راه اندازی voip با سانترال
با سلام خدمت شما کاربران گرامی، مجموعهISG در این مقاله قصد دارد به توضیح راجع به راه اندازی voip با سانترال بپردازد. اگر شما هم جزو آن دسته از کارفرمایانی هستید که به فکر راه اندازی تجهیزات ویپ برای کسب و کار و مجموعه خود افتاده اید، در ادامه با مقاله راه اندازی voip با سانترال همراه باشید تا متوجه شوید از میان گزینه های موجود کدام یک برای شرکت شما مناسب تر میباشد.
مشاغلی که به دنبال ارتقاء سیستم ارتباط صوتی خود به voip هستند معمولاً دو انتخاب دارند. آنها میتوانند خدمات voip میزبانی شده را از یک فروشنده شخص ثالث خریداری کنند یا از یک راه حل سفارشی در محل متشکل از سانترال ویپ و سیپ ترانک استفاده کنند. ایجاد یک راه حل ویپ که برای یک سازمان تجاری کار می کند مطمئنا با هر یک از این دو گزینه امکان پذیر است، اما هر کدام مزایا و معایب خاص خود را دارند.
سیستم های داخلی شامل آی پی فون، شبکه داده و سانترال ویپ هستند که ممکن است به خطوط PSTN یا SIP ترانک متصل شوند. معمولا خرید تجهیزات سانترال ویپ در محل برای سازمان ها گزینه بهتر و کارامدتری به حساب می آید زیرا برخلاف راهحلهای میزبانی PBX، این سیستم سانترال ویپ گزینه های کنترل و سفارشی سازی بیشتری را ارائه می دهد که ممکن است برای مشاغل خاص مورد نیاز باشد. اگرچه فروشندگان میزبان به طور مداوم مجموعه خود را بهبود می بخشند و خدمات اضافی ارائه می دهند، اما گاهی اوقات شرکت فقط به ترکیب خاصی از ویژگی ها نیاز دارد که خدمات voip میزبانی شده قابل به ارائه آن نمیباشند.
راه اندازی voip با سانترال برای چه مشاغلی مناسب میباشد؟
به عنوان مثال، سازمان ممکن است در یک صنعت به شدت تنظیم شده کار کند که داده های حساس و محرمانه را مدیریت می کند. اگرچه ممکن است کسب و کار از نظر فنی مجاز به استفاده از راه حل های میزبانی شده باشد، ولی ممکن است محدودیت هایی وجود داشته باشد که دراین صورت راه اندازی voip با سانترال در محل به گزینه جذاب تری تبدیل میشود بنابراین برای چنین شرکتی قطعا سانترال در محل معقولانه تر به نظر می آید.
همچنین برای سازمان های با ابعاد بزرگ هم، راه اندازی voip با سانترال داخلی منطقی تر است، زیرا هزینه کل مالکیت به طور قابل توجهی کمتر از خدمات میزبانی شده است. علاوه بر این، هزینه هر تماس بسیار ارزان خواهد بود، به خصوص اگر کسب و کار حجم تماس بالایی داشته باشد. جنبه مهم دیگر کنترل بر زیرساخت ها، خدمات و پشتیبانی است. با یک راه حل داخلی مانند راه اندازی voip با سانترال، سازمان کنترل دقیقی بر تجهیزات، جایگزین های پشتیبان، افزونگی و مکان دارد. این شرکت مسئول ارتقاء و نگهداری است تا بتواند ترکیب دقیق سخت افزار و نرم افزاری را انتخاب کند که نیازهای تجاری را برآورده کند. به علاوه در صورت وجود منابع بیشتر یا در صورت نیاز به ویژگیهای جدید، بهروزرسانی ها میتوانند به تعویق بیفتند یا زودتر از حد انتظار انجام شوند.
به عنوان یک جمع بندی شایان ذکر است که، راه اندازی voip با سانترال در شرکت از تمام جهات گزینه مناسب تری نسبت به خریداری خدمات ویپ میزبانی شده از یک شرکت شخص ثالث میباشد . زیرا علاوه بر اینکه کنترل تمامی زیرساخت ها به دست مسئول آیتی شرکت خودتان است و اطمینان بیشتری را برای شما به ارمغان می اورد، هزینه یک باره نیز بهتر از هرماه پرداخت هزینه برای ویپ میزبانی شده میباشد.
نحوه راه اندازی voip با سانترال
اولین چیزی که در رابطه با نحوه راه اندازی voip با سانترال باید به خاطر بسپارید این است که سیستم سانترال (PBX) شما چگونه باید به شبکه متصل شود. باید از طریق یک NIC استاندارد (کارت رابط شبکه) متصل شود. همچنین باید یک آدرس IP ثابت داشته باشد تا همیشه در دسترس باشد. گام بعدی شما این است که گوشی های واقعی خود را متصل کنید. مهم است که توجه داشته باشید که ممکن است دستگاه هایی را ببینید که به عنوان تلفن ویپ و تلفن SIP فهرست شده اند. به طور کلی، تلفن سیپ دارای ویژگی های بیشتری هستند، اما هر دو برای خدمات ویپ کار می کنند.
با فرض اینکه مدل های سازگار با ویپ را انتخاب کرده اید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که آنها را با استفاده از کابل اترنت به شبکه ای مشابه با سانترال خود متصل کنید. اگر تلفن های انتخابی شما دارای فناوری poe هستند، برای برقراری تماس های voip حتی نیازی به وصل کردن آنها به منبع تغذیه خارجی ندارید.
با تکمیل این مراحل ساده مرتبط با سخت افزار، تقریباً آماده انجام راه اندازی voip با سانترال هستید. تنها چیزی که در نهایت باقی می ماند این است که نرم افزار voip خود را نصب کنید و شاید تغییراتی در روتر خود ایجاد کنید. نصب نرم افزار در اکثر مواقع سریع و آسان است زیرا ارائه دهنده voip شما احتمالاً دستور العمل های جامعی را ارائه می دهد. همچنین برای سازگاری کامل با ویپ، ممکن است مجبور شوید کمی پیکربندی روتر خود را تغییر دهید. البته اگر در ابتدا روتر مخصوص ویپ را انتخاب و تهیه کرده باشید، نیازی به تغییرات در روتر خود پیدا نمیکنید.
امیدواریم که مقاله راه اندازی voip با سانترال برای شما مفید واقع شده باشد، همچنین میتوانید جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره گوشی ویپ روی لینک مربوطه کلیک نمایید.
ttttttttttttttttttttttt
نصب voip
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
چگونگی نصب voip
مجموعهISG در این مقاله با موضوع نصب voip، اطلاعات و آموزش هایی را که هنگام نصب مرکز voip در سازمان و کسب و کار خود به آن نیاز دارید، گردآوری کرده است. بنابراین، اگر برای راه اندازی و نصب voip به راهنمایی احتیاج دارید یا نیاز به اصلاح تنظیمات ویپ خود دارید، ما به شما کمک می کنیم تا راه حل درست را پیدا کنید. در بسیاری از موارد، شما فقط VoIP IAD را وصل می کنید و شروع به برقراری تماس می کنید، اما در برخی موارد ممکن است به کمک کمی نیاز داشته باشید. در این صورت ما با کمی برنامه ریزی و دانش می توانیم به شما کمک کنیم تا ارتباطات بهتر و پیشرفته تری را از ابتدا تا انتها برقرار کنید. نتیجه نهایی سیستم ویپ مدرن و کارآمد خواهد بود.
اما قبل از اینکه به نحوه نصب voip بپردازیم، بیایید نیم نگاهی به مزایای سیستم و انواع تلفن ویپ بیاندازیم. هزینه پایین تر و صرفه جویی تنها بخشی از مزایای یک سیستم ویپ است. مزایای دیگر یک سیستم ویپ عبارت است از:
ویژگی های اضافی بدون هزینه های اضافی.
برنامه های شماره گیری که امکان تماس را فراهم می کند.
شماره تلفن های مجازی که به خط اصلی شما زنگ می زند.
نرخ های بین المللی پایین تر
ویژگیهای پیشرفته حمل و نقل تماس مانند پیشفرض تماس در گروههای مشغول و دیگر گروههای Hunting
قابلیت حمل به معنی اینکه میتوانید سرویس گوشی ویپ خود را به مکان دیگری ببرید
شماره های کم هزینه رایگان
مدیریت حساب آنلاین
مدیریت سوابق تماس، ایمیلهای صوتی و انتقال تماس
استفاده از ویژگی های متعددی که توسط یک مرکز دارای تلفن ویپ ارائه میشود، می تواند بسیاری از مشکلات کسب و کارهای کوچک و متوسط را حل کند. با ارسال تماس، نامههای صوتی بهعنوان ایمیل، طرحهای تماس نامحدود و شمارههای مجازی، یک شرکت تجاری کوچک میتواند یک امپراتوری ارتباطی بزرگ ایجاد کند.
انواع روش های نصب voip
روش های متنوع و مختلفی برای نصب voip و استفاده از محیط های ویپ وجود دارد، که ما در اینجا برخی از انواع اصلی را شرح می دهیم:
نصب voip با اتصال کابلی
اتصالات با استفاده از مودم کابلی، یکی از از ساده ترین روش های نصب برای سرویس ویپ جدید شما هستند. برای انجام این روش مراحل زیر را دنبال کنید:
دستگاه ها از جمله مودم کابلی را خاموش کنید.
یک کابل اترنت را مستقیماً از مودم کابلی به پورت اینترنت روتر یا واحد ترکیبی روتر/IAD وصل کنید. در صورتی که از روتر استفاده نمیکنید آن را مستقیماً به پورت LAN IAD وصل کنید.
اگر از یک IAD و یک روتر جداگانه استفاده میکنید، یک کابل اترنت را از پورت LAN IAD به یک پورت شماره دار روی روتر وصل کنید.
همچنین کامپیوتر خود را به یک پورت شماره دار روی روتر وصل کنید.
یک چرخه کامل برق را انجام دهید، از مودم کابلی شروع کنید و به آن زمان کافی برای همگام سازی مجدد بدهید، سپس روتر، کامپیوتر و در آخرIAD.
تلفنی را با کانکتور RJ-11 به پورت Phone 1 یا Line 1 IAD متصل کنید.
پس از دادن زمان کافی به IAD برای همگام سازی، گیرنده را بلند کنید و صدای شماره گیری را بررسی کنید.
پس از انجام مراحل فوق شما موفق به نصب voip خود خواهید شد اما اگر پس از اتصال روتر یا روتر/IAD متوجه شدید که نمی توانید صدای شماره گیری را دریافت کنید، پس از انجام دو یا چند چرخه کامل برق، مشکل ممکن است این باشد که مودم کابلی اجازه نمی دهد یک آدرس IP جدید به دستگاه وصل شود. در این صورت لازم است آدرس MAC هر رایانه شخصی یا دستگاه دیگری را که به مودم متصل است ثبت کنید. اگر هر یک از این موقعیت ها رخ داد، ممکن است مواردی وجود داشته باشد که هنگام نصب یک IAD در پشت یک روتر خاص، صدای یک طرفه را تجربه کنید. صدای ورودی شنیده نمیشود، زیرا جریان RTP برگشتی پایین دستی به IAD باز نمیگردد. مطمئن شوید که IAD فقط یک ترجمه NAT را تجربه می کند که باید در مورد اکثر مودم های کابلی باشد.
ادامه روش های نصب voip
نصب voip با اتصال DSL
اتصالات DSL می تواند چالش برانگیزتر باشد زیرا اکثر مودم های DSL نیز روتر هستند و DHCP را تامین می کنند. برخی حتی فایروال دارند و بازرسی کامل بسته های SPI را انجام می دهند. این موضوع می تواند باعث مشکلات دوگانه NAT، صدای یک طرفه و سایر مشکلات اتصال شود. هنگام نصب برای اولین بار، لازم است مراحل زیر را نجام دهید:
با کابل اترنت که IAD را مستقیماً به مودم DSL متصل می کند و تلفنی که به اولین پورت تلفن متصل است، IAD را روشن کنید. پس از گذشت یک یا دو دقیقه انتظار، صدای شماره گیری را بررسی کنید. اگر صدای شماره گیری دارید، صدای دو طرفه را بررسی کنید. همچنین اگر صدای دو طرفه دارید، روتر را با استفاده از آن به عنوان سوئیچ به مودم DSL متصل کنید و DHCP را غیرفعال کنید.
اگر صدای شماره گیری را دریافت نمی کنید، یا صدای یک طرفه دارید، باید با استفاده از مودم DSL یک پل بسازید و روتر را برای اتصال با استفاده از PPPoE تنظیم کنید. این مرحله به نام کاربری صحیح با فرمت صحیح و رمز عبور برای حساب DSL شما نیاز دارد. اگر پس از پیکربندی مودم DSL در حالت پل، همچنان صدای ورودی را از دست میدهید، ممکن است روتر خاصی که استفاده میکنید RTP برگشتی را به درستی ارسال نکند. بنابراین سعی کنید IAD را در ناحیه DMZ روتر قرار دهید.