آشنایی با انواع تجهیزات مخابراتی از جمله پچ پنل به افراد کمک می کند تا بتوانند ارتباطات بهتری در محیط های مختلف داشته باشند.
آنچه در این مقاله می خوانید:
اهمیت استفاده از پچ پنل در شبکهکاربرد پچ پنلهاانواع پچ پنلپچ پنل مسیپچ پنل فیبر نوریپچ پنلهای POE و کاربرد آن ها
تجهیزات مخابراتی برای سهولت برقراری ارتباطات در بستر شبکه و همچنین مدیریت بهتر آن ها به کار می روند.
هر چند ممکن است در ابتدا استفاده از آن وسیله ی مخابراتی ضروری به نظر نرسد، اما با گذر زمان می توان متوجه شد که استفاده از تمامی وسایل مخابراتی در جای مخصوص خود می تواند به کیفیت و بهبود روند ارتباطات شبکه ای کمک بسیاری زیادی نماید.
پچ پنل یکی از تجهیزات پسیو شبکه های کامپیوتری می باشد که به تعداد پورت های مختلف تولید و در سطح بازار موجود می باشد.
به طور معمول و با توجه به نیاز خود در محیط های مختلف می توان از پچ پنل های با تعداد پورت 12، ۲۴، ۴۸ و … استفاده نمود.
این تجهیزات مخابراتی و شبکه ای از دو قسمت کلی یعنی بدنه ی اصلی و کیستون تشکیل شده اند.
در واقع در یک تعریف کلی می توان گفت که پچ پنل دارای شکل مستطیلی است که پورت های مختلف روی آن قرار گرفته اند و از آن به عنوان یکی از تجهیزات شبکه می توان استفاده نمود.
پچ پنل ها دارای انواع مختلفی هستند که هر کدام کاربرد متفاوتی داشته و می توانند برای رفع نیاز قسمتی از سازمان به کار بروند.
با توجه به همین موضوع، می توان پرکاربرد ترین پچ پنل ها در ایران را نوع مسی ۲۴ پورت با ارتفاع یک یونیت (۱U) این تجهیزات مخابراتی دانست.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
اهمیت استفاده از پچ پنل در شبکه
در تعریف پچ پنل آمده است که استفاده از آن برای سیستم های شبکه ضروری و واجب نیست اما در صورت عدم استفاده از این تجهیزات در محیط با مشکلات مختلفی روبه رو خواهیم شد.
بسیاری از افراد به دلیل هزینه هایی که ممکن است استفاده از پچ پنل برای آن ها به همراه داشته باشد، اقدام به استفاده از یک سوکت شبکه برای اتصال کابل به تجهیزات مختلف شبکه می نمایند.
زمانی که این کار انجام می شود، افراد ممکن است به دلیل کابل کشی آسان تر و سریع تر رضایت کاملی از کابل کشی موجود داشته باشند اما به مرور زمان و با توجه به مشکلاتی که ممکن است برای آن ها پیش بیاید، می توانند به ضرورت استفاده از پچ پنل در محیط پی ببرند.
این موضع ممکن است در شبکه های کوچک تر کمی دیرتر نمایان شود، اما در شبکه های بزرگتر که ارتباطات داخلی آن نیز بیشتر است در مدت زمان کوتاهی به راحتی قابل درک می باشد.
اولین مشکلی که در هنگام عدم استفاده از پچ پنل ممکن است با آن رو به رو باشیم، خراب شدن و تعویض سوکت شبکه می باشد.
زمانی که از سوکت شبکه استفاده می کنیم و قصد داریم ارتباط فیزیکی تجهیزات را با هم قطع کنیم، حتما باید این سوکت که به سر کابل شبکه وصل شده است را از دستگاه بیرون بکشیم.
اگر این کار برای دفعات متوالی صورت پذیرد کم کم شاهد خراب شدن سوکت و نیاز به تعویض آن خواهیم بود که می تواند هزینه های اضافی روی دست شرکت و یا سازمان بگذارد.
مشکل دیگری که در هنگام کابل کشی مستقیم و عدم استفاده از پچ پنل به وجود می آید مربوط به زمانی است که بخواهیم دو کاربر در یک محیط و شرکت منتقل شوند.
برای این کار باید کل مسیر کابل کشی را تغییر دهیم که می تواند علاوه بر اتلاف وقت باعث تحمیل هزینه های گزاف و اضافی نیز شود.
این در حالی است که اگر از پچ پنل در محیط استفاده نماییم می توانیم به راحتی با استفاده از یک پچ کورد، پورت های مربوط به هر کاربر را تغییر دهیم.
علاوه بر این قطع نمودن ارتباط با پچ پنل نیز باعث می شود تا از قطع اتصال سوکت جلوگیری نموده و از این طریق سوکت همواره سالم بماند.
همچنین در پچ پنل ها فضای کافی برای برچسب زدن روی پورت ها وجود دارد تا به راحتی بتوان در هنگام عیب یابی یا بروز مشکل کابل ها را شناسایی کرد.
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
کاربرد پچ پنلها
با توجه به ضرورت استفاده از این تجهیزات که در بالا به آن اشاره شد، می توان از این تجهیزات برای جلوگیری از وصل شدن مستقیم ایستگاه کاری به کابل های شبکه استفاده نمود.
در واقع زمانی که می خواهیم یک ایستگاه کاری را به دستگاه های مختلفی مانند مودم، روتر، سوئیچ و … وصل نماییم، به جای اتصال مستقیم آن به کابل شبکه که می تواند مشکلات زیادی در آینده به وجود بیاورد، از این تجهیزات استفاده می شود تا عیب یابی و تغییرات احتمالی در آینده آسان تر شود.
این تجهیزات به صورت یک جعبه تقسیم در محیط عمل نموده و باعث مدیریت آسان تر شبکه می شوند.
به همین دلیل است که پچ پنل ها را می توان یکی از اجزای اصلی شبکه ها و تجهیزات مورد استفاده برای آن دانست.
پچ پنل ها دارای پورت های ورودی و خروجی هستند که کابل های شبکه به پورت های ورودی و پچ کورد ها به خروجی این تجهیزات وصل می شوند.
انواع پچ پنل
استفاده از انواع پچ پنلها می تواند بر طبق کابل کشی محیط انجام شود.
اگر در یک محیط از کابل کشی مسی استفاده شده باشد باید از پچ پنل مسی استفاده کنیم و اگر از کابل کشی فیبر نوری استفاده شده باشد، باید نوع فیبر نوری آن را در محیط به کار برد.
پچ پنل مسی
این نوع از تجهیزات شبکه با توجه به نوع کابل شبکه می توانند در انواع Cat5e ، Cat6 ، Cat7، UTP و STP انتخاب و مورد استفاده قرار بگیرند.
از نظر طراحی و شکل ظاهری پچ پنل های مسی را می توان به دو نوع با کیستون (Loaded) و بدون کیستون (Unloaded) تقسیم نمود.
استفاده از هر کدام از این تجهیزات مسی می تواند مزایا و معایب مختلفی را به همراه داشته باشد.
اگر از مدل با کیستون (Loaded) استفاده شود می توان به راحتی با یک آچار کروز سیم های کابل شبکه را به آن پانچ نمود.
البته با توجه به بهره مندی این تجهیزات از یک برد، در صورتی که این برد دچار مشکلاتی شود و یا اینکه یکی از پچ پنل ها خراب شود، باید کل پچ پنل را تعویض نمود.
البته اگر از بدون کیستون (Unloaded) استفاده نماییم، در صورت خرابی نیازی به تعویض کل پچ پنل نیست و فقط می توان همان کیستونی که خراب شده است را تعویض نمود.
پچ پنل فیبر نوری
یکی دیگر از انواع پچ پنل ها مربوط به زمانی است که از کابل کشی فیبر نوری در محیط استفاده می شود.
هیچ تفاوتی میان نقش و وظیفه ی پچ پنل های مسی و فیبر نوری وجود ندارد و تنها تفاوت آن ها در نوع کابل استفاده شده می باشد.
مدل فیبر نوری این تجهیزات نیز در تعدا پورت های مختلف وجود دارد که می توان بر طبق تعداد کورت های کابل فیبر نوری می توان اقدام به خرید تجهیزات مورد نظر نمود.
در شبکه های مخابراتی از پچ پنل های تکی و در شبکه های کامپیوتری از پچ پنل های دوتایی استفاده می کند.
پچ پنلهای POE و کاربرد آن ها
پچ پنلهای POE برای تلفن های IP، انتقال صوت در بستر شبکه، دوربین مدار بسته و … استفاده می شود.
استفاده از این فناوری در سیستم های مختلف باعث می شود که به راحتی از طریق دو زوج سیم برق مورد نیاز سیستم ها تامین شود.
این فناوری توانست انقلاب بزرگی در عرصه ی شبکه های مخابراتی به وجود بیاورد.
پچ پنل های POE می توانند به صورت همزمان پورت های دیتا و POE را برای توان مصرفی شبکه در اختیار آن قرار دهند.
به همین دلیل است که تجهیزاتی مانند دوربین های مدار بسته یا تلفن های IP که برای کارکرد مناسب به منبع تغذیه نیاز دارند می توانند به راحتی از طریق پورت های POE و بدون نیاز به برق به شبکه متصل شوند.
این تجهیزات شبکه ای در اندازه ی ۱U تولید می شوند.
به همین دلیل کمترین فضای ممکن را اشغال نموده و به راحتی در رک قرار می گیرند تا برق مورد نیاز تجهیزات مختلف را تامین نمایند.
از ویژگی های پچ پنلهای POE می توان به توان ۳۰ واتی برای اتصال پنج پورت یا کمتر و توان ۱۳ واتی در صورت اتصال همه ی پورت های شبکه اشاره نمود.
ttttttttttttttttttttttt
کاربرد پچ پنل در شبکه های کامپیوتری
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
همه چیز در مورد کاربرد پچ پنل در شبکه های کامپیوتری
همان طور که می دانید تمام تجهیزات مخابراتی برای ایجاد یک ارتباط راحت تر در شبکه و مدیریت بهتر تماسها به کار گرفته می شوند که پچ پنل یکی از آنها است.
آنچه در این مقاله می خوانید:
همه چیز در مورد کاربرد پچ پنل در شبکه های کامپیوتریاگر پچ پنل نباشد چه اتفاقی می افتد؟کاربرد پچ پنل در شبکه های کامپیوتریانواع پچ پنلپچ پنل مسیپچ پنل فیبر نوریپچ پنل های POEآشنایی با کاربرد پچ پنل در شبکه های کامپیوتری با مجموعه ISG
وسایل و تجهیزاتی که شاید در ابتدا فکر می کنید استفاده از آن فایده ای ندارد اما به مرور زمان متوجه می شوید که به کارگیری به جای هر کدام از آن ها به ایجاد یک ارتباط بهتر و با کیفیت تر و بهتر شدن روند ارتباطات شبکه ای کمک می کند.
پچ پنل نیز یکی از همین انواع تجهیزات مخابراتی است که از آن به منظور ایجاد یک ارتباط در محیط های مختلف استفاده می شود. اما کاربرد پچ پنل در شبکه های کامپیوتری چیست؟
به طور کلی مهم ترین وظیفه و کاربرد پچ پنل این است که در قسمت انتهایی کابل های شبکه یا تجهیزات شبکه ای نظیر هاب، روتر و … قرار گیرد تا به جای اینکه این کابل ها و تجهیزات به طور مستقیم به تجهیزات وصل شوند با استفاده از پچ ها این اتصال صورت گیرد.
این جمله یعنی اینکه وجود پچ پنل الزامی نیست ولی استفاده از آن برای شرکت هایی که در طی زمان، قصد گسترش و تغییر دارند لازم است تا این تغییر و تحولات، راحت تر انجام گیرد.
پچ پنل یک قطعه مستطیلی شکل و یکی از تجهیزات پسیو کامپیوتری می باشد که بر روی آن پورت های مشخصی تعبیه شده است. مثلا ۲۴ پورت، ۴۸ پورت و … وجود پچ پنل با تعداد پورت های مختلف سبب می شود هر شخصی با توجه به نیاز خود در محیط های مختلف یکی از انواع پچ پنل را انتخاب کند.
پچ پنل یکی از تجهیزات مخابراتی است که از دو قسمت بدنه اصلی و کیستون، تشکیل شده است.
برای آشنایی بیشتر با این تجهیزات شبکه با ما همراه باشید.
اگر پچ پنل نباشد چه اتفاقی می افتد؟
همان طور که اشاره نمودیم وجود پچ پنل الزامی نیست اما این حرف به این معنی نیست که این قطعه، هیچ اهمیتی ندارد. اتفاقاً این قطعه، انواع مختلفی دارد که هر کدام از آنها کاربرد خاص خود را دارند.
بر این اساس،بسیاری از افراد بر این باورند که به طور کلی پچ پنل برای سازمان و شرکت آن ها بی فایده است. به همین دلیل نمی خواهند برای این قطعه، هزینه کنند و برای متصل کردن کابل ها به تجهیزات شبکه از سوکتها استفاده می کنند.
در ابتدا شاید به دلیل کابل کشی سریعتر و آسانتر، رضایت کاربر، جلب شود اما رفته رفته نیازهایی در شرکت و سازمان، احساس می شود که کاربر، اهمیت پچ پنل را متوجه می شود.
احساس نیاز به این قطعه در شرکتهای کوچکتر دیرتر احساس می شود اما مطمئناً در شرکتهای بزرگ، زمانی که ارتباطات، بیشتر شد به ضرورت آن پی می برند.
یکی از رایج ترین دلایلی که اهمیت استفاده از پچ پنل را نشان می دهد سریع خراب شدن سوکت ها است. مثلاً وقتی قصد دارید ارتباطات تجهیزات را به صورت فیزیکی، قطع کنید باید سوکتها را جدا کنید. اگر این کار را به صورت متوالی انجام دهید مطمئناً سوکتها خراب می شوند.
عامل دیگری که اهمیت استفاده از این قطعه را در سازمان نشان می دهد زمانی است که دو کارمند بخواهند در محیط یک شرکت، جا به جا شوند. در این صورت باید کل مسیر کابل کشی تغییر کند که نه تنها زمان بر بلکه هزینه بر هم می باشد.
در صورتی که اگر از یک پچ پنل استفاده نکنید هیچکدام از این کارها لازم نیست و با یک پچ کورد می توانید پورتهای کارمندان را تغییر دهید. این پورتها قابلیت برچسب زدن دارند. لذا در زمان عیب یابی و تعمیر به راحتی می توانید کابل مربوطه را پیدا کنید.
کاربرد پچ پنل در شبکه های کامپیوتری
با توجه به مطالب دریافتیم که استفاده از این قطعه در شبکه های کامپیوتری بسیار مفید است. به عنوان مثال یکی از کاربردهای این قطعه این است، مانع از اتصال مستقیم ایستگاه کاری به کابل های شبکه می شود.
یعنی زمانی که بخواهید یک ایستگاه کاری را به تجهیزات مختلف مثل مودم، روتر، سوئیچ و .. وصل کنید به جای اینکه مستقیما آن ها را به کابل شبکه وصل کنید می توانید از پچ پنل استفاده کنید. این کار سبب می شود مشکلات اتصال مستقیم دیگر رخ ندهد و عیب یابی و تغییر دادن در آینده، برایتان آسان تر شود.
به عبارت دیگر، نحوه ی عملکرد این تجهیزات شبکه شبیه به جعبه تقسیم است و سبب مدیریت راحت تر شبکه می شود. به همین دلیل، در حال حاضر، پچ پنل را یکی از اجزای اصلی شبکه ی کامپیوتری می دانند. به این صورت که امروزه، پچ پنل نوع مسی ۲۴ پورت با ارتفاع یک یونیت، پرکاربردترین ترین پچ پنل مورد استفاده در کشور است.
این تجهیزات شبکه شامل دو پورت خروجی و ورودی هستند که کابل ها به پورت ورودی و پچ کوردها به پورت خروجی وصل می شوند.
انواع پچ پنل
همان طور که اشاره نمودیم این قطعه داری انواع مختلفی است که هر کدام از این انواع دارای کاربردهای خاصی هستند و هر کدام از آن ها، نیاز قسمتی از سازمان را برطرف می کنند. بر این اسا می توان گفت که پچ پنل ها به انواع زیر تقسیم می شوند:
پچ پنل مسی
پچ پنل فیبر نوری
پچ پنل های POE
نکته ی قابل توجه در زمان استفاده از این قطعه این است که با توجه به کابل کشی انتخاب می شود. به این صورت که اگر کابل کشی های محیط، مسی باشند پچ پنل مصرفی هم باید از نوع مسی باشد. یا اگر در محیط، از کابل کشی های فیبر نوری استفاده شده است پچ پنل انتخابی باید از نوع فیبر نوری باشد.
آشنایی با کاربرد پچ پنل در شبکه های کامپیوتری با مجموعه ISG
مجموعه ی ISG یکی از معتبرترین شرکت ای داخلی است که سال ها است به صورت تخصصی و به همراه کادری مجرب و با دانش فنی، مشغول به نصب، راه اندازی، فروش و آموزش انواع سانترال ها و مراکز تلفن می باشد.
حال اگر شما نیز در این زمینه مشغول به فعالیت هستید و می خواهید اطلاعاتی به روز در این زمینه داشته باشید می توانید با این مجموعه، در ارتباط باشید.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…
ttttttttttttttttttttttt
پچ پنل چیست و کاربردهای آن در شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
پچ پنل چیست؟
امروزه حرف اول را در دنیای دیجیتال و تکنولوژی، شبکههای بی سیم و استفاده از آنها میزند. اما باز هم برای دستیابی به سرعت بیشتر نیاز به شبکه سیمی احساس می شود. برای راهاندازی این شبکههای سیمی، اولین موردی که نیاز است، پچ پنل میباشد. در واقع این ابزار موثر و انعطافپذیر شبکه، وظیفه مرتبسازی مرکز داده یا اتاق سرور را دارد. در پاسخ به سوال پچ پنل چیست باید گفت این ابزار یکی از قدیمیترین ابزار شبکه به حساب میآید و در حال حاضر نیز از محبوبیت بالایی برخوردار است.
آنچه در این مقاله می خوانید:
پچ پنل چیست؟از مزایای استفاده از پچ پنلها که به عنوان مهمترین جز مراکز داده به حساب میآیند میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛ سهولت در اضافه کردن دستگاههای جدید به شبکه. کابلها به صورت منظم قرار میگیرند و از شلوغی شبکه کاسته میشود. تعمیر و نگهداری شبکه در هنگام استفاده از پچ پنل آسانتر خواهد شد. به علت استفاده از کابلهای کوتاهتر، هزینه استفاده از Patch Panel کمتر میشود.اهمیت استفاده از پچ پنل (Patch Panel) در شبکهانواع پچ پنل: پنلهای اترنت یا مسی پنلهای فیبرنوری پنلهای POE۱. پنلهای اترنت:۲. پنلهای فیبر نوری:۳. پنلهای POE:کاربرد انواع پچ پنل (Patch Panel)این ابزار یک قطعه سختافزاری مستطیل شکل است که شامل تعدادی پورت برای اتصال انواع کابلها نظیر کابلهای LAN یا فیبر نوری می باشد. Patch Panelها میتوانند شامل چند پورت بوده و بسیار کوچک باشد و یا شامل تعداد زیادی پورت بوده و بسیار بزرگ باشد. همچنین این نوع ابزار سختافزاری قابلیت اتصال به دستگاههای مختلف IT را داشته و میتواند آنها را نیز به یکدیگر وصل کند.
از مزایای استفاده از پچ پنلها که به عنوان مهمترین جز مراکز داده به حساب میآیند میتوان به موارد زیر اشاره کرد؛ سهولت در اضافه کردن دستگاههای جدید به شبکه. کابلها به صورت منظم قرار میگیرند و از شلوغی شبکه کاسته میشود. تعمیر و نگهداری شبکه در هنگام استفاده از پچ پنل آسانتر خواهد شد. به علت استفاده از کابلهای کوتاهتر، هزینه استفاده از Patch Panel کمتر میشود.استفاده از پچ پنل در تلفنهای تحت شبکه
اهمیت استفاده از پچ پنل (Patch Panel) در شبکه
همان طور که بیان شد استفاده از Patch Panel در شبکه ضروری نیست اما در صورت عدم استفاده از آن سیستم دچار مشکلات خاصی خواهد شد. این مشکلات در سیستمهای کوچک دیرتر بروز خواهند کرد، این در حالی است که در سیستمهای بزرگ ضرورت استفاده از پچ پنل زودتر نمایان خواهد شد.
اولین مشکلی که در صورت عدم استفاده Patch Panel بروز خواهد کرد، خرابی سوکتهای شبکه است. برای قطع کردن تماس شبکه با یک سری تجهیزات خاص، باید ارتباط شبکه را از طریق خارج کردن سوکت با آن تجهیزات قطع کرد. با انجام مداوم این عمل به سرعت سوکتهای شبکه خراب شده و نیاز به تعویض خواهند داشت که همین موجب ایجاد هزینههای اضافی و زیادی برای شرکت میشود.
دومین مشکل در هنگام انتقال دو کاربر در یک محیط اتفاق میافتد. برای انتقال باید مسیرهای کابلکشی تغییر کنند که همین موجب اتلاف وقت زیاد و صرف هزینههای گزاف میگردد. این در حالی است که با استفاده از Patch Panel میتوان با یک پچ کورد، پورتهای مربوط به هر کاربر را به راحتی منتقل نمود. همچنین برای قطع ارتباط نیازی به خارج کردن سوکت نیست و سوکتها طولانی عمر بیشتری خواهند داشت.
پچ پنل به عنوان یک تابلو ایستا
انواع پچ پنل:
پچ پنل های موجود در بازار به سه دسته تقسیمبندی می شوند؛ پنلهای اترنت یا مسی پنلهای فیبرنوری پنلهای POEهرکدام از این سه مدل، برای کابردهای خاصی و در شبکههای متفاوت مورد استفاده قرار میگیرند که در ادامه با آنها بیشتر آشنا خواهیم شد.
۱. پنلهای اترنت:
پنلهای اترنت خود به دو دسته دیگر تقسیمبندی میشوند؛
پنل اترنت Cat5e/Cat6: همان طور که از اسم این پنل نیز مشخص است از آن برای کابلها مسی محافظت شده از نوع Cat5e یا Cat6 استفاده میشود.
پنل اترنت Keystone: از این پنل برای طراحیهای شبکه استفاده میکنند. در زمانی که کاربر مطمئن نیست کدام یک از این دو Patch Panel برای استفاده در شبکه آن کارآمد هستند بهتر است از پنل اترنت Keystone استفاده کند تا بعدها بر اساس نیازهای خود، یک اتصال ترکیبی را ایجاد کند.
موارد استفاده از پنل مسی یا اترنت
۲. پنلهای فیبر نوری:
پنلهای فیبر نوری در سه مدل مختلف تولید شده و در بازار عرضه میشوند؛
پنل فیبر نوری استاندارد: برای بارگذاری این نوع پچ پنل باید از یکی از آداپتورهای LC یا SC یا MTP استفاده شود. در واقع ای نوع پنل فیبر نوری به عنوان یک میانجی بین کمربند اصلی شبکه و کابلها شناخته میشود.
پنل فیبر نوری Breakout: این نوع پنل برای کابلکشی با چگالی بسیار بالا طراحی شده است. کابلکشیهای شبکه ۴۰G-10G و ۱۰۰G-25G به صورت اختصاصی با استفاده از پنل فیبر نوری Breakout انجام میشود.
پنل فیبر نوری ماژولار: از مهمترین انواع پنلهای فیبر نوری پنل ماژولار و پنل آداپتور چند رسانهای هستند. از پنل فیبر نوری ماژولار برای مدیریت کابلکشی به صورت افقی استفاده میکنند و آداپتور چند رسانهای برای تبدیل کردن پنل آداپتور شبکه با چگالی بالا کاربرد دارد.
۳. پنلهای POE:
از مهمترین کاربرد این نوع پنل، استفاده آن در تلفن تحت شبکه است. با استفاده از پنلهای PEO دیگر نیازی به تأمین منبع برق جداگانه برای دستگاههای شبکه نیست. در صورت استفاده از پچ پنل، برق دستگاههای شبکه از طریق کابلهای تأمین میشود.
در مجموعه ISG انواع پنلهای PEO ارائه میشود و همچنین با استفاده از مجموعههای آموزشی این مجموعه میتوان بهتر با مفهوم شبکه تلفن آشنا شد و پنل را به صورت کاربردی مورد استفاده قرار داد.
پنل PEO بهترین انتخاب برای تلفنهای تحت شبکه
کاربرد انواع پچ پنل (Patch Panel)
Patch Panel ها قابلیت اتصال خطوط ورودی و خروجی در شبکه را دارند. کابلهای شبکه همان پورتها و خطوط داخلی هستند و پچ کورد نیز به خروجی تجهیزات متصل میشود. با توجه به ضرورت استفاده از نوع پنلها میتوان از اتصال مستقیم ایستگاههای کاری با کابلهای شبکه جلوگیری نمود.
هنگامی که کاربر خواستار اتصال دستگاههای مختلف مختلفی مانند مودم، روتر و غیره به یک ایستگاه کاری است، به جای اتصال مستقیم میتوان از پچ پنل مناسب آن شبکه استفاده کرد. در صورت این استفاده عیبیابی و تعمیر تجهیزات و کابلها در آینده آسانتر خواهد شد. در زمانی که Patch Panelها از شبکه LAN پشتیبانی میکنند، توانایی اتصال دستگاه به یکدیگر و حتی خطوط خارجی نیز وجود دارد.
تنها وظیفه اصلی Patch Panel مانند یک تابلوی ایستا بوده و به صورت یک جعبه تقسیم در محیط به انتقال آسان دادهها کمک میکند. همین مورد موجب شده است تا Patch Panel به عنوان یکی از اجزای اصلی شبکه شناخته شود و استفاده از آن به نوعی ضروری به حساب آید.
کاربردهای متفاوت پچ پنل در شبکهها
ttttttttttttttttttttttt
پچ پنل فیبر نوری چیست؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
پچ پنل فیبر نوری، جزو تجهیزات و امکانات مدیریت کابل است که عمدتا به کار می رود. این مجموعه شامل یک سری از نقاط اتصال تجهیزات الکترونیکی و به طور عمده اتصالات پچکورد های فیبر نوری می باشد. پچ پنل اجازه می دهد تا با در آوردن و جازدن پچکورد یا تغییر مدار سیگنال انتخابی و بدون استفاده از تجهیزات تقسیم برق گران قیمت اختصاصی، کابل های مدار به راحتی و به سادگی مرتب شده و آرایش منظمی پیدا کنند.
این جعبه برای محافظت از فیبر لخت شده و کابل های فیبر نوری استفاده میشود، در عین حال برای محافظت فضاها برای اتصال جوش فیوژن (کریمپ) و لوازم جانبی اتصالات و کانکشن ها توسط آداپتور فیبر نیز استفاده می گردد. در شرایط بلا استفاده، تمام کانکتورهای فیبر نوری، پچ کورد و کابل فیبر نوری و آداپتورها باید به دور از گرد و غبار نگهداری شوند. پچ پنل فیبر نوری با اشغال کمترین فضا به کابل کشی فیبر نوری کمک و سازمان دهی راحت تر و مدیریت بهتری فراهم می کند.پچ پنل فیبر نوری معمولا در قسمت جلو ژاکتی دارد که پچ کابلهای کوتاه را دریافت کرده در حالی که از پشت پنل هم آنها را دریافت می کند. همچنین فیش ها و ترمینال های خاصی وجود دارند که برای مسافت های طولانی تر و کابلهای دائمی به کار برده می شوند. پچ پنل معمولا کامپیوترهای مختلف را از طریق اتصال پنل های مختلف به هم ارتباط می دهد و شبکه محلی(LAN) را به یک شبکه گسترده (WAN) یا اینترنت متصل می نماید.
انواع پچ پنل فیبر نوری
با توجه به شیوه های نصب و راه اندازی، به طور عمده دو نوع پچ پنل فیبر نوری وجود دارد: پچ پنل های دیواری (Wall mounted) و پچ پنل های رکمونت (Rack mounted).
پچ پنل فیبر نوری دیواری (Wall mounted)
پچ پنل فیبر نوری دیواری اساسا 12 فیبر مختلف مجزا را ساپورت می کند. اگر تعداد فیبرها بیش از 12 شد، فیبرهای اضافه را می توان به پنل دوم انتقال داد و یا یک مهندس می تواند یک پنل برای نگه داشتن فیبرهایی که به طور جداگانه استفاده می شوند، طراحی نماید. پچ پنل فیبر نوری دیواری (Wall mounted) می تواند تا 144 فیبر را به یک باره در بر گیرد. پچ پنل فیبر نوری دیواری با استفاده از پنل آداپتور فیبر نوری، پیگتل و پچ کورد، توزیع فیبر نوری داخلی را تحقق می بخشد. آنها برای اتصالات محافظت شده کابل های فیبر نوری و پیگتل ها در کابل کشی فیبر نوری و کاربردهای ترمینال کاربرها استفاده می شود. پچ پنل ها برای ارائه یک سیستم مدیریت فیبرنوری قابل انعطاف، بر روی دیوار های داخلی و تراس نصب می شوند.پچ پنل فیبر نوری رکمونت (Rack mounted)
پچ پنل فیبر نوری رکمونت، فیبرنوری را به صورت افقی نگه می دارد و اغلب طراحی آن به صورتی است که مانند یک کشو باز و بسته می شود و با این ساختار کشویی موجب سهولت دسترسی به فیبرهای نوری داخل پچ پنل می شود. پچ پنل رکمونت دارای آپشن های متفاوتی می باشد مانند انواع مختلف پورت آداپتور فیبر نوری و انواع سینی های درونی از پیش نصب شده و لوازم جانبی دیگر. همچنین، پچ پنل فیبر نوری رک مونت (Rack mounted) را با توجه به کمیت و تعداد کرهای فیبرنوری می توان سفارشی سازی کرد. اشد.ایناز پچ پنل فیبر نوری رک مونت برای پایان دادن یا بستن و توزیع کابل های فیبر نوری استفاده می شود. این نوع پچ پنل برای سازماندهی و اتصال لینک فیبر نوری مناسب می باشد. این نوع پچ پنل در بسیاری از محصولات فیبر نوری، مانند DWDM MUX DEMUX ، رک شاسی اسپلیتر، ODF و غیره اعمال می شود و کاربرد دارد. این نوع پچ پنل به طور کامل پایدار می باشد و به راحتی تکان نمیخورد و محیط ایمن برای آداپتورهای فیبر نوری، پچ کوردها و پیگتل ها فراهم می کند.
با توجه به کاربردهای مختلف، پچ پنل فیبر نوری می تواند به دسته های زیر طبقه بندی شود:
پچ پنل فیبر نوری Loaded
پچ پنل فیبر نوری Loaded معمولا برای اتصالات در استاندارد 19 رک طراحی شده و می تواند بهترین حفاظت برای فیبر نوری را فراهم آورد. در پشت پچ پنل فیبر نوری Loaded برای محفاظت کابل های فیبر از صدمه و آسیب ، واشرهای پلاستیکی به کار می رود. هر پچ پنل فیبر نوری Loaded دارای کاست و سیستم آرایشی خاص خود می باشد. این پچ پنل ها عموما خود دارای کلمپ کابل، پیچ مخصوص نصب، بست کمربندی، کریمپ های حرارتی و دستورالعمل نصب و راه اندازی می باشند.پچ پنل فیبر نوری Swing out
پچ پنل های فیبر نوری Swing out پچ پنل هایی سبک و قوی هستند. آنها برای نصب و راه اندازی فیبرهای نوری استاندارد تا 48 کر طراحی شده اند. این پچ پنل ها یک جایگزین اقتصادی برای مفصل فیبر نوری فلزی می باشند. کاست پایینی به شیوه ای طراحی شده است که همزمان امکان دسترسی آسان به فیبر و مدیریت اتصالات و کانکشن ها براحتی انجام شود و نصب و راه اندازی و پوشاندن کابل های فیبر نوری آسان تر شود. تمام آداپتورهای متداول، شامل LC ،SC و ST که در صفحه جلویی پچ پنل به کار می روند 6 یا 12 آداپتور دوبلکس، و یا 12 آداپتور سیمپلکس می باشند که براحتی می توان جای آن ها را تغییر داد.پچ پنل فیبر نوری ثابت
پچ پنل فیبر نوری ثابت با استاندارد 19 رک مونت برای اتصال 24 کر فیبر نوری معمولا استفاده می شوند. آنها برای استفاده با پیگتل و یا کانکتورهای مختلف در زمینه نصب و راه اندازی مناسب می باشند. اندازه نصب و راه اندازی از قلاب نصب مناسب اقتباس گرفته می شود، این در حالی است که شاسی و سایز بدنه بیرونی تغییر نخواهد کرد. پچ پنل های ثابت برای استفاده بسیار آسان می باشند. این پچ پنلها راحت تر ترمینه می شوند و خاتمه می یابند، ظرفیت بیشتری ارائه می دهند و دارای مدیریت کابل فیبر نوری آسان تر می باشد. به طور کلی، پچ پنل فیبرنوری ثابت رک مونت کشویی ساخته نمی شوند، برای دسترسی سریعتر فیبر پچ پنل نوری slide out پیشنهاد می شود.پچ پنل فیبر نوری کشویی Slide-Out
پچ پنل فیبر نوری ثابت با استاندارد 19 رک مونت برای اتصال 24 کر فیبر نوری معمولا استفاده می شوند. آنها برای استفاده با پیگتل و یا کانکتورهای مختلف در زمینه نصب و راه اندازی مناسب می باشند. اندازه نصب و راه اندازی از قلاب نصب مناسب اقتباس گرفته می شود، این در حالی است که شاسی و سایز بدنه بیرونی تغییر نخواهد کرد. پچ پنل های ثابت برای استفاده بسیار آسان می باشند. این پچ پنلها راحت تر ترمینه می شوند و خاتمه می یابند، ظرفیت بیشتری ارائه می دهند و دارای مدیریت کابل فیبر نوری آسان تر می باشد. به طور کلی، پچ پنل فیبرنوری ثابت رک مونت کشویی ساخته نمی شوند، برای دسترسی سریعتر فیبر پچ پنل نوری slide out پیشنهاد می شود.پچ پنل فیبر نوری با ظرفیت بالا
پچ پنل فیبر نوری با ظرفیت بالا طوری طراحی شده است که قادر می باشد به طور قابل توجهی هم کانکتور و هم نقطه جوش در برگیرد. پچ پنل های با ظرفیت بالا مقدار پنل های آداپتور در واحد ارتفاع رک را به ماگزیمم مقدار خود می رساند، به طوری که با استفاده از آداپتورهای سبک چهارتایی (Quad) LC می توان تا 96 کر فیبر نوری در واحد رک که فضای کمی اشغال نموده ترمینه و متصل کرد. ویژگی دیگری که پچ پنل فیبر با ظرفیت بالا را یک محصول فوق العاده زیبا برای کار مشخص می کند کاست کشویی می باشد که برای موقعیت مکانی قفل دارد که برای جلوگیری از پخش شدن بیش از حد فیبر نوری نصب شده است. پچ پنل های با ظرفیت بالا از سیستم جداسازی عالی برای مدیریت آسان تر کابل استفاده می نماید و همچنین فشار کمتری در هنگام ورود به پچ پنل به کابل می شود.پچ پنل فیبر نوری (ترکیبی جوش فیوژن و پچ پنل)
پچ پنل فیبر نوری (ترکیبی جوش فیوژن و پچ پنل) با استاندارد رک 19 یا 23 مناسب و برای پشتیبانی از جوش فیوژن و اتصالات کابل ها در یک واحد و یونیت طراحی شده است. پچ پنل فیبر نوری (ترکیبی جوش فیوژن و پچ پنل) در قفسه و کشوی بالایی پنل ترمینه می شود، در قفسه و کشوی پایینی جای فیوژن ها قرار دارد این قابلیت اجازه می دهد از روبه رو به تمام خدمات دسترسی داشته باشیم. پنل های خالی موجود برای پر کردن موقعیت پانل استفاده شده است.پچ پنل فیبر نوری سری Signature
پچ پنل فیبر نوری سری Signatureیک راه حل ارائه می دهد که در آن شما می توانید پچ پنل فیبر نوری را به بسیاری از پنل های آداپتور فیبر نوری یا ماژول فیبر نوری که هرگز از قبل ارائه نشده است متصل کرده و به راحتی آن را با سیستم وفق دهید. این سری پچ فیبر پنل جدید طوری طراحی شده است که اجازه می دهد با وصل شدن طیف گسترده ای از کاربردهای فیبر و و همچنین نصب و راه اندازی ماژول های مختلف فیبر سازگاری داشته باشد. شما هم اکنون تنها و تنها فقط با تعویض یک قطعه می توانید به هر یک از این حالات تنظیم دست یابید. طراحی منحصر به فرد به پنل های اصلی اجازه می دهد تا کابل فیبر نوری، ایمن و بدون مانع و بدون به خطر انداختن شعاع خمش مسیر به آسانی اجرا شود.پچ پنل فیبر نوری LGX
پچ پنل فیبر نوری LGX رک مونت پچ پنل هایی می باشند که برای پشتیبانی از کاست هایی که به هم متصل هستند طراحی شده اند. این نوع پچ پنل راه حل های اتصال فیبر ظرفیت بالا را ارائه می دهد. پچ پانل LGX دارای سخت افزار نصب جهانی برای نگهداری کاست LGX که در آن جا اتمام یافته و ترمینه شده است می باشد. این کار عملکرد فضای شبکه را حداکثر می کند در حالی که در زمان نصب و راه اندازی هم صرفه جویی می کند.
پچ پنل های فیبر موجود در فروشگاه ISGی شبکه
منبع:geekboy
ttttttttttttttttttttttt
انواع پچ پنل
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
انواع پچ پنل شامل پنل های اترنت یا مسی، پنلهای فیبرنوری، پنلهای POE است. پچ پنل جزو تجهیزات پسیو شبکه یک قطعه سخت افزاری است که تعدادی پورت برای اتصال کابل های LAN یا فیبر نوری، روی آن قرار گرفته اند. یک Patch Panel میتواند بسیار کوچک (با تنها چند پورت) یا بسیار بزرگ (با تعداد زیادی از پورتها) باشد. این ابزار، میتواند دستگاه های مختلف IT را به یکدیگر، متصل کند. برای استفادهی راحتتر از شبکه و آسان شدن اعمال تغییرات در آن، تجهیزاتی مثل پچ پنل ساخته شدند که بسیار پرکاربرد هستند. در هنگام خرید پچ پنل باید به ساختار (ماژولار یا غیرماژولار بودن آن)، تعداد پورت ها، ابعاد و اندازه، نوع دستگاه، ماهیت ساختار، دقت به هماهنگی تمامی تجهیزات شبکه از نظر ساختار و ماهیت توجه کنید.
معرفی انواع پچ پنل
این ابزار دارای دو قسمت کلی، بدنه اصلی و کیستون است. کیستون شبکه در برخی از مدل های پچ پنل از قبل نصب شده است و در برخی دیگر باید بطور جداگانه تهیه شود. در هنگام خرید پچ پنل به ابعاد و اندازه، تعداد پورت های آن، نوع و گروه و ساختار پچ پنل توجه کنید. قیمت پچ پنل ها نیز با توجه به نوع گروه، نوع کابل و روکش متفاوت می باشد. پچ پنل قطعهای ضروری نیست ولی وجودش به مدیریت بهتر شبکه و از بین بردن دردسرهای احتمالی کمک زیادی میکند. به پچ پنل patch bay ، patch field یا patch jack هم گفته می شود. وظیفه اصلی آن مانند یک تابلوی ایستا بوده و به صورت یک جعبه تقسیم در محیط به انتقال آسان دادهها کمک میکند. همین مورد موجب شده است تا پچ پنل به عنوان یکی از اجزای اصلی شبکه شناخته شود و استفاده از آن به نوعی ضروری به حساب آید.
زمانی که کاربران شبکه افزایش یافته و شبکه گسترش می یابد کاربرد پچ پنل مشخص می شود. پچ پنل اتصال دستگاه های مختلف به سرور مرکزی را آسان تر می کند و مانع از شلختگی کابل ها می شود. Patch Panel ها قابلیت اتصال خطوط ورودی و خروجی در شبکه را دارند. کابل های شبکه همان پورت ها و خطوط داخلی هستند و پچ کورد نیز به خروجی تجهیزات متصل میشود. با توجه به ضرورت استفاده از نوع پنلها میتوان از اتصال مستقیم ایستگاههای کاری با کابلهای شبکه جلوگیری نمود. در زیرساخت یک دیتاسنتر معمولی، پچ پنل ها غالبا در یک محفظهی مخصوص سیم (wiring closet) قرار میگیرند تا بتوان rack ها را به هم متصل نمود. هر rack حداقل شامل یک پج پنل است که قسمت انتهایی آن به قسمت انتهایی rack بعدی متصل است.از مزایای پچ پنل می شود به سهولت در اضافه کردن دستگاه های جدید به شبکه، کابل ها به صورت منظم قرار میگیرند و کاسته شدن از شلوغی شبکه، آسان تر شدن تعمیر و نگهداری شبکه در هنگام استفاده از پچ پنل اشاره کرد. فشار دادن کابل ها به سمت پایین و به سمت patch panel، باعث استهلاک مکانیکی شده و هزینه زیادی در بر دارد. اگر کابل از دیوار یا سقف مستقیما به پورت سوییچ وصل میشد، آن وقت پورت باید جدا و یا متصل میشد. هنگامی که کاربر خواستار اتصال دستگاه های مختلف مختلفی مانند مودم، روتر و غیره به یک ایستگاه کاری است، به جای اتصال مستقیم میتوان از پچ پنل مناسب آن شبکه استفاده کرد. در صورت این استفاده عیب یابی و تعمیر تجهیزات و کابل ها در آینده آسان تر خواهد شد. در زمانی که پچ پنل ها از شبکه LAN پشتیبانی میکنند، توانایی اتصال دستگاه به یکدیگر و حتی خطوط خارجی نیز وجود دارد.
یکی از مهم ترین ویژگی های پچ پنل ماژولار بودن آن است. ماژولار بودن به ما این قابلیت را میدهد که از کیستون های مختلفی روی پچ پنل استفاده کنیم و اگه یکی از این کیستون ها خراب شود نیازی نیست کل پچ پنل تعویض شود و فقط کیستون را از پچ پنل خارج میکنیم و یک کیستون سالم جایگزین آن میکنیم. پچ پنل های غیر ماژولار با یک نوع کیستون طراحی شدند و این کیستون ها قابل تعویض نیستند. در پچ پنل های ماژولار می توان چندین نوع پورت با انواع مختلف مانند SFTP ،UTP و STP، FTP و … و گروه های Cat5 , Cat5e , Cat6 و انواع پورت های فیبر نوری Multi mode و Single Mode را در کنار هم قرار داد. پچ پنل غیرماژولار در انواع Cat5e و Cat6 و با تعداد پورتهای ۱۶ ، ۲۴ ، ۳۶ و ۴۸ ساخته می شوند. در صورت وجود خرابی در هر پورت فقط همان کیستون تعویض می شود و نیازی به تعمیر یا جداسازی کامل پچ پنل نمی باشد.
انواع پچ پنل ، دسته بندی
پج پنل یکی از معدود اجزای شبکه های کابل کشی مس و فیبر میباشد که تقریبا همه ی شبکه های مشاغل از پچ پنل برای کابل کشی استفاده میکنند. مزیت استفاده از پچ پنل این است که امکان نظارت دستی، تست، سوئیچینگ، مسیریابی و سایر تعمیرات را به سرعت انجام می دهد زیرا کابل ها به پشت پنل نصب می شوند و ساخته شده اند که تغییرات زیادی را انجام دهند. بر اساس استاندارد های مختلف، پچ پنل ها انواع مختلفی دارند. پچ پنل های 48 پورت، 24 پورت و 12 پورت که بر اساس تعداد پورت ها دسته بندی می شوند و به طور خاص تر بر اساس نوع کابل شبکه به Cat 5E، Cat 6، Cat 6A و Cat 7 تقسیم بندی می شود. پچ پنل ها معمولا به رک های شبکه (چه در بالا چه در پایین سوئیچ های شبکه) متصل می شوند و 1U یا 1.75 اینچ فضا را اشغال می کنند.پنل های فیبر نوری در سه مدل مختلف تولید شده و در بازار عرضه میشوند؛ پنل فیبر نوری استاندارد: برای بارگذاری این نوع پچ پنل باید از یکی از آداپتورهای LC یا SC یا MTP استفاده شود. در واقع ای نوع پنل فیبر نوری به عنوان یک میانجی بین کمربند اصلی شبکه و کابل ها شناخته میشود. پنل فیبر نوری Breakout: این نوع پنل برای کابل کشی با چگالی بسیار بالا طراحی شده است. کابل کشی های شبکه ۴۰G-10G و ۱۰۰G-25G به صورت اختصاصی با استفاده از پنل فیبر نوری Breakout انجام میشود. پنل فیبر نوری ماژولار: از مهمترین انواع پنل های فیبر نوری پنل ماژولار و پنل آداپتور چند رسانهای هستند. از پنل فیبر نوری ماژولار برای مدیریت کابل کشی به صورت افقی استفاده میکنند و آداپتور چند رسانه ای برای تبدیل کردن پنل آداپتور شبکه با چگالی بالا کاربرد دارد.
دسته ی دیگر پچ پنل ها POE است که با استفاده از پنل های POE دیگر نیازی به تأمین منبع برق جداگانه برای دستگاه های شبکه نیست. در صورت استفاده از پچ پنل، برق دستگاه های شبکه از طریق کابل های تأمین میشود. اگر از پچ پنل های PoE استفاده کنید دیگر نیازی نیست که نگران تامین برق باشید. زیرا این نوع از پچ پنل توانایی این مسئله را دارد که برق مورد نیاز قطعات را تامین کند. تعداد پورت این پچ پنل ها 12 پورت، 16 پورت، 24 پورت، 32 پورت، 48 پورت است. این پچ پنل ها اکثراً از وزن کمی برخوردار هستند و اندازه آن ها 1U است. که این اندازه این امکان را در اختیار شما قرار میدهد تا بتوانید به راحتی آن را در رک استاده یا رک دیواری قرار دهید. پچ پنل هایی که در دسته بندی CAT6 قرار دارند از سرعت و پهنای باند بیشتری نسبت به پچ پنل های CAT5 برخوردار هستند.
پنل های اترنت خود به دو دسته دیگر تقسیمبندی میشوند؛ پنل اترنت Cat5e/Cat6: همان طور که از اسم این پنل نیز مشخص است از آن برای کابل ها مسی محافظت شده از نوع Cat5e یا Cat6 استفاده میشود. پنل اترنت Keystone: از این پنل برای طراحی های شبکه استفاده میکنند. در زمانی که کاربر مطمئن نیست کدام یک از این دو Patch Panel برای استفاده در شبکه آن کارآمد هستند بهتر است از پنل اترنت Keystone استفاده کند تا بعدها بر اساس نیازهای خود، یک اتصال ترکیبی را ایجاد کرد. به پچ پنل اترنت پچ پنل مسی نیز گفته می شود، اتصالات اترنت درون یک شبکه محلی را به هم مرتبط می سازد. کابل های Cat5e، Cat6 و Cat6a انواع مختلفی از آن را تشکیل می دهند. پچ پنل به شما قابلیت انعطاف پذیری میدهد و از نیاز به راه اندازی مجدد کابل ها یا تعویض مکان تجهیزات اطراف (در صورت خرابی با تغییر) جلوگیری میکند.
بررسی پچ پنل
پچ پنل ها می توانند بخشی از یک شبکه محلی باشند به همین علت یک از تجهیزات شبکه نامیده می شوند که در آن چندین کامپیوتر را به یکدیگر و دنیای خارج متصل می کنند. در کنار آن، شبکه های LAN به شبکه های دیگر یا اینترنت اجازه می دهند تا به پورت متصل شوند. پچ پنل ها برای مدیریت چندین پورت شبکه برای اتصال خطوط خروجی و ورودی مانند شبکه های محلی، سیستم های الکتریکی، ارتباطات و الکترونیک طراحی شده اند. با وصل کردن پچ کوردها می توان مدارها را به پچ پنل اضافه کرد. اگر به دنبال راه حلی با تعمیر و نگهداری کم هستید، پچ پنل یک جک ورودی را ارائه می دهد. شما معمولاً این پنل ها را در مکان هایی پیدا خواهید کرد که برای اتصال تجهیزات به چندین کابل نیاز است. مزایای استفاده از پچ پنل عبارت است از کاهش به بهم ریختگی فضای فیزیکی، ارزان بودن و عدم نیاز به کابل، آسان تر بودن وظایف تعمیر و نگه داری.
دو نوع پچ پنل تلفن و شبکه در بازار تجهیزات شبکه وجود دارد. پچ پنل تلفن معمولا طبقهبندی Cat3 دارد که به معنای استفاده از کیستون های Cat3 است. این کیستون ها معمولا کیستون های تلفن اند که با کابل ها و سیم های تلفن سازگار هستند. این نوع پچ پنل معمولا از نوع utp است. مهمترین تفاوت پچ پنل و سوئیچ این است که سوییچ در دستهی تجهیزات اکتیو شبکه و پچ پنل در دستهی تجهیزات پسیو شبکه قرار دارد. وجود سوییچ در شبکه الزامی و ضروری است اما بودن پچ پنل ضرورتی ندارد. پچ پنل تنها یک رابط است که اتصالات را در شبکه تسهیل میکند اما سوییچ میتواند دستگاه های شبکه را به اینترنت داخل شبکه، متصل کند. پچ پنل یک واحد ترمینالی از پورت های شبکه است که در کنار یکدیگر متمرکز شدهاند.
پچ پنل عمدتا از آنها برای سازماندهی کابل ها و مرتب نگه داشتن کابل ها استفاده می کند. پچ پنل این قطعه در داخل رک نیز قرار میگیرد و در ساختمان سازی نیز به هنگام کابل کشی تعدادی سوکت شبکه تعبیه میگردد. پچ پنل در قسمت انتهایی کابلهای شبکه و تجهیزات قرار دارد. تجهیزات شبکه همان سوئیچ، هاب و روتر است. یکی از نقش های عمده ی پچ پنل متصل کردن کابلهای شبکه به واسطه آن به تجهیزات شبکه است. پچ پنل انتهای آزاد هر کابل را به تجهیزات مد نظر متصل میکند. پچ پنل وسیله ای است که گسترش زیرساخت های کابل کشی شبکه را تسهیل می کند.
ttttttttttttttttttttttt
پچ پنل چیست
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
پچ پنل چیست سوالی است که ذهن خیلی ها را درگیر کرده است. این وسیله در انتهای مسیر کابل شبکه ها قرار گرفته و کار اتصال کابل شبکه به تجهیزات دیگر مثل سوییچ، روتر و … را انجام می دهد. در واقع به جای اینکه پریزهای شبکه و هر تجهیز دیگر مستقیما به این تجهیزات متصل شوند به پچ پنل متصل شده و این دستگاه وظیفه ارتباط نودها را با سایر تجهیزات بر عهده میگیرد. همچنین این قطعه نظم خاصی را در اجرای شبکه ساختمان به وجود می آورد.
پچ پنل چیست
پچ پنل چیست؟ برای راه اندازی شبکه به تجهیزات مختلفی نیاز است که یکی از این تجهیزات پچ پنل می باشد. پچ پنل در یک شبکه محلی (LAN) یک مجموعه سخت افزاری نصب شده است که حاوی پورت هایی است که برای اتصال و مدیریت کابل های LAN ورودی و خروجی استفاده می شود. یک پچ پنل راهی برای سازماندهی تعداد زیادی کابل فراهم میکند و امکان اتصال انعطاف پذیر به سختافزار شبکه واقع در مرکز داده یا کمد دسترسی یا سیمکشی را فراهم میکند. پچ پنل ها با نام های Patch bay، patch field یا jack field نیز شناخته می شوند.
رایج ترین نوع پچ پنل در شبکه سازمان استفاده می شود. علاوه بر استفاده در شبکه های محلی سازمانی، پچ پنل ها معمولاً در زمینه های صوتی، رادیویی و تلویزیونی قدیمی نیز استفاده می شوند. مجموعه سخت افزاری پچ پنل شامل پورت های خالی در یک طرف و یک نقطه پایان در طرف دیگر است. پانل ها را می توان در قفسه های استاندارد صنعتی 19 یا 23 اینچی نصب کرد. کابل هایی که در سرتاسر یک ساختمان یا محوطه دانشگاه اجرا می شوند را می توان نظم داد، برچسب گذاری کرد و سپس به سخت افزار شبکه وصل کرد.پورت های پچ پنل به گونه ای پیکربندی شده اند که کابل های مسی، فیبر نوری یا کواکسیال و جفت تابیده را در مرکز داده یا کمد سیم کشی قرار می دهند. در یک شبکه سازمانی، یک پچ پنل به عنوان نوعی تابلوی برق ثابت عمل میکند که از کابلها برای اتصال کامپیوترهای شبکه در یک شبکه LAN و به خطوط خارجی، از جمله اینترنت یا سایر شبکههای گسترده استفاده میکند. برای اتصالات اترنت با جفت پیچ خورده، پچ پنل ها از اتصالات RJ-45 استفاده می کنند. در واقع سوئیچی بر روی کابل قرار می گیرد و بعد کابل بروی کیستون های نصب شده بر روی پچ نل متصل می شود.
قطعه ای مستطیل شکل است که دارای پورت هایی بر روی خودش است و در رک نصب می شود. به منظور نظم دهی به کابل های ورودی و خروجی مورد استفاده قرار می گیرد. پچ پنل به عنوان یک رابط، بین کابل شبکه و تجهیزات دیگر می باشد. پچ پنل ها با ساده کردن سازماندهی کابل ها و اتصالات، راه بسیار خوبی برای بهبود مدیریت شبکه شما هستند. حتی این امکان را برای شما ایجاد می کنند که کابلها و دستگاههایی که در هر زمان به چه شبکهای متصل هستند را تغییر دهید. به طور کلی پچ پنل ها برای مدیریت کابل ها، پچ کورد و دیگر اتصالات کاربرد دارند.
پچ پنل چیست و انواع آن
پچ پنل چیست و به چه انواعی تقسیم می شود؟ اساساً با توجه به کابل های متصل شده، پچ پنل به انواع اترنت و پچ پنل فیبر نوری و POE تقسیم می شود. پچ پنل اترنت که به آن پچ پنل مس نیز می گویند، اتصالات داخلی را برای برنامه های اترنت در شبکه محلی فراهم می کند. پچپنلهای اترنت انواع مختلفی دارند که از میان آنها پچکابل Cat5e، پچکابل Cat6 و پچکابل Cat6a معمولاً در کابلکشی شبکه استفاده میشوند. در مورد پورت های پچ پنل مسی نیز می توان گزینه های مختلفی مانند 24 پورت و 48 پورت را پیدا کرد. پچ پنل مسی به دو نوع با کیستون (Loaded) و بدون کیستون (Unloaded) تقسیم می شود.پچ پنل فیبر نوری، شاخه دیگر پچ پنل شبکه است که برای سازماندهی کابل های فیبر طراحی شده است. مشابه با پچ پنل های اترنت، پچ پنل های فیبر نوری نیز در طرح هایی مانند انواع آداپتور، انواع فیبر و تعداد فیبر متفاوت هستند. به طور معمول، پچ پنل فیبر نوری معمولاً به عنوان پچ پنل فیبر رک یا پچ پنل دیواری استفاده می شود که برای پچ پنل اترنت نیز اعمال می شود. پچ پنل های POE برای تلفن های IP، انتقال صوت در بستر شبکه و دوربین مدار بسته از آن استفاده می شود. مورد استفاده قرار میگیرند. در داخل رکها جای گرفته و با اشغال کمترین فضای ممکن، از طریق دو زوج سیم برق مورد نیاز تجهیزات را فراهم می کند.
پچ پنل چیست، پچ پنل ها معمولاً در رک های شبکه نصب می شوند، چه در بالای سوئیچ های شبکه و چه در زیر. آنها معمولاً از 1U تا 2U از فضای قفسه استفاده می کنند. 1U معادل 1.75 اینچ فضای عمودی روی قفسه است. پچکوردها پورتهای پچ پنل را به پورتهای سوئیچ شبکه، تبادل شاخه خصوصی صوتی یا میکسرهای دیجیتال AV متصل میکنند که اتصالات پورت دائمی را به سوییچ ایجاد میکند که در حین جابجایی، اضافهها و تغییرات (MAC) قطع نمیشود.
پچ پنل چیست و مزایای آن
پچ پنل چیست، یک پچ پنل از یک پچ کورد، نوعی کابل جامپر، برای ایجاد هر اتصال متقابل بین پچ پنل پایان یافته و دستگاه شبکه، مانند سوئیچ اترنت، روتر یا فایروال استفاده می کند. پچ پنل با جابجایی کابل های پچ بین دستگاه های شبکه، تنظیم مجدد مدارها و دستگاه ها را آسان می کند. شرکت ها و سایر سازمان ها اغلب پچ پانل ها را در کمدهای سیم کشی قرار می دهند که اتاق های کوچکی هستند که در آن شبکه و سایر اتصالات الکتریکی ایجاد می شود. برای ارتباطات صوتی قدیمی، مانند دستگاه های فکس آنالوگ، معمولاً از پچ پنل های دو یا چهار سیمه با استفاده از اتصالات RJ-11 استفاده می شود.
از مزایای مهم پچ پنل ها این است که با وجود پچ پنل در شبکه، تعویض و تعمیر کابل ها برای تکنسین های فناوری اطلاعات بسیار آسان تر انجام شده و برای پاک کردن و شناسایی کابل ها به صرف زمان بالایی نیاز نیست که این باعث صرفه جویی در زمان می شود. می توان کابل ها را به شیوه ای مرتب و منظم سازماندهی کرد بدون اینکه کابل کشی نامرتبی ایجاد شود و در اشغال فضا صرفه جویی شود. با وجود پچ پنل می توانید به راحتی دستگاه های جدیدی را به سیستم اضافه کنید.استفاده از پچ پنل نیازی به صرف هزینه اضافی برای تعمیر، مدیریت و گسترش شبکه در آینده ندارد و این قطعا کاهش هزینه را به همراه دارد. از طرفی پچ پانلها چون که فقط برای نظم دهی و آسان کردن انتقال داده بین تجهیزات می باشند و دستگاه های پیچیده و هوشمند نیست پس بسیار ارزان هستند. پچ پنل ها بر اساس تعداد پورت انواع مختلفی دارند مثل 48 پورت، 12 پورت، 24 پورت که از پر استفاده ترین پچ پنل ها می باشند. شما عزیزان میتوانید جهت تهیه محصول پچ پنل و گوشی ویپ به فروشگاه آنلاینISG مراجعه نمایید.
ttttttttttttttttttttttt
راهنمای انتخاب پچ پنل
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
پچ پنل فیبر نوری وسیلهایست که فیبرهای نوری در آن قرار میگیرند، با این کار هم کابلها در برابر خطرات احتمالی محافظت میشوند و هم باعث ایجاد نظم در دیتاسنتر خواهد شد. پچ پنل فیبر نوری باعث میشود که تکنسینها به راحتی به کابل کشی ساختمان دیتاسنتر بپردازند و زمان کمتری برای این کار صرف کنند. همچنین پچ پنل فیبر نوری باعث خاتمه دادن به کابلهای فیبر نوری شده و امکان دسترسی به این کابلها را فراهم میکند. انتخاب پچ پنل امری مهم تلقی میشود.پچ پنل در انتهای مسیر کابل شبکهها قرار میگیرد و وظیفه اتصال کابل های شبکه به سایر تجهیزات مانند سوییچ، روتر و … را بر عهده دارد. به عبارت دیگر به جای اینکه نودهای شبکه (پریزهای شبکه یا هر کاربر) مستقیما به این تجهیزات متصل شوند به این وسیله متصل شده و این دستگاه وظیفه ارتباط نودها را با سایر تجهیزات بر عهده میگیرد.امروزه پچ پنلهای مختلفی وارد بازار شده اند و با توجه به نیاز شبکه باید نوع این پچ پنلها به درستی انتخاب شود. در این مقاله قصد داریم به معرفی نکاتی که برای انتخاب پچ پنل مناسب به شما کمک میکند بپردازیم. توضیح پچ پنلپچ پنل قطعه ای مستطیلیست که روی آن به تعداد مشخصی پورت شبکه وجود دارد. مثل 24 پورت ، 48 پورت و غیره در هنگام کابلکشی در هر بخشی از ساختمان چندین سوکت شبکه قرار میگیرد که ممکن است ابتدای امر استفاده نشود و کاربری از طریق آنها به شبکه متصل نباشد.در هر صورت باید این امکان باشد تا در هنگام افزایش کاربران، این سوکتها را وارد مدار شبکه کرد. متخصصان کابلکشی برای حل این مشکل از پچ پنل استفاده میکنند یعنی تمام کابلهایی که به سوکتها متصل هستند را در یک نقطه که مرکز قرار گیری رک است، جمع آوری و آنها را وارد پچ پنل کرده و شماره گذاری میکنند تا در صورت لزوم هر سوکتی را که میخواهند با یک کابل کوچک شبکه به سوئیچ متصل کنند.مواردی که بررسی آنها به انتخاب یک پچ پنل خوب و مناسب کمک میکند عبارتند از:پچ پنلهای Loaded در مقایسه با پچ پنل های Unloadedپچ پنلهای Loaded به صورت پیش فرض دارای آداپتور و نوار کاست هستند؛ اما در پچ پنلهای Unloaded هیچ چیزی وجود ندارد و خالیست. در پچ پنلهای Loaded کانکتور های LC و MTP به صورت ثابت نصب شده اند و در صورتی که با هر گونه آسیب یا خرابی مواجه شوند امکان تعویض وجود ندارد و باید کل پچ پنل را عوض کنید. در عوض در پچ پنلهای Unloaded امکان تعویض پورتها وجود دارد و نسبت به نوع Loaded از انعطاف بیشتری برخوردار هستند. اما خرید و نصب برخی کانکتورها به عهده خود کاربر هستند.اندازه پچ پنل بر اساس واحد یونیت رکبرای اندازه گیری پچ پنل از واحد یونیت رک استفاده می شود. یونیت رک واحدیست که به منظور اندازه گیری ارتفاع قطعات قابل نصب در رکهای 19 اینچ یا 23 اینچ ایجاد شده است. برای نمایش این ارتفاع از یک عدد به همراه نماد U و یا RU استفاده میشود و RU برای ظرفیتهای بالا به کار برده میشود. برای مثال 2U یا 4RU و به معنی 2 یونیت رک یا 4 یونیت رک است. توجه داشته باشید که اندازه رک باید با توجه به تجهیزات رک مونت مورد نیاز شما انتخاب شود.ظرفیت پورتیکی از مهمترین مواردی که در هنگام خرید پچ پنل باید مورد توجه قرار بگیرد، ظرفیت آن است. پچ پنلهای معمولی 1RU دارای 48 پورت هستند و در صورتی که به ظرفیت بیشتری نیاز باشد کمی میتوان از پچ پنلهای 1RU با ظرفیت 96 پورت یا 144 پورت استفاده کرد. در اکثر دیتاسنترها به پچ پنل هایی با ظرفیت بالا نیاز دارند به همین علت این نوع پچ پنلها روز به روز در حال گسترش هستند.استفاده بیشتر از پچ پنل هایی که ظرفیت بالاتری دارند:در حال حاضر اکثر افراد به دنبال راه اندازی شبکههایی با سرعت بالا هستند و به همین علت لازم است از پچ پنلهایی با ظرفیت بیشتر مانند پچ پنل MPO / MTP استفاده کنند. این پچ پنلها امکان کابل کشی از سوئیچ تا پچ پنل را از طریق یک پچ کورد فراهم میکنند و به دلیل فضای بیشتری که برای نگهداری کابلهای فیبر نوری در اختیار میگذارند، در دیتاسنتر هایی با حجم کابل بالا بسیار مناسب هستند. به طور کلی این پچ پنلها به سادگی نصب میشوند و در زمان و هزینه صرفه جویی میکنند، همچنین باعث ایجاد نظم در شبکههایی با تراکم بالای کابل کشیها خواهند شد. نتیجه گیریبا توجه به موارد ذکر شده در این مقاله، برای حفظ امنیت و ایجاد نظم در شبکه، لازم است که کابلهای فیبر نوری در محفظهای به نام پچ پنل فیبر نوری قرار بگیرند. پچ پنل فیبر نوری طبق نیازهای شبکه انتخاب میشود و برای انتخاب یک پچ پنل مناسب باید پارامترهایی مثل Loaded یا Unloaded بودن پچ پنل، اندازه یونیت رک، تعداد پورتها و … را بررسی کرد ( مانند پچ پنل 24 پورت لگراند ). در شبکههایی با پهنای باند بالا بهتر است که از پچ پنلهایی با ظرفیت بیشتر استفاده شود.
ttttttttttttttttttttttt
آشنایی با پچ پنل شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
در زمان ایجاد شبکه برای مراکز داده، دفاتر یا خانهها، اغلب باید با کابلهای زیادی سر و کار داشته باشیم. بهترین روش برای اتصال کابلها به دستگاههای مختلف شبکه، استفاده از پچ پنل شبکه میباشد. با این وجود، همچنان بعضی از افراد فکر میکنند که این کار اضافی است و از مزایای پچ پنل شبکه بیاطلاع هستند. بنابراین، در این مقاله به معرفی کامل پچ پنل شبکه و مزایای آن میپردازیم و در این باره نکاتی را به شما ارائه میدهیم. پس اگر میخواهید با پچ پنل شبکه آشنا شوید تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید.معرفی پچ پنل شبکه:همانطور که میدانید این روزها، ساختار اغلب ارتباطات شبکه به صورت بیسیم است. اما در حال حاضر، برای داشتن اینترنتی قوی، یک شبکهی سیمی پیشنهاد میگردد. شبکهی سیمی به شما این امکان را میدهد تا از اینترنتی با سرعت بالا برخوردار شوید. پچ پنل یکی از ابزارهایی است که در شبکههای سیمی از آن استفاده میشود.پچ پنل در اصل مجموعهای از پورتها در یک پنل میباشد. هر پورت از طریق یک کابل پچ به پورت دیگری که در جای دیگری از ساختمان شما قرار دارد متصل میشود.درواقع، پچ پنل شبکه یک مجموعهی سخت افزاری غیرفعال با پورتهای متعدد برای اتصال و مدیریت کابلهای ورودی و خروجی است که باید به سخت افزار شبکه متصل گردد. پچ پنل، معمولاً به رکهای شبکه در بالا یا پایین سوئیچها یا سرورهای شبکه متصل میشود. پچ پنلها از انواع گوناگونی برخوردار هستند.به طور کلی، دو نوع پچ پنل در زیرساختهای معمولی مرکز داده بر اساس کابلهایی که با آنها کار میکنند وجود دارد: پچ پنلهای فیبر نوری و پچ پنلهای اترنت. هر دوی آنها در طرحها، پیکربندیها یا تعداد پورتهای مختلف موجود میباشند. پچ پنلها، متناسب با نیازهای مختلف کابلکشی شبکه، قابلیت سفارشیسازی را دارند.مزیت اصلی استفاده از پچ پنلها، بهبود سازماندهی و مدیریت آسانتر شبکهی سیمی است. در زمان طراحی پچ پنل، تمرکز اصلی، مدیریت کابل میباشد. به عنوان مثال: با استفاده از یک پچ پنل، میتوانید به راحتی به همهی کابلها دسترسی یابید. با متمرکز کردن کابلها در یک مکان، پچ پنلها عملیات انتقال، افزودن یا تغییر معماریهای پیچیدهی شبکه را برای مدیران شبکه آسانتر مینمایند. لازم به ذکر است که در یک محیط تجاری، پچ پنلها راه هوشمندی برای انتقال سریع خطوط ارتباطی از دفتری به دفتر دیگر هستند.مزایای استفاده از پچ پنل شبکه:در صورت استفاده از پچ پنل شبکه، دیگر نیازی نخواهد بود که کابل های اترنت را از هر دستگاه، مستقیماً به سخت افزار مرکزی متصل نمائیم. همچنین اگر از پچ پنل شبکه استفاده شود، هر بار که میخواهیم شبکه یا کابلکشی را برای دستگاههای بیشتری پیکربندی نمائیم، پیدا کردن کابلهای مناسب، جدا کردن آنها و وصل کردن آنها به دستگاههای جدید برای ما دشوار نخواهد بود. در ادامه به مزایای بیشتر پچ پنلها اشاره مینمائیم. از جمله:سهولت در مدیریت و شناسایی کابلها:استفاده از پچ پنل شبکه منجر خواهد شد تا سیستم کابل کشی مرتب و منظم پیش برود. این محصول از درهم و برهم شدن کابلها جلوگیری میکند. علاوه بر این، درگاههای پچ پنلها اغلب برچسب گذاری میشوند. این برچسبگذاری به ما امکان میدهد تا تشخیص دهیم که کدام کابل از کجا آمده است.پیکربندی مجدد و عیب یابی آسان:سوئیچها یا سرورها با ایجاد تغییرات کوچک در کابلکشی، مختل نمیشوند. زیرا، همهی کابلها در پچ پنل شبکه خاتمه مییابند، علاوه بر آن، این تغییرات را میتوان به راحتی و به سرعت انجام داد. برچسبگذاری پورتها نیز باعث خواهد شد تا یافتن کابلهایی که نیاز به آزمایش، تعویض یا عیبیابی دارند، آسانتر صورت گیرد.کاهش خطر قطع برق:همانطور که همه میدانیم، هنگام افزودن یا حذف سخت افزار شبکه، خطر آسیب دیدن کابلهای اطراف وجود خواهد داشت. با این حال، استفاده از پچپنلهای شبکه میتواند خطر قطعیهای برنامهریزی نشده را تا حد زیادی کاهش دهد، زیرا افزودن و حذف کابلها بدون دست زدن به سختافزار اصلی آسان میشود.پچ پنل شبکه چگونه کار میکند؟پچ پنلها چندین پورت شبکه را برای اتصال خطوط ورودی و خروجی با هم ترکیب میکنند، از جمله آنهایی که برای شبکههای محلی، الکترونیک، سیستمهای الکتریکی و ارتباطات هستند. وقتی پچ پنلها بخشی از یک LAN باشند، میتوانند رایانهها را به رایانههای دیگر و به خطوط بیرونی متصل نمایند. این خطوط به نوبهی خود به شبکههای محلی اجازه خواهند داد که به شبکههای گسترده یا به اینترنت متصل شوند. برای مرتب کردن مدارها با استفاده از پچ پنل، کافی است پچ کوردهای مناسب را وصل و جدا نمائید. مشکلات عیبیابی با وجود پچ پنلها نیز ساده میشود، زیرا آنها یک مکان واحد را برای همهی جکهای ورودی ارائه میدهند. آنها اغلب در صنایعی استفاده میشوند که به تجهیزات صوتی گسترده نیاز دارند؛ زیرا برای اتصال دستگاههای مختلف به خوبی کار میکنند.مس یا فیبر:پچ پنلها میتوانند بخشی از شبکهها با کابل فیبر یا مس باشند. در حالی که فیبر بسیار سریعتر از مس است. متخصصان شبکه در مورد اینکه آیا تفاوت مواد ساختاری در عملکرد پچ پنلها تأثیر دارد یا خیر، اختلاف نظر دارند. نقش اصلی این محصولات هدایت ترافیک سیگنال به جای حرکت سیگنال با سرعت مورد نیاز است. با این حال، شکی نیست که پانلهای فیبر هزینهی بیشتری را متحمل میشوند. در نهایت، همهی پچ پنلها تابع استانداردهای یکسانی هستند که رتبهبندی سیگنال و سرعت عملکرد سایر اجزای شبکه را ارائه میدهد.پورتهای پچ پنل شبکه:همه چیز دربارهی پورتهاست. پورتها جزء اصلی پچ پنلها هستند، زیرا نقاط ورود و خروج فیزیکی را برای دادهها فراهم میکنند. اکثر پچ پنلها 24 یا 48 پورت میباشند. با این حال، پانلها میتوانند شامل 96 پورت باشند و برخی از نسخههای تخصصی به 336 یا بیشتر میرسند. چانچه نقصی در پورتی رخ دهد، تنها همان پورت مربوطه از فعالیت باز میماند و سایر تجهیزات شبکه که به پورتهای دیگر متصل هستند، میتوانند به فعالیت خود ادامه دهند.سخن آخر:امید است که این محتوا برای شما کاربردی بوده باشد. ما در بهروزرسانیهای آینده، اطلاعات گستردهتری از پچ پنل شبکه را در اختیارتان قرار خواهیم داد. پس منتظر محتواهای بعدی ما باشید. شما میتوانید نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در دیدگاه این محتوا با ما به اشتراک بگذارید و برای خرید پچ پنل شبکه (پچ پنل 24 پورت لگراند) با کارشناسان ما در بخش فروش تماس بگیرید.
ttttttttttttttttttttttt
آموزش اتصال پچ پنل به سوئیچ
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
فهرست این مقاله به شرح زیر میباشد:شرح پچ پنل و کاربرد آن.مزایای استفاده از پچ پنل.نصب سوئیچ شبکه.آموزش اتصال پچ پنل به سوئیچ.اگر موضوعات ذکر شده برای شما کاربردی میباشد در ادامه با ما همراه باشید.پچ پنل و کاربرد آن:پچ پنل قطعهای سختافزاری محسوب میشود که از چندین پورت به وجود آمده است. هدف از به کار گیری پچ پنل، سازماندهی گروهی از کابلها است.به یاد داشته باشید که پچ پنلها از انواع گوناگونی برخوردار هستند. آنها میتوانند شامل تعداد کم یا تعداد زیادی پورت باشند. شما میتوانید از این قطعهی سختافزاری برای کابلهایی چون: RJ45، CAT 5، فیبر نوری وغیره استفاده نمائید.پچ پنلها برای مراکز داده و رکها به کار گرفته میشوند. آنها به خوبی کار اتصال دستگاههای IT را انجام میدهند.مزایای استفاده از پچ پنل:بهتر است قبل از آموزش اتصال پچ پنل به سوئیچ در ابتدا به مزیتهای استفاده از پچ پنل بپردازیم. استفاده از پچ پنل از مزایای زیر برخوردار است. از جمله:شناسایی:با رشد شبکه، پورتهای بیشتری در حال تبدیل شدن به یک روند برای پاسخگویی به تقاضای رو به رشد هستند. بنابراین، مدیریت کابل به یک ضرورت تبدیل شده است. در مواقعی که نیاز به آزمایش یا جدا کردن یک کابل خاص وجود دارد، میتوانید با برچسب گذاری برای هر پورت و شناسایی هدف، آنها را به راحتی در پچ پنل مورد نظر قرار دهید. علاوه بر این، برچسبها منجر به دستیابی به روشی منظم برای مدیریت کابل، به ویژه برای اتصالات کابل و اجزای نصب میشوند.عیب یابی:پچ پنل فرآیند عیبیابی مشکلات را آسانتر میکند؛ زیرا تمام جکهای ورودی را در یک طرف و جکهای خروجی را در طرف دیگر گروهبندی میکند. به عنوان مثال: هنگامی که صحبت از یک خطای اتصال با سوئیچ 24 پورت میشود، پچ پنل به تشخیص اینکه آیا خطا در سمت سوئیچ است یا سمت کابل کمک مینماید.به طور خلاصه، یک پچ پنل با ارائهی گزینههای مسیریابی راحت و انعطاف پذیر، سود زیادی برای مهندسان شبکه دارد. زیرا با استفاده از پچ پنلی که از پورتهای کافی برخوردار است میتوان کابلها را به راحتی مسیریابی، برچسب گذاری و نظارت کرد. اکنون در ادامه به توضیح نصب سوئیچ شبکه و سپس پچ پنل میپردازیم.نصب سوئیچ شبکه:در این قسمت شاید بد نباشد که در ابتدا توضیح مختصری را در مورد نصب سوئیچ بیاوریم و پس از آن به آموزش نحوهی اتصال پچ پنل به سوئیچ بپردازیم.سوئیچ شبکه در کجا باید نصب شود؟به یاد داشته باشید که زیرساخت فیزیکی IT شما یک سرمایه گذاری قابل توجه است. بنابراین، برای نصب سوئیچ باید مکانی را انتخاب نمائید که هفتهها و ماهها به راحتی به آن دسترسی داشته باشید. پس از نصب، هنگام رسیدگی به مشکلات شبکهی خود، سوئیچ و رک سرور یکی از اولین مکانهایی هستند که عیبیابی میکنید. مکان مورد نظر نیز باید دارای تهویهی بسیار خوبی باشد. این موضوع نه تنها برای جلوگیری از تجمع گرد و غبار و کثیفی ضروری است؛ بلکه محیط را خنک کرده و محیط خنک نیز برای عملکرد خوب تجهیزات الکترونیکی مساعد خواهد بود. به یاد داشته باشید که مکان سوئیچ باید در مرکز قرار گیرد. حداکثر طول کابل Cat5 بدون تکرار کننده 100 متر است. قرار دادن سوئیچ و پچ پنل خود در فاصله 100 متریِ همهی دستگاهها از نصب تکرارکننده یا سوئیچ دوم جلوگیری مینماید.از منبع تغذیهی کافی اطمینان حاصل کنید:همچنین باید مطمئن شوید که محل سوئیچ شبکهی شما به پریزهای برق نزدیک باشد. در همان رک سرور، ممکن است تعدادی دستگاه داشته باشید که به برق DC نیاز دارند. این موضوع همچنین میتواند شامل دستگاههای UPS (منبع برق بدون وقفه، برای محافظت از تجهیزات شبکه در صورت قطع برق) باشد.ایجاد و طراحی نقشه:شما باید بتوانید یک نقشهی دقیق از مکانهای دستگاه و فواصل بین سوئیچ و هر دستگاه را ایجاد نمائید. این موضوع در محاسبهی بودجهی کابل و شناسایی هرگونه مشکل دیگر نیز بسیار مفید خواهد بود. حتی میتوانید یک پورت پچ پنل برای هر دستگاه از قبل تعیین نمائید. مسائل کابل کشی را میتوان با استفاده از راه حلهای کابل کشی ساخت یافته نیز سادهتر نمود. سیستمهای کابل کشی ساختاریافته راه حلهای کابل و سوئیچ مدولار هستند که نیازهای منحصر به فرد دفتر شما را تأمین میکنند. اتخاذ این تصمیمات زودتر از موعد، میتواند نصب سریع و بدون مشکل تجهیزات شبکهی شما را تضمین نماید.آماده سازی کابل:اکنون که نقشهای را دارید که موقعیت سوئیچ و پچ پنل و مکان دستگاههای شما را نشان میدهد، میتوانید برای نیازهای کابل خود برنامهریزی کنید. شما میتوانید با اندازهگیری و آمادهسازی کابلها قبل از نصب، سرعت نصب را افزایش دهید. آماده کردن کابلهایی با طول مناسب از شل شدن بیش از حد کابل جلوگیری میکند. از قبل آماده نمودن کابلهای قطعشده نیز میتواند منجر به صرفهجویی در زمان نصب گردد. همچنین باید از نیازهای برق دستگاههای متصل به شبکهی خود آگاه باشید. آیا سوئیچ شما برق را از طریق اترنت فراهم میکند؟ اگر چنین است، به کابل هایی نیاز خواهید داشت که این عملکرد را ارائه دهند. از کابلها در حین نصب محافظت کنید:سوئیچ شبکه فقط به اندازهی کابلهایی که به آن متصل میشوند کارآمد و موفق خواهد بود. بنابراین، هنگام راهاندازی سوئیچ، اطمینان از اینکه کابلها به خوبی مراقبت میشوند، حیاتی است. در زمان نصب باید به خاطر داشته باشید که فقط میتوانید کابلها را حداکثر تا 4 برابر قطر کابل خم نمائید. پیچ خوردگی یا خم شدن بیش از حد کابلهای شبکه، عملکرد آن را مختل مینماید.سخت افزار خود را در رک نصب کنید:یک رک سرور برای کمک به شما در سازماندهی و دسترسی به سخت افزار شبکه خود طراحی شده است. بسیاری از رکهای شبکه محصور هستند، اغلب آنها دارای درهای مشبک هستند. این بدان معنا است که میتوانید آنها را قفل کنید و از دسترسی ناخواسته جلوگیری نمائید. با این حال، این امکان نیز فراهم است که هوا آزادانه به منطقهای که سخت افزار در آن قرار گرفته است، حرکت کند. هنگامی که سخت افزار شما در رک قرار گرفت، کابلهای داده برای اتصال آماده هستند.شناسایی کابل:در حین نصب یک سیستم، مدیریت کابل بسیار مهم است. باید هر دو سر کابلها را برچسب بزنید. برچسب زدن باید با نقشههای پورت مطابقت داشته باشد. برچسبها باید حرفهای و خوانا باشند. در صورت امکان باید از ماشین برچسب زنی استفاده گردد. سیستم برچسبگذاری باید مورد توافق همهی کسانی باشد که در آینده نیاز به استفاده از آنها دارند.اگر در آینده مشکلی برای سوئیچ شبکه پیش آید، یک مهندس باید بتواند هنگام عیبیابی آن، کابل را در پورت شبکه به سرعت شناسایی نماید.سیستمهای مدیریت کابل:سلامت کابلهای متصل به سوئیچ شبکهی شما بر طول عمر آنها تأثیر میگذارد. هنگام نصب، مطمئن شوید که از سیستمهای مدیریت کابل افقی و عمودی استفاده میکنید تا آنها را در جای خود نگه دارید. مدیریت کارآمد کابلها تضمین میکند که پرسنل به طور تصادفی به کابلهای سرگردان ضربه نمیزنند.اتصال سوئیچ و پچ پنل:به لطف کار سختی که در مراحل قبلی انجام دادید، اتصال پچ کابلهای شما باید نسبتاً آسان باشد. شما نقشهای از پورتها و دستگاهها را ایجاد کردهاید و به هر یک از آنها یک پورت در پچ پنل اختصاص دادهاید. از طول صحیح هر کابل اطمینان حاصل کردهاید. در نهایت باید پس از تصمیماتی که هنگام ایجاد نقشه پورت خود گرفتید، شروع به اتصال نمودن هر کابل به پچ پنل خود کنید.در ادامه به آموزش اتصال پچ پنل به سوئیچ میپردازیم.آموزش اتصال پچ پنل به سوئیچ :در این بخش نحوهی اتصال پچ پنل 24 پورت برای سوئیچ 24 پورت را مثال میآوریم.در زیر دستورالعملهایی به صورت گام به گام برای نحوهی اتصال پچ پنل به سوئیچ آورده شده است.مرحلهی 1:پچ پانل 24 پورت و سوئیچ 24 پورت را در رک مورد نظر نصب نمائید.مرحلهی 2:کابلهای اترنت را از محل جک خود در اتاق کامپیوتر اجرا کنید. هر کابل از یک جک دیواری میآید که نصاب، آن را در دیوار قرار داده است. همهی آنها از طریق یک سوراخ کوچک به کمد سیم کشی (رک) باز میگردند تا سیمها را در خود جای دهند.مرحلهی 3:پس از اتصال سیمها، بهتر است با استفاده از زیپهای پلاستیکی، سیمها را در یک بسته محکم کنید.مرحلهی 4:روی لیبلهای پچ پنل 24 پورت لگراند و یا هر برند دیگر مشخص کنید که از کدام اتاق متصل شده است.مرحلهی 5:یک کابل را به هر پورت در پچ پنل 24 پورت وصل کنید و سر دیگر را به سوئیچ 24 پورت وصل کنید. در صورت نیاز میتوان این سیمها را از پورتی به پورت دیگر برای ارتقای تغییرات مکان در شبکه منتقل کرد.سخن آخر:نصب سوئیچ شبکه و پچ پنل ممکن است کار پیچیدهای به نظر برسد. با این حال، با یک برنامه ریزی خوب، میتوانید به سرعت و به راحتی اطمینان حاصل کنید که کسب و کار شما دارای یک شبکهی کارآمد است. با رشد کسب و کارتان، میتوانید سوئیچهای شبکهی بیشتری را اضافه کنید تا اطمینان حاصل کنید که زیرساخت فناوری اطلاعات شما برای آینده مقاوم است و برای هر نقطهی اوج آماده میباشد.در نهایت، شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان و مشاورین ما در تماس باشید. امید است که این مقاله برای شما سودمند بوده باشد.منتظر بهروزرسانیهای آیندهی ما باشید، زیرا در بهروزرسانیهای آینده به نحوهی کانفینگ سوئیچ اشاره مینمائیم.
ttttttttttttttttttttttt
انواع پچ پنل و کاربرد آنها
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ما در این مقاله قصد داریم که در مورد پچ پنلها، اطلاعاتی را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا بعد از خواندن این محتوا بتوانید به راحتی پچ پنل مورد نیاز خود را خریداری نمائید.بنابراین، در ابتدای مقاله پچ پنل را برای شما تعریف مینمائیم و پس از آن به کاربرد و انواع پچ پنل اشاره خواهیم کرد. در ادامه با ما همراه باشید.پچ پنل و کاربرد آن:پچ پنلها قطعات سختافزاری هستند که از چندین پورت تشکیل شدهاند و از تجهیزات شبکه به حساب میآیند. این قطعاتِ مستطیل شکل، رابطی هستند که بین نقاط انتهایی کابلهای شبکه و تجهیزات شبکه همچون: روتر، هاب و غیره قرار میگیرند.این دستگاهای مستطیل شکل، برای فضای درون رک طراحی شدهاند. به یاد داشته باشید که پچ پنلها در تعداد پورت با یکدیگر متفاوت هستند و شما باید با توجه به نیاز شبکهی خود آنها را خریداری نمائید.این سخت افزار با نامهای دیگری نیز شناخته میشود. از جمله:patch bay،patch field یا patch jack.پورتهای پچ پنل برای قرار دادن کابلهای اترنت در یک شبکهی سازمانی پیکربندی شدهاند. در یک شبکهی سازمانی، یک پچ پنل به عنوان نوعی تابلوی برق ثابت عمل میکند و از کابلها برای اتصال کامپیوترهای شبکه در یک شبکه LAN و به خطوط خارج از جمله: اینترنت یا سایر شبکههای گسترده (WAN) استفاده میکند. پچ پنلها همچنین میتوانند برای اتصال و مدیریت کابلهای فیبر نوری استفاده شوند.انواع پچ پنل:همانطور که گفته شد پچ پنلها از تعداد پورتهای متفاوتی برخوردار هستند. پنلهای 48 پورت، 24 پورت و 12 پورت از رایجترین آنها میباشند. پچ پنلها همچنین برای مشخصات کابلهای خاص مانند: کابلهای Cat 5E، Cat 6، Cat 6A و Cat 7 طراحی شدهاند. پچ پنلهای خاصی نیز برای کابلهای جفت تابیده بدون محافظ (UTP) و جفت تابیدهی شیلددار وجود دارد که بسته به نیاز خود میتوانید آنها را تهیه نمائید.به طور کلی انواع پچ پنلها به ساختار آنها بستگی دارد. از همین جهت، پچ پنل یا از نوع ماژولار و یا از نوع غیرماژولار میباشد.پچ پنل ماژولار:پچ پنل ماژولار به گونهای طراحی شده است که در صورت خرابی هر پورت، فقط کافیست که کیستون مربوطه را جدا نمائید. پورتهایی که در این محصول وجود دارد از انواع مختلف SFTP، UTP و STP میباشد.پچ پنل غیر ماژولار:پچ پنل غیر ماژولار به گونهای طراحی شده است که نمیتوان از هر نوع پورتی در آن استفاده نمود.پچ پنلها در مقابل سوئیچها:یک پچ پنل به جز اینکه به عنوان یک اتصال دهنده عمل میکند، هیچ عملکرد دیگری را انجام نمیدهد.اما، یک سوئیچ شبکه، مشتریان را در یک شبکه به هم متصل میکند تا آنها را به دسترسی به اینترنت، اشتراک گذاری دادهها و انجام سایر عملکردها قادر سازد.در برخی از موارد، تجهیزات سوئیچینگ را میتوان به عنوان جایگزینی برای پچ پنلها استفاده کرد. با این حال، تجهیزات سوئیچینگ که قابلیتهای پچ پنلها را شبیه سازی می کنند، میتوانند گرانتر از واحدهای پچ پنل باشند.انواع پچ پنلهای شرکت فنی و مهندسی ISG:شرکت فنی و مهندسی ISG که به فروش تجهیزات شبکه و اجرای شبکه میپردازد، پچ پنلهای زیر را به مشتریان خود ارائه میدهد. از جمله:پچ پنل 24 پورت CAT6 STP لگراند همراه با کیستون.پچ پنل 24 پورت CAT6 UTP لگراند همراه با کیستون.اکنون در ادامه به توضیح هر یک از این پچ پنلها میپردازیم.پچ پنل 24 پورت CAT6 STP لگراند همراه با کیستون:پچ پنل 24 پورت لگراند طبق استاندارد CAT6 ساخته شده است. پچ پنل 24 پورت CAT6 STP لگراند میتواند انتقال داده را تا سرعت 10 گیگ بر ثانیه پشتیبانی کند. پهنای باند آن نیز 250 مگاهرتز میباشد.این پچ پنل برای کابلهای SFTP و FTP مناسب میباشد. کیستونهای به کار رفته در آن از نوع شیلد دار میباشد و در برابر تداخلات الکترو مغناطیسی و نویزها مقاوم است. شما میتوانید این پچ پنل را بدون نیاز به هیچ پیچ و مهرهای در درون رک قرار دهید. جنس این محصول از آلومینیوم میباشد و از مقاومت بسیار بالایی برخوردار است.شما میتوانید برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.پچ پنل 24 پورت CAT6 UTP لگراند همراه با کیستون:این پچ پنل نیز همانند پچ پنل 24 پورت CAT6 STP از برند لگراند میباشد و از کیفیت بسیار بالایی برخوردار است. این محصول قابلیت نصب 24 کیستون را دارد و کیستونهای آن از دستهی CAT6 میباشد. سرعت انتقال داده در این محصول 10 گیگابیت و پهنای باند آن نیز 250 مگاهرتز است. این نوع از پچ پنل در برابر نویزها و تداخلات الکترومغناطیسی مقاومت ندارد و در صورت تداخلات الکترومغناطیسی شبکه با مشکل مواجه خواهد شد؛ زیرا کیستونهای آن بدون شیلد هستند و در برابر این تداخلات محافظت نشدهاند. شما میتوانید این محصول را برای کابلها یا تجهیزاتی که در دستهی UTP قرار میگیرند، استفاده نمائید.برای کسب اطلاعات بیشتر از این پچ پنل میتوانید با کارشناسان شرکت ما تماس بگیرید.استفاده از پچ پنل چه مزایایی دارد:پچ پنل از مزایای زیادی برخوردار است. در این قسمت به توضیح این مزایا میپردازیم.چنانچه کاربری به شبکه اضافه گردد، شما با استفاده از Pach Panel به راحتی میتوانید شبکهی خود را سازماندهی کنید. اما در صورتی که از پچ پنل استفاده نکنید، توسعه دادن شبکه به سادگی انجام نمیشود.استفاده از پچ پنل باعث میشود که بدون مراجعه نمودن به رک سرور، بتوانید انتقال سرور از یک سوئیچ به سوئیچ دیگر را انجام دهید.در صورتی که عیب و اختلالی در شبکه وجود داشته باشد، با استفاده از پچ پنل میتوان به راحتی شبکه را عیبیابی نمود.هنگامی که در شبکه نیاز به تغییر سوئیچ ها و یا جداسازی یک کلاینت از سوئیچ باشد، در صورت وجودPatch Panel ، این کار به آسانی صورت میگیرد.اگر کاربری قصد اتصال به یکی از سیستمهای سرور را داشته باشد، میتواند بدون نیاز به کابل کشی و از طریق پچ پنل این کار را انجام دهد.خرید پچ پنل:در ابتدا برای خریدن پچ پنل بهتر است که از مشاورانی که در این زمینه به فعالیت میپردازند، کمک بگیرید. دریافت اطلاعات لازم به شما کمک خواهد کرد تا پچ پنلی که با نیاز شبکهی شما سازگاری دارد را تهیه نمائید. برای خریداری پچ پنل باید به سرعت و پهنای باند شبکه نیز دقت نمائید. به یاد داشته باشید که اگر میخواهید شبکهی شما از عملکرد بهتری برخوردار باشد باید از تجهیزاتی که با یکدیگر هماهنگی و سازگاری دارند استفاده نمائید. در واقع تجهیزاتی که با یکدیگر هم نوع و هم گروه هستند.قیمت پچ پنل نیز به نوسانات بازار، نوع و ساختار آن بستگی دارد.سخن آخر:این محتوا همچنان ادامه دارد. بنابراین، منتظر بهروزرسانیهای بعدی ما باشید تا در روزهای آتی به معرفی بیشتر انواع پچ پنل بپردازیم. امید است که از خواندن این مقاله لذت برده باشید. شما میتوانید سؤالات، پیشنهادات و انتقادات خود را در دیدگاه این مقاله با ما به اشتراک بگذارید.
ttttttttttttttttttttttt
پچ پنل فیبر نوری چیست
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
در این مقاله قصد داریم شما را با پچ پنل فیبر نوری و ویژگی های آن آشنا کنیم. در ادامه چند سوال طرح می کنیم و شما در پایان مقاله توانایی پاسخ به آن ها را خواهید داشت.به چه چیزی پچ پنل فیبر نوری گفته می شود؟دلیل استفاده از پچ پنل فیبر نوری در شبکه چیست؟استفاده از پچ پنل فیبر نوری چه مزیتی دارد؟پچ پنل فیبر نوری شامل چه بخش هایی می شود؟پچ پنل فیبر نوری چند نوع است؟فرض کنید که شما مدیر عامل یک شرکت هستید و قصد نصب و راه اندازی شبکه ای برای شرکت خود را دارید. این شبکه دارای تجهیزات شبکه، تعداد زیادی سیم و … می باشد و از آن جایی که باید برای زمان های زیادی کار کند، باید برای راه اندازی آن از دستگاه هایی استفاده کنید که قابلیت تغییر در شرایط مختلف را داشته باشند و از طرف دیگر، سرعت و امنیت دستگاه های دیگر را هم افزایش دهند. یکی از این دستگاه ها و تجهیزات پچ پنل نام دارد.پچ پنل دو نوع فیبر نوری و کابل شبکه مسی دارد و در هر شبکه از پچ پنل متناسب با نوع کابل کشی آن شبکه استفاده می شود. ما در این مقاله فقط به معرفی نوع پچ پنل فیبر نوری، بررسی مزایا و ویژگی های پچ پنل فیبر نوری و همچنین انواع پچ پنل فیبر نوری می پردازیم.پچ پنل فیبر نوری به ابزاری گفته می شود که اتصالات فیبر نوری در آن قرار دارد. استفاده از پچ پنل فیبر نوری مزایای متعددی دارد که برخی از آن ها عبارتند از:پچ پنل فیبر نوری تمام فیبر های نوری را در یک نقطه نگهداری می کند.با توجه به اینکه تمام فیبر های نوری در یک نقطه قرار می گیرند، کنترل شبکه راحت تر انجام می شود.کنترل عملکرد و توسعه شبکه فیبر نوری به سادگی و با صرف کمترین هزینه امکان پذیر است.با پچ پنل فیبر نوری اشکالات شبکه به راحتی رفع می شوند.پچ پنل فیبر نوری از فلز ساخته شده است بنابراین تار های فیبر نوری از هر آسیبی حفظ خواهند شد.پچ پنل موجب مرتب شدن و ظاهر زیبای شبکه خواهد شد.پچ پنل باعث افزایش ویژگی خوانایی در شبکه می شود. یعنی به شما اطلاع می دهد که هر تار فیبر نوری چه وظیفه ای را انجام می دهد. نتیجه گیری: پچ پنل فیبر نوری موجب می شود که امنیت اتصالات فیبر نوری افزایش پیدا کند. همچنین به ساختار شبکه نظم و زیبایی می بخشد و در زمان و هزینه ها تا حد زیادی صرفه جویی می کند. در نتیجه با استفاده از پچ پنل کنترل و مدیریت شبکه به راحتی انجام می شود.پچ پنل فیبر نوری چند نوع است؟پچ پنل ها به دو دسته زیر تقسیم می شوند:پچ پنل های wall mountاین پچ پنل ها روی دیوار نصب می شوند و 6 پورت ظرفیت دارند. به پچ پنل های wall mount باکس دیواری هم گفته می شود.پچ پنل های Rackmountاین نوع پچ پنل ها روی رک نصب می شوند و دارای دو نوع ریل دار و ثابت هستند. ظرفیت این نوع پچ پنل ها ممکن است 12، 24 و یا 48 پورت باشد(مانند پچ پنل 24 پورت لگراند) و از نظر اندازه هم به دو گروه 1 یونیت و 2 یونیت تقسیم می شوند. پچ پنل فیبر نوری باعث می شود که تارهای فیبر نوری به پیگتل فیوژن شوند (جوش بخورند). برای اتصال پیگتل به پچ پنل باید از آداپتور متناسب با کانکتور آن استفاده شود و بعد از انجام این کار، امکان استفاده از تارهای کابل فیبر نوری برای اتصال تجهیزات مختلف در شبکه فراهم می شود.پچ پنل فیبر نوری از دو بخش اصلی تشکیل شده است: بخش اول یک نگهدارنده برای آداپتور فیبر نوری می باشد و بخش دوم سینی پچ پنل نام دارد که وظیفه نگهداری کابل فیبر نوری، کاست فیبر و بقیه تجهیزات فیبر نوری را بر عهده دارد.
ttttttttttttttttttttttt
آشنایی با مزایای استفاده از پچ پنل
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
مزایای استفاده از پچ پنل را میدانید؟ اگر نه، پس در این مقاله با ما همراه شوید تا با مزیتهای پچ پنل آشنا شوید.پچ پنل چیست:پچ پنل یک قطعهی سختافزاری با پورتهای متعدد است که به سازماندهی یک گروه از کابلها کمک میکند. هر یک از این پورتها حاویِ سیم هستند که به مکان دیگری میروند. پچ پنلها میتوانند بسیار کوچک و فقط دارای چند پورت و یا بسیار بزرگ و دارای تعداد پورتهای بیشتری باشند. پچ پنلها یکی از قطعات مهم در مراکز داده هستند و در رکها مورد استفاده قرار میگیرند تا به حفاظت و مدیریت کابلها بپردازند. شما باید وابسته به نیاز خود پچ پنلها را تهیه نمائید.*نکته: به یاد داشته باشید که پچ پنلها را با نامهای دیگری نیز میشناسند. از جمله: patch bay، patch field یا patch jack.مزایای استفاده از پچ پنل:استفاده از پچ پنلها میتواند فرایند شبکه را مدیریت کند و همچنین منجر به جلوگیری از لرزشهای الکتریکی شود، علاوه بر آن شما میتوانید با استفاده از این محصول شبکهی خود را به راحتی و با سرعت توسعه دهید و در صورت هرگونه عیبی در شبکه با سهولت آن را رفع نمائید. همچنین استفاده از این محصول منجر خواهد شد که در دراز مدت هزینههای شبکه کاهش یابد. نکتهی دیگری که در مورد پچ پنلها موجود است این است که این محصولات از قطع و و صل شدن تجهیزات در شبکه جلوگیری میکنند.یکی دیگر از مزیتهای پچ پنل، مقیاس پذیری آن است؛ یعنی شما میتوانید دستگاه جدیدی را بدون نیاز به خرید کابلهای جدید، راهاندازی نمائید.به یاد داشته باشید که با استفاده از پچ پنلها دیگر کابلهای بهم ریخته نخواهید داشت؛ زیرا شما میتوانید این محصول را در نزدیکی دستگاه مورد نظر خود قرار داده و از استفاده کردن کابلها با سیمهای بلند، امتناع ورزید. در چنین شرایطی هزینههای خرید کابل نیز کاهش مییابد؛ چرا که کابلهای کوتاهتر از قیمت مناسبتری برخوردار هستند.در زمان استفاده از پچ پنل، کابلها را مدیریت نمائید:به یاد داشته باشید که پچ پنلها از تعداد پروتهای زیادی برخوردار هستند و شما میتوانید از هر پورت آن استفاده نمائید. پس بهتر است در زمان اتصال اولین کابل به پچ پنل با استفاده از روشهایی، مشخص کنید که کدام کابل مربوط به کدام دستگاه میباشد.شما میتوانید از روشهای گوناگونی، مدیریت کابلهای خود را در دست بگیرید. از جمله:برچسب زدن کابلهااستفاده از کابلهای رنگی بست کمربندیاکنون هریک از روشهای بالا را به طور خلاصهوار به شما توضیح میدهیم.برچسب زدن کابلها:دقت نمائید که برچسب زدن کابلها در هر دو سر آن بسیار مهم است، حتی برچسب زدن کابلها در قسمت وسطی بهتر است که صورت گیرد. شما با این روش به متخصصان کمک خواهید کرد تا بدانند، کدامین کابل مربوط به کدامین دستگاه میباشد.کابلهای رنگی:این روش بسیار کارآمد بوده و به شما در شناخت اینکه کدامین کابل به کدامین دستگاه اتصال دارد کمک خواهد کرد.بست کمربندی:یکی دیگر از روشهای تشخیص کابلها در پچ پنل، استفاده از بستهای کمربندی میباشد. بست های کمربندی برای دسته بندی کابلهایی که به یک رک سرور می روند موثر بوده و منجر به ایجاد انظباط در بین کابلها میشود.انواع پچ پنل:پچ پنلها از انواع گوناگونی برخوردار هستند. اکنون بهتر است پس از بررسی مزایای استفاده از پچ پنل به معرفی انواع آن بپردازیم. پچ پنلها یا براساس تعداد پورتها تقسیمبندی میشوند و یا براساس استاندارد cat یا ماژولار بودن یا نبودن. اکنون در ادامه با ما همراه شوید تا توضیحات بیشتری را در این باره در اختیار شما قرار دهیم:بر اساس استاندارد cat:تمامی پچ پنلها (patch panel) از استانداردهایی برخوردار هستند و شما میتوانید انواع پچ پنلهای cat6 ،cat5 و غیره را از بازار خریداری نمائید. این موضوع بسیار مهم است که پچ پنلها در شبکه با استاندارد سایر تجهیزات، هماهنگی داشته باشند. بنابراین شما باید با توجه به نوع کابل، پچ پنل مربوط به آن را خریداری نمائید.تعداد پورت:پچ پنلها از تعداد پورتهای گوناگونی برخوردار هستند ( پچ پنل 24 پورت لگراند ) و همانطور که در ابتدای مقاله اشاره کردیم شما باید پچ پنلی را تهیه نمائید که تعداد پورتهای آن برای شما کافی باشد. پچ پنلهای 16، 24 و 48 پورت بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند. به یاد داشته باشید که بعضی از پچ پنلهایی که عرضه میشوند استاندارد نبوده و تعداد پورتهای بیشتری دارند؛ بنابراین بهتر است قبل از خرید با شرکتی معتبر ارتباط بگیرید و آگاهی لازم را در مورد استانداردهای این محصول به دست آورید.ماژولار و عدم ماژولار:بهتر است از پچ پنلهایی استفاده نمائید که از قابلیت ماژولار بودن برخوردار باشند؛ اینگونه در صورت خراب شدن یکی از کیستونها مجبور به تعویض کل پچ پنل نخواهید بود و فقط کافیست که همان کیستون خراب را تعویض نمائید.سخن آخر:همانطور که خواندید مزایای استفاده از پچ پنل ها بسیار زیاد میباشد و پیشنهاد میگردد که در صورت نیاز به این محصول با پشتیبانان شرکت ما تماس گرفته تا متناسب با نیاز خود اقدام به خرید نمائید.شما از یک پچ پنل خوب چه انتظاراتی دارید؟ برای ما بنویسید و نظرات و انتقادات و پیشنهادات خود را در دیدگاه این مقاله با ما به اشتراک بگذارید.
ttttttttttttttttttttttt
تفاوت پچ پنل و سوئیچ چیست
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
در تنظیمات شبکه میبینیم همه چیز به یک سوئیچ متصل است، اما قبل از آن کابلهای فیبر نیز به منبع دیگری- پچ پنل متصل می شوند؛ بنابراین تفاوت پچ پنل و سوئیچ چه میباشد و عملکرد قابل توجهی آنها چیست؟!اگر میخواهید با تفاوت این دو آشنا شوید در ادامهی این مقاله با ما همراه باشید. پچ پنل چیست؟پچ پنل (پچ پانل فیبر نوری، محفظه فیبر نوری) واحد انتهایی پورتهای شبکه است که با هم متمرکز شده اند. این یک جز solution راه حل مدیریت کابل است که برای سازماندهی کابلهای فیبر و مرتب نگه داشتن همه چیز برای یک گنجه سیم کشی تمیز استفاده می شود. در مراکز داده، انبوهی از سیمهای کابل که به طور پراکنده و با هم مخلوط شدهاند، میتوانند آزاردهنده باشند، در این حالت پچ پنل ضروری و مفید خواهد بود. پچ پنل نه تنها مدیریت آسان را فراهم می کند، بلکه از خاتمه یافتن در برابر ضربه نیز محافظت می نماید. علاوه بر پچ پنل فیبر نوری، سایر لوازم جانبی مدیریت کابل از جمله: اتصالات کابل و برچسبهای کابل نیز برای مرتب نگه داشتن کابلها و شناسایی آنها آسان است.سوئیچ چیست؟سوئیچ که معمولاً به آن سوئیچ شبکه می گویند، وسیله ای در مرکز داده است که تمام دستگاهها (مانند رایانههای شخصی و سرورها) را به طور کلی به هم متصل میکند تا ارتباط بین شبکه و به اشتراک گذاری داده بین دستگاههای مختلف شبکه حاصل شود. این داده ها، ورودی را از چندین پورت ورودی به پورت خروجی خاص کانال می کنند تا داده ها را به مقصد برساند. در اترنت LAN یا WAN، سوئیچ شبکه مدرن معمولاً مشخص میکند که کدام پورت خروجی را با استفاده از آدرس شبکه استفاده کنید.با مقایسه پچ پنل و سوئیچ می توان نتیجه گیری زیر را انجام داد:پچ پنل چیزی نیست جز ابزاری اساسی برای مدیریت کابل که هیچ تاثیری در عملکرد انتقال داده ندارد. با این حال، سوئیچ یک منبع عملکردی غیر قابل تعویض در تنظیمات شبکه است.چرا پچ پنل معمولاً در نصب شبکه راه اندازی می شود:همانطور که در بالا ذکر شد، پچ پنل تاثیری در روند انتقال داده ندارد. سوال این است که آیا می توان در کابل کشی فیبر نوری آن را حذف کرد؟یا می توان سیمها را مستقیماً به یک سوئیچ متصل نمود؟! وقتی فقط با چندین کابل فیبر سر و کار دارید جواب مثبت است. با این حال در مراکز داده که تعداد زیادی قطره اترنت وجود دارد، پچ پنل اترنت ضروری خواهد بود. بدون شک شما نمی خواهید همه چیز را با هم درهم کنید!در نتیجه یک پچ پنل در دسترس مدیریت میتواند:سهولت در طبقه بندیتعمیر و نگهدارینصب و ارتقارا فراهم می کند.سخن آخر:در این مقاله به ترتیب و مختصراً به پچ پنل و سوئیچ پرداخته شد، سپس اختلافات بین آنها مورد بحث قرار گرفت.سوالهایی همچون: پچ پنل در مقابل سوئیچ چه تفاوتی دارد و چرا یک پچ پنل معمولاً در نصب شبکه راه اندازی میشود در حالی که قبلاً از یک سوئیچ استفاده شده است؟ مورد بررسی قرار داده شد. الان شما می توانید به این سالات پاسخ دهید.در نهایت و به زبان ساده، پچ پنل ابزاری اساسی برای مدیریت کابل است در حالی که سوئیچ شبکه منبع عملکردی قابل توجهی در مرکز داده به حساب میآید. اما هر دوی آنها در موقعیتهای مربوطه خود نقش مهمی دارند.شما میتوانید برای خرید پچ پنل 24 پورت لگراند و سوئیچ و تمامی خدمات نصب و راهاندازی شبکه با شرکت فنی و مهندسی ISG تماس بگیرید تا تمامی اطلاعات لازم در اختیار شما قرار گیرد.امید است که این مقاله مورد رضایت شما قرار گرفته باشد. لطفا در صورت تمایل ما را از نظرات، پیشنهادات و انتقادات ارزشمند خود آگاه سازید.منتظر مقالات و بروزرسانیهای ما در آینده باشید.
ttttttttttttttttttttttt
تفاوت پچ پنل و سوئیچ در چیست؟ + کاربرد و مزایا و معایب هرکدام
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
تفاوت پچ پنل و سوئیچ در تنظیمات شبکه، همیشه یک مسئلهای بوده که پرسش اکثر کاربران را بر میانگیخته است. در این مقاله از گروه ISG، ابتدا به معرفی پچ پنل و سوئیچ میپردازیم، و سپس به طور کامل اختلافات میان پچ پنل و سوئیچ را مورد بررسی قرار میدهیم. اگر شما هم سوال دارید که چه تمایزهایی بین پچ پنل و سوئیچ وجود دارد، حتماً تا آخرین قسمت این نوشتار با ما همراه باشید. تفاوت پچ پنل و سوئیچتفاوت پچ پنل و سوئیچ در این است که هنگامی که به پچ پنل و سوئیچ شبکه نگاه میکنید، تعدادی پورت در جلوی هر دو دستگاه مشاهده میکنید. این شباهت ظاهری معمولاً باعث ایجاد ابهام در میان افراد میشود و آنها ممکن است فکر کنند که هر دو دستگاه یکسان هستند و کاربردهای مشابهی دارند. این موقعیت مشابه نیز در مورد پچ کورد شبکه cat6 و کابل شبکه cat6 رخ میدهد. با این حال، با وجود شباهت ظاهری، میان پچ پنل و سوئیچ شبکه تفاوتهای مهمی وجود دارد. این تفاوتها از جنبههای مختلف قابل توضیح است: تفاوت در ساختار پچ پنل و سوئیچاز نظر ساختاری، تفاوت میان سوئیچ شبکه و پچ پنل به این صورت تعریف میشود: پچ پنل یک تجهیز ترمینالی است که شامل پورتهای شبکه است و در دسته تجهیزات پسیو شبکه قرار میگیرد، به عبارت دیگر، برای عملکرد خود نیازی به تأمین برق ندارد. از طرفی، سوئیچ شبکه یکی از تجهیزات فعال شبکه است و برای عملکرد صحیح خود به تأمین برق متصل میشود. کاربردهای پچ پنل و سوئیچپچ پنل دارای کاربردهای خاصی است و نباید به دستگاههای دیگر از هر نوع و برندی اشتباه گرفته شود. به عنوان مثال، خرید پچ پنل لگراند به اندازه خرید هر پچ پنل دیگری ارزش افزوده به شبکه شما نمیدهد. بنابراین، باید از تنوع مدلهای پچ پنل با کاربردهای مختلف پرهیز کرد. به طور کلی، پچ پنلها پورتهای شبکه را دستهبندی کرده و کابلها را به صورت سازمانیافته در یک ردیف جمعآوری میکنند تا کابلها به ترتیب و قابل تشخیص باشند. در مقابل، هدف اصلی از نصب سوئیچ شبکه، ایجاد ارتباط بین انواع تجهیزات شبکه است و این دستگاه به تجهیزاتی مانند رایانهها، دوربینها و سرورها متصل میشود. به عبارت دیگر، کابلها قبل از ورود به سوئیچ از طریق پچ پنل عبور میکنند. ضرورت استفاده از پچ پنل و سوئیچیکی از تفاوتهای اصلی میان سوئیچ شبکه و پچ پنل، الزامی بودن استفاده از این دو وسیله در یک سیستم شبکه است. تجهیزاتی وجود دارد که باید حتماً خریداری شوند، بدون در نظر گرفتن هزینه کابل شبکه یا هزینههای دیگر. به عبارت دیگر، خرید پچ کورد و سوئیچ شبکه همچنان جزو ضروریترین تجهیزات شبکه محسوب میشود. از طرف دیگر، استفاده از پچ پنل در یک سیستم شبکه الزامی نیست و میتوانید از خرید آن صرف نظر کنید. با این حال، باید به یاد داشت که پچ پنل نقش مهمی در نظمدهی، مدیریت و عیبیابی کابلهای شبکه ایفا میکند. پچ پنل شبکه و کاربردهای آنپچ پنل یک دستگاه به شکل مستطیلی است که شامل چندین پورت میشود و به عنوان یکی از تجهیزات پسیو شبکه وظیفه برقراری ارتباط بین تجهیزات شبکه را بر عهده دارد. تعداد پورتهای موجود بر روی پچ پنل ممکن است بین 12 تا 48 عدد مختلف باشد و کاربران بسته به اندازه شبکه، شرایط محیطی، و استانداردهای رک شبکه، پچ پنل مناسب را انتخاب میکنند. پچ پنلها به طور معمول در داخل انواع رکهای شبکه مانند رکهای فضای باز، رکهای ایستاده و رکهای دیواری استفاده میشوند. یکی از کاربردهای رایج پچ پنل، در شرایطی است که تعداد کاربران افزایش یافته است و تمام کابلهای متصل به سوکتهای شبکه باید در مرکز رک جمعآوری شده و به پچ پنل متصل شوند. به طور کلی، پچ پنلها به عنوان واسطهای در نقطه انتهایی کابلها برای اتصال به تجهیزات استفاده میشوند. استفاده از پچ پنل به مرتبسازی، مدیریت و عیبیابی کابلها امکان میدهد تا به نحوی سریعتر و آسانتر انجام شود. سوئیچ شبکه و کاربرد آنباید بگوییم که سوئیچ شبکه یکی از تجهیزات فعال در ساختار شبکه است که وظیفه برقراری ارتباطات درون شبکه و انتقال دادهها بین دستگاههای مختلف در شبکه را دارا میباشد. به طور دقیق، سوئیچ شبکه تصمیم میگیرد که کدام پورت خروجی باید اطلاعات را به کدام آدرس در شبکه منتقل کند و در صورتی که یک دستگاه در شبکه اطلاعات را ارسال کند، سوئیچ اطلاعات را دریافت کرده و به پورت دستگاه گیرنده ارسال میکند. انواع مختلفی از سوئیچهای شبکه وجود دارند که توضیحات جامع آنها در این مقاله قرار ندارد. به عنوان مثال، تفاوت بین سوئیچ مدیریتی و غیرمدیریتی یک موضوع است که قبل از خرید سوئیچ شبکه، توصیه میشود آن را به دقت مورد بررسی قرار دهید. در تصویر زیر، نمای کلی نحوه استفاده از سوئیچ شبکه را میتوانید مشاهده کنید. تفاوت قیمت پچ پنل و سوئیچتفاوت قیمت بین پچ پنل و سوئیچ شبکه به عنوان آخرین مقایسه بین این دو وسیله باید بیان شود. همانگونه که پیشتر توجه داشتهاید، قیمت سوئیچ شبکه به نسبت پچ پنل بسیار بیشتر است. به عنوان نمونه، یک پچ پنل شبکه با ابعاد خاص از یک سوئیچ شبکه به صرفهتر است. نصب پچ پنل و سوئیچیکی از جنبههای متفاوت میان پچ پنل و سوئیچ شبکه، مربوط به فرآیند نصب و مراحل نصب این دو ابزار است. نصب پچ پنل شبکه به سادگی و سرعت بیشتری نسبت به نصب سوئیچ شبکه صورت میگیرد، و در ادامه به این تفاوتها اشاره خواهیم کرد. برای نصب پچ پنل و اتصال کابلها، ابتدا نیاز به یک کابل شبکه داریم، مثلاً کابل شبکه Cat6. ابتدا باید روکش کابل را کند و سیمهای داخلی کابل را از هم جدا کرده و سپس هر سیم را به محل مخصوص خود در اطراف پچ پنل پیچ میزنیم، همچنین توجه داشته باشید که هر کدام از سیمها باید به تطابق با استانداردها در جای خود متصل شوند. اما در نصب سوئیچ شبکه، ابتدا باید دستگاه را به برق شهری وصل کنیم و منتظر بمانیم تا چراغ چشمک زن آن روشن شود. در صورت عدم روشن شدن این چراغ، احتمالاً دستگاه مشکل دارد و باید با مرکز خرید سوئیچ شبکه تماس بگیرید. اگر تمام مراحل را به درستی انجام داده باشید، سپس دستگاه را با کابل شبکه به سیستم خود متصل کرده و سایر تنظیمات را در سیستم انجام دهید. سوالات متداول1. پچ پنل چیست؟پچ پنل (محفظه فیبر نوری) واحدی است که به پورتهای شبکه انتهایی میدهد و این پورتها در آن تجمع مییابند. این یک راهحل برای مدیریت کابلها و بهرهگیری از سیمکشی منظم است، که برای سازماندهی کابلهای فیبر نوری و نگهداشتن آنها در یک گنجه سیم منظم بسیار مفید است.2. سوئیچ چیست؟سوئیچ، معمولاً به عنوان سوئیچ شبکه شناخته میشود، یک دستگاه در مرکز داده است که تمام دستگاهها (مانند کامپیوترها و سرورها) را به طور کلی به یکدیگر متصل میکند تا ارتباط درون شبکه و به اشتراک گذاری داده بین دستگاههای مختلف شبکه فراهم کند. پایان بندیدر این مقاله تفاوتهای اساسی میان پچ پنل و سوئیچ شبکه را مشخص کردیم. پچ پنل شبکه برای نصب و اتصال کابلها با سادگی بیشتری به کار میرود، در حالی که سوئیچ شبکه نیازمند نصب برق و تنظیمات پیچیدهتری است. برای کسب اطلاعات بیشتر و خرید این تجهیزات، شما میتوانید با شرکت ISG از طریق شماره 02166932886 تماس بگیرید.
ttttttttttttttttttttttt
نکات مهم و نحوه خرید بهترین پچ پنل لگراند +ویژگی ها و مزایای پچ پنل لگراند
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
اگر قصد خرید بهترین پچ پنل لگراند را دارید، به شما پیشنهاد می کنیم تا پایان این مقاله با ما همراه باشید تا در زمینه نحوه خرید بهترین پچ پنل لگراند، اطلاعات مفیدی را در اختیارتان قرار دهیم.ابتدا به معرفی پچ پنل لگراند می پردازیم.همانطور که در مقاله پچ پنل چیست به معرفی کلی پچ پنل پرداختیم ، این قطعه نمونه ای پرکاربرد از سری تجهیزات شبکه می باشد که کابل های شبکه را سازمان دهی و مدیریت می کند. با ظاهری مستطیلی، توسط پچ کورد لگراند و کابل شبکه میان تجهیزات شبکه مانند: روتر، هاب و سوئیچ شبکه اتصال برقرار می نماید.به معنای دیگر، پچ پنل، کابل های شبکه را در رک شبکه جمع آوری کرده و آنها را سازمان می بخشد. بیشترین زمان استفاده از آن، هنگام کاربرد چندین دستگاه یا کامپیوتر می باشد.یک قاعده مهم در کاربرد پچ پنل ها وجود دارد و آن: استفاده از پچ پنل لگراند مسی هنگامی که کابل ها هم از جنس مس باشند. این شیوه در کاربرد کابل فیبر نوری و پچ پنل فیبر نوری نیز صدق می کند. در نتیجه هنگام خرید بهترین پچ پنل لگراند، مهم است که به این نکات توجه زیادی داشته باشیم تا در راه اندازی شبکه دچار مشکل نشویم.البته نظریه های بیشتری در زمینه خرید این قطعات مانند خرید کابل شبکه وجود دارد که دقت به آنها حائز اهمیت است. برای آشنایی کاملتر، به ادامه مقاله توجه نمایید.انواع پچ پنل لگراندپچ پنل لگراند در گروه تجهیزات پسیو شبکه قرار می گیرد و سازنده آن، شرکت لگراند فرانسه می باشد.شرکت های معتبر دیگری مانند شرکت نگزنس نیز پچ پنل نگزنس را تولید می کنند. مشتریان عزیز می توانند این وسیله را از فروشگاه اینترنتی شرکت ISG خریداری نمایند. چرا که این فروشگاه، جهت خرید بهترین پچ پنل لگراند و سایر تجهیزات شبکه ، بسیار معتبر و قابل اطمینان است.در بیان انواع پچ پنل لگراند می توان به مدل های زیر اشاره نمود:پچ پنل POE: ویژگی مهم آن، استفاده از یک کابل، برای ارسال برق بر روی کابل شبکه می باشد.پچ پنل Unloaded: این پچ پنل به شکل یک ریل خالی است و می توان در آن انواع کیستون های UTP یا SFTP را قرار داد.پچ پنل فیبر نوری Fiber Opticپچ پنل Modular: زیر مجموعه پچ پنل unloaded می باشد و ویژگی مهم آن عوض نکردن کامل آن هنگام خراب شدن یکی از پورت ها می باشد.پچ پنل بر اساس cat: دارای دسته بندی های category است که بر اساس دسته بندی های Cat5 ; Cat6 یا Cat7 انتخاب می شوند.پچ پنل بر اساس تعداد پورت: دارای تعدادی پورت: پچ پنل ۸ پورت، ۱۲ پورت، ۱۶ پورت و ۲۴ پورت است که نوع 24 Port آن بسیار پر کاربرد است.این نمونه ها، انواع مختلف پچ پنل ها هستند که در انتخاب و خرید بهترین پچ پنل لگراند دخیل می باشند.ویژگی ها و مزایای بهترین پچ پنل لگرانددر مبحث قبلی فروشگاه ISG را جهت خرید کلیه تجهیزات شبکه ISG به شما معرفی نمودیم. اکنون درنظر داریم تا ویژگی ها و مزایای کاربرد یکی از این تجهیزات، با نام پچ پنل لگراند را برایتان یادآوری کنیم.در توضیح مزایا می توان به این موارد اشاره نمود:در انواع FTP ,UTP , STP تولید و ارائه می شود.در category های مختلف تولید می شود.به شکل unloaded ارائه می شود.بعد از بهره برداری، امکان اضافه کردن کیستون لگراند و یا تعمیر وجود دارد.می توان از category های متفاوت به شکل همزمان در پچ پنل استفاده کرد.نکته: مشتریان عزیز توجه داشته باشند که پچ پنل هایی که با برند لگراند یا نگزنس ارائه می شوند، دارای ویژگی ها و مزایای مشترکی می باشند. برای درک بیشتر مطلب، به ویژگی ها و مشخصات پچ پنل نگزنس دقت نمایید.افرادی که در نصب تجهیزات شبکه فعالیت می کنند، جهت راه اندازی و نصب پچ پنل، به ابزار خاص نیاز ندارند.پچ پنل های لگراند و نگزنس، در مدل های غلاف دار (STP) و بدون غلاف (UTP) طراحی و ارائه می شوند.دارای اتصالات اِرت هستند.در انواع رده های Cat6 یا Cat7 مطابق با استاندارد های کلیه ی مکانیسم ها و کابل های شبکه تولید می شوند.ماژولار است و زمانیکه کیستون خراب شود، نیازی نیست که همه پچ پنل شبکه تعویض شود.آشنایی با این موارد، در خرید بهترین پچ پنل لگراند و نگزنس نقش بسزایی دارد.نکات مهم در خرید بهترین پچ پنل لگراندنکات مهمی وجود دارند که در خرید بهترین پچ پنل لگراند موثرند که در این مقاله به چند مورد از آنها اشاره شد. اما اینک قصد داریم جهت ایجاد رضایت مشتری از خرید تجهیزات شبکه، به موارد بیشتری اشاره نماییم.اولین موردی که قبل از خرید پچ پنل مستلزم توجه است، یافتن فروشگاهی معتبر و مطمئن است که بتواند تمام نیازهای مشتری را برطرف سازد. در واقع قادر باشد که ملزومات شبکه موردنیاز مشتری را با بالاترین کیفیت و مناسبترین قیمت ارائه دهد.نکته بعدی در رابطه با قیمت پچ پنل است. یعنی یک مشتری آگاه، باید بداند که قیمت خرید انواع پچ پنل ها با هم متفاوت است. بطوریکه قیمت پچ پنل لگراند sftp با سایر مدل های دیگر پچ پنل تفاوت دارد.نظریه بعدیِ خرید، توجه به کارکرد پچ پنل لگراند است. چرا که براساس تعداد پورت ها، مدل و نوع کابل مورد استفاده، کاربرد و کارکرد پچ پنل متغییر است و این موضوع در قیمت آن هم تاثیرگذار خواهد بود.در خرید این قطعه، لازم است که با مشخصات فنی هم آشنایی داشته باشید تا در نهایت به انتخابی درست و دقیق دست یابید.و اینکه اگر جهت راه اندازی شبکه خود به یک پچ پنل کیستون دار نیاز دارید، بهترین گزینه پچ پنل loaded خواهد بود ولی در صورت نیاز به یک پچ پنل بدون کیستون Unloaded را انتخاب نمایید.درنظر گرفتن کیفیت، مرغوبیت، جنس، مقاومت، استحکام و شرکت سازنده از دیگر مواردی است که هنگام خرید بهترین پچ پنل لگراند، مستلزم اهمیت است.کارشناسان فروش شرکت ISG آماده ی کمک به شما برای خرید بهترین پچ پنل شبکه هستند ، برای آگاهی از قیمت انواع پچ پنل و کابل شبکه لگراند با واحد فروش شرکت ISG تماس بگیرید.
ttttttttttttttttttttttt
مقایسه پچ پنل لگراند و پچ پنل نگزنس
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
دسته بندی های تجهیزات شبکه، تجهیزات پسیو، کابل شبکه، و همچنین نصب تجهیزات شبکه، آشنایی لازم را پیدا کنیم تا به ما در فهم مسائل مورد بحث در این مقاله کمک کند. و به شکا پیشنهاد می شود که در حین خواند این مقاله یعنی(مقایسه پچ پنل لگراند و پچ پنل نگزنس) نام شرکت ISG را در گوشه ذهنتان نگهدارید چرا که در هنگام تصمیم گیری این که از چه شرکتی خرید کنید به شما کمک خواهد کرد چرا که این شرکت در زمینه تجهیزات شبکه های کامپیوتری فعالیت می کند و گزینه مناسبی برای خریداران خواهد بود. پس با ما در ادامه این مطلب همراه باشید.اگر برای خرید پچ پنل برای شبکه مورد نظرتان بر سر این دوراهی قرار گرفته اید که آیا باید تجهیزات شبکه لگراند را خریداری کنیم یا تجهیزات شبکه نگزنس را؟ پس صفحه درستی را برای مطالعه انتخاب کرده اید. این دو شرکت و برند پر آوازه فرانسوی، تجهیزات شبکه ای را تولید می کنند که می توان به محصولاتشان لقب جاودانه داد چرا که از لحاظ کیفیت بی نظیر هستند، اما قبل از آن که به بررسی و مقایسه محصولات این دو شرکت بپردازیم باید با یک سری مفاهیم پایه مانند:دسته بندی های تجهیزات شبکهشبکه های کامپیوتری از اجزای زیادی تشکیل شده اند که تمامی آن ها در دو دسته تقسیم می شوند: تجهیزات غیرفعال یا پسیو و تجهیزات فعال یا اکتیو. به تجهیزاتی از شبکه که در هدایت و تغییر اطالاعات ارسالی و دریافتی وظیفه و نقشی ندارند، تجهیزات پسیو گفته می شود. و به آن دسته از تجهیزاتی از شبکه که هدایت و تغییر در اطلاعات را برعهده دارند تجهیزات اکتیو گفته می شود. از این دو دسته به بررسی تعدادی از تجهیزاتشان می پردازیم که ذهن ما را برای مقایسه پچ پنل لگراند و پچ پنل نگزنس آماده می کند.تجهیزات غیرفعال یا پسیوبرای این که دو شرکت بزرگ فرانسوی یعنی لگراند و نگزنس تنها تجهیزات پسیو را تولید و عرضه می کنند دیگر نیازی به توضیح درباره تجهیزات اکتیو وجود ندارد. تجهیزات غیرفعال یا پسیو به آن دسته از تجهیزات شبکه اطلاق می شود که به همان صورت در بالا گفته شد تاثیر و دخالتی در هدایت و ارسال و دریافت اطلاعات ندارند. از جمله تجهیزات پسیو می توان به کابل های شبکه اشاره کرد که بیشتر فعالیت این دو شرکت هم در این زمینه است.کابل شبکه: در بحث مقایسه پچ پنل لگراند و پچ پنل نگزنس اگر با اطلاعات مربوط به کابل های شبکه آشنا باشیم مقایسه کردن پچ پنل های این دو شرکت راحت تر خواهد بود. تجهیزات شبکه لگراند مانند کابل شبکه لگراند و تجهیزات شبکه نگزنس بیشتر به کابل ها خلاصه می شود اما این بدان دلیل نیست که این دو شرکت تجهیزات دیگری تولید نمی کنند بلکه بدان معنا است که این دو شرکت طبق آمار ها 25 تولید کابل در جهان را پوشش می دهند و در زمینه خود بسیار موفق هستند،البته هر شرکت و کسب و کاری دارای فراز و نشیب هایی است اما این دو شرکت فرانسوی از همه آن ها گذر کرده و با خرید چندین شرکت کوچک تر توانسته اند بر قدرت و جایگاه خود در بازار بیفزایند. تا اینجا با اطلاعات مفیدی آشنا شدیم که ما را در پاسخ به سوال مقایسه پچ پنل لگراند و پچ پنل نگزنس نزدیک تر می کند.کابل شبکه چیست ؟حالا به این موضوع می رسیم که کابل شبکه چیست؟ کابل شبکه وظیفه دارد اطلاعات و داده ها را بین دستگاه های شبکه عبور داده و واسطی برای ارتباط هر دستگاه با دستگاه دیگر در شبکه باشند. کابل های شبکه را می توان به سه نواع کلی تقسیم کرد: کواکسیال، زوج سیم به هم تابیده، فیبر نوری. که در این میان کابل های کواکسیال تقریبا منسوخ شده اند و جایشان را به زوج سیم به هم تابیده و فیبر نوری داده اند.در شبکه های کامپیوتری کابل های فیبر نوری بیشتر برای مکان هایی بکار می روند که نیاز به پهنای باند زیادی دارند. در مقابل کابل های زوج سیم به هم تابیده با اینکه دارای انواع با پهنای باند زیاد هستند اما بیشتر از انواع معمولی و با سرعت های متوسط آن ها برای کابل کشی ساختمان ها استفاده می شود یعنی در مکان هایی که به پهنای باند زیادی نیاز نیست.نصب تجهیزات شبکهیادگیری مفهوم نصب تجهیزات شبکه گامی مهم در رسیدن به مقوله مقایسه پچ پنل لگراند و پچ پنل نگزنس است که باهم آن را بررسی می کنیم. برای اینکه یک شبکه کامپیوتری به خوبی و با کارایی بالا کار کند باید تمامی قطعات بدرستی و با دقت و نظمی استاندارد نصب شوند. برای نضب تجهیزات شبکه های کامپیوتری از جمله کابل شبکه به تجهیزات و قطعات دیگری هم نیاز است که در ادامه توضیح داده خواهد شد.سوکت شبکهدو سر انتهایی کابل شبکه زوج سیم به هم تابیده باید دارای سوکت باشد تا بتوان آن را به دستگاه های دیگر متصل کرد. سوکت شبکه را با استفاده از دو استاندارد می توان به کابل ها متصل کرد که تنها تفاوت این دو در رنگ بندی آن هاست.کیستوناین قطعه دقیقا مقابل یوکت شبکه است و برای آن که هر وسیله ای را با استفاده از سوکت شبکه به دستگاه دیگر در شبکه متصل کنیم باید آن دستگاه دارای کی استون باشد.بوت کاوراین قطعه تنها وظیفه دارد که در محل اتصال کابل شبکه و سوکت شبکه قرار گیرد و برای آن در نقش پوششی محافظ عمل کند.تا اینجا نصب تجهیزات شبکه (کابل شبکه) به انتها رسید و حالا نوبت به آن می رسد که به مقایسه پچ پنل لگراند و پچ پنل نگزنس بپردازیم. پچ پنل قظعه ای است که برای اتصال همزمان تعدادی سوکت شبکه طراحی شده و در رک نصب می شود.سخن آخردر مقوله مقایسه پچ پنل لگراند و پچ پنل نگزنس باید به این موضوع توجه داشت که هر دو شرکت محصولات بسیار مقاوم و استانداردی تولید می کنند که از کیفیت بسیار بالایی برخوردارند، پس نتیجه آن می شود که تجهیزات شبکه لگراند و تجهیزات شبکه نگزنس تفاوت چندانی با یکدیگر نداشته و هردوی آن ها کیفیت بسیار بالایی دارند و از محصولات هر کدام از این دو شرکت در شبکه خود استفاده کنید فرقی نمی کند.در این بین می خواهم شرکت ISG را به شما معرفی و پیشنهاد کنم. این شرکت با داشتن سابقه چندین ساله در زمینه واردات محصولات این دو شرکت فرانسوی انتخاب مناسبی برای فرادیست که قصد خرید محصولات این شرکت را دارند، شرکت ISG تمامی تجهیزات شبکه لگراند و تجهیزات شبکه نگزنس را بصورت اورجینال عرضه می کند و آماده ارئه خدمات به مشتریانش است. در اصل در هنگام مطالعه این مقاله با عنوان مقایسه پچ پنل لگراند و پچ پنل نگزنس به این موضوع اشاره شد که شرکت ISG در زمینه تجهیزات شبکه های کامپیوتری فعالیت می کند و گزینه خوبی برای خرید های آتی شما خواهد بود.
ttttttttttttttttttttttt
راهنمای خرید بهترین پچ پنل لگراند
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
پچ پنل لگراند یکی از ده ها محصول تولیدی شرکت لگراند فرانسه است. این محصول فضایی برای تمرکز و جمع آوری کابل های شبکه مانند کابل شبکه لگراند در رک است. پچ پنل ها در انواع 12، 16، 24، 48، 72 پورت تولید و عرضه میگردد. اما پچ پنل های لگراند در دو نوع12و 24 پورت تولید میشوند. کمپانی لگراند یکی از کمپانی های قدر در زمینه تولید و عرضه انوع تجهیزات شبکه است. ما در این مقاله به طور مفصل به توضیح انواع پچ پنل خواهیم پرداخت. چنانچه به این مطلب علاقه مند هستید تا انتها با ما باشید.انواع پچ پنل پچ پنل در دو نوع loaded , unloaded تولید میشود.پچ پنل loaded: در این نوع پچ پنل ها، کیستون از همان ابتدا برروی شاسی پچ پنل قرار گرفته است و نمیتوان این دو را از یکدیگر جدا کرد.پچ پنل unloaded: در این نوع پچ پنل معمولا تعداد متغیری از کیستون ها برروی شاسی پچ پنل تعبیه میشوند. پچ پنل لگراند نمونه بارز این مدل از پچ پنل ها محسوب میشود.بهترین پچ پنل لگراند را از فروشگاه ISG دریافت نمایید.مزایای پچ پنل لگراند از مزایای این نوع پچ پنل میتوان به موارد زیر اشاره کرد:همانطور که گفته شد پچ پنل لگراند به شکل unloaded تولید میشود.برروی این نوع پچ پنل ها میتوان هر تعداد کیستون شبکه اضافه و حتی تعمیر کرد.پچ پنل های لگراند در category مختلفی نظیر Cat6A، Cat5e و cat6 ارائه میشود.این نوع پچ پل ها در انواع UTP و SFTP ارائه میشود.میتوان به طور همزمان از category های مختلفی در یک پچ پنل استفاده کرد.بهترین پچ پنل لگراند را از فروشگاه ISG دریافت نمایید.پچ پنل لگراند UTP از این نوع پچ پنل درشبکه هایی استفاده میشود که از نویز پایینی برخوردار باشند. با این حال از این نوع پچ پنل در ادارات مختلف و بانک ها استفاده میشود. به طوری که استفاده از این نوع پچ پنل بسیار زیاد بوده و میتوان گفت یکی از پرفروش ترین های پچ پنل ها محسوب میشود. پچ پنل SFTP لگراند این نوع پچ پنل لگراند در عین اینکه 24 پورت است و امکان نصب 24 کیستون برروی آن وجود دارد، از کیفیت بسیار بالایی نیز برخوردار است. چرا که این نوع پچ پنل قدرت زیادی در جلوگیری از ایجاد نویز در شبکه دارد. همچنین جنس آن از آلومینیوم بوده و از دوام بالایی نیز برخوردار است. در نصب پچ پنل SFTP لگراند به هیچ گونه ابزار یا پیچ و مهره نیازی نیست. پچ پنل POE پچ پنل POE دارای فناوری جدیدی بوده که در ادامه به آن اشاره میکنیم. اولین ویژگی منحصر به فرد این نوع پچ پنل امکان تامین برق شبکه در کابل است. دومین ویژگی آن نیز عدم آشفتگی در کار است. یعنی میتوان با خرید کابل شبکه به جای یک کابل دیتا و برق استفاده کرد. پچ پنل فیبر نوری از این نوع پچ پنل لگراند برای یک دست کردن یک دسته کابل فیبر نوری مورد استفاده قرار میگیرد. جالب است بدانید تار فیبر نوری به نازکی موی سر انسان است و در عین حال میتواند حجم زیادی از اطلاعات را به وسیله نور ارسال کند. لازم به ذکر است که این نوع پچ پنل برروی دستگاه های حاوی پورت فیبر نوری مورد استفاده قرار میگیرد. پچ پنل لگراند 24 پورت CAT6UTP وقتی سخن از 24 پورت در میان است یعنی شما میتوانید برروی پچ پنل لگراند 24 عدد کیستون نصب کنید. از طرفی کیستون هایی که در این نوع پچ پنل مورد استفاده قرار میگیرند دارای سرعت بالایی هستند. به طوری که دارای سرعتی معادل 1 گیگا بایت بر ثانیه در پهنای باند 250 مگا هرتز است. علت این امر کیفیت بالا و استاندارد CAT6 در این نوع پچ پنل است. گفتنی است که پچ پنل های 24 پورت لگراند با پارت نامبر 033561 از نوع UTP است. از این رو کیستون به کار رفته در آن ها از نوع بدون شیلد بوده و نمیتوان از آن انتظار داشت نویز های ایجاد شده در شبکه را از بین ببرد. پچ پنل فیبر نوری 24 پورت لگراند SC شیشه ای این نوع پچ پنل لگراند دارای سرعت بسیار بالایی است و از پر فروش ترین پچ پنل ها محسوب میشود. برروی این نوع پچ پنل ها نیز امکان نصب 24 آداپتور فیبر نوری وجود دارد. پچ پنل فیبر نوری 24 پورت لگراند SC شیشه ای دارای کیفیت بسیار زیاد و سرعت بالایی است. همچنین این نوع پچ پنل ها در عین کیفیت بالا دارای قیمت بسیار مناسبی نیز است. این نوع پچ پنل دارای ابعادی استاندارد است به طوری که به ما این امکان را میدهد آن را روی هر نوع رکی متصل کنیم. پچ پنل CAT6a SFTP از سیستم Cat6a به منظور انتقال حجم خیلی بالایی از داده مثل تصویر و صدا به طور همزمان مورد استفاده قرار میگیرد. حال آنکه پچ پنل لگراند دارای قدرت و کیفیت بالایی در این زمینه است. این نوع پچ پنل دارای شیلد بده و از ورود گرد و غبار به درون پچ پنل جلوگیری میکند. این نوع پچ پنل یکی از 4 نوع پچ پنل CAT6a است که در بازار موجود است. پچ پنل صوتی و تصویری سه نوع پچ پنل HMDL 16 پورت(Legrand 033597)، پچ پنلVGA 12پورت (Legrand 033598) ، پچ پنل XLR(Legrand 033596) در مراکزکنترل صدا و تصویر مورد استفاده قرار میگیرد. اما لازم است برای بهبود عملکرد این نوع پچ پنل ها از کابل ها و سایر تجهیزات شبکه مختص این سه نوع پچ پنل استفاده شود. از این رو میتوان نتیجه گرفت شرکت لگراند برای این گروه از پچ پنل ها تجهیزات کاملی ارائه داده است. پچ پنل های موجود در بازار ایران لازم به ذکر است که کمپانی لگراند یک کمپانی محبوب فرانسوی است که تجهیزات شبکه تولیدی آن در سرتاسر دنیا مورد استفاده قرار میگیرد. از این رو این محصولات دارای قیمت بالایی هم هستند و این قیمت در برابر کیفیت بسیار بالای این محصولات کاملا منطقی و طبیعی است. اما متاسفانه پچ پنل هایی که در بازار ایران موجود است شامل پچ پنل های سری LCS2 است. به طوری که همچنان پچ پنل های سری LCS3 هنوز به بازار ایران وارد نشده اند.با این وجود مدل های فیک و بی کیفیت پچ پنل لگراند چینی با قیمت کمتر در بزار به وفور یافت میشوند. بنابراین لازم است در حین خرید با دقت عمل کنید تا در دام سود جویان نیفتید.بهترین پچ پنل لگراند را از فروشگاه ISG دریافت نمایید.