اینترنت اختصاصی چیست و چه مزایایی دارد؟

اینترنت اختصاصی چه مزیت هایی دارد؟اینترنت اختصاصی یا پهنای باند اختصاصی یکی از جدیدترین خدماتی است که از سوی شرکت های ارائه دهنده اینترنت، در اختیار کاربران، قرار داده می شود. اما اینترنت اختصاصی چه مزیت هایی دارد که موفق شد طرفداران زیادی پیدا کند.

آنچه در این مقاله می خوانید:

اینترنت اختصاصی چه مزیت هایی دارد؟پهنای باند اختصاصی یا اینترنت اختصاصی چیست؟پهنای باند اشتراکی با پهنای باند اختصاصی چه تفاوتی دارند؟مزایای اینترنت اختصاصی یا پهنای باند اختصاصیسایر مزایای اینترنت اختصاصیآشنایی با مزایای اینترنت اختصاصی با مجموعه ISG

در واقع این روش، به ازای دریافت هزینه بیشتر، پهنای باند بیشتری در اختیار کاربران قرار می گیرد. البته قبل از اینکه توضیح دهیم اینترنت اختصاصی چه مزیت هایی دارد باید مفهوم پهنای باند را توضیح دهیم. چرا که بسیاری از کاربران، بر این باورند، به دلیل اینکه با افزایش پهنای باند، سرعت اینترنت افزایش می یابد لذا پهنای باند و سرعت اینترنت، یکی هستند. در صورتی که اینگونه نیست.
درست است که با افزایش پهنای باند، سرعت اینترنت افزایش می یابد اما به این معنی نیست که این دو تکنولوژی، یکی هستند. در واقع، منظور از پهنای باند، سرعت دریافت و ارسال اطلاعات در یک ثانیه است که در اصطلاح انگلیسی به آن، send and receive می گویند. پهنای باند به دو دسته تقسیم می شود که عبارتند از:

پهنای باند اشتراکی: همانطور که از نام این پهنای باند مشخص است چند کاربر از یک پهنای باند استفاده می کنند. طبیعتاً در چنین شرایطی، امکان افت سرعت اینترنت وجود دارد. علاوه بر این، در این روش، کاربران باید هزینه حجم دانلود خود را هم بپردازند. به همین دلیل، معمولاً از پهنای باند اشتراکی در مصارف خانگی و کسب و کارهای کوچک، استفاده می شود.
پهنای باند اختصاصی یا اینترنت اختصاصی: در این مدل، هر پهنای باندی، مختص کاربری است. به همین دلیل معمولاً سازمان ها و شرکت های تجاری بزرگ که دائما از اینترنت استفاده می کنند و نیازمند اینترنت پرسرعت هستند از این روش استفاده می کنند.پهنای باند اختصاصی یا اینترنت اختصاصی چیست؟
همانطور که اشاره نمودیم در اینترنت اختصاصی، هر کاربر، دارای پهنای باند اختصاصی است. بنابراین، کاربر می تواند در هر زمانی که تمایل داشت حجم اینترنت خود را تمام کند. شرکت ارائه دهنده اینترنت هم حق ندارد ظرفیت اینترنت او را به کاربر دیگری اختصاص دهد.
سرعت اینترنت یکی دیگر از مزایای اینترنت اختصاصی است. درست است که میزان سرعت این مدل با پهنای باند اشتراکی تفاوت خاصی ندارد ولی هیچگونه افت و تاخیری در آن رخ نمی دهد. بنابراین، کاربران در زمان استفاده از اینترنت اختصاصی در طول شبانه روز، به هیچ وجه دچار افت سرعت نمی شوند.
پهنای باند اشتراکی با پهنای باند اختصاصی چه تفاوتی دارند؟

اولین تفاوت این دو مدل این است که پهنای باند اختصاصی یا اینترنت اختصاصی به هیچ وجه دچار نوسانات و افت سرعت اینترنت نمی شود. به همین دلیل، با کیفیت تر از پهنای باند اشتراکی است.
همانطور که اشاره نمودیم در پهنای باند اشتراکی، کاربر باید هزینه حجم دانلود را بپردازد. یعنی در صورت تمام شدن حجم دانلود باید حجم اضافه بدون ترافیک خریداری کند. لذا علاوه بر هزینه اولیه یک هزینه ثانویه به اپراتور پرداخت می کند. در صورتی که در اینترنت اختصاصی، هیچ هزینه اضافی مبنی بر دانلودها روزانه و اتمام ترافیک مصرفی وجود ندارد.
از دیگر تفاوت های این دو مدل این است که در اینترنت اختصاصی، سرعت و دانلود و آپلود یکسان می باشد. در صورتی که در پهنای باند اشتراکی، سرعت دانلود بیشتر از آپلود است.
پهنای باند اختصاصی به مخابرات و تلفن ثابت، بستگی ندارد.

لازم به ذکر است بدانید سرعت اینترنت این دو مدل، تفاوت آنچنانی با هم ندارد. تنها تفاوتشان در سرعت این است که در اینترنت اختصاصی، نوسانات و افت سرعت اینترنت وجود ندارد.

مزایای اینترنت اختصاصی یا پهنای باند اختصاصی
با توجه به تعاریف اینترنت اختصاصی و تفاوت آن با اینترنت اختصاصی به راحتی می توان درک کرد اینترنت اختصاصی چه مزیت هایی دارد. این سرویس، هیچگونه نوسانی در سرعت اینترنت ندارد و می تواند با ثبات و پایداری، تمام نیازهای ادارات و سازمان های بزرگ که نیازمند اینترنت پرسرعت هستند را پوشش دهد. در واقع، عدم قطع شدن اینترنت و افت سرعت، مهمترین مزیت این مدل اینترنت است.
به همین دلیل کسب و کارهایی که دائماً با اینترنت کار می کنند و قطع و وصل شدن اینترنت، تاثیر زیادی بر روی روند کاری شان دارند از مهمترین مشتریان این نوع اینترنت هستند. در این روش، سرعت دانلود و آپلود برابر است. به همین دلیل، این سرویس اینترنت، یک سرویس متقارن محسوب می شود.
البته شاید برای کاربران خانگی، این مزیت، آنچنان مهم نباشد. چرا که آن ها به دنبال سرعت دانلود هستند نه آپلود. اما از آنجایی که در ادارات و سازمان های تجاری، سرعت آپلود به اندازه سرعت دانلود مهم است از این سرویس اینترنت استفاده می کنند.
محدودیت نداشتن حجم سرویس از دیگر مزایای اینترنت اختصاصی است. همانطور که می دانید در اینترنت های اشتراکی که مورد استفاده مصارف خانگی است کاربران به ازای پرداخت هزینه ای، حجم مشخصی از اینترنت را دریافت می کنند. اما در اینترنت اختصاصی هیچ محدودیتی از این بابت وجود ندارد. به همین دلیل، مشاغل و تجارت هایی که مدام با اینترنت سر و کار دارند و نیازمند حجم سنگینی از اینترنت هستند از این سرویس استفاده می کنند. هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
سایر مزایای اینترنت اختصاصی

قابلیت برقراری ارتباط BGP را دارد.
این سرویس می تواند بین لینک ارتباط داخلی و شعب مختلف، ارتباط برقرار کند.
به مرکز مخابرات و خط تلفن وابستگی ندارد.
در سریع ترین زمان ممکن به کاربران ارائه می شود.
دارای امنیت بسیاری بالایی است. لذا کسب و کارها می توانند با اطمینان خاطر، انواع اطلاعات خود را رد و بدل کنند.
می توان به طور اختصاصی آن را مدیریت کرد.
از پشتیبانی ۲۴ ساعته برخوردار است.
قابلیت ارائه آدرس های Static Valid IP متعدد به مشتریان را دارد.
سرعت پینگ تایم و جیتر تایم پایینی دارد.
راه اندازی این سرویس، در مدت زمان کوتاهی انجام می گیرد.

آشنایی با مزایای اینترنت اختصاصی با مجموعه ISG
با توجه به مزایای زیاد اینترنت اختصاصی، کاربران زیادی علاقه مند راه اندازی این سرویس اینترنتی هستند. در این راستا، مجموعه معتبر ISG با تکیه بر سال ها تجربه تخصصی در حوزه شبکه و تجهیزات شبکه، آماده هرگونه همکاری با این عزیزان است. همچنین در صورت داشتن هرگونه سوالی در مورد اینترنت اختصاصی می توانید با کارشناسان متخصص این مجموعه تماس بگیرید.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…

ttttttttttttttttttttttt
اینترنت dedicated یا اینترنت اختصاصی چیست؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
اینترنت dedicated چیست؟
اینترنت dedicated چیست؟ بدون شک، این سوال یکی از اولین سوالات کاربرانی است که به دنبال بهترین و پرسرعت ترین سرویس اینترنت هستند. چرا که اولین پیشنهاد برای این افراد، اینترنت dedicated است. حال اینترنت dedicated چیست؟

آنچه در این مقاله می خوانید:

اینترنت dedicated چیست؟ویژگی های اینترنت dedicated چیست؟اینترنت اختصاصی چیست و چه مزایایی دارد؟ اینترنت dedicated چه مزایایی دارد؟اینترنت dedicated مناسب چه افرادی است؟آشنایی با اینترنت dedicated با مجموعه ISG

اینترنت dedicated در واقع همان اینترنت اختصاصی یا پهنای باند اختصاصی است. کاربرانی که با اینترنت اختصاصی آشنایی ندارند اکثراً، کاربران خانگی هستند که تنها برای گشت و گذار در شبکه های اجتماعی و انجام فعالیت های روزمره خود به اینترنت نیاز دارند. تنها درخواست این دسته از افراد، داشتن سرعت ایده آل برای دانلود است.
اما، مصرف کنندگان اینترنت، فقط کاربران خانگی نیست. بسیاری از گیمرها، استریمرها، سازمان های تجاری و ادارات بزرگ نیز از این تکنولوژی استفاده می کنند. اتفاقاً، حساسیت این کاربران در زمان استفاده از اینترنت، بیشتر می باشد. چرا که کوچکترین افت سرعت و تاخیر اینترنت، بر روی روند کاری آن ها تاثیر می گذارد. همچنین علاوه بر مهم بودن سرعت دانلود، سرعت آپلود نیز اهمیت دارد.

برای این دسته از افراد، اینترنت اختصاصی یا پهنای باند اختصاصی و یا اینترنت dedicated در نظر گرفته می شود. بنابراین، تمام شرکت ها، سازمان ها، گیمرها، فروشگاه های اینترنتی، نهادهای عرضه کننده محتوا و خدمات تولید محتوا، خبرگزاری ها و سایر مراکزی که با مخاطب سروکار دارند و سرعت اینترنت برایشان مهم است می توانند از این سرویس اینترنت استفاده کنند.
اینترنت dedicated یک پهنای باند اختصاصی به این مشترکان، ارائه می دهد که مختص خودشان است. پهنای باندی که پس از اتمام حجم اینترنت، نیازی به پرداخت هزینه دوباره نیست و به کاربر دیگری، سپرده نمی شود.
ویژگی های اینترنت dedicated چیست؟
مهمترین ویژگی اینترنت dedicated یا اینترنت اختصاصی، اختصاصی بودن پهنای باند برای کاربران است. بنابراین، تمام کردن ظرفیت اینترنت، محدودیت زمانی ندارد و از طرف دیگر. شرکت ارائه دهنده اینترنت نمی تواند این ظرفیت را به کاربر دیگری واگذار کند. اغلب کاربرانی که به دنبال این نوع اینترنت هستند دائماً و به طور ۲۴ ساعته از اینترنت استفاده می کنند. بنابراین نباید کوچکترین افت و تاخیری در سرعت آن وجود داشته باشد.
 اینترنت dedicated یا اختصاصی نیز چنین خدماتی را به مشترکان ارائه می دهد. البته در این سرویس اینترنت، سرعت، کم می شود. اما کاهش سرعت آن به قدری ناچیز است که اصلاً احساس نمی شود. اینترنت dedicated یک سرویس اینترنت متقارن است. یعنی سرعت دانلود و آپلود آن برابر می باشد. این ویژگی برای مشترکان و سازمان هایی که باید با سرعت بالا، فایل ها و اطلاعات را بارگذاری کنند بسیار مهم می باشد.

سرویس های اینترنتی متقارن به این صورت هستند که عمدتاً دچار تاخیر در انتقال نمی شوند و افت و قطعی سرعت اینترنت در آن، بسیار کم است. سرویس ADSL2+ نمونه ای از سرویس متقارن می باشد. پهنای باند اختصاصی (Dedicated) به گونه ای است که هر زمان، قابل افزایش می باشد و لذا کاربر می تواند با توجه به شرایط و نیاز خود، تصمیم به کاهش یا افزایش آن نماید.
از دیگر شاخصه های جالب توجه این سرویس این است که مدیریت و کنترل کردن آن بر عهده مشترکان می باشد. لذا می توانند شخصاً بر روی آن نظارت داشته باشند. خدمات این سرویس اینترنت به صورت نقطه به نقطه است. معمولاً این سرویس در بستر فیبر نوری ارائه می شود و در صورت عدم وجود زیرساخت های فیبر نوری، در بستر وایرلس باند پهن ارائه می گردد.اینترنت اختصاصی چیست و چه مزایایی دارد؟
اینترنت dedicated چه مزایایی دارد؟
بدون شک اینترنت اختصاصی یا پهنای باند اختصاصی (Dedicated) مزایایی در قیاس با اینترنت اشتراکی دارد که اغلب سازمان ها و ادارات بزرگ از آن استفاده می کنند. ما چند نمونه از مهمترین مزایای این اینترنت را که سبب جذب کاربران زیادی شده است را معرفی می کنیم:

امنیت بسیار بالایی دارد. لذا شرکت ها و ادارات می توانند با اطمینان خاطر، هرگونه اطلاعات مهم و ضروری خود را از طریق آن، منتقل کنند.
یک سرویس اینترنت متقارن است و سرعت دانلود آپلود برابری دارد.
هر کاربری می تواند با توجه به نیاز و شرایط خود، مشخصات فنی ان را انتخاب کند.
از پشتیبانی فنی ۲۴ ساعته و شبانه روزی برخوردار است.
به دلیل برخورداری از پیشرفته ترین نرم افزارهای امنیتی، امنیت بالایی برای اطلاعات ایجاد می کند.
در سریع ترین زمان ممکن و ظرف ۷۲ ساعت، می توان این سرویس اینترنت را نصب و راه اندازی کرد.
مشترکان با این سرویس اینترنت می توانند آدرس های Static Valid IP را به تعداد زیاد دریافت کنند.
ارائه انواع خدمات از قبیل اینترانت، BGP ,VOIP و… از دیگر مزایای این سرویس اینترنتی است.
اینترنت dedicated علاوه بر اینکه دارای حجم نامحدود است قابل ارائه با هر سرعتی با توجه به نیاز کاربر می باشد.
برای راه اندازی این سرویس اینترنت، نیازی به خطوط تلفن ثابت و مراکز مخابراتی نیست. چرا که اتصال آن به اینترنت از طریق امواج ماهواره ای صورت می گیرد.
قابلیت جابجایی دارد.
دارای ping time و packet loss کمتر است و کیفیت بسیار مطلوبی دارد.
قابلیت مانیتورینگ پهنای باند در این سرویس اینترنت وجود دارد.
به دلیل وجود تجهیزات، پورت ها و اینترنت اختصاصی و پشتیبان، پایداری و ثبات این سرویس، بسیار بالا است.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
اینترنت dedicated مناسب چه افرادی است؟
با توجه به مزایای ذکر شده، یک سوال مهم به ذهن مخاطب خطور می کند که چه کسانی واجد شرایط برای استفاده از اینترنت اختصاصی هستند؟
در این راستا باید متذکر شویم یکسری شرایط و نیازها سبب می شود استفاده از اینترنت اختصاصی بهترین پیشنهاد برای آن ها باشد که عبارتند از:

به ترافیک اینترنتی بالا و نامحدود نیاز داشته باشند.
قصد داشته باشند بین ساختمان های مختلف یا شعبه ها ارتباط برقرار کنند.
به پهنای باند بالا و سرعت اینترنت متقارن نیاز داشته باشند.
برای سرورهای مختلف یک سازمان نیاز به آدرس های Static Valid IP زیاد داشته باشند.آشنایی با اینترنت dedicated با مجموعه ISG
کیفیت مطلوب و پشتوانه بسیار قوی پهنای باند اینترنت dedicated سبب شد تمام نیازهای ادارات، سازمان ها و سایر کسب و کارها برطرف شود. به همین دلیل، در حال حاضر، کاربران زیادی به دنبال نصب و راه اندازی این سرویس اینترنت هستند. در صورتی که قصد راه اندازی این سرویس را دارید و می خواهید اطلاعات خود را در این زمینه افزایش دهید کافی است با کارشناسان مجرب و متخصص مجموعه معتبر ISG تماس بگیرید.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…

ttttttttttttttttttttttt
ویپ چیست و چه مزایایی دارد؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ویپ
ارتباطات یکی از نیازهای اصلی بشر است که روز به روز بر اهمیت آن افزوده می شود. وسایل ارتباطی و نحوه برقراری ارتباط در طول تاریخ دستخوش تغییرات مختلفی شده اند تا بتوانند نیازهای جدید بشر را به راحتی پاسخ دهند.

آنچه در این مقاله می خوانید:

ویپمزایای ویپبالا بردن کیفیت ارتباطاتکاهش حجم سیم کشی هاتلفن سانترال و بررسی انواع آن کاهش هزینه ها و افزایش تعداد مکالمات همزمانسرعت بخشیدن به انتقال اطلاعاتویپ چگونه کار می کند؟کاربرد های ویپ

یکی از ابزارهای ارتباطی امروزه استفاده از ویپ یا همان بستر شبکه برای برقراری ارتباطات مختلف می باشد.
با توجه به گسترده شدن تکنولوژی و پیشرفت روز افزون آن لازم است تا کیفیت ارتباطات نیز همگام با تکنولوژی و در راستای بهبود آن ارتقا یابد.
 استفاده از ویپ در ارتباطات مختلف باعث می شود تا افراد بتوانند به راحتی مکالمات با کیفیتی داشته و تمامی نیاز های خود را از طریق این مکالمات در سریع ترین زمان ممکن پاسخ دهند.
ارتباطات در گذشته بیشتر از طریق خطوط تلفنی PSTN صورت می گرفت که مشکلات مخصوص خود را داشت.
 

مشتریان هنگام استفاده از این خطوط ممکن بود با دردسرهای مختلفی از جمله عدم کیفیت مناسب و قطع و وصل های مداوم رو به رو باشند که در نهایت منجر به کنسل نمودن ارتباط می شد.
این مشکلات باعث شد تا نسل جدیدی از ارتباطات در بستر شبکه یا همان ویپ شکل بگیرد تا بتواند باعث پیشرفت کار ها و گسترده تر شدن ارتباطات در نقاط مختلف شود.
شاید برخی از افراد با شنیدن نام ویپ و ارتباط اینترنتی تصور کنند که برای استفاده از سیستم ویپ حتما باید به اینترنت متصل شد. در جواب این افراد باید گفت که ویپ یک ارتباط از طریق بستر شبکه است و هیچ نیازی به متصل شدن به اینترنت ندارد.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
مزایای ویپ
استفاده از سیستم ویپ مزایای زیادی را نسبت به سیستم های قدیمی تر دارد. در ادامه سعی می کنیم برخی از این مزایا را مورد بررسی قرار دهیم.
بالا بردن کیفیت ارتباطات
همانطور که در بالا اشاره شد، یکی از مهم ترین مزایای ویپ، بالا بردن کیفیت ارتباطات است. با استفاده از بستر شبکه و یک تلفن اینترنتی می توان به راحتی مکالمات با کیفیتی بدون هیج قطع و وصلی را انجام داد.
این امر سبب می شود تا افراد راحت تر و بدون هیچ دغدغه ای به مکالمات طولانی مدت بپردازند. در واقع انتقال اطلاعات از بستر شبکه باعث می شود تا سیستم ویپ و محصولاتی که از این سیستم برخوردار هستند این ویژگی و کیفیت بالا را ارائه دهند.

کاهش حجم سیم کشی ها
 یکی از دغدغه های افراد برای ایجاد ارتباطات مختلف نحوه سیم کشی های این ارتباطات است. سیستم ویپ با استفاده از بستر شبکه باعث می شود تا حجم این سیم کشی ها کاهش یافته و بتوان از فضاهای مختلف بهترین استفاده ممکن را نمود.
تلفن سانترال و بررسی انواع آنکاهش هزینه ها و افزایش تعداد مکالمات همزمان
در گذشته ارتباطات به گونه ای بود که افراد برای آن باید هزینه های زیادی را به شرکت های ارائه دهنده ی خطوط شهری آنالوگ می پرداختند. علاوه بر این در هنگام مکالمه نمی توانستند با بیش از یک نفر ارتباط همزمان برقرار نمایند.
 استفاده از سیستم ویپ این مشکلات را حل نموده است و با از بین بردن هزینه های مختلف برای مکالمات باعث می شود تا بتوان به طور همزمان تماس های مختلفی را داشت.
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
سرعت بخشیدن به انتقال اطلاعات
علاوه بر ویژگی ها بالا، اگر از سیستم ویپ در محیطی استفاده می شود، می توان به راحتی از سرعت بالای انتقال اطلاعات در این سیستم بهترین بهره را برد.
بستر شبکه باعث می شود تا اطلاعات به راحتی و با سریع ترین سرعت ممکن انتقال پیدا کنند.
 
ویپ چگونه کار می کند؟
 بعد از بررسی مزایا و ویژگی های این سیستم لازم است تا توضیح داده شود که ویپ چگونه کار می کند و اطلاعات را چگونه بر روی بستر شبکه منتقل می نماید.
برای استفاده از انتقال اطلاعات در بستر شبکه لازم است تا در مبدا و جایی که اطلاعات شروع به حرکت می کنند یک مبدل به کار گرفته شود تا اطلاعات را از حالت آنالوگ به دیجیتال تغییر دهد.
این عمل باعث می شود تا اطلاعات به راحتی در بستر شبکه منتقل شده و با سرعت بسیار بالا به مقصد برسند.
برای اینکه این اطلاعات بتوانند در مقصد قابل بازیابی باشند لازم است تا از مبدل های مناسب برای تغییر حالت اطلاعات از دیجیتال به آنالوگ استفاده شود.
کاربرد های ویپ
 ویپ کاربرد های بسیاری دارد اما عمومی ترین کاربرد آن در تلفن های اینترنتی و ارتباطات بر پایه ی این تلفن ها می باشد.
برای استفاده از سیستم ویپ در تلفن های خانگی و اینترنتی لازم است تا ابزار مناسب آن مثل مبدل ها و نرم افزارهای برقراری ارتباط شبکه را نصب و استفاده نماییم.
اما برای برخی از تلفن ها مانند تلفن های IP نیازی به استفاده از این نرم افزار ها نیست و این تلفن ها به صورت خودکار و پیش فرض توانایی استفاده از بستر شبکه برای انتقال اطلاعات را دارند.
از این سیستم برای اتصال بین دو دستگاه PC نیز می توان استفاده نمود. دستگاه های سانترال تحت شبکه نیز از امکانات ویپ یا همان انتقال اطلاعات از بستر شبکه برای خطوط مختلف استفاده می کنند.
برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…

ttttttttttttttttttttttt
VoIP Client چیست و چه مزایایی دارد؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
“ویپ کلاینت” (VoIP Client) نرم‌افزاری است که اصطلاحا “سافت‌فون” (Softphone) هم نامیده می‌شود. این نرم‌افزار معمولا روی کامپیوتر کاربر نصب می‌شود و به‌وی این امکان را می‌دهد تا تماس‌های خود را از طریق VoIP بگیرد.

کاربر با استفاده از ویپ کلاینت می‌تواند تماس‌های محلی یا بین‌المللی رایگان یا بسیار کم‌هزینه داشته باشد و علاوه بر این، از ویژگی‌های بی‌شمار آن نیز بهره ببرد. این‌ها دلایلی هستند که باعث شده خیلی از کاربران علاقه‌مند به نصب ویپ کلاینت‌ها بر روی کامپیوتر، دستگاه‌های موبایل و اسمارت‌فون‌های‌شان بشوند.
یک ویپ کلاینت با نصب بر روی کامپیوتر به‌دستگاه‌های سخت‌افزاری مکمل نیاز دارد تا بتواند با سایرین ارتباط برقرار کند. این دستگاه‌ها می‌توانند ایرفون‌ها، میکروفون، هدست‌ها و یا وب‌کم‌ها باشند.
سرویس ویپ
ویپ کلاینت نمی‌تواند به‌تنهایی کار کند بلکه برای امکان برقراری تماس باید با سرویس ویپ یا یک سرور SIP کار کند. سرویس ویپ، اشتراکی است که ارائه‌دهنده سرویس ویپ به‌کاربر می‌دهد تا از طریق آن بتواند با دیگران تماس بگیرد. در واقع، این سرویس از این نظر شبیه به‌سرویس GSM است که با تلفن همراه‌تان استفاده می‌کنید. تفاوت آن‌ها در این است که با ویپ می‌توانید تماس‌های بسیار ارزان قیمت بگیرید و اگر فردی که با وی تماس می‌گیرید، در هر نقطه از دنیا، از همان سرویس ویپ و ویپ کلاینت استفاده کند تماس شما در بسیاری موارد رایگان و نامحدود است. خیلی از سرویس دهندگان ویپ به کاربران امکان دانلود و نصب رایگان ویپ کلاینت را می‌دهند.
ویژگی‌های ویپ کلاینت
نرم‌‍افزار ویپ کلاینت ویژگی‌های زیادی دارد. برخورداری از رابط تماس‌گیری، حافظه مخاطب، شناسه کاربر و برخی امکانات اولیه دیگر از جمله موارد قابل اشاره است. از دیگر ویژگی‌های اپلیکیشن پیچیده ویپ می‌توان به‌پشتیبانی QoS، امنیت ویس و ویدیو کنفرانس اشاره کرد.
ویپ کلاینت‌های SIP
فناوری SIP روی سرورهای ویپ (PBXها) کار می‌کند. وظیفه این سرورها ارائه خدمات تماس به کلاینت‌هایی است که دارای ویپ کلاینت نصب شده و رجیستر شده سازگار با SIP هستند. این سناریو در محیط شرکت‌ها و کسب‌وکارها بسیار کاربرد دارد. ویپ کلاینت‌ها روی کامپیوترهای دسکتاپ، لپ‌تاپ‌ها یا اسمارت‌فون‌های تمام کارمندان نصب شده و روی سرویس SIP شرکت‌ها بر روی سرور PBX مربوطه رجیستر می‌‌شود.
با این فناوری، کارمندان می‌توانند در محیط داخلی مجموعه و هم‌چنین از طریق فناوری‌های وایرلس مانند وای‌فای، 3G، 4G، مای‌فای، LTE و غیره ارتباط برقرار کنند.
ویپ کلاینت‌های SIP به‌هیچ سرویس ویپ خاصی محدود نیستند. به‌راحتی روی ماشین نصب می‌شوند و برای هر سرویس منطبق با SIP قابل پیکربندی و استفاده هستند.
نمونه‌هایی از ویپ کلاینت‌ها
یکی از اولین مثال‌های ویپ کلاینت نرم‌افزار اسکایپ است. شما می‌توانید از طریق سایت مربوط به این نرم‌افزار آن را دانلود و نصب کنید و به‌طور رایگان تماس‌های صوتی و تصویری بین‌المللی داشته باشید. بسیاری از سرویس دهندگان ویپ مبتنی بر نرم‌افزار، ویپ کلاینت‌های مخصوص به خودشان را ارائه می‌دهند. بعضی از ویپ کلاینت‌ها عمومیت بیشتری دارند و با هر سرویس ویپ قابل استفاده هستند. بهترین مثال برای این مورد “ایکس-لایت” است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید