برای راهاندازی و کار با شبکه، بسیاری از ابزارهای مختلف باید در کنار هم کار کنند تا بتوان یک شبکه منسجم و با کارایی بالا را رقم زد. هر کدام از سخت افزارها و نرم افزارهایی که از آنها در شبکه استفاده میکنید، عملکرد شبکه را بهبود میدهند و برخی از آنها باید حتما در شبکه وجود داشته باشند تا بتوان شبکه را راهاندازی کرد.
آنچه در این مقاله می خوانید:
تعریف سوئیچ شبکهروتر و سوئیچ چه تفاوتهایی با هم دارند؟ سوئیچ شبکه چگونه کار میکند؟نقش سوئیچ در ایجاد شبکههای بی سیمسوئیچ و هاب چه تفاوتهایی با هم دارند؟سوئیچ شبکه /انواع و کاربرد آنها در هر شبکه از چه نوع سوئیچی میتوان استفاده کرد؟
سوئیچ شبکه، یکی از سخت افزارهایی است که اهمیت بسیار بالایی در سیستم سانترال و شبکه دارد. اگر نام سوئیچ شبکه را شنیده باشید، احتمالا برایتان سوال پیش آمده است که کاربرد این جز از شبکه در چه قسمتهایی است و به چه بخشی از شبکه سوئیچ میگویند. در ادامه سوئیچ شبکه مورد بررسی قرار میگیرد و کاربرد آن در سیستم سانترال عنوان میشود.
تعریف سوئیچ شبکه
ایجاد شبکه و استفاده از سیستم سانترال، ارتباطات و انتقال دادهها را در کسب و کارها را به مراتب راحت تر کرده است. این شبکه به کاربران کمک میکند تا همزمان چندین تماس را بتوانند ساماندهی کنند و مراجع پشت خط اشغال نمانند. سوئیچ سخت افزاری کوچک است که میتواند ارتباطات صورت گرفته را متمرکز سازی کند و آنها را بین چندین دستگاه ارتباطی در شبکه محلی مخابره کند.
ارتباطی که بین دو دستگاه مختلف ایجاد میشود، از طریق انتقال بستههای دادهای امکانپذیر میشود. این دادهها حاوی اطلاعات زیادی هستند که هر کدام از آنها با دستگاه نرم افزاری و سخت افزاری مخصوص به خود بررسی و استفاده میشود.
در اصل سوئیچها، ابزاری هستند که در حال حاضر جایگزین مواردی مانند دستگاههای اترنتی – سوئیچی جداگانه و مستقل در شبکههای خانگی شدهاند. امروزه سوئیچهای اترنتی، به صورت مستقیم بخشی از هسته حافظه درون روترهای پهن باند هستند. با این حال، سوئیچهای شبکهای در سطوح بالا برای استفاده شبکهها و شرکتهای مختلف مرکز انتقال داده هنوز هم کاربرد دارد.
با توجه به توضیحاتی که عنوان شد، سوئیچ شبکه مانند هاب، روتر و … برای اتصال نودها در شبکه به همدیگر، مورد استفاده قرار میگیرد. البته عملکرد این سه بخش با هم تفاوتهایی دارد؛ ولی ممکن است برخی افراد آنها را با هم اشتباه بگیرند. در مقاله روتر و سوئیچ چه تفاوتهایی با هم دارند به طور کامل تفاوت این دو سیستم با هم مورد بررسی قرار گرفت.
روتر و سوئیچ چه تفاوتهایی با هم دارند؟
سوئیچ شبکه چگونه کار میکند؟
اطلاعاتی که در شبکه وجود دارد، به صورت فریم و داده هستند. هر فریم، اطلاعاتی مانند آدرس مبدا، آدرس مقصد، نوع داده و … را شامل میشود. مک آدرس هر دستگاهی، منحصربه فرد و برای همان دستگاه است. سویئچ با توجه به MAC Address که در قسمت فریم مقصد وجود دارد، پورت آن را تشخیص داده و بسته داده را به همان پورت ارسال میکند. از این رو سوئیچ با داشتن مک آدرس مقصد، هر دادهای را به صاحب آن تحویل میدهد و آدرسها را در جدول مخصوص ذخیره میکند؛ زیرا ممکن است این اطلاعات در آینده مورد نیاز باشند و دسترسی به آنها اهمیت پیدا کند.
نقش سوئیچ در ایجاد شبکههای بی سیم
سویئچهای شبکه میتواند تقریبا همه دستگاهها و وسایل ارتباطی را پشتیبانی کند. این دستگاه، برای سیستمهای اترنتی، میتواند چهار تا هشت کانکشن را پشتیبانی کند. البته سوئیچهایی که در شرکتهای بزرگ سوئیچهایی مورد استفاده قرار میگیرند که قابلیت پشتیبانی ۳۲ تا ۱۲۸ کانکشن را هم دارند.
میتوان سوئیچها را با روشی به نام daisy chaining به همدیگر متصل کرد و دستگاههای بیشتری را به شبکه LAN اضافه کرد. از این رو متخصصانی که در حوزه شبکه سانترال و ارتباطات شبکهای در یک شرکت کار میکنند، میتوانند سوئیچهای کوچک را با هم ادغام کنند و به راحتی سوئیچهای بزرگ تر و با کارایی بیشتر تدارک ببینند.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
سوئیچ و هاب چه تفاوتهایی با هم دارند؟
هر چند هاب نیز مانند سوئیچ، گرهها یا نودها را به همدیگر متصل میکند؛ اما محل قرارگیری و استفاده از آنها با هم تفاوت دارد. هاب نمیداند که چه دستگاهی درخواست اطلاعات را داده است. آدرسی که هاب اطلاعات را برای آن ارسال میکند، مخصوص نیست و تمام اطلاعاتی را که دریافت میکند، به همه دستگاهها ارسال میکند؛ اما در سوئیچ، اطلاعات از پورت مبدا، به پورت مقصد مشخصی ارسال میشود. از این رو هنگامی که از سوئیچ شبکه استفاده میشود، ترافیک شبکه به مراتب کمتر شده و اختلال نیز به همین ترتیب کمتر میشود.
البته ممکن است در شبکههای خانگی و کسب و کارهای کوچک، این تفاوت خیلی احساس نشود، اما در وسعت بزرگ تر و برای شبکههای گسترده تر، کارایی شبکه دچار ایراد میشود. حتی ممکن است اختلال در عملکرد شبکه ایجاد شود.
برای بررسی بهتر تفاوت این دو سیستم، باید زمانی را به یاد آورید که فردی با تلفن منزل تان تماس میگیرد و تمامی دستگاههای متصل به خط، با هم شروع به زنگ زدن میکنند. در صورتی که سیستم سوئیچ، به گونهای است که فقط گوشی تلفن در یک اتاق خاص زنگ میزند.
هاب در شبکههایی که سوئیچ به صورت موقت در آنها خراب شده است، قابل جایگزینی است.
سوئیچها به صورت دو طرفه عمل میکنند و میتوانند به صورت همزمان اطلاعات را دریافت و ارسال کنند. علاوه بر این در مدیریت پهنای باند نیز سوئیچ به مراتب بهتر از هاب عمل میکند.
سوئیچ شبکه /انواع و کاربرد آنها
در هر شبکه از چه نوع سوئیچی میتوان استفاده کرد؟
سوئیچ شبکه انواع مختلفی دارد و هر کدام نیز کارایی مربوط به خود را دارد. یکی از مهم ترین اصولی که برای راهاندازی شبکه سانترال و اتصال دستگاههای مختلف به همدیگر وجود دارد، استفاده از ابزار مناسب است. تکنولوژیهای مختلفی در این زمینه وجود دارند که کاملا متناسب با نیاز شبکههای مختلف طراحی شدهاند. از این رو هنگامی که قصد دارید تا شبکه مناسب را در شرکت خود راهاندازی کنید و کسب و کار خود را ساماندهی کنید، باید سوئیچ را هم در مدلهای متناسب با نیاز خود انتخاب کنید.
برای این منظور میتوانید از مشاوره کارشناسان و افراد متخصص در این زمینه بهره ببرید. شرکتهایی که خدمات سانترال ارائه میدهند، معمولاً در این زمینه نیز مشاورههای لازم را به صاحبان کسب و کارها ارائه میدهند. پس بهتر است، قبل از این که برای خرید دستگاه و ابزار مختلف اقدام کنید، با یکی از این کارشناسان، در مورد کسب و کار و انتظاراتی که از شبکه مورد نظرتان دارید، صحبت کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…
ttttttttttttttttttttttt
تفاوت روتر و سوئیچ در چیست؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
اهمیت ارتباطات و نقل و انتقال دادهها در دنیای امروز آنقدر زیاد است که متخصصان تکنولوژی روز دنیا، دائم ابزارهایی را برای بهبود آنها طراحی میکنند. دادهها از نظر ساختاری، مسیر انتقال، اولویت بندی زمانی و … با هم تفاوت دارند. تفاوتهای موجود باید شناخته شود و مورد بررسی قرار گیرد. در این صورت میتوان انتقال اطلاعات را به درستی انجام داد. در این مقاله ما به بررسی تفاوت روتر و سوئیچ می پردازیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
سوئیچ چیست؟روتر(Router) چیست؟ کدام روتر مناسب نیاز من است؟
روتر چیست؟تفاوت روتر و سوئیچدر یک شبکه محلی به روتر نیاز است یا سوئیچ؟
ابزارهایی مانند روتر و سوئیچ، جزو پرکاربردترین دستگاههایی هستند که از آنها در شبکه و سیستمهای سانترال استفاده میشود. کارایی نزدیک روتر و سوئیچ سبب شده است تا اکثر افراد آنها را از هم تشخیص ندهند و گاهی اوقات به جای هم مورد استفاده قرار گیرند. اما بهتر است بدانید، این دو دستگاه کارکردی متفاوت دارند. در ادامه به بررسی این دو ابزار مهم در شبکه میپردازیم.
سوئیچ چیست؟
همانطور که میدانید، در شبکههای محلی و گسترده، دستگاههای مختلفی وجود دارند که با اتصال به هم، ارتباطات را ساماندهی میکنند. به اشتراک گذاشتن دادهها بین این دستگاهها باید با دقت بالایی انجام گیرد.
سوئیچ دستگاههای مختلفی مانند رایانه، چاپگر، سرورها و … را در یک شبکه محلی کوچک مانند دفتر کاری یا اداره به همدیگر اتصال میدهد و از این طریق میتواند اشتراک دادهها را میسر کند. سوئیچ این کاربرد را دارد که دستگاههایی از این قبیل بتوانند دادهها را بین خود به اشتراک بگذارند یا تلفنهای یک بخش به هم متصل شوند. حال مهم نیست این دستگاهها در یک ساختمان باشند یا در یک دانشگاه بزرگ و با فاصله از هم قرار دارند.
از این رو یک شبکه کسب و کار کوچک و محلی میتواند به کمک سوئیچ ارتباطات خود را ساماندهی کند و بدون آن، اتصال دستگاهها به هم امکان پذیر نیست.
روتر(Router) چیست؟ کدام روتر مناسب نیاز من است؟
روتر چیست؟
حال که خصوصیات و کاربرد سوئیچ را شناختید، بهتر میتوانید روتر را بررسی کنید. همانگونه که یک سوئیچ باعث اتصال چندین دستگاه به هم میشود و یک شبکه محلی و کوچک را ترتیب میدهد، روتر نیز چندین سوئیچ و شبکههای مربوط به آن را به هم متصل میکند. از این رو روتر شبکه ای بزرگتر نسبت به سوئیچ میسازد و کارایی آن در محیطهای بزرگ تر مشاهده میشود.
شبکههایی که توسط روتر به هم متصل میشوند، ممکن است در یک مکان باشند یا در مکانهای مختلف و حتی در فواصل بسیار دور مانند دو کشور قرار داشته باشند. هر چه شبکه بزرگ تر باشد، تعداد روترهای مورد نیاز نیز بیشتر میشود.
روتر علاوه بر این که چندین شبکه را به همدیگر اتصال میدهد، به دستگاههای شبکه ای و کاربران مختلف نیز این امکان را میدهد که به اینترنت دسترسی داشته باشند.
به طور کلی میتوان گفت که روتر یک توزیع کننده است که ترافیک را هدایت میکند. همچنین کارآمدترین مسیر را برای انتقال اطلاعات به صورت بستههای داده در مسیر شبکه انتخاب میکند.
روتر این قابلیت را به کسب و کارها میدهد که به دنیا متصل شوند و در عین حال میتواند تمهیدات امنیتی لازم را برای محافظت از شبکه کاری شما فراهم کند.
از دیگر کارهایی که روتر به خوبی انجام میدهد و اهمیت بالایی دارد، اولویت بندی دستگاهها نسبت به هم است. به همین علت از نظر زمانی نیز ترتیب انتقال دادهها رعایت میشود.
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
تفاوت روتر و سوئیچ
احتمالا با معرفی که از این دستگاهها به عمل آمد، تا حدودی تفاوتهای بین آنها را متوجه شده اید. برای این که بیشتر متوجه کارایی این دو دستگاه و تفاوت بین آنها شوید، عملکرد دستگاهها را با هم مقایسه میکنیم.
کار اصلی روتر اتصال همزمان شبکههای مختلف به همدیگر است، در صورتی که سوئیچ همزمان دستگاههای مختلف را در یک شبکه به هم متصل میکند.روتر دادهها را از طریق بسته دیتا ارسال میکند. در حالی که دادهها توسط سوئیچ به صورت بسته و فریم ارسال میشوند.روتر در لایه شبکه کار میکند؛ اما سوئیچ در لایه اتصال دادهها کار میکند.روتر توسط MAN و LAN استفاده میشود؛ ولی سوئیچ تنها توسط LAN استفاده میشود.در روتر ممکن است برخوردهایی صورت گیرد، در حالی که هیچ برخوردی بین دادهها در سوئیچ کامل دوبلکس رخ نمیدهد. البته انتقال در هر دو به صورت حالت دوبلکس کامل است.روتر با NAT سازگار است و آن را پشتیبانی میکند؛ اما سوئیچ با NAT سازگار نیست.روتر دارای انواع مسیریابی از نوع تطبیقی و غیر تطبیقی است. سوئیچینگ دارای انواع مدار، بسته و پیام سوئیچینگ است.
این تفاوتها میتواند به کاربر نشان دهد که چه زمانی نیاز دارد تا از سوئیچ استفاده کند و کجا نیاز به دستگاه روتر دارد. همچنین چند دستگاه روتر و سوئیچ مورد نیاز است.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
در یک شبکه محلی به روتر نیاز است یا سوئیچ؟
در ادامه مبحث تفاوت روتر و سوئیچ ، میخواهیم بررسی کنیم که برای شبکه محلی کدام یک مناسب تر است؟
شرکتها و ادارات مختلف در درون سازمان خود از شبکههای محلی استفاده میکنند. قطعا برای ارتباط دادن دستگاههای مختلف درون شبکه به همدیگر، سوئیچ کاربرد زیادی دارد و از آن استفاده گسترده ای میشود. حال ممکن است برخی افراد تصور کنند که روتر به علت این که در شبکههای گسترده مورد نیاز است، در یک شبکه محلی یا کسب و کار کوچک نیاز نیست.
روتر نیز در این شبکهها مورد استفاده قرار میگیرد. ارتباطات خارجی که به شبکههای محلی وارد میشوند یا از آن خارج میشوند، باید از طریق روتر ردیابی و مسیریابی شوند. به همین علت نیاز است در این شبکههای محلی با توجه به گستردگی خطوط شهری و اینترنتی، یک یا چند روتر نیز به کار گرفته شود. از این رو در کسب و کارهای کوچک و شبکه آنها، هم از روتر و هم از سوئیچ استفاده میشود.
برای افزایش امنیت شبکه و دادههای ورودی، باید روتر با تنظیمات مناسب استفاده شود تا بتوان از عوامل مخرب در شبکه مانند بدافزارها، ویروسها و … جلوگیری کرد.
این دو دستگاه کاربردی و با اهمیت در شبکه میتوانند کسب و کارها را وسیع تر کنند. به خصوص زمانی که نیاز است تا برخی از کارکنان به صورت دورکار یا در فاصله مکانی زیادی مانند شهر یا کشور دیگر فعالیت کنند، روتر و سوئیچ به خوبی ارتباطات را ساماندهی میکنند و یک کسب و کار توسعه یافته و بهینه ایجاد میکنند.
روتر و سوئیچ باید به کمک افراد خبره در زمینه تکنولوژی شبکه در سیستم قرار گیرند تا نهایت بهره را بتوان از آنها دریافت کرد.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…
ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ مخابراتی چیست؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سوئیچ مخابراتی چیست؟
ارتباطات صوتی از ابتدا آن قدر ها هم پیشرفته نبودند و از یک ارتباط ساده و بی کیفیت در حال حاضر به ارتباطات پیشرفته و باکیفیت تبدیل شده اند. در این بین ابزار و دستگاه های وجود دارد که توانسته است بهترین کارایی را برای سیستم مخابرات به وجود آورد. یکی از این ابزار در سیستم مخابراتی سوئیچ ها هستند که جزو اجزای اصلی در یک شبکه محسوب می شوند. می خواهیم ببینیم سوئیچ مخابراتی چیست و چه کاربردی دارد؟ همچنین انواع سوئیچ مخابراتی را نیز در این مقاله مورد بررسی قرار دهیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
سوئیچ مخابراتی چیست؟سوئیچ مخابراتی چیست و چه کاربردی دارد؟سوئیچ شبکه انواع و کاربردهای آن انواع سوئیچ مخابراتی سوئیچ اپراتور سوئیچ مخابراتی دو حرکتی سوئیچ مخابراتی EMD سوئیچ های الکترونیکی سوئیچ های دیجیتال سوئیچ مخابراتی NGL روتر و سوئیچ چه تفاوت هایی با هم دارند؟سوئیچ در کدام قسمت از شبکه سانترال قرار می گیرد؟چه سوئیچ مخابراتی برای شبکه سانترال شما مناسب است؟
سوئیچ مخابراتی چیست و چه کاربردی دارد؟
هنگامی که اپراتور درخواست برقراری ارتباط توسط مشترک دیگر را می کند، سوئیچ این ارتباط برقرار می کند. برای ارتباط بین دو مشترک به خطوط و کابل های زیادی نیاز است. اما هنگامی که از سوئیچ استفاده می شود می توان تعداد زیادی سوئیچ مشترک را به همدیگر متصل کرد و یک شبکه هماهنگ و کاربردی را ایجاد کرد. سوئیچ در قسمت انتهایی و مرکز تلفن قرار دارد. این ابزار در مدل های متنوع، کد و داده ها را دریافت کرده و ارتباط بین دو مشترک را با دقت بالا برقرار می کند. مدل های متنوعی از سوئیچ مخابراتی از گذشته تاکنون وجود داشته است که در ادامه به بررسی آن ها می پردازیم.
سوئیچ شبکه انواع و کاربردهای آن
انواع سوئیچ مخابراتی
اگر می خواهید از سوئیچ های مخابراتی استفاده کنید، باید انواع آن را بشناسید تا بدانید که کدام یک مناسب کسب و کار و ارتباطات شماست. بهترین انواع سوئیچ های که در شبکه های مخابراتی مورد استفاده قرار می گیرد، شامل موارد زیر است که بر اساس پیشرفته بودن آن ها از قدیمی به جدید دسته بندی شده اند.
سوئیچ اپراتور
این سوئیچ، در اصل یک ابزار اولیه و قدیمی است که چندان پیشرفته نبود و کاملاً به نیروی انسانی وابسته است. سوئیچ مخابراتی اولیه دارای یک تابلو بود که تمام مشترکین در قسمت پشت آن متصل می شدند. در صورت درخواست ارتباط بین دو مشترک، به سرعت اپراتور انسانی به صورت دستی مشترک مورد نظر را به مقصد مربوط به آن وصل می کرد. البته این نوع سوئیچ مدت هاست که منسوخ شده است و دیگر از آن استفاده نمی شود.
سوئیچ مخابراتی دو حرکتی
در این نوع از سوئیچ های مخابراتی، اپراتور حذف شد و یک سیستم متحرک به جای آن قرار گرفت. این سوئیچ موتور داشت که هم به صورت سطری و هم به صورت ستونی حرکت می کرد و هر مشترک درخواست داشت تا به مشترک دیگر وصل شود، این کار توسط موتور انجام می گرفت.
سوئیچ مخابراتی EMD
این سوئیچ ممکن است هنوز هم مورد استفاده قرار گیرد. برای کارکرد این سیستم از عناصر الکترومغناطیسی به نام سلکتور استفاده می کند و آنها را در بر می گیرند. عقربه این سلکتور در اصل با هر پالس مشترک یک قدم به سمت جلو قدم برمی دارد و از یک شروع کرد تا به عدد مورد نظر می رسد. البته این سوئیچ نیز محدودیت هایی دارد. بدین صورت باید از سوئیچ های بهتری برای ارتباطات گسترده استفاده می شد.
سوئیچ های الکترونیکی
برای برقراری عملیات از قطعات الکترونیکی در این سوئیچ استفاده می شود که دارای حافظه هایی است که برای آنها در نظر گرفته شده است. سوئیچ های SPC دارای حافظه اند و برنامه های کاربردی روی آنها ذخیره شده است. سوئیچ های الکترونیکی در اصل اولین نسل از سوئیچ های SPC هستند.
سوئیچ های دیجیتال
به مرور سوئیچ ها پیشرفته تر شدند و خود را با دنیای ارتباطات امروزی منطبق کردند. در این نوع سوئیچ از پردازنده ها و آی سی های مختلفی استفاده شده است سوئیچ مخابراتی دیجیتال، نسل دوم از سوئیچ های نوع SPC هستند که کامل ترین نوع آن حساب می شوند. در این سوئیچ، عملکرد بدین گونه است که ابتدا سیگنال آنالوگ به دیجیتال تبدیل شده و وارد مرکز سانترال می شود.
سوئیچ مخابراتی NGL
نمونه دیگری از سوئیچ مخابراتی، نوع نسل سوم از SPC ها است که خطوط ارتباطی در آنها وجود ندارد. این سوئیچ ها بدین گونه عمل می کنند که با استفاده از دیتا ارتباط بین مشترکین را برقرار می کنند.
روتر و سوئیچ چه تفاوت هایی با هم دارند؟
سوئیچ در کدام قسمت از شبکه سانترال قرار می گیرد؟
ممکن است از خودتان بپرسید که در یک شبکه سانترال و یا مرکز تلفن محلی، سوئیچ چه کاربردی دارد. همانطور که گفته شد، سوئیچ ارتباط بین دو مشترک را ایجاد می کند. سوئیچ در قسمت دریافت ارتباطات فعالیت دارد و بر روی سیستم های مانند تلفن های سانترال، مرکز سانترال و … مورد استفاده قرار می گیرد. سوئیچ مخابراتی، کد و امواج ارسالی از طرف فرستنده را دریافت کرده و آن را به گیرنده مخصوص به خود می رساند بدین صورت که در مراحل انتهایی تماس، مدیریت ارتباطات را بر عهده دارد. بدین صورت از انتقال داده به یک کاربر دیگر، جلوگیری می کند.
چه سوئیچ مخابراتی برای شبکه سانترال شما مناسب است؟
علاوه بر تقسیم بندی سوئیچ ها بر اساس عملکرد آنها، برندها و سوئیچ های مختلفی وجود دارند که کاربرد آنها می تواند پیشرفته یا ساده باشد و نسبت به هم تفاوت هایی داشته باشند. از این رو برای اینکه یک شبکه محلی کارآمد و مناسب را ایجاد کنید، بهتر است با افراد متخصص در زمینه شبکه سانترال مشورت کنید تا بتوانید بهترین سوئیچ ها را برای ایجاد یک شبکه سانترال کارآمد انتخاب کنید.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…
ttttttttttttttttttttttt
سافت سوئیچ چیست؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سافت سوئیچ چیست؟
تکنولوژی ها، نرم افزار ها و ابزار مختلفی وجود دارد که استفاده از آنها باعث راحتی هرچه بیشتر افراد می شود. سافت سوئیچ نیز یکی از اجزایی است که در شبکه های سانترال به عنوان یک ارائه دهنده شبکه مخابراتی مورد استفاده قرار می گیرد. سافت سوئیچ یا سوئیچ نرم افزاری، قابلیت ها و کاربرد های مخصوص به خود را دارد. برای اینکه اطلاعات بیشتری درمورد این تکنولوژی داشته باشید، با ما همراه باشید.
آنچه در این مقاله می خوانید:
سافت سوئیچ چیست؟ تعریف سافت سوئیچمزایا و کاربرد سوئیچخلاصه مطب و جمع بندی
تفاوت سافت سوئیچ و سانترال در چیست؟
تعریف سافت سوئیچ
همانطور که گفته شد، سافت سوئیچ در شبکه های سانترال مورد استفاده قرار می گیرد و کار کنترل تماس، سیگنالینگ و پردازش جریان های رسانه را برعهده دارد. از سوئیچ نرم افزاری برای کنترل تماس ها، پردازش رسانه ها در زیرساخت شبکه های خاص و در بستر آی پی استفاده می شود. البته سافت سوئیچ ها، مدل های مختلفی دارند که ممکن است از نظر کیفیت و کار با همدیگر متفاوت باشند. هر کدام هم از نرم افزارهای خاصی استفاده می کنند؛ ولی در سوئیچ های قدیمی هم از سخت افزار سوئیچینگ به صورت هدفمند استفاده می شد. به عنوان مثال در شبکه TDF سخت افزارهای اختصاصی برای اتصال فیزیکی مورد نیاز است؛ اما در شبکه آی پی می توان از تکنولوژی ویپ استفاده کرد و بر روی سخت افزارهای عمومی اجرا نمود. طوری که سوئیچ نرم افزاری جزئی از معماری NFV شود.
به طور کلی سافت سوئیچ به یک سامانه گفته می شود که تماس های IP به IP را انجام می دهد. در حالی که در حال حاضر، برخی از سافت سوئیچ ها می تواند مبدأ یا مقصد آنالوگ را نیز ساماندهی کند و این قابلیت را در خود به وجود آورده است. تفاوت روتر و سوئیچ در چیست؟
مزایا و کاربرد سوئیچ
این تکنولوژی، کاربردهای زیادی دارد که در شبکه های مختلف از آن استفاده های زیادی می شود. برخی از مزایای این تکنولوژی به صورت زیر است:
امکان انتقال کنترل مکالمه به عناصر سایر شبکه هایکپارچگی آسان شبکه های غیر مشابه و عناصر شبکهکاهش هزینه های بکارگیری مالکیت و توسعهطراحی بر اساس استانداردهای بازارائه اینترفیس هایی برای مدیریت شبکه، تدارکات و سیستم های صورت حساب گیریعملیات توسعه تجهیزات تلفنی با آن به صورت برنامه ریزی مجدد انجام می گیردتوسعه تجارت الکترونیک و بهره برداری و دسترسی بیشتر به این امکاناتپیام دهی یکنواخت
از تکنولوژی سافت سوئیچ در موارد مختلف استفاده می شود. این تکنولوژی امکان ارتباط بین شبکه های اینترنتی، شبکه های کابلی و بی سیم، شبکه های تلفن آنالوگ و … را با یک سوئیچ مداری ایجاد می کند. به علاوه سرویس هایی مانند سرویس های صوتی، تصویری، عکس، پیام های متنی و … را نیز پشتیبانی می کند. این اطلاعات که انتقال داده می شوند، توسط تجهیزاتی مانند کامپیوترها، تلفن های آی پی و … ارسال یا دریافت می شوند.
خلاصه مطب و جمع بندی
سافت سوئیچ از تکنولوژی های جدید و امروزی است که به وفور از آن در شبکه های مخابراتی استفاده می شود و بخش اعظمی از یک شبکه سانترال را ساماندهی می کند. ساختار شبکه سافت سوئیچ شامل اجزای اصلی مانند شبکه دسترسی، بخش سوئیچینگ و شبکه ارتباطی است که روی هم کار دریافت و انتقال داده ها را در شبکه ها انجام می دهند. این تکنولوژی در حال حاضر با استفاده از سایر تکنولوژی هایی که در آینده ممکن است در شبکه مورد استفاده قرار گیرند، هم می تواند پشتیبانی کند.
ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ PoE چیست ؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سوئیچ های شبکه رابط های بین تجهیزات شبکه مانند کامپیوتر ها دوربین های مدار بسته ، پرینتر ها و … می باشد .با پیشرفت تکنولوژی سوئیچ هایی وارد بازار شدند که می توانند برق را نیز در شبکه انتقال دهند .
در حقیقت سوئیچ شبکه POE هم برق یک دستگاه تحت شبکه( مانند دوربین مداربسته ) را تامین می کنند هم دیتا را منتقل می کنند .بخاطر داشته باشید دستگاه مورد نظر باید قابلیت پشتیبانی از فن آوری POE را داشته باشد .
این تجهیزات علاوه براینکه به عنوان یک هاب سوییچ عمل می کند، می تواند از یک نقطه علاوه بر دیتا ، پاور مورد نیاز را نیز از روی کابل شبکه انتقال دهد که به آن اصطلاحا Power Over Ethernet یا POE می گویند.
در واقع برق مصرفی مورد نیاز دستگاههای متصل به شبکه مانند تلفنها و دوربین های IP، نقاط دسترسی بیسیم (AP)، دوربینهای امنیتی و سایر دستگاههای موجود در شبکه (دستگاه های مجهز به پورت شبکه Ethernet ) با استفاده از همان کابل شبکه LAN تامین میگردد.
به عنوان مثال
یک دوربین مداربسته تحت شبکه IP با قابلیت پشتیبانی از POE از دو طریق می تواند روشن شود .
آداپتور معمولی
در این حالت یک آداپتور به عنوان منبع تغذیه به دوربین متصل شده و یک کابل شبکه که به سوئیچ متصل است برای جا به جایی دیتا به دوربین متصل می شود .
سوئیچ POE
در این حالت تنها یک سیم شبکه از دوربین مداربسته به سوئیچ POE متصل شده و از طریق همان یک کابل هم برق و هم Data تامین میشود.
چرا از POE استفاده کنیم ؟
-صرفه جویی در هزینه
-نیاز به سیم کشی برق ندارد و تنها با یک سیم برق و دیتا تامین می شود و نیاز به سیم کشی مختص برق نیز ندارد .
– انعطاف پذیری
-بدون اتصال به پریز در هر جایی که شبکه هست می توانید دستگاه و تجهیزات POE را قرار دهید .
-ایمنی
-تحویل برق POE هوشمند است و باعث از بین رفتن و خرابی های ناشی از نوسانات برق نمی شود .
-قابلیت اطمینان
POE از یک استاندارد جهانی پیروی می کند و مانند مجموعه ی آداپتور ها نیست و هر جا استاندارد جهانی رعایت شود ، پس قابل اطمینان نیز هست .
-سوئیچ های POE توجه بیشتری نسبت به آداپتور ها دارند .
برای ساختمانی با 70 دوربین 7 سوئیچ POE می تواند برقش را تامین کند ، در حالی که اگر از آداپتور استفاده کنید باید 70 عدد آداپتور استفاده کنید که در عیب یابی بسیار زمان بر و پر هزینه می باشد .
دستگاه هایی که از POE استفاده می کنند
سوئیچ های POE کاربرد های متفاوتی دارند ولی مهم ترین کاربرد آن ها بر سه بخش نیز تقسیم می شود .
♦ دوربین های مداربسته تحت شبکه
در حال حاضر دوربین های مداربسته ی تحت شبکه بیشترین استفاده از سوئیچ های POE را دارا هستند و توصیه می شود در صورت تهیه دوربین مداربسته تحت شبکه حتما قابلیت پشتیبانی از POE را داشته باشند .
♦ تلفن های تحت شبکه :
تلفن های تحت شبکه می توانند برقشان را از طریق سوئیچ POE تامین کنند .
♦ رادیو وایرلس ها :
رادیو وایر لس ها چون در ارتفاع نصب می شوند برای سهولت اجرا و نصب از POE استفاده می کنند .
چگونه سیستم موجود را به POE ارتقاع دهیم ؟
ارتقاع دادن به POE کار آسانیست و دو راه حل دارد که عبارت است از :
♦ سوئیچ POE :
با تعویض سوئیچ معمولی به POE خروجی های سوئیچ دارای برق و DATA خواهند بود و در صورتی که تجهیزات POE در سوی دیگر داشته باشید بدون نیاز به آداپتور روشن خواهد شد .
از طریق سوئیچ POE می تواند قابلیت کنترل از راه دور را نیز داشته باشید و می توانید از راه دور برق یک دستگاه ، که با سوئیچ POE روشن شده را خاموش و یا روشن کنید .
♦ Injector :
اگر بخواهید یک خروجی POE داشته باشید می توانید از Injector ها استفاده کنید . Injector ها دارای 2 پورت شبکه و یک پورت برق هستند در سمت ورودی injector برق از طریق آداپتور به درگاه برق دستگاه متصل شده و شبکه از سوئیچ به دستگاه مد نظر ( مثلا دوربین مداربسته ) و از این پس یک خروجی poe خواهیم داشت .
سوئیچ های POE با ضریب اعتماد بالا و برخوردار بودن از استاندارد جهانی انتخابی مناسب برای تامین برق تجهیزات شبکه که از POE پشتیبانی می کنند می باشد.
توصیه می شود از سوئیچ های POE با برند معتبر استفاده نمایید زیرا در صورتی که از سوئیچ نا معتبر و تقلبی استفاده نمایید امکان دارد دستگاه تغذیه شونده ( مانند دوربین مداربسته ) دچار آسیب شدید شود .
پرفروش ترین سوئیچ های POE
سوئیچ پنج پورت POE تندا Tenda TEF1105P-4-63w
سوییچ 16 پورت POE غیر مدیریتی تندا TEF1118P
سوییچ 4 پورت POE غیر مدیریتی اچ آر یو آی HR901-AF-41 HRUI
سوئیچ غیر مدیریتی 4 پورت گیگ PoE سه آپ لینک 1000 کی دی تی KDT-0403H4
سوییچ 24 پورت هوشمند 10,100 مگابیت POE دی-لینک DES-1210-28P
سوئیچ پنج پورت POE تندا Tenda TEF1105P-4-63w
سوییچ 16 پورت POE غیر مدیریتی تندا TEF1118P
سوییچ 4 پورت POE غیر مدیریتی اچ آر یو آی HR901-AF-41 HRUI
سوئیچ غیر مدیریتی 4 پورت گیگ PoE سه آپ لینک 1000 کی دی تی KDT-0403H4
سوییچ 24 پورت هوشمند 10,100 مگابیت POE دی-لینک DES-1210-28P
سوئیچ پنج پورت POE تندا Tenda TEF1105P-4-63w
سوییچ 16 پورت POE غیر مدیریتی تندا TEF1118P
سوییچ 4 پورت POE غیر مدیریتی اچ آر یو آی HR901-AF-41 HRUI
0 از 5
اطلاعات بیشترنمایش سریع
ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ شبکه چیست ؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سوئیچ شبکه:
مقصود از سوئیچ شبکه، سخت افزاری بسیار کوچک است که قادر به متمرکز سازی ارتباطات صورت گرفته مابین چندین دستگاه و وسیله ی ارتباطی در یک شبکه ی LAN (Local Area Network) می باشد.
در گذشته، پیش از رایج شدن روترهای پهن باند، استفاده از دستگاه های اِترنتی ِ سوئیچی مجزا و مستقل در شبکه های خانگی، بسیار معمول بوده است. اما امروزه، سوئیچ های اترنتی مستقیماً و به عنوان بخشی از هستهی حافظه درون روترهای پهن باند تعبیه شده اند. با این حال، هنوز هم سوئیچ های شبکه ای سطح بالا در بسیاری از جاها مورد استفادۀ شرکت ها و مراکز داده می باشند.در ادامه با ISG همراه باشید.
تکنولوژی سوئیچ های شبکه:
در حالی که امکانات و قابلیت های سوئیچینگ در اغلب شبکه ها از جمله ATM و Token Ring وجود دارد، با این حال امروزه بهره گیری از سوئیچ های اترنتی معمول تر است. برای مثال، سوئیچ های اترنتی ِ Mainstream قادر به پیشتیبانی از سرعت های 1Gbps (به ازای هر لینک) هستند؛ در حالی که سوئیچ های سطح بالایی که در مراکز داده ای بکار گرفته می شوند، غالباً قادر به پیشتیبانی از سرعت های 10 Gbps می باشند.
نقش سوئیچ ها در برپا سازی شبکه های بی سیم:
سوئیچ های شبکه ای قادر به پشتیبانی از تقریباً همه گونه دستگاه و وسیله ای ارتباطی می باشند. بطوری که برای دستگاه های اترنتی، قادر به تأمین سازی چهار یا هشت کانکشن هستند؛ حال آنکه سوئیچ های که در شرکت ها مورد استفاده قرار می گیرند، می توانند 32 تا 128 کانکشن را پشتیبانی نمایند. علاوه بر این، امکان مرتبط و متصل سازی سوئیچ ها به یکدیگر نیز وجود دارد. این کار تحت روشی موسوم به daisy chaining صورت می پذیرد و به موجب آن شمار بتدریج بیشتری از دستگاه ها و وسائل ارتباطی به یک شبکهی LAN افزوده می گردد.
سوئیچ های مدیریت شونده و غیر مدیریت شونده:
سوئیچ های شبکه ای معمولی همچون سوئیچ هایی که در روتر کاربران خانگی وجود دارند، بجز اتصال به برق، نیازمند هیچ گونه پیکربندی خاصی نمی باشند؛ حال آنکه سوئیچ های گران قیمت تری که استفادۀ شرکتی دارند و می توانند قابلیت های به مراتب سطح بالاتری ارائه کنند، از قابلیت کنترل و مدیریت شوندگی برخوردارند. از جملهی آنها می توان به SNMP monitoring، link aggregation و QoS اشاره کرد.
سوئیچ های مدیریت شوندۀ مرسوم، بر مبنای کنترل پذیری و از طریق واسط های خط فرمانی به سبک یونیکس ساخته می شوند. در هر حال، در خصوص این گونه سوئیچ ها می توان به سوئیچ هایی موسوم به smart switch اشاره کرد که غالباً مورد توجه شرکت های نوظهور و رده میانی می باشند. این سوئیچ ها همچون روترهای خانگی از واسط هایی وب محور پشتیبانی می نمایند.
سوئیچ مدیریتی
یک سوئیچ مدیریتی شرایطی را برای configure کردن شبکه فراهم می کند که توانایی شناسایی و مدیریت عملکرد ها را دارد، این امر در هنگام شناسایی مشکلات بسیار حائز اهمیت است، هنگامی که شما ترافیک multi-cast در شبکه ی خود دارید و خرابی برای شما هزینه گزافی را به دنبال خواهد داشت، استفاده از سوئیچ های مدیریتی ترجیح داده می شود. در عین حال، سوئیچ های غیر مدیریتی یک راه حل مقرون به صرفه هستند که این ویژگی ها را ارئه نمی دهد و فقط کافی است آنها را به پریز برق وصل کنید تا روشن شود و شروع به فعالیت کند.
توجه داشته باشید که بسیارمهم است که سوئیچ شبکه را متناسب با برنامه های خاص اش انتخاب کنیم، به عنوان مثال در یک محیط صنعتی ناهمگون، سوئیچ های صنعتی اترنت به دلیل اعتمادی که برای شبکه در سخت ترین شرایط جوی فراهم می کنند تضمین بالاتری برای شبکه ایجاد می کنند.
ویژگی های سوئیچ های مدیریتی
دارای ویژگی QoS که باعث می شود سوئیچ پهنای باند زیر مجموعه های داده را اولویت قرار دهد و اجازه می دهد پهنای باند بیشتری به شبکه اختصاص داده شود و اطمینان حاصل شود که IP داده بدون اشکال وارد شود و داده ی سنسور را با استفاده از حداقل پهنای باند بدون وقفه به دست اورند.
از ویژگی SNMP (پروتکل مدیریت آسان شبکه) از طریق agent های جاسازی شده پشتیبانی می کند این سوئیچ ها به عنوان یک گروه می توانند مدیریت شوند.
دارای یک پروتکل اضافی همچون RSTP که یک مسیر کابلی جایگزین را ارائه می دهد و از موقعیت های LOOP که بیشتر عامل اشکال در عملکرد شبکه هستند، جلوگیری می کند.
دارای ویژگی VLAN و LACP که منجر به فراهم شدن یک شبکه قابل اعتماد با سرعت بالا می شود.
در صورت نیاز می توان پیکر بندی سوئیچ مدیریتی را عوض کرد و آن قسمت از شبکه ی خود را که می خواهید، بر اساس نیاز های مشخص شده شبکه ی خود تغییر دهید.
کاربرد و محل استفاده
سوئیچ های مدیریتی برای کاربرانی مورد استفاده است که زمان پاسخ دهی آنها باید میلی ثانیه باشد. علی الخصوص برای سازمان هایی که باید شبکه هایشان را از راه دور و محافظانه مدیریت و عیب یابی کنند، که به مدیران شبکه اجازه می دهد به یک عملکرد شبکه بهینه و قابل اعتماد دست پیدا کنند. سوئیچ های مدیریتی باید در هر شبکه یا بخشی از شبکه که ترافیک باید نظارت و کنترل شود، استفاده شوند. سوئیچ های مدیریتی شبکه اجازه ی کنترل کامل داده، پهنای باند و ترافیک را می دهد.
سوئیچ اترنت غیر مدیریتی
سوئیچ های غیر مدیریتی از جمله سوئیچ های هستند که نیاز به پیکر بندی ندارند و بعد از وصل و روشن شدن، شروع به فعالیت می کنند. این سوئیچ ها ویژگی پیکر بندی و مدیریت و نظارت از راه دور را ندارند اگر چه خیلی از آنها می توانند به صورت محلی نظارت شوند و از طریق شاخص های LED و سوئیچ های DIP پیکر بندی شوند. سوئیچ های غیر مدیریتی هزینه کمتری دارند و در شبکه های کوچک یا در گروه های کاری موقت که به شبکه های بزرگتر وصل می شوند، بکار می روند. سوئیچ های غیر مدیریتی ابزار هایی هستند که نیاز به پیکر بندی ندارند و هنگامی که به پریز برق وصل کنید فعال می شوند و به تنظیمات پیچیده نیازی ندارند.
این سوئیچ ها به ابزارهای اترنتی اجازه می دهند که با یکدیگر در تعامل باشند (همچون PC یا پرینتر شبکه) و شرایطی فراهم میکند که اتصال به شبکه و رد و بدل کردن اطلاعات به محلی که لازم است، مقدور شود. آنها دارای پیکر بندی ثابت هستند و اجازه ی تغییر به این پیکر بندی را نمی دهند، در نتیجه، هیچ نیازی به اولویت دهی بسته ها (PACKET) نیست. آنها می توانند بر روی دسک تاپ یا در رک جایگذاری شوند و برای اتصال های سوئیچینگ ارزان تر هستند.
یکی از بزرگترین مانع ها در محیط صنعتی این است که آنها (سوئیچ های غیر مدیریتی ) از IGMP پشتیبانی نمی کنند و با ترافیک Multi-cast به همان گونه برخورد می کنند که با ترافیک broadcast برخورد می کنند، که می تواند در شرایطی که شبکه کنترل نمی شود منجر به شکست شود و به طوفان broadcast ختم شود. این ویژگی در سوئیچ های صنعتی حائز اهمیت است، به دلیل اینکه پروتکل اترنت / IP بستگی به ترافیک Multicast دارد.
چه زمانی و در چه مکانی از سوئیچ های غیر مدیریتی استفاده کنیم ؟
سوئیچ های غیر مدیریتی عموما برای متصل کردن edge device ها (ابزار هایی همچون روتر، سوئیچ روتر … ) در شبکه، یا در یک شبکه ی کوچک stand-alone که تنها دارای چند اجزا است، استفاده می شود. این سوئیچ ها برای هر کار تحت شبکه ای، که هدف اش آسان تر شدن نصب اکسس پوینت های بی سیم یا دوربین ها نظارتی تحت IP، مناسب می باشند. آنها همچنین برای کاربرد خانگی، SOHO، کسب و کارهای کوچک و اضافه کردن یک گروه کاری موقت به شبکه ی بزرگتر، قابل استفاده می باشند.
آیا می توان یک سوئیچ مدیریتی را به عنوان یک سوئیچ غیر مدیریتی پیکر بندی کرد؟
می توان یک سوئیچ مدیریتی را به گونه ای پیکر بندی کرد که به عنوان سوئیچ غیر مدیریتی بتوان از آن استفاده کرد. برای این کار می توانید با فعال کردن سوئیچ مدیریتی در حالت open mode، بدون اینکه هیچ تنظیماتی انجام دهید، به این معنی است که ابزار تنظیمات vlan اش به صورت پیش فرض باقی می ماند و همه ی پورت ها عضوی از پیش فرض vlanهستند سوئیچ مدیریتی را به غیر مدیریتی تبدیل کنید. از جمله مزایای خریدن یک سوئیچ مدیریتی این است که اگر شما بخواهید بعدا پیکر بندی را تغییر دهید، این کار شدنی است و آن بخش از شبکه را که می خواهید تغییر پیدا کند با vlanning می توانید تغییرات را انجام دهید و از شبکه ای که نیاز دارید بهره مند شوید.سوئیچ های web smart
سوئیچ های web smart که گاهی به آنها smart یا web managed گفته می شود، یک انتخاب مناسب و فرا گیر برای شبکه های متوسطی که نیاز به مدیریت دارند است. آنها ویژگی دسترسی به مدیریت سوئیچ، همچون نظارت بر پورت ها، تجمع لینک و VPN را از طریق یک رابط وب ساده توسط یک مرورگر وب جاسازی شده، ارائه می دهند. ویژگی ای که این سوئیچ ها عموما ندارند توانایی مدیریت SNMP یا CLI است. سوئیچ های web-smart عموما باید به صورت تک به تک مدیریت شوند و نه به صورت گروهی .
اگر چه ویژگی های مدیریتی که در سوئیچ های web- smart هستند نسبت به سوئیچ های مدیریتی کامل کمتر است، امروزه این سوئیچ ها هوشمند تر می شوند و بیشتر ویژگی هایی که سوئیچ های مدیریتی کامل ارائه می دهند را در اختیار ما می گذارند.سوئیچ های اترنت صنعتی
در محیط های صنعتی، یک نیازی وجود دارد که باید سوئیچ ها نیازی مشخص آماده شوند. سوئیچ های صنعتی علی الخصوص برای اتصالات متفاوت شبکه همچون توزیع انرژی در شعبه های الکتریکی و همچنین نظارت و کنترل عملکرد دوربین های امنیتی استفاده می شوند.
سوئیچ های اترنت صنعتی اتصال شبکه را بین محیط صنعتی و application های شرکت های کسب و کار فراهم می کندو برای استفاده صنعتی ساخته شده اند.سوئیچ های صنعتی به گونه ای طراحی شده اند که بتوانند در دماهای بسیار بالا و موقعیت های سخت و در چند موقعیت مکانی از طبقات شرکت گرفته تا کنترل ترافیک دوام بیاورند و قرار بگیرند.
در محیط های سخت، یک ویژگی پر کاربرد سوئیچ های مدیریتی صنعتی این است که تنظیمات آن را در حالت VLAN پیکر بندی کنند، این ویژگی شرایطی را فراهم می کند که ابزار هایی که در یک دپارتمان کار می کنند به صورت یک گروه در نظر گرفته شوند (منطقی و IT )، ترافیک را بین این گروه ها جداسازی می کنند تا اطلاعات حیاتی بتوانند بدون اینکه تاخیری داشته باشند به محل اختصاصی خود دسترسی پیدا کنند و میزان امنیت شبکه را افزایش می دهد.
سوئیچ شبکه در مقایسه با هاب و روتر:
سوئیچ های شبکه ای به لحاظ ظاهری شبیه به هاب شبکه هستند؛ اما بر خلاف هاب ها، سوئیچ ها قادر به بازرسی ِ پیغام های دریافتی و هدایت آنها به سمت پورت ارتباطاتی ویژه می باشند (توجه داشته باشید که به امکان بازرسی پیغام های دریافتی و سپس هدایت آنها، در اصطلاح packet switching گفته می شود). به عبارت بهتر، سوئیچ ها منبع و آدرس مقصد هر کدام از بسته های داده ای را مشخص کرده و سپس داده های مربوطه را تنها صرفاً به مقاصد بخصوصی ـ با هدف حفظ پهنای باند شبکه ـ ارسال می نمایند. بدینسان می توان گفت که سوئیچ ها از کارآمدی عملکردی بالاتری نسبت به هاب برخوردار هستند.
علاوه بر آنچه که گفته شد، سوئیچ ها به روترهای شبکه ای نیز شبیه می باشند. روترها و سوئیچ ها هر دو بر کانکشن سازی دستگاه های محلی (local) متمرکز یافته اند، اما این تنها روترها هستند که از قابلیت اتصال به شبکه های خارج از محدوده (دیگر شبکه های محلی یا شبکه جهانی اینترنت) برخوردار می باشند.
سوئیچ های Layer 3:
سوئیچ های شبکه ای معمولی تحت لایهی دوم OSI model (لایهی دیتا لینکی) عمل می نمایند. با این حال، بکارگیری سوئیچ هایی موسوم به سوئیچ های Layer 3 که ترکیب یافته ای از منطق سخت افزاری سوئیچ ها و روترها در قالب یک دستگاه هیبریدی واحد است، روز به روز میان شرکت ها در حال گسترش است؛ چرا که این گونه سوئیچ ها نسبت به سوئیچ های معمولی، می توانند از virtual LAN (VLAN) بهتر پشتیبانی نمایند.
منبع: about
ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ اترنت چیست؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سوئیچ اترنت دستگاه های موجود بر روی یک شبکه کامپیوتری را به یکدیگر متصل نموده و وظیفه ارسال، پردازش و انتقال داده را به دستگاه مقصد بر عهده دارد. همچنین راه کاری مقرون بصرفه برای گسترش شبکه کابلی در کسب و کارهای کوچک و منازل به شمار می رود.
سوئیچ های اترنت را می توان به دو دسته مدیریتی و غیرمدیریتی تقسیم نمود. سوئیچ های مدیریتی قابلیت کنترل بیشتری را بر روی شبکه ممکن می سازند (از طریق رابط کاربری تحت وب) در صورتی که سوئیچ های غیرمدیریتی بدون نیاز به هرگونه پیکربندی و برنامه جانبی قابل استفاده هستند.
اگر قصد خرید یک سوئیچ را دارید عواملی چون تعداد پورت ها، سرعت و کیفیت قطعات را باید در نظر بگیرید که باختصار توضیح داده ایم.
تعداد پورت
چه تعداد دستگاه می خواهید به سوئیچتان متصل کنید؟ چند پورت نیاز شما را تامین می نماید؟ توصیه ما تعداد پورت کافی برای اتصال کامپیوتر، لپتاپ ، کنسول بازی، تلویزیون هوشمند و … بعلاوه یک پورت برای اتصال به روتر است.
سرعت
بهترین گزینه سوئیچ های گیگابیت اترنت هستند که 1000/100/10 مگابیت بر ثانیه را پشتیبانی می کنند اما در صورتیکه می خواهید در منزل و محیط های اداری کوچک با سرعت اینترنت متوسط آنها را داشته باشید مدل های 100/10 مگابیت برثانیه نیز کفایت می کنند. (البته در صورتیکه سوئیچ شما قابلیت Full-Duplex را داشته باشد می تواند دو برابر بار خود را مدیریت کند.)
کیفیت قطعات
سوئیچ ها با توجه به کاربرد مصرفی اغلب از جنس فلز و یا پلاستیک ساخته می شوند اما آنچه باید در هنگام خرید در نظر داشته باشید انتخاب برندی است که از سطح کیفی مناسب برخوردار بوده و نامی معتبر و تضمین شده داشته باشد، محصولی که بتوانید سال ها به پشتوانه خدمات پس از فروش از آن استفاده نمایید.
دی-لینک با بیش از سی سال قدمت در طراحی محصولات شبکه، سوئیچ های اترنت بسیاری را به بازار عرضه نموده است که در ادامه برخی از آنها را معرفی کرده ایم:
DES-1005C: سوئیچ 5 پورت غیرمدیریتی 100/10 مگابیت بر ثانیه که پس از اتصال کابل ها می توانید بدون هیچ تنظیمات پیشرفته و دانش فنی از آن استفاده نمایید.
DES-1008C: سوئیچ 8 پورت غیرمدیریتی 100/10 مگابیت بر ثانیه که راه کاری سریع برای گسترش و ارتقای شبکه را در اختیارتان قرار می دهد.
DES-1210-08P: سوئیچ 8 پورت مدیریتی هوشمند 100/10 مگابیت بر ثانیه و با پشتیبانی از استاندارد PoE انتخابی ایده ال و مقرون بصرفه برای کسب و کارهای کوچک و متوسط است.
DGS-1100-26MPP: سوئیچ مدیریتی هوشمند گیگابیت که با پشتیبانی از استاندارد PoE، بهره مندی از فناوری های مصرف بهینه انرژی ، محافظت در برابر ولتاژ 6K و … ایده ال برای کسب و کارهایی است که از سیستم های نظارت تصویری تحت شبکه استفاده می کنند.
منبع:ایزی
ttttttttttttttttttttttt
راهنمای انواع سوئیچ شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
راهنمای انواع سوئیچ شبکه، سوئیچ دستگاهی است که از هر سیستم یک کابل شبکه به آن هدایت می شود و زمانی که اطلاعات از رایانه ای در شبکه ارسال می شود، این دستگاه پیام را مدیریت کرده و به مقصد اصلی ارسال می کند. سوئیچ یکی از تجهیزات فعال شبکه است که اگرچه شبیه هاب است اما بسیار هوشمندتر از آن است. طبق مدل OSI سوئیچ ها معمولاً در لایه 2 یا لایه Data Link کار می کنند و وظیفه این سخت افزار انتقال بسته های داده از یک دستگاه به دستگاه دیگر از طریق شبکه و بر اساس آدرس سخت افزاری (Mac- addresses) است.
راهنمای انواع سوئیچ شبکه به صورت جامع
راهنمای انواع سوئیچ شبکه، سوئیچ شبکه POE: تمام سوئیچ های شبکه که تاکنون توضیح داده شده است، پورت هایی را برای اتصال میزبان ها به شبکه ارائه می دهند. با این حال، برخی از انواع سوئیچ شبکه وجود دارد که شامل پورت هایی نیز می شود که می تواند هم برق و هم اتصال شبکه را به میزبان ها بدهد. به این دستگاه ها سوئیچ شبکه poe که مختصر Power over Ethernet میباشد میگویند و همانطور که از نام آن پیداست، برق را نیز برای دستگاه های متصل تامین میکند. انواع سوئیچ شبکه poe برای روشن کردن دستگاه های راه دور که ممکن است منبع تغذیه نداشته باشند مانند تلفن ویپ، روترهای WiFi راه دور، اکسس پوینت بی سیم بسیار مفید هستند.
بنابراین، یک سوئیچ شبکه poe هم اتصال شبکه با پورت های گیگابیتی و هم برق را از طریق یک پورت فیزیکی فراهم می کند. بنابراین اگر دستگاه هایی مانند آی پی فون دارید که دور از منبع تغذیه هستند مثلاً روی سقف، روی میزهای راه دور و غیره میتوانید آنها را به یک سوئیچ PoE متصل کنید تا علاوه بر اتصال شبکه آنها را روشن کند. به این ترتیب، فقط باید کابل اترنت شبکه را بدون نگرانی در مورد منبع تغذیه دستگاه اجرا کنید.
سوئیچ شبکه با پورت فیبر نوری: محبوب ترین رابط سوئیچ پورت RJ45 است که به یک کابل معمولی اترنت Cat 5، Cat 6، Cat 7 و غیره متصل می شود. اکثر سوئیچ شبکه ها دارای پورت های RJ45 هستند. با این حال، در بسیاری از موارد شما نیاز به استفاده از کابل فیبر نوری دارید تا بتوانید در فواصل طولانی تر از حد ۱۰۰ متری کابل های اترنت معمولی ارتباط برقرار کنید. سوئیچ های دارای پورت های فیبر نوری معمولاً به ترکیبی از پورت های RJ45 به اضافه پورت های فیبر نوری اضافی برای اتصال به کابل های فیبر مجهز می شوند. پورت های فیبر نوری پورت های SFP (Small-Form Factor Pluggable) نامیده می شوند.
معمولاً درگاه های فیبر نوری برای اتصال به سایر سوئیچ شبکه های دور در همان ساختمان مثلاً در طبقات دیگر یا حتی در ساختمان های دور افتاده با فاصله چند کیلومتری از هم استفاده میشوند. مزیت کابل فیبر در مقایسه با کابل معمولی Cat 6/7 این است که فیبر می تواند در مسافت های طولانی در مقایسه با محدودیت 100 متری کابل های cat6/7 کار کند. پس اگر می خواهید چندین سوییچ شبکه را در فواصل طولانی وصل کنید، از سوئیچ با پورت های فیبر نوری (SFP) استفاده کنید.
روی هم رفته با احتساب سوئیچ های معرفی شده در مقاله انواع سوئیچ شبکه اترنت که لینک آن در ابتدای این صفحه درج شده است و شما عزیزان میتوانید اقدام به مطالعه آن کنید تا اینجای کار 5 نوع سوئیچ اترنت معرفی کردیم. راهنمای انواع سوئیچ شبکه تا اینجا درباره موارد سخت افزاری سوئیچ شبکه بود حال بیایید به تمایز این تجهیزات از نظر نرم افزاری و قابلیت های مدیریتی بپردازیم. دسته بندی های زیردر زمینه نرم افزاری سوئیچ وجود دارد.
راهنمای انواع سوئیچ شبکه از نظر نرم افزاری
راهنمای انواع سوئیچ شبکه، تقسیم بندی سوئیچ شبکه از نظر نرم افزاری شامل سوئیچ شبکه مدیریتی، سوئیچ شبکه غیرمدیریتی، سوئیچ شبکه هوشمند، سوئیچ شبکه لایه 3 و سوئیچ شبکه مرکز داده میباشد. به دلیل آنکه در مقالات دیگر درباره سه مورد اول صحبت کرده ایم، از تکرار مکررات می پرهیزیم و ارائه توضیحات راجع به سایر موارد میپردازیم.
سوئیچ شبکه مرکز داده: مراکز داده در سال های اخیر شاهد رشد انفجاری بوده اند. تقریباً همه شرکت های بزرگ دارایی ها و شبکه های فناوری اطلاعات خود را در چند مرکز داده بزرگ برای مدیریت بهتر متمرکز میکنند. بنابراین، سوئیچ شبکه های مرکز داده باید از برخی ویژگی های خاص مانند عملکرد سرعت بسیار بالا، ظرفیت پورت بزرگ، تاخیر کم، پشتیبانی از مجازی سازی، امنیت، QoS و غیره پشتیبانی کنند. این سوئیچ ها مفهوم SDN شبکه تعریف شده نرم افزار را به خوبی پیاده سازی می کنند و مجازی سازی و قابلیت برنامه ریزی و غیره را ارائه می دهند.
سوئیچ شبکه لایه 3: همانطور که در ابتدای این مقاله به طور خلاصه بحث شد، اکثر سوئیچ شبکه ها متعلق به لایه 2 مدل OSI هستند. آنها در لایه شبکه داده کار می کنند و وظیفه اصلی آنها انتقال فریم های اترنت از یک پورت به پورت دیگر با بیشترین سرعت ممکن است. با این حال، سوئیچ های پیشرفته تری وجود دارند که می توانند بسته های IP را نیز مانند روتر شبکه هدایت کنند. اینها سوئیچ شبکه لایه 3 نامیده می ش وند زیرا در لایه 3 شبکه مدل OSI کار می کنند. در واقع، سوئیچ لایه 3 ترکیبی از هر دو دستگاه Layer2 و Layer3 است. نرم افزار آنها از سوئیچ های Layer2 خالص پیشرفته تر است و می توانند پروتکل های مسیریابی پویا مانند RIP، OSPF را اجرا کنند.
اگر سوئیچ لایه 2 با چندین VLAN لایه 2 پیکربندی شده دارید، مسیریابی بین این VLAN ها از سوی خود سوئیچ امکان پذیر نیست. اما اگر VLAN ها را روی سوئیچ Layer3 پیکربندی کنید، خود دستگاه می تواند مسیریابی شبکه در سطح IP بین VLAN ها را نیز ارائه دهد. این مسیریابی بین vlan نامیده می شود. سوئیچ های لایه 3 معمولاً در هسته شبکه های بزرگ در توپولوژی های ستاره ای پیاده سازی می شوند. در چنین توپولوژی، یک سوئیچ لایه 3 شبکه با کارایی بالا می تواند به عنوان سوئیچ مرکزی هسته استفاده شود که در آن سایر سوئیچ های لایه 2 از سایر بخش های شبکه LAN به آن متصل می شوند. نمودار مثال زیر را برای درک بهتر نحوه کار سوئیچ شبکه هسته ببینید.
راهنمای انواع سوئیچ شبکه و نتیجه گیری
راهنمای انواع سوئیچ شبکه، برای اتصال سیستم ها در هر مجموعه باید یک دستگاه مرکزی وجود داشته باشد که بتواند همه دستگاه ها را به یکدیگر و به شبکه متصل کند. این دستگاه سوئیچ نام دارد و شما باید بسته به نوع و اندازه شبکه خود آن را خریداری کنید. سوئیچ معمولا در لایه دو مدل OSI و با پروتکل اترنت کار می کند، اما سوئیچ هایی هستند که وظایف مسیریابی و لایه سه را نیز انجام می دهند. سوئیچ هایی نیز وجود دارند که به عنوان ماژول های نرم افزاری در فناوری مجازی سازی استفاده می شوند، به عنوان مثال VMware NSX، اما سوئیچ سخت افزاری با چندین پورت اترنت برای همه شبکه ها ضروری است.
نکته مهم در انواع مختلف این دستگاه این است که اندازه آنها بر اساس تعداد گره ها اندازه گیری می شود. هر چه سیستم های بیشتری را برای اتصال نیاز داشته باشید، باید از پورت های بیشتری استفاده کنید. برای مثال یک سوئیچ 8 پورت برای شبکه ای با 5 کاربر کافی است. یعنی 8 مکان برای اتصال دارد. البته این تعداد پورت بستگی به تعداد دستگاه هایی دارد که باید متصل کنید.
هنگام خرید سوئیچ، لازم است ابتدا نیازهای شبکه خود را بررسی کنید. اگر این کار را نکردید و بعد از خرید سوئیچ متوجه شدید که نیازهای شما را برآورده نمی کند، یا حتی اگر سوئیچ بیش از نیاز خود را خریداری کرده اید، آسیب دیده اید. پس بهتر است در اولین قدم مشورت کنید، ساختار شبکه خود را بررسی کنید، توپولوژی شبکه شما چیست، فاصله شما چقدر است و نیازهای شما در شبکه چیست، اگر این موارد به درستی انجام شود، هیچ ضرری نخواهید دید. همراهان عزیز شما می توانید با مراجعه به وبسایتISG محصولات مورد نظر برای شبکه ی خود را مشاهده و خریداری نمایید.
ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ شبکه سیسکو چیست
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سوئیچ شبکه سیسکو چیست، شاید با نام سیسکو آشنا باشید. این شرکت سال هاست که در زمینه تولید تجهیزات شبکه فعالیت می کند. سوئیچ سیسکو یکی از مهم ترین محصولات این شرکت است که محبوبیت زیادی در بین مردم به دست آورده است. در این پست آموزشی قصد داریم در مورد سوئیچ شبکه سیسکو و انواع آنها صحبت کنیم. پس تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
سوئیچ شبکه سیسکو چیست و انواع آن
سوئیچ شبکه سیسکو چیست، همانطور که می دانیم سوئیچ یک قطعه سخت افزاری مهم در شبکه است. سوئیچ سیسکو نیز یک قطعه سخت افزار کوچک و کاربردی است که ارتباطات یک محیط را متمرکز می کند و کیفیت ارتباطات در شبکه را افزایش می دهد. با گذشت زمان سوئیچ های شبکه سیسکو جایگزین روترهای باند پهن شدند و کیفیت ارتباطات شبکه را بهبود بخشیدند. این قطعات در سیسکو تولید می شوند و کیفیت بالایی دارند.
سوئیچ شبکه، دستگاه های درون شبکه را به هم متصل کرده و بسته های داده را به آن دستگاه ها ارسال می کند و با اتصال همه دستگاه ها از جمله رایانه ها، چاپگرها و سرورها در یک شبکه تجاری کوچک، اشتراک گذاری منابع را آسان می کنند. به لطف یک سوییچ شبکه، این دستگاه های متصل می توانند اطلاعات را به اشتراک بگذارند و بدون در نظر گرفتن مکان آنها در ساختمان یا محوطه دانشگاه با یکدیگر صحبت کنند. ایجاد یک شبکه تجاری کوچک بدون سوئیچ برای اتصال دستگاهها به یکدیگر امکان پذیر نیست. دودسته اصلی سوئیچ سیسکو وجود دارد: سوئیچ با پیکربندی مدولار و سوئیچ با پیکربندی ثابت.
سوئیچ های مدولار سیسکو نوعی سوئیچ هستند که به کاربر اجازه می دهد ماژول های توسعه را برای انعطاف پذیری بیشتر شبکه اضافه کند. این ماژول ها به طور گسترده در برنامه هایی مانند فایروال، اتصالات بی سیم و غیره استفاده می شوند. این نوع سوئیچ سیسکو همچنین به ما اجازه می دهد تا رابط های اضافی مانند منابع تغذیه یا فن های خنک کننده را به شبکه اضافه کنیم. هزینه این نوع سوئیچ شبکه بالا است، اما در واقع شبکه ما را انعطاف پذیر می کند و ارزش سرمایه گذاری را دارد.
نوع دیگری از سوئیچ های سیسکو، سوئیچ های پیکربندی ثابت هستند که در حال حاضر به طور گسترده در زمینه شبکه مورد استفاده قرار می گیرند. این سوئیچ ها تعداد ثابتی از پورت ها را ارائه می دهند و قابل ارتقا نیستند. این نوع سوئیچ سیسکو قیمت کمتری نسبت به سوئیچ های مدولار سیسکو دارد که شامل سه نوع دیگر سوئیچ می شود. شامل: سوئیچ مدیریت نشده، سوئیچ هوشمند و سوئیچ مدیریت شده.
امروزه راهکار ها و محصولات سیسکو از زیر ساخت های شبکه در شرکت های ارائه دهنده خدمات اینترنت (Service Provider) گرفته تا سازمان های بزرگ دولتی و همچنین کسب و کارهای کوچک مانند شرکت ها و موسسات آموزشی مورد استفاده قرار می گیرد. راه حل ها و تجهیزات شبکه سیسکو ارتباط بین کاربران، سخت افزار ها، ادوات شبکه و بستر انتقال داده بدون توجه به تفاوت زمانی، مکانی و نوع تجهیزات را در سراسر دنیا فراهم نموده است و همچنین در این میان به تولید سوئیچ شبکه نیز پرداخته و در این مسیر موفق نیز شده است.
سوئیچ شبکه سیسکو چیست و کاربردهای آن
سوئیچ شبکه سیسکو چیست، سوئیچ سیسکو جزء قدیمی ترین برندها در زمینه سوئیچ شبکه میباشد. حال که شما عزیزان پاسخ مناسبی برای سوال سوئیچ شبکه سیسکو چیست گرفتید، لازم به ذکر است از بهترین سوئیچ های حال حاظر که سوئیچ شبکه کی دی تی میباشد را حضور شما عزیزان معرفی نماییم که با اتصال دستگاه های درون شبکه، بسته های داده را از یک سیستم به سایر سیستم ها ارسال کرده و ارتباطی یکپارچه برقرار می نماید و به لحاظ سخت افزاری، یک سخت افزار بسیار کوچک میباشد که ارتباطات ایجاد شده ما بین چندین دستگاه و وسیله ی ارتباطی در یک شبکه LAN (Local Area Network) را متمرکز می نماید.
سوئیچ شبکه ایرانی کی دی تی، دارای برترین و به روزترين فناوری طراحی و ساخت میباشند و در طراحي آن از پردازشگر هاي Realtek تايوان با چيپست هاي Marvell براي پورت هاي SFP استفاده شده است. پورت هاي فيزيكي شبكه در اين سوييچ ها با روكشي از طلا به ضخامت 50 ميكرون پوشيده شده اند و در برابر رطوبت و سولفاته شدن بسيار مقاوم مي باشند، همچنين این سوئیچ ها داراي ال اي دي هاي نمايشگر بر روي خود مي باشند و به همراه ترانسفورمرهاي ايزولاسيون پورت ها از برند Trxcom تهيه مي گردد.
عموما به جز سوييچ هاي رده بالاي دنيا، در محصولات ساير كمپاني ها از اين قطعات استفاده نمي گردد و عملا اين قطعات اختلاف بسيار زيادي در بهاي تمام شده اين محصول ايجاد مي كند. بهترین سوئیچ شبکه ایرانی KDT با فريم آلومينيومي 3 ميلميتري داراي سيستم محافظت در برابر گرماي بيش از حد، اتصال كوتاه و افزايش ولتاژ ناگهاني با استفاده از تكنولوژي Forward تغذيه مي گردند كه بالاترين كيفيت ممكنه را داشته و با كمترين حرارت توليدي در حد 45 درجه سانتيگراد فعاليت مي كنند.
با اتصال كامل با خمير سيليكوني به بدنه دستگاه دائما گرماي توليدي را در سراسر بدنه تخليه ميكنند، در حالی که معمولا سوييچ هاي ديگر از پاور ماژول هاي فريم لس استفاده مي كنند كه در مورد دفع گرما موفق نبوده و نميتوانند گرما را در بدنه به خوبي جاري كنند و بر اثر دامپ گرما در خود خازن هاي آسيب پذيرتري را با گذر زمان خواهند داشت و سريعتر نيازمند سرويس مي باشند.
سوئیچ شبکه سیسکو و نتیجه گیری
سوئیچ شبکه سیسکو چیست، سوئیچ های سیسکو و به طور کلی تمامی سوئیچ ها دارای چهار ویژگی مهم هستند که در هنگام خرید این سوئیچ ها باید به آن ها دقت کنیم. سرعت سوئیچ شبکه، تعداد پورت ها، ویژگی های انتقال نیرو از طریق اترنت و قابلیت های stacking از مهم ترین ویژگی های سوئیچ سیسکو هستند که باید به آنها توجه کنیم. سرعت و قدرت سوئیچ های سیسکو متفاوت است و در توان و سرعت های متفاوتی تولید می شوند. معمولا سرعت انتقال اطلاعات بر حسب مگابایت بر ثانیه است.
یکی دیگر از ویژگی های سوئیچ سیسکو که در انتخاب آن باید به آن توجه کنیم تعداد پورت های آن است. بسته به مقیاس شبکه ما، ممکن است به پورت های بیشتری نیاز داشته باشید. یعنی هر چه شبکه شما بزرگتر باشد، به پورت های بیشتری نیاز دارید. سوئیچ های پیکربندی ثابت معمولاً با پنج، هشت، 10، 16، 24، 28، 48 یا 52 پورت در دسترس هستند. PoE یک ویژگی مهم برای انتقال نیروی لازم برای دستگاه هایی مانند تلفن های IP، دوربین های نظارتی و غیره است. از طریق کابل ها این ویژگی در سوئیچ سیسکو به شما امکان می دهد نقاط پایانی و دستگاه ها را در هر نقطه از شبکه، حتی در مکان های صعب العبور قرار دهید.
سوئیچ سیسکو به طور گسترده در زمینه شبکه استفاده می شود و نقش اصلی را در شبکه ایفا می کند. این سوئیچ ها را می توان به راحتی به دستگاه ها و تجهیزات جانبی دیگر متصل کرد و آن دستگاه را به شبکه متصل کرد. این سوئیچ ها همچنین می توانند روی اتصالات بیشتری کار کنند و یک شبکه بی سیم با کیفیت بالا در اختیار ما قرار دهند. اصل استفاده از سوئیچ های سیسکو در راه اندازی شبکه های بی سیم است که می توان از آنها برای اتصال دستگاه های مختلف و تشکیل یک شبکه بی سیم بزرگ استفاده کرد. شما عزیزان می توانید برای مشاهده و خرید انواع سوئیچ شبکه و رک به درگاه اینترنتیISG مراجعه نمایید.
ttttttttttttttttttttttt
انواع سوئیچ شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
انواع سوئیچ شبکه، درک انواع سوئیچ های شبکه به شما کمک می کند تا راه حل مناسبی را برای همگام شدن با نیازهای در حال تغییر کسب و کار خود بیابید و با توجه به کسب و کار خود یک سوئیچ شبکه مناسب انتخاب نمایید. همانطور که گزینه های خود را بررسی می کنید به دسته بندی سوئیچ ها و همچنین مزایای خاص سوئیچ شبکه فکر کنید. طبق مدل OSI سوئیچ ها معمولاً در لایه 2 یا لایه Data Link کار می کنند و وظیفه این سخت افزار انتقال بسته های داده از یک دستگاه به دستگاه دیگر از طریق شبکه و بر اساس آدرس سخت افزاری (Mac- addresses) است.
انتخاب سوئیچ شبکه مناسب
انواع سوئیچ شبکه، سوئیچ های مدولار در مقابل سوئیچ هایی با پیکربندی ثابت. دو دسته اصلی سوئیچ ها وجود دارد: پیکربندی مدولار و ثابت. در بین این دسته از سوئیچ های شبکه تنوع وجود دارد، اما تعریف اولیه هر کدام یکسان است. سوئیچ های مدولار: سوئیچ های مدولار به شما امکان می دهند ماژول های توسعه را در صورت نیاز اضافه کنید و با تغییر نیازمندی های شبکه به شما انعطاف پذیری می دهد. ماژول های توسعه مختص برنامه هستند و شامل مواردی برای فایروال، اتصال بی سیم یا تجزیه و تحلیل شبکه می شوند. سوئیچ یکی از تجهیزات شبکه فعال است که اگرچه شبیه هاب است اما بسیار هوشمندتر از آن است.
آنها همچنین ممکن است برای رابط های اضافی، منابع تغذیه یا فن های خنک کننده کاربردی باشند. این نوع سوئیچ بیشترین انعطاف را در اختیار شما قرار می دهد، اما با هزینه بالاتر. سوئیچ هایی با پیکربندی ثابت: سوئیچ شبکه با پیکربندی ثابت تعداد ثابتی از پورتها را ارائه میکنند و معمولاً قابل ارتقا نیستند، که باعث میشود به طور کلی هزینه کمتری داشته باشند. سوئیچ های پیکربندی ثابت شامل سوئیچ های مدیریت نشده، سوئیچ های هوشمند و سوئیچ های مدیریت شده هستند.
سوئیچ های غیرمدیریتی: سوئیچ های غیرمدیریتی معمولاً برای ارائه اتصال اولیه استفاده می شوند. آنها به گونه ای طراحی شده اند که قابلیت اتصال و بازی را داشته باشند. هیچ پیکربندی مورد نیاز نیست سوئیچ های مدیریت نشده زمانی موثرتر هستند که فقط به سوئیچینگ و اتصال اولیه نیاز باشد. شما اغلب آنها را در شبکه های خانگی یا هر جا که فقط به چند پورت نیاز است، مانند روی میز، آزمایشگاه یا اتاق کنفرانس خواهید دید. برخی از سوئیچ های مدیریت نشده قابلیت های پیشرفته محدودی را ارائه می دهند، با این حال، همانطور که از نام آن پیداست، این سوئیچ ها معمولاً قابل تغییر یا مدیریت نیستند.
سوئیچ های هوشمند: سوئیچ های هوشمند برخی از مدیریت و تقسیم بندی، کیفیت خدمات و قابلیت های امنیتی را ارائه می دهند، بنابراین می توانند جایگزین مقرون به صرفه ای برای سوئیچ های مدولار باشند. با این حال، آنها به اندازه سوئیچ های مدیریت شده مقیاس پذیر نیستند. این سوئیچ ها معمولاً در لبه یک شبکه بزرگ مستقر می شوند(در حالی که سوئیچ های مدیریت شده در هسته استفاده می شوند)، به عنوان زیرساخت برای شبکه های کوچکتر یا برای شبکه های کم پیچیدگی.
سوئیچ های مدیریت شده: در میان سوئیچهای پیکربندی ثابت، سوئیچهای مدیریتشده به گونهای طراحی شدهاند که جامعترین مجموعه از ویژگیها را برای ارائه بهترین تجربه کاربردی، بالاترین سطوح امنیت، دقیقترین کنترل و مدیریت شبکه و بیشترین مقیاسپذیری ارائه دهند. در نتیجه، سوئیچ های مدیریت شده معمولاً به عنوان سوئیچ های تجمع/دسترسی در شبکه های بسیار بزرگ یا به عنوان سوئیچ های اصلی در شبکه های کوچکتر مستقر می شوند. سوئیچ های مدیریت شده گران ترین گزینه سوئیچ های پیکربندی ثابت هستند و در سازمان هایی با شبکه های بزرگ یا در حال رشد رایج ترین هستند.
ویژگی های مهم انتخاب سوئیچ شبکه
انواع سوئیچ شبکه، چهار گزینه سوئیچ که باید در نظر داشته باشید در انتخاب سوئیچ شبکه علاوه بر ارزیابی دستههای انواع سوئیچ شبکه، باید سرعت سوئیچ شبکه، تعداد پورتها، ویژگیهای انتقال برق از طریق اترنت و قابلیتهای انباشتگی را نیز در نظر بگیرید. سرعت سوئیچ شبکه: سوئیچ ها در توان یا سرعت های مختلف در دسترس هستند، سرعت انتقال داده ها بر حسب مگابیت در ثانیه (Mbps) می باشد. به عنوان مثال، سوئیچ های پیکربندی ثابت می توانند اترنت سریع (10/100 مگابیت در ثانیه)، اترنت گیگابیتی (10/100/1000 مگابیت در ثانیه)، ده گیگابیت (10/100/1000/10000 مگابیت در ثانیه) و حتی 40/100 گیگابیت در ثانیه (گیگابیت) ارائه دهند.
در ثانیه سرعت، سرعت سوئیچ انتخابی شما به نوع توان عملیاتی مورد نیاز شما بستگی دارد. به عنوان مثال، اگر به طور منظم نیاز به جابجایی فایل های داده بزرگ دارید، باید یک سوئیچ اترنت گیگابیتی را در نظر بگیرید. تعداد پورت سوئیچ شبکه:همانطور که در مورد سرعت سوئیچ شبکه وجود دارد، تعداد پورت های موجود در یک سوئیچ شبکه می تواند متفاوت باشد. هرچه تجارت کوچک شما بزرگتر باشد و کاربران شبکه بیشتری داشته باشید، به پورت های بیشتری نیاز خواهید داشت. سوئیچ های پیکربندی ثابت معمولاً با پنج، هشت، 10، 16، 24، 28، 48 یا 52 پورت در دسترس هستند.
قدرت از طریق اترنت (PoE) در مقابل غیر PoE: سوئیچ شبکه PoE به شما این امکان را می دهد که دستگاهی مانند تلفن IP، دوربین نظارتی یا نقطه دسترسی بی سیم را از طریق کابلی که برای ترافیک داده استفاده می شود، تغذیه کنید. این به شما امکان می دهد نقاط پایانی را در هر جایی قرار دهید، حتی در مناطقی که معمولا دسترسی به آنها دشوار است. با این حال، سوئیچهای دارای PoE گرانتر هستند. همانطور که گزینههای خود را ارزیابی میکنید، در مورد دستگاههایی که میخواهید به آنها متصل شوید فکر کنید تا مشخص کنید آیا PoE مورد نیاز است یا خیر.
انواع سوئیچ شبکه و کلام پایانی
انواع سوئیچ شبکه، همانطور که کسب و کار شما (و شبکه شما) رشد می کند، احتمالاً نیاز خواهید داشت که دستگاه های بیشتری را پشتیبانی کنید، برای انتخاب سوئیچ شبکه که به معنای سرمایه گذاری روی سوئیچ های بیشتر است. همانطور که از نام آن پیداست، یک سوئیچ مستقل به عنوان یک موجودیت فردی با ظرفیت محدود مدیریت و پیکربندی می شود. در صورت وجود مشکل، عیب یابی نیز به سوییچ اختصاص دارد.
در مقابل، سوئیچ های انباشته را می توان برای افزایش ظرفیت و در دسترس بودن شبکه شما متصل کرد. به جای پیکربندی، مدیریت و عیبیابی هر سوئیچ، میتوانید «پشته» را به عنوان یک واحد در نظر بگیرید. این بدان معناست که اگر هر بخشی از پشته از کار بیفتد، پشته در اطراف شکست قرار میگیرد، بنابراین شبکه شما به کار خود ادامه میدهد. با توجه به مقاله ی بالا و مطالعه در خصوص مشخصات سوئیچ شبکه شما می توانید برای مشاهده و خرید انواع سوئیچ شبکه و تلفن تحت شبکه به فروشگاه اینترنتیISG مراجعه نمایید.
ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ شبکه هوشمند
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سوئیچ شبکه هوشمند، سوئیچ شبکه در واقع دستگاهی است که چندین دستگاه مختلف را از طریق یک شبکه به هم متصل می کند. سوئیچ ها به دستگاه ها اجازه می دهند اطلاعات را به اشتراک بگذارند و تبادل کنند، در نتیجه ارتباط بین چندین دستگاه مختلف در یک شبکه واحد برقرار می شود. عملکرد سوئیچ ها بر اساس پردازش بسته های اطلاعاتی و مسیریابی مناسب آنها به مقصد مورد نظر است.
سوئیچ شبکه هوشمند چیست؟
سوئیچ شبکه هوشمند، یک نوع مدرن در رده سوئیچ شبکه مدیریتی میباشد بنابراین نام کامل آن سوئیچ شبکه هوشمند مدیریتی است. آماده شدن برای رشد آینده می تواند شامل استفاده از سوئیچ شبکه هوشمند مدیریتی جهت مدیریت شبکه کسب و کار شما باشد. ویژگی های بهبود عملکرد سوئیچ های هوشمند می تواند از ابتدایی تا پیچیده متغیر باشد. با پیکربندی گزینه های سوئیچ شبکه، مدیران کنترل بیشتری بر انتقال داده ها به دست می آورند و در عین حال کارایی را بهبود می بخشند.
در مقایسه با سوئیچ شبکه مدیریتی ساده، مدل های سوئیچ شبکه هوشمند دارای محدودیت هایی هستند. به عنوان مثال، اکثر آنها اجازه مدیریت ویژگی های پیشرفته، مانند چند ریختگی IP را نمی دهند. با این حال، سوئیچ های هوشمند قابل اعتماد از مدیریت موارد زیر پشتیبانی می کنند:
مدیریت کیفیت خدمات
مدیریت VLAN ها
مدیریت تجمع لینک
مدیریت وب
سوئیچ شبکه هوشمند تعادل عالی بین قیمت و ویژگی های کارآمد برقرار میکند تا کنترل بهتری بر شبکه شما فراهم کند. آنها ویژگی های مفیدتری را ارائه می دهند که معمولاً در سوئیچ شبکه مدیریتی پیدا می کنید، اما بدون قیمت بالا. خرید سوئیچ شبکه هوشمند با حجم وسیعی از انتخاب های موجود دشوار به نظر میرسد، اما زمانی آسان تر میشود که دقیقاً بدانید باید به دنبال چه باشید. در این راهنمای خرید، به ویژگی های کلیدی که باید در سوئیچ شبکه به دنبال آن باشید و همچنین توصیه هایی برای بهترین سوئیچ شبکه هوشمند برای شما نگاهی خواهیم انداخت.
چند مدل سوئیچ شبکه هوشمند
سوئیچ شبکه هوشمند، 1. Netgear Nighthawk S8000همانطور که از سری Nighthawk انتظار می رود S8000 طراحی بسیار شیک و زیبایی دارد. ظاهری بسیار باریک و مدرن همان چیزی که واقعاً دوست دارید به آن نگاه کنید روی میز شما نشسته است، به خصوص در مقایسه با سایر سوئیچ ها که از نظر زیبایی شناسی بهترین نیستند. علاقه مندان به رایانه های شخصی می دانند که هر چیزی که دارای RGB باشد به معنای عملکرد بهتر آن است، بنابراین از شنیدن اینکه Nighthawk واقعاً دارای کنترل های LED RGB کاملاً قابل تنظیم است، خوشحال خواهید شد. کیفیت ساخت این سوئیچ شبکه بسیار خوب است.
محفظه بیرونی آن از آلیاژ روی ساخته شده و در هنگام لمس خنک است. می توان گفت که Netgear تلاش زیادی کرده است تا S8000 ظاهری شبیه به یک محصول درجه یک داشته باشد. از نظر اتصال، 8 پورت گیگابیتی وجود دارد که فضای زیادی برای همه دستگاه هایی که اغلب استفاده میکنید دارد. نگه داشتن سوئیچ شبکه در نزدیک هنگام کار مشکلی ایجاد نمی کند زیرا دارای طراحی بدون فن است، به این معنی که نویز اضافی ندارد و عملکردی بی صدا دارد. سرعت کمتر از 3.2 میکروثانیه در 1 گیگابیت بر ثانیه کار می کند. نتیجه یک تجربه سریعتر و پایدارتر است. از آنجایی که این محصول یک سوئیچ هوشمند است، دارای چند ویژگی است که در سوئیچ شبکه غیر مدیریتی نمی توانید پیدا کنید، مانند گزینه های اولیه VLAN و کیفیت خدمات.
2. TP-Link T1500GT1500G توسط TP-Link تعادل عالی بین یک سوئیچ مدیریتی و سوئیچ غیر مدیریتی ایجاد می کند و ویژگی هایی را ارائه می دهد که برای شما مفیدتر است اما بدون برچسب قیمت بالاتر که به طور اجتناب ناپذیری با سوئیچ های مدیریت شده یافت می شود. این سوئیچ شبکه در مجموع 8 پورت اترنت را ارائه می دهد که همگی گیگابیت هستند. آنها همچنین سازگار با PoE+ هستند و به شما انعطاف بیشتری در مورد نحوه ساختار کل شبکه خود می دهند.
در نهایت، شما می توانید نقاط دسترسی بی سیم، دوربین های امنیتی، تلفن آی پی و موارد دیگر را بدون نیاز به منبع تغذیه اختصاصی به این سوئیچ متصل کنید. یک کابل اترنت هم برق و هم داده را فراهم می کند. با این حال، یک نکته قابل توجه این است که کل بودجه برق دستگاه 110 وات است. اکثر دستگاه ها در هیچ نقطه ای نزدیک به این مورد استفاده نخواهند کرد، اما هنوز هم ارزش دارد که بدانیم محدودیت در این سوئیچ شبکه وجود دارد.
موارد استفاده سوئیچ شبکه هوشمند
سوئیچ شبکه هوشمند، اگر به برنامه های پیشرفته نیاز ندارید، انواع سوئیچ شبکه هوشمند مدیریتی میتوانند راه حل مناسبی برای برنامه های کاربردی ساده برای مشاغل کوچک تا متوسط حتی گاها بزرگ دارای شبکه باشند. برخی از محدوده های خاص سوئیچ شبکه هوشمند را میتوانید در زیر مشاهده کنید:
سوئیچ شبکه هوشمند مستقل: این نوع سوئیچ به طور هدفمند برای مشاغل کوچک و متوسط طراحی شده است. و دارای عملکرد بالا، ویژگی های خدمات پخش رسانه ای، پخش چندگانه و دارای امنیت میباشند. همچنین آنها SMB محور، دارای مدیریت آسان و دارای قابلیت پشتیبانی از انواع تجهیزات ویپ (VOIP) مانند تلفن ویپ هستند.
سوئیچ شبکه هوشمند اترنت گیگابیتی: نوع دیگر سوئیچ شبکه هوشمند راه حلی ایده آل برای کسب و کارهایی که در آینده قصد توسعه شبکه خود را دارند میباشد، جایی که شبکه نیاز به پشتیبانی از سرعت های بیشتر از 1 گیگابیت از دستگاه های چند سرعته جدید ورودی دارد.
سوئیچ شبکه هوشمند مدیریتی انباشته شونده با پیوند های 10G مس/فیبر: این نوع سوئیچ شبکه یک راه حل مقرون به صرفه 10G با انعطاف پذیری نهایی در اتصال های 10 گیگابیتی از طریق مس یا فیبر میباشد.
سوئیچ های مدیریتی هوشمند 10 گیگابیتی: برای مشاغل کوچک و متوسط با اتصال مقرون به صرفه 10GBASE-T و ویژگی های پیشرفته L2+/Layer 3 Lite طراحی شده اند.
سوئیچ های مدیریتی هوشمند قابل پشته: برای شبکه های در حال رشد طراحی شده اند و قابلیت انباشتگی واقعی را با عملکرد، مقیاس پذیری و قابلیت اطمینان بالا ارائه میکنند.
سوئیچ شبکه هوشمند مدیریتی قابل پشته با لینک های آپلود 10G: مناسب برای مشاغل کوچک تا متوسط با شبکه های رو به رشد است. سوئیچ های هوشمند مدیریتی روی هم با لینک های آپلود 10G به بهترین وجه با سرور های آماده 10 گیگابیتی و سیستم های ذخیره سازی شبکه جفت میشوند.
ttttttttttttttttttttttt
عملکرد سوئیچ شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
عملکرد سوئیچ شبکه و چگونگی فعالیت آن سوالی است که امروزه ذهن کاربران زیادی را درگیر نموده که در تکمیل توضیحات مربوط به آن لازم است در ابتدا به تعریف سوئیچ شبکه و کاربرد آن در مجموعه بپردازیم. سوئیچ شبکه یک دستگاه سخت افزاری کوچک است که بسته ها را بین بخش های LAN فیلتر و ارسال میکند. عملکرد سوئیچ شبکه با توجه به مدل آن میتواند تفاوت داشته باشد، به عنوان مثال تعداد پورت ها یک عامل تعیین کننده در روش کار و محل استفاده سوئیچ شبکه میباشد.
عملکرد سوئیچ شبکه در مجموعه ویپ
عملکرد سوئیچ شبکه، سوئیچ شبکه یک وسیله الکترونیکی است که گره های یک شبکه را به هم متصل می کند. هنگامی که این گره ها یا دستگاه های متصل به شبکه می خواهند داده ها را به یکدیگر ارسال کنند، سوئیچ وارد عمل می شود. سوئیچ داده ها را از پورت متصل به دستگاه فرستنده دریافت کرده و به پورت متصل به دستگاه مقصد ارسال می کند. سوئیچ را می توان یک شکل پیشرفته تر و کارآمدتر از هاب در نظر گرفت. سوئیچ شبکه یکی از مهمترین عناصر در تجهیزات شبکه می باشد که کاربرد کلیدی دارد.
در اولین درجه یادگیری فرآیند به دست آوردن آدرس MAC دستگاه های متصل میباشد. به این صورت که هنگامی که یک فریم به پورت سوئیچ شبکه میرسد، انواع سوئیچ شبکه آدرس MAC دستگاه منبع را از فریم اترنت میخواند و آن را با جدول آدرس MAC که به عنوان جدول «Content Addressable Memory» نیز شناخته میشود مقایسه میکند. اگر سوئیچ شبکه نتواند ورودی مربوطه را در جدول آدرس MAC پیدا کند، آدرس را با شماره پورت از طریق فریم اترنت وارد شده به جدول اضافه میکند و اگر آدرس MAC از قبل در جدول آدرس MAC موجود باشد، سوئیچ شبکه پورت ورودی را با پورت موجود در جدول MAC مقایسه میکند.
اگر شماره پورت ها متفاوت باشد، سوئیچ جدول آدرس MAC شماره پورت جدید را به روز میکند که این اتفاق معمولا زمانی می افتد که مدیران شبکه کابل را از یک پورت جدا کرده و به پورت دیگری متصل کنند. هر زمان که سوئیچ شبکه یک ورودی را در جدول آدرس MAC به روز می کند، سوئیچ تایمر آن ورودی را بازنشانی میکند. تایمرها در فرآیند پیری ورودی های قدیمی استفاده می شوند. پیری به حذف ورودی های قدیمی و آزاد کردن حافظه جدول آدرس MAC برای اضافه کردن ورودی های جدید کمک میکند.
عملکرد سوئیچ شبکه در دومین گام، فوروارد کردن یا همان «Forwarding» میباشد که به عبارتی فرآیند انتقال ترافیک شبکه یک دستگاه متصل به یک پورت سوئیچ شبکه به دستگاه دیگری است که به پورت دیگری روی سوییچ متصل است. هنگامی که یک قاب اترنت لایه 2 به یک پورت در سوئیچ شبکه میرسد، سوئیچ آدرس MAC منبع فریم اترنت را به عنوان بخشی از تابع یادگیری می خواند، و همچنین آدرس MAC مقصد را نیز به عنوان بخشی از تابع فوروارد می خواند. آدرس MAC مقصد برای تعیین شماره پورتی که دستگاه مقصد متصل است مهم است.
اگر آدرس MAC مقصد در جدول آدرس MAC یافت شود، سوئیچ شبکه فریم اترنت را از طریق پورت مربوطه آدرس MAC هدایت میکند اما اگر آدرس MAC مقصد در جدول آدرس MAC یافت نشود، سوییچ فریم اترنت را از طریق تمام پورت های آن به جز پورت مبدأ هدایت میکند. این عملکرد به عنوان سیل شناخته میشود. هنگامی که دستگاه مقصد فریم اترنت را دریافت میکند و یک فریم پاسخ را به دستگاه مبدأ ارسال میکند، کار سوئیچ شبکه این است که آدرس MAC دستگاه مقصد را میخواند و آن را به جدول آدرس MAC اضافه میکند که عملکرد فرآیند یادگیری است. اگر آدرس MAC مبدا با آدرس MAC مقصد یکی باشد، سوئیچ فریم اترنت را رها میکند.
سایر قابلیت ها و عملکرد سوئیچ شبکه
عملکرد سوئیچ شبکه به عنوان آخرین گام، اشاره به پروتکل درخت پوشاننده «STP» که یک استاندارد شبکه ای است و به طور خاص برای جلوگیری از حلقه ها در سوئیچینگ لایه 2 و انتخاب سریع ترین مسیر شبکه در صورت وجود پیوندهای اضافی در شبکه طراحی شده است، میباشد. در شبکههای محلی عملی، پیوندهای اضافی ایجاد میشوند تا در صورت خرابی یک لینک، از خرابی کامل شبکه جلوگیری کنند. پیوندهای اضافی می توانند باعث ایجاد حلقه های سوئیچینگ لایه 2 و Storm شوند.
در اینجا کار سوئیچ شبکه این میباشد که با استفاده از پروتکل STP مانع از این اتفاق شود. این عملکرد یک سوئیچ شبکه برای جلوگیری از حلقه های سوئیچینگ لایه 2 الزامی است. Storm به اشباع پهنای باند ناشی از جریان های ترافیک پخش در زمانی که یک حلقه وجود دارد اشاره دارد و می تواند به سرعت منجر به شکست شبکه شود. در شبکه های قدیمی، پروتکل درخت پوشا (STP) برای جلوگیری از حلقه ها در لایه 2 استفاده می شود. این پروتکل برای شبکه های توزیع شده طراحی شده است.
همچنین علاوه بر پروتکل STP، پروتکل RSTP نیز وجود دارد که البته از سرعت بالاتری برخوردار میباشد. فرآیند STP برای تعیین انتقال وضعیت شبکه کندتر از فرآیند RSTP است زیرا مبتنی بر تایمر است. هر بار که یک تغییر توپولوژی رخ می دهد، یک دستگاه باید مجدداً مقداردهی اولیه شود. RSTP سریعتر همگرا میشود زیرا از مکانیسم دست دادن بر اساس پیوندهای نقطه به نقطه به جای فرآیند مبتنی بر تایمر مورد استفاده STP استفاده میکند. سوئیچ شبکه در اکثر شبکه های محلی اترنت مدرن (LAN) نقش مهمی ایفا میکنند.
شبکه های محلی با اندازه متوسط تا بزرگ حاوی تعدادی سوئیچ شبکه مدیریتی مرتبط هستند. برنامههای اداری، خانهای کوچک (SOHO) معمولاً از یک سوئیچ واحد یا یک دستگاه همگرای همه منظوره مانند گیت وی برای دسترسی به خدمات پهن باند اداری یا خانگی مانند DSL یا اینترنت کابلی استفاده میکنند. در بیشتر این موارد، دستگاه کاربر نهایی حاوی یک روتر و اجزایی است که با فناوری پهنای باند فیزیکی خاص ارتباط برقرار میکند. جهت مشاوره و اطلاع از قیمت سوئیچ شبکه و انواع تلفن ویپ های موجود با مجموعهISG همراه باشید.
ttttttttttttttttttttttt
معرفی سوئیچ شبکه گرنداستریم
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
معرفی سوئیچ شبکه گرنداستریم، سوئیچ شبکه یکی از ابزارهای کاربردی مورد استفاده در سیستم مرکزی و شبکه ارتباطی محلی در مشاغل می باشد. با این ابزار می توان آدرس گیرنده را به خوبی ردیابی کرد و داده ها را به کاربر یا دستگاه منتقل کرد. بنابراین، از حجم زیادی از ترافیک شبکه و تداخل بین ارتباطات جلوگیری می کند. با توجه به عملکرد سوئیچ شبکه و نیاز کسب و کارهای مختلف به مدل های مختلف آن، انواع سوئیچ طراحی و روانه بازار شده است. سوئیچ های شبکه به انواع مختلفی تقسیم می شوند که از مهمترین آنها می توان به سوئیچ های مدیریتی و غیر مدیریتی اشاره کرد. در این مقاله می خواهیم با معرفی سوئیچ شبکه گرنداستریم که به تازگی تولید و روانه ی بازار شده است، به بررسی انواع این فناوری بپردازیم.
انواع و مشخصات سوئیچ شبکه گرنداستریم
معرفی سوئیچ شبکه گرنداستریم، سوئیچ شبکه Grandstream GWN7701P: در دسته سوئیچ های شبکه غیر مدیریتی قرار می گیرد. طیف دیگری از سوئیچ های شبکه این برند معروف که برای دفاتر خانگی یا مشاغل کوچک و متوسط ایده آل است. این سوئیچ شبکه دارای 8 پورت اترنت گیگابیتی است که 4 عدد آن POE است و در هر پورت دارای LED می باشد، از اتصالات کابلی طولانی پشتیبانی می کند، مصرف برق را با تکنولوژی سبز کاهش می دهد، از استقرار در شبکه های IPv6 و IPv4 پشتیبانی می کند و تا 30 وات در هر پورت را پشتیبانی می کند.
و قدرت کلی 60 وات، ساخته شده از فلز، آن را به یک انتخاب مطمئن و موثر برای کسانی که به دنبال دستگاهی با پردازش قدرتمند هستند تبدیل می کند، از دیگر ویژگی های این محصول ای است که امکان اولویت بندی ترافیک شبکه را فراهم می کند، دارای QoS داخلی پیشرفته است، دارای کنترل جریان IEEE 802.3x است و طراحی رومیزی و قابل نصب روی دیوار بر کیفیت محصول افزوده است.
سوئیچ شبکه گراند استریم GWN7701PA یک دستگاه شبکه کامپیوتری است که نقاط شبکه یا دستگاه های شبکه را به هم متصل می کند. این یک دستگاه چند پورت است که پردازش داده و انتقال بین دستگاه ها را انجام می دهد. به عبارت ساده دستگاهی است که بین مسیر ارتباطی دستگاه ها نصب می شود تا از تجمع و سردرگمی اطلاعات بین مسیر ارتباطی جلوگیری کند. این محصول دارای 8 پورت 10/100/1000 گیگابیتی است و این 8 پورت دارای قابلیت PoE می باشد. حداکثر توان خروجی PoE 30 وات در هر پورت و در مجموع 145 وات است. هر پورت از مذاکره خودکار برای اجازه دادن به GWN7700 پشتیبانی می کند.
PoE پورت های IEEE 802.3af/at را تحت مدل های خروجی پویا هوشمند PoE برای تغذیه تلفن های IP، دوربین های IP، نقاط دسترسی Wi-Fi و سایر نقاط پایانی PoE فراهم می کند. این محصول دارای پورت های اترنت 5/8 گیگابیت، 802.3 af/at سازگار تا 30 وات در هر پورت PoE، پشتیبانی از استقرار در شبکه های IPv6 و IPv4، دارای فناوری سبز است که مصرف برق را کاهش می دهد. همچنین از اتصالات کابلی طولانی پشتیبانی می کند. ظرفیت سوئیچینگ این محصول برابر با 16 گیگابیت بر ثانیه است. این محصول دارای پروتکل های شبکه EEE 802.3i, IEEE 802.3u, IEEE 802.3ab, IEEE 802.3x, IEEE 802.1p, IEEE 802.3af, IEEE 802.3at می باشد. دارای QoS است که از Default Strict پشتیبانی می کند که اولویت بندی را در حین حضور فعال می کند.سوئیچ شبکه گراند استریم مدل GWN7700: یک سوئیچ شبکه غیر مدیریتی است، که یک راه سریع و مقرون به صرفه برای افزودن یک اتصال گیگابیتی با سرعت بالا ارائه می دهد. این سوئیچ ها با ارائه اتصال پرسرعت گیگابیتی برای افزونه ها، برای دفاتر خانگی و مشاغل کوچک و متوسط مناسب و کارآمد هستند و نیازی به پیکربندی یا نصب ندارند و طرح های رومیزی و قابل نصب روی دیوار را ارائه می دهند.سوئیچ شبکه GWN7700 گراند استریم با MDI/MDIX خودکار، نیاز به کابل های متقاطع را از بین می برد و این سوئیچ شبکه به طور هوشمند برای سازگاری و عملکرد بهینه تنظیم شده است.
دارای نشانگرهای LED است که لینک، فعالیت، سرعت و قدرت را در هر دستگاه نشان می دهد. همچنین ظرفیت سوئیچینگ آن 10 گیگابیت بر ثانیه است. ابعاد این محصول برابر با 120*65*24.5 میلی متر می باشد و سوئیچ شبکه گرند استریم GWN7700 دارای وزن واحد 0.1 کیلوگرم و وزن کل بسته 0.25 کیلوگرم می باشد. اقلام همراه این سوئیچ شبکه مدل GWN7700 شامل 1 سوئیچ، 1 آداپتور برق، 1 عدد QIG می باشد. این سوئیچ مدیریت نشده با استانداردهای FCC، CE، RCM، IC، UKCA مطابقت دارد.
سوئیچ شبکه Grandstream GWN7700P: یک سوئیچ شبکه مدیریت نشده است که دارای این ویژگی ها میباشد: دارای LED سبز رنگ برای نشان دادن پورت های داده، POE استاندارد (IEEE 802.3af/at)، توان کل 10 گیگابیت بر ثانیه، دارای 5 LED سبز برای نشان دادن پورت های PoE، دارای 5 پورت اترنت گیگابیتی، دارای 4 پورت PoE، قابل نصب بر روی دسکتاپ یا دیوار، ابعاد (145 × 80 × 27 میلی متر)، وزن (0.26 کیلوگرم)، حداکثر توان خروجی (PoE) 30 وات در هر پورت، در مجموع 60 وات، این سوئیچ دارای پروتکل شبکه IEEE 802.3i، IEEE 802.3u، IEEE 802.3ab، IEEE 802.3x، IEEE 802.1p، IEEE 802.3af، IEEE 802.3at بوده و در دمای (0 تا 40 درجه سانتیگراد) و دمای (0 تا 40 درجه سانتیگراد) کار می کند. درجه سانتیگراد (40 تا 70 درجه سانتیگراد) و با رطوبت عملیاتی غیر متراکم (10٪ تا 90٪) کار می کند.
سوئیچ شبکه GWN7802P گرنداستریم، بخشی از سوئیچ شبکه مدیریت است. سوئیچ شبکه GWN7802P گرنداستریم دارای این ویژگی ها میباشد: دارای نشانگر LED، دارای قابلیت POE، دارای 4 پورت فیبر، توان کل: 20 گیگابیت بر ثانیه، ظرفیت سوئیچینگ: 40 گیگابیت بر ثانیه، دارای پورت اترنت 16 گیگابیتی، ابعاد (200mm x 44mm x 440mm)، 20 برابر LED سبز برای پورت های داده، کنسول 1x پورت برای اتصال مدیریت کامپیوتر، دارای LED های 1× سه رنگ برای تشخیص دستگاه و نشانگر وضعیت، پایه رومیزی، دیواری، دیواری یا قفسه ای (شامل براکت های نصب)،
8K static, dynamic and filtering MAC addresses
4K VLANs, port-based VLAN, IEEE 802.1Q VLAN tagging, voice VLAN
VLAN virtual interface
GVRP (pending)
8 link aggregation groups
Spanning tree, 64 instances for STP/RTSP/MSTP
سوئیچ شبکه Grandstream GWN7803: یک سری سوئیچ شبکه مدیریت لایه 2+ است که به شرکت های متوسط تا بزرگ اجازه می دهد تا شبکه های تجاری مقیاس پذیر، ایمن، با کارایی بالا و هوشمند را بسازند که کاملاً قابل مدیریت هستند. لازم به ذکر است که سوئیچ شبکه GWN7803 و کل سری GWN7800 توسط GWN.Cloud و GWN Manager، پلتفرم مدیریت وای فای داخلی و ابری Grandstream پشتیبانی می شوند. از ویژگی های بارز این سوئیچ شبکه میتوان به این موارد اشاره کرد: دارای 4 پورت فیبر، توان کل 28 گیگابیت بر ثانیه، ظرفیت سوئیچینگ 56 گیگابیت بر ثانیه است، POE استانداردی ندارد، دارای 24 پورت اترنت گیگابیتی، پشتیبانی از استقرار در شبکه های IPv6 و IPv4. جزو تجهیزات شبکه است.
دارای QoS داخلی پیشرفته است و امکان اولویت بندی ترافیک شبکه را ارائه می دهد، دارای یک رابط وب محلی برای مدیریت سوئیچ GWN.Cloud وGWN Manager و مدیریت Wi-Fi داخلی و ابری Grandstream است. ارائه اتصال چهارگانه IP، MAC، VLAN و پورت، دارای LED سه رنگ برای تشخیص دستگاه و نشان دادن وضعیت، دارای LED سبز رنگ برای نشان دادن پورت های داده، نصب روی میز، دیوار یا قفسه.
سوئیچ شبکه Grandstream GWN7802: بخشی از سوئیچ شبکه مدیریت است. سوئیچ شبکه Grandstream GWN7802 خروجی پویا هوشمندی را برای رانندگی تلفن های IP، دوربین های IP، نقاط دسترسی Wi-Fi و سایر نقاط پایانی PoE ارائه می دهد. سری GWN7802 را می توان به روش های مختلفی مدیریت کرد، از جمله کنترل کننده شبکه محلی تعبیه شده در سوئیچ سری GWN7800، هر روتر سری GWN7000 با یک Master محلی یکپارچه، نرم افزار رایگان مدیریت شبکه در محل Grandstream (GWN Manager) و همچنین پلت فرم مدیریت شبکه ابری Grandstream (GWN.Cloud). Grandstream GWN7802 کنیا بهترین سوئیچ شبکه مدیریت شده در سطح سازمانی را برای مشاغل کوچک و متوسط ارائه می دهد.
سوئیچ شبکه Grandstream GWN7802 دارای پورت اترنت 16 گیگابیتی با پورت SFP 4 گیگابایتی و منبع تغذیه یکپارچه 30 وات و پورت های کمکی 1 عدد سوراخ پین ریست است، مجموع توان غیرانسدادی آن 20 گیگابیت بر ثانیه و ظرفیت سوئیچینگ 40 گیگابیت بر ثانیه و نگهداری پردازنده و نظارت بر حافظه، SNMP، RMON، LLDP&LLDP-MED، پشتیبان گیری و بازیابی، سیستم لاگ، هشدار، تشخیص از جمله پینگ، Traceroute و پروتکل شبکه IPv4، IPv6، IEEE 802.3، IEEE 802.3i، IEEE 802.3u، IEEE 802.802، IE.30. IE. 802.3x، IEEE 802.3af/at. IEEE 802.3af/at. IEEE 802.1d، IEEE 802.1s.
پرفروش ترین سوئیچ شبکه گرنداستریم
معرفی سوئیچ شبکه گرنداستریم، سوئیچ گرنداستریم مدل GWN7801P: یک سری سوئیچ شبکه مدیریت لایه 2+ است، همچنین دارای ویژگی های دیگری مانند 2 پورت فیبر و POE استاندارد: (IEEE 802.3af/at) و توان خروجی 10 گیگابیت در ثانیه است. سوئیچ گراند استریم مدل GWN7801P دارای عملکرد 0 درجه سانتی گراد تا 45 درجه سانتی گراد در رطوبت 10-90٪ RH (غیر متراکم) و ذخیره سازی -10 درجه سانتی گراد تا 60 درجه سانتی گراد، رطوبت: 5٪ تا 95٪ (غیر متراکم). سوئیچ مدیریتی GWN7801P دارای ابعاد 30 میلی متر طول، 175 میلی متر عرض و 44 میلی متر ارتفاع و وزن واحد 2 کیلوگرم است.
پورت های کمکی 1x Reset Pinhole هستند. مجموع توان غیرانسدادی 10 گیگابیت بر ثانیه است. ظرفیت سوئیچینگ این سوئیچ مدیریتی 20 گیگابیت بر ثانیه است. سوئیچ GWN7801P Grandstream دارای یک LED سه رنگ برای ردیابی دستگاه و نشان دادن وضعیت، یک LED سبز برای نشان دادن پورت های داده و 8 LED زرد برای نشان دادن پورت های PoE است. گوشی های شبکه گرند استریم از جهات مختلف توجه کاربران را به خود جلب کرده اند و برای هر سلیقه و استفاده ای از محصولات گرند استریم محصولی مناسب وجود دارد. این سوئیچ یکی از پرفروش ترین محصولات گرند استریم می باشد.سوئیچ شبکه Grandstream GWN7803P از سری سوئیچ شبکه مدیریت لایه 2+ دارای 24 پورت اترنت گیگابیتی PoE است. سوئیچ شبکه Grandstream GWN7803P که یک سوئیچ PoE است از فناوری PoE پشتیبانی می کند و در واقع در این نوع سوئیچ ها کاربران می توانند با کابل شبکه اترنت برق دستگاه ها را تامین کنند. لازم به ذکر است، اگر شبکه شما سوئیچینگ توزیع کرده است، می توان آنها را با PoE تغذیه کرد. به عبارت ساده، این سوئیچ ها از منبع تغذیه مرکزی تغذیه می شوند و با کمک PoE، این سوئیچ ها می توانند به طور همزمان سایر دستگاه های متصل مانند دوربین و تلفن را تغذیه کنند.
سوئیچ شبکه Grandstream GWN7803P دارای قابلیت های امنیتی جامع در برابر حملات احتمالی است که بهترین سوئیچ شبکه مدیریت شده در سطح سازمانی ارائه می دهد، از VLAN پیشرفته برای تقسیم بندی ترافیک انعطاف پذیر و پیچیده، QoS پیشرفته برای تشخیص خودکار و اولویت بندی ترافیک حساس صوتی/تصویری. تأخیر، IGMP Snooping برای بهینه سازی عملکرد شبکه، و قابلیت های امنیتی جامع در برابر حملات احتمالی و QoS داخلی از اولویت بندی ترافیک شبکه پشتیبانی می کند.
Grandstream GWN7803P از برنامه های پرسرعت و کم تاخیر و همچنین QoS پیشرفته ای که بسیاری از دستگاه ها ارائه می دهند پشتیبانی می کند و حتی ویژگی های اضافی مانند دو پورت گیگابیتی با دسترسی PoE از جمله آنهاست. شرکت گراند استریم یک سرویس ابری مطمئن برای ارائه اتصال به کاربران خود با هزینه های تعمیر و نگهداری ارزان تر و در عین حال افزایش بهره وری عملیات و تعمیر و نگهداری ارائه می دهد و سرویس ابری در اینترنت مشتریان را قادر می سازد مستقیماً با دستگاه های گرند استریم ارتباط برقرار کنند. در شبکه های خصوصی مانند IP-PBX، دروازه های صوتی و تلفن های IP موجود است، به طور کلی می توان گفت که امکان نگهداری و مدیریت از راه دور ساده دستگاه های Grandstream را فراهم می کند.
شما عزیزان میتوانید جهت مشاهده قیمت سوئیچ شبکه به فروشگاه آنلاینISG مراجعه نمایید.
ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ شبکه چیست و انواع آن
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سوئیچ شبکه چیست و انواع آن یکی از مباحث پر تکرار امروزه در میان کاربرانی که از سوئیچ شبکه در مجموعه خود استفاده مینمایند، میباشد که درک انواع سوئیچ های شبکه به شما کمک می کند تا راه حل مناسبی را برای همگام شدن با نیازهای در حال تغییر کسب و کار خود بیابید و با توجه به کسب و کار خود یک سوئیچ شبکه مناسب انتخاب نمایید. سوئیچ شبکه، دستگاه های درون شبکه را به هم متصل کرده و بسته های داده را به آن دستگاه ها ارسال میکند و با اتصال همه دستگاه ها از جمله رایانه ها، چاپگرها و سرورها در یک شبکه تجاری کوچک، اشتراک گذاری منابع را آسان می کنند.
ارائه توضیحات در رابطه با سوال سوئیچ شبکه چیست و انواع آن
سوئیچ شبکه چیست و انواع آن مبحث گسترده ای میباشد که در این مقاله به توضیح مختصری از آن خواهیم پرداخت. به لطف وجود سوییچ شبکه در مجموعه ها، کاربران میتوانند اطلاعات را به اشتراک بگذارند و بدون در نظر گرفتن مکان آنها در ساختمان یا محوطه دانشگاه با یکدیگر صحبت کنند. لازم به ذکر است، ایجاد یک شبکه تجاری کوچک بدون سوئیچ برای اتصال دستگاهها به یکدیگر امکان پذیر نیست. انواع سوئیچ شبکه اترنت ستون فقرات شبکه های کامپیوتری را تشکیل می دهند و یکی از مهمترین بخش های ساختمان اصلی یک شبکه محلی (LAN) هستند.
یک سوئیچ شبکه معمولاً در لایه 2 مدل OSI با پروتکل اترنت کار میکند، اما مدل های دیگری سوئیچ شبکه نیز وجود دارد که مسیریابی را نیز پیاده سازی میکند، بنابراین میتوان آنها را به عنوان دستگاه های لایه 3 نیز در نظر گرفت. اگرچه امروزه سوییچ شبکه ها به عنوان ماژول های نرم افزاری در فناوری های مجازی سازی مانند Vmware NSX و غیره در دسترس هستند، اما سوئیچ سخت افزاری سنتی با چندین پورت اترنت هنوز یک گره ضروری در همه شبکه ها مانند خانه، مشاغل کوچک، شبکه های بزرگ شرکتی و غیره است.
سوئیچ شبکه ثابت (Fixed switch) که یکی از محبوب ترین سوئیچ های موجود در بازار محسوب میشوند، میتوانند از نوع سوئیچ شبکه مدیریتی یا سوئیچ شبکه غیر مدیریتی باشند و در هر اندازه شبکه مانند شبکه های خانگی، شبکه های تجاری کوچک، شرکت های بزرگ و غیره استفاده شوند. سوئیچ های ماژولار (Modular switch) برخلاف نوع سوئیچ شبکه ثابت، با افزودن ماژول های اضافی روی شاسی برای دریافت پورت های اضافی و عملکرد اضافی قابل ارتقا هستند. معمولا سوئیچ شبکه ماژولار در یک شاسی بزرگ ارائه میشوند و هر ماژول پلاگین پورت های سوئیچ اضافی را برای جا دادن کاربران اضافی در شبکه اضافه میکند.
سوئیچ شبکه قابل انباشته (Stackable Switches) سوئیچ شبکه استارکبل ترکیبی از سوئیچ ثابت و سوئیچ ماژولار را ارائه میدهد. برخی از مدل های کلید ثابت وجود دارند که میتوان آن ها را با سایر کلید های ثابت همان مدل کنار هم قرار داد تا یک واحد سوئیچ قابل انباشته تشکیل شود. این سوئیچ شبکه ثابت در پشت با یک کابل مخصوص به هم متصل میشوند بنابراین میتوانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و به عنوان یک واحد سوئیچ شبکه با پورت های اضافی کار کنند. وقتی آنها را مدیریت میکنید، همه دستگاه ها را به عنوان یک موجودیت سوئیچ شبکه واحد میبینید.
ادامه توضیحات سوئیچ شبکه چیست و انواع آن
سوئیچ شبکه چیست و انواع آن سوال کاربردی و با کارایی های بالا میباشد که در ادامه به توضیح بیشتر در رابطه با آن خواهیم پرداخت. خرید سوئیچ شبکه ارزان با کارایی بالا هنوز هم به طور گسترده در شبکه های شرکت ها و مراکز داده استفاده می شوند و گاهی اوقات به عنوان هاب های switching، هاب های bridge یا Mac Bridge نیز پیشنهاد میگردد. روش کارکرد سویچ شبکه که در مجموعه به عنوان وسیله ای برای برقراری ارتباطات میان تمامی دستگاه ها استفاده میگردد، استفاده از آدرس IP دستگاه ها میباشد و مدیریت مجموعه با استفاده از سیستم خود، آدرس IP تمام سیستم های مجموعه را که همگی در یک شبکه هستند، به دست آورده و با برنامه ریزی های معین، تمامی دستگاه ها را به یک سوئیچ متصل میکند.
همانطور که کسب و کار و شبکه شما رشد میکند، احتمالاً نیاز خواهید داشت که دستگاه های بیشتری را پشتیبانی کنید، برای انتخاب سوئیچ شبکه که به معنای سرمایه گذاری روی سوئیچ های بیشتر است. همانطور که از نام آن پیداست، یک سوئیچ مستقل به عنوان یک موجودیت فردی با ظرفیت محدود مدیریت و پیکربندی میشود. در صورت وجود مشکل، عیب یابی نیز به سوییچ اختصاص دارد. در مقابل، سوئیچ های انباشته را می توان برای افزایش ظرفیت و در دسترس بودن شبکه شما متصل کرد. به جای پیکربندی، مدیریت و عیبیابی هر سوئیچ، میتوانید «پشته» را به عنوان یک واحد در نظر بگیرید.
شما عزیزان با خرید سوئیچ شبکه در دو نوع مدیریتی و غیر مدیریتی، قادر به پشتیبانی از تقریباً همه گونه دستگاه ها و وسیله های ارتباطی میباشند. سوئیچ های شبکه معمولی مانند سوییچ شبکه هایی که در روتر کاربران خانگی هستند، بجز مورد اتصال به برق، نیاز به هیچ گونه پیکربندی خاصی ندارند. در رابطه با بحث انواع سوئیچ شبکه، سوئیچ های مدیریتی که سوئیچ های گران قیمت تری هستند که استفادۀ شرکتی دارند و میتوانند قابلیت های به مراتب سطح بالاتری به کاربران ارائه کنند و همچنین از قابلیت کنترل و مدیریت گسترده ای نیز برخوردارند.
شما کاربران گرامی برای راه اندازی سوئیچ شبکه چه سوئیچ شبکه مدیریتی باشد، چه سوئیچ شبکه غیرمدیریتی، اساساً نحوه استفاده از آن برای شما یکسان است. به طور کلی برای راه اندازی سوئیچ شبکه در مجموعه ابتدا باید سوئیچ باید به شبکه و منبع تغذیه دسترسی داشته باشد و مودم را که دستگاهی است که سیگنال را به شبکه می آورد، به خط ورودی اترنت وصل کنید. در قدم بعدی، باید روتر را به مودم وصل کنید، زیرا روتر آدرس شبکه خصوصی را به آدرس عمومی ترجمه می کند تا به تمام دستگاه های شبکه متصل حق دسترسی به اینترنت را بدهد.جهت اطلاع از موجودی و قیمت سوئیچ شبکه با ما همراه باشید.
ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ شبکه 8 پورت
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سوئیچ شبکه 8 پورت چیست؟
سوئیچ شبکه 8 پورت مانند سایر سوئیچ های اترنت یا سوئیچ اترنت گیگابیتی وظیفه هدایت پهنای باند اتصال شبکه شما به دستگاه های سیمی شبکه مختلف مانند رایانه ها، انواع گوشی ویپ، دوربین های شبکه و برخی نقاط دسترسی بیسیم را بر عهده دارد. با این حال، می تواند از سرعت داده 10، 100 و 1000 مگابیت بر ثانیه پشتیبانی کند که قابلیت اطمینان و عملکرد شبکه را بهبود می بخشد. سوئیچ شبکه 8 پورت غیرمدیریتی، سرعت گیگابیت اترنت را برای هر یک از پورت های یک شبکه واقعاً پرسرعت به ارمغان می آورد.
اگر شبکه شما ترکیبی از قابلیت های محاسباتی قدیمی و مدرن دارد، هر پورت امکان اتصال استاندارد اترنت، اترنت سریع یا اترنت گیگابیتی را فراهم میکند. تعداد پورت سوییچ شبکه حائز اهمیت است زیرا اتصال دستگاه های مختلف به پورتهای سوئیچ شبکه به آنها اجازه میدهد تا از طریق انتقال داده در سوئیچ با یکدیگر تعامل داشته باشند. بنابراین اگر تعداد زیادی تجهیزات و دستگاه مانند گوشی تلفن voip، پرینتر و غیره دارید باید به تعداد پورت سوئیچ شبکه دقت کنید. معمولا سوئیچ شبکه 8 پورت برای اکثر سازمان ها کارآمد میباشد اما اگر به تعداد پورت بیشتری احتیاج دارید سوئیچ شبکه 16 و 24 پورت و سوئیچ شبکه 32 پورت نیز وجود دارند.
با استفاده از سوییچ شبکه اکثر دستگاه های شبکه به اینترنت متصل می شوند به این صورت که به دستگاه ها اجازه داده میشود از طریق پورت های سوئیچ شبکه به اینترنت دسترسی پیدا کنند. به هر صورت هر سوئیچ شبکه ای که تهیه میکنید با هر تعداد پورت بستگی به انتظارات شما و نحوه استفاده تان از سوئیچ شبکه دارد اما لازم است اطمینان حاصل کنید که سوییچ شبکه با پورت های اترنت گیگابیتی (10/100/1000 مگابیت بر ثانیه) کافی برای دستگاه هایی که می خواهید به شبکه خود متصل شوند انتخاب کنید. اگر فکر میکنید در آینده دستگاههای بیشتری اضافه خواهید کرد، سوئیچ شبکه ای را انتخاب کنید که به شبکه شما فضای رشد بدهد.
سوئیچ شبکه 8 پورت کی دی تی
کمپانی کی دی تی (KDT) که یک شرکت ایرانی میباشد سوئیچ شبکه های سری پلاتینیوم خود را روانه بازار داخلی و خارجی کرده است. خرسندیم که اعلام کنیم خوشبختانه این سوئیچ های شبکه با توجه به کیفیت بالای متریال اولیه برای ساخت و مهندسان و طراحان زبده، یکی از سوئیچ شبکه های کارآمد موجود در بازار محسوب میشوند. شرکت کی دی تی دارای سوئیچ هایی با تعداد پورت 5، 6، 7، 8، 9، 10، 11، 12، 20، 26، 28 و 32 میباشد که در ادامه به معرفی سوئیچ شبکه 8 پورت برند کی دی تی میپردازیم.
سوئیچ شبکه 8 پورت poe کی دی تی مدل KP-0404H4S
سوئیچ شبكه Poe مدل KP-0404H4S نسل چهارم از سوئیچ poe های کمپانی کی دی تی است . نسل چهارم يا همان H4 در واقع بر اساس معماري تراشه هاي نانومتريك تمام گيگابيتي ساخته شده است و تمام پورت هاي اين نسل شامل Uplink ها و PoE ها از سرعت 1 گيگابيت یا 1000 مگابایت بر ثانيه پشتيباني مي كند. سوئیچ شبکه 8 پورت کی دی تی دارای 4 پورت پی او ای با سرعت یک گیگابیت بر ثانیه است كه هر پورت آن 30 وات توان خروجي كنترل شده دارد که از قابليت محافظت در برابر اضافه بار و اتصال كوتاه پشتیبانی میکند.
همچنین صد در صد توان خروجی استاندارد IEEE802.3at را تحت پوشش خود دارد، این سوئیچ poe مخصوصا برای استفاده تمام دستگاه های پشتیبانی شده توسط استاندارد IEEE802.3at و IEEE802.3af که داراي چيپ ست هاي (powered Device) PD استاندارد مي باشد، قابل استفاده است. به علاوه دارای 2 پورت Uplink به صورت RG45 با سرعت یک گیگابیت بر ثانيه می باشد و میتوان همزمان به صورت كاملا مجزا از 2 پورت Uplink به صورت SFP با سرعت 1.25 گيگابيت بر ثانيه استفاده کرد که البته سازگار با تمام ماژول هاي موجود در ایران میباشد و بر خلاف عرف طراحي همه سوئیچ شبكه ها، اين پورت ها به صورت Combo نيست و همزمان تمام پورت هاي آپلينك فعال هستند .
دیگر سوئیچ شبکه 8 پورت از برند کی دی تی
سوئیچ شبکه 8 پورت کی دی تی مدل KSA-0800H4
این سوییچ شبکه نیز مانند سوئیچ شبکه معرفی شده در بالا جزو نسل چهارم از سوئیچ های شبکه کمپانی کی دی تی میباشد. اين سوئیچ شبکه دارای 8 پورت RG45 با سرعت 1000 مگابایت بر ثانیه است كه از بدنه ABS بهره گرفته است. هم چنین این سوئیچ شبكه دارای بهترین و به روزترين فناوری طراحی و ساخت می باشد و در طراحي آن از پردازشگر هاي Realtek تايوان بهره برده شده است.
در برد اصلي اين سوئیچ از خازن هاي Electrolytic مرغوب در كنار چيپست هاي سوييچينگ FR9888 كمپاني Fiti power برای سوئیچ مرحله دوم ولتاژ هاي مصرفي بهره برده شده تا بتواند بيش از يكصد هزار ساعت بدون نياز به سرويس فعاليت كند که این موضوع حاکی از کارایی بالای این محصول میباشد. در ادامه به معرفی چند ویژگی فنی از این محصول میپردازیم که موجب برتری آن است.
این سوئیچ شبکه 8 پورت مدیریتی دارای این برتری های فنی میباشد: دارای سخت افزار با کیفیت بالا جهت استقامت در تمام شرایط، شناخته شده به عنوان اولین سوئیچ شبكه ايرانی دارای نشان استاندارد CE اروپا براي صادرات، دارای گواهینامه ایزو 9001-10002-10004 همچنین برخورداری از بدنه تمام فلزي با استفاده از رنگ های الکترو استاتیك چندی از مزایای این سوئیچ شبکه 8 پورت میباشد. قابل توجه است که این سوئیچ شبکه با توجه به فناوری ساخت آن بدون نیاز به فن میباشد که مزیتی فوق العاده محسوب میشود.
ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ شبکه چیست
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سوئیچ شبکه چیست ؟
آیا میدانید که سوئیچ شبکه چیست و چگونه کار میکند؟ امروزه سوئیچ شبکه ها برای حمایت از کسب و کارها، ارائه ارتباطات مدرن و ارائه انواع امکانات در جهت حرفه ای تر کردن نحوه ارتباطات شما ضروری هستند. یک عنصر اساسی مشترک که شبکه ها دارند سوئیچ شبکه است که به اتصال دستگاه ها به منظور اشتراک منابع کمک می کند. حال اگر بخواهیم به پاسخ این سوال که اساسا سوئیچ شبکه چیست بپردازیم باید بیان داشت که سوئیچ شبکه یک دستگاه سخت افزاری است که دستگاه های موجود در یک شبکه کامپیوتری را به هم متصل می کند و آنها را قادر می سازد تا داده ها را از طریق کابل های شبکه به عقب و جلو انتقال دهند. همچنین سوئیچ شبکه در لایه پیوند داده مدل OSI لایه 2 کار میکند.
یک سوئیچ شبکه اطلاعات و داده های ارسال شده توسط دستگاه هایی که به پورتهای فیزیکی آن متصل هستند را دریافت میکند و دوباره آنها را ارسال میکند، اما فقط از طریق پورت هایی که منتهی به دستگاه هایی که داده ها قرار است به آنها برسند. سوییچ شبکه همچنین می تواند در لایه شبکه کار کنند، لایه 3 که در آن مسیریابی رخ می دهد. سوئیچ شبکه ها جزء مشترک شبکه های مبتنی بر اترنت، کانال فیبر، حالت انتقال ناهمزمان (ATM) و InfiniBand و غیره هستند. و بهطور کلی، امروزه اکثر سوئیچ شبکه ها از اترنت استفاده میکنند.
به طور کلی میتوان گفت یک سوئیچ شبکه داده ها را بین دستگاه های موجود در شبکه خانگی یا اداری شما منتقل می کند. و پورت های بیشتری را به شبکه موجود اضافه می کند تا بتوانید دستگاه های بیشتری را متصل کنید. همچنین رکوردی از دستگاه های متصل به آن نگه می دارد، بنابراین داده ها می توانند به دستگاه صحیح هدایت شوند. به علاوه یک سوئیچ شبکه می تواند به عنوان پل بین دو شبکه محلی استفاده شود. امیدواریم تا اینجا متوجه شده باشید که سوئیچ شبکه چیست.
استفاده بخش های مختلف سازمان از سوئیچ شبکه
بخش فناوری اطلاعات
بخش های فناوری اطلاعات می توانند از انواع سوئیچ شبکه مانند سوئیچ شبکه Poe برای اتصال دستگاه های بیشتری به شبکه اداری استفاده کنند. با رشد نیازهای یک کسب و کار، سوئیچ شبکه یک راه ساده برای اضافه کردن رایانهها، تلفن ویپ ها، چاپگرها، اسکنرها یا دستگاههای دیگر به شبکه شرکت است. شما میتوانید به سادگی یک سوئیچ شبکه را به شبکه موجود اضافه کنید، سپس درگاه های اضافی زیادی برای وصل کردن دستگاه ها در اختیار خواهید داشت.
تیم های محتوا
تیم های محتوا می توانند از سوئیچ شبکه برای انتقال سریع فایل های بزرگ در سراسر شبکه استفاده کنند. انتقال فایلهای عظیم مانند محتوای ویدیویی یا صوتی از طریق یک شبکه بیسیم ممکن است چند دقیقه یا حتی ساعتها طول بکشد. سوئیچ شبکه ها کم هزینه ترین راه برای به دست آوردن یک شبکه محلی پرسرعت هستند و ماهیت plug-and-play آنها به این معنی است که گسترش شبکه شما در صورت نیاز و زمانی که نیاز دارید ساده است.
تیم های توسعه دهنده
تیم های توسعه می توانند با سرعت رعد و برق به منابع موجود در سایت دسترسی پیدا کنند. هر سرور، پایگاه داده، دستگاه یا رایانه را می توان از طریق شبکه سیمی متصل به یک سوئیچ، دسترسی داشت. از آنجایی که شبکه شما سیمی است، نرخ انتقال بسیار سریعتر از شبکه های بی سیم است. این موضوع میتواند باعث شود ابزارهایی که تیمهای توسعهدهنده روزانه از آنها استفاده میکنند، پاسخگو تر باشند و همچنین زمان انتظار را کاهش میدهد.
نحوه کار سوئیچ شبکه
در ادامه مقاله سوئیچ شبکه چیست، میخواهیم به نحوه کار سوئیچ شبکه و چگونگی آن بپردازیم. هنگامی که یک دستگاه به یک سوئیچ شبکه متصل می شود، سوئیچ شبکه آدرس کنترل دسترسی رسانه (MAC) خود را یادداشت می کند، کدی که در کارت رابط شبکه (NIC) دستگاه که به کابل اترنت متصل به سوئیچ شبکه متصل می شود، قرار می گیرد. سوییچ شبکه از آدرس MAC برای شناسایی بسته های خروجی دستگاه پیوست شده و محل تحویل بسته های ورودی استفاده می کند. بنابراین آدرس MAC دستگاه فیزیکی را در مقابل آدرس آیپی (IP) لایه شبکه یعنی لایه 3 شناسایی می کند، که می تواند به صورت پویا به یک دستگاه اختصاص داده شود و در طول زمان تغییر کند. هنگامی که یک دستگاه داده ای را به دستگاه دیگری ارسال می کند، وارد سوئیچ شبکه می شود و سوئیچ هدر آن را می خواند تا مشخص کند که با آن چه کاری انجام دهد.
سپس آدرس یا آدرس های مقصد را مطابقت می دهد و بسته را از طریق پورت های مناسبی که به دستگاه های مقصد منتهی می شود، ارسال می کند. برای کاهش احتمال برخورد بین ترافیک شبکه که به سوئیچ میرود اکثر سوئیچ شبکه ها عملکرد دو طرفه کامل را ارائه میدهند که در آن داده هایی که از یک دستگاه می آیند و میروند به پهنای باند کامل سوئیچ شبکه دسترسی دارند. اگرچه درست است که سوئیچ شبکه ها در لایه 2 کار می کنند، آنها همچنین می توانند در لایه 3 کار کنند، که برای پشتیبانی از شبکه های محلی مجازی (VLAN)، بخش های منطقی شبکه که می توانند زیر شبکه ها را پوشش دهند، ضروری است. برای اینکه ترافیک از یک زیرشبکه به شبکه دیگر منتقل شود، باید بین سوئیچ ها عبور کند، و این موضوع با قابلیت های مسیریابی تعبیه شده در سوئیچ شبکه ها تسهیل می شود.
در شبکه های بزرگتر، سوییچ شبکه ها اغلب به عنوان راهی برای تخلیه ترافیک برای اهداف تحلیلی استفاده می شوند. این امر می تواند برای امنیت مهم باشد، جایی که می توان سوئیچ شبکه را در مقابل یک روتر WAN قرار داد، قبل از اینکه ترافیک به شبکه LAN برود. می تواند تشخیص نفوذ، تجزیه و تحلیل عملکرد و فایروال را تسهیل کند. با این حال، در ابتدایی ترین حالت، وظیفه ساده سوئیچ شبکه این است که بسته ها را به سرعت و به طور کارآمد از IV دستگاهی مانند رایانه A به رایانه B تحویل دهد، خواه رایانه ها در سراسر راهرو سازمان قرار داشته باشند، خواه در هر مکانی در سراسر جهان. اگرچه چندین دستگاه دیگر در طول مسیر به این تحویل کمک می کنند، اما سوئیچ بخشی ضروری از معماری شبکه میباشد.
با تشکر از همراهی شما کاربران گرمی امیدواریم توانسته باشیم در ارتقای اطلاعات شما عزیزان درباره اینکه سوئیچ شبکه چیست و چه مزایایی برای شما به ارمغان می آورد نقش بسزایی داشته باشیم.
ttttttttttttttttttttttt
قیمت سوئیچ شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
درباره قیمت سوئیچ شبکه
با پیشرفت روز افزون تکنولوژی در عرصه ارتباطات، نیاز به شبکه های کامپیوتری در هر مکانی خصوصا سازمان ها و کسب و کارها حس میشود. اگر شما هم به فکر ارتقای ارتباطات خود باشید قیمت سوئیچ شبکه موضوعی است که باید از آن اطلاع داشته باشید. زیرا سوئیچ شبکه یکی از اجزای بسیار مهم هر شبکه است که مانند قلب شبکه کامپیوتری شما، پیوسته در حال ارسال بسته های داده به دستگاه های مختلف موجود در شرکت شما مانند تلفن ویپ، آیپی فون و پرینترها یا سایر دستگاه ها میباشد. پیش از این در مقالات پیشین مجموعهISG، راجع به سوییچ شبکه و انواع آن، همچنین مزایای بسیار کاربردی آن جهت خرید سوئیچ شبکه مطابق با نیازهای شرکت و سازمان شما، اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار دادیم.
در این مقاله نیز بر آن داریم به بررسی مؤلفه های تعیین کننده قیمت سوئیچ شبکه بپردازیم. شایان ذکر است که مجموعهISG به عنوان یک شرکت پیشرو در زمینه تجهیزات ویپ، سالهاست که به ارائه و فروش سوییچ شبکه برندهای مختلف با منصفانه ترین قیمت موجود در بازار میپردازد. قیمت سوئیچ شبکه با توجه به موارد متعددی معین میشود. در ادامه به بررسی این موارد به تفضیل میپردازیم پس برای کسب اطلاعات جامع راجع به قیمت سوئیچ شبکه در ادامه این مقاله با ما همراه باشید.
اما در ابتدا به توضیح مختصری راجع به اینکه سوئیچ شبکه چیست میپردازیم. دستگاه های مختلف موجود در هر شبکه ای با استفاده از یک دستگاه الکترونیکی که سوییچ شبکه نامیده میشود به هم متصل می شوند. به بیان ساده سوئیچ شبکه یک رابط میان پورت دستگاه های انتقال دهنده ی داده است. به این صورت که اگر یک دستگاه در شبکه کامپیوتری وجود داشته باشد و بخواهد داده ای را به یک دستگاه دیگر انتقال بدهد، سوییچ شبکه داده را دریافت کرده و یا استفاده از عمل سوئیچینگ آن را به پورت دستگاه گیرنده می فرستد یعنی در عمل به عنوان یک انتقال دهنده اطلاعات و داده ها عمل میکند.
مؤلفه های تعیین کننده قیمت سوئیچ شبکه
برند سوئیچ شبکه
اولین گزینه تعیین کننده قیمت سوئیچ شبکه کمپانی و برند تولید کننده آن است. کمپانی های معتبری در سراسر جهان در حال تولید سوئیچ شبکه هستند که طبیعتا با توجه به کیفیت مواد اولیه ای که هر کدام استفاده میکنند و همچنین نحوه ارائه محصول، قیمت های متفاوتی را عرضه میکنند. به عنوان مثال سوئیچ شبکه کی دی تی که یک برند ایرانی میباشد دارای پردازشگر های Realtek تايوان به همراه چيپست هاي Marvell برای پورت های SFP هستند. همچنین پورت های فيزيكی شبكه در اين سوييچ شبکه پوشیده شده با روكشي از طلا به ضخامت 50 ميكرون است که باعث ایجاد مقاومت در برابر رطوبت و سولفاته شدن میشود.
به علاوه سوئیچ های کی دی تی دارای ال ای دی نمايشگر بر روی خود می باشند. لازم به ذکر است که ترانسفورمرهای ايزولاسيون پورت ها از برند Trxcom تهيه مي گردد كه عموما به جز سوييچ شبکه هاي رده بالای دنيا، ساير كمپانی های تولید کننده از اين قطعات در محصولات خود استفاده نمیکنند. و عملا اين موضوع باعث ایجاد اختلاف منطقی در بهای تمام شده اين محصولات ايجاد میشود. نحوه ارائه هر کمپانی هم در معین کردن قیمت سوئیچ شبکه موثر است. این یعنی اگر یک کمپانی به طور مستقیم اقدام به فروش محصولات خود کند طبیعتا قیمت تمام شده برای مشتری کمتر خواهد بود زیرا واسطه ها کمتر هستند. اگرچه اینکه تعداد واسطه ها صفر باشد در بسیاری از موارد ممکن نیست.
نوع سوئیچ شبکه
سوئیچ شبکه انواع مختلفی دارد و به دسته های زیادی تقسیم بندی میشود. در یک دسته بندی کلی سوئیچ شبکه ها اعم اند از: سوئیچ شبکه مدیریتی، سوئیچ شبکه غیرمدیریتی، سوئیچ شبکه Poe و سوییچ شبکه اترنت. همچنین خود این دسته ها به زیر گروه های بیشتری قابل اختصاص میباشند. به عنوان مثال خود سوئیچ شبکه مدیریتی به دو گروه سوئیچ شبکه مدیریتی هوشمند و سوئیچ شبکه مدیریتی انترپرایزی تقسیم میشود. هر کدام از این سوئیچ شبکه ها قیمت های متفاوتی دارند. به طور کلی سوئیچ شبکه های مدیریتی امکانات و مزایای بیشتری ارائه میدهند، بنابراین طبیعتا قیمت سوئیچ شبکه مدیریتی بالاتر است. و در مقابل سوئیچ شبکه های غیرمدیریتی که دارای ویژگی های ساده تر میباشند از قیمت کمتری برخوردار هستند. در ادامه میخواهیم بررسی کنیم که هر یک از سوئیچ های مذکور چه ویژگی هایی را ارائه میدهند.
انواع سوئیچ شبکه
سوئیچ شبکه مدیریتی
سوئیچ شبکه مدیریتی علاوه بر اینکه تمام قابلیت های سوئیچ غیرمدیریتی را ارائه میدهد، ویژگی های برتری نیز دارد. از مهم ترین ویژگی ها می توان به قابلیت کانفیگ کردن، مانیتور کردن، مدیریت و غیره اشاره کرد. در صورتی که از این نوع سوئیچ شبکه استفاده کنید کنترل بیشتری روی داده ها پیدا میکنید. حتی می توانید برای دسترسی به داده ها سطح های مختلفی را تعریف کنید. نکته حائز اهمیت در ارتباط با استفاده از این نوع سوییچ شبکه این است که این سوئیچ پیچیدگی های خاص خود را دارد و استفاده از آن راحت و ساده نیست. به علاوه سوئیچ شبکه مدیریتی از قابلیت مانیتورینگ بهره میبرد که برای ارائه این ویژگی باید از پروتکل SNMP استفاده کند.
سوئیچ شبکه غیر مدیریتی
اگر به دنبال تهیه سوئیچ شبکه برای خانه یا شرکت با ابعاد کوچک خود هستید، استفاده از سوئیچ شبکه غیرمدیریتی را پیشنهاد میکنیم. یکی از مهم ترین ویژگی های این سوئیچ شبکه ها قابلیت Plug and Play بودن آن ها است. دلایل خرید این نوع سوئیچ شبکه برخورداری از کانفیگ ثابت می باشد. بنابراین به کانفیگ کردن مجدد احتیاجی ندارید. همچنین سوئیچ شبکه غیرمدیریتی سبب ارتباط اتوماتیک و خودکار دستگاه های موجود در شبکه می شود.
سوئیچ شبکه POE
تفاوت عمده سوئیچ شبکه POE با انواع دیگر سوئیچ این است که سوئیچ POE دارای قابلیت Power over Ethernet است. این موضوع به این معنی است که می توانید دستگاه ها را با استفاده از کابل های شبکه تغذیه کنید و احتیاجی به پریز برق در نزدیک دستگاه های خود نداشته باشید. یک سوئیچ شبکه POE برقی را فراهم می کند که می توان از آن برای راه اندازی دستگاه های دیگر از طریق کابل اترنت استفاده کرد.
ttttttttttttttttttttttt
بهترین سوئیچ شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
نکات خرید بهترین سوئیچ شبکه
اگر به دنبال تهیه یکی از انواع بهترین سوئیچ شبکه برای مجموعه خود باشید، در نظر داشتن نکات زیر میتواند دید و آگاهی کاملی را برای انتخاب درست و خرید بهترین سوئیچ شبکه به شما ارائه دهد. بنابراین نکات زیر را برای تهیه سوئیچ شبکه متناسب با نیازهایتان در نظر داشته باشید، علاوه بر نکات زیر قیمت سوئیچ شبکه نیز در تعیین اینکه کدام سوئیچ شبکه بهتر است موثر میباشد.
تعداد پورت های سوییچ شبکه: شما می توانید از سوئیچ ها 4 تا 48 یا بیشتر پورت اترنت دریافت کنید. برخی از سوئیچ شبکه ها نیز دارای پورت USB هستند.
سوئیچ شبکه غیرمدیریتی: اگر فقط باید به چند دستگاه با اینترنت سیمی دسترسی داشته باشید، یک سوئیچ شبکه غیرمدیریتی، دستگاهی است که میتواند پاسخگوی نیاز شما باشد. البته این بدان معنا نیست که این سوئیچ شبکه هیچ ویژگی دیگری ندارد. در واقع یک سوئیچ شبکه غیرمدیریتی اغلب می تواند کارهای جالب زیادی انجام دهد، از اولویت دادن به QoS در ترافیک گرفته تا تشخیص حلقه و غیره.
سوئیچ شبکه مدیریتی: اگرچه انواع سوئیچ شبکه مدیریتی ایمن تر هستند و می توانند ترافیک را برای اهداف عیب یابی یا جدا کردن تکه های شبکه شما در شبکه های محلی مجازی یا VLAN خود نظارت کنند. در صورت تهیه سوئیچ شبکه مدیریتی، باید مطمئن شوید که روتر شما با VLAN ها سازگار است.
نیازهای برق: بیشتر سوئیچ ها به آن نیازی ندارند، اما اگر سوئیچ شبکه شما از اترنت پشتیبانی کند، دستگاههای خاصی میتوانند از طریق اترنت برق دریافت کنند.
سرعت شبکه: اترنت گیگابیت حداقل سرعت است، اما باید با 2.5 گیگابیت یا بالاتر حرکت کنید، حتی اگر در حال حاضر به آن نیاز ندارید، زیرا دستگاههای آینده ممکن است نیاز به سرعت های بالاتر داشته باشند.
بهترین سوئیچ شبکه چیست؟
با پیچیده تر شدن شبکههای خانگی و پیشرفت دستگاه های بیسیم مانند گوشی ویپ بی سیم، شبکه های سیمی تقریباً قدیمی به نظر میرسند. اما باید توجه داشت که اتصالات از طریق سیم مانند استفاده از بهترین سوئیچ شبکه پایدارتر و پرسرعت تر میباشند. اما یک اتصال بی سیم چندین متغیر را معرفی می کند. سازگاری پروتکل، تداخل، مواد دیواره محو کننده سیگنال، یا حتی رادیوها و آنتن هایی که طراحی ضعیفی دارند میتوانند اتصال سریع گیگابیتی را کند کنند.
برعکس، یک اتصال سیمی خوب میتواند این مشکل و سایر کاستی های سیگنال هوایی را برطرف کند، در حالی که سرعت های سریعتر و اتصال قابل اعتماد و پایداری را فراهم میکند. اما با توجه به اینکه اکثر روترهای اصلی تنها چهار پورت اترنت را ارائه می دهند یا گاهی اوقات کمتر، انواعی از بهترین سوئیچ شبکه برای پر کردن شکاف وارد عمل می شوند و پورت های بیشتری را برای اتصال دستگاه های سیمی به شما می دهند.
آنها همچنین می توانند مقداری از بار را بر روی شبکه شما پخش کنند و روتر شما را آزاد کنند تا ماموریت اصلی خود یعنی دریافت سرویس اینترنت به تمام دستگاه های بی سیم شبکه شما را که به آن نیاز دارند، انجام دهد. علاوه بر این، بهترین سوئیچ شبکه میتواند ترافیک LAN شما را فیلتر کند، بستههای اولویتدار را به جلوی خط انتقال دهد تا مواردی مانند بازیها یا جریانهای 4K HDR را به خوبی اجرا کند. اکثر شبکه های معمولی به چیزی بیش از راه حل ساده یک سوئیچ شبکه غیر مدیریتی نیاز ندارند.
چند نمونه از بهترین سوئیچ شبکه ها
سوئیچ شبکه 24 پورت سیسکو SG11224NAسوئیچ شبکه گیگابیتی 24 پورت هیولایی سیسکو یک سوئیچ شبکه غیرمدیریتی است که برای فضاهای اداری کوچک و متوسط طراحی شده است. این سوئیچ نیاز به پیکربندی صفر دارد. به عنوان بخشی از سری 110 این غول شبکه، برای خدمات ویدئویی با پهنای باند فشرده طراحی شده است. همچنین این مدل سوئیچ شبکه می تواند با بهینه سازی مصرف انرژی بدون به خطر انداختن ویژگی ها، در مصرف انرژی صرفه جویی کند، که نه تنها به محیط زیست کمک می کند، بلکه هزینه انرژی کسب و کار شما را نیز کاهش می دهد.سوئیچ شبکه poe دی لینک DGS-1100-08Pبا این مدل، D-Link مشاغلی را هدف قرار می دهد که به دنبال یک سوئیچ شبکه مقرون به صرفه هستند که از ویژگی های پیشرفته برخوردار باشد. این سوئیچ شبکه دارای ویژگی های سوئیچینگ لایه دو از جمله VLAN و QoS است که همگی از طریق یک رابط ساده ارائه می شوند که حتی برای بی تجربه ترین مدیران IT نیز به راحتی قابل استفاده خواهد بود. این سوئیچ همچنین قابلیت PoE توان بر روی اترنت را ارائه میکند که اتصال دوربین IP، تلفن voip، نقاط دسترسی بیسیم و سایر دستگاههای سازگار با استانداردها را آسانتر میکند.سوئیچ شبکه غیرمدیریتی TP-Link TL-SG108وقتی صحبت از سوئیچ شبکه 8 پورت برای شبکه های خانگی یا اداری کوچک می شود، شکست دادن TP-Link TL-SG108 دشوار است. این سوئیچ شبکه جمع و جور است، دارای یک محفظه فلزی بدون فن میباشد و دارای LED های کم نورتر و کمتر پرت کننده حواس نسبت به برخی از رقبای خود میباشد. تی پی لینک TL-SG108 همچنین دارای QoS اولویتبندی ترافیک، کنترل جریان دوطرفه کامل، پورتهای مذاکره خودکار برای انتخاب سرعت انتقال تا یک گیگابیت، و راهاندازی ساده و plug-and-play است. این سوئیچ شبکه با توجه به ویژگی هایی که ارائه میدهد میتواند یکی از بهترین سوئیچ شبکه ها بین انواع سوئیچ شبکه 8 پورت باشد.سوئیچ شبکه غیرمدیریتی TP-Link TL-SG116دیگر سوئیچ شبکه تی پی لی لینک به دلیل مقرون به صرفه بودن بار دیگر یکی از گزینه های بهترین سوئیچ شبکه در اینجا است. یافتن یک سوئیچ شبکه غیر مدیریتی 16 پورت ارزان قیمت با نوع قابلیت اطمینان، ضمانت، و عملکرد اثبات شده ارائه شده توسط TP-Link یک گزینه بسیار خوب به نظر می آید. با TL-SG116، از مزایای مشابه نسخه 8 پورت یعنی IGMP snooping، کنترل جریان، QoS و غیره برخوردار خواهید شد. همچنین دارای همان LED ها، محفظه فلزی، ساخت و ساز بدون فن و ضمانت است.
ttttttttttttttttttttttt
کار سوئیچ شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
عملکرد و کار سوئیچ شبکه
عملکرد صحیح و کار سوئیچ شبکه، برای شرکت های تجاری و اداری از اهمیت بسزایی برخوردار است. اینکه بدانیم دقیقا کار سوئیچ شبکه چیست و خرید سوئیچ شبکه میتواند چه مزایایی برای ما به ارمغان بیاورد، بسیار حائز اهمیت میباشد. بنابراین مجموعهISG در نظر دارد در ادامه مقاله کار سوئیچ شبکه، به بررسی عملکردها و کار سوئیچ شبکه به ترتیب و تفضیل بپردازد.
اولین کار سوئیچ شبکه، یادگیری: یادگیری فرآیند به دست آوردن آدرس MAC دستگاه های متصل است. هنگامی که یک فریم به پورت سوئیچ شبکه می رسد، سوئیچ آدرس MAC دستگاه منبع را از فریم اترنت می خواند و آن را با جدول آدرس MAC که به عنوان جدول «Content Addressable Memory» نیز شناخته میشود مقایسه می کند. اگر سوئیچ شبکه نتواند ورودی مربوطه را در جدول آدرس MAC پیدا کند، آدرس را با شماره پورت از طریق فریم اترنت وارد شده به جدول اضافه می کند. اگر آدرس MAC از قبل در جدول آدرس MAC موجود باشد، سوئیچ شبکه پورت ورودی را با پورت موجود در جدول MAC مقایسه می کند.
اگر شماره پورت ها متفاوت باشد، سوئیچ جدول آدرس MAC شماره پورت جدید را به روز می کند. این معمولا زمانی اتفاق می افتد که مدیران شبکه کابل را از یک پورت جدا کرده و به پورت دیگری متصل کنند. هر زمان که سوئیچ شبکه یک ورودی را در جدول آدرس MAC به روز می کند، سوئیچ تایمر آن ورودی را بازنشانی می کند. تایمرها در فرآیند پیری ورودی های قدیمی استفاده می شوند. پیری به حذف ورودی های قدیمی و آزاد کردن حافظه جدول آدرس MAC برای اضافه کردن ورودی های جدید کمک می کند.
دومین کار سوئیچ شبکه، فوروارد کردن
فوروارد کردن «Forwarding» فرآیند انتقال ترافیک شبکه یک دستگاه متصل به یک پورت سوئیچ شبکه به دستگاه دیگری است که به پورت دیگری روی سوییچ متصل است. هنگامی که یک قاب اترنت لایه 2 به یک پورت در سوئیچ شبکه می رسد، سوئیچ آدرس MAC منبع فریم اترنت را به عنوان بخشی از تابع یادگیری می خواند، و همچنین آدرس MAC مقصد را نیز به عنوان بخشی از تابع فوروارد می خواند. آدرس MAC مقصد برای تعیین شماره پورتی که دستگاه مقصد متصل است مهم است.
اگر آدرس MAC مقصد در جدول آدرس MAC یافت شود، سوئیچ شبکه فریم اترنت را از طریق پورت مربوطه آدرس MAC هدایت می کند. اما اگر آدرس MAC مقصد در جدول آدرس MAC یافت نشود، سوییچ فریم اترنت را از طریق تمام پورت های آن به جز پورت مبدأ هدایت می کند. این عملکرد به عنوان سیل شناخته می شود. این موضوع معمولاً هنگام راه اندازی سوئیچ شبکه، رخ می دهد. هنگامی که سوئیچ در حال یادگیری است، سیل از، از دست دادن ترافیک جلوگیری می کند.
هنگامی که دستگاه مقصد فریم اترنت را دریافت می کند و یک فریم پاسخ را به دستگاه مبدأ ارسال می کند، کار سوئیچ شبکه این است که آدرس MAC دستگاه مقصد را می خواند و آن را به جدول آدرس MAC اضافه می کند که عملکرد فرآیند یادگیری است. اگر آدرس MAC مبدا با آدرس MAC مقصد یکی باشد، سوئیچ فریم اترنت را رها می کند. این به عنوان فیلترینگ شناخته می شود. این وضعیت معمولاً در صورتی اتفاق میافتد که یک هاب به پورت سوئیچ متصل باشد و هم دستگاه مبدا و هم دستگاه مقصد به هاب متصل باشند.
سومین و آخرین کار سوئیچ شبکه
به عنوان آخرین کار سوئیچ شبکه به پروتکل درخت پوشاننده «STP» که یک استاندارد شبکه ای است و به طور خاص برای جلوگیری از حلقه ها در سوئیچینگ لایه 2 و انتخاب سریع ترین مسیر شبکه در صورت وجود پیوندهای اضافی در شبکه طراحی شده است اشاره میکنیم. در شبکههای محلی عملی، پیوندهای اضافی ایجاد میشوند تا در صورت خرابی یک لینک، از خرابی کامل شبکه جلوگیری کنند. پیوندهای اضافی می توانند باعث ایجاد حلقه های سوئیچینگ لایه 2 و Storm شوند.
در اینجا کار سوئیچ شبکه این میباشد که با استفاده از پروتکل STP مانع از این اتفاق شود. این عملکرد یک سوئیچ شبکه برای جلوگیری از حلقه های سوئیچینگ لایه 2 الزامی است. Storm به اشباع پهنای باند ناشی از جریان های ترافیک پخش در زمانی که یک حلقه وجود دارد اشاره دارد و می تواند به سرعت منجر به شکست شبکه شود. در شبکه های قدیمی، پروتکل درخت پوشا (STP) برای جلوگیری از حلقه ها در لایه 2 استفاده می شود. این پروتکل برای شبکه های توزیع شده طراحی شده است.
همچنین علاوه بر پروتکل STP، پروتکل RSTP نیز وجود دارد که البته از سرعت بالاتری برخوردار میباشد. فرآیند STP برای تعیین انتقال وضعیت شبکه کندتر از فرآیند RSTP است زیرا مبتنی بر تایمر است. هر بار که یک تغییر توپولوژی رخ می دهد، یک دستگاه باید مجدداً مقداردهی اولیه شود. RSTP سریعتر همگرا می شود زیرا از مکانیسم دست دادن بر اساس پیوندهای نقطه به نقطه به جای فرآیند مبتنی بر تایمر مورد استفاده STP استفاده می کند.
با تشکر از همراهی شما عزیزان و کاربران گرامی، هم اکنون میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر درباره نحوه استفاده از سوئیچ شبکه روی لینک مندرج کلیک نمایید.
ttttttttttttttttttttttt
راه اندازی سوئیچ شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
روش راه اندازی سوئیچ شبکه
مجموعه ما با سالها تجربه و کسب اطلاعات در زمینه راه اندازی ویپ و راه اندازی سوئیچ شبکه، در این مقاله به ارائه توضیحات چگونگی راه اندازی سوئیچ شبکه خواهد پرداخت. در ابتدا به معنی و عملکرد سوئیچ شبکه خواهیم پرداخت. سوئیچ شبکه، دستگاه های درون یک شبکه را متصل میکند و بسته های داده را به دیگر دستگاه ها ارسال میکند. یک سوییچ شبکه برخلاف روتر، فقط داده ها را به دستگاهی که برای آن در نظر گرفته شده است اعم از، یک سوئیچ دیگر، روتر یا رایانه یکی از کاربران ارسال میکند، نه به شبکه های چند دستگاه. انواع سوئیچ شبکه با امکان اتصال همه دستگاه ها از جمله رایانه ها، چاپگرها و سرورها در یک شبکه تجاری کوچک، اشتراک گذاری منابع را آسان می کنند.
به لطف سویچ شبکه، این دستگاه های متصل می توانند اطلاعات را به اشتراک بگذارند و بدون در نظر گرفتن مکان آنها در ساختمان یا محوطه دانشگاه با یکدیگر صحبت کنند. به عبارت کلی میتوان گفت، ایجاد یک شبکه تجاری کوچک بدون راه اندازی سوئیچ شبکه برای اتصال دستگاهها به یکدیگر امکان پذیر نیست. همانطور که یک سوییچ شبکه چندین دستگاه را برای ایجاد یک شبکه متصل می کند، یک روتر نیز چندین سوئیچ و شبکه های مربوطه را متصل می کند تا یک شبکه بزرگتر را تشکیل دهد. این شبکه ها ممکن است در یک مکان واحد یا در چندین مکان باشند.
هنگام ایجاد یک شبکه تجاری کوچک، به راه اندازی سوئیچ شبکه و یا چند روتر نیاز دارید. روتر علاوه بر اتصال چندین شبکه به یکدیگر، به دستگاه های تحت شبکه و کاربران نیز امکان دسترسی به اینترنت را می دهد و در نهایت، یک روتر به عنوان توزیع کننده عمل میکند به طوری که ترافیک را هدایت و کارآمدترین مسیر را برای اطلاعات، در قالب بسته های داده، برای سفر در سراسر شبکه انتخاب می کند و کسب و کار شما را به دنیا متصل می کند، اطلاعات را در برابر تهدیدات امنیتی محافظت می کند و حتی تصمیم می گیرد که کدام دستگاه ها بر دیگران اولویت دارند.
سوئیچ شبکه انواع مختلفی دارد و سوئیچ های مختلف کاربردها و عملکردهای متفاوتی دارند. آنها ممکن است در 16، 32 یا 64 پورت و همچنین در سرعت های مختلف پورت ارائه شوند. سرعت اولیه 10 مگابیت در ثانیه و سپس 100 مگابیت است. و امروز سوئیچ اترنت گیگابیتی سریع تری نیز داریم که 1000 مگابیت در ثانیه را درک می کند. سوئیچ شبکه هایی که دارای پورت های بیشتر یا سرعت بالاتر هستند برای شرکت های با ابعاد بزرگتر مناسب میباشند.
نحوه راه اندازی سوئیچ شبکه
شما کاربران گرامی برای راه اندازی سوئیچ شبکه چه سوئیچ شبکه مدیریتی باشد، چه سوئیچ شبکه غیرمدیریتی، اساساً نحوه استفاده از آن برای شما یکسان است. به طور کلی برای راه اندازی سوئیچ شبکه در مجموعه ابتدا باید سوئیچ باید به شبکه و منبع تغذیه دسترسی داشته باشد و مودم را که دستگاهی است که سیگنال را به شبکه می آورد، به خط ورودی اترنت وصل کنید. در قدم بعدی، باید روتر را به مودم وصل کنید، زیرا روتر آدرس شبکه خصوصی را به آدرس عمومی ترجمه می کند تا به تمام دستگاه های شبکه متصل حق دسترسی به اینترنت را بدهد.
سومین فعالیت جهت راه اندازی سوئیچ شبکه این میباشد که کابل اترنت را به یکی از پورت های سوئیچ شبکه وصل کنید، سپس سر دیگر را به یک دستگاه سیمی مانند کامپیوتر متصل کنید. این مرحله را برای اتصال همه تلفن ویپ ها، سرورها، لپتاپها یا سایر دستگاههای اترنت تکرار کنید. سپس، یک کابل اترنت را به یکی از پورت های پشت سوئیچ شبکه وصل کنید و سر دیگر کابل را به یکی از پورت های اترنت در پشت روتر وصل کنید. در این مرحله، سوئیچ شبکه در حال تبدیل شدن به پسوند روتر است. شما یک خروجی را به روتر خود وصل می کنید، و خروجی های دیگر فقط آن اتصال را جدا می کنند تا اتصالات بیشتری به شما بدهند.
در این مرحله آداپتور برق ارائه شده را به پورت برق روی سوئیچ شبکه وصل کنید، سپس سر دیگر را به پریز برق وصل کنید. در واقع اگر سوئیچ شبکه poe باشد، میتوانید این مرحله را حذف کنید و پس از اتمام اتصال با استفاده از مراحل فوق، راه اندازی سوئیچ شبکه شما انجام شده است. شما عزیزان میتوانید با تماس با شماره 41525 با همکاران مجموعه ما ارتباط برقرار کرده و علاوه بر مشاوره گرفتن در زمینه خرید سوئیچ شبکه مناسب خود، در رابطه با راه اندازی سوئیچ شبکه نیز مشاوره گرفته و یا با حضور نیروهای مجرب ما خدمات voip را با بهترین کیفیت دریافت کنید.
ttttttttttttttttttttttt
سوئیچ شبکه 5 پورت
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سوئیچ شبکه 5 پورت چیست؟
ضمن عرض سلام خدمت شما کاربران گرامی، در این مقاله با عنوان سوئیچ شبکه 5 پورت ابتدا در نظر داریم به ارائه توضیحات مختصری درباره اینکه این نوع سوئیچ شبکه چیست بپردازیم، سپس به معرفی چند سوئیچ شبکه 5 پورت از برندهای معتبر میپردازیم. انواع سوئیچ شبکه 5 پورت اترنت برای اتصال چندین کامپیوتر یا دستگاه های تحت شبکه مانند گوشی تلفن VOIP، آی پی فون و … برای یک خانه یا دفتر و اداره کوچک ایده آل هستند.
سوئیچ شبکه 5 پورت راه حلی ارزان و مقرون به صرفه برای ایجاد یک شبکه محلی برای برقراری اتصالات است. هر یک از پورت ها در یک سوئیچ شبکه 5 پورت، دهانه ای فیزیکی هستند که در آنها یک کابل داده می تواند وصل شود. اتصال دستگاه های مختلف به پورت های یک سوئیچ شبکه به آنها اجازه می دهد تا از طریق انتقال داده در سوئیچ شبکه با یکدیگر تعامل داشته باشند.
اگرچه، با پیشرفت تکنولوژی، بسیاری از برندها سوئیچ های گیگابیتی یا اترنت را ارائه می دهند. اما انتخاب یکی از گزینه های مختلف موجود در بازار یک فرآیند گیج کننده است. به همین دلیل مجموعهISG، برای کمک به شما در انجام وظایف خود، لیستی از بهترین سوئیچ شبکه 5 پورت گیگابیتی و مشخصات و بررسی های آنها را تهیه کرده است. ما همچنین راهنمای خرید با ویژگی های کلیدی که باید در هنگام خرید سوئیچ شبکه به آنها فکر کنید، قرار داده ایم.
انواع سوئیچ شبکه 5 پورت
سوئیچ شبکه poe کی دی تی مدل KP-0401H2
این سوییچ شبکه جزو نسل دوم از سوئیچ شبکه poe های کمپانی KDT میباشد. نسل دوم از محصولات این برند براساس معماری تراشه های پایه تجهیزات شبکه طراحی شده است که بسیار باکیفیت میباشند. تمام پورت های این نسل چه UPLINK باشند چه POE، سرعت 100 مگابایت بر ثانیه را ارائه میدهند. از بین 5 پورتی که این سوئیچ شبکه دارد، 4 پورت آن پورت POE و یکی از آنها پورت UPLINK به صورت RG45 میباشد.
همچنین تمامی پورت های این سوئیچ شبکه 5 پورت از سرعت 100 مگابایت بر ثانیه پشتیبانی میکنند. به علاوه هر پورت شبکه دارای توان خروجی 30 وات با قابلیت محافظت در برابر اضافه بار و اتصال کوتاه میباشد. این دستگاه توسط یک پاور بیرونی 90 وات که دارای سیستم محافظت در برابر گرمای بیش از حد، افزایش ولتاژ ناگهانی و اتصال کوتاه با استفاده از تکنولوژی های مدرن را دارد محافظت میشود. این سری از محصولات KDT به علت فرکانس پردازش کمتر نیازمند فرمولاسیون خاص خنک نگه داشتن نیست و خود همواره خنک و پایدار میماند.
سوئیچ شبکه تی پی لینک مدل TL-SG105
این مدل سوئیچ شبکه 5 پورت TP-Link یکی از بهترین سوئیچ شبکه های گیگابیتی است زیرا باعث صرفه جویی در مصرف انرژی می شود. حجم شبکه شما را با مصرف انرژی کمتر افزایش می دهد و به حفظ سرمایه شما کمک می کند. این سوئیچ شبکه به صورت راه اندازی آسان ارائه می شود که نیازی به درج نرم افزار یا سازماندهی ندارد. همه پورت ها دارای ویژگی مذاکره خودکار برای دانستن سرعت پیوند یک دستگاه شبکه و افزایش عملکرد آن هستند. سوئیچ رومیزی TL-SG105 روشی آسان برای افزایش دقت اتصالات سرور شبکه شما برای خانه شما و همچنین برای مصارف اداری ارائه می دهد.
این سوئیچ شبکه دارای یک ویژگی نرم افزار پیشرفته است که ترافیک شبکه را در اولویت قرار می دهد و تضمین ارتباط داده های صوتی و تصویری با کیفیت بالا را همراه با IGMP Snooping فراهم می کند. IGMP تحویل ترافیک چندرسانه ای را بهینه می کند تا اطمینان حاصل کند که تجربه شبکه بهتری وجود دارد و هیچ تاخیری وجود ندارد. همچنین دارای یک قاب فلزی محکم با طراحی بدون فن است که می توان آن را روی دسکتاپ قرار داد یا به عنوان پایه دیواری استفاده کرد و از تداخل ساکن در هنگام انتقال فایل ها جلوگیری می کند.
معرفی چند سوئیچ شبکه 5 پورت دیگر
سوئیچ شبکه غیرمدیریتی دی لینک
یکی دیگر از بهترین سوئیچ شبکه های گیگابیتی این مدل از سوئیچ اترنت های D-Link است که جزو سوئیچ های اترنت ارزان قیمت گیگابیتی میباشد. این محصول برای تامین نیازهای تجاری جزئی در شرکت با ابعاد کوچک یا متوسط شما مناسب است. این سوئیچ ها قادر به اولویت بندی و پشتیبانی از ترافیک QoS هستند که کیفیت تجربه کاربران را افزایش میدهد. همچنین کیفیت ساخت این سوئیچ با استفاده از مواد مستحکم طراحی شده است که استفاده از آن را برای مدت زمان مناسبی برای شما آسان می کند.
این سوئیچ شبکه دارای فناوری سبز D-link است که به شما در صرفه جویی در انرژی و همچنین کاهش گرما کمک می کند. این محصول دارای گارانتی مادام العمر می باشد. همچنین با استفاده از فلز ناهموار ساخته شده است. به علاوه اکثر خریداران از این محصول راضی هستند و خرید سوئیچ شبکه دی لینک را توصیه کرده اند.
سوئیچ شبکه 5 پورت Tenda مدل SG105
آخرین، اما نه کم اهمیت ترین در این لیست، سوئیچ گیگابیتی Tenda است که دارای 5 پورت میباشد. ابعاد سوئیچ شبکه SG105 تنها 4×2.5 اینچ است که نگهداری آن را در هر مکانی برای شما آسان می کند. این معنی این محصول کمترین فضا را اشغال می کند و در عین حال حداکثر کارایی را برای شما فراهم می کند.
این سوئیچ شبکه پنج پورت 10/100/1000 مگابیت بر ثانیه RJ45 گیگابیتی را با قابلیت مرتب سازی خودکار ارتقا می دهد که به شما این امکان را می دهد تا ظرفیت شبکه را تا حد زیادی افزایش دهید و همچنین به MDI/MDIX خودکار کمک می کند. به علاوه، دلیل استفاده از کابل های متقاطع را نیز از بین می برد.
اکنون که با برخی از بهترین سوئیچ شبکه 5 پورت آشنا شدید، امیدواریم بسته به نیاز خود، انتخاب خود را کرده باشید. جدای از آپشن ها باید به فاکتورها و احتیاجات خودتان از یک سوئیچ شبکه توجه کنید. از بین همه عوامل، انتخاب یک سوئیچ شبکه بادوام بسیار ضروری است. در نهایت، ما فقط اینجا هستیم تا شما را با خرید بهترین ها راهنمایی کنیم، اما بقیه موارد باید انتخاب شما باشد. شما همیشه باید به دنبال موردی بروید که حداکثر امکاناتی که می خواهید را در اختیارتان قرار میدهد.