مودم دو بانده چه تفاوتی با یک بانده دارد؟
در سالهای اخیر و با گسترش استفاده از اینترنت بازار خرید و فروش مودمهای گوناگون هم بسیار رونق گرفته است. دیگر کمتر خانه ای وجود دارد که افراد آن از اینترنت استفاده نکنند. در هر حال رشد استفاده از این فناوری باعث بروز نسلهای جدیدتری از مودمها در این حوزه شده است.
آنچه در این مقاله می خوانید:
مودم دو بانده چه تفاوتی با یک بانده دارد؟روترهای مختلف:مهم ترین تفاوت در روترها:بررسی سه مودم گفته شده: روترهای تک بانده انتخابی محدود ولی ارزان: بررسی امتیازها و ویژگیهای منفی روترهای یک بانده:ویژگیهای مثبت:ویژگیهای منفی : روترهای دو بانده: استفاده از روترهایی با امکانات متوسط و هوشمند: در این بخش میخواهیم به امتیازهای مثبت و منفی این روترها به صورت موردی اشاره کنیم:امتیازات مثبت:امتیازهای منفی:
ما در این مقاله به پرسشی بسیار متداول در این حوزه پاسخ می دهیم. تفاوت مودم یک بانده با دو بانده در چیست؟ اگر میخواهید پاسخ این پرسش را بدانید تا پایان این مقاله با ما همراه باشید.
روترها انواع گوناگونی دارند.
شاید برای شما هم پیش آمده باشد که دستگاههای متصل به اینترنت سرعتی کم یا ناکارآمد داشته باشند. در این شرایط معمولاً تمامی وسایل مرتبط با اینترنت از کار افتاده و دیگر قابل استفاده نیستند. اما آیا راهی برای پیشگیری از این مشکل وجود دارد؟
آیا میتوان کاری کرد که این تداخل و عدم دسترسی به اینترنت برطرف شود؟ برای پاسخ به این پرسشها باید ابتدا بدانیم چه چیزی موجب سیگنالهای مربوط به اتصال اینترنت میشوند. هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
روترهای مختلف:
اگر بخواهیم اساسی ترین نقش را برای اتصال به اینترنت معرفی کنیم به طور حتم روترها بهترین گزینه هستند. روترها انواع گوناگونی داشته و امروزه به وسیلۀ کمپانیهای مختلفی تولید و به بازار ارائه میشوند. روترها به مدلهای:
یک بانده
دو بانده
سه بانده
تقسیم شده و کاراییهای مشابه دارند. لازم به توضیح است هر کدام از این روترها دارای امتیازات خاصی بوده و برای کاری مشخص مورد استفاده قرار میگیرند.
در نهایت باید گفت روترهای دو بانده یا سه بانده از روترهای تک بانده قابلیتهای بیشتری داشته و برای طیف گسترده تری از کارها مورد استفاده قرار میگیرند.
موارد گفته شده هم بخشی از تفاوت مودم یک بانده با دو بانده به شمار میرود.
روترهای دوبانده از امکانات بیشتری برخوردارند.
مهم ترین تفاوت در روترها:
اصلی ترین تفاوت مودم یک بانده با دو بانده را میتوان در این بخش جستجو کرد. اگر بخواهیم به کلیدی ترین تفاوت روترهای مختلف نسبت به هم اشاره کنیم باید به میزان فرکانس ارسالی آنها اشاره کنیم. این فرکانس در دو حالت ۴/۲ یا ۵ از سمت روتر ارسال میشود.
در حقیقت اصلی ترین تفاوت روترها در میزان دسترسی اشخاص به اینترنت به حساب میآید. در این بخش باید یادآور شویم که هر شخص یا کسب و کار باید نسبت به نیاز خود به خرید یکی از مودمهای گفته شده مبادرت کند.
بررسی سه مودم گفته شده:
در این بخش میخواهیم کمی بیشتر با هر سه نوع مودم گفته شده آشنا شویم و آنها را به صورت کامل بررسی کنیم.
روترهای تک بانده انتخابی محدود ولی ارزان:
مودم تک بانده تنها یک باند فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتز داشته و از این حالت فرکانسی پشتیبانی میکند. درست است که این فرکانس را میتوان یک فرکانس نرمال و مطلوب دانست اما پشتیبانی کردن از تنها یک موج فرکانس خود محدودیتی جدی به شمار میرود.
از طرفی دیگر این روترها اطلاعات را با سرعت ۵۴ مگابایت بر ثانیه انتقال میدهند و این به معنی سرعت پایین و کند این انتقال در نظر گرفته میشود. از طرف دیگر این دسته از روترها با قیمتی کمتر از دیگر روترهای گفته شده خدمات خود را ارائه میدهند. تفاوت مودم یک بانده با دو بانده به موارد گفته شده ختم نمیشود در ادامه با دیگر تفاوتهای آنها آشنا میشویم. مودمهای تک بانده تنها از یک فرکانس پشتیبانی میکنند. دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
بررسی امتیازها و ویژگیهای منفی روترهای یک بانده:
این ویژگیها در حقیقت تفاوت مودم یک بانده با دو بانده را مشخص میکنند.
ویژگیهای مثبت:
قیمت مرقوم به صرفه: همانطور که گفته شد شما میتوانید این دسته از مودمها را با قیمتی مناسب تر (ارزانتر) خریداری کنید.
سازگاری با دستگاههای دیگر: استاندارد این مودم به گونه ای طراحی شده که به راحتی میتواند با هر نوع دستگاهی سازگاری پیدا کند.
عبور از دیوار و مانعهای فیزیکی: این روترها برای استفاده در محیطهای خانگی و برخی از کسب و کارها مناسب است چرا که میتوان از آنها برای آنتن دهی به دیگر اتاقها هم تا شعاعی مشخص بهره برد.
ویژگیهای منفی :
سرعتِ پایین از گزینههای منفی: همان طور که گفته شده این روترها به دلیل پشتیبانی از یک فرکانس از نظر سرعت بسیار پایینتر از دیگر روترها در نظر گرفته میشوند.
احتمال ایجاد تداخل و قطعی اینترنت: شما هیچ گاه نمیتوانید مطمئن باشید که اینترنت شما حالتی کاملاً پایدار داشته باشد.
نداشتن امکاناتی چون: اولویت بندی، داشتن اپلیکیشنهای مناسب برای کاربر و غیره
همانطور که گفته شد روترهای تک بانده از امکانات کمی برخوردار هستند اما این دسته از روترها هم طرفداران زیادی داشته و تا به امروز منسوخ نشده اند. این موارد بخشی از تفاوت مودم یک بانده با دو بانده است.
مودمهای دو بانده از دو فرکانس پشتیبانی میکنند.
روترهای دو بانده: استفاده از روترهایی با امکانات متوسط و هوشمند:
روترهای دو بانده در کنار داشتن پشتیبانی از استاندارد ( Wireless-N) با فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتز، از فرکانس ۵ گیگاهرتز هم پشتیبانی میکنند. این به معنی ساپورت کردن دو فرکانس به صورت همزمان بوده و بهترین ارسال و پایداری را برای شما ایجاد میکند. این دسته از روترها حداکثر سرعت انتقال اطلاعات را به صورت ۲۱۶۷ مگابایت در ثانیه انجام داده و از این نظر فرق زیادی با روترهای تک بانده دارند.
اما در نهایت اگر بخواهیم به اصلی ترین دلیل محبوب و کاربردی بودن این روترها اشاره کنیم باید متصل شدن به فرکانس ۵ گیگاهرتز آنها را مهم ترین اولویت در نظر بگیریم. این دسته از روترها را میتوان بهترین انتخاب برای مکانهای شلوغی مانند: آپارتمانهای پر رفت و آمد یا ساختمانهای اداری دانست.
در ضمن این دسته از مودمها به دلیل پایداری بسیار بالایی که دارند برای مشاغل مختلف بسیار مناسب بوده و بهترین انتخاب به شمار میروند. این امکانات در حالی برای شما ایجاد میشوند که داشتن یک روتر تک بانده تنها میتوانست برای فرکانس دهی به یک دستگاه ایده آل باشد. این دسته از موارد هم بخشی از تفاوت مودم یک بانده با دو بانده را تشکیل میدهند.
مودمهای دو بانده در عبور از موانع فیزیکی دچار مشکل میشوند.
در کنار موارد گفته شده باید به خاطر داشته باشید کارهای اداری و شرکتهایی که از اینترنت به صورت مداوم و مستمر استفاده میکنند به طور قطع نیاز به مودمهایی هوشمند و مناسب تر از مودمهای تک بانده داشته و باید در انتخاب روتر خود دقت زیادی به خرج دهند.
امروزه دیگر بسیاری از کسب و کارها بدون داشتن سرعت اینترنت مناسب نمیتوانند فعالیت کرده و کار خود را اداره کنند. پس در چنین شرایطی اولین اولویت کاری آنها اینترنتی مناسب با کارایی و سرعت بالا در نظر گرفته میشود. به یاد داشته باشید هر چه اختلال در این شبکه کم تر باشد راندمان کاری شما بالاتر بوده و میتوانید بازدهی بیشتری در کار خود داشته باشید.
ما در این مقاله سعی کرده ایم به اصلی ترین تفاوت مودم یک بانده با دو بانده بپردازیم. البته به موارد دیگری هم اشاره کردیم تا برای خرید این دستگاه اطلاعات بیشتری را در اختیار شما قرار داده باشیم.
در این بخش میخواهیم به امتیازهای مثبت و منفی این روترها به صورت موردی اشاره کنیم:
امتیازات مثبت:
قیمت متوسط
داشتن یک اتصال پایدار و سرعتی مناسب
سازگاری با iphone 7 و PlayStation 4 Proکه شامل دستگاههای ۵ گیگاهرتزی میشوند.
داشتن پهنای باندی دو برابر تک باندها
امتیازهای منفی:
سرعت شما در هنگام استفاده از دستگاه به طور مستقیم با تعداد دستگاههای دریافت کنندۀ سیگنال مرتبط است.
این دسته از روترهای توان کمتری در رد شدن از موانع فیزیکی مانند دیوارها دارند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…
ttttttttttttttttttttttt
بررسی انواع مودم دو بانده و آشنایی با آن
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
آشنایی با انواع مودم دو بانده
مودمها یکی از پرکاربردترین تجهیزاتی هستند که امروزه با پیشرفت زندگی شهرنشینی و افزایش جمعیت، نیاز مردم روز به روز به آنها افزایش یافت. به دلیل کاربرد گسترده این تجهیزات مهم، برندهای مختلفی به طراحی و تولید آنها در انواع متفاوت پرداختهاند که یکی از آنها، انواع مودمهای دو بانده است که از ویژگیها و قابلیتهای ایدهآلی برخوردار هستند.
آنچه در این مقاله می خوانید:
آشنایی با انواع مودم دو بانده مودم دو بانده چیست؟انواع مودم دو بانده مودم دو بانده TP-link Archer C7 AC1750مودم دو بانده ASUS RT-AC68Uمودم دو بانده NETGEAR Nighthawk Ac1750 Smart Wi-Fi Router R6700مودم دو بانده ASUS RT-AX88U AX6000 مزایای مودم دو باندهنکات خرید در زمان مودم دو باندهکلام آخر
در واقع این مودم یکی از کاربردیترین وسایل دیجیتال محسوب میشود که در همه منازل و شرکتها وجود دارد. نحوه دسترسی به اینترنت، به روتر و مودمی که انتخاب میکنید وابسته است. بنابراین بهتر است که با ویژگیهای این مودم آشنا شوید.
مودم دو بانده چیست؟
برندهای مختلف برای آنکه کاربران بتوانند از سیستم اینترنتی بهترین استفاده را داشته باشند، به طراحی انواع مودمها پرداختهاند. وقتی حرف از مودم دو بانده زده میشود، ابتدا باید بدانید که منظور از باند چیست.
زمانی که دستگاههای متنوعی اعم از تلفن همراه، تبلت، کنسول بازی، لپتاپ و … به وایفای متصل میشوند، مودم سیگنالهایی را در دو باند فرکانسی ۲.۴ گیگاهرتز و ۵ گیگاهرتز به دستگاههای متصل شده ارسال میکند.
به این صورت این تفاوت فرکانس، در مودم به صورت باند نامگذاری شده است. همچنین این موضوع باعث شده تا مودمها در انواع دو بانده، سه بانده و تک بانده طراحی و مورد استفاده واقع شوند.
در اصل یک مودم دو بانده، علاوه بر آن که از فرکانس ۲.۴ پشتیبانی میکند، از قابلیت اتصال به اینترنت از طریق سیگنالهای ۵ گیگاهرتزی نیز برخوردار است. در عین حال پشتیبانی از دو فرکانس به صورت همزمان باعث میشود که سرعت انتقال اطلاعات افزایش پیدا کند.
مودم دو بانده به صورتی طراحی شده است که اختلال در اتصال به شبکه را کاهش میدهد. به همین منظور از آن در شرکتهای مختلف برای انجام کارهای اداری که به اینترنت پر سرعت نیاز دارند استفاده میشود. بنابراین میتوان گفت مودمهای دو بانده یکی از بهترین مودمهای موجود در بازار شناخته میشوند که برای همه کاربران مناسب است.
انواع مودم دو بانده
زمانی که حرف از انواع مودمهای دو بانده زده میشود، بهتر است بدانید که چه مودمهایی در بازار در دسته بهترین مودمهای دو بانده قرار گرفتهاند تا بتوانید آنها را برای کار خود تهیه و خریداری کنید. از جمله مهمترین مودمهای دو بانده میتوان به نمونههای ذکر شده در زیر اشاره کرد:
مودم دو بانده TP-link Archer C7 AC1750
یکی از انواع مودم دو باند موجود در بازار، مدل ذکر شده میباشد، که برای استفاده در منطقهای با تراکم پهنای باند یک انتخاب عالی محسوب میشود. این مودم یک دستگاه قوی است که از ۶ آنتن قدرتمند برخوردار شده و به دریافت سیگنال ۵ گیگاهرتز میپردازد.
این مودم به صورتی طراحی شده که به موجها کمک میکند تا از دیوارهای ضخیم نیز عبور کنند و به راحتی مورد استفاده کاربر قرار بگیرند.
مودم دو بانده ASUS RT-AC68U
یکی دیگر از انواع مودمهای دو بانده این طراحی خاص ایسوس است که دارای سرعت ۵ گیگاهرتز میباشد. سرعت ۲.۴ گیگاهرتز آن میتواند به بالای ۶۰۰ مگابایت نیز برسد. این مودم به لطف تکنولوژی بروز Broadcom TurboQAM به یکی از دستگاههای عالی در بازار تبدیل شده است.
این مودم با یک پردازنده دو هستهای ساخته شده که عملکرد عالی را در اختیار کاربر قرار میدهد. کارهایی که نیاز به مصرف اینترنت بیشتری دارند، به راحتی توسط این مودم اجرا میشوند.
مودم دو بانده NETGEAR Nighthawk Ac1750 Smart Wi-Fi Router R6700
یکی از شناخته شدهترین برندهایی که در تولید مودم فعالیت میکند، برند netgear است. این شرکت سازنده مودمی را طراحی کرده است که از سرعت ۴۵۰ و ۱۳۰۰ مگابایت بهره برده و دارای کانالهای ۲.۴ و ۵ گیگاهرتز میباشد.
همچنین این مودم در یک پردازنده یک گیگاهرتزی دو هستهای طراحی شده است که بروزترین تکنولوژی را در اختیار کاربران قرار میدهد. همچنین از ۵ پورت اترنت نیز بهره برده است.
مودم دو بانده ASUS RT-AX88U AX6000
امروزه مودمهای دو بانده به یکی از پرمصرفترین انواع مودمها در سطح بازار تبدیل شدهاند. یکی از انواع آنها طراحی خاص ایسوس است که در مدل ذکر شده مورد توجه کاربران زیادی قرار گرفته است.
این مودم یکی از بهترین انواع مودمهای دو بانده است که از بروزترین تکنولوژی AiMesh ساخته شده و برای استفاده خانگی و محیط کار توصیه میشود. این مودم یک استثنا است که به راحتی میتوانید کامپیوتر، پرینترها، تلویزیون، تلفن همراه، کنسول بازی و .. را به آن متصل کنید.
مزایای مودم دو بانده
با توجه به اینکه امروزه افراد زیادی به سمت مودمهای دو بانده روی آوردهاند، قطعا این مودمها از مزایای مهمی بهرهمند هستند. به این ترتیب از جمله مهمترین مزایای انواع مودمهای دو بانده میتوان به این اشاره کرد که دارای سرعت بالا و عملکرد فوقالعاده میباشند.
همچنین اتصالی مطمئن و امن را به شما عزیزان هدیه میدهند. این مودمها دارای پهنای باند دو برابر نسبت به مودمهای تک بانده هستند. به همین دلیل است که مورد توجه زیادی قرار دارند. این مودم اتصالی پایدارتر را برای شما به ارمغان میآورد و با دستگاههای زیادی که دارای فرکانس ۵ گیگاهرتز هستند، سازگاری دارد.
در نهایت بهتر است بدانید که این نوع مودم دارای قیمت به صرفه و مناسبی میباشد که با خیال آسوده میتوانید آن را در کیفیت عالی و با مزایای بیهمتا تهیه و خریداری کنید.
نکات خرید در زمان مودم دو بانده
خرید این مودم از اهمیت زیادی برخوردار است. بنابراین زمانی که برای خرید آن مراجعه میکنید، باید به نکات مهمی توجه کنید. از جمله مهمترین نکات در خرید مودمهای دو بانده شامل موارد ذکر شده در زیر هستند:
توجه به نسل مودم دو بانده از موارد مهم است که باید از نسلی که مودم در آن ساخته شده، اطلاع کسب کنید.استانداردهای AC11 و MU-MIMO باید در مودم دو باند وجود داشته باشند.استانداردهای ۸۰۲.۱۱ AD , WiGig باید در این مودم وجود داشته باشند که باعث افزایش سرعت انتقال اطلاعات میشوند.درگاه LAN باید در این مودم وجود داشته باشد تا به راحتی بتوان از آن برای اتصال همه دستگاهها استفاده کرد.
کلام آخر
زمانی که برای تهیه و خریداری انواع این مودم مراجعه میکنید، باید آیتمهای مهمی از جمله میزان هزینه، نحوه استفاده، مکان مورد نظر برای استفاده مودم و جزئیات هر محصول را مورد توجه قرار دهید تا بتوانید یک خرید عالی داشته باشید.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…