نحوه راه اندازی شبکه جدید در ویندوز

راه اندازی شبکه جدید در ویندوز چگونه است؟
برای راه اندازی شبکه جدید در ویندوز باید از  گزینه  Set Up New Connection Or Network استفاده ‌کنیم.

آنچه در این مقاله می خوانید:

راه اندازی شبکه جدید در ویندوز چگونه است؟راه اندازی شبکه جدید در ویندوز با گزینه Set Up New networkست آپ شبکه جدید در ویندوز با Connect to Workplace  وی پی ان (VPN)  جمع بندی

با انتخاب این گزینه، در پنجره ویزاردی که باز می شود باید نوع شبکه ای که قصد داریم به آن وصل شویم را انتخاب کنیم. اگر Connect to internet را بزنیم مشخص است که از یک خط برودبند یا دایال آپ برای اتصال به اینترنت استفاده می کنیم
در قسمت دایال آپ ست (Dial up set)، به استفاده از همان مودم های قدیمی نیاز داریم که از طریق خط تلفن به اینترنت وصل شویم و کار ست آپ شبکه جدید در ویندوز را انجام دهیم.
قسمت برودبند(Broadband)، تنظیمات مربوط به خودش را دارد که فرضا اگر به روتر ADSL بخواهیم وصل شویم به یوزرنیم و پسورد آن نیاز داریم تا ست آپ شبکه جدید در ویندوز تکمیل شود.

راه اندازی شبکه جدید در ویندوز با گزینه Set Up New network
از گزینه Set Up New network زمانی برای ست آپ شبکه جدید در ویندوز استفاده می شود که شبکه ای که به آن وصل می شویم، صرفاً اینترنت نیست بلکه با یک روتر یا اکسس پوینت جدید در آن شبکه، قرار است چندین کامپیوتر به هم وصل شوند.
 پس از انتخاب این گزینه، اگر next را بزنیم در کادری که باز می شود، اگر آن روتر یا اکسس پوینت به صورت وایرلس یا وایر ( کابلی ) وصل باشد، در این قسمت، اسم آن روتر یا اکسس پوینت ظاهر می شود و می توانیم آن را انتخاب کنیم که از طریق آن به سایر کامپیوترها وصل شویم.

ست آپ شبکه جدید در ویندوز با Connect to Workplace
گزینه Connect to Workplace برای زمانی است که شما از بیرون شبکه خودتان بخواهید به داخل شبکه وصل شوید. در این گزینه برای ست آپ شبکه جدید در ویندوز، دو نوع اتصال وجود دارد:
دایال آپ
اگر با انتخاب دایال آپ، گزینه next را بزنیم:
  و سپس، گزینه Dial Directly را انتخاب کنیم باید به یک مودم متصل باشیم تا برای اتصال به شبکه در ویندوز بتوانیم از طریق آن مودم شماره گیری کنیم و به داخل شبکه وصل شویم.
 این گزینه که شما به یک دایال آپ مودم وصل می شوید برای مدیریت شبکه از راه دور، گزینه ایده آلی است. هرچند سرعت دایال آپ پایین است و خیلی کارها را نمی توان با آن انجام داد اما برای مدیریت از راه دور از طریق cmd در شبکه های به خصوص سروری _ بر اساس Server core کار می‌کنند – که ویندوز هایی هستند که فقط یک خط فرمان دارند و گرافیک ندارند، می توانید با همان یک خط اینترنت، چندین دستور را وارد کنید و خیلی از کارهایتان را مدیریت کنید.

  وی پی ان (VPN)
در غیر این صورت، بهتر است گزینه وی پی ان را راه اندازی کنیم. با این کار می توانیم از بستری مثل اینترنت برای مدیریت شبکه از راه دور استفاده کنیم.
 برای مثال، اگر شبکه ای در دفتر تهران راه اندازی شده و می خواهیم از شهر دیگری به آن شبکه وصل شده و مدیریت کنیم، اول، دفتر تهران باید یک آی پی ولید یا پابلیک داشته باشد تا وقتی می خواهم به آن شبکه وصل بشوم ازآن استفاده کنم.
به این ترتیب، می توانید از طریق بستر اینترنت یک وی پی ان یا یک شبکه خصوصی روی اینترنت راه انداخته و با طی کردن مراحل زیر پس از ست آپ شبکه جدید در ویندوز، به شبکه دفتر تهران وصل شوید:در قسمت اینترنت آدرس، آدرس آن شبکه را بنویسید و نوع آی پی ورژن ۴ یا ۶  را انتخاب کنیدیک نام وارد کنیدیک VPN درست کنید مثل آی پی ۲۵ . ۱ .۲۵ . ۱۶۸به گزینه Use A Smart Card کاری نداشته باشیدتیک گزینه Remember my credentials را بزنید تا این تنظیمات را به خاطر بسپارد

اگر گزینه بعدی را فعال کنید، به سایر یوزر هایی که در این کامپیوتر هستند اجازه می دهید از این کانکشن جدید استفاده کنند، در غیر این صورت اگر تیک را نزنیم فقط این یوزری که کانکشن را ساخته، می‌تواند از آن شبکه استفاده کند .
گزینه Creat را بزنید و منتظر بمانید تا اتصال برقرار شود.
پس از برقراری اتصال، از شما یوزر نیم و پسورد می خواهد که اجازه وصل شدن را ما بدهد.
  جمع بندی
در این مقاله آموزشی به شکل ساده‌ای فرا گرفتید که تنظیمات اولیه کارت شبکه را انجام بدهید و اگر نیاز داشتید، یک شبکه جدید را در ویندوز ست آپ کرده و به شبکه دومی در محل کار یا هر جای دیگری که مدنظرتان است، وصل شوید.

ttttttttttttttttttttttt
نحوه راه اندازی voip
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ویپ چیست و نحوه راه اندازی voip چگونه است
مجموعهISG، در این مقاله قصد دارد به نحوه راه اندازی voip در مجموعه ها، جهت بهبود ارتباطات، مشارکت بیشتر در تجارت، ارتباط با مشتریان و همچنین به روز شدن اتوماسیون اداری و دسترسی به اطلاعات طبقه بندی شده‌ برای فعالیت بهتر  بپردازد. با توجه به اینکه امروزه اکثر مجموعه ها به دنبال چگونگی و نحوه راه اندازی voip و همچنین راه اندازی آی پی فون، همچنین به دنبال نصب و راه اندازی تلفن تحت شبکه و مراکز سانترال ویپ میباشند، برای ایجاد یک سیستم کارآمد، راحت و بدون دردسر باید به تحقیقات نسبت به انتخاب بهترین و به روزترین سانترال پرداخته و برای پیش برد بهتر فعالیت مجموعه، از فن‌آوری‌های جدید ارتباطی سانترال ویپ، جهت راه اندازی ویپ و نصب تلفن تحت شبکه استفاده نمایند.
استفاده از تجهیزات ویپ و آگاهی از نحوه راه اندازی voip، اطلاعاتی است که کسب آن میتواند تجربه ای لذت بخش در زمینه ارتباطات برای ما رقم بزند. در ابتدا به معنی لغوی کلمه ویپ خواهیم پرداخت که مخفف «Voice over Internet Protocol» به معنای انتقال صدا در بستر شبکه کامپیوتری یا اینترنت است که با نام تلفن اینترنتی یا IP تلفنی نیز از آن یاد می شود. این تکنولوژی امکان استفاده از اینترنت به منظور برقراری مکالمات تلفنی را فراهم کرده و در مقایسه با تلفن‌های سنتی مبتنی بر خطوط سیم، از فناوری دیجیتال استفاده می‌کند.

نحوه راه اندازی voip و استفاده از مرکز تلفن ویپ، علاوه برکاهش هزینه های جاری در مجموعه ها، مزایای دیگری نیز نسبت به سیستم سنتی، از جمله عدم نیاز به سیم کشی مجزا در این تکنولوژی را دارا میباشد که جهت انتقال ارتباطات تلفنی از بستر شبکه بدون نیاز به کابل کشی استفاده میگردد و هزینه و زمان کابل کشی و همچنین دردسر کابل کشی در صورت نقل مکان را نخواهد داشت.
در  حال حاضر استفاده از SoftPhone در سازمان ها و سیستم های اداری تجاری جایگزین بسیار مناسبی برای تلفن ویپ میباشد که با استفاده از این برنامه از اتصال هدست تلفن تحت شبکه به کامپیوتر میتوان تمام تماس ها را مدیریت نموده و پاسخ داد.به عبارتی از هدست ویپ به عنوان جایگزین تلفن تحت شبکه جهت پاسخگویی و کار با گوشی های تحت شبکه استفاده میگردد و همچنین قابلیت کنفرانس‌های صوتی و تصویری این سیستم، همه ساعته و بدون هزینه اضافه حتی در ابعاد بین المللی نیز میباشد.
قابلیت های راه اندازی voip
شما کاربران عزیز برای آگاهی و کسب اطلاعات در رابطه با نحوه راه اندازی voip، ابتدا باید به بررسی و قابلیت های راه اندازی ویپ نسبت به سانترال های قدیمی بپردازید. یکی از مهم ترین قابلیت های استفاده از سانترال ویپ، تماس کارمندان خارج از مجموعه با داخل مجموعه،همه ساعته از تمامی نقاط دور و نزدیک دنیا میباشد که کاربران میتوانند تماس را بدون هیچ هزینه اضافی و به راحتی برقرار نمایند و همچنین امکان گسترده سازی سیستم، به راحتی و بدون نیاز به کابل کشی و در کمترین زمان فراهم میگردد و خطوط جدید و یا داخلی ها، به تعداد نامحدود و بدون پرداخت هزینه اضافی فعال میگردد.
اکثر مجموعه ها با خرید مرکز تلفن voip و آگاهی از نحوه راه اندازی voip با هدف مدیریت متمرکز و آسان محیط فراهم میگردد که این قابلیت از طریق سیستم ویپ، در اختیار کارمندان مجموعه قرار میگیرد که به راحت ترین روش، دسترسی به تمامی امکانات داشته و در لحظه بتوانند مرکز را کنترل نمایند. تلفن سانترال مبتنی بر ویپ (IP-PBX)، به عنوان نسل جدید ارتباطات تلفنی در حال جایگزینی با سانترال‌های آنالوگ قدیمی و یا حتی سرورها میباشد. مرکز تلفن VoIP در بستر شبکه به شما این امکان را می‌دهد که با کامپیوتر شخصی، تلفن تحت شبکه، تلفن همراه، از تمام قابلیت های شبکه، تماس تلفنی و یا کنفرانس استفاده نمایید.

در استفاده ازمرکز تلفن و راه اندازی ویپ، برقراری تماس تلفنی از طریق شبکه داخلی (LAN) و یا اینترنت صورت می‌گیرد و یکی از بی نظیرترین مزیت های این مرکز نسبت به دیگر سانترال ها ، رایگان بودن تمامی قابلیت های سانترال های سنتی و امکانات گسترده تر میباشد. مرکز های IP PBX عموما به صورت نرم افزار فعالیت کرده و به تجهیزات PBX گران قیمت نیاز نیست و همچنین نحوه راه اندازی voip این مرکز بسیار کم هزینه تر و راحت تر میباشد و از تمام قابلیت های پیشرفته مانند Find Me / Follow Me، حضور خودکار، کنفرانس های پیام رسانی، ویدئو و صوتی، پیام رسانی فوری، عملکردهای مرکز تماس، دسترسی به موبایل و… استفاده کنند.
تماس های انجام شده در این مرکز تلفنی بسیار کم هزینه تر از تماس های مرکز سنتی بوده و تمامی تماس های داخلی و حتی بین المللی نیز شامل این مزیت میباشند که این قابلیت بسیار مناسب سازمان هایی که تعدادی از کارمندانشان دورکار و در مناطق دیگر مشغول به کار هستند، میباشند. مدیریت یکپارچه و آسان همانطور که قبل تر برای شما عزیزان گفته شد، مرکز های سنتی و سرور ها، برای فعالیت روزانه و مدیریت مرکز تلفن، نیاز به مسئول فنی که در مجموعه حضور داشته باشد دارند، در حالی که مراکز IP-PBX نسل جدید دارای قابلیت نصب و مدیریت آسان و کنترل از طریق ریموت میباشد که با ورود به پنل مدیریت با سهولت تمام سازماندهی کرد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید