بهترین سوییچ های میکروتیک

آشنایی با بهترین سوییچ های میکروتیک

در حال حاضر سوئیچ کاربرد زیادی در کامپیوتر ها دارد و یک سخت افزار کامپیوتری کوچک است.

این محصول وسیله‌ ای است که دستگاه‌ ها را در یک شبکه محلی (LAN) به هم مرتبط می‌‌سازد و شما از طریق یک سیستم می‌ توانید با چندین سیستم مورد نیاز خود ارتباط برقرار کنید.

ما در این مقاله سعی داریم تا شما را با فروش بهترین سوییچ های میکروتیک با تخفیف ویژه آشنا کنیم.

برای مطالعه ادامه مطلب، با متن 4 دقیقه ای زیر همراه باشید.

فهرست مطالب محتوایی که مطالعه میفرمائید
بستن فهرست

آشنایی با بهترین سوییچ های میکروتیک

برند میکروتیک

انواع سوئیچ شبکه

سوئیچ قابل مدیریت

سوئیچ غیر قابل مدیریت

سوئیچ صنعتی

سوئیچ LAN

سوئیچ POE

برند میکروتیک

این برند معروف با توجه به نیاز های مردم و شبکه های نرم افزاری انواعی از سوئیچ ها را تولید و روانه بازار می کند.

بیشترین و کمترین تعداد پورتی که در این نوع سوئیچ های برند میکروتیک وجود دارد به ترتیب 48 و 5 پورت اترنت هستند. برخی از محصولات این برند مجهز به تراشه WiFi یا لایسنس بالا نیز می‌باشند که از محصولات قبلی خود پیشرفته تر هستند و در حالت‌ های SwOS و RouterOS می‌‌توانند برای کاربران بسیار کاربردی باشند.

انواع سوئیچ شبکه

به طور کلی انواع سوییچ شبکه و دسته‌ بندی سوئیچ ها متفاوت هستند و با توجه به نیاز مخاطبان مورد استفاده قرار می گیرند:

 

سوئیچ قابل مدیریت

یک سوئیچ مدیریتی شرایط را برای configure کردن شبکه ایجاد می کند.

و توانایی شناسایی و مدیریت عملکرد ها را دارد. هنگامی که شما ترافیک multi-cast را در شبکه خود دارید و در صورت ایجاد مشکل، هزینه های زیادی را برای شما به ارمغان می آورد، استفاده از سوئیچ های مدیریتی بسیار مقرون به صرفه تر است.

این سوئیچ شبکه دارای ویژگی QoS است که به همین دلیل باعث می شود سوئیچ پهنای باند زیر مجموعه های داده را اولویت قرار دهد و اجازه می دهد پهنای باند بیشتری به شبکه اختصاص داده شود.

همچنین از ویژگی SNMP از طریق agent های جاسازی شده در خود پشتیبانی می کند و دارای ویژگی VLAN و LACP می باشد که منجر به فراهم شدن یک شبکه قابل اعتماد با سرعت بالا برای کاربران می شود.

این محصول به مدیران شبکه اجازه می دهد به یک عملکرد شبکه بهینه و قابل اعتماد دست پیدا کنند.

سوئیچ های مدیریتی باید در هر شبکه یا بخشی از شبکه که ترافیک باید نظارت و کنترل شود، استفاده شوند.

سوئیچ غیر قابل مدیریت

این سوئیچ ها نیازی به پیکر بندی ندارند و بعد از وصل و روشن شدن، شروع به فعالیت می کنند.

این محصول ویژگی پیکر بندی و مدیریت و نظارت از راه دور را ندارند ولی از طریق شاخص های LED و سوئیچ های DIP پیکر بندی می شوند.

سوئیچ های غیر مدیریتی هزینه کمتری دارند و در شبکه های کوچک یا در گروه های کاری موقت به کار می روند. ای سوئیچ ها نیاز به پیکر بندی ندارند و هنگامی که آن ها را به پریز برق وصل کنید فعال می شوند و به نیازمند تنظیمات پیچیده نیستند. آن ها می توانند بر روی دسک تاپ یا در رک جای گذاری شوند و برای اتصال های سوئیچینگ ارزان تر هستند.

سوئیچ های غیر مدیریتی برای متصل کردن ابزار هایی هم چون روتر، سوئیچ روتر و  …در شبکه یا در یک شبکه  کوچک stand-alone که تنها دارای چند اجزا است، استفاده می شود.

این سوئیچ معمولا در خانه ها و شرکت های کوچک مورد استفاده قرار می گیرد.

سوئیچ صنعتی

در محیط های صنعتی هم نیاز به سوئیچ های مخصوص این محیط است. سوئیچ های صنعتی برای اتصالات متفاوت شبکه مانند توزیع انرژی در شعبه های الکتریکی و همچنین نظارت و کنترل عملکرد دوربین های امنیتی استفاده می شوند.

سوئیچ های اترنت صنعتی اتصال شبکه را بین محیط صنعتی و application های شرکت های کسب و کار فراهم می کند. این سویچ ها در دما های بسیار بالا و موقعیت های سخت و در چند موقعیت مکانی به کمک کاربران می آیند و بهترین عملکرد را از خود نشان می دهند.

سوئیچ LAN

این سوئیچ با نام های دیگری Ethernat Switch و Data Switch هم شناخته می شود. کاربرد سوئیچ شبکه LAN در مواردی می باشد که انتشار اطلاعات فقط برای دریافت گیرنده انجام می گیرد. سوئیچ LAN به منظور Congestion برای کاربران بهینه سازی شده است.

سوئیچ POE

تکنولوژی POE توانایی انتقال داده و منبع تغذیه برق به ترمینال های شبکه از یک کابل واحد به صورت هم زمان را برای کاربران خود فراهم می کند. همچنین توانایی این را دارد که هم برق و هم اتصال به شبکه دستگاه هایی مانند تلفن تحت شبکه یا دوربین های امنیتی و مدار بسته از یک کابل تامین شود.

این سوئیچ ها انعطاف پذیری بسیار بالایی دارند و هیچ نگرانی نسبت به نبود زیر ساخت های برقی در محل های استفاده از این نوع دستگاه وجود نخواهد داشت.
سوئیچ های شبکه انواع دیگری هم دارند که در این قسمت آن ها را نام می بریم:

سوئیچ Fixed
سوئیچ فیبرنوری
سوئیچ لایه ۳
سوئیچ Stackable
سوئیچ دیتاسنتر
سوئیچ ماژولار یا Modular Switches
سوئیچ هوشمند یا Smart Switch

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید