در ادامه ی بررسی انواع تجهیزات شبکه(ترمینال کروز ، پچ پنل و پست مخابراتی ) در این مطلب به بررسی پچ کورد و انواع آن می پردازیم تا همکاران عزیز با مزایای استفاده از آن در سیستم شبکه ی هر شرکت و سازمان آشنا شوند.
آنچه در این مقاله می خوانید:
پچ کوردمزایای پچ کوردانواع پچ کوردهاپچ کورد فیبر نوری و انواع آنکانکتور LCکانکتور SCکانکتور ST
بررسی تجهیزات مخابراتی که برای شبکه مورد استفاده قرار می گیرند و استفاده از آن ها باعث صرفه جویی در زمان و هزینه می شود.
پچ کورد
پچ کورد یکی دیگ از تجهیزات مخابراتی است که برای اتصال اجزای و تجهیزات مختلف شبکه مانند پچ پنل، سوئیچ شبکه، کامپیوتر و … به همدیگر به کار می رود.
پچ کورد ها علاوه بر استفاده در شبکه برای اتصال تجهیزات برای انتقال صدا و تصویر نیز به کار گرفته می شوند.
مزایای زیادی که استفاده از این تجهیزات برای ارتباطات و شبکه ای شدن سازمان در پی دارد باعث می شود تا استفاده از آن ها گسترده تر شود.
پچ کورد های شبکه در واقع یک کابل در انواع مختلف مسی و فیبر نوری هستند که اندازه ی آن ها می تواند از نیم متر تا ۲۰ متر متفاوت باشد.
هر کدام از این اندازه و مشخصات برای کاربرد خاصی مورد استفاده قرار می گیرند.
در دو سر این تجهیزات شبکه از یک سوکت استاندارد RJ-45 استفاده شده است.
مزایای پچ کورد
شاید بسیاری از افراد در نگاه اول گمان کنند که استفاده از این تجهیزات نمی تواند برای شبکه ضروری بوده و در واقع می توان با استفاده از کابل های مختلف و سوکت زدن سر این کابل ها، به راحتی کاربرد پچ کورد را از بین برد.
دیدگاه این افراد البته فقط برای سازمان ها و شرکت های کوچک می تواند درست باشد و برای ارتباطات و شبکه های گسترده، استفاده از پچ کورد می تواند مزایای بسیاری زیادی به همراه داشته باشد.
از مهم ترین مزایای پچ کورد می توان به صرفه جویی در زمان اشاره نمود.
استفاده از کابل و سوکت زدن سر آن می توان برای شبکه های کوچک جوابگو باشد اما برای شبکه های بزرگ این کار فقط باعث اتلاف وقت می شود.
به همین دلیل می توان از پچ کورد ها که کابل های کاملاً آماده ای هستند استفاده نمود.
علاوه بر این سوکت زدن کابل ها نیاز به ابزار و نیروی انسانی دارد که استفاده از پچ کورد ها می تواند این نیاز ها را برای شبکه های از بین برده و در واقع باعث کاهش هزینه های سازمان شود.
کاهش خطا های انسانی هنگام سوکت زدن از دیگر مزایای پچ کورد ها می باشد که ممکن است در هنگام اتصال سیم ها به سوکت به دلایل مختلف رخ دهد.
امروزه محیط سازمان ها و شرکت ها در واقع بیان کننده ی نوع خدمات آن ها و اهمیت به مشتری می باشد، با توجه به اینکه تجهیزاتی مانند پچ کورد ها در کارخانه و توسط ماشین آلات مخصوص سوکت زده می شوند، می توانند در هنگام استفاده زیبایی بهتری به محیط ببخشند.
تنوع رنگی بالا از دیگر مزایایی است که استفاده از این تجهیزات می تواند برای شبکه به دنبال داشته باشد.
این تنوع رنگی بالا باعث می شود تا از هر کابل برای یک اتصال خاص استفاده نمود و از این طریق اتصالات و همچنین عیب یابی در زمان های خراب شدن شبکه را ساده تر و سریع تر نمود.
طول کوتاه تر این تجهیزات و استفاده از آن ها باعث می شود تا اتلاف کمتری در کابل ها صورت گرفته و البته درصد تاثیرگذاری نویز بر روی داده های ارسالی نیز کاهش پیدا کند.
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
انواع پچ کوردها
این تجهیزات را معمولاً با توجه به ویژگی ها و نوع ارتباط شبکه ای محیط به دو نوع مسی و فیبر نوری تقسیم می کنند.
پچ کورد مسی یک کابل انعطاف پذیر است که مانند کابل های شبکه روی دو سر آن سوکت RJ-45 قرار گرفته است.
با توجه به اینکه این تجهیزات مانند کابل های شبکه هستند از نظر پهنای باند و نرخ انتقال داده ها به cat1 تا cat8 تقسیم می شوند.
هر کدام از پچ کورد های قرار گرفته شده در این دسته ها دارای خصوصیت های مختلفی هستند و در محیط و کاربرد خاصی مورد استفاده قرار می گیرند.
به طور مثال پچ کوردهای cat5 صد مگابایت سرعت داشته و با ۱۰۰ مگا هرتز پهنای باند در اترنت سریع به کار برده می شوند.
یکی از دسته بندی های دیگری که برای پچ کورد ها در نظر گرفته می شود با توجه به میزان مقاومت این تجهیزات در برابر نویز و نوع شیلد در شبکه می باشد.
پچ کورد فیبر نوری و انواع آن
در شبکه ی فیبر نوری از پچ کورد فیبر نوری استفاده می کنند که در انواع مختلفی وجود دارد.
دو سر این تجهیزات در شبکه های فیبر نوری به کانکتور فیبر نوری وصل می شود.
تفاوت کانکتور ها باعث شده است تا شاهد انواع پچ کورد فیبر نوری باشیم که در ادامه به بررسی خصوصیات مختلف برخی از آن ها می پردازیم.
کانکتور LC
این نوع از تجهیزات کابل نوری به دلیل استفاده شدن از کانکتور LC در این دسته بندی قرار گرفته است.
از ویژگی های مختلف کانکتور LC می توان به سبک ساختار فشار و چفت شدن، بدنه ی پلاستیکی، اندازه ی ۱.۲۵میلیمتری و جنس سرامیکی اشاره نمود.
به توجه به فرم کوچک و البته ابعاد کمی که در فضای محیط توسط کانکتور LC اشغال می شود، می توان این نوع از تجهیزات فیبر نوری را یکی از محبوب ترین پچ کورد ها دانست.
کانکتور SC
استفاده از کانکتور SC در پچ کورد ها با خصوصیات خاصی که دارد می تواند مزایای به همراه داشته باشد.
ویژگی هایی مانند دارای قفل، کم هزینه بودن، سادگی ساختار، دوام بالا، فرول سرامیکی برای اتصال دقیق، نوع فشار و کشش، مناسب برای ۱۰۰ چرخه ی اتصال و … باعث شده تا استفاده از این تجهیزات در شبکه بسیار پر کاربرد باشد.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
کانکتور ST
این نوع از پچ کوردها دارای کانکتور ST می باشند.
از ویژگی های این محصول می توان به قطر فرول ۲.۵ میلی متری، فرول طولانی برای نگه داشتن فنر، نوک صاف و مستقیم، ۵۰۰ بار ورود و خروج برای مدیریت توان در شبکه و … اشاره نمود.
این نوع پچ کورد ها از نمونه های قدیمی هستند اما هنوز هم در شبکه های محلی می توان از آن ها استفاده نمود.
از دیگر انواع کانکتور که در دسته بندی پچ کورد های فیبر نوری تاثیر گذار است می توان به کانکتور FC، MTRJ ، E2000 و … اشاره نمود که هر کدام دارای ویژگی های خاصی می باشند.
ttttttttttttttttttttttt
کاربرد پچ کورد در شبکه های کامپیوتری
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
همه چیز در مورد کاربرد پچ کورد در شبکه های کامپیوتری
قبل از اینکه در مورد کاربرد پچ کورد در شبکه های کامپیوتری توضیح دهیم ابتدا یک معرفی کلی در مورد پچ کورد داریم تا کاملاً با این وسیله، آشنا شوید.
آنچه در این مقاله می خوانید:
همه چیز در مورد کاربرد پچ کورد در شبکه های کامپیوتریپچ کورد Patch Cord چیست؟انواع پچ کورد شبکهبررسی انواع کابل شبکه CAT5,CAT6,CAT7میزان مقاومت پچ کورد شبکه در مقابل نویز آشنایی با کاربرد پچ کورد در شبکه های کامپیوتری با مجموعه ISG
بدون شک، همه ی شما اسم کابل LAN یا کابل شبکه را شنیده اید یا بسیاری از شما از این کابل برای وصل کردن کامپیوتر و لپ تاپ خود به مودم، استفاده نموده اید. این کابل همان پچ کورد می باشد. در واقع پچ کورد همان کابل شبکه و یکی از مهم ترین تجهیزات مخابراتی می باشد.
اما تفاوتش این است که کوتاه شده و همچنین، دو سوکت به دو طرف آن وصل شده است. این ابزار مخابراتی نیز به مانند پچ پنل و ترمینال کروز سبب صرفه جویی در زمان و هزینه می شود.
البته پچ کورد انواع مختلفی دارد و طبیعتاً کاربرد آن نیز بسته به این انواع، متفاوت می باشد. حال اگر تمایل دارید با انواع و کاربرد پچ کورد در شبکه های کامپیوتری آشنا شوید می توانید با ما در ادامه ی مطلب همراه باشید.
پچ کورد Patch Cord چیست؟
پچ کورد یکی از مهم ترین تجهیزات پسیو شبکه و تجهیزات مخابراتی است که از آن برای متصل کردن چند دستگاه در شبکه، استفاده می شود. به عنوان مثال، وسایلی همچون، سوئیچ ، روتر ، کامپیوتر. پچ پنل و سرور می توانند با استفاده از این کابل، به هم وصل شوند. البته کاربرد این کابل. فقط در وصل کردن دستگاه ها به هم نمی باشد. از این کابل برای انتقال صدا و تصویر نیز استفاده می شود.
به طور کلی، پچ کورد یک کابل کوتاه است که اندازه ی آن بین نیم تا ۲۰ متر می باشد و در دو سر آن، سوکت های RJ45 تعبیه شده است. قابلیت های این کابل سبب بهبود ارتباطات در سازمان و شبکه ای شدن آن ها می شود. به همین دلیل این کابل، به یکی از پرکاربردترین تجهیزات مخابراتی تبدیل شده است. پچ کوردهای شبکه به و نوع کابل مسی و فیبر نوری تقسیم می شوند.
انواع پچ کورد شبکه
همان طور که اشاره نمودیم پچ کورد شبکه دارای انواع مختلفی است که کاربرد پچ کورد در شبکه های کامپیوتری، بسته به این انواع، متفاوت می باشد. البته عوامل مختلفی سبب ایجاد تنوع این کابل شده اند که از جمله ی آن ها می توان به نوع سوکت، نوع کابل و همچنین Category کابل شبکه اشاره نمود.
در واقع، پچ کورد به مانند سایر تجهیزات مخابراتی مثل کابل شبکه، از سرعت و پهنای بند متفاوتی برخوردار است. به عنوان مثال، این تنوع سرعت و پهنای باند در کابل شبکه با استاندارد CAT نمایش داده می شود. در پچ کوردها نیز این تنوع سرعت و پهنای باند بر اساس Category کابل شبکه تعیین می شود. از آنجایی که نحوه ی عملکرد این کابل ها به مانند کابل شبکه است سرعت و پهنای باند این کابل نیز بین CAT1 تا CAT8 می باشد.بررسی انواع کابل شبکه CAT5,CAT6,CAT7
لازم به ذکر است بدانید هر کدام از پچ کوردهایی که در این دسته بندی قرار می گیرند از خصوصیات و کاربرد خاص خود برخوردار هستند و در محیط مناسب خود به کار گرفته می شوند. به عنوان مثال، سرعت پچ کورد cat5 صد مگابایت و پهنای باندش، ۱۰۰ مگاهرتز است. به همین دلیل در اترنت های سریع مورد استفاده قرار می گیرند.
عامل دیگری که سبب ایجاد تنوع در این کابل ها می شود ویژگی و نوع ارتباط شبکه ای است. بر این اساس، پچ کورد به دو نوع مسی و فیبر نوری تقسیم می شود. پچ کورد مسی از انعطاف پذیری بهتری برخوردار است. در این کابل نیز به مانند کابل شبکه، دو سوکت RJ-45 در دو سر کابل، نصب شده است.
میزان مقاومت پچ کورد شبکه در مقابل نویز
از دیگر فاکتورهایی که سبب ایجاد تنوع در این کابل ها شده اند میزان مقاومت آن ها در برابر نویز و همچنین نوع شیلد آن ها است.
همان طور که می دانید تمام کابل ها من جمله کابل پچ کورد از یک پوشش برای سیم های داخلی اش استفاده می کند که به آن، شیلد گفته می شود. این شیلدها از بروز نویزهای احتمالی جلوگیری می کنند و همچنین مانع ، از بین رفتن اطلاعات در مسافت های طولانی می شوند. لذا انواع پچ کورد بر اساس شیلد عبارتند از:
پچ کورد U/UTP یا UTP: این پچ کورد، هیچگونه شیلدی برای پوشش جفت سیم ها ندارد.پچ کورد FTP یا F/UTP: در این پچ کورد، همه ی ۴ جفت سیم توسط یک فویل، پوشش داده می شوند.پچ کورد S/UTP: در این پچ کورد، از یک شیلد بافته شده، برای پوشش تمام جفت سیم ها استفاده می شود. یعنی هر کدام از جفت سیم ها از شیلد برخوردار نیستند.پچ کورد SFTP یا SF/UTP: در این پچ کورد هم از یک شیلد بافته شده و هم فویل برای پوشش جفت سیم ها استفاده می شود.پچ کورد S/FTP: در این پچ کورد، نه تنها جفت سیم ها توسط یک شیلد بافته شده پوشش داده می شوند بلکه دور تا دور هر کدام از جفت سیم ها به طور اختصاصی با فویل، پوشیده شده است.پچ کورد F/FTP یا FFTP: در این پچ کورد از فویل، هم برای پوشش کل جفت سیم ها و هم برای هر کدام از جفت سیم ها استفاده می شود.پچ کورد U/FTP: در این پچ کورد، هر جفت سیم توسط فویل پوشیده می شوند و دیگر، شیلدی برای پوشش تمام آن ها به کار نمی رود.
آشنایی با کاربرد پچ کورد در شبکه های کامپیوتری با مجموعه ISG
با توجه به مطالب بالا می توان نتیجه گرفت که پچ کوردها از تنوع زیادی برخوردار هستند که طبیعتاً هر کدام از این انواع، از کاربرد خاص خود برخوردار هستند.
حال اگر شما در این زمینه فعالیت دارید و می خواهید اطلاعات خود را در این زمینه فعالیت دارید می توانید به مجموعه معتبر ISG مراجعه کنید. این مجموعه با داشتن سال ها تجربه و تخصص در زمینه ی فروش، نصب و راه اندازی و آموزش سانترال و انواع تجهیزات مخابراتی شما را در این مسیر، همراهی می نماید.
این مجموعه از یک تیم پشتیبانی قوی و متخصص برخوردار است که با تماس گرفتن با آن می توانید با انواع و کاربرد پچ کورد در شبکه های کامپیوتری آشنا شوید.برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه سانترال ، ویپ و شبکه با ما همراه باشید…
ttttttttttttttttttttttt
آشنایی با انواع پچ کورد فیبر نوری
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
پچ کورد فیبر نوری، کابلی است که دو سر آن به کانکتور فیبر نوری وصل می شود. این وسیله برای ایجاد ارتباط بین تجهیزات و قطعات در شبکه فیبر نوری به کار برده شده و به آن پچ کیبل نیز گفته می شود. انواع متنوعی از پچ کورد فیبر نوری با انواع مختلف کانکتورها، مانند LC، FC، SC، ST، MU ، MTRJ و E2000 و غیره وجود دارد.در ادامه با ISG همراه باشید. انواع پچ کورد فیبر نوری
انواع مختلفی پچ کورد فیبر نوری وجود دارد و می توان آنها را به طور عمده توسط انواع کانکتور و کابل تقسیم بندی نمود.
پچ کوردهای فیبر نوری با انواع مختلف کانکتورها
پچ کوردهای فیبر نوری را می توان با انواع کانکتورهای فیبر نوری طبقه بندی نمود. به عنوان مثال، پچ کورد LC به این دلیل که دارای کانکتور LC است به این نام خوانده می شود. به همین ترتیب پچ کورد SC، ST، FC، MT-RJ، E2000، MU و MPO / MTP و غیره وجود دارد. یک نوع دیگر دسته بندی که به نوع صیقل دادن فرول کانکتور شده و به سه نوع پچ کورد PC، UPC، APC تقسیم بندی می شود.
پچ کورد LC : پچ کورد LC با کانکتور LC خاتمه می یابد. LC مخفف کانکتور لوسنت (Lucent) است. کانکتور LC به سبک ساختار فشار و چفت شدن می باشد این نوع دارای بدنه پلاستیکی و فرول با اندازه دقیق 1.25mm و با جنس سرامیکی است. پچ کورد نوری نوع LC یک نوع محبوب پچ کورد نوری است که فرم کوچک دارد و باعث کاهش اشغال فضا می شود و این نوع به طور گسترده ای برای نصب و راه اندازی مناطق پرتراکم و کم حجم استفاده می شود. پچ کورد LC از یک فرول 1.25 میلی متر استفاده می کند، که به اندازه نصف پچ کورد ST است. این پچ کورد در وضعیت سینگل مود عملکرد بسیار خوبی دارد و مورد علاقه اکثر افراد می باشد و مصرف بالایی دارد. پچ کورد LC با استانداردهای IEC و Telcordia، ANSI / EIA / TIA مطابقت دارد. کانکتور پچ کورد LC هم برای سایز 1.6 mm/2.0mmو همچنین برای سایز 3.0mm استفاده می شود.
پچ کورد SC : پچ کوردی است که با کانکتور SC خاتمه می یابد. کانکتور SC توسط شرکت ژاپنی NTT اختراع شده است. SC مخفف کانکتور مشترک یا کانکتور میدان و یا کانکتور استاندارد است.استفاده از آنها در ارتباطات داده ها و مخابرات فیبر نوری بسیار شایع است. این نوع کانکتور از نوع فشار و کشش بوده و می تواند برای 1000 چرخه اتصال استفاده شود..پچ کورد SC در کانکتور خود دارای قفل می باشد و با این حرکت از طریق فرول سرامیکی یک اتصال تراز و دقیق به وجود می آورد. پچ کورد SC کم هزینه، ساده و همچنین با دوام است که از ویژگی های خاص این کانکتورمی باشد. این نوع ارزان و با صرفه اقتصادی است. پچ کورد SC به طور گسترده ای در شبکه های فیبر نوری استفاده می شود و می تواند با اکسید زیرکونیوم و قاب پلاستیکی همراه باشد.
پچ کورد ST: پچ کورد ST فیبر نوری با کانکتور ST خاتمه یافته است. ST مخفف Straight-Tip و به شکل زیر می باشد. قطر کانکتور ST مانند کانکتور SC فرول 2.5 میلیمتری دارد. این نوع پچ کورد توسط AT & T توسعه داده شده و در دهه های 1980 و 1990 بسیار محبوب بوده است. کانکتور ST سرنیزه ای شکل و دارای فرول طولانی فنری برای نگه داشتن فیبر می باشد. این نوع پچ کورد در هر دو نوع مولتی مود و سینگل مود در دسترس است. آداپتورهای سیمپلکس و دوبلکس افقی نصب شده با محفظه فلزی یا پلاستیکی موجود بوده و می تواند به دو دسته دارای آستر از جنس برنز فسفات و یا اکسید زیرکونیوم تقسیم شود. البته ممکن است تمایل افراد به جای استفاده از محفظه پلاستیکی به جنس فلزی بیشتر باشد. پچ کورد فیبر نوری ST دارای نوک صاف و مستقیم است که موجب می شود به راحتی داخل و خارج شود. اگر احساس می کنید دارای اتلاف توان بالایی هستید می توانید آن را دوباره جا بزنید این نوع کانکتور تا 500 بار ورود و خروج استاندارد بدون هیچ مشکلی به کار خود ادامه می دهد. پچ کورد فیبرنوری ST از نسل های قدیمی پچ کورد می باشد، اما هنوز به طور گسترده برای شبکه های مولتی مود، از جمله شبکه های محلی برای ساختمان ها و دانشگاه ها استفاده می شود.
پچ کورد FC : پچ کورد فیبر نوری FC دارای کانکتور FC می باشد و نحوه اتصال آن به صورت پیچشی است. FC مخفف کانکتور ثابت می باشد (Fixed Connector). همانند کانکتور SC ، FC نیز توسط کمپانی NTT اختراع شد. پچ کورد FC دارای بدنه فلزی و ساختار پیچشی است. در پچ کورد FC فرول و آستر مورد استفاده در کانکتورها همانند کانکتور SC می باشد. پچ کورد FC در هر دو حالت سینگل مود و مولتی مود قابل دسترسی است. این نوع پچ کورد در محیط با لرزش بالا می تواند به کار برده شود و به صورت پیچشی محکم بسته می شود، اما لازم است قبل از سفت و محکم کردن پچ کورد آن را به صورت تراز و صحیح وارد نمود.
پچ کورد MTRJ: پچ کورد MTRJ با کانکتور MT-RJ اتمام یافته است. MT-RJ مخفف فیش سفارشی انتقال مکانیکی (Mechanical Transfer Registered Jack) است. کانکتور MTRJ توسعه یافته کانکتور MT و RJ است. این نوع پچ کورد دارای محفظه و فرول پلاستیکی است که از ویژگی های خاص آن ارتباط دو کانکشن فیبر نوری می باشد. کانکتور MTRJ با استفاده از فرم فرول MT که توسط NTT تولید شده اقتباس گرفته شده است. هر خانه کانکتور MTRJ دو کر فیبر (دوبلکس) دارا می باشد و شباهت خاصی به کانکتور مسی اترنت RJ45 دارد. اندازه آن نصف کانکتور SC است و در راه حل های فیبر تا به دسکتاپ منجر به کاهش قیمت در هر پورت فیبر می شود. کانکتورهای MTRJ به دو صورت (با دو پین فلزی) نر و (بدون سوزن و پین) ماده موجود است. پچ کورد MTRJ معمولا برای کاربردهای شبکه استفاده می شود. اندازه آن کمی کوچکتر از فیش های تلفن استاندارد می باشد و کار با آن بسیار آسان است.
پچ کورد E2000 : پچ کورد E2000 با کانکتور E2000 خاتمه یافته است. کانکتور E2000 برای محافظت از فرول از گرد و غبار و خش دارای دریچه و دیافراگم فنری شکل می باشد. دریچه و دیافراگم کانکتور هنگامی که کانکتور آزاد است به صورت اتوماتیک بسته می شود این دریچه فنری شکل باعث می شود که آلودگی به داخل وارد نشود یا نور لیزر از کانکتور خارج نشود. هنگامی که به آداپتور متصل می شود دریچه به صورت اتوماتیک باز می شود. با ساختار مشابه کانکتور SC ، کانکتور E2000 کوچکتر است. پچ کورد E2000 یکی از آخرین سبک و طراحی های این نوع کابل است و در عین حال یکی از گران قیمت ترین پچ کوردهای فیبر نوری است.
پچ کورد MU: پچ کورد MU با کانکتور MU خاتمه یافته است. کانکتور MU نیز اختراع کمپانی NTT است. دارای پوشش و محفظه پلاستیکی است و ساختار آن به صورت فشار و کشش (Push & Pull) می باشد. کانکتور MU یک کانکتور کوچک فرمی باشد که ویژگی های یک فرول کانکتور LC با قطر 1.25mm دارا می باشد. کانکتور MU همان مکانیسم قفل شدن کانکتور SC را دارد که بر اساس فشار و کشش می باشد. کانکتور فیبر نوری MU اندازه مشابه LC و گاهی اوقات به نام SC کوچک خوانده می شود. کانکتورهای MU در انتقال پیشرفته نوری، تبادل، و سیستم های مشترک و یا نرم افزار با سرعت بالای داده استفاده می شود. اخیرا پچ کورد MU توسعه داده شده است تا در آینده به جای SC استفاده شود.
پچ کورد MPO / MTP: پچ کورد MPO با کانکتور MPO خاتمه یافته است. پچ کورد MPO یک پچ کورد ظرفیت بالا با اتصال چند فیبر بر محور ساخت فرول نوع MT است. این یک کانکتور بر اساس عمل فشار-کشش بوده و با استانداردهای IEC 61754-7 و TIA / EIA 604-5A سازگار می باشد و برای پایان مسیر و ترمینه کردن آن و برای کاربردهای با ظرفیت بالا، بسیار باصرفه است. این نوع پچ کورد معمولا در کابل نوع ریبون استفاده می شود و در اسمبلی گنجایش خروجی چند فیبر کاربرد دارد. MPO در هر کانکتور خود چند فیبر را شامل می شود و به این معناست که MPO می تواند چندین کانکشن را با یک کانکتور خود برقرار کند که می تواند این تعداد 12، 24، 36 و … باشد. MTP ورژن آپگریده شده MPO می باشد. کانکتور MTP یک کانکشن ظرفیت بالا بین تجهیزات شبکه در اتاق مخابرات ایجاد می کند و برای این کاربردها مناسب می باشد. این نوع پچ کورد بر مبنای سیستم فشار و کشش چفت می شود به راحتی می توان آن را وارد و خارج نمود.
پچ کوردهای های فیبر نوری با انواع مختلف کابل نوری
پچ کورد می تواند با پارامترهای مختلف کابل فیبر نوری تقسیم بندی شود. طبق مواد مصرفی برای کابل به انواع PVC, Riser Plenum, OFNR, OFNP, LSZH و … تقسیم می شود. طبق تعداد کر استفاده شده به دو نوع سیمپلکس و داپلکس تقسیم بندی می شود. سیمپلکس از یک کر فیبر و داپلکس از دو کر فیبرنوری استفاده می کند. طبق نوع کر مصرفی پچ کورد به دو نوع مالتی مود و سینگل مود تقسیم می شود. پچ کورد سینگل مود عموما زرد رنگ می باشد با سایز کر فیبر 9/125µm در حالی که مالتی مود نارنجی رنگ با سایز کر فیبر 62.5/125µm می باشد. علاوه بر این پچ کورد مالتی مود یک تقسیم بندی دیگر دارا می باشد که به دو نوع OM3 و OM4 گروه بندی می شود.
پچ کورد های فیبر نوری موجود در فروشگاه آنلاین ISG
ttttttttttttttttttttttt
پچ کورد فیبر نوری
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
پچ کورد فیبر نوری، فیبر نوری یکی از سریع ترین روش های اتصال به شبکه های مختلف به ویژه شبکه جهانی اینترنت است. در واقع، فناوری فیبر نوری به کاربران این امکان را می دهد که داده ها را با سرعت بسیار بالا در فواصل طولانی تر انتقال دهند. پچ کورد فیبر نوری همان کابل فیبر نوری است، با این تفاوت که به دو سر سوکت متصل است، بنابراین می توان آن را به سرعت و به راحتی به تجهیزات فیبر نوری متصل کرد. به طور کلی پچ کورد یکی از تجهیزات اساسی برای راه اندازی سیستم های مبتنی بر فیبر نوری است.
آشنایی با پچ کورد فیبر نوری
پچ کورد فیبر نوری، پچ کورد فیبر نوری که اغلب با نام های جامپر نوری و لید فیبر پچ شناخته می شود، نوعی کابل نوری برای اتصالات LC، SC، MTRJ، ST و … است و در انتهای هر سیم قرار می گیرد. در واقع پچ کورد یک سوئیچ یا دستگاه های دیگر را به کانکتور متصل می کند. کانکتورها اجازه میدهند که پچ کورد به سرعت به یک کلید چراغ یا سایر دستگاههای مخابراتی/کامپیوتری متصل شود. همانطور که می دانید کابل فیبر نوری از یک یا چند رشته شیشه تشکیل شده است. این الیاف که با پوشش مناسبی پوشانده شده اند، انتقال اطلاعات را با سرعت بالا به صورت پرتوهای نور و در فواصل طولانی فراهم می کنند. یکی از تفاوت های پچ کورد و کابل شبکه، اتصالات از قبل قطع شده آن است. این کانکتورها به سیم پچ فیبر نوری اجازه می دهد تا به راحتی به یک سوئیچ نوری یا سایر تجهیزات شبکه متصل شود.
یکی از اصطلاحات رایج در فیبر نوری کلمه کر یا core است. این کلمه به معنای هسته است و به ناحیه عبور نور اشاره دارد. هسته فیبر نوری بخشی از فیبر است که نور را هدایت می کند. هرچه تعداد هسته ها بیشتر باشد، نور بیشتری از طریق کابل منتقل می شود. سه اندازه اصلی هسته عبارتند از: 1.قطر 9 میکرومتر (تک حالت)، 2.قطر 50 میکرومتر (چند حالته)، 3.قطر 62.5 میکرومتر (چند حالته). این قطعات علاوه بر رنگ پچ کورد فیبر نوری، ویژگی های مشترک دیگری نیز دارند که عبارتند از: کمترین میزان تلفات انتقال یا از دست دادن قدرت سیگنال (اتلاف درج)، تلفات برگشتی بالا در برابر ناپیوستگی در سیستم انتقال نور (افت برگشتی)، تکرارپذیری، قابلیت تعویض، سازگاری محیطی بالا.
ساختار سیم پچ فیبر نوری بدین صورت است که از یک هسته با ضریب شکست بالا ساخته شده است که توسط یک غلاف با ضریب شکست کم با الیاف آرامید احاطه شده است. شفافیت هسته (کر) امکان انتقال سیگنال های نوری را با تلفات بسیار کم در فواصل طولانی فراهم می کند. الیاف آرامید با ضریب شکست کم نور را به داخل هسته منعکس میکنند و در نتیجه حداقل سیگنال را از دست میدهند. انواع کابل فیبر نوری یا پچ کورد فیبر نوری از چند قسمت مجزا تشکیل شده است: 1.هسته: وظیفه اصلی انتقال اطلاعات در این قسمت انجام می شود. 2.روکش شیشه ای: لایه اولیه اطراف هسته اغلب از شیشه ساخته شده است تا سرعت و کیفیت انتقال داده را در بهترین حالت حفظ کند. 3.پوشش: هسته و پوشش شیشه ای اطراف آن احتمال شکننده بودن بالایی دارد، بنابراین لازم است با پوشش مقاوم تری پوشانده شود. 4.تقویت کننده یا لایه ی مقاوم، 5.ژاکت بیرونی یا لایه ی محافظ بیرونی.
در این تصویر ویژگی های پچ کورد فیبر نوری را می بینید.
آشنایی با انواع پچ کورد فیبر نوری
پچ کورد فیبر نوری، پچ کوردهای فیبر نوری بر اساس مشخصات و استانداردهای مختلفی مانند نوع کابل، نوع انتقال، نوع پوشش، نوع اتصال، رنگ و معماری طبقه بندی می شوند. در تولید پچ کورد فیبر نوری، نوع کابل پچ کورد نقش بسزایی دارد در ادامه به بررسی انواع پچ کورد بر اساس نوع کابل می پردازیم.
پچ کورد فیبر نوری بر اساس نوع کابل
پچ کورد فیبر نوری تک حالته: در دو سر پچ کوردهای فیبر نوری تک حالته یا سینگل مود، از کابل فیبر تک حالته حجیم با هسته 9/125 میکرون و کانکتورهای فیبر نوری استفاده شده است. رنگ کابل فیبر نوری سینگل معمولا زرد است. پچ کورد فیبر نوری چند حالته: پچ کورد فیبر نوری چند حالته یا مالتی مود از کابل فیبر چند حالته با هسته 62.5/125 میکرون یا هسته 50/125 میکرون استفاده می کند و با اتصال دهنده های فیبر نوری چند حالته در هر دو طرف پایان می یابد. رنگ سیم فیبر نوری چند حالته معمولاً نارنجی است. پچ کورد فیبر نوری چند حالته 10 گیگ: پچکوردهای فیبر نوری چند حالته 10 گیگ، کابلهای هستهای 50/125 میکرونی هستند که مخصوصاً برای اترنت 10 گیگ مبتنی بر لیزر VCSEL 850 نانومتری طراحی شدهاند. این پچ کوردها تقریباً سه برابر پهنای باند 62.5/125 فیبرهای چند حالته را ارائه می دهند. سرعت 10 گیگابیت در این کابل ها تا فاصله 300 متری و با استفاده از لیزر VCSEL 850 امکان پذیر است. رنگ کابل فیبر نوری 10 گیگ معمولا آبی است.
انواع پچ کورد فیبر نوری بر اساس ساختار
کابل پچ کورد فیبر نوری سیمپلکس: این پچ کوردها از یک هسته استفاده می کنند و ساختار ساده ای دارند و تنها یک کانکتور در دو طرف آن وجود دارد. پچ کورد فیبر نوری دوبلکس: پچ کورد فیبر دوبلکس دارای دو فیبر و دو کانکتور در هر طرف است. هر فیبر دارای برچسب A یا B است یا از اتصال دهنده های رنگی مختلف برای علامت گذاری قطب ها استفاده می کند. پچ کورد فیبر نوری ریبون fan out: این نوع کابل نوع خاصی از پچ کورد فیبر نوری است که برای اهداف خاصی طراحی و مونتاژ می شود. برای مونتاژ کابل ریبون فن اوت، یک طرف آن با فیبرهای متعدد و یک کانکتور فیبر نواری مانند کانکتور MTP و طرف دیگر با یک کابل مالتی پلکس و کانکتورهایی مانند ST، SC، LC و غیره ترکیب می شود.
انواع پچ کورد فیبر نوری بر اساس نوع کانکتور
تعداد اتصالات مورد استفاده برای ایجاد اتصال در شبکه فیبر نوری بسیار زیاد است. به طوری که تقریبا 100 نوع کانکتور مختلف تا به امروز توسط شرکت های بزرگ تولید کننده تجهیزات فیبر نوری تولید شده است. در این بین اتصالات رایجی وجود دارد که در اکثر شبکه های فیبر نوری با آنها مواجه خواهید شد و در اینجا به معرفی آنها می پردازیم. پچ کورد فیبر نوری LC: در دو طرف این پچ کورد یک کانکتور LC وجود دارد. تکنولوژی ساخت کانکتور LC به گونه ای است که با فشار دادن نقطه اتصال بسته می شود. بدنه این نوع پچ کورد پلاستیکی و اندازه فرول آن 1.25 میلی متر و از جنس سرامیک می باشد. اندازه کوچک این نوع پچ کورد به دلیل اشغال فضای کمی باعث محبوبیت آن شده است. اندازه این پچ کورد نصف پچ کورد st است و در کاربردهای تک حالته عملکرد بالایی دارد.
پچ کورد فیبر نوری sc: همانطور که از نام آن پیداست، هر دو انتهای پچ کورد با اتصالات sc خاتمه می یابد. کانکتور sc توسط شرکت ژاپنی NTT اختراع شد و نام آن sc مخفف کانکتور مشترک یا کانکتور استاندارد است. کاربرد اصلی این پچ کوردها در مخابرات فیبر نوری و ارتباطات داده هاست. نحوه اتصال کانکتور sc با فشار و کش طراحی شده و در ساخت آن قفلی تعبیه شده است تا اتصال دقیقی از طریق فرول سرامیکی ایجاد کند. از ویژگی های اصلی این پچ کورد می توان به قیمت ارزان، سادگی در طراحی و استفاده و دوام بالای آن اشاره کرد.
پچ کابل فیبر نوری st: مخفف Straight-Tip و به معنای نقطه مستقیم است. قطر کانکتور st با کانکتور sc و فرول آن 2.5 میلی متر است. این نوع پچ کورد توسط AT&T ساخته شد و در دهه 80 و 90 میلادی در بین طراحان شبکه بسیار محبوب بود. این نوع پچ کورد به صورت چند حالته و تک حالت موجود است و آداپتورهای سیمپلکس و دوبلکس به صورت افقی نصب می شوند. از نظر ساخت، پچ کورد ST دارای روکش فلزی یا پلاستیکی است و در دو نوع آستر فسفات برنزی و آستر اکسید زیرکونیوم عرضه می شود. اگرچه پچ کورد فیبر نوری ST یکی از نسل های قبلی پچ کورد است، اما همچنان کاربردهای خاص خود را دارد. به خصوص در شبکه های چند حالته مانند شبکه های lan در ساختمان ها و مکان های آموزشی.
در این تصویر پچ کورد فیبر نوری را با مرور ویژگی های آن می بینید.
انواع پچ کورد فیبر نوری
پچ کورد فیبر نوری، پچ کورد فیبر نوری fc-fc: در انتهای پچ سیم فیبر نوری fc کانکتور fc را خواهید دید. این کانکتور مانند یک پیچ به نقطه اتصال متصل می شود. fc از نام Fixed Connector گرفته شده است و توسط NTT طراحی و توسعه یافته است. بدنه این پچ کورد فلزی است اما لوله و آستر آن مانند کانکتورهای sc طراحی شده است. پچ کورد FC در حالت تک و چند حالته موجود است. این نوع پچ کورد بیشتر در محیط هایی که لرزش بالایی در محیط وجود دارد استفاده می شود. پچ کورد فیبر نوری e2000: انتهای این پچ کورد به کانکتور e2000 ختم می شود و طراحی فنری شکل آن از فرول در برابر گرد و غبار و خط و خش محافظت می کند و از خروج نور لیزر از کانکتور جلوگیری می کند. ساختار این کانکتور شباهت زیادی به کانکتور SC دارد اما اندازه آن کوچکتر است که باعث می شود فضای کمتری را اشغال کند. پچ کورد e2000 یکی از جدیدترین و گرانترین پچ کوردهای فیبر نوری است.
پچ کورد فیبر نوری mtrj: نام این پچ کورد از عبارت Mechanical Transfer Registered Jack گرفته شده است و انتهای آن به کانکتور mtrj می رسد. این کانکتور از دو نوع کانکتور MT و RJ ساخته شده است. پچ کورد mtrj از محفظه و فرول پلاستیکی ساخته شده است و می تواند دو کانکتور فیبر نوری را به هم متصل کند. کانکتور mtrj نیز توسط شرکت NTT ساخته شده است و آنها این ایده را از قالب MT ferrule گرفته اند. از نظر ظاهری کانکتور mtrj شباهت زیادی به کانکتور RJ45 دارد و اندازه آن تقریبا نصف کانکتور sc می باشد. کانکتورهای mtrj به دو صورت با دو پایه فلزی (نر) و بدون پین (ماده) عرضه می شوند. اندازه این پچ کابل ها از دوشاخه های تلفن معمولی کوچکتر است و استفاده از آنها آسان است.
پچ کورد فیبر نوری mu: در انتهای این پچ کورد یک کانکتور mu-type وجود دارد. شرکت NTT نیز در ساخت این ترکیب پیشگام بوده و حق امتیاز آن متعلق به این شرکت می باشد. کانکتور mu با روکش و محفظه پلاستیکی ساخته شده و روش اتصال آن Push & Pull می باشد. یکی از نکات قابل توجه در مورد این کانکتور شباهت فرول آن به فرول کانکتور LC است که قطر آن 1.25 میلی متر است. از نظر نحوه اتصال، کانکتور mu مانند کانکتور sc طراحی شده و گاهی اوقات به آن S کوچک نیز می گویند. کانکتورهای mu در سیستم های انتقال نوری پیشرفته، سیستم های اشتراک گذاری یا نرم افزارهایی با سرعت داده بالا استفاده می شوند. با پیشرفتهای اخیر، انتظار میرود که سیم پچ mu در آینده جایگزین کانکتور sc شود.
در این تصویر ویژگی های پچ کورد فیبر نوری را در تصویر مشاهده می کنید.
پچ کورد فیبر نوری mpo/mtp: این پچ کورد که در انتها دارای کانکتور mpo می باشد ظرفیت بالایی دارد و برای اتصال چندین فیبر استفاده می شود. به عبارت ساده تر، این پچ کورد می تواند چندین اتصال (12، 24، 36 و …) را با یک کانکتور متصل کند. از نظر تکنولوژی ساخت، پچ کورد mpo بر اساس فرول mt-type ساخته شده و روش اتصال بر اساس سیستم فشار- کشش طراحی شده است. پچ کورد mpo معمولا در کابل های ریبون استفاده می شود. پچ کورد mtp نسخه به روز شده پچ کورد mpo است. اتصال mtp یک اتصال با ظرفیت بالا ایجاد می کند که کاربردهای زیادی به خصوص در مخابرات دارد. به دلیل اتصال mtp (فشار و کشش) کار با آن بسیار آسان است.
پچ کوردها بر اساس نوع پولیش: PC: از این پچ کورد برای کاربردهای مالتی مود و سینگل مود استفاده میشود. در این محصول، میزان نوری که منعکس میشود ۴۰ دسیبل میباشد. UPC: برای کاربرد سینگل مود از این پچ کورد استفاده میشود. در این محصول نیز میزان نوری که منعکس میشود ۵۰ دسیبل میباشد. APC: این پچ کورد برای کاربرد سینگل مود استفاده میشود و میزان نوری که از آن منعکس میشود ۶۰ سیبل میباشد. پچ کوردهای فیبر نوری با مواد مختلفی روکش شده اند. اکثر پچ کوردهای موجود در بازار دارای غلاف PVC، LSZH و OFNR هستند. پوشش LSZH از مواد غیر سمی تشکیل شده است و در صورت آتش سوزی بخار سمی تولید نمی کند.
در این تصویر برخی مشخصات پچ کورد فیبر نوری را مشاهده مبی کنید.
نتیجه گیری
پچ کورد فیبر نوری، پچ کوردها تجهیزات مهمی هستند که در صنایع و مکان های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند و بر اساس شرایط کابل کشی اندازه گیری می شوند. سطح تنوع و ویژگی های مشاهده شده برای پچ کورد بر اساس نوع پچ کورد در نظر گرفته می شود و از نظر کیفیت طیفی از تفاوت ها وجود دارد. پچ کورد فیبر نوری از جمله محصولاتی است که به دلیل ویژگی های خاص و منحصر به فرد مورد استفاده بسیاری از افراد قرار می گیرد. هنگام خرید پچ کورد فیبر نوری باید به استفاده از آن و همچنین فاصله انتقال داده توجه کرد. هنگام خرید پچ کورد فیبر نوری باید به نوع آن نیز توجه کرد که چند حالته یا تک حالته است.
نکته دیگر در هنگام خرید پچ کورد فیبر نوری، توجه به نوع پوشش است. در اینجا به معرفی ساختار و عملکرد پچ کورد فیبر نوری و انواع آن بر اساس عملکرد، ساختار و اتصال پرداختیم. اگرچه انواع کابل های نوری مانند فیبر تک حالته و فیبر چند حالته به طور گسترده برای کاربردهای مختلف استفاده می شوند اما تفاوت بین آنها هنوز گیج کننده است. پچ کورد فیبر نوری به طور گسترده در برنامه های مخابراتی و ارتباطات داده استفاده می شود.
اگرچه رایج ترین کاربرد این قطعه برقراری ارتباط بین دستگاه های مختلف است، اما نقش مهمی در پهنای باند، مرور سریع و افزایش عملکرد شبکه ایفا می کند. انواع پچ کورد با کاربری های مختلف و رنگ های متفاوت در بازار شبکه موجود می باشد. دانستن رنگ پچ کورد فیبر نوری به شما این امکان را می دهد که در مواجهه با انواع آن در بازار انتخابی معتبر داشته باشید. شما همراهان عزیز می توانید برای خرید و مشاهده انواع پچ کورد فیبر نوری و سایر تجهیزات شبکه به آدرس اینترنتیISG مراجعه نمایید.
ttttttttttttttttttttttt
تفاوت پچ کورد و کابل شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
تفاوت پچ کورد و کابل شبکه یکی از مسائلی است که اغلب ذهن بسیاری از کاربران را به خود مشغول می کند. استفاده از تجهیزات شبکه بخشی از زندگی روزمره ما است همچنین مرز باریکی بین این دو قسمت وجود دارد که بسیاری از کاربران را سردرگم می کند. در این مقاله سعی می کنیم تفاوت پچ کورد و کابل شبکه را خیلی مختصر توضیح دهیم. برای این منظور بحث را با ارائه یک تعریف ساده از این تجهیزات آغاز می کنیم.
تفاوت پچ کورد و کابل شبکه و کاربرد آنها
تفاوت پچ کورد و کابل شبکه به صورتی است که آنقدر شبیه هم نیستند که بتوان آنها را یکسان دانست. نه، آنها آنقدر متفاوت هستند که ما از آنها به عنوان تجهیزات کاملاً متفاوت یاد کنیم. اما اکثر مردم در مورد کابل های شبکه و سیم های اتصال شبکه سردرگم هستند. کابل شبکه مهمترین قسمت شبکه محسوب می شود که در گروه تجهیزات پسیو طبقه بندی می شود. کابل در شبکه محلی (LAN) داده ها را ارسال می کند و ارتباط بین دستگاه ها و تجهیزات مختلف را برقرار می کند. دو نوع کابل شبکه محبوب تر از سایرین هستند: کابل الکترونیکی (جفت پیچ خورده) و کابل نوری (فیبر نوری). کابل کواکسیال یکی دیگر از انواع محبوب کابل شبکه است. این نوع کابل وظیفه انتقال سیگنال های تلویزیونی را بر عهده دارد. فیبر نوری علیرغم کیفیت و سرعت بالایی که دارد به دلیل هزینه بالایی که به همراه دارد تنها توسط مشتریان خاص انتخاب می شود. زیرا شرط استفاده از این فناوری، هماهنگی زیرساخت شبکه و تمامی تجهیزات موجود در آن است. در ادامه با توضیح ویژگی های پچ کورد به تفاوت کابل و پچ کورد شبکه پی خواهید برد. پچ کورد را می توان به عنوان یک کابل الکترونیکی یا نوری تعریف کرد که دو سر آن به یک کانکتور یا سوکت متصل است. بنابراین، بسیاری از دسته بندی ها و استانداردهای تعریف شده برای کابل های شبکه، برای پچ کورد نیز اعمال می شود. دلیل اختراع و استفاده از پچ کورد افزایش سرعت فرآیند کابل کشی شبکه است.
از آنجایی که کابل شبکه الکترونیکی پرکاربردترین نمونه در نوع خود است، پچ کورد الکترونیکی (مسی) نیز بیش از سایر محصولات مشابه مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از پچ کوردهای فیبر نوری مانند کابل فیبر نوری مستلزم ایجاد زیرساخت مناسب است. معمولا برای کابل کشی و اتصال تجهیزات مختلف ابتدا مسیرها را مشخص می کنند و فواصل را اندازه گیری می کنند. سپس کابل ها را می گیرند و در نهایت وصل می کنند. این روش نیاز به حضور متخصص دارد و البته زمان زیادی هم می برد. به همین دلیل است که بسیاری از افراد ترجیح می دهند سرعت کابل کشی را با استفاده از پچ کورد افزایش دهند. تفاوت پچ کورد و کابل شبکه از همان ابتدای کابل کشی خود را نشان می دهد.
تفاوت پچ کورد و کابل شبکه هنگام استفاده از شبکه
تفاوت پچ کورد و کابل شبکه مسئله ای است که شناخت آن کمک زیادی به ما می کند. پانچ کردن سیم ها یا وارد کردن کابل شبکه یک کار تخصصی و حساس است و احتمال خطا وجود دارد. به عنوان مثال، اگر جفت سیم های موازی در جای مناسب قرار نگرفته باشند یا کابل به درستی کوتاه نشده باشد، احتمال ایجاد نویز یا اختلالات الکترومغناطیسی در شبکه وجود دارد. بنابراین انتخاب پچ کورد سلامت کابل کشی شبکه را تضمین می کند. استفاده از پچ کورد نه تنها نگرانی کاربران را در مورد صحت اتصالات برطرف می کند، بلکه شبکه را زیباتر و منظم تر می کند. پچ کوردها دارای تنوع رنگی زیادی هستند که اهمیت آنها را هنگام بررسی تجهیزات شبکه نشان می دهد. با کمک پچ کوردهای رنگی مختلف، به راحتی می توان تجهیزات و وسایل متصل به هم را پیدا کرد. بنابراین هنگام استفاده از شبکه می توان تفاوت بین کابل شبکه و پچ کورد را احساس کرد.
با توجه به معیارهای مختلف می توان پچ کورد را به دسته های مختلفی تقسیم کرد که در ادامه به آن ها اشاره می کنیم. اکثر طبقه بندی های پچ کورد شبکه از طبقه بندی کابل های شبکه پیروی می کنند. در برخی موارد، پچ کوردها بر اساس معیارهای قرار دادن سوکت گروه بندی می شوند. پچ کوردها به دو گروه اصلی الکترونیکی و فیبر نوری تقسیم می شوند که بر اساس کدام شبکه مناسب هستند. سوکت پچ کورد الکترونیکی از نوع RJ-45 می باشد. اما پچ کورد فیبر نوری انواع مختلف سوکت دارد. یکی از روش های رایج طبقه بندی کابل های شبکه نیز در بحث پچ کورد است و آن اندازه گیری پهنای باند و سرعت انتقال داده است. بر این اساس آن ها در دسته بندی های مختلفی قرار می گیرند که کیفیت آنها را مشخص می کند.
به عنوان مثال از آنجایی که کابل شبکه Cat6 از نظر سرعت و پهنای باند وضعیت بهتری نسبت به کابل شبکه Cat5e دارد، پچ کورد Cat6 نیز کیفیت بالاتری نسبت به پچ کورد Cat5e دارد. قیمت کابل شبکه و پچ کورد با توجه به این استانداردها متفاوت است. از آنجایی که پچ کورد مانند کابل شبکه از دو بخش کابل شبکه و سوکت تشکیل شده است، می توان آن را به دو گروه شیلددار (STP) و بدون محافظ (UTP) تقسیم کرد. پچ کورد شیلد شده نسبت به پچ کورد محافظت نشده در برابر نویز و تداخل مقاوم تر است. کابل شبکه به نوع کابل هایی اطلاق می شود که برای برقراری ارتباط از طریق انتقال داده یا سیگنال استفاده می شود.
در حالی که کابل شبکه در معنای عمومی تر و روزمره به کابل شبکه اترنت اطلاق می شود که معمولا یک کابل شبکه مسی است و به کابل های متداول CAT5e، CAT6 و CAT6a اشاره دارد. از طرف دیگر، کابل پچ دارای یک کانکتور در دو طرف آن است که تنها بخشی از کابل های شبکه اترنت است. اصطلاحات کابل شبکه و پچ کورد شبکه را می توان به جای هم استفاده کرد زیرا شباهت های زیادی با یکدیگر دارند. برای درک موضوع، به عنوان مثال، یک فروشگاه تجهیزات شبکه را در نظر بگیرید. برای خرید پچ کابل شبکه برای اتصال کامپیوتر یا لپ تاپ به شبکه LAN می توان از عبارت کابل شبکه استفاده کرد اما برای خرید آن از واحد اندازه گیری (مثلا کابل شبکه 6 متری) به عنوان شبکه استفاده کرد. . کابل ها در حلقه های بالای 100 متر هستند.
تفاوت پچ کورد و کابل شبکه چیست؟
تفاوت پچ کورد و کابل شبکه بسیار زیاد نیست ولی هر دو انواع مختلفی دارند. کابل های شبکه انواع مختلفی دارد که در ادامه به انواع آن میپردازیم. کابل شبکه CAT5e: این کابل نسبت به کابل CAT5 به روزتر و پیشرفته تر است و انتقال داده قابل اعتمادتر و سریعتر است. سرعت کابل CAT5e بین 10 تا 100 مگابیت بر ثانیه است در حالی که سرعت کابل های CAT5e به 1000 مگابیت در ثانیه می رسد. برای خرید اقتصادی کابل شبکه Belden CAT5E SFTP CCA به طول 305 متر را پیشنهاد می کنیم. کابل شبکه CAT6: ضخیم تر از کابل های CAT5 و CAT5e است و از PVC و LSZH یا LSOZ ساخته شده است. لازم به ذکر است که معمولا از پوشش LSZH برای مراکز حساس تر استفاده می شود. این کابل ها اطلاعات را در طول 35 تا 55 متر با سرعت 10 گیگابیت در ثانیه نیز انتقال میدهند.
کابل شبکه CAT6A داده ها را با سرعت 10 گیگابیت تا طول 100 متر انتقال می دهد. این کابل ها معمولا به صورت محافظ ساخته می شوند که باعث می شود این کابل شبکه در شبکه های حساس و دقیق تر کارایی بیشتری داشته باشد. کابل شبکه CAT7 در شرایط آزمایشگاهی می تواند تا 40 گیگابیت بر ثانیه برای طول 50 متر و تا 100 گیگابیت بر ثانیه برای طول 15 متر انتقال دهد. کابل CAT7 می تواند فرکانس های تا 600 مگاهرتز را نیز پوشش دهد. کابل فیبر نوری: نوعی کابل است که بیشتر در مخابرات استفاده می شود و برای انتقال یا دریافت اطلاعات با سرعت بالا استفاده می شود. این کابل انواع مختلفی دارد به عنوان مثال در دسته های کابل فیبر نوری 6 هسته ای، کابل فیبر نوری 12 هسته ای و کابل فیبر نوری 24 هسته ای یافت می شود.
پچ کورد CAT6: می تواند داده ها را تا 10 گیگابیت بر ثانیه با فرکانس 250 مگاهرتز انتقال دهد، بنابراین برای شبکه های خانگی کوچک مناسب خواهد بود. پچ کورد Legrand CAT6 و پچ کورد Negsens CAT6 از برندهای معروف بازار هستند که در اندازه های مختلف یافت می شوند. پچ کورد فیبر نوری: در واقع کابل های فیبر نوری کوتاه با کانکتورهای مختلف در دو طرف هستند، بنابراین می توانید از آنها برای اتصال تجهیزات شبکه از طریق تجهیزات فیبر نوری مانند پچ پنل های فیبر نوری استفاده کنید.
کابل شبکه مهمترین تجهیزات غیرفعال شبکه محسوب می شود اما در صورت عدم اتصال صحیح به برق کارایی لازم را ندارد و حتی می تواند شبکه را با مشکل مواجه کند. بنابراین لازم است کاربران در مواقعی که نیاز به استفاده از پچ کورد دارند، کابل شبکه و پچ کورد را با هم مقایسه کنند. زیرا استفاده از این دستگاه باعث افزایش سرعت کابل کشی و جلوگیری از افت کیفیت انتقال داده می شود. در ادامه مطلب، در نظر گرفتیم به معرفی تفاوت پچ کورد و کابل شبکه بپردازیم، همچنین شما عزیزان میتوانید جهت تهیه این محصول و خرید تلفن تحت شبکه ویپ به فروشگاه آنلاینISG مراجعه نمایید.
انواع کابل شبکه
کابل شبکه CAT5e
کابل شبکه CAT6
کابل شبکه CAT6a
کابل شبکه CAT7
کابل فیبر نوری
انواع پچ کورد
پچ کورد CAT6
پچ کورد CAT6a
پچ کورد فیبر نوری
ttttttttttttttttttttttt
پچ کورد چیست
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
پچ کورد چیست و چه کاربردهایی در کار و زندگی مردم و کاربران دارد. پچ کابل شبکه یا پچ لید یک کابل الکتریکی یا نوری است که برای اتصال موقت یک دستگاه الکترونیکی یا نوری به دستگاه دیگر (پچ) برای هدایت و انتقال سیگنال استفاده می شود. پچ کورد شبکه برای اتصال دستگاه های مختلف، به عنوان مثال سوئیچ به کامپیوتر یا سوئیچ شبکه به روتر استفاده می شود. نوارهای داکت معمولاً در رنگ های متنوع تولید می شوند تا به راحتی قابل تشخیص باشند و این کابل ها نسبتا کوتاه و معمولا از 30 سانتی متر تا 10 متر تولید میشوند. در این مقاله درباره انواع کابل پچ و پچ کورد مسی و سایز مس پچ کوردها و استاندارد آنها صحبت و بررسی خواهیم کرد.
انواع پچ کورد چیست
پچ کورد چیست و چه انواعی دارد که برای جواب دهی به این سوال بهتر است با انواع و کارایی آن آشنا شویم. انواع پچ کورد یا کابل پچ شامل کابل میکروفون، کابل پسوند هدفون (برای افزایش طول)، کابل جک XLR، کابل جک تلفن کوچک (TT)، کابل جک RCA، کابل جک صوتی TRS 1/4 اینچی و همچنین به عنوان کابل های اترنت مدولار “کابل مار” ضخیم تر است و برای انتقال تصویر یا سیگنال های تقویت شده استفاده می شود. با این حال، اصطلاح پچ کابل یا پچ کورد معمولاً فقط برای اشاره به کابل های رابط کوتاه در ” پچ پنل” استفاده می شود. اصطلاح پچ از کاربرد اصلی آن در استودیوهای رادیویی و تلفنی اقتباس شده است، جایی که تجهیزات یدکی که در شرایط “آماده استفاده” نگهداری می شوند می توانند به طور موقت به عنوان جایگزینی برای تجهیزات شکسته استفاده شوند. این اتصال مجدد توسط پچ پنل ها و پچ کوردهای مشابه فیلدهای جک در تابلوهای تلفن Cord-Type انجام شد (فیلد جک همان پچ پنل است).
علاوه بر این، وصله میتواند اتصالات موقتی بین دستگاههایی ایجاد کند که به ندرت مورد نیاز هستند. سینت سایزرهای موسیقی آنالوگ معمولا از کابل های پچ برای اتصالات داخلی قطعات مختلف مانند نوسان سازها، فیلترها و موارد مشابه استفاده می کنند. نوع کابل پچ کورد با کابل های مورد استفاده در سیستم های کابلی متفاوت است. در واقع، پچکوردها از سیمهای پیچ خورده برای انعطافپذیری بیشتر ساخته میشوند، در حالی که کابلهای مسی استاندارد از سیم رشتهای ساخته میشوند. شایان ذکر است که تلفات درج “تضعیف سیگنال” در پچ کوردها به دلیل سیمی بودن بیشتر از کابل های سیم است و طول آنها را باید کوتاه در نظر گرفت. پچ کوردهای مسی می توانند از 30 تا 10 متر یا بیشتر باشند. اما معمولا سازندگان بزرگ پچ کورد مانند لگراند، نگسنس و اشنایدر تا 5 متر تولید می کنند. معمولاً با افزایش طول کابل ها معمولاً ضخیم تر یا با شیلدها و فویل های بیشتری ساخته می شوند تا از تضعیف سیگنال و ایجاد فرکانس های رادیویی ناخواسته و نویز (هوم) جلوگیری شود.
در واقع این عمل برای جلوگیری از تداخل الکترومغناطیسی انجام می شود. اتصالات مختلفی را می توان به دو سر کابل شبکه وصل کرد تا امکان اتصال به دستگاه های مختلف را فراهم کند. پچ کوردها به شکل های زیر تولید و به بازار عرضه میشود: به صورت کانکتورهای تک سیم مثلاً کانکتورهای موزی (کانکتورهای موزی) یا (پین فیش ها) و به صورت کابل های کواکسیال مثلاً کانکتورهای BNC که به کانکتورهای لچ نیز معروف هستند. به صورت کابل های روکش دار یا بدون محافظ Cat5، Cat5e، Cat6 یا Cat6e به شکل کانکتورهای مدولار (RJ-45) 8P8C با استاندارد سیم کشی T568A یا T568B (کابل های مدولار که در یک طرف دارای استاندارد T568A و در طرف دیگر دارای استاندارد T568B سیم کشی هستند. انتهای معمولاً به عنوان کابل های متقاطع شناخته می شوند) و به شکل کابلهای فیبر نوری.این سوال که پچ کورد چه تفاوتی با کابل شبکه دارد ذهن کاربران را درگیر کرده است درباره پاسخ به سوال میتوان به این جواب رسید که صرفه جویی در زمان و هزینه: استفاده از پچ کورد باعث صرفه جویی زیادی در زمان کابل می شود زیرا اتصال کابل شبکه به زمان زیادی نیاز دارد – به خصوص اگر شبکه بزرگ باشد. اتصال کابل شبکه به نیروی انسانی، ابزار و زمان نیاز دارد و استفاده از پچ کورد در دراز مدت هزینه ها را کاهش می دهد. احتمال خطا را کاهش می دهد: در حین سوکت کردن، ممکن است سیم ها به هم نخورند و انتقال داده ها با مشکل مواجه شود. سیم های چسب توسط شرکت های سازنده ساخته و آزمایش شده اند و استفاده از آنها باعث افزایش کیفیت اتصالات می شود. پچ کوردها معمولاً در طول های کوتاه استفاده می شوند تا تلفات کمتری داشته باشند و احتمال تأثیر نویز بر روی داده های ارسالی کاهش یابد. پچ کوردها رنگ های بسیار متنوعی دارند و در کابل کشی ساختاری می توان از هر رنگی برای ایجاد یک اتصال خاص استفاده کرد. پچ کوردها توسط سازنده سوکت ماشینی هستند و احتمالاً زیباتر از کابل های سوکت دستی هستند.
پچ کورد چیست و چه کاربردهایی دارد
پچ کورد چیست سوالی است که ذهن کاربران را به خود درگیر کرده است. کابل های شبکه UTP سیمی مورد استفاده در کابل کشی نباید ضخیم تر از 22AWG و نازک تر از 24AWG (یا 26AWG برای کابل کشی کوتاه تر) باشند. این استاندارد در نسخه ANSI TIA/EIA 568 در سال 2009 حفظ شده. البته هر چه عدد AWG طبق استاندارد AWG کمتر باشد کابل ضخیم تر و کیفیت بهتری خواهد داشت، زیرا مس به کار رفته در آن خواهد بود. روکش خارجی کابلها معمولا از PVC یا LSZH هستند. ولی روکش خود زوجیهای بهم تابیده PE میباشند. پچ کورد همیشه در دو سر خود کانکتور دارد، اما کابل پیگتیل که مشابه پچ کورد ساخته شده است، تنها در یک سر آن کانکتور دارد و سر دیگر آن به صورت فیبر یا سیم برهنه آزاد است. در زمینه تخصصی کابل کشی، گاهی اوقات به این کابل ها به عنوان بلانت پچ کورد می گویند. یک پچ کورد که از یک طرف آزاد و بدون پوشش است.
سر بدون کانکتور این کابلها (Pigtail) بهمنظور اتصال دائمی به یک قطعه یا ترمینال در نظر گرفته شده است. در مقایسه با Pigtail سیممسی، Pigtail فیبرنوری را میتوان دقیقتر بهعنوان یک کانکتور توصیف کرد. کابل Pigtail فیبرنوری از یک تکه کوتاه فیبرنوری و یک کانکتور نوری (optic) از پیش نصب شده در یک طرف فیبر تشکیل شده که معمولاً به همراه یک محافظ در برابر آسیبهای فیزیکی (Tight-Buffered) ساخته میشود. سر آزاد این Pigtail لخت شده و به یک فیبرنوری یا یک ترانک شامل چند فیبر نوری، فیوژن میشود. جوش دادن (فیوژن کردن) کابلهای Pigtail به هر فیبر در ترانک، کابل فیبر نوری (شامل چندین رشته فیبر نوری) را برای اتصال به تجهیزات مختلف آماده میکند. توجه به این نکته ضروری است که انواع پچ کوردهای شبکه از نظر شیلد و فویل متفاوت است. پچ کورد نیز مانند سایر تجهیزات شبکه از نظر شیلد و فویل به دسته های مختلفی تقسیم می شود که از دسته بندی های آن میتوان به این چند مورد پرداخت:(پچ کورد SFTP، پچ کورد UTP، پچ کورد FTP، پچ کورد STP) پچ کورد UTP یکی از پرکاربردترین انواع پچ کورد شبکه در بازار است. در این تجهیزات هیچ شیلد و فویلی بر روی رشته های مس نیست. پچ کورد FTP پچ کوردی است که فویل، ۴ جفت را در برمی گیرد و از کابل محافظت می کند. پچ کورد STP پچ کوردی است که دارای یک لایه شیلد در ساختار داخلی است. این کابل در مقابل نویز عملکرد خوبی از خود ارائه می دهد. پچ کوردهای SFTP پچ کوردهایی هستند که هم به فویل و هم شیلد مجهز هستند. این پچ کوردها بهترین نوع پچ کورد هستند زیرا در برابر نویز و امواج الکترومغناطیسی مقاوم هستند. اما نیازی به استفاده از آن در مکان هایی که سر و صدای زیادی ندارند نیست. انواع پچ کوردهای شبکه بر اساس سرعت انتقال داده و پهنای باند متفاوت است. پچ کوردها مانند کابل های شبکه دارای دسته بندی ها و طبقه بندی های مختلفی هستند. پچ کورد Cat1 تا پچ کورد Cat8 در بازار موجود است. در شبکه های کامپیوتری فقط از پچ کوردهای Cat5 و جدیدتر استفاده می شود.
هر چه عددی که در جلوی Cat قرار داده شده بیشتر باشد، سرعت انتقال داده و پهنای باند آن پچ کورد بالاتر است. سرعت انتقال پچ کوردهای cat5 100 مگابایت و پهنای باند آن 100 مگاهرتز است. پچ کورد Cat۵e: سرعت انتقال ۱۰۰۰ مگابیت در ثانیه و پهنای باند ۱۰۰ مگاهرتز، پچ کورد Cat۶: سرعت انتقال ۱۰۰۰۰ مگابیت در ثانیه و پهنای باند ۲۵۰، مگاهرتز، پچ کورد Cat۶a: سرعت انتقال ۱۰۰۰۰ مگابیت در ثانیه و پهنای باند ۵۰۰ مگاهرتز، پچ کورد Cat۷: سرعت انتقال ۱۰۰۰۰ مگابیت در ثانیه و پهنای باند ۶۰۰ مگاهرتز، پچ کورد Cat۸: سرعت انتقال ۴۰۰۰۰ مگابیت در ثانیه و پهنای باند ۲۰۰۰ مگاهرتز که اینها انواع پچ کوردهای شبکه میباشند. در این قسمت از مقاله به معرفی برخی از ویژگی های پچ کورد چیست و تلفن تحت شبکه ویپ و به برخی ویژگی هایی که همواره در انتخاب این تجهیز باید به شرایط محل مورد استفاده توجه کرد بپردازیم همچنین شما عزیزان می توانید جهت تهیه این محصول به فروشگاه آنلاینISG مراجعه نمایید.
طول پچ کورد شبکه بر اساس فاصله بین دو دستگاه است.
نوع کابل مورد استفاده بر اساس میزان صدای محیط و آسیب احتمالی به محیط است.
فیبر نوری یا مسی آن بستگی به بستر ارتباطی اصلی و پهنای باند انتقال دارد.
نوع دسته بندی پچ کورد مسی یا حالت استفاده از فیبر نوری به پهنای باند و زیرساخت مربوط می شود.
انتخاب ماده پوششی از نظر شرایط محیطی از نظر تابش نور خورشید یا میزان انتشار گازهای سمی در آتش سوزی ها حائز اهمیت است.
ttttttttttttttttttttttt
کاربرد پچ کورد و تعریف آن
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
کورد یک قطعه از تجهیزات الکتریکی ضروری است و در هر صنعتی از اهمیت بالایی برخوردار میباشد.این محصول یک کابل الکترونیکی بوده که در بخشهای مختلف، کاملاً کاربردی میباشد. اگر از این دستگاهها اطلاعی ندارید، ما اینجا هستیم تا اطلاعات دقیقی را در مورد پچ کوردها به شما ارائه دهیم. اکنون در ادامه با ما همراه باشید تا با کاربرد پچ کورد و سایر اطلاعات آن آشنا شوید.پچ کورد چیست:پچ کورد قطعهای از تجهیزات است که برای اتصال دستگاههای شبکه به یکدیگر استفاده میشود. به عبارت ساده، این محصول یک کابل کوچک است که دو دستگاه را به هم متصل میکند و دستگاهها را از طریق پورتهای مختلف آنها ترکیب میکند و به آنها امکان تبادل داده را میدهد.پچ کوردها دارای مواد کابل فیبر نوری هستند که از پالسهای نور برای ارسال و دریافت دادهها استفاده میکند.این محصول بسته به منطقهای که در آن استفاده میشود، به عنوان: پچ لید، کابل جامپر، جامپر، سیم وصله یا وصله لاین نیز شناخته میشود.چند نوع پچ کورد وجود دارد؟انواع مختلفی از پچ کورد وجود دارد. عمدتاً دو نوع پچ کورد وجود دارد:UTP (Unshielded Twisted Pair)STP (جفت پیچ خورده محافظ).پچ کوردهای UTP را میتوان به سه دسته Straight-through، Crossover و Rollover طبقه بندی کرد.پچ کوردهای STP را میتوان به دو دستهی مستقیم و متقاطع طبقه بندی کرد.در اینجا با انواع پچ کورد آشنا میشوید.OFC Patch Cord:OFC Patch Cord یک کابل فیبر نوری چند حالته یا تک حالته است که در دو انتها با کانکتورهایی مهار میشود که به آن اجازه میدهد سریع و راحت به CATV، یک سوئیچ نوری یا سایر تجهیزات مخابراتی متصل گردد.لایهی ضخیم امنیتی آن به اتصال فرستنده نوری، گیرنده و جعبه ترمینال کمک میکند.پچ کورد LC-LC:پچ کورد L.C. یک جزء ضروری برای مرکز داده و استقرار شبکه است و اتصال لازم را بین تجهیزات فیبر نوری فراهم میکند.مونتاژ کابل L.C، راه حل سادهای برای نصب و نگهداری کابلهای فیبر نوری در کاربردهایی با چگالی بالا ارائه میدهد. به راحتی میتوان کابل کشی خود را با L.C تغییر داد یا مرتب نمود.انتهای یک L.C. پچ کورد فیبر نوری از نظر ظاهری یکسان است و جهت کابل فقط میتواند آن را متمایز کند.پچ کورد S.C به L.C:یک کابل استاندارد (SC) به یک کابل با مشخصات پایین (LPC) تبدیل از یک نوع بزرگتر کانکتور به یک کانکتور کوچکتر است که دستگاههای دارای کانکتور فرم فاکتور کوچک (SC) را به دستگاههایی با کانکتور فرم فاکتور بزرگتر متصل مینماید. (LC).این برای اتصال هر دستگاهی با کانکتور فیبر نوری تک حالته به اتصال چند حالته مفید است.کانکتور SC معمولاً در انتهای فرستنده خط در طول L.C مفید میباشد. کانکتور در انتهای گیرندههمانطور که از نامش پیداست، L.C. کانکتور دارای ضریب شکل کوچکتری نسبت به کانکتور S.C است و معمولاً در برنامههای کاربردی با تراکم بالا مانند: مراکز داده و ارتباطات راه دور مفید است.پچ سیم فیبر نوری:پچ کورد فیبر نوری یک کابل با ارزش است که دو فیبر نوری را به هم متصل میکند. معمولاً از یک اتصال دهنده در هر انتها پذیرفته شده است که از کانکتورها محافظت میکند و کمک میکند ژاکت کابل در جای خود باقی بماند.این یک اتصال دهندهی کوچک و ناهموار نوری است که انتقال پهنای باند بالا را در فاصلهی کوتاهی فراهم میکند.پچ کوردهای فیبر یکی از حیاتیترین اجزای یک شبکهی نوری هستند. این کمک میکند تا یک ترمینال شبکهی نوری را به یک اتصال فیبر یا یک قاب توزیع نوری متصل کنید.پچ کورد S.C به F.C:پچ کورد SC به F.C کابلی است که در یک طرف آن یک کانکتور و در طرف دیگر یک کانکتور دارد. کانکتورها به طور خاص برای کابلهای فیبر نوری طراحی شدهاند.این کابلها اتصال بین یک فرستنده و گیرنده و یک دستگاه فیبر نوری را فراهم میکنند. آنها از یک ژاکت پلاستیکی نازک روی یک هستهی فیبر شیشهای یا پلاستیکی تشکیل شدهاند.کانکتورها در انتهای هر کابل معمولاً دارای چکمههای قالب گیری شده و پیچهای انگشتی برای محافظت هستند.آنها همچنین میتوانند دو فرستنده گیرنده را به هم متصل کنند. این کابلها با داشتن کانکتور S.C در یک سر و F.C با مشخصات تک حالته و چند حالته سازگاری دارند. اتصال دهندهها (S.C.، S.T.، L.C.) در انتهای دیگر میباشند.پچ سیم فیبر تک حالته:سیم فیبر تک حالته به یک کابل فیبر نوری با دو سر برای شبکههای نوری کمک میکند.این یک رسانهی انتقال با سرعت بالا در مقایسه با چند حالته و میرایی کم دارد.اغلب در سخت افزار شبکه مانند سوئیچها، روترها و کابلهای فیبر نوری مفید است. معمولاً در معماری شبکه اترنت مفید بوده و به آن کابل اترنت نیز میگویند.وصله سیم چند حالته:پچ کورد چند حالته (همچنین به عنوان فیبر چند حالته یا MM شناخته میشود) یک کابل فیبر نوری است که میتواند یک دستگاه واحد را به دستگاه دیگر یا چندین دستگاه متصل کند.این یک پچ کورد با دو یا چند کانکتور در دو انتها است. دو کانکتور برای ایجاد یک اتصال دوبلکس و بیش از دو کانکتور برای ایجاد روابط چند پورت در شبکه استفاده میشود.برنامههای کابل کشی فیبر نوری چند حالته معمولاً یک کارت رابط شبکه کامپیوتری یا یک مالتی پلکسر دی مولتی پلکسر را به یک ستون فقرات فیبر نوری یا کابل ارتباطی متصل میکنند.پچ کورد CAT6:کابل پچ CAT6 یک کابل شبکه با کیفیت بالا است که برای اتصال تجهیزات کامپیوتری استفاده میشود. معمولاً دارای هشت سیم است که توسط یک پوشش بیرونی برای محافظت و عایق احاطه شده است.این هشت سیم از 4 جفت تابیده شده سیم 24 گیج تشکیل شده است که هر کدام دارای کد رنگی هستند. اینها معمولاً برای اتصال یک سوئیچ یا هاب اترنت به رایانه، سرور یا سایر تجهیزات شبکه مفید میباشند.پچ کورد D-Link:پچ کورد D-Link یک کابل رشتهای پیچ خورده است که با دوشاخههای مدولار خاتمه مییابد. این کابلها شامل دو جفت سیم است: یکی برای انتقال داده و دیگری برای دریافت داده.هر جفت پیچ خورده معمولاً در فویل پیچیده میشود. فویل، سیمها را در برابر تداخل خارجی محافظت میکند و در نتیجه نویز را کاهش میدهد. این پچ کورد برای انتقال اطلاعات با سرعت بالا مناسب است.پچ SC-LC:پچ کورد SC یک کابل کوتاه است که برای اتصال دستگاههای مختلف شبکه استفاده میشود.پچ کورد SC-LC نوعی کابل جفت پیچ خورده است که معمولاً برای شبکههای 10/100/1000BaSE-T برای اتصال دستگاههای رابط شبکه به هاب یا سوئیچ ارزشمند است.دارای دو کانکتور میباشد که معمولاً مهمتر از دیگری هستند. کانکتور کوچکتر به یک دستگاه وصل میشود در حالی که کانکتور بزرگتر به دستگاه دیگری متصل میگردد.موارد استفاده از پچ کورد:پچ کورد تقریباً در هر صنعتی کاربردهای زیادی دارد. برخی از مزایای آن در زیر آورده شده است.سیمهای وصله به اتصال دستگاههای شبکه با استفاده از اتصال سریال کمک میکنند و امکان تغییر آسان در آرایش شبکه را فراهم مینماید و نیازی به استفاده از بلوکهای پانچ یا پچپنل ندارند.پچکوردها، سیستم کامپیوتر، مانیتورها، چاپگرها و دستگاههای ذخیرهسازی داده را به یک شبکه متصل میکنند.آنها همچنین برای اتصال تجهیزات صوتی مانند: بلندگوها، میکروفونها و میکسرها ارزشمند هستند.پچکوردها معمولاً زمانی مفید هستند که تعویض پچکورد راحتتر یا ارزانتر از تعمیر کانکتور شکسته روی تجهیزات باشد.سخن آخر:امید است که از این مقاله لذت برده باشید. شما میتوانید برای خرید پچ کورد لگراند و دیگر برند ها همین الآن با کارشناسان ما تماس بگیرید. منتظر بهروزرسانیهای بعدی ما باشید و نظرات، انتقادات، پیشنهادات خود را در دیدگاه این محتوا با ما به اشتراک بگذارید.
ttttttttttttttttttttttt
نقش پچ کورد در شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
اگر قصد خرید پچ کورد شبکه را دارید، بهتر است که خواندن این مقاله را از دست ندهید. ما در این مقاله به معرفی و نقش پچ کورد در شبکه میپردازیم. اکنون در ادامه با ما همراه باشید.معرفی پچ کورد شبکه:همانطور که میدانید تجهیزات شبکه به دو دسته تقسیم میشوند. تجهیزات پسیو شبکه و تجهیزات اکتیو شبکه.پچ کورد (Patch Cord)، نیز از تجهیزات پسیو در شبکه به حساب میآید. نقش پچ کورد در شبکه این است که اجزای یک شبکه همچون: سوئیچ، کامپیوتر، پچ پنل و غیره را به یکدیگر متصل کرده و صدا و تصاویر را انتقال دهد.پچ کورد شبکه، در واقع کابلی است که هر دو سر آن سوکت دارد. اندازهی پچ کورد شبکه، معمولاً بین 5/0 تا 20 متر است. شما باید با توجه به نیاز شبکهی خود، پچ کورد مناسب را انتخاب نمائید.پچ کوردها از انواع گوناگونی برخوردار هستند که در ادامه به معرفی آنها میپردازیم.انواع پچ کورد در شبکه:پچ کوردها نیز همانند کابلهای شبکه، بر اساس نرخ انتقال داده و پهنای باند، دستهبندی میشوند.پچ کوردهای cat6a، cat5e، cat6 به نسب سایر پچ کوردها، بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند. پچ کورد cat7 نیز در ایران موجود است. پچ کورد cat7 به نسبت سایر پچ کوردها، نرخ انتقال داده و پهنای باند بیشتری دارد.*نکته: پچ کوردهای دستهی cat1 و cat4 منسوخ شدهاند و دیگر در شبکه کاربردی ندارند.پچ کوردها از روکشی محافظ نیز برخوردار هستند. جنس این روکشها یا از نوع PVC و یا از نوع lSZH میباشد. البته، روکش LSZH به نسبت روکش PVC از کیفیت بهتری برخوردار است. این روکش در برابر آتش سوزی، دود و شعلهی کمتری از خود تولید میکند. دود حاصل از سوختن LSZH سمی نمیباشد. در صورتی که، دود حاصل از سوختن روکش PVC سمی است.پچ کورد شبکه لگراند و یا دیگر برند ها از نظر نوع شیلد و میزان مقاومت در برابر نویز نیز دستهبندی شده است. در ادامه این دستهبندی را به شما معرفی مینمائیم.انواع پچ کورد شبکه در برابر میزان مقاومت نویز:بعضی از پچ کوردهای شبکه از شیلد محافظ برخوردار میباشند. اما، بعضی از پچ کوردهای شبکه از شیلد محافظ برخوردار نمیباشند. در ادامه به توضیح بیشتر این مبحث پرداختهایم.پچ کورد UTP یا U/UTP:این پچ کوردها، جزء آن دسته از پچکوردهایی هستند که در ساختار آنها، شیلد یا فویلی به کار نرفته است. نداشتن فویل و شیلد در ساختار این پچ کورد باعث شده است که نتوانید آن را در هر قسمت از شبکه به کار ببرید. درواقع این نوع از پچ کورد زمانی کاربردی است که در مجاورت کابل و سیمهای دیگر قرار نگیرد؛ در غیر این صورت شما شاهد ایجاد تداخل نویزها و رخ دادن مشکلات شبکه خواهید بود.پج کورد FTP یا F/UTP:این محصول، شیلد دار است و در ساختار آن از فویل استفاده شده است. اما، دور تک تک زوجهای آن فویلی قرار نگرفته است. درواقع، یک فویل کلی، به دور تمامی زوجهای آن کشیده شده است. سوکتهای آن نیز شیلد دار میباشد.پچ کورد S/UTP:اگر در ساختار پچ کورد، دور تمامی زوجها، یک شیلد Braid Screen یا بافته شدهی کلی پیچیده شده باشد، پچ کورد ما از نوع S/UTP خواهد بود. البته، به یاد داشته باشید که دور تک تک زوجها، فویل یا شیلدی به کار نرفته است.پچ کورد SFTP یا SF/UTP:اگر در ساختار پچ کورد، دور چهار زوج آن فویل و شیلد Braid Screen به کار رفته باشد، آن پچ کورد در دستهی SFTP قرار میگیرد. البته به یاد داشته باشید که دور تک تک زوجها، زوج یا فویلی قرار نگرفته است. سوکتها در این نوع از پچ کورد شیلد دار میباشند.پچ کورد S/FTP:در این پچ کورد، دور هر یک از زوجها، یک فویل قرار گرفته است و یک شیلد کلی Braid Screen دور تمامی زوجها پیچیده شده است. این نوع از پچ کوردها از سوکتهای شیلد دار برخوردار هستند.پچ کورد F/FTP یا FFTP:در این نوع از پچ کورد دور تمام زوجها و همچنین دور هر زوج، فویل پیچیده شده است. سوکتهای این پچ کورد، شیلد دار میباشد.پچ کورد U/FTP:ساختار بعضی از پچ کوردها به این صورت است که دور هر زوج تابیده شدهی آن، یک فویل قرار داده شده است. البته هیچ فویل یا شیلدی تمام زوجهای آن را نپوشانده است. سوکتهای این پچ کورد، شیلد دار میباشد.پچ کوردهای فیبر نوری:این نوع از پچ کوردها در شبکههای فیبر نوری مورد استفاده قرار میگیرند.در شبکههای فیبر نوری، دو سر این تجهیزات به کانکتور فیبر نوری اتصال مییابد. پچ کوردهای فیبر نوی در انواع متعددی موجود هستند. درواقع، تفاوت کانکتورها با یکدیگر باعث تفاوت پچ کوردهای فیبر نوری شده است.اکنون در ادامه، به انواع پچ کوردهای فیبر نوری اشاره مینمائیم.کانکتور LC:این نوع از پچ کوردها از کانکتور LC برخوردار هستند و در بین تجهیزات فیبر نوری، بسیار محبوب میباشند. جنس این کانکتور از سرامیک است و میتوانید آن را در اندازهی 1.25 میلیمتری خریداری نمائید.کانکتور SC:ساختار این کانکتور ساده است. این محصول کم هزینه بوده و از دوام بالایی برخوردار میباشد. همچنین دارای قفل است. این کانکتور در شبکه بسیار پرکاربرد میباشد.کانکتور ST:در حال حاضر برخی از افراد این پچ کورد را در شبکههای محلی استفاده میکنند. البته، به دلیل قدیمی شدن کانکتور ST، این نوع از پچ کورد چندان مورد استفاده قرار نمیگیرد.پچ کوردهای دیگری نیز وجود دارند که در شبکهی فیبر نوری از آنها استفاده میشود. در مقالات آینده، به معرفی سایر پچ کوردهای فیبر نوری میپردازیم.خرید پچ کورد:شما میتوانید برای خرید پچ کورد شبکه و آشنایی بیشتر با این تجهیزات، همین الآن با کارشناسان ما در بخش فروش تماس بگیرید. همچنین میتوانید نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را در دیدگاه این محتوا با ما به اشتراک بگذارید. منتظر بهروزرسانیهای بعدی ما باشید.
ttttttttttttttttttttttt
پچ پنل و پچ کورد چیست
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
در مقاله ی امروز قصد داریم که در مورد پچ پنل و پچ کورد صحبت کنیم.هدف از مقاله ی پیش رو این است که شما خوانندگان عزیز اطلاعاتی را در مورد تجهیزات شبکه به دست آورید؛ اکنون در ادامه با ما همراه باشید تا در ابتدا پچ پنل را برای شما تعریف کرده و سپس علت اهمیت پچ پنل در شبکه، عدم استفاده از پچ پنل و پیامدهای آن در شبکه، مزیت های استفاده از پچ پنل ها و در نهایت توضیحات مختصری در مورد پچ کوردها را در اختیار شما قرار دهیم.پچ پنل چیست؟پچ پنل دستگاهی می باشد که ظاهری مستطیل شکل داشته و از پورت های گوناگونی تشکیل شده است. پچ پنل ها به عنوان تجهیزات شبکه مورد استفاده قرار می گیرند. همانطور که اشاره شد پچ پنل ها دارای پورت های گوناگون هستند به عنوان مثال پچ پنل 24 پورت لگراند و با توجه به نیاز مشتریان در محیط های گوناگون مورد استفاده قرار می گیرند.پچ پنل و میزان اهمیت آن در شبکه:عده ای از افراد بر این باور هستند که استفاده از پچ پنل ها در شبکه واجب نبوده و از همین جهت به جای پچ پنل ها از سوکت های شبکه استفاده می کنند تا از آن طریق کابل ها را به تجهیزات گوناگون متصل نمایند.افراد مصرف کننده ممکن است درابتدا به سوکت های شبکه بسنده کنند، زیرا کابل کشی در این روش ساده تر بوده و در کمترین زمان صورت می گیرد. اما باید این آگاهی را به دست آورید که با گذشت زمان و به دلیل استفاده نکردن از پچ پنل ها ممکن است با مشکلاتی مواجه شوید.شبکه های بزرگتر به نسبت شبکه های کوچکتر ممکن است زودتر عدم استفاده از پچ پنل ها را احساس کنند.اکنون در ادامه به چندین نمونه از مشکلاتی که ممکن است برای یک شبکه در صورت استفاده نکردن از پچ پنل ها رخ دهد، اشاره خواهیم کرد.با ما همراه باشید.عدم استفاده از پچ پنل ها چه پیامدهایی را در شبکه به دنبال دارد؟خراب شدن سوکت شبکه و تعویض آناین اولین موردی می باشد که در صورت به کار نگرفتن پچ پنل ممکن است در شبکه رخ دهد. استفاده کردن از سوکت در دراز مدت منجر خواهد شد که سوکت خراب شود؛ چرا که شما ممکن است دفعات زیادی سوکت را قطع کرده واز دستگاه بیرون بکشید، همین امر موجبات خرابی سوکت را در بلند مدت فراهم خواهد کرد. قطعا در چنین شرایطی سازمان یا شرکت مربوطه باید به تعویض سوکت پرداخته و همین موضوع هزینه های اضافی را در بر می گیرد.ایجاد مشکل در زمان انتقال نیروها به مکانی دیگر:در صورت عدم استفاده از پچ پنل ها اگر بخواهید تعدادی از کاربران را به محیطی دیگر انتقال دهید به احتمال زیاد در زمان کابل کشی مستقیم با مشکلاتی رو به رو می شوید. شما به علت استفاده نکردن از پچ پنل ها مجبور خواهید شد زمان گزافی را گذاشته تا مسیر کابل کشی را تغییر دهید و از نظر اقتصادی هزینه های بیشتری را صف نمائید.در نتیجه شما با استفاده از پچ پنل ها، چنین بستری را به وجود می آورید تا با استفاده از یک پچ کورد، پورت های مرتبط به هر کاربر را تغییر دهید.به عبارتی شما می توانید با استفاده از پچ پنل ها روش های سنتی را کنار گذاشته و از هزینه های اضافی و هدر رفت زمان جلوگیری نمائید.مزیت های استفاده از پچ پنل ها:استفاده از پچ پنل ها باعث دوام و طول عمر سوکت ها می شوند؛ زیرا برای قطع سوکت ها دیگر نیازی به کشیدن آن نداشته و فقط کافیست که پچ پنل مربوطه را قطع نمائید. همچنین پچ پنل ها چنین فضایی را به شما خواهند داد تا برای هر یک از پورت های خود برچسبی را جهت علامت گذاری یا توضیحات بگذارید؛ اینگونه در صورت رخ دادن هر گونه مشکلی برای کابل ها می توانید به سادگی عیب یابی کرده و آن مشکل را بر طرف نمائید.اکنون اجازه دهید که توضیحات پچ پنل را در همین جا خاتمه داده و در مقالات آتی به توضیح بیشتر این محصول بپردازیم.اما این مقاله در اینجا تمام نخواهد شد؛ چراکه قصد داریم پچ کورد را به شما معرفی کرده و اطلاعاتی از این محصول را در اختیارتان قرار دهیم. پس همچنان با ما همراه باشید.پچ کورد چیست؟اگر چنین سوالی مطرح شود که یکی از ملزومات اصلی در دنیای شبکه چه می باشد؟ پاسخ ما پچ کورد خواهد بود. پچ کوردها جزء دسته ی تجهیزات پسیو می باشند.شما می توانید همانطور که از کابل های شبکه برای اتصال تجهیزات استفاده می نمائید از پچ کوردها نیز برای اتصال تجهیزات استفاده کنید.پچ کوردها و کابل های شبکه از نظر کارایی شباهت های بسیار زیادی با یکدیگر دارند.حداکثر طولی که برای پچ کوردها در نظر گرفته شده است 10 سانتی متر بوده و در بعضی از موارد نادر طول آن ها به 20 سانتی متر نیز می رسد.قابل ذکر است که پچ کوردها بر اساس پهنا طبقه بندی می شوند.به عبارتی می توان گفت که از پچ کوردها برای اتصالات کامپیوترها، پریزهای شبکه، برقراری اتصالات بین سوئیچ شبکه و پچ پنل ها استفاده می گردد.استفاده از پچ کوردها نیز همانند پچ پنل ها از اهمیت برخوردار بوده و کارایی شبکه را تحت تاثیر قرار می دهد.پچ کوردها، طیف رنگ های گوناگونی را شامل می شوند و ساختار آن ها دو گونه می باشد.پچ کوردها یا در نوع PVC و یا در نوع LSZH هستند.پیشنهاد ما به شما این است که اگر قصد خرید پچ کوردی را دارید که در هنگام آتش سوزی دود سمی ای از آن تولید نشود و فاقد هالوژن باشد، پچ کورد LSZH را انتخاب نمائید.شما می توانید برای آشنایی بیشتر با پچ کورد شبکه و انواع پچ کورد شبکه به مقالات قبلی رجوع کرده و اطلاعات لازم را بدست آورید.سخن آخر:همانطور که در ابتدا اشاره شد، هدف از گردآوری این مقاله فراهم آوردن بستری جهت آشنایی بیشتر شما با پچ پنل و پچ کوردهای شبکه بود. اگر می خواهید در مورد پچ پنل ها و پچ کوردها اطلاعاتی گسترده تری را به دست آورید، تنها به خواندن این مقاله اکتفا نکرده و به مطالعه ی مقالات قبلی ما نیز بپردازید.شما می توانید ما را در قسمت نظرات این مقاله همراهی کرده و منتظر مقالات آینده ی ما نیز باشید.
ttttttttttttttttttttttt
مقایسه پچ کورد نگزنس و پچ کورد لگراند
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
در مقالات قبلی ISG، بارها از تجهیزات شبکه که در بزرگترین شرکت هایی همچون نگزنس و لگراند ساخته می شوند، نام بردیم و تقریبا تک به تک آنها را مورد نقد و بررسی قرار دادیم. اینک در این مقاله قصد داریم به مقایسه پچ کورد نگزنس و پچ کورد لگراند که یکی از ابزارهای مهم شبکه تلقی می شوند بپردازیم و به تفاوت های آنها اشاره نماییم. اما پیش از پرداختن به این مبحث، لازم دیدیم که ابتدا مطالبی در راستای معرفی تجهیزات شبکه نگزنس و لگراند بیان نماییم تا ضمن آشنایی با این ابزار، تفاوت های احتمالی آنها را بشناسید.ابزار شبکه در چند شرکت بِنام و معتبر و با بهترین کیفیت تولید می شوند که کمپانی نگزنس و لگراند معروف ترین آنها می باشند. این مجموعه های بزرگ که در شهر فرانسه مستقر هستند، تجهیزات شبکه را در دو گروه تجهیزات پسیو شبکه و تجهیزات اکتیو طراحی می کنند که در راه اندازی شبکه ها، هر دو گروه موردنیازاند و در واقع مکمل یکدیگر می باشند. محصولاتی چون: کابل شبکه، ترانک، پچ پنل نگزنس، پچ کورد، کیستون نگزنس و غیره در دسته تجهیزات پسیو و کارت شبکه، روتر، اکسس پوینت، سوئیچ شبکه، هاب و غیره، اجزای تشکیل دهنده تجهیزات فعال یا اکتیو شبکه می باشند.در مطلب بعدی درنظر داریم پچ کورد شبکه نگزنس را بررسی نماییم تا راحت تر به مقایسه پچ کورد نگزنس و پچ کورد لگراند بپردازیم. پس با ما تا انتهای مقاله همراه باشید. ویژگی های پچکورد شبکه نگزنسپچکورد نگزنس، کابلی است که دارای روکشی پلاستیکی و ضد احتراق می باشد و قسمت داخلی آن از چند سیم مسی بهم تابیده و در نوع دیگر از جنس شیشه ساخته می شود. هر دو سر این کابل را توسط سوکت شانه دار سوکت زنی می کنند. به این ترتیب هنگام خرید پچ کورد شبکه، با یک کابل آماده و سوکت زده شده مواجه خواهید شد. با توجه به این موضوع، بحث تفاوت پچ کورد و کابل شبکه مطرح می شود که کابل محلی برخلاف پچ کورد بدون سوکت rj45می باشد. در حقیقت وظیفه patch cord انتقال اطلاعات و داده ها میان تجهیزات شبکه های کامپیوتری با سریع ترین زمان ممکن می باشد.و اما در رابطه با مقایسه پچ کورد نگزنس و لگراند که موضوع مورد بحث ما در این مقاله است باید گفت که: هر دو شرکت مرغوب ترین قطعات و تجهیزات شبکه را طراحی می کنند. از مهم ترین و پرکاربردترین این تجهیزات بعد از کابل شبکه لگراند و نگزنس ، پچکورد می باشد. چراکه ابزاری مهم جهت اتصال مولفه های شبکه به کامپیوترها می باشد و توسط کمپانی لگراند و نگزنس با بهترین متریال ساخته می شود. به مختصری از ویژگی ها که قاعدتاً میان پچ کورد شبکه نگزنس و لگراند مشترک هستند توجه نمایید.بر حسب پوشش یا غلاف کابل، سوکت شبکه و cat گروه بندی می شوند.در ساخت آنها، کلیه استانداردها لحاظ می شوند.طول آنها نسبت به کابل لن کوتاه تر است.اعداد کنار cat نشان دهنده میزان سرعت و نویذپذیری کابل می باشد.و سایر موارد دیگر که در سایت شبکه ISG قابل مشاهده و بررسی می باشند.معرفی پچ کورد فیبرنوری لگرانددر مباحث بالا در رابطه با مقایسه پچ کورد نگزنس و لگراند صحبت نمودیم و به این نتیجه رسیدیم که برندهای نگزنس و لگراند، محصولاتی با ویژگی های یکسان ارائه می دهند که تفاوت خاصی با هم ندارند. نکته بعدی در رابطه با انواع پچ کورد لگراند و نگزنس است که گفتیم بر چند اساس تقسیم بندی می شوند. و اکنون در نظر داریم به معرفی پچ کورد فیبر نوری لگراند و البته پچ کورد فیبرنوری نگزنس بپردازیم. پچ کورد فیبر نوری ، یکی از پرکاربردترین و محبوب ترین مدل پچ کورد است. زیرا با سرعت بسیار زیاد و بدون ایجاد اشکال و اختلال در ایجاد اتصال میان وسایل الکتریکی و کامپیوتری، به انتقال داده ها توسط نور می پردازد.محل کاربرد آن در مخابرات، شبکه های کامپیوتری، اتاق های ارتباطی و در انواع فضای مهم و حساس دیگر می باشد. در واقع پچ کورد فیبرنوری همان کابل فیبر نوری است که اندازه آن نسبت به کابل lan کوچکتر است و دو سر آن توسط کارخانه ها به کانتکتورهایی تعبیه شده است. پچ کورد فیبر نوری براساس نوع کابل، به دو مدل تقسیم می شود که در مطلب ذیل به آنها اشاره خواهیم کرد.پچ کورد فیبرنوری سینگل مود: سرعت انتقال سیگنال ها در این نمونه بسیار بالا است.پچ کورد فیبر نوری مالتی مود: در این مدل، سرعت انتقال سیگنال ها نسبت به نمونه سینگل مود بیشتر می باشد.نکته: جهت خرید پچ کورد فیبر نوری، پیش از پرداختن به مقایسه پچ کورد نگزنس و لگراند، بهتر است که در پی فروشگاه اینترنتی معتبر باشید که بتواند تجهیزات شبکه را با بالاترین کیفیت و اصلی ترین قیمت به مشتری ارائه نماید.قیمت پچ کورددر مقایسه پچ کورد نگزنس و لگراند نمی توان به نکته خاصی اشاره کرد زیرا همان طور که بارها در این مقاله ذکر شد، تفاوت خاصی بین این شرکت وجود ندارد و هر دوی آنها در تولید انواع ابزارهای شبکه، مشهور و پرطرفدار هستند. اما مسئله مهمی که نیاز به توجه و اهمیت دارد، مکان یا فروشگاهی است که با مطمئن ترین شیوه و بهترین خدمات، تجهیزات شبکه را در دسترس مشتریان قرار می دهد. طبق این گفته، فروشگاه اینترنتی تجهیزات شبکه ISG، بهترین گزینه برای خرید پچ کورد شبکه و سایر لوازم مهم جهت راه اندازی شبکه خواهد بود.این مجموعه با ارائه دو شیوه خرید حضوری و غیرحضوری و با بهره مندی از کارشناسان فروش درجه یک و همین طور ارائه مشاوره رایگان در صورت نیاز به مشتری، بدون شک امن ترین و تخصصی ترین مکان برای خرید شما کاربران عزیز خواهد بود. علاوه براین با درج نرخ واقعی و قیمت پچ کورد در سایت خود، و با فروش مهم ترین ابزار شبکه یعنی فروش کابل شبکه با به صرفه ترین قیمت، بیشترین تعداد خریداران را از آنِ خود کرده است. بنابراین علاوه بر پرداختن به مقایسه پچ کورد نگزنس و لگراند با یکدیگر، به فروشگاه امن عرضه کننده تجهیزات شبکه و کیفیت محصولات توجه زیادی داشته باشید.
ttttttttttttttttttttttt
آشنایی کامل با پچ کورد نگزنس اورجینال و انواع آن
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
پچ کورد نگزنس اورجینال چیست ؟پچ کورد نگزنس اورجینال چیست ؟ هر چه جلوتر می رویم، شاهد توسعه بیشتر شبکه های کامپیوتری هستیم.این موضوع تاثیر به سزایی در افزایش فروش تجهیزات شبکه ساخت نگزنس اعم از پچ کورد نگزنس ، پچ پنل نگزنس، کابل نگزنس و… دارد!نگزنس یکی از سرشناس ترین برندهای فرانسوی است که آوازه اش در سراسر جهان پیچیده است.کیفیت تجهیزات ساخت این برند به گونه ای است که استفاده از آن ها نه تنها در کشور ما، بلکه در سراسر دنیا رایج می باشد.نمونه بارزش همین پچ کورد نگزنس که به یکی از تجهیزات جدایی ناپذیر شبکه های امروزی تبدیل شده است!شاید با خودتان بگویید پچ کورد نگزنس چیست؟ اصلا این دسته از تجهیزات شبکه نگزنس چه کاربردی دارند؟!ما این جاییم تا پاسخگوی سوالات شما باشیم. پس تا پایان همراهمان باشید که به همراهی شما مفتخر و خرسندیم! آشنایی با پچ کورد نگزنسپچ کورد نگزنس یکی از کاربردی ترین تجهیزات پسیو شبکه محسوب می شود که به طور قابل توجهی در شبکه های کابلی مورد استفاده قرار می گیرد.در واقع می توان گفت که این تجهیزات که جزو تجهیزات پسیو شبکه هستند، همان کاری را انجام می دهند که کابل های شبکه انجام می دهند.خُب حالا کار کابل های شبکه چیست؟!کابل های شبکه که به کابل LAN و کابل اترنت نیز معروف اند، وظیفه اتصال تجهیزات داخلی شبکه اعم از کامپیوترها، مودم ها و… به یکدیگر را بر عهده دارند.خُب شاید بگویید مگر کابل ها تجهیزات داخلی شبکه را به یکدیگر وصل نمی کنند. دیگر پچ کورد را برای چه ساخته اند؟!حقیقت این است که همیشه شرایط شبکه برای استفاده از کابل LAN یا همان کابل اترنت مناسب نیست.گاهی فاصله میان دستگاه های موجود در شبکه خیلی زیاد و در عین حال امکانات مورد نیاز برای سوکت زدن کابل شبکه در دسترس است.در چنین مواقعی استفاده از کابل اترنت بهترین گزینه ای است که پیش رو دارید.حال فکرش را بکنید که فاصله میان تجهیزات داخلی شبکه آنقدرها هم زیاد نباشد، تعداد تجهیزات هم به قدری بالا باشد که کار کابل کشی و سوکت زنی را به یک معضل تبدیل کند یا حتی بدتر از این ها؛ اصلا امکانات سوکت زنی در دسترس نباشد.در چنین شرایطی پچ کوردها به کمک شما می آیند و از سردرگمی نجاتتان می دهند!در واقع می توان گفت؛ پچ کوردهای نگزنس همان کابل های شبکه هستند که آن ها را در طولهای مناسبی از نیم متر گرفته تا بیست متر برش داده و دو طرفشان را سوکت زده اند تا برای استفاده آماده باشند!با وجود پچ کورد از شر دردسرهای سوکت زدن خلاص خواهید شد! قصد خرید پچ کورد نگزنس دارید؟!کجا بهتر از معتبرترین مرکز فروش پچ کورد نگزنس؛ شرکت ارتباطات شبکه ISG؟! مزایای پچ کورد نگزنساگر پچ کوردهای شبکه را از نزدیک دیده باشید، حتما متوجه شده اید که این تجهیزات در رنگ های متعدد و متنوعی تولید و عرضه می شوند.شاید ابتدا فکر کنید که رنگارنگ بودن این محصولات تنها جنبه زیبایی دارد. اما هدف از این کار والاتر از این حرف هاست.شما مو می بینید و ما پیچش مو! رنگ های متنوع پچ کورد شبکه کار مدیریت و تشخیص را برای صاحبان شبکه راحت تر و بی دردسرتر می کند. در این صورت عیب یابی و جابه جایی چندان دشوار نخواهد بود!اگر از برتری های پچ کورد نگزنس بر کابل های شبکه می پرسید، باید خدمتتان بگوییم که انعطاف پچ کوردها بسیار بیشتر از کابل های شبکه بوده و از همین رو جا به جایی آن ها ساده تر است.مسلما کیفیت سوکت زنی پچ کوردهایی که توسط شرکت های معتبری همچون نگزنس تولید می شوند، بسیار بهتر از سوکت زنی توسط خود ما است. حتی اگر صاحب تجربه و مهارت باشیم!تمایلتان به خرید پچ کورد نگزنس را با ISG؛ مرکز فروش پچ کورد نگزنس با کیفیت و ارزان در میان بگذارید! آشنایی با انواع پچ کورد نگزنسدسته بندی بر مبنای Categoryاگر اهل شبکه باشید و تجهیزات آن را بشناسید، حتما می دانید که طراحی اکثر تجهیزات شبکه بر اساس استانداردهای مختلف CAT صورت می پذیرد.کابل شبکه نیز از این قاعده مستثنی نبوده و بر مبنای استانداردهای CAT5e، CAT6، CAT6a و CAT7 تولید می گردد.همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، ساختار کابل شبکه و پچ کورد بسیار مشابه است.پس تعجبی ندارد اگر بگوییم این تجهیزات نیز از استانداردهای CAT پیروی می کنند.این نکته را در نظر داشته باشید که هرچه عدد قرار گرفته بعد از واژه CAT بزرگتر باشد، سرعت و فرکانس پچ کورد بیشتر بوده و در نتیجه قیمت آن گران تر است.نکته مهم دیگر این است که تجهیزات پسیو شبکه برای این که بتوانند عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش بگذارند، باید حتما از استانداردهای مشابهی برخوردار باشند.حتی اگر Category کلیه تجهیزات موجود در شبکه بالا باشد، اما از پچ کورد CAT5e استفاده کنید؛ سرعت انتقال چنگی به دل نخواهد زد! دسته بندی بر مبنای شیلددار یا فاقد شیلد بودنبرای چندمین بار می گوییم که پچ کوردها بسیار شبیه به کابل های شبکه هستند.از همین رو ممکن است سیم های آن ها دارای پوشش فلزی باشند یا نباشند.پچ کوردهایی را که سیم هایشان دارای پوشش فلزی هستند، پچ کورد شیلددار (SFTP) و آن هایی را که سیم هایشان فاقد پوشش فلزی هستند، پچ کورد بدون شیلد (UTP) می نامند.نوع شیلددار این تجهیزات مقاومت چشمگیری را در برابر اثر الکترومغناطیسی و نویز رادیویی از خود به نمایش می گذارند.وجود شیلد موجب کاهش انعطاف پچ کورد شده و بر قیمت آن می افزاید.پچ کورد CAT6 UTP نگزنس نمونه ای از پچ کوردهای بدون شیلد و پچ کورد CAT6 SFTP نگزنس نمونه ای از پچ کوردهای شیلددار ساخت این برند محبوب است. دسته بندی بر مبنای ساختارپچ کوردهای نگزنس را بر مبنای ساختار به دو دسته اصلی پچ کورد فیبرنوری نگزنس و پچ کورد مسی یا TP (زوج به هم تابیده) تقسیم بندی می کنند.پچ کوردهای فیبر نوری که به طور ویژه در شبکه های فیبر نوری مورد استفاده قرار می گیرند، از سرعت انتقال فوق العاده ای بهره مند هستند. ISG؛ بزرگترین و معتبرترین مرکز فروش پچ کورد نگزنسشرکت ارتباطات شبکه ISG بزرگترین و معتبرترین مرکز فروش پچ کورد نگزنس در سراسر ایران است.ما در زمینه فروش پچ کورد نگزنس وارداتی، پچ کورد نگزنس ایرانی و پچ کورد نگزنس چینی ، خرید انواع تجهیزات شبکه مانند خرید کابل شبکه و … حرف های زیادی برای گفتن داریم. با ما لذت تجربه خریدی سریع، مطمئن و ارزان قیمت را به خودتان هدیه دهید!
ttttttttttttttttttttttt
پچ کورد شبکه چیست ؟ + آشنایی با انواع آن
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
پچ کورد شبکه چیست؟پچ کورد شبکه چیست؟ یکی از مهم ترین تجهیزات پسیو شبکه محسوب می شود که به احتمال قریب به یقین آن را از نزدیک دیده اید. این تجهیزات کاربردی را به منظور اتصال اجزای شبکه به یکدیگر مورد استفاده قرار می دهند. به عبارت ساده تر پچ کورد به عنوان یک جزء پسیو در شبکه، اجزای اکتیو شبکه همچون روتر، سوئیچ، سرور و کامپیوترها را به یکدیگر یا به پچ پنل وصل می کند و در واقع همان کابل شبکه کوتاه شده ای است که دو سر آن را سوکت زده اند.شاید با خودتان بگویید با وجود کابل های شبکه که به وفور در بازار یافت شده و قیمت بسیار مناسبی هم دارند، چه نیازی به پچ کورد داریم؟! سوال خوب و به جایی است! در همین چند جمله پیش خدمتتان گفتیم که پچ کورد همان کابل شبکه کوتاه شده و سوکت زده شده است. اما این بدان معنا نیست که کابل شبکه و پچ کورد هچ تفاوتی با یکدیگر ندارد. دوست دارید با تفاوت های پچ کورد شبکه و کابل شبکه آشنا شوید؟! اگر پاسختان به این سوال مثبت است، تیتر بعدی را از دست ندهید! تفاوت کابل شبکه و پچ کوردپچ کورد شبکه از نظر انعطاف پذیری، طول و سادگی استفاده با کابل های شبکه متفاوت است. همان طور که در جریان هستید، کابل شبکه یک کابل واحد روکش شده هست که از سیم های مفتولی تشکیل شده است. این در حالی است که در مقایسه با کابل های شبکه بیشتر باشد. به همین دلیل پچ کوردها را در طول های کوتاه تری (بین نیم تا پنجاه متر) تولید و عرضه می کنند. جالب و در عین حال لازم است بدانید که استفاده از پچ کورد به نسبت کابل شبکه ساده تر و بی دردسرتر است.از آن جا که این تجهیزات به طور کارخانه ای سوکت زده شده اند، شما را از شر دردسرهای سوکت زنی خلاص می کنند. اگر فاصله میان تجهیزات شبکه مورد نظرتان چندان زیاد نیست و امکانات سوکت زنی هم در اختیار ندارید، پچ کورد ها بهترین گزینه پیش روی شماست. حال ممکن است این سوال ذهنتان را به خود درگیر کرده باشد که آیا می توان با خرید کابل شبکه آنرا به جای پچ کورد مورد استفاده قرار داد؟! با وجود تفاوت هایی که میان این دو وجود دارد، امکان استفاده از آن ها به جای یکدیگر میسر می باشد. فقط باید حواستان باشد که عملیات سوکت زنی کابل های شبکه را به درستی انجام بدهید!انواع پچ کورد شبکه چیست ؟پچ کورد شبکه را بر اساس معیارهای مختلف به انواع گوناگونی تقسیم می کنند. از پچ کورد cat6 و cat6A گرفته تا پچ کورد 10G! بدون شک شناخت انواع پچ کورد برای شما که قصد خرید این دسته از تجهیزات شبکه را دارید، خالی از لطف نخواهد بود. در ادامه هر یک از دسته بندی های پچ کورد را معرفی و به اختصار مورد بررسی قرار می دهیم. انواع Patch Cord از نظر جنسپچ کوردهای شبکه را بر اساس جنسشان به دو دسته پچ کوردهای مسی و پچ کوردهای فیبر نوری تقسیم می کنند. پچ کوردهای مسی که کاربردهای بی شماری دارند، با تجهیزات عادی موجود در شبکه سازگار هستند. این پچ کوردها در واقع همان کابل ها شبکه متشکل از زوج های به هم تابیده هستند که دو سرشان را سوکت زده اند. لازم به ذکر است که سوکت استفاده شده در دو سر این کابل ها از نوع RJ45 بوده و از قابلیت سازگاری با تمامی شبکه ها برخوردار می باشد.پچ کورد فیبر نوری دسته ای دیگر از کاربردی ترین پچ کوردهای شبکه هستند که استفاده از آن ها در شبکه های فیبر نوری متداول است. گفتنی است که کانکتورهای استفاده شده در دو سر این پچ کوردها از نوع فیبر نوری می باشد. انواع پچ کورد شبکه از نظر پهنای باندپچ کورد شبکه را از نظر پهنای باند به 5 دسته زیر تقسیم بندی می کنند:پچ کورد Cat5e: بیشترین سرعت انتقال این پچ کورد 1000 مگابیت در ثانیه و بیشترین پهنای باند آن 100 مگاهرتز است.پچ کورد Cat6: حداکثر سرعت انتقال این پچ کورد 10000 مگابیت در ثانیه و حداکثر پهنای باند آن 250 مگاهرتز است.پچ کورد Cat6A: بیشترین سرعت انتقال این پچ کورد 10000 مگابیت بر ثانیه و بیشترین پهنای باند آن 500 مگاهرتز است.پچ کورد Cat7: بیشترین سرعت انتقال این پچ کورد شبکه 10000 مگابیت بر ثانیه و بیشترین پهنای باند آن 600 مگاهرتز است.پچ کورد Cat8: بیشترین سرعت انتقال این پچ کورد 40000 مگابیت بر ثانیه و بیشترین پهنای باند آن 2000 مگاهرتز است.انواع پچ کورد از نظر شیلد و فویلپچ کوردها را بر اساس شیلد و فویل به دو دسته کلی شامل پچ کورد UTP و پچ کورد SFTP تقسیم بندی می کنند. پچ کورد UTP یکی از کاربردی ترین پچ کوردهای موجود در بازار است که فاقد هرگونه شیلد و فویل در ساختار خود می باشد. در سوی مقابل این پچ کوردها، پچ کوردهای STFP قرار دارند که با نام پچ کورد FTP، پچ کورد STP، پچ کورد FFTP و پچ کورد Screened نیز شناخته می شوند. ساختار این پچ کوردها با استفاده از شیلد و فویل پوشش داده شده است. وجود این پوشش موجب مقاومت پچ کورد در برابر نویز و امواج الکترومغناطیسی می گردد. به عنوان مثال هنگامی که می گوییم پچ کورد Cat6 UTP؛ منظورمان پچ کوردی است که حداکثر سرعت انتقال آن 10000 مگابیت در ثانیه و حداکثر پهنای باندش 250 مگاهرتز بوده و فاقد شیلد و فویل می باشد. همچنین هنگامی که می گوییم پچ کورد Cat6 SFTP منظورمان همین پچ کورد است، اما این بار با پوشش شیلد و فویل! انواع Patch Cord بر اساس طولهمان طور که قبل تر نیز اشاره کردیم، پچ کورد همان کابل شبکه کوتاه شده و سوکت زده شده است. این تجهیزات در طول های مختلفی به بازار عرضه می شوند. شما می توانید با در نظر گرفتن اندازه شبکه و فاصله موجود میان تجهیزات آن مناسب ترین پچ کورد را انتخاب نموده و خریداری کنید. پچ کوردها بر اساس طول عبارتند از:نیم مترییک متریدو متریسه متریپنج متریده متریپانزده متریبیست متریسی متری انواع پچ کورد شبکه بر اساس برنداز آن جا که استفاده از پچ کورد شبکه در دنیای امروز رواج قابل توجهی پیدا کرده است، برندهای گوناگونی به تولید آن روی آورده اند. اگرچه تمام این پچ کوردها از ویژگی های مشابهی برخوردار هستند، اما برخی از آن ها با دوام تر و با کیفیت ترند. پچ کورد نگزنس و پچ کورد لگراند از جمله پرطرفدارترین و پرفروش ترین پچ کوردهای موجود در بازار به شمار می آیند.ISG؛ ارائه دهنده بهترین و با کیفیت ترین تجهیزات شبکهارتباطات و تجهیزات شبکه ISG بزرگترین و معتبرترین مرکز ارائه دهنده تجهیزات شبکه در ایران است. قصد خرید پچ کورد شبکه اصل و با کیفیت دارید؟! کجا بهتر از شرکت ارتباطات شبکه ISG؟!
ttttttttttttttttttttttt
راهنمای جامع فروش پچ کورد فیبر نوری + کاربرد ها و مزایا
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
آشنایی با پچ کورد فیبر نوریدر این مطلب میخواهیم در رابطه با راهنمای فروش پچ کورد فیبر نوری برای شما بنویسیم. پچ کورد فیبر نوری یکی از ابزارآلات استفاده شده در تجهیزات شبکه است که از یک یا چند رشته کابل فیبر نوری که انتهای آن به اتصالات مختلف ختم میشود، تشکیل گردیده است. بدون پچ کورد فیبر نوری امکان راهاندازی شبکه فیبر نوری وجود ندارد. به همین دلیل همواره نیاز به خرید پچ کورد فیبر نوری وجود دارد. فروشگاه تجهیزات شبکه ISG یکی از شرکتهای برتر در حوزه فروش پچ کورد فیبر نوری در کشور است که شروع فعالیت آن به بیش از ۱۵ سال پیش بازمیگردد. ثمره فعالیت شرکت در طول این ۱۵ سال کمک به راهاندازی شبکههای کوچک و بزرگ در سرتاسر کشور است. فروش پچ کورد فیبر نوری سینگل مود از برندهای مختلف و برتر جهانی قطره کوچکی از دریای خدمات این شرکت فعال در حوزه تجهیزات شبکه است. در صورتی که قصد خرید پچ کورد فیبر نوری سینگل مود دارید، پیشنهاد میکنیم جهت کسب اطلاعات بیشتر، ادامه محتوا را از دست ندهید. زیرا تلاش کردیم تمام اطلاعات مربوط به پچ کورد فیبر نوری را با شما در میان بگذاریم تا خرید خود را بر مبنای نیاز خود انجام داده باشید. کاربرد پچ کورد فیبر نوریبه دلیل کاربردهای متنوع در صنایع مختلف، فروش پچ کورد فیبر نوری در حوزههای مختلفی انجام میگیرد. از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره نمود:اینترنت و شبکههای محلی (LAN)شبکههای اینترنت و شبکههای محلی از حوزههای فروش پچ کورد فیبر نوری است. یکی از دلایلی که از این پچ کورد در شبکه اینترنت استفاده میشود، پهنای باند بیشتر آن نسبت به سایر گزینهها است. این کابل در فواصل بیشتر از ۹۰ متر میتواند انتقال دادهها را با سرعتهای بیش از چند گیگابایت انجام دهد.شبکه تلویزیون محلییکی دیگر از موارد رایج کاربرد و فروش پچ کورد فیبر نوری در شبکه تلویزیون محلی است. از این کابل به دلیل قیمت پایینتر و عملکرد بهتر نسبت به خرید کابل شبکه معمولی استفاده میشود. یک کابل فیبر نوری توانایی انتقال داده در مسافتهای صد برابر دورتر و با سرعت ۱۰۰۰ برابر بیشتر نسبت به کابلهای شبکه مسی را دارد.خدمات تلفن و مخابراتشبکه تلفن و مخابرات نیز یکی دیگر از خدمات ما در حوزه فروش پچ کورد فیبر نوری است. در این شبکه ها با توجه به مزایایی که در قسمت قبل اشاره شد، از پچ کورد فیبر نوری سینگل مود استفاده میشود.شبکههای صنعتییکی از دلایل فروش پچ کورد فیبر نوری به شبکههای صنعتی، عدم تأثیرپذیری این کابلها از تداخلات الکترومغناطیسی موجود در سایت های صنعتی و تأسیساتی است.شبکههای نظامیکاربرد های نظامی همواره نیاز به حضور در سختترین شرایط را دارند. سرعت و امنیت در انتقال اطلاعات از ضروریات عملکرد مؤثر در زیر ساخت ها نظامی است. ویژگیهایی که در انواع پچ کورد فیبر نوری نهفته است.سیستمهای امنیتیکاربرد پچ کورد فیبر نوری در سیستمهای امنیتی از جمله انواع دوربین مداربسته علتی شده تا مشتریان جهت خرید پچ کورد فیبر نوری به ما مراجعه نمایند. پهنای باند بالای فیبر نوری باعث میشود تا دوربینهای هرچند تعداد بالا در یک سیستم مداربسته بتوانند با سرعتی بسیار بالا، اطلاعات را به دستگاه NVR یا DVR منتقل کنند. انواع کانکتورهای فیبر نوری چیست؟انواع مختلفی از پچ کورد یا کانکتور فیبر نوری به بازار عرضه شدهاند. از نظر نوع پایانه پچ کورد فیبر نوری میتوان به موارد زیر اشاره نمود:کانکتورهای (LC)کانکتور یک کانکتور فیبر نوری است. از یک فرول سرامیکی 1.25 میلیمتری با عملکرد باکیفیت استفاده میکند و برای کاربریهای سینگل مود به کار میرود. فرول یک لوله سفت و سخت است که معمولاً از فلز یا سرامیک ساخته میشود. کار آن محدودکردن و حمایت از انتهای جداشده یک فیبر است.کانکتورهای استاندارد (SC)کانکتورهای SC نوع دیگری از انواع کانکتورهای پچ کورد فیبر نوری هستند که سایز فرول آنها ۲.۵ میلیمتر است. کاهش قیمت این نوع از کانکتور در طول زمان باعث شده تا میزان فروش آن به صورت روزافزون در حال ارتقا باشد.اتصالات STیکی از قدیمیترین انواع کانکتور پچ کورد فیبر نوری، کانکتورهای ST نام دارند. محبوبیت این مدل در طول زمان، نسبتاً کاهشیافته است. علت آن را نیز آسانتر بودن استفاده از کانکتورهای SC میتوان نام برد. مکانیسم اتصال این پچ کورد به صورت فنری است. در حالی که مدل SC دارای مکانیزم فشاری است که نسبتاً سادهتر از مدل فنری است. اتصالات هسته فرول (FC)کانکتورهای FC قبل از معرفی مدلهای LC و SC به عنوان محبوبترین مدل کانکتور پچ کورد فیبر نوری سینگل مود شناخته میشدند. این مدل از کانکتور دارای طراحی پیچی بوده نسبت به سایر مدلها از اتصال محکمتر و مقاومتری برخوردار است. مانند مدلهای قبلی ضخامت این پایانه ۲.۵ میلیمتر است.کانکتورهای نوری چندموقعیتی (MPO)این مدل از کانکتور پچ کورد فیبر نوری با نام تجاری MTP شناخته میشود. این کانکتور از ۲ الی ۶ ردیف ۱۲ الی ۱۶ رشته فیبری تشکیل شده است. شیوه اتصال این کانکتور به صورت منفذ و پین است و اغلب در کاربریهای مالتی مود به کار میرود.کانکتورهای MT-RJاین مدل از کانکتور را در هیچ یک از شرکت های فعال در حوزه فروش پچ کورد فیبر نوری پیدا نخواهید کرد. علت در این است که این مدل از کانکتور منسوخ گردیده است. مقایسه پچ کورد سینگل مود با پچ کورد مالتی موددر فروشگاه ISG در بین گزینههای فروش پچ کورد فیبر نوری احتمالاً به عناوین پچ کورد سینگل مود یا پچ کورد مالتی مود برخوردهاید. پچ کورد فیبر نوری سینگل مود بهگونهای طراحی شده است که دارای یک هسته کوچک و تنها یک مسیر عبور نور است. ما در فروشگاه ISG فروش پچ کورد فیبر نوری سینگل مود را به کاربرانی که برای انتقال داده در فاصله طولانی نیاز دارند، توصیه میکنیم. در عوض فروش پچ کورد فیبر نوری مالتی مود را به افرادی پیشنهاد میکنیم که کاربریهای آنها در شبکه به حد نسبتاً ساده بوده و نیاز به انتقال داده در فواصل طولانی ندارند. کابل فیبر نوری مالتی مود دارای یک هسته با قطری بزرگتر است که میتواند مسیرهای نوری متعددی را در خود جایداده و چندین طول موج را درآنواحد از خود عبور دهد. پچ کوردهای سیمپلکس و داپلکسیکی دیگر از گزینه های فروش پچ کورد فیبر نوری مربوط به سیمپلکس یا داپلکس بودن آن است. این دو مدلهای مختلفی از مسیرهای ارتباطی در مخابرات و شبکههای کامپیوتری هستند. زمانی که گفته میشود یک کابل پچ کورد فیبر نوری از نوع سیمپلکس است، بدین معنی است که در آن واحد میتواند تنها در یکجهت انتقال اطلاعات بپردازد. زمانی که میگوییم یک پچ کورد فیبر نوری از نوع داپلکس است، بدین معنی است که امکان انتقال اطلاعات در دو جهت مخالف در یکزمان واحد وجود دارد. در چنین حالتی میگوییم پچ کورد فیبر نوری از نوع فول دوبلکس است. در صورتی که این انتقال دوجهته به صورت همزمان نباشد به این حالت نیمه داپلکس خواهند گفت. پچ کورد با کانکتورهای UPC و APCهنگام خریدوفروش پچ کورد فیبر نوری با عناوینی همچون کانکتورهای APC یا UPC برمیخوریم. علت استفاده از این کانکتورها، جلوگیری از اتلاف نور در داخل کابل و خصوصاً در قسمت انتهایی آن به کمک صیقلدادن فرولهای رابط است. از این کانکتورها در جهت کاهش اتلاف نوری استفاده میشود. در مدل UPC زاویه صیقل دهی صفر درجه است اما در کانکتور APC زاویه صیقل هشت درجه است. وجود زاویه ۸۰ درجه در این کانکتور میشود تا میزان تلفات بازگشتی ۶۰ دسیبل یا بالاتر باشد. در حالی که در مدل UPC این میزان از منفی 50 دسیبل بالاتر است. هرچه این تلفات بیشتر باشند جفتشدن دو کانکتور بهتر انجام میشود. فروش پچ کورد فیبر نوری نگزنسدر فروشگاه اینترنتی و تجهیزات شبکه ISG برندهای مختلفی از پچ کورد فیبر نوری تولید میشوند. پچ کورد فیبر نوری نگزنس یکی از برترین مدلهای تولید شده در بین انواع برندهای حال حاضر جهان است. در فروشگاه اینترنتی ما فروش پچ کورد فیبر نوری نگزنس در مدلهای مختلف برای انواع کاربریها میسر گردیده است. شما میتوانید با خرید اینترنتی هر یک از این مدلها سفارش خود را دراسرعوقت در منزل و یا محل کار تحویل بگیرید.
ttttttttttttttttttttttt
پچ کورد نگزنس چیست؟ + معرفی انواع و مزایای آن
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
این مقاله با محتوای پچ کورد نگزس چیست ؟ برای شما عزیزان تهیه شده است . هر چه جلوتر می رویم، شاهد توسعه بیشتر شبکه های کامپیوتری هستیم. این موضوع تاثیر به سزایی در افزایش فروش تجهیزات شبکه ساخت نگزنس اعم از فروش پچ کورد نگزنس، پچ پنل نگزنس ، کابل نگزنس و… دارد! نگزنس یکی از سرشناس ترین برند های فرانسوی است که آوازه اش در سراسر جهان پیچیده است. کیفیت تجهیزات ساخت این برند به گونه ای است که استفاده از آن ها نه تنها در کشور ما، بلکه در سراسر دنیا رایج می باشد. نمونه بارزش همین پچ کورد نگزنس که به یکی از تجهیزات جدایی ناپذیر شبکه های امروزی تبدیل شده است!شاید با خودتان بگویید پچ کورد نگزنس چیست؟ اصلا این دسته از تجهیزات شبکه چه کاربردی دارند؟! ما این جاییم تا پاسخگوی سوالات شما باشیم. پس تا پایان همراهمان باشید که به همراهی شما مفتخر و خرسندیم! آشنایی با پچ کورد نگزنسپچ کورد نگزنس یکی از کاربردی ترین تجهیزات پسیو شبکه محسوب می شود که به طور قابل توجهی در شبکه های کابلی مورد استفاده قرار می گیرد. در واقع می توان گفت که این تجهیزات همان کاری را انجام می دهند که کابل های شبکه انجام می دهند. خُب حالا کار کابل های شبکه چیست؟!کابل های شبکه که به کابل LAN و کابل اترنت نیز معروفند، وظیفه اتصال تجهیزات داخلی شبکه اعم از کامپیوترها، مودم ها و… به یکدیگر را بر عهده دارند. خُب شاید بگویید مگر کابل ها تجهیزات داخلی شبکه را به یکدیگر وصل نمی کنند. دیگر پچ کورد را برای چه ساخته اند؟!حقیقت این است که همیشه شرایط شبکه برای استفاده از کابل LAN یا همان کابل اترنت مناسب نیست. گاهی فاصله میان دستگاه های موجود در شبکه خیلی زیاد و در عین حال امکانات مورد نیاز برای سوکت زدن کابل شبکه در دسترس است. در چنین مواقعی استفاده از کابل اترنت بهترین گزینه ای است که پیش رو دارید. حال فکرش را بکنید که فاصله میان تجهیزات داخلی شبکه آنقدرها هم زیاد نباشد، تعداد تجهیزات هم به قدری بالا باشد که کار کابل کشی و سوکت زنی را به یک معضل تبدیل کند یا حتی بدتر از این ها؛ اصلا امکانات سوکت زنی در دسترس نباشد. در چنین شرایطی پچ کوردها به کمک شما می آیند و از سردرگمی نجاتتان می دهند!در واقع می توان گفت؛ پچ کوردهای نگزنس همان کابل های شبکه هستند که آن ها را در طولهای مناسبی از نیم متر گرفته تا بیست متر برش داده و دو طرفشان را سوکت زده اند تا برای استفاده آماده باشند! با وجود پچ کوردها از شر دردسرهای سوکت زدن خلاص خواهید شد! قصد خرید پچ کورد نگزنس دارید؟! کجا بهتر از معتبرترین مرکز فروش پچ کورد نگزنس؛ شرکت ارتباطات و تجهیزات شبکه ISG؟!مزایای پچ کورد نگزنس چیستاگر پچ کوردهای شبکه را از نزدیک دیده باشید، حتما متوجه شده اید که این تجهیزات در رنگ های متعدد و متنوعی تولید و عرضه می شوند. شاید ابتدا فکر کنید که رنگارنگ بودن این محصولات تنها جنبه زیبایی دارد. اما هدف از این کار والاتر از این حرف هاست. شما مو می بینید و ما پیچش مو! رنگ های متنوع پچ کورد شبکه کار مدیریت و تشخیص را برای صاحبان شبکه راحت تر و بی دردسرتر می کند. در این صورت عیب یابی و جابه جایی چندان دشوار نخواهد بود!اگر از برتری های پچ کورد نگزنس بر کابل های شبکه می پرسید، باید خدمتتان بگوییم که انعطاف پچ کوردها بسیار بیشتر از کابل های شبکه بوده و از همین رو جا به جایی آن ها ساده تر است. مسلما کیفیت سوکت زنی پچ کوردهایی که توسط شرکت های معتبری همچون نگزنس تولید می شوند، بسیار بهتر از سوکت زنی توسط خود ما است. حتی اگر صاحب تجربه و مهارت باشیم! تمایلتان به خرید پچ کورد نگزنس را با ISG؛ مرکز فروش پچ کورد نگزنس با کیفیت و ارزان در میان بگذارید! مطلب پیشنهادی : پچ پنل لگراند چیست؟آشنایی با انواع پچ کورد نگزنسدسته بندی بر مبنای Categoryاگر اهل شبکه باشید و تجهیزات آن را بشناسید، حتما می دانید که طراحی اکثر تجهیزات شبکه بر اساس استانداردهای مختلف CAT صورت می پذیرد. کابل شبکه نیز از این قاعده مستثنی نبوده و بر مبنای استانداردهای CAT5e، CAT6، CAT6a و CAT7 تولید می گردد. همان طور که پیش تر نیز اشاره کردیم، در هنگام خرید کابل شبکه و پچ کورد باید بدانید که ساختار کابل شبکه و پچ کورد بسیار مشابه است. پس تعجبی ندارد اگر بگوییم این تجهیزات نیز از استانداردهای CAT پیروی می کنند.این نکته را در نظر داشته باشید که هرچه عدد قرار گرفته بعد از واژه CAT بزرگتر باشد، سرعت و فرکانس پچ کورد بیشتر بوده و در نتیجه قیمت آن گران تر است. نکته مهم دیگر این است که تجهیزات پسیو شبکه برای این که بتوانند عملکرد قابل قبولی را از خود به نمایش بگذارند، باید حتما از استانداردهای مشابهی برخوردار باشند. حتی اگر Category کلیه تجهیزات موجود در شبکه بالا باشد، اما از پچ کورد CAT5e استفاده کنید؛ سرعت انتقال چنگی به دل نخواهد زد! دسته بندی بر مبنای شیلددار یا فاقد شیلد بودنبرای چندمین بار می گوییم که پچ کوردها بسیار شبیه به کابل های شبکه هستند. از همین رو ممکن است سیم های آن ها دارای پوشش فلزی باشند یا نباشند. پچ کوردهایی را که سیم هایشان دارای پوشش فلزی هستند، پچ کورد شیلددار (SFTP) و آن هایی را که سیم هایشان فاقد پوشش فلزی هستند، پچ کورد بدون شیلد (UTP) می نامند. نوع شیلددار این تجهیزات مقاومت چشمگیری را در برابر اثر الکترومغناطیسی و نویز رادیویی از خود به نمایش می گذارند. وجود شیلد موجب کاهش انعطاف پچ کورد شده و بر قیمت آن می افزاید. پچ کورد CAT6 UTP نگزنس نمونه ای از پچ کوردهای بدون شیلد و پچ کورد CAT6 SFTP نگزنس نمونه ای از پچ کوردهای شیلددار ساخت این برند محبوب است. دسته بندی بر مبنای ساختارنحوه دسته بندی پچ کورد نگزنس چیست ؟ پچ کوردهای نگزنس را بر مبنای ساختار به دو دسته اصلی پچ کورد فیبرنوری و پچ کورد مسی یا TP (زوج به هم تابیده) تقسیم بندی می کنند. پچ کوردهای فیبر نوری که به طور ویژه در شبکه های فیبر نوری مورد استفاده قرار می گیرند، از سرعت انتقال فوق العاده ای بهره مند هستند. ISG؛ بزرگترین و معتبرترین مرکز فروش پچ کورد نگزنسشرکت ارتباطات شبکه ISG بزرگترین و معتبرترین مرکز فروش پچ کورد نگزنس در سراسر ایران است. ما در زمینه فروش پچ کورد نگزنس وارداتی، پچ کورد نگزنس ایرانی و پچ کورد نگزنس چینی حرف های زیادی برای گفتن داریم. با ما لذت تجربه خریدی سریع، مطمئن و ارزان قیمت را به خودتان هدیه دهید!امیدواریم که این مقاله با موضوع پچ کورد نگزنس چیست برای شما عزیزان سودمند بوده باشه.
ttttttttttttttttttttttt
راهنمای خرید بهترین پچ کورد فیبر نوری
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
راهنمای خرید پچ کورد فیبر نوریپچ کورد فیبر نوری به کابلی گفته میشود که از دو طرف به کانکتور فیبر نوری متصل میشود. از این کابل ها برای برقراری ارتباط بین قطعات و تجهیزات در شبکه فیبر نوری استفاده میشود. به پچ کورد فیبر نوری ، پچ کیبل هم گفته میشود. انواع مختلفی از پچ کوردها وجود دارد که در این مقاله به طور مفصل به توضیح آن ها خواهیم پرداخت. برای مثال میتوان به پچ کورد ها و کانکتورهایE2000، FC، LC، SC، ST ،MU ،MTRJ اشاره کرد. درواقع پچ کورد ها را بسته به کانکتور های متصل به آنها تقسیم بندی میکنند. برای خرید پچ کورد فیبر نوری و استعلام قیمت با کارشناسان ISG تماس بگیرید. انواع پچ کورد ها و کانکتورهاهمانطور که گفتیم میتوان انواع پچ کورد فیبر نوری را با انواع کانکتورهای فیبر نوری دسته بندی کرد. به همین منظور پچ کورد SC به دلیل وجود کانکتور SC به این نام خوانده میشود. پس نام پچ کورد های FC، LC، SC، ST ،MU ،MTRJ، MTP با نام کانتکور ها ترکیب شده است. جالب است بدانید تقسیم بندی دیگری وجود دارد که بسته به نوع صیقل فرول کانکتور است که در آن سه نوع پچ کورد با نام های APC، UPC، PC نام گذاری و تقسیم بندی میشود. پچ کورد LC چیست؟ نوعی کانکتور به نام Lucent وجود دارد که مخفف آن عبارت آن LC است. به همین دلیل به ترکیب پچ کورد و کانکتور Lucent، پچ کورد LC میگویند. نحوه نصب کانکتور LC با فشار و چفت شدن همراه است. پچ کورد نوری LC نوعی پچ کورد کوچک بوده و فضای بسیار کمی را اشغال میکند به همین دلیل بسیار محبوب و پرطرفدار است. این نوع پچ کورد معمولا برای نصب در بخش های کم حجم و پرتراکم استفاده میشود. در پچ کورد فیبر نوری LC از فرول 1.25 میلی متر استفاده میشود که این حدودا نصف اندازه پچ کورد SC است. این نوع پچ کورد ها وقتی در وضعیت سینگل مود قرار بگیرند دارای عملکرد بسیار خوبی است. این نوع پچ کورد با استاندارد های Telcordia، ANSI، IEC و EIA تطابق دارد. لازم به ذکر است که کانکتور پچ کورد LC برای سایز های 3، 2 و 1.6 میلی متر مورد استفاده قرار میگیرد. به همین دلیل این نوع پچ کورد بسیار محبوب و مورد استفاده است. پچ کورد SC چیست؟ کانکتور SC در یک شرکت ژاپنی به نام NTT اختراع و تولید شده است. از طرفی پچ کورد SC به پچ کوردی گفته میشود که با کانکتور SC تمام میشود. SC مخفف کانکتور میدان، مشترک و یا کانکتور استاندارد است. این نوع کانکتور پچ کورد ها در مخابرات فیبر نوری و ارتباطات داده ها مورد استفاده قرار میگیرد. جالب است بدانید از آنجایی که این کانتکور ها از نوع فشار و کششی هستند میتوان از آن برای 1000 چرخه اتصال مورد استفاده قرار گیرد. در ساختار پچ کورد SC قفل وجود دارد. پس میتوان با آن یک اتصال تراز و دقیق به وسیله فرول سرامیکی به وجود آورد. پچ کورد فیبر نوری SC بسیار بادوام، کم هزینه و ساده است. به طوریکه این نوع پچ کورد ها بسیار اقتصادی و بصرفه هستند. این نوع پچ کورد بسیار زیاد در شبکه های فیبر نوری استفاده میشود. پچ کورد ST چیست؟ ST مخفف کانکتور Straight-Tip است. بنابراین پچ کورد ST پچ کوردی است که به کانکتور ST متصل میشود. قطر این نوع کانکتور فرول 2.55 میلی متری است. پچ کورد ST در سال های 1990 و 1980 بسیار مورد استقبال قرار گرفت و توسط کمپانیAT& T تولید شد. شکل این نوع کانکتور سرنیزه ای بوده و در آن از یک فرول فنری طولانی برای نگهداشتن فیبر استفاده میشود. پچ کورد فیبر نوری ST به صورت سینگل مود و مولتی مود مورد استفاده قرار میگیرد. پچ کورد FC چیست؟ قاعدتا کانکتوری که در این نوع پچ کورد فیبر نوری مورد استفاده قرار میگیرد از نوع FC است. از این رو FC مخفف عبارت Fixed Connector است. کانکتور FC نیز مانند مورد قبل توسط شرکت NTT اختراع شده است. پچ کورد FC دارای ساختاری پیچشی و بدنه فلزی است. یعنی نحوه اتصال این نوع پچ کورد پیچشی است. این نوع پچ کورد نیز در هر دو حالت مولتی مود و سینگل مود قابل دسترس است. جالب است بدانید از آنجایی که نحوه اتصال این پچ کورد به صورت پیچشی و محکم است میتواند در محیط های با لرزش بالا مورد استفاده قرار بگیرد.برای خرید پچ کورد فیبر نوری و استعلام قیمت با کارشناسان ISG تماس بگیرید. پچ کورد MTRJ MT-RJ مخفف کانکتور Mechanical Transfer Registered است. این نوع پچ کورد دارای فرول و محفظه پلاستیکی است. کاربرد این نوع پچ کورد فیبر نوری برقراری ارتباط بین دو کانکشن فیبر نوری است. اندازه پچ کورد MT-RJ کمی کوچکتر از فیش تلفن های استاندارد است و میتوان گفت کارکردی آسان دارد. پچ کورد E2000 جالب است بدانید دراین نوع پچ کورد فیبر نوری از کانکتوری استفاده شده است که قابلیت محافظت از فرول در مقابل خش و گرد و غبار را دارد. این کار را با استفاده از دریچه و فنر دیافراگمی انجام میدهد. هنگامی که کانکتور آزاد است دریچه و دیافراگم آن به صورت اتوماتیک بسته میشود. این دریچه فنری شکل از ورود آلودگی ها به داخل کانکتور جلوگیری میکند و نمیگذارد اشعه لیزر از آن خارج شود. در مقابل دریچه در هنگام اتصال به آداپتور به صورت اتوماتیک باز میشود. به همین دلیل پچ کود E2000 از جمله پچ کورد های گران قیمت محسوب میشود و جزو آخرین طرح های تولید شده این قطعه محسوب میشود. پچ کورد MU چیست؟ این نوع پچ کورد فیبر نوری همراه با کانکتور MU خاتمه میابد. این نوع کانکتور هم توسط شرکت NTT تولید میشود. کانکتور MU عملکرد فشاری، کششی دارد. پوشش و محفظه آن نیز پلاستیکی است. اندازه این نوع کانکتور بسیار کوچک است و دارای فرولی با قطر 1.25 است که از این لحاظ مانند کانکتور LC است. از طرفی سیستمی قفل شونده مانند کانکتور SC دارد بنابراین گاهی به آن SC کوچک نیز میگویند. این کانکتور در تبادل و انتقال پیشرفته نوری و نرم افزار هایی با سرعت بالا مورد استفاده قرار میگیرد. پچ کورد MPO این نوع پچ کورد نوعی پچ کوردفیبر نوری است که دارای ظرفیت بالا است که قابل اتصال به چند فیبر است. نحوه چفت شدن این نوع پچ کورد بر اساس سیستم فشاری و کششی است به طوری که میتوان آن را به راحتی وارد و خارج کرد.برای خرید پچ کورد فیبر نوری و استعلام قیمت با کارشناسان شرکت تجهیزات شبکه ISG تماس بگیرید./راهنمای خرید پچ کورد فیبر نوری
ttttttttttttttttttttttt
تفاوت رنگ های انواع پچ کورد فیبر نوری چیست
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
تفاوت رنگ های انواع پچ کورد فیبر نوری چیستپچ کورد فیبر که اغلب به آن کابل فیبر پچ یا فیبر جامپر می گویند، یک کابل فیبر نوری است که با اتصالات فیبر نوری (LC، SC، MTRJ، ST و غیره) در هر انتها خاتمه می یابد. پچ کورد فیبر را می توان بر اساس استانداردهای مختلف به انواع مختلفی طبقه بندی کرد، مانند حالت کابل فیبر، حالت انتقال، نوع ژاکت، نوع اتصال و نوع پرداخت. و پچ کورد فیبر نقش مهمی در اتاق سرور و مراکز داده ایفا می کند. خوب، برای ما غیرعادی نیست که انواع بسیاری از کابل های فیبر پچ را با هم مخلوط کنیم. خوشبختانه، کد رنگ پچ کورد فیبر نوری می تواند به ما کمک کند تا کابل فیبر پچ را از روی ژاکت، بافر، لوله، کانکتور و غیره تشخیص دهیم./ شرکت تجهیزات شبکه ISG تفاوت رنگ های انواع پچ کورد فیبر نوریاگر تا به حال کابل های فیبر نوری و به ویژه کابل های فیبر نوری داخلی را دیده اید، احتمالاً متوجه شده اید که کابل ها دارای رنگ های مختلفی هستند. فیبر بیرونی از بیرون کمی سختتر دیده میشود، زیرا اغلب مشکی با متن برای شناسایی است (مشکی برای محافظت در برابر اشعه ماوراء بنفش)، اما فضای داخلی اغلب در عکسهای STH و بقیه اینترنت نشان داده میشود. در تئوری، میتوانید کابلهای فیبر نوری را هر طور که میخواهید کد رنگ کنید. در عمل، ANSI/TIA-598 وجود دارد. کد رنگ پچ کورد فیبر نوری برای ژاکت بیرونیژاکت های بیرونی رنگی یا چاپ ممکن است در کابل های فیبر محل مانند پچ سیم فیبر استفاده شود. و یک استاندارد کد رنگ وجود دارد: EIA/TIA-598، که کدهای رنگ ژاکت را برای انواع مختلف فیبر تعریف می کند. رنگها فقط برای برنامه کاربردی نیستند، بلکه برای تعیین ویژگیهای کابل نیز کاربرد دارند. تفاوت رنگ ها بر اساس سطوح مختلف فیبر OM و OS (Optical Multimode & Optical Singlemode) است. علاوه بر این، برای کابل فیبر نوری که فقط یک نوع فیبر را شامل می شود، می توانیم به راحتی آن را با رنگ ژاکت تشخیص دهیم. مگر اینکه در غیر این صورت مشخص شده باشد، روکش بیرونی کابل محل حاوی بیش از یک نوع فیبر باید از یک افسانه چاپی برای شناسایی مقادیر و انواع الیاف داخل کابل استفاده کند. به عنوان مثال، “12 Fiber 8 x 50/125، 4 x 62.5/125.”/ این کد برای سازمان کابل داخلی پچ کورد فیبر به رشتههایی جدا میشود، که فیبرهای جداگانه درون ژاکت بیرونی هستند. طبق EIA/TIA-598، فیبرهای داخلی در یک گروه 12 تایی کد رنگی دارند و در جهت عقربه های ساعت شمارش می شوند. حداکثر 24 رشته مجزا را می توان به صورت آزاد تولید کرد و پس از آن، آنها را معمولاً به لوله هایی که هر کدام شامل 12 رشته است تقسیم می کنند. بنابراین دو حالت برای پچ کوردهای چند فیبر وجود دارد: برای کابل هایی که از چندین لوله بافر تشکیل شده اند که هر کدام دارای 12 رشته یا کمتر هستند. هر لوله با همان کد رنگ فیبر شماره گذاری یا رنگی می شود. برای کابل هایی که بیش از 12 رشته دارند، کد رنگ تکرار می شود. هر گروه 12 رشته ای به روش های منحصر به فرد دیگری مانند افزودن یک نوار یا برخی علائم خاص دیگر به گروه جدید شناسایی می شود. کد رنگ پچ کورد فیبر نوری برای اتصالکد رنگ رابط نیز بخشی از کد رنگ پچ کورد فیبر نوری است. از آنجایی که فیبرهای انتهایی سبک های مختلف پولیش وجود دارد، اتصال دهنده های سیم پچ فیبر برای شناسایی کد رنگی دارند. فیبر LC یکی از متداولترین پچکوردهای فیبر نوری است و خوشبختانه کد رنگی کانکتور فیبر LC کار سختی نیست. با این حال، با ظهور کانکتورهای فلزی مانند FC و ST، کدگذاری رنگ کانکتور دشوار می شود. بنابراین از چکمه ها یا صدف های رنگی نیز استفاده می شود. رنگ چکمه ممکن است در بین تولید کنندگان متفاوت باشد./ تفاوت رنگ های انواع پچ کورد فیبر نوری راهنمای کدگذاری رنگ پچ کورد فیبر نوری داخلی و معنای هر رنگمشخصات رسمی TIA-598 ارزش بررسی را دارد، اما برای کاربردهای غیر نظامی (مثلاً آنچه خوانندگان ما احتمالاً با آن مواجه می شوند) کدگذاری رنگ پچ کورد فیبر نوری به این شکل خواهد بود.OM1 و OM2 به طور کلی در این مرحله کابل های قدیمی تری در نظر گرفته می شوند. ما به خوانندگان خود پیشنهاد می کنیم امروز با OM4 / OM5 / یا OS2 شروع کنند. OM3 می تواند ارزان تر از OM4 باشد، اما تفاوت هزینه اغلب این روزها زیاد نیست. OM5، اغلب با قیمتی ممتاز فروخته می شود. اگر کابلهای فیبر نوری نارنجی را میبینید، احتمالاً آنها کابلهایی نیستند که میخواهید امروز نصب کنید.در کد گذاری این کابل های OM3 و OM4 برای استفاده چند حالته هستند. اینها معمولاً به رنگ آبی هستند و تشخیص آنها از دور بسیار دشوار است. معمولاً روی کابل «OM3» یا «OM4» چاپ شده است.همانطور که می توان تصور کرد، تشخیص OM3 و OM4 می تواند دشوار باشد. در نتیجه گاهی شاهد استفاده از بنفشه خواهید بود. ما می گوییم بنفش، اما بهتر است به آن “بنفش اریکا” گفته شود.شاید تغییر بزرگ، مشخصات OM5 باشد که به گونه ای طراحی شده است که به مالتی پلکسی تقسیم موج کوتاه یا SWDM اجازه می دهد تا با استفاده از طول موج های مختلف نور از طریق فیبر، اتصالات 100 گیگابیت بر ثانیه را روی فیبرهای چند حالته دریافت کند. در حال حاضر، چشم انداز این است که هر کدام 25 گیگابیت بر ثانیه دارند، بنابراین چهار کانال SWDM در مجموع 100 گیگابیت بر ثانیه دارند.در کد گذاری رنگ پچ کورد فیبر نوری برای فیبر تک حالته، زرد برای سالها استاندارد رنگ واقعی بوده است و چه از فیبر OS1 یا OS2 استفاده شود، این درست است.ممکن است متوجه شوید می گوییم که این رنگ ها برای برنامه های غیر نظامی کاربرد دارند. این قسمت دیگری است اما در واقع مشخصات کمتری وجود دارد، مانند اینکه رنگی برای OM3/OM4 به عنوان مثال مشخص نشده است. ما همچنین از فیبر تک حالته نگهدارنده پلاریزاسیون (آبی) و فیبر چند حالته 100/140 (نارنجی) صرفنظر می کنیم تا عبور از آن آسان تر شود. کلام پایانیبرای خوانندگان ما، کابل Aqua OM3 ممکن است هنوز مفید باشد، اما ما فکر میکنیم که بیشتر آنها از کابلهای OM4 (آکوا یا بنفش)، OM5 (سبز لیمویی)، یا OS2 (زرد) استفاده میکنند. این مشخصات روی خود کابل ها نیز نوشته شده است، بنابراین همیشه ارزش بررسی را دارند.این کالا در شبکه و مخابرات معمولا از کابل های زیپ کورد (دوتایی) و ساختار تکی سیمپلکس طراحی و ساخته شده اند، روکش زرد رنگ بطور مثال نشان دهنده سینگل مد بودن آن پچ کورد می باشد، رنگ روکش کابل فیروزه ای نیز نشان دهنده فیبر نوری مالتی مد OM3 می باشد، در برخی مواقع مانند پیگتیل های مرتب شده بر اساس رنگ بندی شناسایی نوع فیبر نوری از روی بوت انتهای کانکتور صورت می پذیرد، به عنوان مثال در با توجه به بوت فیروزه ای رنگ نوع فیبر نوری پیگتیل های فوق مالتی مد OM3 می باشد.پیگتیل های فیبر نوری که دارای کانکتور در یک انتهای خود می باشند براساس رنگ بندی بوت (قطعه پوششی انتهای کانکتور ، چکمه کانکتور نوری) قابل شناسایی می باشند، در مورد پچ کورد ها و پیگتیل ها علاوه بر بوت کانکتور رنگ روکش نیز براساس رنگ بندی نوع فیبر نوری را مشخص می نماید.
ttttttttttttttttttttttt
پچ کورد چیست ؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
فروشگاه ISG/بلاگ/پچ کورد چیست ؟
پچ کورد چیست ؟
پچ کورد به عنوان یکی از عناصر کلیدی در شبکههای ارتباطی مدرن، نقش حیاتی در انتقال اطلاعات و ایجاد اتصالات موثر بین دستگاهها دارند. در این مقاله به بررسی اهمیت و اجزای پچ کورد، انتخاب صحیح آن، نحوه نصب و نگهداری، مزایا و مشکلات مرتبط با آن، و نیز آینده تکنولوژی پچ کوردها خواهیم پرداخت.
پچ کورد چیست؟
تعریف و هدف پچ کورد یک کابل کوتاه است که به طور معمول برای اتصال دستگاهها و تجهیزات مختلف در یک شبکه استفاده میشود. این کابلها دارای دو سر کانکتور متفاوت هستند و در انتقال دادهها و ایجاد اتصالات مؤثر بین دستگاهها مورد استفاده قرار میگیرند.
انواع پچ کوردها پچ کوردها به انواع مختلفی تقسیم میشوند که شامل پچ کوردهای فیبر نوری و مسی میباشند. هر کدام از این انواع ویژگیها و کاربردهای خاص خود را دارند که باید با توجه به نیازها انتخاب شوند.
اهمیت پچ کوردها
نقش در اتصالات شبکه پچ کوردها نقش حیاتی در اتصال دستگاهها و تجهیزات مختلف در شبکهها دارند. این اتصالات قوی و پایدار، عملکرد شبکه را بهبود میبخشند و از اختلال در انتقال دادهها جلوگیری میکنند.
تأثیر در انتقال دادهها کیفیت پچ کوردها تأثیر مستقیمی بر کیفیت انتقال دادهها دارد. استفاده از پچ کوردهای با کیفیت پایین میتواند منجر به افت سیگنال و اختلال در انتقال دادهها شود.
اجزای پچ کورد
کابل کابل استفاده شده در پچ کوردها باید با دقت انتخاب شود تا بتواند نیازهای انتقال دادهها را به خوبی برآورده کند. انتخاب نوع کابل مناسب بر اساس نوع اتصال و محیط کاربرد، بسیار مهم است.
کانکتورها کانکتورهای موجود در پچ کوردها نیز باید دارای کیفیت بالا و اتصالات قوی باشند. این کانکتورها به عنوان نقطه اتصال دستگاهها به کابل عمل میکنند و باید در طول زمان پایداری خود را حفظ کنند.
انتخاب صحیح پچ کورد
ملاحظات مختلف برای انتخاب در انتخاب پچ کورد مناسب، باید به عواملی مانند نوع کاربرد، نوع کانکتورها، طول کابل و نوع کابل توجه کرد. انتخاب نادرست ممکن است باعث کاهش کیفیت اتصال و انتقال دادهها شود.
انواع کابل و طولها بسته به نوع شبکه و محیط کاربرد، انتخاب نوع کابل مناسب اهمیت دارد. همچنین، تعیین طول کابل به دقت مهم است تا از ایجاد اختلال در انتقال دادهها جلوگیری شود.
نصب و نگهداری
تکنیکهای نصب صحیح نصب صحیح پچ کوردها نقش مهمی در بهبود کیفیت اتصالات شبکه دارد. رعایت تکنیکهای صحیح نصب و اتصال اجزای پچ کورد باعث افزایش دوام و پایداری اتصالات میشود.
نگهداری و تعویض برای حفظ کیفیت اتصالات، نگهداری منظم و تعویض به موقع پچ کوردها ضروری است. از آنجا که این کابلها در معرض کارکرد روزانه قرار دارند، تعویض آنها در صورت لزوم باید بهعنوان بخشی از نگهداری باشد.
مزایای پچ کوردهای با کیفیت بالا
کاهش افت سیگنال پچ کوردهای با کیفیت بالا باعث کاهش افت سیگنال در طول انتقال میشوند. این امر منجر به افزایش کیفیت انتقال دادهها و جلوگیری از اختلال در آن میشود.
افزایش پایداری شبکه استفاده از پچ کوردهای با کیفیت منجر به افزایش پایداری و قابلیت اطمینان شبکه میشود. اتصالات قوی و پایدار باعث کاهش تعداد اختلالات و مشکلات در شبکه خواهد شد.
مشکلات رایج و رفع اشکال
اتصال ناپایدار ممکن است در صورت نصب نادرست یا کیفیت پایین اجزای پچ کورد، اتصالات ناپایداری ایجاد شود. این مشکل میتواند منجر به اختلال در انتقال دادهها شود.کاهش کیفیت سیگنال استفاده از کابلها یا کانکتورهای با کیفیت پایین ممکن است منجر به کاهش کیفیت سیگنال و افت در انتقال دادهها شود.
آینده تکنولوژی پچ کورد
پیشرفتهای در طراحی کانکتورها تکنولوژیهای جدید در طراحی کانکتورهای پچ کورد به منظور بهبود کیفیت اتصالات و افزایش سرعت انتقال دادهها در حال توسعه هستند.
تأثیر 5G و اینترنت اشیا رشد سریع تکنولوژیهای مبتنی بر اینترنت اشیا و شبکههای 5G نیز تأثیرات قابل توجهی بر تکنولوژی پچ کوردها خواهد داشت. افزایش نیاز به اتصالات پایدار و با سرعت بالا، به توسعه تکنولوژیهای جدید در این حوزه کمک خواهد کرد.
نتیجهگیری
پچ کوردها به عنوان یکی از عناصر اساسی در شبکههای ارتباطی با اهمیت بسیاری در انتقال دادهها و ایجاد اتصالات قوی و پایدار دارند. اجزای این کابلها مانند کابلها و کانکتورها باید با دقت انتخاب شوند و نصب صحیح آنها از اهمیت ویژهای برخوردار است. با توجه به تکنولوژیهای در حال توسعه، آینده پچ کوردها نیز پر از فرصتها و چالشهای جدید خواهد بود.
پرسش های متداول
1-آیا استفاده از پچ کوردهای با کیفیت بالا تأثیری در کیفیت انتقال دادهها دارد؟
بله، استفاده از پچ کوردهای با کیفیت بالا تأثیر قابل توجهی در کیفیت انتقال دادهها دارد. پچ کوردهای با کیفیت مناسب کمک میکنند تا افت سیگنال در طول انتقال دادهها کاهش یابد و به انتقال دادهها با کیفیت بالا کمک کنند.
2-آیا میتوان پچ کوردها را خود تعویض کرد یا نیاز به تخصص دارد؟
بله، معمولاً میتوان پچ کوردها را خود تعویض کرد، اما در برخی موارد به دلیل پیچیدگی اتصالات و نیاز به دقت، بهتر است توسط افراد تخصصی انجام شود.
3-آیا پچ کوردها در شبکههای بیسیم نیز استفاده میشوند؟
بله، پچ کوردها در شبکههای بیسیم نیز استفاده میشوند. در این موارد، اتصال دستگاههایی مانند آنتنها و اکسسپوینتها به تجهیزات مرکزی میتواند از طریق پچ کوردها صورت گیرد.
4-چه تکنولوژیهای جدیدی در طراحی کانکتورهای پچ کورد در حال توسعه هستند؟
در حال حاضر، تکنولوژیهای جدیدی در طراحی کانکتورهای پچ کورد در حال توسعه هستند که بهبودهایی در کیفیت اتصالات، سرعت انتقال دادهها و پایداری شبکه ایجاد میکنند.
5-چگونه میتوان از مشکلات رایج پچ کوردها جلوگیری کرد؟
برای جلوگیری از مشکلات رایج پچ کوردها، میتوانید از پچ کوردهای با کیفیت بالا و مواد اصلی استفاده کنید. همچنین، نصب صحیح و دقیق اجزای پچ کورد و نگهداری منظم از آنها میتواند به جلوگیری از مشکلات کمک کند.
ttttttttttttttttttttttt
پچ کورد فیبرنوری چیست؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
فروشگاه ISG/بلاگ/پچ کورد فیبرنوری چیست؟
پچ کورد فیبرنوری چیست؟
اینکه پچ کورد فیبرنوری چیست و چه کاربردی دارد، می تواند سوال افرادی باشد که به دنبال متصل کردن 2 قطعه متفاوت به یکدیگر هستند و می خواهند سرعت عملکرد شبکه خود را افزایش دهند.
به همین دلیل با توجه به اینکه انواع مختلفی از پچ کورد فیبرنوری در بازار موجود هستند و رنگ های متفاوتی دارند، در این مقاله با ما همراه باشید تا اطلاعات جامعی را در رابطه با این موضوع در اختیارتان قرار دهیم.
ساختار پچ کورد فیبر نوری
معمولا در پاسخ به این سوال که پچ کورد فیبرنوری چیست می گویند، وسیله ای است که اجزای شبکه را به کانتکور متصل می کند. در واقع ساختار آن یک کابل نوری است که در انتهای سیم ها قرار می گیرد تا بتواند امکان متصل شدن همه چیز را به کانتکور ممکن کند.
معرفی انواع پچ کورد فیبر نوری
معمولا کسانی که به دنبال خرید پچ کورد فیبرنوری هستند در میان انواع متفاوت آن دچار سردرگمی شده و نمی دانند که کدام یک را جهت سفارش انتخاب کنند. از این رو توجه داشته باشید که انواع این پچ کوردها عبارت اند از:
• LC: از این پچ کورد معمولا در نواحی پر تراکم استفاده می شود. زیرا علاوه بر کم حجم بودن، فشرده نیز است. از آن برای کاهش نویز محیط اطراف استفاده می کنند.
• SC: این پچ کورد خلاف هزینه کمی که دارد از دوام بالایی برخوردار است. کاربری پچ کورد فیبرنوری SC به قدری بالاست که می تواند پاسخگوی 1000 چرخه اتصال باشد. از این پچ کورد در مخابرات و ارتباطات داده استفاده می کنند.
• FC: حرف اول این پچ کورد با F به معنای Fix شروع می شود که دلیل این نام گذاری ارتباط مستقیمی با حالت پیچشی آن دارد. باید گفت که شرکت NTT اولین بار این پچ کورد برای محیط هایی اختراع کرد که دچار لرزه زیادی می شوند.
• ST: این پچ کورد یک فرول فنری و طولانی برای نگه داشتن فیبر دارد و استفاده از محفظه فلزی یا پلاستیکی آن به انتخاب افراد بستگی دارد. درست است که این پچ کورد در دسته انواع قدیمی تجهیزات شبکه قرار می گیرد، اما هنوز هم در شبکه های محلی کاربرد دارد.
• Din: هزینه کم، دوام بالا، قابلیت 1000 بار استفاده در فیبر و کاربری آسان، پچ کورد Din را به یک وسیله کاربردی در شبکه تبدیل کرده است. مقاومت کششی این پچ کورد 100 نیوتن بوده و در حداقل میزان خود قرار دارد.
• MTRJ: این پچ کورد دارای 2 کانکتور MT و RJ است که هر کدام توانایی نگهداری از 2 فیبر را دارا هستند. پچ کورد MTRJ در ابعاد مختلف شبکه کاربرد دارد و به 2 حالت نر و ماده در بازار موجود است.
• E2000: این پچ کورد را با هدف محافظت از فرول دربرابر ضربه، خش و گردوغبار تولید کرده اند که هنگام خرید تجهیزات فیبر نوری متوجه قیمت بالای آن خواهید شد.
• MU: این پچ کورد پوشش پلاستیکی دارد و عملکرد آن به صورت فشار و کشش است. این پچ کورد سرعت بالایی در انتقال داده ها دارد.
• MPO-MTP: پچ کورد MPO-MTP برای عملیاتی که نیاز به ظرفیت بالا دارد مورد استفاده قرار می گیرد و در اتاق مخابرات کاربردهای متعددی دارد.
رنگ بندی پچ کورد فیبر نوری
حال که به سوال پچ کورد فیبرنوری چیست پرداختیم، نوبت به رنگ بندی پچ کوردها می رسد که شامل زرد، نارنجی، فیروزه ای، صورتی، سبز و طوسی می شوند. کاربرد هر کدام را در ادامه شرح می دهیم.
پچ کورد SC زرد رنگ:
• تک حالته
• مناسب برای اتصال از راه دور
• مناسب برای یک، 10 و 100 گیگابایت در ثانیه تا مسافت 200، 100 و 40 کیلومتر
پچ کورد OM2 نارنجی رنگ:
• مالتی مود
• مناسب برای کابل کشی داخلی
• مناسب برای اتصال یک و 10 گیگابایت در ثانیه تا مسافت 550 و 82 متر
پچ OM3 فیروزهای رنگ:
• مالتی مود
• مناسب برای 10Gbps
• مناسب برای یک و 10 گیگابایت در ثانیه تا مسافت 1000 و 300 متر
پچ OM4 صورتی رنگ:
• مالتی مود
• کاربرد آن در F.10Gbps -100Gbps
• مناسب برای 10 و 100 گیگابایت در ثانیه تا مسافت 550 و 125 متر
پچ OM5 سبز رنگ:
• مالتی مود
• کاربرد آن در f. 10Gbps – 400Gbps
• مناسب برای 10 و 100 گیگابایت در ثانیه تا مسافت 600 و 200 متر
پچ کورد اختصاصی OM1 طوسی رنگ:
• دارای چند حالت
• کاربرد آن در کابل کشی خانه
• مناسب 100 مگابیت در ثانیه تا مسافت 550 متر
جمع بندی
در پاسخ به سوال پچ کورد فیبرنوری چیست باید بگوییم که این وسیله یکی از ابزارهای مورد استفاده در تجهیزات شبکه است که انواع و کاربردهای گسترده ای دارد.
ttttttttttttttttttttttt
تفاوت پچ کورد و کابل شبکه
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
فروشگاه ISG/بلاگ/تفاوت پچ کورد و کابل شبکه
تفاوت پچ کورد و کابل شبکه
تفاوت پچ کورد و کابل شبکه چیست؟ دانستن پاسخ این پرسش در هنگام تهیه تجهیزات لازم برای راه اندازی یک سیستم شبکه از اهمیت زیادی برخوردار است.
به طور معمول برای انتقال داده از تجهیزات مختلفی استفاده می شود که شاید برخی از افراد تفاوت آنها را به-خوبی متوجه نشوند. این در حالی است که هر کدام از آنها کار خاصی را انجام می دهند.
در این مقاله قصد داریم تا تفاوت های میان کابل شبکه و پچ کورد را بررسی کنیم، پس در صورتی که به دنبال یافتن اطلاعاتی در این زمینه هستید، تا پایان همراه ما باشید.
آشنایی با کاربرد کابل شبکه
کابل هایی که به صورت اختصاصی برای سیم کشی در شبکه مورد استفاده قرار می گیرند، با عنوان کابل شبکه شناخته می شوند که کاربرد اصلی آنها برای اتصال به کامپیوتر و انتقال داده است.
البته ممکن است در زمان خرید کابل شبکه با نام کابل اترنت مواجه شوید که در واقع اترنت به نوعی پروتکل گفته می شود که نحوه ارتباط و پردازش اطلاعات را از طریق یک رسانه مشخص می کند.
از انواع این کابل ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
• فیبر نوری
• CAT5e
• CAT6
• CAT6a
• CAT7
هر کدام از این نمونه ها از نظر سرعت انتقال داده در مسافت های گوناگون با یکدیگر تفاوت هایی دارند که متقاضیان استفاده از کابل شبکه، متناسب با نوع عملکرد مورد نیاز خود یکی از آنها را تهیه می کنند.
کابل پچ کورد را بهتر بشناسید
به مدل هایی از کابل که در 2 طرف خود دارای سوکت هستند و اغلب برای اتصال دستگاه های مختلف مورد استفاده قرار می گیرند، پچ کورد گفته می شود.
نمونه های مختلف این کابل شامل فیبر نوری، CAT6 و CAT6a است که در زمان خرید پچ کورد می توانید متناسب با نیاز خود یکی از آنها را خریداری کنید.
به طور کلی می توان گفت یکی از تفاوت های پچ کورد و کابل شبکه در این است که این نوع سیم امکان انتقال اطلاعات صوتی، تصویری یا سیگنال های تلفنی را دارد که حتی در دستگاه های غیر شبکه ای نیز دیده می شود.
تفاوت پچ کورد و کابل شبکه در چیست؟
در حالی که شاید این 2 نوع کابل از نظر کاربرد تا حدودی شباهت هایی با هم داشته باشند اما با در نظر گرفتن برخی موارد می توان به تفاوت میان آنها پی برد.
• یکی از مهم ترین تفاوت هایی که بین این 2 نوع کابل وجود دارد، طول آنها بوده، به طوری که پچ کورد در مقایسه با کابل شبکه کوتاه تر است.
• در اغلب موارد 2 سر پچ کوردها دارای سوکت است، در حالی که کابل شبکه به دلیل استفاده در متراژهای بالا بدون سوکت نیز به فروش می رسد.
• میزان انتقال داده در مسافت های طولانی دیگر تفاوت پچ کورد و کابل شبکه است.
البته باید این مورد را در نظر بگیرید که با توجه به تفاوت هایی که میان این 2 نوع کابل وجود دارد اما در بسیاری از موارد، نمونه هایی از کابل شبکه و پچ کورد که هم رده باشند، عملکرد یکسانی از خود نشان می-دهند.
جمع بندی
می توان گفت که مهم ترین تفاوت پچ کورد و کابل شبکه در قابلیت انتقال داده در شبکه های مختلف و میزان مسافتی است که از آنها استفاده می کنند.
کابل شبکه معمولا با نام اترنت نیز شناخته می شود که دارای مدل های مختلفی همچون فیبر نوری، CAT6 و برخی موارد دیگر است که از نظر سرعت انتقال داده تفاوت هایی با هم دارند.
از طرفی پچ کورد نیز دارای نمونه های مختلفی است که علاوه بر انتقال داده در شبکه، می تواند برای جابه جایی اطلاعات صوتی و تصویری در سیستم های غیر شبکه ای نیز کاربرد داشته باشد.
ttttttttttttttttttttttt
بهترین مرکز خرید پچ کورد و فیبر نوری در تهران
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
فروشگاه ISG/تجهیزات شبکه/بهترین مرکز خرید پچ کورد و فیبر نوری در تهران
بهترین مرکز خرید پچ کورد و فیبر نوری در تهران
آشنایی با بهترین مرکز خرید پچ کورد و فیبر نوری در تهران
کابل پچ یا پچ کورد به معنای کابل الکترونیکی می باشد که دستگاه های الکترونیکی را به هم متصل می کند و امکان انتقال دادن انواع اطلاعات را میان آن ها فراهم می نماید.
پچ کورد های مختلفی در بازار وجود دارند که پچ کورد فیبر نوری یکی آن ها است. از انواع دیگر پچ کوردها می توان به پچ کورد های مسی پچ کورد میکروفون، هدفون، RCA، اترنت اشاره نمود.
پچ کورد فیبر نوری با نام های دیگری از جمله پچ فیبر یا جامپر نوری نیز شناخته می شود.
قابل ذکر است که پچ کورد های فیبر نوری دارای سری های متنوعی برای اتصالات مختلف فیبر نوری مثل ST، MTRJ، SC و LC می باشند و شما می توانید این کابل ها را به صورت SC-LC و مدل های دیگری مانند LC-LC خریداری نمایید.
در کل هم از انواع پچ کورد فیبر نوری می توان در مراکزی مثل اتاق های سرور، مراکز اطلاعات، مراکز تصویربرداری پزشکی و شبکه های LAN استفاده نمود.
در این محتوا قصد داریم تا شما را با بهترین مرکز خرید پچ کورد و فیبر نوری در تهران آشنا نماییم.
جهت مطالعه محتوای پیش رو با ما همراه باشید.
فهرست مطالب محتوایی که مطالعه میفرمائید
بستن فهرست
آشنایی با بهترین مرکز خرید پچ کورد و فیبر نوری در تهران
کاربرد پچ کورد فیبر نوری چیست؟
بررسی انواع پچ کورد فیبر نوری
پچ کورد های فیبر نوری بر اساس ساختار کابل
انواع پچ کورد فیبر نوری بر اساس نوع کابل
پچ کوردهای فیبر نوری بر اساس نوع کانکتور
انواع پچ کوردها فیبر نوری بر اساس اندازه جکت کابل
بهترین مرکز خرید پچ کورد و فیبر نوری در تهران
کلام آخر
کاربرد پچ کورد فیبر نوری چیست؟
در شبکه های مخابراتی
در صنایع نظامی و امنیتی کاربرد دارد.
در دیتاسنترها مورد استفاده قرار می گیرد.
در صنایع انرژی های پاک استفاده می شود.
در شبکه های دیتا مورد استفاده قرار می گیرد.
در صنایع نفت و گاز مورد استفاده قرار می گیرد.
در شبکه های تلویزیونی کابلی استفاده می شود.
در صنایع دریایی و حمل و نقل مورد استفاده قرار می گیرد.
در اموری که با مهندسی مکانیک مرتبط است، استفاده می شود.
در فضای داخلی اتاق های سرور نیز از پچ کوردها بسیار استفاده می شود.
در مراکز درمانی و بیمارستان ها برای تصویربرداری های پزشکی کاربرد دارد.
فروش انواع پچ کورد و فیبر نوری با کیفیت در تهران توسط ISG
بررسی انواع پچ کورد فیبر نوری
نوع کابل
نوع کانکتور
ساختار کابل
اندازه جکت کابل
نوع پولیش کانکتور
پچ کورد های فیبر نوری بر اساس ساختار کابل
پچ کورد فیبر نوری duplex: این پچ کورد، در هر طرف دو کانکتور و دو فیبر دارد.
برای این دو فیبر، از علامت A یا B استفاده می شود.
در برخی از موارد نیز برای این که قطب ها علامت گذاری بشوند از رابط های رنگی گوناگونی استفاده شده است.
پچ کورد فیبر نوری simplex: ساختار این پچ کورد بسیار ساده است و از یک هسته برای آن استفاده می شود.
اغلب برای این محصول از یک کانکتور برای دو طرف استفاده می شود.
پچ کورد فیبر نوری Ribbon fan-out: برای بعضی از مصارف خاص این نوع کابل طراحی و مونتاژ می شود.
برای مونتاژ کردن این کابل، یک طرف آن با کانکتور فیبر روبانی و فیبر های چند گانه و طرف دیگر با کانکتور هایی مانند SC ،LC ،ST ترکیب می شود.
انواع پچ کورد فیبر نوری بر اساس نوع کابل
فیبر نوری مالتی مود با هسته 62.5 و 50 میکرونی: برای این پچ کورد از کابل فیبری چند حالت یا چند منظوره با هسته 125.50 یا 125/62.50 میکرونی استفاده می شود.
دو سر این کابل، به کانکتور های فیبر نوری مالتی مود منتهی می شود.
فیبر نوری سینگل مود با هسته ۹ میکرونی: برای دو قسمت این پچ کورد، از کابل فیبری که حجیم و تک حالته است و با هسته 125/9 میکرونی می باشد، استفاده می شود.
علاوه بر این، از کانکتورهای فیبر نوری نیز برای این پچ کورد استفاده می شود.
معمولاً رنگ این کابل زرد است.
فیبر نوری مالتی مود Gig10 با هسته 50 میکرونی: کابل های این پچ کورد با هسته 125/50 میکرونی می باشند و طراحی این کابل ها برای اترنت 10 گیگ به صورت ویژه و با استفاده از لیزر های VCSEL 850 نانومتری انجام می شود.
پچ کوردهای فیبر نوری بر اساس نوع کانکتور
پچ کورد فیبر نوری lc-lc: در انتهای دو قسمت این پچ کورد، یک عدد کانکتور lc موجود می باشد.
تکنولوژی ساخت این کانکتور به صورتی است که در صورتی که به نقطه اتصال فشار وارد شود، چفت می شود.
پچ کورد فیبر نوری sc-sc: انتهای دو قسمت این پچ کورد، به کانکتور sc منتهی می شود.
این پچ کورد در ارتباط اطلاعات و مخابرات فیبر نوری کاربرد بسیار زیادی دارد.
طراحی این محصول برای اتصال به صورت فشار و کشش است.
از ویژگی های این محصول، این بوده که طراحی آن بسیار ساده می باشد و مقاومت و دوام آن نیز بی نظیر می باشد.
پچ کورد فیبر نوری st-st: قطر این کانکتور هم اندازه کانکتور sc است.
معمولاً این پچ کورد در نوع سینگل مود و مالتی مود ارائه خواهد شد و آداپتور های دوبلکس و سیمپلکس را به شکل افقی در آن نصب می کنند.
پچ کورد فیبر نوری fc-fc: در قسمت پایانی این پچ کورد، کانکتور fc مشاهده می شود که مانند یک پیچ به نقطه اتصال وصل شده است.
بدنه این محصول فلزی است ولی طراحی آستر و فرول آن مثل کانکتور sc انجام شده است.
انواع پچ کوردها فیبر نوری بر اساس اندازه جکت کابل
پچ کورد فیبر نوری بر اساس اندازه جکت به قسمت های مختلف روکش فلزی، هسته، پوشش، جکت یا ژاکت بیرونی، تقویت کننده تقسیم می شود.
خرید پچ کورد و فیبر نوری همراه با مشاوره رایگان | ISG
بهترین مرکز خرید پچ کورد و فیبر نوری در تهران
پچ کوردهای فیبر نوری جزو محصولاتی هستند که به علت ویژگی های خاص و منحصر به فردی که دارند، مورد استفاده افراد زیادی قرار می گیرند.
در مراکز خرید، نمونه های مختلف آن به صورت مستقیم و عمده در اختیار شما قرار می گیرد تا با مشاهده نمونه های با کیفیت، متناسب با بودجه و نیاز خود پچ کورد را خریداری نمایید.
افرادی که در ارتباط با راه انداختن شبکه و فیبر نوری تجربه کافی ندارند باید قبل از خرید، درباره انواع مختلف این محصول اطلاعات لازم را به دست بیاورند.
توصیه می شود که قبل از اقدام برای خرید این کالا، به عوامل گوناگون از قبیل قیمت پچ کورد فیبر نوری و کاربرد نمونه های مختلف آن توجه کنند تا بتوانند مطابق با انتظار خود این محصول کاربردی را تهیه کنند.
ISG بهترین مرکز خرید پچ کورد و فیبر نوری در تهران می باشد.
این شرکت انواع پچ کورد و فیبر نوری با کیفیت را با قیمت مقرون به صرفه در اختیار شما سروران گرامی قرار می دهد.
کلام آخر
به طور کلی پچ کورد، از جمله تجهیزات اساسی برای راه اندازی سیستم های مبتنی بر فیبر نوری می باشد.
این کابل الکترونیکی، دستگاه های الکترونیکی را به یکدیگر وصل می نماید و موجب می شود که اطلاعات موجود بین این دستگاه ها به آسانی منتقل شوند. همانطور که ذکر شد در بازار انواع مختلفی از پچ کورد فیبر نوری وجود دارد.
شرکت ISG یکی از بزرگترین شرکت های طراحی انواع دیتا سنتر با بیش از 15 سال سابقه درخشان می باشد. طراحی و پیاده سازی انواع دیتا سنتر و خدمات مربوط به آن مانند میزبانی وب، اشتراک فضا، سرور ابری (cloud)، سرور اختصاصی و مدیریت دیتا سنتر یکی از خدمات پرطرفدار ISG می باشد.
شما سروران گرامی با آسودگی خاطر می توانید کلیه مراحل اجرای خدمات زیر ساختی شبکه را به مجموعه ISG بسپارید. جهت دریافت مشاوره رایگان و استعلام قیمت خدمات پسیو با همکاران ما در ارتباط باشید.
از همراهی همیشگی شما بزرگواران ارجمند سپاس گزاریم.
ttttttttttttttttttttttt
بهترین فروشگاه پچ کورد در تهران
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
فروشگاه ISG/تجهیزات شبکه/بهترین فروشگاه پچ کورد در تهران
بهترین فروشگاه پچ کورد در تهران
آشنایی با بهترین فروشگاه پچ کورد در تهران
یکی از تجهیزات اساسی پسیو شبکه که برای متصل کردن اجزای یک شبکه به کار می رود، پچ کورد می باشد. پچ کورد یا به اصطلاح درست تر پچ کابل به کابلی گفته می شود که دو سرش کانکتور دارد و برای اتصال یک سیستم به یک شبکه استفاده می شود. پچ کوردها جاهای مختلفی استفاده می شوند.
در واقع این وسیله مستقیماً بر روی اتصال شبکه و انتقال اطلاعات تاثیر می گذارد. یکی از دغدغه های متخصصان شبکه و هر کسی که می خواهد یک سیستم را به شبکه متصل کند، انتخاب بهترین برند پچ کورد و همچنین بهترین فروشگاه برای خرید این محصول می باشد. علاوه بر آن موقع خرید باید به کیفیت این محصول توجه کنید.
به همین جهت در این مقاله قصد داریم بهترین فروشگاه پچ کورد در تهران را به شما عزیزان معرفی کنیم.
جهت مطالعه محتوای 5 دقیقه ای ذیل با ما همراه باشید.
فهرست مطالب محتوایی که مطالعه میفرمائید
بستن فهرست
آشنایی با بهترین فروشگاه پچ کورد در تهران
مختصری از پچ کورد شبکه و انواع آن
پچ کورد فیبر نوری و انواع آن
کانکتور LC
کانکتور SC
کانکتور ST
برند های سازنده پچ کورد
لگراند
نگزنس
سخن پایانی
راه های ارتباطی با ISG
مختصری از پچ کورد شبکه و انواع آن
پچ کورد شبکه، کابلی الکتریکی یا نوری است که برای اتصال موقت یا پچ کردن یک دستگاه الکترونیکی یا نوری به دستگاهی دیگر به منظور هدایت و انتقال سیگنال مورد استفاده قرار می گیرد. پچ کورد ها معمولاً در رنگ های متنوعی تولید می شوند تا به راحتی قابل تشخیص باشند. این کابل ها نسبتاً کوتاه و معمولاً از 30 سانت تا 10 متر هستند.
همچنین با دو نوع روکش LSZH PVC ساخته می شوند که روکش LSZH فاقد هالوژن می باشد و در هنگام آتش سوزی منقبض شده و دود سمی تولید نمی کند.
انواع مختلفی از پچ کورد ها وجود دارد که عبارتند از:
کابل های میکروفون
کابل های هدفون
کانکتور های XLR
کانکتور های RCA
کانکتور های TT
کانکتور های تلفن TRS
به طور کلی می توان گفت این محصولات به دو دسته مسی و فیبر نوری تقسیم می شوند.
ISG بهترین فروشگاه عرضه کننده پچ کورد در تهران
پچ کورد فیبر نوری و انواع آن
در شبکه فیبر نوری از پچ کورد فیبر نوری استفاده می کنند که در انواع مختلفی وجود دارد. دو سر این تجهیزات در شبکه های فیبر نوری به کانکتور فیبر نوری وصل می شود. تفاوت کانکتورها باعث شده است تا شاهد انواع پچ کورد فیبر نوری باشیم.
در ادامه به بررسی خصوصیات مختلف برخی از آن ها می پردازیم:
کانکتور LC
این نوع از تجهیزات کابل نوری به دلیل استفاده شدن از کانکتور LC در این دسته بندی قرار می گیرد.
از ویژگی های مختلف کانکتور LC می توان به سبک ساختار فشار و چفت شدن، بدنه پلاستیکی، اندازه 1.25 میلی متری و جنس سرامیکی اشاره نمود.
فرم کوچک و البته ابعاد کمی که در فضای محیط توسط کانکتور LC اشغال می شود، می توان این نوع از تجهیزات فیبر نوری را یکی از محبوب ترین پچ کورد ها دانست.
کانکتور SC
استفاده از کانکتور SC در پچ کورد ها به دلیل خصوصیات خاصی که دارد، می تواند مزایایی به همراه داشته باشد.
ویژگی هایی مانند دارای قفل، کم هزینه بودن، سادگی ساختار، دوام بالا، فرول سرامیکی برای اتصال دقیق، نوع فشار و کشش، مناسب برای 100 چرخه اتصال و … باعث شده تا استفاده از این تجهیزات در شبکه بسیار پر کاربرد باشد.
کانکتور ST
این نوع از پچ کوردها دارای کانکتور ST می باشند. از ویژگی های این محصول می توان به قطر فرول 2.5 میلی متری، فرول طولانی برای نگه داشتن فنر، نوک صاف و مستقیم، 500 بار ورود و خروج برای مدیریت توان در شبکه و … اشاره نمود.
این نوع پچ کورد ها از نمونه های قدیمی هستند، اما هنوز هم در شبکه های محلی می توان از آن ها استفاده نمود.
برند های سازنده پچ کورد
در بازار ایران چندین برند پچ کورد ایرانی و خارجی وجود دارد.
شما می توانید هم نوع ایرانی و هم خارجی این محصولات را تهیه کنید.
از برند های خارجی که محصولاتشان در بازار ایران بسیار محبوب و همچنین پر فروش می باشند، می توان به برند های زیر اشاره کرد:
لگراند
یکی از برند های فرانسوی تولید کننده پچ کورد که از سال 1860 کار خود را با ساخت تجهیزات شبکه شروع کرد، لگراند می باشد.
این برند، پچ کورد های بسیار با کیفیتی را روانه بازار کرد. البته پچ کورد یکی از چندین نوع محصول تجهیزات شبکه این برند است.
تقریباً می توان گفت در بین تمامی تجهیزات شبکه، محصولات شرکت لگراند جز بهترین ها هستند.
پچ کورد های لگراند از روکش های PVC و LSZH ساخته شدند و مقاومت خوبی در برابر آسیب های فیزیکی دارند.
رایج ترین نوع پچ کورد های لگراند، پچ کورد های 1،2،3،5،10 و 15 متری هستند.
نگزنس
یک برند پچ کورد فرانسوی دیگر که فعالیت خود را از سال 1897 در زمینه تولید پچ کورد و کابل شروع کرد و در حال حاضر در بازار ایران خیلی محبوب شده است، نگزنس می باشد. این برند هم مشابه لگراند انواع مختلفی از پچ کورد های نوع شیلد دار و بدون شیلد را تولید می کند. وجه تمایز پچ کورد های نگزنس نسبت به سایر برند ها رنگ نارنجی آن ها می باشد.
نگزنس نیز کابل هایش را با روکش های PVC و LSZH تولید می کند و متراژ این کابل ها 30 سانت، 50 سانت، 1، 2، 3، 5 و 10 متری می باشد.
ISG فروشگاه پچ کورد در تهران با بیش از 20 سال سابقه
سخن پایانی
همانطور که اشاره کردیم، یکی از مهم ترین قسمت های شبکه پچ کورد است که می تواند کارایی شبکه را تحت تاثیر قرار دهد.
در حال حاضر مجموعه ISG یکی از بهترین نمایندگی های فروش پچ کورد در تهران می باشد.
شما به راحتی می توانید تمامی ویژگی های لازم برای یک خرید عالی را در این مجموعه مشاهده نمایید.
ما در این مجموعه محصولات خود را با بهترین کیفیت، ضمانت کالا، تخفیف های ویژه خدمت شما عزیزان ارائه می دهیم.
خرید از ما برای شما مزایایی همچون خدمات پس از فروش منحصر به فرد، خرید محصولات اصل، خرید آنلاین و مشاوره رایگان و … دارد که ممکن است در سایر نمایندگی ها نبینید.این شرکت با داشتن مراکز توزیع در استان تهران، در صورت خرید بیش از 10 میلیون تومان، امکان تحویل کالا را به صورت رایگان در همان روز ثبت سفارش فراهم کرده است.
شما سروران گرامی می توانید جهت ثبت سفارش، استعلام از قیمت محصولات نگزنس و اخذ اطلاعات بیشتر و همچنین دریافت مشاوره رایگان با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
از همراهی شما سروران گرامی سپاس گزاریم.