مقدمه ای بر سانترال های پاناسونیک
سانترال پاناسونیک یا مرکز تلفن های پاناسونیک جزو بهترین سانترال های تولید شده در دنیا هستند و به دلیل کیفیت، کاربری و پایداری بالایی که دارند در تمام دنیا مورد استفاده سازمان ها و شرکت ها قرار گرفته اند.
آنچه در این مقاله می خوانید:
مقدمه ای بر سانترال های پاناسونیکبررسی سانترال پاناسونیک از لحاظ تکنولوژی و زیرساختسانترال پاناسونیک تحت شبکهسانترال پاناسونیک آنالوگ انواع سانترال پاناسونیک تحت شبکهسانترال پاناسونیک سری NS :برنامه ریزی و ارتباط با مرکز تلفن سری NSهوشمند بودن بدون نیاز به صندوق صوتسانترال پاناسونیک سری TDE :انواع سانترال پاناسونیک آنالوگسانترال پاناسونیک سری TDA :سانترال پاناسونیک کم ظرفیتبرخی ویژگی های برجسته مرکز تلفن سانترال پاناسونیک تحت شبکهاستاندارد سازی اتاق سرور با تجهیزات رک مونت پاناسونیکویپ در مرکز تلفن سانترال پاناسونیک تحت شبکه :مرکز آموزش سانترال پاناسونیک تحت شبکه
سانترال پاناسونیک انواع مختلفی دارد و در سری های مختلفی تولید شده است تا هر مجموعه یا شرکتی براساس نیاز خود بتواند سانترال مورد نظر را تهیه کند.
در این مقاله تصمیم داریم تمامی مدل های سانترال پاناسونیک را بررسی کنیم و انواع مرکز تلفن های پاناسونیک را با قابلیت هایی که دارند با یکدیگر مقایسه کنیم.سانترال پاناسونیک را می توان براساس ظرفیت، تکنولوژی و سری ساخت آنها دسته بندی کرد. ابتدا سانترال های پاناسونیک را براساس تکنولوژی بررسی میکنیم و توضیحات کاملی را ارائه خواهیم داد:
بررسی سانترال پاناسونیک از لحاظ تکنولوژی و زیرساخت
بررسی تخصصی سانترال پاناسونیک تحت شبکه و آنالوگ / پادکست
سانترال پاناسونیک تحت شبکه
سانترال های پاناسونیک تحت شبکه شامل سری TDE ، NS ، HTS و NCP است. تمامی این سانترال ها از تکنولوژی ویپ پشتیبانی می کنند و بطور کامل با پروتکل سیپ سازگار هستند. از این رو به آنها سانترال های ویپ پاناسونیک هم گفته می شود.
سری NCP به دلیل اینکه تعداد بسیار کمی تولید و استفاده شده است، مورد بحث ما نیست که البته از لحاظ قابلیت ها مشابه سری TDE هستند ولی با ظاهری متفاوت.
سانترال پاناسونیک تحت شبکه سری TDE و سری NS با کیفیت و کارایی بالا همچنان جزو برند هایی تجاری کاملا پایدار و مطمئن محسوب می شود که با فراهم ساختن ارتباطات رایگان بین مراکز بر روی بستر اینترنت و استفاده از تکنولوژی روز، توانسته است جایگاه خود را محکم تر سازد.
مرکز تلفن های تحت شبکه سری NS مانند سانترال NS500 با کارایی بسیار بالاتر و ظاهری متفاوت و کاملا IP بیس نسبت به سری TDE مانند سانترال TDE600 تولید شده که امروزه مرکز تلفن سری NS را می توان از هر لحاظی بهترین جایگزین سری های قبل سانترال های پاناسونیک دانست.
از مهمترین ویژگی های سانترال های پاناسونیک می توان به پایداری و اطمینان از کیفیت قطعات اشاره کرد و همچنین تمامی محصولات پاناسونیک (تلفن سانترال ، تلفن های رومیزی و کلیه تجهیزات اداری) از کیفیت بالایی برخوردارند.
سانترال پاناسونیک آنالوگ
سانترال های آنالوگ پاناسونیک که فقط بر روی بستر مخابراتی قابل راه اندازی هستند، امروزه با توجه به پیشرفت تکنولوژی و قابلیت های بیشمار ویپ، کمتر مورد استفاده قرار می گیرند.
سانترال های سری TDA ، ۸۲۴ و سری های قبلی، همگی سانترال های آنالوگ محسوب می شوند. مثلاً سانترال TDA100 یا TDA200 یا TDA600 جزو سانترال های آنالوگ هستند.
البته این نکته را مدنظر داشته باشید که سانترال های TDA از تلفن های ویپ پاناسونیک سری NT پشتیبانی می کنند که تلفن های تحت شبکه مخصوص پاناسونیک است و یک راهکار ویپ اما بسیار محدود برای سری های TDA محسوب می شود.
از آن جایی که سانترال های TDA به هیچ عنوان از پروتکل سیپ پشتیبانی نمی کنند و کارت DSP ندارند، این سانترال ها را جزو سانترال های ویپ پاناسونیک لحاظ نمی کنیم.
انواع سانترال پاناسونیک تحت شبکه
سانترال پاناسونیک سری NS :
سانترال هوشمند پاناسونیک مدل NS ، سانترال های کاملاً تحت شبکه و از لحاظ ظاهری کاملاً متفاوت نسبت به سری های قبلی سانترال پاناسونیک تحت شبکه هستند.
سانترال NS500 / NS700 / NS1000 معروف ترین سانترال پاناسونیک تحت شبکه سری NS هستند.
مرکز تلفن پاناسونیک سری NS رک تولید شده اند و کارت های آنها کاملاً متفاوت نسبت به سری TDA و TDE است و تمامی پورت های خروجی کارت ها به صورت سوکت شبکه ساخته شده اند که در سانترال های سری قبل پرظرفیت به صورت کابل جک است. سانترال های سری NS را می توان بر روی دیوار هم نصب کرد.
اما نصب اصولی آن در داخل رک است و ارتباط کارت های سانترال پاناسونیک با پست مخابراتی برای ارتباطات داخلی ها از طریق پچ پنل شبکه خواهد بود. پرظرفیت ترین دستگاه این سری سانترال NS1000 است که کلا برای داخلی ها تحت شبکه و یا همان ویپ طراحی شده.
اما می تواند با هر سانترال دیگری از طریق کارت مخصوص ارتباط برقرار کند. دستگاه سانترال NS500 محبوب ترین مرکز این سری است که بهترین پیشنهاد برای جایگزینی با دستگاه سانترال هایی است که کمتر از ۲۰۰ داخلی داشته باشند.
دستگاه سانترال NS500 با ظرفیت اولیه ۲۰ داخلی است که می تواند ۲۹۲ داخلی دیجیتال ، آنالوگ و تحت شبکه به همراه سه شلف ۵۲۰ در اختیار شما قرار دهد و بسیاری از قابلیت های یک مرکز تلفن حرفه ای را دارد.
برنامه ریزی و ارتباط با مرکز تلفن سری NS
نحوه ارتباط و برنامه ریزی مرکز تلفن های پاناسونیک سری NS از طریق محیط وب است و این یکی از تفاوت های محسوس این سری به حساب می آید. در سری های TDA و TDE جهت برنامه ریزی باید نرم افزار مخصوص را نصب می کردید و از طریق USB یا کابل شبکه برنامه ریزی سانترال پاناسونیک تحت شبکه را انجام می دادید.
اما در این سری از محصولات سانترال پاناسونیک نیاز به هیچ نرم افزار جانبی نیست و برنامه ریزی از طریق محیط وب انجام می شود. البته نرم افزار برای دسترسی آنلاین به مرکز تلفن پاناسونیک وجود دارد که شما برای برنامه ریزی و آشنایی با محیط آن می توانید از آن استفاده کنید.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
هوشمند بودن بدون نیاز به صندوق صوت
یکی از تفاوت های دیگری که در مراکز پاناسونیک سری NS نسبت به سری های قبلی وجود دارد استفاده از تمام قابلیت های صندق صوتی یا همان TVM در کنسول یا محیط نرم افزاری است که شما برای استفاده از دستگاه مجزای TVM ندارید و تمامی این ویژگی ها فقط با تهیه لایسنس و خرید حافظه ذخیره سازی امکان پذیر خواهد شد.
سانترال پاناسونیک سری TDE :
سانترال پاناسونیک سری TDE ، از دسته ی سانترال پاناسونیک تحت شبکه هستند که برای ارتباط با کنسول آن می توان از کابل شبکه استفاده کرد.
سانترال TDE پاناسونیک مانند سانترال های TDE100/200/600 از سانترال های پرظرفیت پاناسونیک محسوب می شوند و از لحاظ ظاهری و برخی از کارت ها ، مشابه مدل TDA هستند که تفاوت اصلی سانترال های پاناسونیک TDE با سانترال پاناسونیک TDA در کارت ویپ یا همان کارت DSP است.
این سانترال ها دیگر نیازی به کارت شبکه ندارند و از بیس بر روی کارت اصلی خود ( MPR ) سوکت شبکه دارند. بر روی این سانترال ها می توان علاوه بر تلفن های IP Phone ، تلفن های سیپ نرم افزاری و سخت افزاری را رجیستر کنید.
کافیست کارت DSP را تهیه کنید و کارت مجازی IP Phone که همان کارت V- IPEXT است را در شلف مجازی قرار دهید و با تهیه لایسنس تلفن های IP Phone را فعال کنید و برای راه اندازی سیپ فون ها باید از کارت V-SIPEXT در شلف مجازی استفاده کنید و داخلی های سیپ خود را رجیستر کنید.
زمانی که وارد کنسول مجازی TDE می شوید ، یک شلف مجازی خواهید دید که مخصوص قابلیت های سانترال پاناسونیک است که حتما برای استفاده از این ویژگی باید کارت ویپ را خریداری کرده باشید.
خطوط ۵ رقمی مخابرات که سیپ نام دارند را می توان در قسمت شلف مجازی راه اندازی کنید و همچنین در شلف مجازی می توانید با استفاده از کارت V-SIPGW سانترال پاناسونیک خود را با هر مرکز تلفن دیگری که از سیپ پشتیبانی کند ، ارتباط دهید
انواع سانترال پاناسونیک آنالوگ
سانترال پاناسونیک سری TDA :
سانترال پاناسونیک سری TDA مانند ۱۰۰ ، ۲۰۰ ، ۶۰۰ TDA و TDA 100D که سانترال های پرظرفیت محسوب می شوند و از لحاظ ظاهری کاملا متفاوت نسبت به کم ظرفیت ها می باشند.
سانترال پاناسونیک TDA تحت شبکه نیست و نوع ارتباط با کامپیوتر از طریق کابل USB است و RS 232 ، البته می توان با اضافه کردن کارت شبکه ، از طریق کابل شبکه هم به دستگاه متصل شد. این سانترال ها کارت DSP یا کارت VOIP ندارند.
البته می توان با اضافه کردن کارت داخلی IP Phone تعداد محدودی داخلی IP Phone یا همان داخلی سانترال پاناسونیک سری NT را فعال کنید.
مرکز تلفن پاناسونیک سری TDA چون قابلیت ویپ را ندارد نمی توان داخلی سیپ را برروی آنها فعال کرد.
با اضافه کردن کارت PRI می توان خطوط E1 مخابرات را بر روی آنها راه اندازی کرد و همچنین با استفاده از این کارت می توان سانترال پاناسونیک سری TDA را با سانترال های دیگر و از طریق همین کارت به طور کامل ارتباط داد و خطوط شهری را به اشتراک گذاشت. همچنین برای ارتباط دو سانترال TDA با هم می توانید از کارت IP-GW استفاده کنید.
سانترال پاناسونیک کم ظرفیت
سانترال کم ظرفیت TEM824 ، سانترال آنالوگ کم ظرفیت محسوب می شود که حداکثر می تواند ۲۴ داخلی و ۸ خط شهری آنالوگ را فعال کند.
سانترال TEM824 و TES824 به سانترال ۸۲۴ هم معروف هستند و چون ظرفیت اولیه ۸ خط داخلی و ۳ خط شهری دارد به سانترال ۳ به ۸ هم معروف است.
سانترال های ۸۲۴ می تواند ۱۶ داخلی هایبرید را فعال کند و کارت سوم آن فقط ۸ داخلی آنالوگ را راه اندازی می کند.
البته دو کارت اول هم می تواند به جای ۱۶ داخلی هایبرید ، ۱۶ داخلی آنالوگ را فعال کند که بسته به نیاز شما دارد. سانترال ۸۲۴ برای شرکت های نوپا و کوچک مورد استفاده قرار می گیرد و چون تحت شبکه نیست امروز کمتر مورد استقبال است.
سانترال پاناسونیک کم ظرفیت در مدل های متنوع است ، مانند TA6-16 و TA308 که امروزه تولید نمی شود
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
برخی ویژگی های برجسته مرکز تلفن سانترال پاناسونیک تحت شبکه
استاندارد سازی اتاق سرور با تجهیزات رک مونت پاناسونیک
اتاق سرور غیر استاندارد با ظاهری به هم ریخته می تواند، ضعف سیستمهای شبکه و تجهیزات باشد.
پاناسونیک با ارائه محصولات کاملاً تحت شبکه و رک مونت سری ns مانند سانترال NS500 یا سانترال NS1000 توانست استاندارد اتاق سرور و تجهیزات شبکه را حفظ نماید و نحوه قرار گیری مرکز تلفن پاناسونیک مانند دیگر تجهیزات شبکه و سرور ها در داخل رک قرار داده شود که ارتباط آنها از طریق پچ پنل های شبکه با پست مخابراتی خواهد بود.
ویپ در مرکز تلفن سانترال پاناسونیک تحت شبکه :
voip یا voise over ip به تکنولوژی انتقال صدا و تصویر بر روی بستر شبکه و یا کابل های شبکه بدون نیاز به سیم های مخابراتی است
امروزه به دلیل مزیت های زیادی که ویپ دارد، بسیار مورد استفاده شرکت های کوچک و بزرگ قرار گرفته است. استفاده از ویپ به دلیل کاهش هزینه های ارتباطی و یکپارچه سازی مرکز تلفن ها، از ویپ یا تکنولوژی ویپ در مراکز پاناسونیک استفاده شده است.
برقراری ارتباطات رایگان و سریع و در نتیجه کاهش هزینه ها در سال های اخیر مورد توجه بسیاری از شرکت ها و سازمان ها بوده است. با تکنولوژی ویپ سانترال پاناسونیک تحت شبکه می توانید ارتباطات کاملا امن در بستر اینترنت فراهم کنید.
تلفن همراه خود را یکی از داخلی ها مجموعه کنید و از ارتباطات رایگان لذت ببرید. این در صورتی است که سرعت و پایداری اینترنت قابل تضمین باشد. بر روی بستر اینترنت می توانید بین سانترال های پاناسونیک ارتباط داخلی رایگان بوجود آورید تا ارتباطات سریع تر، راحت تر و کاملاً رایگان برقرار شود.
همچنین با ویپ مراکز پاناسونیک می توانید در بسترهایی که امکان یا قابلیت سیم کشی مخابراتی وجود ندارد از بستر شبکه برای راه اندازی داخلی های سانترال پاناسونیک تحت شبکه استفاده کنید.
به تعداد نامحدود می توانید داخلی های تحت شبکه (IP phone یا SIP phone) مرکز تلفن پاناسونیک در هر فاصله مکانی راه اندازی کنید. فقط کافیست ارتباط داخلی شبکه با سانترال پاناسونیک خود را با رعایت نکات امنیتی برقرار سازید.
سانترال پاناسونیک تحت شبکه می تواند با هر مرکز تلفن یا سانترالی که تحت شبکه باشد و از پروتکل سیپ پشتیبانی کند، بطور کامل ارتباط داخلی برقرار کند و خطوط شهری را بین هم به اشتراک بگذارند.
جهت فعال سازی کلیه قابلیت های ویپ باید از کارت DSP استفاده کنید. کارت DSP یا همان کارت ویپ هم گفته می شود بطور پیش فرض بر روی خود ، تعدادی لایسنس قرار دارد که بعد از خرید و نصب کارت میتوانید از لایسنس ها استفاده کنید و در صورتیکه تعداد بیشتری لایسنس مورد نیاز باشد باید لایسنس مورد نظر خود را خریداری کنید.
مرکز آموزش سانترال پاناسونیک تحت شبکه
ما در گروه ISG با تمام تلاش سعی بر آن داریم تا بهترین ویدئو های آموزشی را در راستای معرفی و آموزش کلیه سانترال های پاناسونیک در اختیار شما قرار دهیم.
با مشاهده ویدئو ها و مقالات آموزشی کار با سانترال پاناسونیک را آغاز کنید و با کارشناسان ما در ارتباط باشید تا شما را با مقدمات و اصول سیستم های مخابراتی آشنا کنند و در طی مسیر روش های پیشرفته و برنامه ریزی کامل کلیه سیستم های پاناسونیک و ویپ را به شما بیاموزند . ما همواره پشتیبان شما هستیم و خواهیم بود.
ttttttttttttttttttttttt
سانترال های تحت شبکه پاناسونیک
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
آشنایی با سانترال های تحت شبکه پاناسونیک
به طور کلی ما می توانیم سانترال ها را در سه دسته ی بزرگ تقسیم بندی نماییم. تولیدات پاناسونیک در ابتدا در زمینه ی سانترال های پرظرفیت و کم ظرفیت بود و اتفاقاً در این زمینه نیز محصولات خیلی باکیفیت و متنوعی نیز طراحی و تولید و به بازار عرضه شدند.
آنچه در این مقاله می خوانید:
آشنایی با سانترال های تحت شبکه پاناسونیکتعریف سانترال های تحت شبکه پاناسونیکبررسی ابعاد مختلف سانترال های تحت شبکه پاناسونیک – سری NSبررسی ابعاد مختلف سانترال های تحت شبکه پاناسونیک – سری TDEبررسی مزیت های مختلف سانترال های تحت شبکه پاناسونیک سخن آخر و جمع بندی
اما بعد از مدتی، طراحان پاناسونیک به فکر طراحی محصولی از تجهیزات سانترال رسیدند که دیگر محدود به مکان نباشد و فرد بتواند در هر کجای دنیا، به سیستم سانترال مجموعه ای که در آن کار می کند متصل شود. از این رو سیستم های سانترال IP یا همان سیستم های تلفنی تحت شبکه، طراحی و توزیع شدند و با استقبال بی نظیری نیز مواجه گردیدند.
سانترال های تحت شبکه در سری TDEو NS، از معروف ترین و پرکاربردترین سانترال های تحت شبکه پاناسونیک هستند که نسبت به سایر سانترال ها، از مزیت های بسیار زیادی برخوردار می باشند.
حالا که متوجه شدیم که سانترال های تحت شبکه چگونه وارد بازار شدند و اصلاً پایه و اساس کار آن ها چیست و چگونه شکل گرفته اند، در ادامه به صورت کاملاً دقیق، ابعاد مختلف سانترال های تحت شبکه پاناسونیک را مورد بررسی قرار می دهیم و مزیت ها و ویژگی های آن ها را شرح خواهیم داد.
پس برای آشنایی دقیق و درست از انواع سانترال های تحت شبکه پاناسونیک، تا انتهای مقاله با ما همراه باشید :
تعریف سانترال های تحت شبکه پاناسونیک
همان طور که خدمت تان عرض کردیم، سانترال های تحت شبکه پاناسونیک، در سری TDE و سری NS و غیره به بازار عرضه شده اند و هنوز هم به طرز شگفت آوری، جز بالاترین رده های سانترال محسوب می شوند. این سری از سانترال های پاناسونیک، به عنوان یک نمونه سانترال تحت شبکه، جزو برندهایی تجاری کاملاً پایدار و مطمئن محسوب می شوند.
در واقع یکی از مهم ترین دلایلی که باعث می شود تا سانترال تحت شبکه پاناسونیک، در بین مردم از اعتبار خاصی برخوردار باشند، این است که این مجموعه های سانترال توانسته اند تا قابلیت برقراری تماس بین مراکز مختلف را در بستر اینترنت، بدون محدودیت جغرافیایی و با کمترین هزینه و در اکثر موارد به صورت رایگان، ایجاد نمایند.
به همین دلیل دیگر کمتر کسی را می توانید بیابید که به کار با سانترال های قدیمی، علاقه داشته باشد.حقیقتاً باید خدمت تان عرض کنیم که مرکز تلفن های تحت شبکه سری NS، به دلیل کیفیت خدماتی که ارائه می دهند، یک سر و گردن از تمامی مرکز تلفن های دیگر بالاتر می باشند و به همین دلیل این سری از سانترال های تحت شبکه پاناسونیک را می توانیم یکی از بهترین نسل های سانترال تحت شبکه، معرفی نماییم.
البته یکی از دلایلی که محصولات پاناسونیک،را یکه تاز در دنیا معرفی می کند، این است که این برند، در تمامی تولیدات خود، از بروزترین تکنولوژی ها در رنج کیفیتی عالی استفاده می نماید. در واقع، پاناسونیک، برندی است که شما می توانید با اطمینان از کیفیت آن و تکیه بر پیشرفته ترین تکنولوژی های روز دنیا، از محصولات آن استفاده کنید.
با تمامی این تفاسیر، قصد داریم تا در ادامه به صورت جزئی تری به سری های مختلف سانترال های تحت شبکه پاناسونیک بپردازیم. در واقع تنها در این صورت است که شما خیلی راحت، متوجه پرطرفدار بودن این محصولات خواهید شد.
بررسی ابعاد مختلف سانترال های تحت شبکه پاناسونیک – سری NS
سری ns سری جدید این سانترال ها است و حتی به لحاظ ظاهری نیز با سایر سانترال ها متفاوت است. از معروف ترین سانترال پاناسونیک تحت شبکه سری NS، می توانیم به سانترال NS500 / NS700 / NS1000 اشاره نماییم.
نکته ی جالب درباره ی سانترال های سری NS این است که شما می توانید آن ها را بر روی دیوار هم نصب کنید و خیالتان از بابت امنیت مجموعه ی سانترال کاملاً راحت باشد.
تمامی پورت های خروجی کارت های مرکز تلفن پاناسونیک سری NS، به صورت سوکت شبکه ساخته شده اند. این در صورتی است که سانترال های سری قبل، این سوکت ها به صورت کابل جک، طراحی شده بود.
مرکز تلفن پاناسونیک سری NS را به صورت رک تولید می کنند و دلیل اینکه سوکت های این مرکز تلفن به صورت سوکت شبکه طراحی شده نیز به همین دلیل است. در مرکز تلفن پاناسونیک سری NS ، ارتباط کارت های سانترال پاناسونیک با پست مخابراتی، از طریق پنج پنل شبکه انجام می شود.
سانترال های تحت شبکه پاناسونیک سری ns این قابلیت را دارند که با سایر کارت ها نیز ارتباط برقرار کنند و یکی از محبوب ترین انواع سانترال تحت شبکه ی NS پاناسونیک هم دستگاه سانترال NS500 می باشد. در واقع شما با انتخاب این مدل دستگاه، بهترین انتخاب را برای سانترال هایی که کمتر از ۲۰۰ داخلی دارند را خواهید داشت.
این سانترال با ظرفیت ابتدایی ۲۰ داخلی تعریف شده و روانه ی بازار شده است اما این قابلیت را دارد که بسیاری از قابلیت های یک مرکز تلفن حرفه ای که می تواند شامل ۲۹۲ داخلی دیجیتال ، آنالوگ و تحت شبکه به همراه سه شلف ۵۲۰، باشد را در اختیار شما قرار دهد.
علاوه بر خدمات بسیار مختلف و حرفه ای که سانترال های پاناسونیک سری NS در اختیار شما قرار می دهند، یکی دیگر از تفاوت های محسوس این سری را می توانیم درباره ی نحوه ارتباط و برنامه ریزی مرکز تلفن های پاناسونیک سری NS، توصیف نماییم.
این سانترال ها از طریق محیط وب، برنامه ریزی می شوند و ارتباط را برقرار می کنند و همین موضوع باعث می شود که سرعت و کیفیت خدمات ارائه شده از جانب آن ها به شدت بالا باشد.
البته این ویژگی و قابلیت سانترال های پاناسونیک سری NS را در مقایسه با سری های TDA و TDE قرار دهید که برای برنامه ریزی این سری های قدیمی، ابتدا نیاز بود که نرم افزار مخصوص را نصب کنید و سپس از طریق USB یا کابل شبکه برنامه ریزی سانترال پاناسونیک تحت شبکه را انجام دهید.
در این قیاس، برنده ی صد در صد، سانترال های پاناسونیک سری NS خواهند بود. چرا که از هر جهت، این سیستم ها نیازی به هیچ نرم افزار جانبی برای راه اندازی ندارند و به راحتی می توانند در محیط وب، نصب، برنامه ریزی و راه اندازی شوند.
یکی دیگر از تفاوت های که در سانترال سری NS نسبت به سری های قبلی وجود دارد این است که شما فقط با تهیه لایسنس و خرید حافظه ذخیره سازی، قادر خواهید بود که از تمام قابلیت های صندوق صوتی یا همان TVM در کنسول یا محیط نرم افزاری، استفاده نمایید.
بررسی ابعاد مختلف سانترال های تحت شبکه پاناسونیک – سری TDE
در سانترال های پاناسونیک سری TDE شما برای ارتباط با کنسول اصلی به کابل شبکه احتیاج دارید. سانترال پاناسونیک سری TDE، از لحاظ ظاهری و برخی از کارت ها ، مشابه مدل TDA است اما کارت ویپ یا همان کارت DSP را می توانیم اصلی ترین وجه تمایز این دسته از سانترال های پاناسونیک، تعریف نماییم.
پکیج رایگان ورود به حوزه سانترال یا مرکز تلفن
کتاب جامع کارشناس مرکز تلفن TDA و TDE
آموزش سانترال TDA و TDE / دوره مقدماتی
آموزش سانترال پاناسونیک TDA / جامع ترین پکیج آموزش سانترال TDA
از آنجایی که این کارت ها از بیس بر روی کارت اصلی خود ( MPR ) سوکت شبکه دارند، دیگر برای راه اندازی، نیازی به کارت شبکه نخواهد داشت. در واقع این سانترال های سری TDE این قابلیت را دارند که تلفن های IP Phone ، تلفن های سیپ نرم افزاری و سخت افزاری را رجیستر نمایند.
طور کلی شما می توانید با کمک کارت مجازی IP Phone، کارت DSP ، تهیه لایسنس تلفن های IP Phone و کارت V-SIPEXT، یک سانترال تحت شبکه پاناسونیک از سری TDE را راه اندازی نمایید.
بررسی مزیت های مختلف سانترال های تحت شبکه پاناسونیک
سانترال های تحت شبکه، یک رابط گرافیکی تحت وب دارند و همین موضوع باعث می شود که مدیریت و برنامه ریزی خیلی راحتی داشته باشند. از این رو می توانیم ادعا کنیم که این نسل از سانترال های پاناسونیک، دارای سیستم راه اندازی تقریبا آسان و کم هزینه ای نیز می باشند.
مزیت دومی که می توانیم در توصیف سانترال های تحت شبکه پاناسونیک بیان کنیم این است که این سانترال ها عموماً بسیار کم هزینه هستند و برای راه اندازی و مدیریت آن ها اصلاً نیازی به پرداخت هزینه های گزاف سالانه نیست و خیلی راحت و با هزینه ی کم و در خیلی از مواقع به صورت رایگان، امکان استفاده از این سیستم ها وجود دارد.
انعطاف در توسعه را می توانیم سومین مزیت سیستم های سانترال تحت شبکه معرفی نماییم. این سیستم ها به وب متصل هستند و این قابلیت را دارند که روز به روز به برترین تکنولوژی های روز دنیا نیز متصل شوند و هر لحظه آپدیت و بروزرسانی گردند. این سیستم به طرز عجیبی، انعطاف دارند و با هر سیستم و گوش تلفنی، قابلیت اتصال خواهند داشت و این موضوع یکی از مهم ترین مزیت های سیستم های سانترال تحت شبکه تعریف می شود.
سیستم های سانترال قدیمی، عموماً بسیار پر هزینه بودند و اصلاً خود دستگاه های مربوط به این سیستم ها نیز، بسیار گران قیمت بودند. این سیستم ها علاوه بر هزینه های ابتدایی برای تهیه ی تجهیزات اولیه، به هزینه های دیگری برای نگهداری و مدیریت سیستم سانترال مجموعه نیز احتیاج داشتند و علاوه بر این هزینه ها، هزینه های مربوط به فیش تلفن و هزینه های ترمیم و بروز رسانی هر کدام از این سیستم ها نیز جداگانه حساب می شد. اما برای سانترال های تحت شبکه اصلاً این طور نیست. این سانترال با کمترین هزینه، یک سیستم سانترال با کیفیت در سرعت بالا را به شما ارائه می دهند.
سیستم های سانترال تحت شبکه، حجم وسیعی از امکانات و قابلیت های مختلف را در اختیار شما قرار می دهند. این موضوع یکی از برجسته ترین مزیت هایی است که می توانیم برای سیستم های سانترال تحت شبکه عنوان کنیم.
طبیعتاً هر فرد و جامعه ای، تنها انتظاری که از یک سیستم کاربری دارد، دسترسی، به امکانات و قابلیت های آرامشی و آسایشی است که سیستم های سانترال تحت شبکه، به راحتی این قابلیت ها را در اختیار شما قرار می دهند و این موضوع در شگفت انگیزترین حالت ممکن برای شما رخ خواهد داد.
خیلی ها گمان می کنند که سیستم های سانترال تحت شبکه، تنها با سانترال های تحت شبکه قابل ادغام هستند اما در اصل اینطور نیست. این موضوع را می توانیم به دنبال داستان انعطاف سیستم های سانترال تحت شبکه عنوان کنیم که این سیستم های سانترال با هر سیستم سانترال سنتی دیگری قابلیت اتصال دارند و ادغام می شوند. بنابراین هیچ نگرانی بابت اتصال این دو سیستم با یکدیگر وجود نخواهد داشت.
رسیدیم به نقطه ی اوج ماجرای سیستم های سانترال تحت شبکه؛ قابلیت اتصال در هر نقطه از دنیا بدون محدودیت های جغرافیایی. بله؛ این قابلیت در سانترال های تحت شبکه باعث می شود که کیفیت کارایی مجموعه ها و سازمان هایی که به این سیستم ها متصل هستند تا حد خیلی زیادی بالا برود.
در واقع حالا کارمندان می توانند در هر جای دنیا که حضور دارند، به سیستم سانترال مجموعه ی کاری خودشان متصل شده و در جریان امور شرکت قرار گرفته و وظایف خود را انجام دهند. در واقع این قابلیتی است که سیستم های سانترال تحت شبکه در اختیار مجموعه های کاری مختلف قرار می دهند و این داستان، باعث شده تا قابلیت های جدید دیگری نیز به این سیستم ها اضافه شود.
با کمک سانترال های تحت شبکه شما می توانید از بین شعبه ی یک شرکت که در شهرهای مختلف قرار دارند، بدون اینکه هزینه ای پرداخت کنید و بدون گرفتن حتی هیچ پیش شماره ای، ارتباط برقرار کنید. در واقع تنها نیاز است که هر دو کارمند در دو شعبه ی مختلف به اینترنت متصل باشند و با گرفتن یک کد ساده، با یکدیگر ارتباط بگیرند.
سانترال های تحت شبکه به انواع تلفن های نرم افزاری نیز متصل می شوند و شما می توانید از انواع این تلفن ها برای اتصال به سیستم سانترال استفاده نمایید. در واقع با کمک این ویژگی دیگر نیازی به خرید تلفن های سخت افزاری که روی میز قرار می گیرند نخواهد بود.
در انتها، از دیگر قابلیت ها و مزیت ها و امکاناتی که سانترال های تحت شبکه پاناسونیک در اختیار شما می گذارند می توانیم به مواردی همچون انتقال مکالمه، صندوق صوتی، کنفرانس صوتی- تصویری، منوی صوتی گویا ( IVR )، فکس بر روی بستر شبکه، قرائت خودکار متن برای مخاطبین، ضبط خودکار مکالمات، امکان یکپارچه سازی با سیستم های ثالث، امکانات گسترده ای برای گزارش گیری از تماس های تلفنی و ارسال پیام اشاره کنیم.
سخن آخر و جمع بندی
حالا که با کاربرد و انواع سانترال های تحت شبکه پاناسونیک آشنا شدید و درک کردید که این سانترال ها چه امکانات و قابلیت هایی را می توانند در اختیار مجموعه های کاری مختلف قرار دهند، بد نیست بدانید که سانترال های تحت وب نیز دنیای گسترده و خاص خودشان را دارند و این سانترال ها می توانیم در سه دسته ی نسخه ی ابری، نسخه ی سخت افزاری و نسخه ی نرم افزاری قرار دهیم.
که در نسخه های ابری، ذخیره ی اطلاعات و داده ها در یک فضای ابری و مجازی انجام می شود دیگر به سیستم ها و کامپیوترهای قدیمی برای ذخیره سازی اطلاعات نخواهد بود.
در کنار این موضوع نیز، سایر انواع و دسته های سانترال های تحت شبکه هم، قابلیت های خاص خودشان را دارند. مثلاً سیستم های نرم افزاری عموماً به صورت رایگان در اختیار کاربر قرار می گیرند و سیستم های سخت افزاری برای دور زدن محدودیت های تعریف شده برای این مجموعه باید حتماً بر روی دستگاه PBX نصب و راه اندازی شوند.