‌های خاص به‌صورت سالانه می‌تواند بر بودجه عملیاتی SMB/SMEs تأثیر بگذارد، گرنداستریم هزینه‌های اولیه تجهیزات اولیه محدودی را ارائه می‌کند و همه ویژگی‌ها را از قبل در بر می‌گیرد.
محصولات گرنداستریم مانند تلفن گرنداستریم هرگز نیاز به هزینه صدور مجوز ندارند و به طور خاص طراحی شده اند تا کارکنان داخلی SMB/SME ها یا نماینده فروش یکپارچه کننده سیستم آنها بتوانند شبکه را به جای استخدام یک شرکت فناوری اطلاعات خارجی خود مدیریت کنند.

راه حل های مبتنی بر فضای ابری
در ادامه مقاله راهنمای خرید سانترال ویپ باید بیان داشت که یک پلت فرم مبتنی بر ابر مجازی معمولاً از طریق اینترنت از هر مکانی قابل دسترسی است و از طریق یک ارائه دهنده خدمات ارائه می شود که در آن تجهیزات فیزیکی در محل مورد نیاز نیست. این بدان معناست که کل شبکه در فضای ابری ارائه دهندگان خدمات اجرا می شود و کسب و کار ماهانه برای خدمات ارتباطی ارائه شده و همچنین مدیریت شبکه و گاهی اوقات افزونه های ویژگی خاص هزینه پرداخت می کند. راه‌حل‌های ابری برای کسب‌ و کارهایی که بین مکان‌های زیادی و یا عمدتاً از راه دور تقسیم شده‌اند، محبوب هستند. همچنین برای کسب و کاری که ممکن است تیم فناوری اطلاعات یا منابعی برای استخدام تیم فناوری اطلاعات نداشته باشد، ایده آل است. یک راهکار مبتنی بر فضای ابری برای مشاغل زیر مناسب میباشد:

مشاغلی که هزینه های اولیه پایین را ترجیح می دهند.
ارائه‌ دهنده میزبان اکثر وظایف راه‌اندازی را بر عهده می‌گیرد، که اغلب فرآیند راه‌اندازی سریع انجام می‌ شود.
کسب‌وکارهای کوچک یا استارت‌ آپ‌ های بدون کارکنان فناوری اطلاعات در دسترس برای به‌روزرسانی و نگهداری سیستم.
سازمان هایی که از راه حل های خارج از جعبه استفاده می کنند و نیازی به ادغام سفارشی با سیستم های شخص ثالث ندارند.
شرکت هایی که خواهان تعمیر و نگهداری ساده هستند، زیرا ارائه دهنده میزبان تعمیر و نگهداری و ارتقاء را بر عهده می گیرد.
شرکت هایی که به طور گسترده پراکنده هستند و اغلب ترجیح می دهند با استفاده از دستگاه های هوشمند و لپ تاپ ارتباط برقرار کنند.

راه حل ترکیبی گرنداستریم
اکوسیستم سانترال ویپ UCM6300 که یک راه حل ترکیبی منحصر به فرد ارائه می دهد، مزایای مدیریت از راه دور و در محل را با هم ترکیب می کند. با استفاده از سانترال ویپ UCM6300، کسب‌وکارها می‌توانند از یک راه‌حل امن و مبتنی بر محل تحت کنترل کامل شما با گزینه دسترسی از راه دور از هر نقطه به آن بهره ببرند. به هر کسب‌وکاری انعطاف‌پذیری می‌دهد تا نیازهای UC خود را سفارشی کند.
هنگامی که UCM RemoteConnect و Wave به سری‌های UCM6300 اضافه می‌شوند، به کارکنان کسب‌وکار و تیم فناوری اطلاعات اجازه می‌دهد تا از هر کجا دسترسی داشته باشند، همانطور که یک پلتفرم ابری این ویژگی را ارائه میدهد. در عصری که کارکنان اغلب در حال سفر هستند، از راه دور کار می‌کنند یا کارمند هیبریدی هستند، UCM RemoteConnect گرنداستریم که بخشی از اکوسیستم UCM6300 است، به سازمان‌ها این امکان را می‌دهد که یک راه‌حل امن و آسان برای مدیریت ارتباطات و همکاری در هر مکانی ایجاد کنند. مدیران شبکه می‌توانند از طریق UCM RemoteConnect و Device Management System (GDMS) هر جنبه‌ای از دستگاه UCM6300 خود را از فضای ابری پیکربندی، ویرایش و مدیریت کنند.
یک پلتفرم ارتباطی قدرتمند و در عین حال آسان برای مدیریت صدا، ویدئو، داده و تحرک هرگز به اندازه زمانی که با سری UCM سانترال‌ ویپ گرنداستریم متصل شده بود، قابل دستیابی نبوده است. سری سانترال‌ ویپ UCM مجموعه گسترده‌ای از ویژگی‌های ارتباطی یکپارچه را با مدیریت آسان و بدون هزینه مجوز، هزینه ارتقا یا هزینه برای هر ویژگی ارائه می‌دهند. UCM از استقرار مشاغل کوچک و متوسط ​​تا راه حل های شرکت های بزرگ ​​را شامل می شود.
امیدواریم که مقاله راهنمای خرید سانترال ویپ برای شما همراهان گرامی مفید واقع شده باشد همچنین هم اکنون میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر راجع به سانترال ویپ گرنداستریم مراجعه کنید.

ttttttttttttttttttttttt
میکروتیک
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
میکروتیک
میکروتیک نام شرکتی در لتونی میباشد که تجهیزات شبکه رایانه‌ای و مخابراتی بیسیم تولید کرده. سیستم‌عامل میکروتیک مسیریابی است که با استفاده از هسته لینوکس ساخته شده و در سال ۱۹۹۵ میلادی توسط دو دانشجوی دانشگاه MIT آمریکا به وسیله نگارشی از سیستم‌عامل لینوکس بنیان گذاشته شد. همزمان با شروع استفاده از استاندارد 802.11 در تکنولوژی وایرلس امکان استفاده از این تکنولوژی در این سیستم عامل نیز افزوده شد.
محصول اصلی میکروتیک سیستم عامل مبتنی بر لینوکس است که به عنوان MikroTik RouterOS شناخته می‌شود. با نصب بر روی سخت‌افزار اختصاصی همان شرکت (RouterBOARD) یا بر روی رایانه‌های استاندارد مبتنی بر x86، سخت‌افزار را به یک مسیریاب شبکه تبدیل می‌کند و بسیاری از ویژگی‌های اضافه مختلف را به اجرا درمی‌آورد؛ مانند دیواره آتش، خدمات دهنده و سرویس گیرنده شبکه خصوصی مجازی (VPN)، شکل دهنده و ارتقا دهنده کیفیت خدمات پهنای باند. همچنین ویژگی نقطه دسترسی (Access Point) و دیگر ویژگی‌ها را در شبکه‌های بیسیم بازی می‌کند.
میکروتیک یکی از برند‌هایی است که سالهاست به طراحی و تولید تجهیزات شبکه می‌پردازد و به پیشرفت چشم‌گیری دست پیدا کرده‌ است، این کمپانی روتر‌های شبکه خود را تحت عنوان روتر میکروتیک تولید و عرضه کرده‌ است که در سراسر دنیا، توسط کاربران مختلف مورد استفاده قرار گرفته و همچنین یکی از اهداف این شرکت ارائه تجهیزاتی هم رده محصولات سیسکو با قیمتی بسیار پایین تر است.
میکروتیک ها، به صورت بسیار متنوع طراحی و تولید شده‌اند. به عنوان مثال، از نظر مالی در قیمت‌های بسیار متنوعی در دسترس هستند واین امر به این معنی است که برند میکروتیک، کاربران بسیاری را مورد هدف قرار داده‌ است و روتر‌های شبکه خود را به طور خاص، برای قشری خاص و یا برای شبکه‌ای با ابعاد به خصوص، طراحی و تولید نکرده است.

معرفی بیشتر میکروتیک
محصولات سخت افزاری میکروتیک یک نسخه از PC های معمولی در ابعاد کوچک بودند که برای شبکه ها طراحی شده بود و همچنین در این سالها با پیشرفت سیستم عامل خود، پیشرفت های زیادی در سخت افزار های خود نیز به وجود آورده. تفاوت سخت افزار ها در منابع  سخت افزاری مانند CPU، رم، لایسنس، پورت های شبکه و اسلات های آن است میکروتیک همیشه تمایل داشته تکنولوژی ها و ایده های روز دنیا را در نرم افزار و سخت افزار خود توسعه دهد.
کمپانی میکروتیک برای کاهش هزینه‌ها از لایسنس های مختلفی در به کارگیری دستگاه‌ها استفاده کرده‌است و  آنچه امروز از طریق میکروتیک قابل ارائه است مجوزهای سطح سه، چهار، پنج و شش است. به عبارتی میتوان گفت، هر دستگاه میکروتیک خریداری شده از سوی مشتری، مجوز استفاده با یکی از سطوح 3، 4، 5 یا 6 را بر روی دستگاه مورد نظر میدهد که هر مجوز امکان مدیریت کاربران بیشتری را در شبکه به کاربر میبخشد که در این مورد بالاترین سطح مجوز، سطح شش میباشد که به کاربر امکان مدیریت در تمامی امکانات نامحدود را می‌دهد.
به منظور ارتقای سطح عملکرد سیستم عامل میکروتیک، کاربران باید مجوز (لایسنس) هر ویژگی را دریافت کنند. برنامه کاربردی این شرکت برای سیستم عامل مایکروسافت، ویندوز (Winbox) نام دارد؛ که یک رابط گرافیکی برای پیکربندی مسیریاب و نظارت بر کارکرد آن فراهم میکند. درعین حال RouterOS امکان دسترسی را از طریق FTP, telnet، و SSH مهیا می‌کند. به علاوه، برای مدیریت و نظارت یک برنامه کاربردی رابط (API) جهت دسترسی مستقیم از طریق برنامه‌های کاربردی نیز وجود دارد.

انواع میکروتیک
شما عزیزان با مراجعه به مقاله میکروتیک چیست به کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با میکروتیک پرداخته و همچنین در این قسمت نیز در نظر گرفتیم به معرفی برخی از محصولات پرفروش گرنداستریم بپردازیم. لازم به ذکر است، شما همراهان گرامیISG جهت کسب اطلاعات بیشتر و همچنین قیمت محصولات میکروتیک، میتوانید به فروشگاه آنلاینISG مراجعه نموده و خرید خود را قطعی نمایید.

میکروتیک HAPLite

روتر میکروتیک RB941-2nd-Tc HAP Lite یا همان میکروتیک HAPLite یک اکسس پوینت خانگی با ابعاد کوچک است که برای فضاهای با ابعاد کوچک مانند ادارات، منازل مناسب می باشد. این محصول دارای یک دکمه WPS است که این امکان را می دهد که هر شخص بتواند بدوت تایپ کردن پسورد اکسس پوینت به آن وصل شده و سپس به اینترنت متصل شود. این محصول از نظر سخت افزاری دارای یک پردازنده با سرعت 650MHz، رم 32 مگابایت، کارت وایرلس داخلی Dual Chain در باند 2.4 گیگاهرتز، 4 پورت 10/100 و یک پورت USB است. RouterOS این دستگاه از لایسنس Level 4 پشتیبانی می کند.

میکروتیک 951 که شامل دو مدل میکروتیک RB951G-2HnD و RB951Ui-2HnD میباشد.

میکروتیک RB951Ui-2HnD از تجهیزات میکروتیک یک Access Point برای مراکز اداری کوچک است که از نسل جدید پردازنده Atheros با چیپ AR9344 که یک پردازنده یک هسته ای است استفاده می کند. اکسس پوینت فوق شامل 5 پورت اترنت 10/100 مگابیت بر ثانیه و یک پورت USB 2.0 از نوع A می باشد که پورت یو اس بی مذکور در پهلوی بدنه پلاستیکی اکسس پوینت RB951Ui-2HnD تعبیه شده است. این اکسس پوینت از کارت وایرلس با توان خروجی 1000mW با استاندارد 802.11b/g/n استفاده کرده است که با توجه به تصویر بالا، امکان اتصال دو آنتن به آن وجود دارد. شایان ذکر است که فرکانس پردازنده این دستگاه 600MHz و حافظه رم آن 128MB می باشد و خروجی PoE آن برروی پورت شماره 5 است که می توان دستگاه های دیگر را با استفاده از آن روشن کرد. حداکثر جریان بار برروی این پورت 500mA است. سیستم عامل این دستگاه مانند دیگر روترها و اکسس پوینت های میکروتیک، سیستم عامل RouterOS با سطح لایسنس 4 است.
میکروتیک RB951G-2HnD یک اکسس پوینت روتر بیسیم  با سرعت 1000 جدید می باشد که از تراشه سری Atheros بهره می برد. دارای 5 پورت اترنت گیگابیت،یک پورت USB و یک اکسس پوینت با فرکانس 2.4GHz با آنتن داخلی و توان 1000mW می باشد. امکان افزایش توان آنتن در این مدل با توجه به داخلی بودن آنتن مقدور نمیباشد. در سری روتر میکروتیک RB951G-2HnD نسبت به مدل RB751 در پردازنده و مقدار ذخیره گاه کارت حافظه برتری قابل توجهی حاصل شده است به طوری که پردازنده آن 600MHz (به جای 400MHz )و مقدار ذخیره گاه حافظه این محصول  128MB به جای 64MB میباشد. اکسس پوینت داخلی روتربرد RB951G-2HnD در فرکانس ۲.۵dBi قادر به ارسال و دریافت امواج میباشد.

میکروتیک 2011 که شامل دو مدل میکروتیک RB2011UiAS-RM و RB2011UiAS-2HnD-IN میباشد.

میکروتیک RB2011 RM یک دستگاه کم هزینه و در عین حال با قابلیت های بالا برای محیط های داخلی بوده و سیستم عامل آن به عنوان یک روتر برجسته توسط RouterOS طراحی و به طور مداوم طی پانزده سال عملکرد آن بهبود یافته است. روتر میکروتیک RB2011UiAS-RM در مقایسه با سری RB2011L نه تنها دارای 5 پورت گیگابیت اترنت است بلکه یک پورت RJ45، پورت میکرو یو اس بی، 128 مگابایتی حافظه رم (بجای 64MB)، صفحه نمایشی لمسی برای اعمال تنظیمات و پورت فیبرنوری بدون ماژول را داراست و RouterOS با Level5 (بجای level4 ) بر روی آن نصب است. امکاناتی از قبیل مسیریابی داینامیک، Hotspot، دیوار آتش، MPLS ،VPN ،QoS پیشرفته، balancing و Bonding بار، پیکربندی به صورت Real-time و مانیتورینگ تنها تعداد کمی از امکانات زیادیست که توسط این روتر پشتیبانی می شود.
میکروتیک RB2011 IN از سری محصولات کمپانی میکروتیک می‌باشد که دارای بردی قدرتمند و یک پردازنده‌ی قوی مدل AR93 600مگاهرتزی و حافظه‌ی 128مگابیتی می باشد. این مدل از روتردارای 10 پورت شبکه می باشد که 5 پورت آن دارای سرعت 10/100/1000 می باشد و 5 پورت دیگر آن سرعت 10/100  را پشتیبانی می کند. بازه فرکانسی این روتر 2.4 می باشد که با دو آنتن در پشت دستگاه ،ظاهر آن را زیبا کرده است. روتر وایرلس میکروتیک RB2011UiAS-2HnD-IN از روترهای پرکاربرد میکروتیک می‌باشد که دارای قابلیت های فراوانی نیز می‌باشد. از جمله این قابلیت ها می‌توان به VPN-MPLS-FIREWALL و LOADBALANCING-QoS اشاره کرد این دستگاه برای محیط های داخلی  و بسته مناسب می باشد. در روی این روتر 10 پورت شبکه وجود دارد که هر 10پورت آن دارای 10چراغ اعلام و یک پورت usb mini می‌باشد.

روتر میکروتیک RB 750-R2 HEX Lite

میکروتیک RB 750-R2 HEX Lite دستگاهی کوچک با پنج پورت اترنت در یک شاسی پلاستیکی زیبا می باشد. علاوه بر اینکه این دستگاه یک واحد کوچک SOHO بسیار جذاب به نظر می رسد، بلکه قیمت آن پایین تر از مجوز سیستم عامل RouterOS است و به سادگی می توان گفت هیچ انتخابی برای مدیریت شبکه خانگی سیمی شما وجود ندارد جز اینکه hEX lite را انتخاب کنید، زیرا همه قابلیت ها برای شبکه کوچک شما را فراهم می کند. این روتر میکروتیک مقرون به صرفه ترین روتر با قابلیت MPLS در بازار است، زیرا هیچ گونه سازشی بین قیمت و ویژگی های آن وجود ندارد و این دستگاه روتر هردو ویژگی را همراه با قیمت بسیار مناسب ارائه کرده است.

روترمیکروتیک HEX RB750Gr3

روترمیکروتیک HEX RB750Gr3 مدل جایگزین روتر پرفروش RB750GL می باشد. شرکت میکروتیک در این محصول جدید با کاهش برخی قابلیتها از قبیل وایرلس و POE و در عوض با بالابردن توان سخت افزاری روتر میکروتیک HEX RB750Gr3 یک دستگاه مدیریتی فوق العاده حرفه ای و قدرتمند تولید کرده است. این روتر با 5 پورت گیگابایت اترنت می باشد که در یک محفظه پلاستیکی مرغوب قرار گرفته است و همچنین پردازشگر محصول ارتقاء پیدا کرده و دارای سرعت 720MHz می باشد.

میکروتیک SXT LITE5

رادیو وایرلس میکروتیک RBSXTsq5nD (LITE5) یا همان رادیو وایرلس مدل SXTsq Lite5 از پر استفاده ترین تجهیزات رادیویی میکروتیک بشمار می رود که دارای پردازنده AR9344 بوده و از سیستم عامل RouterOS پشتیبانی می کند. این دستگاه در تجهیزات شبکه از ساختار رادیو و آنتن تشکیل شده است و قدرت گیرندگی آنتن این رادیو  16dBi می باشد و با فضای ذخیره سازی 16 مگابیت دارای 64 مگابایت حافظه رم بوده و ذخیره سازی در این رادیو وایرلس از نوع FLASH می باشد. این دستگاه برای لینک‌های نقطه به نقطه تا فواصل 12کیلومتری مناسب است. بعلاوه می‌توان آن‌را بعنوان یک واحد CPE نیز مورد استفاده قرار داد.

روتر میکروتیک RB3011UiAS-RM

میکروتیک RB3011 RM یکی از جدیدترین محصولات میکروتیک است که با سری CPU های معماری ARM تولید و جایگزین شده است. این روتر میکروتیک از نوع رکمونت میباشد و ۱U فضا می گیرد. بر روی این روتربرد ۱۰ پورت گیگابیت تعبیه شده که بر روی پورت یک POE-in برای دریافت انرژی برق مورد نیاز روتربرد و بر روی پورت ۱۰ POE-out  وجود دارد که میتوان برق مورد نیاز یک دیوایس را تامین نمود. پورت USB پرسرعت با استاندارد USB 3.0 به منظور استفاده از حافظه های پر سرعت برای ذخیره سازی اطلاعات و یا تولید حافظه تحت شبکه و یا استفاده از مودم های ۳G و ۴G بهره مند میباشد.

رادیو میکروتیک RBLHG-5nD LHG 5

میکروتیک RBLHG-5nD LHG 5 به تازگی توسط کمپانی میکروتیک معرفی شده با پردازنده ی قدرتمند 600 مگاهرتزی؛ طراحی سبک و نوآورانه گرید؛ آنتن قدرتمند 24.5(dbi)  انقلابی در رادیوهای سمت مصرف کننده محسوب میشود. چیپ وایرلس و پردازنده ی بکار رفته در این مدل مشابه با SXT Lite می باشد. با توجه به لایسنس سطح 3 در نظر گرفته شده می توان از LHG 5 در لینک های نقطه به نقطه (p2p) و همچنین به عنوان CPE استفاده نمود.

اکسس پوینت میکروتیک MikroTik Audience

اکسس پوینت میکروتیک MikroTik Audience یک اکسس پوینت خانگی سه بانده (یک باند 2.4GHz و دو باند 5GHz) با پشتیبانی از LTE و فناوری بیسیم میباشد. اگر به Wi-Fi در یک ساختمان خیلی بزرگ و با انواع موانع احتیاج دارید، کافی است دستگاه های Audience بیشتری را به مجموعه خود اضافه کنید که با فشار دادن یک دکمه آنها بصورت یکپارچه با هم همگام می شوند و یک شبکه Wi-Fi را ایجاد می کنند تا کل محل مورد نظر را پوشش داده شود. این اکسس پوینت میکروتیک در دو نوع LTE و Wifi عرضه شده و به تنهایی میتواند جایگزین چندین روتر دیگر شود که در برخی آزمایشات محدوده پوشش آن به 1858 متر مربع (20000 فوت مربع) رسید و همچنین لازم به ذکر است کابل ها دیگر نمی توانند شما را محدود کنند. پوشش بی سیم دو قطبی 2.4 گیگاهرتز و 5 گیگاهرتز بیشتر مشکلات تداخل در یک محیط شلوغ را حل می کند.

اکسس پوینت میکروتیک cAP ac

اکسس پوینت میکروتیک cAP ac با نام تجاری RBcAPGi-5acD2nD یکی از اکسس پوینت های قدرتمند شرکت محبوب میکروتیک است. این اکسس پوینت امکان نصب به صورت سقفی و یا بر روی دیوار را دارد. پوشش سیگنالی مناسب این اکسس پوینت باعث شده تا بیشتر کاربران این Access point را در محیط هایی چون بیمارستان ها، فرودگاه ها، هتل ها و مراکز فروش مورد استفاده قرار دهند. سخت افزار با کیفیت، PoE، طراحی فوق العاده، کارکرد هم زمان در دو باند و امکانات بیشمار اکسس پوینت cAP ac، روز به روز بر محبوبیت این محصول می افزاید. در کنار مزایای عنوان شده و قیمت رقابتی نسبت به محصولات مشابه، باعث شده cAP ac از پرفروش ترین اکسس پوینت های بازار باشد. اکسس پوینت cAP ac دارای دو پورت شبکه میباشد. پورت اول با قابلیت تغذیه از طریق شبکه (PoE-in) به شما این امکان را میدهد تا بدون استفاده از آداپتور و تنها از طریق شبکه، اکسس پوینت خود را روشن نمایید. همچنین پورت دوم این اکسس پوینت با قابلیت خروجی تغذیه بر روی شبکه (PoE-out) توانایی تغذیه دستگاه دوم از طریق پورت شبکه را دارد.

رادیو وایرلس میکروتیک RB912UAG-5HPnD-OUT

رادیو وایرلس میکروتیک مدل RB912UAG-5HPnD-OUT دستگاهی مناسب برای فضای باز است که دارای دو کانکتور RPSMA برای آنتن ها و یک هود کابل برای محافظت در برابر رطوبت است. همچنین سه جایگاه اضافی برای اتصالات آنتن در دسترس است، در صورت تمایل به استفاده از شکاف RB912 miniPCIe می توانید از آن برای یک رابط بی سیم دیگر برای ایجاد یک دستگاه باند دوگانه بهره ببرید. کیس این دستگاه با یک دست قابل باز شدن است و در برابر عناصر خارجی محافظت می شود. خروجی USB، اترنت و یک سیم زمینی در قسمت پایین و درب پشتی محافظ در این دستگاه ارائه شده است. این مدل همراه با یک حلقه نصب برای نصب در برج ها ، همچنین یک ریل آهن جداگانه DIN نیز فراهم شده است. بسته همچنین شامل یک اینجکتور PoE و و منبع تغذیه است.

رادیو وایرلس میکروتیک SXTsq 5 High Power

میکروتیک SXTsq 5 High Power با نام فنی RBSXTsq5HPnD یکی از رادیوهای میکروتیک که از محبوبیت زیادی برخوردار است. این رادیو ارتقاء یافته ی Sxt Sqlite 5 است و از نظر طراحی همانند آن محصول است. همچین این رادیوی بیسیم با سایز کوچک و وزن کم، اما با قابلیت های باور نکردنی است. SXTsq 5 HP مقاوم در برابر آب و شرایط جوی مختلف طراحی شده که این دستگاه را برای کار در محیط های بیرونی (Outdoor) مناسب دیده و با نام تجاری SXTsq 5 High Power یک دستگاه رادیو بیسیم جمع و جور با قدرت خروجی بالا از خانواده سری SXT کمپانی میکروتیک میباشد که برای کار در محیط های بیرونی به عنوان سرویس دهنده و سرویس گیرنده در فرکانس 5 گیگاهرتز تا مسافت 6km+ طراحی و تولید شده است. این دستگاه از ساختار یکپارچه رادیو و آنتن تشکیل شده است و قدرت گیرندگی آنتن این رادیو 16dBi (از نوع فلت زاویه پوشش 23 درجه) میباشد و از لحاظ سخت افزاری شامل 1 پورت اترنت 10/100, پردازنده 1 هسته ائی مدل AR9344 معماری MIPSBE با سرعت 600 مگاهرتز برای هر هسته, مقدار ذخیره گاه 64 مگابایت و کارت وایرلس داخلی با توان 1250mw با ساختار دو قطبی میباشد.

رادیو وایرلس میکروتیک RBDynaDishG-5HacDr3

رادیو وایرلس میکروتیک RBDynaDishG-5HacDr3 یکی از برندهایی است که دارای تجهیزات مقرون به صرفه و ایده آل برای محیط های کوچک میباشد. میکروتیک DynaDish 5 اولین و ارزانترین CPE ارائه شده در بازارهای بین المللی بوده و تمامی استانداردهای طراحی و فیزیکی در آن رعایت شده است. رادیو وایرلس مدل DynaDish 5 با پارت نامبر RBDynaDishG-5HacDr3 به یک پورت اترنت مجهز شده است که سرعت انتقال داده آن برابر با 10/100/1000BaseT می باشد. برد این دستگاه با معماری MIPSBE توسط کمپانی میکروتیک ساخته شده است که از یک پردازنده تک هسته ای QCA9557 بهره می برد. از دیگر ویژگی های دیگر این محصول می توان به برخورداری از مانیتور برای نمایش دمای PCB و ولتاژ سیستم اشاره کرد که ولتاژ ها را به صورت نمودار به نمایش می گذارد. این دستگاه از یک حافظه رم با ظرفیت 128 مگابایت و یک حافظه فلش با ظرفیت 16MB از نوع FLASH بهره می برد. همچنین این رادیو وایرلس می تواند در دمای کاری -40 تا 70 درجه سانتی گراد عملکرد داشته باشد.

روترمیکروتیک HEX PoE RB960PGS

روترمیکروتیک HEX PoE RB960PGS یک روتر پنج پورت گیگابیتی اترنت برای مکان‌هایی است که به اتصال بی‌سیم احتیاج ندارند. این مدل دارای درگاه USB 2.0 و درگاه SFP برای اضافه کردن اتصال فیبر نوری است. پورت های اترنت 2-5 می‌توانند از سایر دستگاه‌های PoE را با ولتاژ مشابه پشتیبانی کنند. این روترمیکروتیک مقرون به صرفه، کوچک و آسان برای استفاده است، اما در عین حال دارای یک پردازنده بسیار قدرتمند 800 مگاهرتز نیز است که از طریق آن قادر به پشتیبانی از تمام پیکربندی‌های پیشرفته ای است که RouterOS از آن پشتیبانی می کند. لازم به ذکر میباشد، از لحاظ سخت افزاری شامل 5 پورت گیگابیت اترنت( قابلیت PoE output در پورت 2 الی 5 ), پردازنده 1 هسته ایی مدل QCA9557 معماری MIPSBE با سرعت 800 مگاهرتز برای هر هسته, مقدار ذخیره گاه حافظه 128 مگابایت, پورت USB 2.0 و یک عدد پورت فیبر SFP برای اتصال ماژول فیبر نوری با پشتیبانی از سرعت 1.25 گیگابیت بر ثانیه میباشد.

مودم سیم کارت خور میکروتیک WAP LTE kit

مودم سیم کارت خور میکروتیک WAP LTE kit محصول شرکت MIKROTIK به شکل ضد آب طراحی شده و دارای مقاومت در برابر شرایط جوی مختلف میباشد. wAP LTE kit یک اکسس پوینت بی سیم در فرکانس ۲.۴ گیگا هرتز است. این دستگاه برای کار در محیط های داخلی و بیرونی مناسب میباشد و همچنین قادر به ایجاد ارتباط بین شبکه ی مخابراتی سیار ( شبکه موبایل ) از نوع ۲G ، ۳G و ۴G(LTE) و شبکه داخلی بی سیم با پشتیانی از استاندارد ۸۰۲.۱۱b/g/n (یا همان wifi) میباشد. مودم سیم کارت خور میکروتیک WAP LTE kit به دلیل وجود یک پورت شبکه ۱۰/۱۰۰ امکان سرویس دهی به شبکه های داخلی کابلی را نیز دارد. کارت LTE تعبیه شده در این دستگاه از طریق کابل رابط u.FL به دو آنتن با پوشش ۳۶۰ درجه نیز متصل میباشد و همچنین شما میتوانید به راحتی با تعویض این آنتن­ ها با آنتن­ های بزرگتر محدوده تحت پوشش این دستگاه را افزایش داده و آنتن دهی بالاتری فراهم نمایید. لازم به ذکر است این مودم دارای پورت شبکه­ PoE میباشد که علاوه بر تامین برق دستگاه از طریق آداپتور DC، از پورت­های شبکه با قابلیت تامین برق PoE با ولتاژ ۹ تا ۳۰ ولت نیز بهره ببرید، علاوه بر این شما قادر خواهید بود با استفاده از کابل موجود در بسته بندی، این دستگاه را به برق خودروی خود متصل کنید. در این حالت شما یک گیرنده دیتای LTE قوی با امکان کارکرد با تمام اپراتور های سیم کارت کشور خواهید داشت.
همچنین شما از این مودم به عنوان اکسس پوینت قوی نیز میتوانید استفاده کنید و از طریق WIFI به تمام کاربران اطراف سرویس اینترنت دهید. این امکان، محدودیت­های استفاده از wAP LTE را از میان برداشته و بدین ترتیب این دستگاه می­تواند در خودروهای عمومی و شخصی نصب شده و علاوه بر امکانات بی­شمار، در مسیرهای طولانی ارتباط اینترنت رابرای سرنشینان خودرو را فراهم نماید.

ttttttttttttttttttttttt
راهنمای خرید تلفن سانترال
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
راهنمای خرید تلفن سانترال و چگونه دفتر خود را با خیال راحت و سازنده باز کنیم
در این مقاله در نظر  داریم به راهنمای خرید تلفن سانترال بپردازیم. در سال 2020، بسیاری از کارمندان ادارات مجبور شده اند خود را با شرایط کار از راه دور وفق دهند. اکنون که برخی شروع به بازگشت به دفتر می کنند، با افزایش ظرفیت در این فضاها، دفتر چگونه خواهد بود؟ چگونه کارکنان خود را ایمن، جدا و به راحتی متصل کنیم؟ با کاهش محدودیت های قفل شدن و شروع کار کارمندان به داخل دفتر، کارفرمایان باید برنامه ریزی کنند که چگونه دفتر خود را برای حفظ ایمنی، سلامت و بهره وری کارمندان تنظیم کنند. در اینجا چند نکته و پیشنهاد برای استفاده از فناوری ارتباطات برای بازگشت ایمن و موثر به دفتر وجود دارد.
محدود کردن سفر با جلسات وب و کنفرانس ویدیویی
در راستای راهنمای خرید تلفن سانترال بایه به این موضوع اشاره نمود که همه مشاغل به راهی برای همکاری داخلی و گسترش روابط با مشتری بدون مسافرت نیاز دارند. با جفت کردن یک راه حل کنفرانس ویدیویی پیشرفته با یک بستر نشست آنلاین، مشاغل می توانند یک بستر همکاری مجازی ایجاد کنند که فضاهای اداری فیزیکی را با کاربران از راه دور متصل کند. دفاتر پخش شده در نقاط مختلف جغرافیایی به ویژه به این نوع فضاها متکی هستند. شرکت گرنداستریم راه حل های متنوعی را ارائه می دهد که متناسب با نیازهای فضای همکاری شما و امکان شخصی سازی کامل را فراهم می کند. پلت فرم جلسات وب IPVideoTalk گرنداستریم یک راه حل ابری ارائه می دهد که به کارمندان اجازه می دهد در هر دستگاهی در جلسات شرکت کنند و می تواند با سری GVC ویدئو کنفرانس جفت شود تا این جلسات را به یک فضای اداری فیزیکی گسترش دهد. ترکیب این دو یک راه حل قدرتمند ایجاد می کند که می تواند برای هر سازمانی مقیاس بندی شود در این قسمت به راهنمای خرید تلفن سانترال و ویدیو کنفرانس پرداختیم امیدواریم که بهره ی کافی از اطلاعات برده باشید.
ابزارهای همکاری شخصی و راهنمای خرید تلفن سانترال
حتی با وجود کارمندان در دفتر، به زودی به جلسات بزرگ اتاق کنفرانس باز نخواهیم گشت. سری هدست ها و وب کم های گرنداستریم یک راه آسان برای کارمندان برای برقراری ارتباط بدون کار با میز کار با کارمندان دیگر است. این دستگاه های همکاری شخصی را می توان با هر پلت فرم یا برنامه ای، از جمله IPVideoTalk، جفت کرد تا جلسات سریع و آسان را صرفه جویی در وقت، افزایش بهره وری و اطمینان از ایمنی کنید. سری GUV با سازگاری با اکثر سیستم عامل های مهم شخص ثالث، برنامه ها و تلفن های نرم افزاری و همچنین رایانه ها، لپ تاپ ها و تلفن های IP (هدست) آرامش خاطر را ارائه می دهد، ارائه یک راه حل قدرتمند و در عین حال آسان برای استقرار که می تواند مورد استفاده قرار گیرد. در خانه و همچنین دفتر.
کنترل درب و لمس ورود به درب
مدیریت دسترسی به اتاق ها و تاسیسات در حالی که اجازه دسترسی بدون لمس برای تمامی کارمندان امکان پذیر است، هرگز از امنیت بالایی برخوردار نخواهد بود که این مسئله به راحتی با یک راه حل دسترسی به امکانات IP قابل دستیابی است. امروزه مشاغلی که از دستگاه صفحه کلید برای کنترل دسترسی به ساختمان استفاده می کنند نیز ممکن است بخواهند به دنبال راه حلی باشند که اجازه ورود بدون کلید و به صورت مستقیم با لمس اثر انگشت کارمندان را بدهند. سری GDS Grandstream سیستم های دسترسی به امکانات شامل یک تراشه خوان RFID داخلی برای ورود بدون کلید امن و یک میکروفون و بلندگوی داخلی برای پشتیبانی از عملکرد داخلی با تلفن های IP و سایر نقاط انتهایی را دارا میباشند که اگر درب دفتر دارای سیستم اتوماتیک باشد، GDS می تواند در هنگام اسکن کارت RFID باعث شود درب به طور خودکار باز شده و اجازه ورود به کارمندان مجموعه دهد. علاوه بر این، نیاز یک کارفرما به نظارت و مدیریت مجموعه را برطرف نموده که ضبط و مدیریت رویداد های مجموعه، ورود و خروج افراد از ساختمان، به راحتی با نرم افزار رایگان GDS Manager قابل انجام است که این موضوع یکی از تاثیرگزار ترین مسائل در جهت راهنمای خرید تلفن سانترال میباشد که کاربران باید حتما به آن توجه نمایند.
امنیت ویدئو
امروزه یکی از ملزومات مجموعه ها نصب دوربین های امنیتی میباشد که با راه حل های دسترسی به مرکز همکاری می کنند تا مدیریت مجموعه اطمینان حاصل نماید که تمام مناطق دفتر امن و با امنیت فیلم محافظت میشود ، همچنین وجود این دوربین های امنیتی می تواند به مشاغل کمک کند تا اطمینان حاصل شود که کارکنان همیشه به انجام فعالیت هایی که به آنها واگذار شده با فاصله ایمن و پوشش های معین شده توسط مجموعه ادامه میدهند و آگاهی از مناطق پرتردد که ممکن است کارفرما از آنها آگاه نباشد را افزایش دهند و ابزار دیگری برای جلوگیری و مدیریت شیوع بالقوه ویروس ها و بیماری هارا فراهم کنند. سری دوربین های مداربسته مادون قرمز HD SIP سری Grandstream یک راه حل آسان برای استقرار و مقرون به صرفه برای نظارت بر یک مطب و اطمینان از ایمنی کارمندان ارائه می دهد ، در حالی که مناطق پر رفت و آمد را نیز شناسایی می کند. دوربین های سری GSC می تواند به گونه ای پیکربندی شود که وقتی حرکت فردی خارج از زمان کاری و هنگام تعطیلی مجموعه تشخیص داده شد، دستگاه زنگ خطری ایجاد کرده و از طریق تماس SIP، ایمیل و سایر موارد به مدیریت اطلاع داده شود. از آنجا که این دوربین های SIP HD به عنوان برنامه های افزودنی SIP تنظیم شده اند، می توانند با سایر نقاط انتهایی از جمله تلفن های IP ارتباط برقرار کنند تا یک راه حل امنیتی فعال ارائه دهند.
شبکه ها و دستگاه های Wi-Fi
اکنون انعطاف پذیری و تحرک در فضای اداری بسیار مهم است و کارمندان داخل دفتر باید بتوانند به راحتی از تمام بخش های فضای مجموعه خواه برای حفظ فاصله باشد و یا برای یافتن مکانی آرام برای کار که مناسب ترین راه برای این کار ساختن راه حل ارتباطی دفتر بی سیم (Wi-Fi) با استفاده از Wi-Fi APs و نقاط پایانی Wi-Fi است تا همه ارتباطات صوتی، تصویری، داده ای و اینترنتی را تسهیل کند. این کار نه تنها به کارمندان اجازه می دهد تا از هرجایی کار کنند، بلکه باعث از بین رفتن بیشتر کارهای دستی در محل مانند کابل کشی اترنت میشود و اجازه میدهد کارکنان جدید فقط با اتصال دستگاه به Wi-Fi اضافه شوند.
کمپانی گرنداستریم هر آنچه برای ساخت یک راه حل دفتر بی سیم مورد نیاز است، از جمله مجموعه GWN برنامه های Wi-Fi GWN. پلت فرم مدیریت ابر Cloud، نرم افزار GWN Manager را فراهم می کند. ما همچنین طیف گسترده ای از نقاط پایانی صوتی و تصویری مجهز به Wi-Fi ، از جمله تلفن های Wi-Fi بی سیم سری WP، تلفن های ویدئویی سری GXV، تلفن های VOIP سری GRP، ویدئو کنفرانس های گرنداستریم را ارائه می دهیم. این تکنولوژی ابزاری مناسب برای کارمندانی فراهم می کند که از یک برنامه دور کار یا دفتر کار ترکیبی پیروی می کنند و به آنها این قابلیت را میبخشد که در هر مکان و زمان به فعالیت خود ادامه دهند.

ttttttttttttttttttttttt
خرید روتر میکروتیک وایرلس
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
فروشگاه ISG/تجهیزات شبکه/خرید روتر میکروتیک وایرلس
خرید روتر میکروتیک وایرلس

مرکز خرید روتر میکروتیک وایرلس
به طور کلی روترها دستگاه هایی هستند که نیازهای کاربران را در انواع مختلف شبکه برآورده می کنند. روتر همچون پلیس، ترافیک هدایت شبکه ها را در دستیابی به امن ترین مسیر در انتقال دیتاها بر عهده می گیرد. روترهای سیمی، روترهای اصلی، روترهای لبه ای، و روترهای VPN پنج نوع اصلی روتر ها در بازار هستند. یکی از اصلی ترین محصولات بازار ارتباطات شبکه روترهای میکروتیک هستند که توسط شرکت میکروتیک در اختیار کاربران در سراسر جهان قرار گرفته است. کاربران هنگام خرید تجهیزات میکروتیک مانند روترهای میکروتیک نیاز به اطلاعات اساسی در مورد ویژگی های این تجهیزات دارند. از این رو ما در این محتوا قصد داریم تا بهترین مرکز خرید روتر میکروتیک وایرلس را به شما سروران گرامی معرفی نماییم.
جهت بهره برداری از مطالب ذیل با ما همراه باشید.

فهرست مطالب محتوایی که مطالعه میفرمائید
بستن فهرست

مرکز خرید روتر میکروتیک وایرلس

برند میکروتیک

روتر میکروتیک چیست و چه ویژگی هایی دارد؟

روتر میکروتیک وایرلس چیست؟

روتر چه کاربردی دارد؟

خرید روتر میکروتیک وایرلس چه کمکی به ما می کند؟

بهترین روش ارتباط دستگاه ها بدون نیاز به کابل

افزایش امنیت شبکه با روتر

استفاد از روتر و خلاص شدن از کابل ها

امکان اتصال چند دستگاه به اینترنت

سخن پایانی

راه های ارتباطی با ISG

برند میکروتیک
شرکت میکروتیک در سال 1995 در کشور لتوانی اروپای شرقی به منظور توسعه روترها و سیستم های سرویس دهنده های اینترنتی (بی سیم) تاسیس شده است.  این برند شناخته شده در سال 1996 فعالیت خود را در زمینه تجهیزات شبکه آغاز کرد. در ابتدا برای توسعه روتر و سیستم های بیسیم ISP فعالیت می کردند. اما امروزه سخت افزار و نرم افزار برای اتصال به اینترنت در بیشتر کشورها فراهم می کنند. شرکت میکروتیک توانست در سال 1997 سیستم نرم افزاری RouterOS تولید کند. این سیستم ثبات، کنترل و انعطاف پذیری گسترده ای را برای انواع واسط های داده و مسیریابی فراهم می کند. مجموعه حرفه ای میکروتیک در سال 2002 سخت افزار RouterBoard  خود را معرفی کرد.
فروش ویژه روتر میکروتیک وایرلس توسط ISG
روتر میکروتیک چیست و چه ویژگی هایی دارد؟
روترها سخت افزارهایی هستند که در شبکه برای مسیریابی و انتقال دیتا به کار می روند. این دستگاه ها انواع مختلفی دارند و هر یک از آن ها کاربرد خاصی دارند. روترهای میکروتیک نیز همچون دیگر روترها وظیفه مسیریابی در شبکه را دارند. از جمله مهم ترین ویژگی های روتر میکروتیک عبارتند از:

مسیریابی (Routing): روتر میکروتیک می تواند یک مسیریاب فوق العاده قوی در شبکه باشد. این مسیریاب با سرعت بالای Boot و عملکردی خودکار، نیازی به رد کردن مراحل ورود یا استارت اولیه ندارد.
مدیریت پهنای باند (Bandwidth Management): این دستگاه ها شامل الگوریتم‌ های کنترل پهنای باند متنوعی است.
میکروتیک به غیر از ایجاد پروتکل برای سایر دستگاه‌ ها، پروتکل‌ های Nstreme و Nv2 را برای دستگاه‌ های میکروتیک خود ایجاد کرده است.
اجرای سرویس‌ هایی همچون Hotspot ،VPN Server ،DHCP Server در این دستگاه، قابل پیاده سازی و استفاده هستند.
این محصول می‌ تواند به عنوان یک دیواره آتش یا همان firewall در شبکه مورد استفاده قرار بگیرد.

روتر میکروتیک وایرلس چیست؟
روتر وایرلس، یا روتر بی‌ سیم معمولاً در خانه‌ ها یافت می‌ شوند، آن‌ ها دستگاه‌ های سخت‌ افزاری هستند که ارائه دهندگان خدمات اینترنتی با استفاده از آن‌ ها، شما را به کابل شبکه یا شبکه اینترنت XDSL آن ها وصل می‌ کنند. یک روتر وایرلس ترکیبی از عملکرد های یک Access Point و روتر را ارائه می‌ دهد.
روتر چه کاربردی دارد؟
هر شبکه داخلی که می خواهد به شبکه جهانی اینترنت وصل شود باید یک روتر به منظور هدایت کردن IP های موجود در شبکه داخلی داشته باشد. اما کارکرد روتر صرفاً برای افرادی که شبکه داخلی دارند خلاصه نمی شود. بلکه افرادی که می خواهند با تغییر IP به صورت kill switch به صرافی ارز دیجیتال Binance متصل شوند و یا گیمرهایی که می خواهند به بازی های بیشتری دسترسی داشته باشند نیز بسیار مفید و ضروری است.
خرید روتر میکروتیک وایرلس چه کمکی به ما می کند؟
دلایل زیادی جهت خرید روتر میکروتیک وایرلس وجود دارد که امکان دارد از آن ها بی خبر باشید. یکی از مهم ترین ویژگی های آن ایجاد اتصال ایمن و قابل اطمینان است. دلایل آن نیز عبارتند از:
بهترین روش ارتباط دستگاه ها بدون نیاز به کابل
روترهای وایرلس علاوه بر اینکه دستگاه های مختلف را به طور همزمان به اینترنت متصل می کند، این قابلیت را دارد که تمام کاربران آن محیط را از طریق یک شبکه به یکدیگر متصل کند. این امر کارهایی همچون اشتراک گذاری موسیقی، اشتراک فایل برای چاپ و انجام دادن بازی های گروهی را در یک شبکه میسر می کند.
افزایش امنیت شبکه با روتر
وجود فایروال ها موجب می شود امنیت را برای داده هایی که قرار است منتقل شوند به وجود آورد. فایروال ها با ایجاد رمزگذاری و قفل های مخصوص دسترسی هر نوع هکر و خراب کاری را از داده شما منع می کند. شما می توانید این اطمینان را داشته باشید که بسته و داده های شما بدون هیچگونه تغییر، به سلامت به مقصد می رسد. در واقع فایروال و آنتی ویروس ها امنیت داده های ارسالی شما را حفظ می کنند و شما می توانید از نوع اشتراک گذاری فایل خود آسوده خاطر باشید.
ISG بهترین فروشنده روتر میکروتیک وایرلس
استفاد از روتر و خلاص شدن از کابل ها
استفاده از کابل های مختلف برای اتصال دستگاه های خود به اینترنت ممکن است ایجاد دردسر کند و ظاهری شلوغ و نامنظم را برای محل کار و منازل به وجود آورد. اما استفاده از روتر وایرلس این امکان را به شما می دهد که بدون کابل و از طریق اتصال بی سیم به اینترنت WIFI متصل شوید.
امکان اتصال چند دستگاه به اینترنت
روتر وایرلس این امکان را فراهم می کند که چندین دستگاه به طور همزمان به اینترنت متصل شوند. بسیاری از دستگاه ها برای انجام کار خود به اینترنت نیاز دارند. شما می توانید با استفاده از روتر وایرلس آزادی عمل بیشتری برای اتصال به دستگاه های خود داشته باشید.
سخن پایانی
ISG بهترین فروشگاه تجهیزات شبکه در تهران می باشد. این مجموعه با به کارگیری متخصصان و مهندسان حوزه شبکه کاربران را در انتخاب و خرید روتر میکروتیک وایرلس راهنمایی می کنند. این مجموعه با عرضه جدیدترین و معتبرترین محولات شبکه از جمله روترهای میکروتیک، تجربه خریدی مطمئن و راحت را در اختیار مخاطبان خود قرار می دهند. شما عزیزان می توانید جهت دریافت مشاوره رایگان برای خرید روتر میکروتیک وایرلس با مشاوران ما در ارتباط باشید.
با تشکر از همراهی شما سروران گرامی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید