۱۴ نکته مهم برای خرید تلفن سانترال ویپ

۱۴ نکته مهم که برای خرید تلفن سانترال ویپ باید به آن توجه کنید!

نسل جدید تلفن های مورد استفاده در شبکه های سانترال که این روزها اکثر کسب و کارها و مراکز کاری از آن بهره می برند، تلفن سانترال ویپ است. این گوشی های تلفن قابل استفاده تحت شبکه سانترال هستند. انواع مختلفی از گوشی های تلفن ویپ وجود دارند که برای محیط های کاربری مختلف می توان از آن ها بهره برد. با این وجود، برخی افراد نمی دانند کدام نوع از انواع تلفن سانترال ویپ برای آن ها مناسب است. از این رو قصد داریم تا در این مقاله، نکاتی را که هنگام خرید انواع تلفن سانترال باید به آن توجه کنید، مورد بررسی قرار دهیم.

 

آنچه در این مقاله می خوانید:

۱۴ نکته مهم که برای خرید تلفن سانترال ویپ باید به آن توجه کنید!تلفن های تحت شبکه و مدل های مختلف آن هانکاتی که برای انتخاب تلفن سانترال ویپ باید به آن ها دقت کنید!۱. کیفیت صدای گوشی۲. صفحه نمایش گوشی سانترال ویپ۳. تعداد اکانت قابل پشتیبانی توسط تلفن سانترال ویپ۴. امکان پاسخ خودکار به تماس ها۵. نوع پروتکل مورد استفاده در تلفن ویپ۶. پشتیبانی از پورت EHS۷. کلیدهای BLF بر روی گوشی سانترال ویپ۸. استفاده از کنفرانس صوتی در تلفن سانترال ویپ۹. امکان مکالمه تصویری۱۰. پشتیبانی از قابلیت POE۱۱. سیستم عامل مورد استفاده بر روی تلفن سانترال ویپ۱۲. پشتیبانی از پورت شبکه اضافی بر روی تلفن سانترال ویپ۱۳. پورت هدست بر روی گوشی سانترال ویپ۱۴. تلفن سانترال ویپ و ماژول های توسعهنتیجه گیری و جمع بندی

تلفن های تحت شبکه و مدل های مختلف آن ها

بهتر است ابتدا مدل های مختلف تلفن تحت شبکه را بشناسید. این مدل ها به صورت تلفن های اپراتوری،‌ که برای منشی ها و اپراتور مورد استفاده قرار می گیرند، بسیار هستند. مدل های دیگری مانند تلفن کارشناسی که دارای پورت شبکه هستند و تلفن های مدیریتی را در بین آن ها می بینیم. البته نوع استفاده از هر کدام نیز به نوبه خود دارای خصوصیاتی است که استفاده از آن ها را در هر محیط مربوط به خود راحت تر می کند. از این رو هنگامی که قصد خرید تلفن سانترال ویپ را دارید، باید آن را متناسب با کاربری مورد نیاز انتخاب کنید. دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل

نکاتی که برای انتخاب تلفن سانترال ویپ باید به آن ها دقت کنید!

با دیدن مدل های مختلفی از تلفن های سانترال در بازار، واقعاً دچار سردرگمی می شوید. حتی ممکن است برخی از واژه ها را بشنوید که از آن ها اطلاعی ندارید. پس بهتر است که از ابتدا اطلاعات لازم را در این زمینه به دست آورید. مواردی که در ادامه مورد بررسی قرار می گیرند، نکاتی است که برای خرید یک تلفن سانترال مناسب به شما کمک شایانی می کنند.

۱. کیفیت صدای گوشی
یکی از کاربردهای بسیار زیادی که شما از گوشی تلفن خود به طور دائم نیاز دارید، ارتباطات صوتی است. از این رو کیفیت صدای گوشی را باید بررسی کنید. اکثر گوشی های باکیفیت و روز دنیا، از صدایی با کیفیت بالا و HD بهره می برند. البته برخی از گوشی ها نیز از این قابلیت برخوردار نیستند و کیفیت صدای پایینی دارند. بدون شک این مسئله روی قیمت آن ها هم مؤثر است. با این حال تلفن های سانترال ویپ، حتی با کیفیت صدای پایین تر از HD، باز هم بهتر از گوشی های آنالوگ عمل می کنند.

۲. صفحه نمایش گوشی سانترال ویپ
یکی دیگر از امکاناتی که گوشی های ویپ را با همدیگر متفاوت می کند، صفحه نمایش گوشی است. صفحه نمایش های متنوعی از سیاه و سفید تا رنگی گرفته و ر اندازه های کوچک تا بزرگ برای انواع مدل های تلفن سانترال ویپ طراحی شده اند. برخی از صفحه نمایش هایی که برای گوشی های حرفه ای و مدیریتی طراحی شده اند، به صورت رنگی، بزرگ و لمسی هستند. از طرفی امکان نمایش اطلاعات زیادی بر روی آن ها وجود دارد. تلفن هایی که قابلیت تماس تصویری دارند، این امکان را برای کاربر فراهم می کنند تا بر روی صفحه نمایش، تصویر مخاطب را هم داشته باشند.

۳. تعداد اکانت قابل پشتیبانی توسط تلفن سانترال ویپ
تعداد داخلی یا اکانتی که می توان بر روی یک گوشی ویپ از آن بهره برد، متفاوت است. بر روی گوشی های مختلف امکان رجیستر کردن یک تا چند خط داخلی وجود دارد. معمولاً تلفن های مدیریتی بیش از ۲ اکانت سیپ یا خط داخلی را می توانند بر روی خود پشتیبانی کنند.

۴. امکان پاسخ خودکار به تماس ها
قابلیت پاسخ خودکار، این امکان را به کاربر می دهد تا بدون حضور اپراتور، اطلاعاتی را برای تماس گیرنده ارائه دهد. به عنوان مثال، اگر بخواهید یک پیام را به تعدادی از کاربران مخابره کنید، می توان به صورت گروهی با آن ها تماس گرفته و مکالمه ثبت شده را به آن ها برسانید.

۵. نوع پروتکل مورد استفاده در تلفن ویپ
سیستم های سانترال ویپ از پروتکل های مختلفی استفاده می کنند. پروتکل هایی مانند استریسک، فری ایکس، ایزابل و … برخی از این پروتکل ها هستندکه برای ارتباط بین سانترال و سایر تجهیزات و تلفن ها به کار گرفته می شوند. از این رو قبل از خرید تلفن سانترال ویپ، باید این موضوع را بررسی کنید و تلفنی را انتخاب کنید که با پروتکل سیستم سانترال شما همخوانی داشته باشد.

۶. پشتیبانی از پورت EHS
گاهی اوقات نیاز است تا تلفن از طریق پورت های EHS به هدست، تجهیزات بی سیم و تکنولوژی دکت متصل شوند. در اصل تکنولوژی EHS، یک شبکه بی سیم است که دارای فرکانس خاصی است. تلفن های رومیزی که از این قابلیت برخوردارند، امکان اتصال آن ها به هدست های بی سیم و مکالمات راحت تر را دارند.

۷. کلیدهای BLF بر روی گوشی سانترال ویپ
اگر تعداد زیادی مخاطب دارید که دوست ندارید آن ها را پشت خطوط اشغال نگه دارید، بهترین راه حل این است که از گوشی هایی استفاده کنید که کلید BLF دارند. بدین صورت، وضعیت آزاد یا اشغال بودن داخلی های یک سازمان به اپراتور گزارش داده می شود. حتی در صورتی که داخلی مورد نظر کاربر اشغال باشد، کلید مربوط به آن قرمز و در غیر این صورت سبز است. از این رو ساماندهی مکالمات برای اپراتورها به مراتب راحت تر خواهد بود.

۸. استفاده از کنفرانس صوتی در تلفن سانترال ویپ
از دیگر قابلیت هایی که برخی از گوشی های تلفن سانترال تحت شبکه ویپ دارند، داشتن امکان کنفرانس صوتی است. اگر به کنفرانس صوتی نیاز دارید یا ممکن است در آینده از این امکانات در شبکه خود بهره ببرید، گوشی هایی را انتخاب کنید که کنفرانس صوتی چند نفره را پشتیبانی کنند. از کنفرانس های صوتی ۳ تا ۵ نفره را می توانید در گوشی های مختلف ببینید.

۹. امکان مکالمه تصویری
برخی از تلفن های مدیریتی دارای دوربین های مخصوص برای مکالمه تصویری هستند. گاهی اوقات نیاز است تا با کارمندان و شرکای کاری، به صورت کنفرانس تصویری با همدیگر ارتباط برقرار کنند. اگر به این قبیل امکانات نیاز دارید، بهتر است تلفن سانترال ویپ از نوع مدرن را انتخاب کنید که از این قابلیت برخوردار باشد.

۱۰. پشتیبانی از قابلیت POE
اکثر گوشی های تلفن سانترال ویپ که این روزها مورد استفاده قرار می گیرند، از قابلیت POE پشتیبانی می کنند. این سوئیچ به شما کمک می کند تا دیتا و برق موردنیاز را روی یک کابل به دستگاه منتقل کنید. بدین صورت نیازی نیست تا از کابل کشی های متعددی بهره ببرید و اطراف خودتان را شلوغ کنید.

۱۱. سیستم عامل مورد استفاده بر روی تلفن سانترال ویپ
البته همه گوشی های تلفن ویپ دارای این قابلیت نیستند و نمی توانند سیستم عامل را بر روی خود پشتیبانی کنند. برخی از گوشی های مدیریتی و مدرن، این امکان را به کاربر می دهند تا سیستم عامل اندروید را بر روی آن نصب کرده و تمام نرم افزارهای یک گوشی تلفن هوشمند را در اختیار داشته باشند. از این رو این امکان را به کاربر می دهند تا از برنامه های کاربردی مانند تلگرام، واتساپ، اسکایپ، جیمیل و … بر روی گوشی خود بهره ببرند.

۱۲. پشتیبانی از پورت شبکه اضافی بر روی تلفن سانترال ویپ
اگر می خواهید گوشی تلفن سانترال ویپ خود را بدون نیاز به کابل کشی مجدد به سیستم سانترال متصل کنید، باید از پورت های اضافی بر روی تلفن خود بهره ببرید. در اصل می توان کابلی را که برای کامپیوتر آورده می شود، به تلفن متصل کرد و از پورت دوم به کیس کامپیوتر اتصال داد. برخی از انواع تلفن ویپ دارای پورت های بیشتری هم هستند.

۱۳. پورت هدست بر روی گوشی سانترال ویپ
گاهی اوقات به علت داشتن فضایی شلوغ، کاربر نیازمند استفاده از هدست یا هندزفری برای شنیدن بهتر صدا است. از این رو اگر محیط کاری شلوغی دارید، بهتر است یک تلفن را انتخاب کنید که از پورت هدست پشتیبانی می کند. این پورت ها ممکن از نوع RJ9، USB و … باشند.

۱۴. تلفن سانترال ویپ و ماژول های توسعه
گاهی اوقات شبکه به مرور زمان توسعه بیشتری می یابد و همین امر هم سبب می شود تا کاربران نیاز به امکانات بیشتری داشته باشند. به عنوان مثال سخت افزارهای اضافی مانند کلیدهای دسترسی سریع که بر روی برخی از گوشی های ویپ نصب می شود، استفاده از این گوشی را برای کاربران راحت تر می کند.

نتیجه گیری و جمع بندی
انواع تلفن سانترال ویپ در بازار وجود دارد که هر کدام برای یک کاربر خاص با نیازمندی های مختلف مورد نیاز است. تنوع این گوشی ها به قابلیت ها، امکانات و طراحی آن ها برمی گردد. از این رو بهتر است ابتدا نیازهای خود را بشناسید، سپس قابلیت ها و امکانات موجود بر روی مدل های مختلف را بررسی کنید و در نهایت خریدی خوب از تلفن سانترال ویپ داشته باشید. بدین صورت، بیشترین کارایی را از دستگاه خود دریافت می کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید