راه اندازی سیپ ترانک روی سانترال TDA

راه اندازی سیپ ترانک روی سانترال TDA چگونه است؟
این که چگونه SIP TRUNK را بر روی سانترال TDA راه‌اندازی کنیم؟ سوالی هست که همیشه از ما پرسیده می‌شود. دوستان عزیز دستگاه سانترال TDA یک دستگاه قدیمی پاناسونیک است و یک دستگاه آنالوگ محسوب می‌شود. درست است که یک‌ سری از راهکارهای ویپ را دارد اما از پروتکل سیپ به هیچ عنوان پشتیبانی نمی‌کند.

آنچه در این مقاله می خوانید:

راه اندازی سیپ ترانک روی سانترال TDA چگونه است؟ انواع کارت pri و نوع ارتباط آن ها پیشنهاد ما برای راه اندازی سیپ ترانک روی سانترال TDA

و شما نمی‌توانید به طور مستقیم SIP TRUNK را بر روی دستگاه TDA راه‌اندازی کنید. خوب حالا باید چه کار کنیم. مثلاً در شرکتی که ۲۰۰ عدد داخلی دارد و از دستگاه TDA 600 استفاده می‌کند و قرار است که خطوط شهری خود را جمع کنند و از SIP TRUNK استفاده کنند باید چکار کنند؟ یا چه راهکاری را می‌توانیم به آنها پیشنهاد دهیم؟
راه اصولی این است که دستگاه TDA را به دستگاه TDE تبدیل کنیم. می‌‌توانیم کارت MPR دستگاه را جدا کنیم و دستگاه TDA را به دستگاه TDE تبدیل کنیم. این اولین راهکار است و این راهکار در بعضی از موارد ممکن است راهکار خوبی نباشد چون هزینه زیادی دارد. دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
تعویض کارت هزینه‌ دارد و همچنین هنگامی که بخواهیم دستگاه را به TDE تبدیل کنیم می‌توانیم SIP TRUNK را به طور مستقیم راه‌اندازی کنیم اما باز باید کارت DSP تهیه کنیم که خود آن هزینه‌ای دارد و جدای از آن باید لایسنس هم تهیه کنیم.
البته یک سری لایسنس به صورت پیش‌فرض روی کارت وجود دارد اما معمولاً در شرکت‌های بزرگ این تعداد پاسخگو نیست و لازم است لایسنس به دستگاه اضافه شود.
اما بعد از این راهکار شما می‌توانید از Router Cisco هم استفاده کنید. یعنی دستگاه TDA را به دستگاه TDE ارتقاء ندهید. دستگاه همان TDA بماند از یک Router Cisco در کنار دستگاه TDA استفاده کنید.
به این طریق که در ابتدا SIP TRUNK را بر روی Cisco راه‌اندازی می‌کنید از طریق کارت PRI سیسکو روی PRI دستگاه TDA ارتقاء می‌دهیم.
پس قطعاً برای دستگاه TDA یک کارت PRI باید اضافه کنید. بدین ترتیب می‌توانیم SIP TRUNK را به E1 در واقع تبدیل کنیم. این راهکار دوم است که شما با خرید یک کارت PRI و یک Router Cisco و حالا تجهیزاتی که مورد نیاز روتر هست می‌توانید هر نوع SIP TRUNK یک طرفه یا دو طرفه را روی دستگاه TDA راه‌اندازی کنید. انواع کارت pri و نوع ارتباط آن ها
پیشنهاد ما برای راه اندازی سیپ ترانک روی سانترال TDA
پیشنهاد ما چیست. پیشنهاد ما این است که از یک مرکز تلفن ایزابل استفاده کنید و با استفاده از همان Router Cisco مرکز تلفن ایزابل را به سانترال TDA ارتباط دهید.
یعنی در همان راهکار دوم که از Router Cisco استفاده می‌کردیم SIP TRUNK را مستقیم روی Cisco اجرا و فعال نکنیم. SIP TRUNK را ابتدا روی ایزابل راه‌اندازی کنیم بعد از طریق Router Cisco و کارت PRI به پاناسونیک ارتباط دهیم.
اگر ما این کار را از طریق ایزابل انجام دهیم چه قابلیتی به کل مجموعه اضافه می‌شود؟ اگر شما روی ایزابل این کار را انجام دهید تمام قابلیت‌های مرکز تلفن ایزابل می‌تواند به کل ساختار مجموعه اضافه شود.به همین دلیل است که پیشنهاد می‌شود از یک مرکز تلفن ایزابل قبل از Cisco استفاده کنید.
شما می توانید از امکاناتی چون، ضبط مکالمات، صف انتظار برای تماس‌های ورودی که قابلیت خیلی خوبی است یا تلفن گویای هوشمند، گذاشتن نظرسنجی در صف، یا راه‌اندازی  FAX SERVER، صندوق انتقادات و پیشنهادات یا راه‌اندازی تعداد بی‌نهایت داخلی دورکار Sip Phone و کارهای دیگر بهرمند شوید.
پس اگر خواستید که از Router Cisco استفاده کنید پیشنهاد ما این است که از مرکز تلفن ایزابل هم بر روی یک Server استفاده کنید و راه اندازی کنید تا یک سری از قابلیت‌ها در کل به مجموعه اضافه شود.
این هم از دستگاه TDA و معرفی سه راهکار به شما عزیزان. در بخش بعدی قرار است در رابطه با راه‌اندازی SIP TRUNK روی دستگاه TDE صحبت کنیم با ما همراه باشید.

ttttttttttttttttttttttt
سیپ ترانک چیست؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سیپ ترانک چیست؟
سیپ ترانک، سرویس جدیدی است که توسط مخابرات و شرکت های خصوصی ارائه می شود. این بستر، بهترین جایگزین برای خطوط شهری آنالوگ قدیمی است که در گذشته در منازل یا اداره ها از سرویس‌های مرتبط با آن استفاده می کردید.

آنچه در این مقاله می خوانید:

سیپ ترانک چیست؟سیپ ترانک چیست ؟ چرا باید از سیپ ترانک استفاده کنیم ؟
انواع سیپ ترانکچه نوع سیپ ترانک هایی رجیستر می شوند؟جمع بندی

با توجه به پیشرفت تکنولوژی، وقت آن رسیده که بسترهای ارتباطی نیز به سمت به روز شدن پیش بروند و کم کم سیپ ترانک جایگزین خطوط آنالوگ قدیمی شود.
با استفاده از سرویس Sip Trunk می توان تعداد زیادی خطوط شهری را فقط روی یک بستر تحویل گرفت. بنابراین، در مکان‌هایی که تماس های ورودی و خروجی بسیار زیاد است، استفاده از سرویس سیپ ترانک بهترین گزینه به شمار می‌آید.
سیپ ترانک چیست ؟ چرا باید از سیپ ترانک استفاده کنیم ؟

انواع سیپ ترانک
سیپ ترانک هایی که توسط شرکت مخابرات ارائه می‌شود، دارای انواع مختلفی از جمله TELC، سیپ ترانک های یک طرفه، دوطرفه و سیپ ترانک هایی که قابلیت رجیستر شدن دارند و معمولاً آنها را با نام FTTH می شناسیم، می شوند.
قابلیت  DID یا همان قابلیت وارد کردن اعداد از طرف کاربر، قابلیتی است که فقط روی Sip Trunk دو طرفه که توسط مخابرات ارائه می‌شود، وجود دارد.
شرکت های خصوصی نیز چنین سرویس هایی را ارائه می‌دهند که قابلیت‌های مشابهی دارند. شرکت های خصوصی، فقط سیپ ترانک های هشت رقمی ارائه می دهند که البته شما می توانید تعداد خطوط همزمان آن را مشخص کنید.
این بستر ها، مشابه با همان خدمات FTTH هستند که مخابرات ارائه می دهد که آن را با نام سیپ فون می‌شناسیم.
آموزش راه اندازی سیپ ترانک بر روی پاناسونیک و ایزابل با بیش از ۱۸۰ دقیقه ویدئو آموزشی /برنامه ریزی روتر میکروتیک و…
چه نوع سیپ ترانک هایی رجیستر می شوند؟
سیپ ترانک هایی که روی بستر فیبر نوری به ما تحویل داده می‌شود و دارای مودم خاصی هستند باید حتماً رجیستر شوند.
سیپ ترانک هایی که توسط شرکتهای خصوصی ارائه می شود حتماً دارای یوزرنیم و پسورد هستند و تعداد ارقام آن نیز مشخص و هشت رقمی است.برای رجیستر شدن این خطوط از همان یوزرنیم و پسورد استفاده می‌شود.
اما سیپ ترانک های چهار رقمی، ۵ رقمی یا دوطرفه که توسط مخابرات ارائه می‌شود، رجیستر شدنی نیستند و یوزرنیم و پسوردی در ارتباط با آنها به شما داده نمی‌شود.
سیپ ترانک های دیگری نیز وجود دارد که قابلیت رجیستر شدن ندارند. در واقع یوزرنیم و پسوردی به شما اختصاص داده نمی شود. این نوع سیپ ترانک ها، جزو سرویس های اولیه بود که به کاربران ارائه شده و سیپ ترانک های خطوط پنج رقمی یا یک طرفه و دوطرفه جزو این دسته به شمار می آیند.
خطوط TELC مخابرات نیز رجیستر شدنی نیست و شما برای آن ها یوزرنیم یا پسوردی دریافت نمی کنید.
تنها خطوطی که توسط مخابرات ارائه می‌شود و قابلیت رجیستری دارد خطوط FTTH است که آنها را با نام سیپ فون می شناسید این خطوط یوزرنیم و پسورد دارند که باید رجیستر شوند.
جمع بندی
با توجه به موارد گفته شده اگر بخواهید Sip Trunk را از شرکت خصوصی تهیه کنید، می توانید یک خط ۸ رقمی خریداری کرده و تعداد خطوط همزمان مورد نیاز خود را دریافت کنید که البته روی این خطوط، قابلیت DID نیز وجود ندارد.
اما اگر نیاز به خطوط Sip Trunk یکطرفه یا دوطرفه با قابلیت DID نیاز دارید حتماً باید سرویس سیپ ترانک خود را از مخابرات تهیه کنید.
ttttttttttttttttttttttt
راه اندازی سیپ ترانک بر روی سانترال TDA
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
نحوه راه اندازی سیپ ترانک بر روی سانترال TDA چگونه است؟
دستگاه های TDA از سانترال های پرظرفیت و آنالوگ پاناسونیک به شمار می آیند. این دستگاه ها به هیچ عنوان از پروتکل سیپ پشتیبانی نمی‌کنند و شما نمی توانید سیپ ترانک ها یا سرویس های سیپ را مستقیماً روی این دستگاه ها راه اندازی کنید.

آنچه در این مقاله می خوانید:

نحوه راه اندازی سیپ ترانک بر روی سانترال TDA چگونه است؟ارتباط بین مرکز تلفن ایزابل و سانترال TDA از چه طریقی برقرار می شود؟راه اندازی خطوط E1 با استفاده از کارت PRI30 یا کارت ۰۲۹۰

بنابراین برای راه‌اندازی هر یک از بستر های سیپ از جمله سیپ اکستنشن یا سیپ ترانک حتماً باید از مرکز تلفن دیگری در کنار سانترال پاناسونیک TDA استفاده کنید. پیشنهاد ما استفاده از مرکز تلفن ایزابل درکنار سانترال های TDA است.
ارتباط بین مرکز تلفن ایزابل و سانترال TDA از چه طریقی برقرار می شود؟
برای برقراری ارتباط بین مرکز تلفن ایزابل و سانترال پاناسونیک سری TDA یک ویدئوی آموزشی در سایت ISG قرار گرفته که میتوانید مراحل آن را به طور کامل دنبال کنید.
برای راه اندازی سیپ ترانک بر روی سانترال TDA شما می توانید از یک دستگاه یا روتر سیسکو که کارت E1 دارد استفاده کنید تا از طریق این کارت، ارتباط بین دستگاه پاناسونیک و روتر سیسکو برقرار شود و از طرف دیگر چون روتر سیسکو از بستر سیپ پشتیبانی می کند با استفاده از ترانک سیپ ارتباط مرکز تلفن سیسکو با ایزابل برقرار می شود.
از این طریق شما می توانید سیپ ترانک را روی مرکز تلفن ایزابل ارسال کرده و از طریق روتر سیسکو به سانترال پاناسونیک سری TDA ارتباط بدهید حتی می توانید از قابلیت های ویپ ایزابل که به طور رایگان در اختیار شما قرار می گیرد نیز استفاده کنید.راه اندازی خطوط E1 با استفاده از کارت PRI30 یا کارت ۰۲۹۰
البته به خاطر داشته باشید که راه اندازی سیپ ترانک بر روی سانترال TDA بدون مرکز تلفن ایزابل و فقط با استفاده از روتر سیسکو نیز امکان پذیر است. در این روش شما فقط روتر سیسکو را به سانترال TDA متصل می کنید و سپس سیپ ترانک را روی روتر سیسکو راه اندازی کرده و از این طریق به سانترال TDA مرتبط می کنید.
ISG مرکز تخصصی نصب ، فروش و آموزش  سانترال پاناسونیک در ایران می باشد، این مرکز آماده ارائه خدمات نصب و راه اندازی سانترال برای سازمان ها و مراکز می باشد.ضمناً در این مرکز دوره های خصوصی و نیمه خصوصی آموزش سانترال پاناسونیک نیز برگزارمی گردد. شما می توانید جهت اطلاعات بیشتر تا مشاوران ما در ارتباط باشید.
ttttttttttttttttttttttt
آموزش راه اندازی سیپ ترانک / دوره آموزشی
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

با سلام خدمت دوستان و همراهان گروه بی ISG
پکیج آموزش راه اندازی سیپ ترانک ، با هدف حل مشکلات شما عزیزان در زمینه راه اندازی سیپ ترانک و سیپ فون بر روی سرور ایزابل و سانترال های پاناسونیک سری NS500 و TDE با شرح کامل جزییات تهیه شده و آماده ارایه به هنرجویان عزیز می باشد.

آنچه در این مقاله می خوانید:

با سلام خدمت دوستان و همراهان گروه بی ISGمحتوای پکیج آموزش راه اندازی سیپ ترانک در سه سناریو اجرا شده است :

پا پیشرفت تکنولوژی ، استفاده از خطوط آنالوگ نقش کمرنگ تری نسبت به گذشته در سازمان ها و شرکت ها دارد و امروزه تمایل ارگان ها به استفاده از سیپ ترانک برای گسترش ارتباطات خود بیشتر از گذشته شده.
در ابتدای پکیج آموزش راه اندازی سیپ ترانک تمام مباحث به صورت تئوری بررسی شده و در ادامه چند پروژه جهت تسلط هرچه بیشتر شما بر این مبحث از سری مباحث سانترال ، به صورت عملی اجرا شده .
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
محتوای پکیج آموزش راه اندازی سیپ ترانک در سه سناریو اجرا شده است :
سناریو اول : بررسی تمام بخش های مرتبط با روتر میکروتیک ، آموزش انتقال مرکز تلفن پاناسونیک با پورت ۳۵۰۶۰ و تست اتصال سیپ ترانک .سناریو دوم : ارتباط دادن  سیپ ترانک به سانترال پاناسونیک از طریق روتر میکروتیک با پورت ۵۰۶۰ و تغییر در تنظیمات روتر با اجرای سناریو.سناریو سوم : راه اندازی کامل سیپ ترانک بر روی سانترال ایزابل و بررسی دقیق  انتقال سیپ ترانک به سرور ایزابل ، تنظیمات روتر میکروتیک و مسیرهای ورودی و خروجی ایزابل.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
این پکیج نیز مانند دیگر محصولات آموزشی شامل خدمات ویژه ای مثل آپدیت رایگان ، ارسال محصول به صورت بسته پستی ، پشتیبانی و حل مشکلات احتمالی خریداران پکیج در زمان اجرای پروژه نیز می باشد.
ISG مرکز فروش ، نصب و آموزش سانترال پاناسونیک و ویپ   آماده ارائه خدمات نصب و اجرای پروژه های مراکز و سازمان ها و برگزاری دوره های حضوری آموزش در زمینه سانترال می باشد .
ttttttttttttttttttttttt
سیپ ترانک چیست ؟ / چرا سیپ ترانک ؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

اگر در سازمان خود با مشکلاتی مانند هزینه های مختلف خرید و راه اندازی و استفاده از خطوط مختلف تلفن قدیمی رو به رو هستید، بهتر است برای کاهش هزینه های خود به سراغ استفاده از سیپ ترانک بروید.

آنچه در این مقاله می خوانید:

سیپ ترانکبا انواع خطوط مخابراتی بیشتر آشنا شویداستفاده از سیپ ترانک ها بر روی دستگاه های سانترال پاناسونیکپکیج آموزش راه اندازی سیپ ترانک بر روی پاناسونیک و ایزابلسیپ ترانک ها چگونه کار می کنند؟راه اندازی خطوط E1 مخابرات یا همان خطوط شهری دیجیتالمزایای سیپ ترانک هاکاهش هزینه هاکیفیت بالای ارتباطاتانعطاف پذیری بالا

سیپ ترانک
برای تعریف سیپ ترانک بهتر است بگوییم که سیپ یکی از محبوب ترین پروتکل های برقراری ارتباط و انتقال صدا در بستر شبکه یا همان ویپ می باشد و ترانک به ارتباطی گفته می شود که بیش از یک مکالمه از طریق آن می توان استفاده نمود.
به همین دلیل سیپ ترانک به خطوط تلفنی مخابرات گفته می شوند که می توان از طریق آن ها در بستر شبکه مکالمات همزمان مختلفی را برقرار نمود.با انواع خطوط مخابراتی بیشتر آشنا شوید
در تعریف مخابراتی این واژه می توان گفت که سیپ ترانک یک لینک ارتباطی بین دو مرکز تلفن بوده که می توان از طریق آن چند تماس را به صورت همزمان بین سرور یا سوییچ مخابرات و مرکز تلفن برقرار نمود.
این سرویس ها و خطوط ارتباطی با ظرفیت ۳۰ تماس همزمان برای مشترکین توسط شرکت های ارائه ی دهنده ی خدمات اینترنتی که مخابرات مشخص کرده است، ارائه می شود.
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
استفاده از سیپ ترانک ها بر روی دستگاه های سانترال پاناسونیک
سیپ ترانک روی سانترال های تحت شبکه پاناسونیک مانند سانترال TDE و NS500 قابلیت راه اندازی را دارد.
برای استفاده از این سرویس روی سانترال هایی مانند TDA که قابلیت ارتباط مستقیم با این خطوط تلفنی را ندارند، دو راه وجود دارد.
راه اول برای این کار تبدیل سانترال های TDA به سانترال های TDE و تحت شبکه می باشد.
تمامی سانترال های TDA 100/200/600 قابلیت تبدیل شدن به سانترال های تحت شبکه را دارند و فقط سانترال پاناسونیک TDA100D را نمی توان به یک سانترال تحت شبکه تبدیل نمود.
راه دیگر برای استفاده از خطوط سیپ ترانک بر روی سانترال های TDA و دیگر سانترال هایی که قابلیت وصل شدن مستقیم به این خطوط را ندارند، راه اندازی خطوط مورد نظر روی سرور های ویپ استاندارد  و روتر سیسکو و ارتباط آن ها از طریق PRI به دستگاه سانترال TDA می باشد.
برای راه اندازی سیپ ترانک بر روی سانترال پاناسونیک خود می توانید از پکیج آموزش سیپ ترانک که توسط کارشناسان گروه ISG تهیه شده استفاده نمایید.پکیج آموزش راه اندازی سیپ ترانک بر روی پاناسونیک و ایزابل
سیپ ترانک ها چگونه کار می کنند؟

در کشور ما این خطوط اینترنتی و در بستر شبکه توسط شرکت های FCP ارائه می شوند.
کاربران می توانند با توجه به نیاز های خود برای استفاده از ظرفیت های خطوط مختلف یک طرح را انتخاب نموده و مطابق با آن هزینه هایی را بپردازند.
برای استفاده از خطوط سیپ بهتر است از تکنولوژی ها و تلفن های مناسب این خطوط استفاده نمود.
البته در صورتی که یک شرکت و یا سازمان از تلفن های قدیمی که امکان اتصال به بستر شبکه در آن ها وجود ندارد استفاده می کند نیز می توان به راحتی با استفاده از یک گیت وی این امکان یعنی استفاده از سیپ ترانک را در اختیار کارمندان و کاربران خود قرار دهند.راه اندازی خطوط E1 مخابرات یا همان خطوط شهری دیجیتال
سیپ ترانک ها برای برقراری ارتباط از بستر شبکه یا همان ویپ استفاده می کنند که این امر می تواند مزایای بسیار زیاد را به همراه داشته باشد.
با توجه به شرکت سرویس دهنده ممکن است تنظیمات مربوط به مودم ها با هم تفاوت هایی داشته باشد هر چند در نهایت تنظیمات سیپ ترانک ها با هم مشابه می باشند.
شرکت های ارائه کننده ی این سرویس ها معمولاً سرویس مورد نظر را روی دیتای خود ارائه می کنند تا مشتریان برای استفاده از خطوط مورد نظر از اینترنت آن شرکت استفاده نمایند.
مزایای سیپ ترانک ها
کاهش هزینه ها
از اولین و مهم ترین مزایای این سرویس ها می توان به کاهش هزینه ها اشاره نمود.
با توجه به اینکه خطوط مورد نظر برای راه اندازی و فعالسازی از بستر شبکه استفاده می کنند، همین امر می تواند باعث کاهش هزینه ها برای کابل کشی، و یا خرید تجهیزات مختلف در این زمینه شود. علاوه بر این هزینه ی خرید یک شماره تلفن سیپ نسبت به شماره تلفن های قدیمی بسیار ارزان تر می باشد.
دلیل این امر آن است که برای فروش تلفن های قدیمی هزینه هایی مانند نگهداری سرویس، سخت افزار ارتباطی و … در نظر گرفته می شود در حالی که این هزینه ها به دلیل ماهیت خطوط راه اندازی شده در بستر سیپ در نظر گرفته نمی شود.
علاوه بر این شرکت ها و سازمان ها می توانند بر حسب نیاز حساب کاربری خود را برای استفاده از خطوط سیپ شارژ نمایند. به همین دلیل است که خطوط سیپ باعث می شوند تا مدیریت بتواند نظارت بیشتری بر روی خطوط تلفن شرکت خود داشته باشد.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
کیفیت بالای ارتباطات
یکی دیگر از مزایای سیپ ترانک ها را می توان کیفیت بالای برقراری ارتباط در بستر شبکه و پروتکل سیپ عنوان نمود.
این کیفیت بالا باعث می شود تا شرکت هایی که ارتباطات در محیط آن ها از اهمیت بالایی برخوردار است بتوانند در سریع ترین زمان ممکن به هدف خود برای برقراری ارتباط برسند.
مکالمه ی با کیفیت و بدون نویز از جمله عواملی است که می توان به توسعه و پیشرفت یک شرکت کمک شایانی بکند.
انعطاف پذیری بالا
با توجه به اینکه خطوط سیپ در بستر اینترنت راه اندازی می شوند، می توان به راحتی در مواردی که به خطوط و امکانات جدید نیاز داریم، این قابلیت ها را گسترش داد.
علاوه بر این با توجه به نوع خطوط سیپ ارائه شده می توان به راحتی نوع و تعداد خطوط را متناسب با نیاز خود انتخاب نمود.
از دیگر مزایای راه اندازی و استفاده از خطوط سیپ در محل می توان به پایداری و اطمینان بالاتر نسبت به خطوط راه اندازی شده اشاره نمود.
با توجه به مواردی که در بالا گفته شد، سیپ ترانک می تواند علاوه بر از بین بردن دغدغه های مدیریت برای افزایش کیفیت ارتباطات، نظارت بیشتری و بهتری را نیز نسبت به خطوط راه اندازی شده ارائه نماید.
با توجه به اینکه بسیاری از شرکت ها از استراتژی های مختلفی برای کاهش هزینه ها استفاده می کنند، می توانند با انتخاب و راه اندازی خطوط سیپ متناسب با نیاز های خود، بخشی مهمی از هزینه های خود را صرفه جویی نمایند.

ttttttttttttttttttttttt
راه اندازی سیپ فون
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
راه اندازی سیپ فون
اگر به دنبال تغییر ارتباطات صوتی و تصویری مجموعه خود به ویپ باشید، احتمالا درباره نحوه راه اندازی سیپ فون برای کار با ارائه دهنده ویپ سوالاتی در ذهن خود دارید. سوالاتی که مجموعهISG مفتخر است تا در مقاله راه اندازی سیپ فون، پاسخ های جامعی دربارشان به شما ارائه دارد. در ابتدا باید گفت اگر به دنبال سیستم گوشی ویپ تجاری هستید، باید استفاده از تلفن سیپ را نیز آزمایش کنید زیرا انواع سیپ فون یا آیپی فون بسیار کارآمد میباشند و از گوشی های بسیار ابتدایی تا گوشی های هوشمند را شامل می شوند.
اما قبل از پرداختن به موضوع راه اندازی سیپ فون، قصد داریم به بیان اینکه سیپ فون چیست بپردازیم. SIP که مخفف Session Initiation Protocol است، به سرعت به موضوع اصلی بحث برای مشاغل و بخش‌ های فناوری اطلاعاتی که به دنبال گسترش خدمات تلفن شرکت خود فراتر از یک مکان هستند تبدیل شده است. رهبران کسب و کار به سرعت به خدمات تلفن ابری و تلفن تحت شبکه به عنوان راهی برای تجهیز کارکنان به ابزارهای مورد نیاز برای برقراری ارتباط مؤثر روی می آورند.
یکی از گزینه های مقرون به صرفه در این زمینه، استفاده از سیستم های تلفن مبتنی بر SIP یا سیپ فون است. یکی از مزایای سیپ فون ها این است که باعث کاهش چشمگیر هزینه های تماس برای شرکت شما میشوند. پیکربندی و راه اندازی سیپ فون برای کار با ارائه دهندگان خدمات بالقوه می تواند در ابتدا دشوار به نظر برسد. با این حال، هنگامی که بدانید چه اطلاعاتی را باید جمع آوری کنید، و آنها را کجا وارد کنید، در کمترین زمان ممکن میتوانید راه اندازی سیپ فون را به اتمام برسانید و تماس های خود را به آسانی انجام دهید.
نحوه راه اندازی سیپ فون
در اینجا قصد داریم نحوه راه اندازی سیپ فون را به صورت مرحله به مرحله بیان کنیم. بی شک سیپ فون شما پس از انجام مراحل کوتاه زیر راه اندازی خواهد شد.
مرحله 1: جمع آوری اطلاعات در مورد کاربر

شما باید برخی از اطلاعات اولیه را برای هر کاربر جمع آوری کنید، از جمله اعتبارنامه هایی مانند آدرس سیپ کاربر، رمز عبور سیپ و پروکسی خروجی. شما می توانید این اطلاعات را از ارائه دهنده voip میزبان خود دریافت کنید. بسیاری از پلتفرم‌ های ویپ یک پورتال مدیریتی در وب ارائه می‌کنند که می‌توانید برای راه‌اندازی و مدیریت سیستم سیپ فون خود وارد آن شوید. شما باید بتوانید این اعتبارنامه ها را در آن پورتال مدیریتی پیدا کنید. شرایط ممکن است در بین تمام دستگاه های SIP موجود در بازار کمی متفاوت باشد. به عنوان مثال، رمز عبور SIP ممکن است رمز عبور اعتبار نیز نامیده شود.
مرحله 2: از طریق مرورگر وب وارد گوشی شوید

هر تلفن sip یک آدرس IP خواهد داشت. تلفن را به LAN خود وصل کنید و برای دسترسی به تنظیمات گوشی در یک مرورگر وب به آن آدرس آیپی بروید. راهنمای کاربر تلفن خود را برای دستور العمل های خاص در مورد نحوه دسترسی به رابط وب و مکان یافتن آدرس IP تلفن بررسی کنید.
مرحله 3: اطلاعات کاربری سیپ (SIP) کاربر را در تنظیمات گوشی وارد کنید

اطلاعات را در قسمت تنظیمات رابط وب گوشی وارد کرده و ذخیره کنید. ممکن است از شما خواسته شود که گوشی را مجددا راه اندازی کنید تا تنظیمات اعمال شوند.
مرحله 4: تأیید کنید که تلفن شما رجیستر شده است

بررسی کنید تا مطمئن شوید تلفن شما با موفقیت پیکربندی شده است و راه اندازی سیپ فون انجام شده است. اگر ارائه‌دهنده خدمات شما یک پورتال مدیریت دارد، باید تأییدیه‌ ای را ببینید که تلفن ثبت شده، فعال یا آنلاین است.
همچنین لازم است که تنظیمات NAT را در سیپ فون غیرفعال کنید. بسیار مهم است که تمام تنظیمات NAT خاموش باشند. هر گونه تنظیمات STUN یا ICE را غیرفعال کنید. اگر گزینه ای برای استفاده از آدرس آیپی داخلی یا چیزی در این زمینه دارید، این کار را انجام دهید. ما نیاز داریم که تلفن آدرس آی پی داخلی خود را به OnSIP گزارش دهد و آدرس آی پی خارجی را از سربرگ های بسته واقعی دریافت می کنیم. 
مزایای سیپ فون
ویژگی های یک سیپ فون از نظر بصری، یک تلفن SIP معمولاً شبیه تلفن اداری معمول شما است. اما در واقع در زیر سطح، آنها عملکرد بهتر و بیشتری را برای مدیریت تماس ها ارائه می دهند. علاوه بر تکمیل تماس های تلفنی، تلفن های SIP می توانند تماس گیرندگان را در حالت انتظار قرار دهند و تماس گیرندگان را به داخلی های مختلف منتقل کنند. تلفن های SIP برای دستیابی به کیفیت تماس بالاتر نیز از تلفن های سنتی بهتر عمل می کنند.
به علاوه بدون توجه به اندازه شرکت شما، ارتقا به تلفن سیپ می تواند بسیار مقرون به صرفه باشد زیرا برای این تلفن ها تقریباً هیچ هزینه تعمیر و نگهداری یا پیکربندی اضافی یا راه اندازی سیپ فون مجدد وجود ندارد. همچنین شما میتوانید از رمزگذاری برای افزایش امنیت تماس استفاده کنید و به مدیریت تماس های خود بپردازید. لازم به ذکر است که یک سیپ فون شما را قادر میسازد تا همه کارمندان سازمان خود را به هم وصل کنید تا با یکدیگر تعامل و ارتباط داشته باشند حتی کارمندان از راه دور هم میتوانند از این مزیت بهره ببرند.
تفاوت‌ها ناشی از back-end است، به همین دلیل است که بسیاری از رهبران فناوری اطلاعات به سمت این فناوری کشیده می‌شوند. سیپ فون ها بدون سخت افزار یا سرور اضافی به یک سرویس تلفن voip متصل می شوند. از آنجایی که تلفن های SIP به فرآیند نصب خطوط تلفن سنتی نیاز ندارند، هزینه نگهداری آنها کمتر است. بنابراین منطقی است که چرا سازمان ها برای خدمات تلفنی خود به این فناوری روی می آورند. زیرا سیپ فون ها مملو از ویژگی‌های voip تجاری بدون هیچ دردسری میباشند.
ویژگی های برتر یک تلفن سیپ عبارت اند از:

انتقال تماس اولیه و پیشرفت
تماس کنفرانسی
تماس های تلفنی با کیفیت HD
پشت خط نگه داشتن تماس گیرندگان با موسیقی دلخواه
مراقب خودکار
ضبط تماس
ظاهر تماس مشترک
شناسه تماس گیرنده سفارشی
ادغام اپلیکیشن موبایل و دسکتاپ

 
 

ttttttttttttttttttttttt
نصب سیپ ترانک
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سیپ ترانک چیست و نصب سیپ ترانک چگونه انجام میگردد
مجموعهISG مفتخر است که با فروش تجهیزات و راه اندازی ویپ، خدمات گسترده ای را به مشتریان خود داده و علاوه بر آن با نصب سیپ ترانک به کاربران خود امکان استفاده از قابلیت های خاص و با استفاده از پروتکل SIP، امکان برقراری مکالمات و ارتباط را از مرکز سرویس دهنده سیپ ترانک به مرکز تلفن ویپ مجموعه برقرار میکند. لازم به ذکر است سیپ ترانک مخابرات یا ISP به سخت افزار کمتری نیاز دارد زیرا پیاده سازی آن بیشتر بر بستر شبکه و اینترنت بوده و اطلاعات از طریق پروتکل اینترنت یعنی IP ارسال می شوند.
برای ادامه بحث نصب سیپ ترانک، در ابتدا به معنی لغوی کلمه سیپ ترانک میپردازیم، کلمه سیپ مخفف Session Initiation Protocol بوده و به طور ساده یک پروتکل جهت برقراری مکالمه بر روی بستر شبکه میباشد که مهم ترین پروتکل برای انتقال صدا بر روی شبکه یا VoIP است که وظیفه برقراری یک مکالمه تلفنی و مدیریت آن را نیز بر عهده دارد. در نتیجه میتوان گفت، کاربران در صورتی که قصد دارند مکالمات تلفنی را با استفاده از شبکه IP، برقرار کنند به پروتکل و نصب سیپ ترانک نیاز دارند.
تعریف ارائه شده از ترانک هم بیش از اینکه یک موجودیت فیزیکی باشد، یک مفهموم میباشد و به عبارت بهتر میتوان گفت، ترانک به قابلیت ارتباط مکالمه بیشتر از یک تماس گفته میشود که این اصطلاح برای کسانی که با سانترال های سنتی سر و کار داشته اند نیز آشناست. حال که با مفاهیم سیپ و ترانک به صورت مجزا آشنا شدیم، می توانیم حدس بزنیم که SIP Trunk به چه معناست. سیپ ترانک به ارتباطی گفته می شود که از طریق بستر شبکه و با استفاده از پروتکل SIP، امکان برقراری مکالمات را فراهم می کند که ارتباط را از مرکز سرویس دهنده سیپ ترانک به مرکز سانترال مجموعه برقرار میکند.
نصب سیپ ترانک یا ISP به سخت افزار کمتری نیاز دارد زیرا پیاده سازی آن بیشتر بر بستر شبکه و اینترنت بوده و اطلاعات از طریق پروتکل اینترنت یعنی IP ارسال می شوند. خطوط سیپ ترانک به سه دسته SIP TRUNK ,TEL30 ,SIP PHONE تقسیم میگردد که در بالا به معنی اصطلاح سیپ ترانک اشاره نمودیم و در تکمیل توضیحات لازم به ذکر میباشد که این خطوط یک طرفه و دو طرفه که 4 یا 5 رقمی میباشند، با توجه به نیاز شرکت ها ارائه شده و از قابلیت DID و CID پشتیبانی میکنند.

قابلیت های نصب سیپ ترانک
امروزه بیشتر مجموعه ها به استفاده و نصب سیپ ترانک به جای خطوط قدیمی رو آورده و با توجه به قابلیت های بیشمار این خطوط هر روزه تعداد مشتریان و درخواست دهندگان بیشتر شده و در سراسر کشور افراد به استفاده از آن میپردازند. از قابلیت های نصب سیپ ترانک که در قالب SIP PHONE ارائه میگردند، میتوان به هزینه پایین آنها اشاره نمود که کاربران در صورت استفاده از این خطوط با پرداخت هزینه کمتر، قابلیت های بیشتری دریافت میکنند. خطوط سیپ ترانک مانند خطوط آنالوگ قدیمی بوده و شماره آن ثابت میباشد و تنها تفاوت آن این میباشد که خطوط سیپ ترانک، ارتباطات در بستر سیپ و از طریق فیبر نوری در اختیار مشترکین قرار میدهد.
سایر تفاوت های میان خطوط سیپ ترانک و خطوط قدیمی این میباشد که خط سیپ ترانک، قابلیت تنظیم تعداد کانال‌های قابل نیاز هر مجموعه را دارد و این تفاوت در مقایسه با خطوط قدیمی بسیار چشم گیر است به طوری که در خطوط قدیمی اگر کسی با یک شماره تماس می‌گرفت آن خط مشغول شده و تماس نفر دوم از دست میرفت ولی اکنون با خطوط سیپ ترانک میتوان 10، 20 و یا 30 کانال ارتباطی داشته و به همین تعداد خط آزاد در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
راحتی ثبت و خرید خطوط سیپ ترانک سومین تفاوت میان آنها میباشد، طوری که افراد در خرید خطوط قدیمی باید زمان بسیار زیادی را صرف کرده و در صورت عدم ایجاد مشکلات احتمالی، پس از گذشت مدت زمان زیادی خطوط را تحویل میگیرند که با مشکلات بسیار زیادی همراه بوده و گاهی اوقات زمان بسیار زیادی را نیز جهت خرید و تحویل خطوط از دست میدهند که گاها این مشکلات و قطعی خطوط دردسرهای بسیاری را در مجموعه ها و روال کار افراد در مجموعه های بزرگ و کوچک ایجاد میکرده.
این مشکلات در حالی است که با نصب سیپ ترانک، اصلا پیش نیامده و در صورت خرابی خطوط سیپ ترانک و یا ایجاد مشکلات احتمالی، کارشناسان در مدت زمان بسیار کوتاه زمان خود را صرف رفع مشکل مشتریان نموده و با حداقل هزینه و کمترین وقت اتلاف شده مشکل شما حل خواهد شد. یکی از موضوعات بسیار مهم و قابل توجه در زمینه استفاده از این خطوط، قابلیت جابجایی راحت و بدون دردسر میباشد که افراد در صورت جابجایی مجموعه خود در محدوده همان منطقه مخابراتی، میتوانند بدون هیچ مشکل و زمان هدر رفته ای، از همان خطوط استفاده نمایند.
راه اندازی و نصب سیپ ترانک
مجموعهISG با بیش از 13 سال تجربه و خدمات رسانی مستمر به مشتریان خود در جهت نصب سیپ ترانک، فعالیت کرده و به روش های حضوری و ریموت به نصب خطوط سیپ ترانک، اتصال آن به مودم و همچنین برنامه ریزی آن پرداخته و هم اکنون در رده شرکت های برتر در زمینه فروش تجهیزات ویپ، راه اندازی voip و همچنین نصب سیپ ترانک و به عبارت کلی پیشتاز در زمینه نصب و فروش تجهیزات مخابراتی و حفاظتی شناخته شده.
مجموعه ما با آمادگی کامل برای آموزش نحوه راه اندازی voip، چگونگی نصب ویپ و همچنین مشاوره جهت خرید بهترین راه اندازی سیستم voip و به عبارت کلی جهت پیشبرد خدمات voip مجموعه ها آماده خدمات رسانی میباشد و با اتکا به نیرو های مجرب فنی خود و با بیش از 3000 مشتری در سراسر ایران با هدف جلب اعتماد و رضایت کامل کارفرمایان و مشتریان به بهبود مستمر کیفیت و ارتقاء مهارت کارکنان مجموعه از طریق آموزش های لازم به فعالیت میپردازد.
شما کاربران گرامی میتوانید از طریق تماس با مجموعه ما و ارتباط با همکاران فنی، به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه راه اندازی سیپ ترانک و بررسی قابلیت های مورد نیاز و متناسب با نیازهای مجموعه خود و همچنین مشاوره جهت روش نصب و راه اندازی سیپ ترانک پرداخته و بهترین انتخاب را برای مجموعه خود داشته باشید.

ttttttttttttttttttttttt
راه اندازی سیپ ترانک
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
سخنی با شما عزیزان در خصوص راه اندازی سیپ ترانکمجموعهISG سالهاست با هدف رضایتمندی کامل مشتریان عزیز خود در راستای فروش سانترال ویپ و همچنین راه اندازی سیپ ترانک دست از کوشش برنداشته و با افتخار تمام در این زمینه به مشتریان خود بهترین خدمات را میدهد. در این مقاله ما سعی به معرفی خطوط جدید سیپ ترانک و نصب تلفن سانترال و راه اندازی سیپ ترانک آن خواهیم پرداخت، با ما همراه باشید.
یکی از کلمات تخصصی در زمینه راه اندازی ویپ که چند سال است زیاد به گوشمان خورده، استفاده از خطوط سیپ ترانک SIP TRUNK میباشد که تمامی کارشناسان و فعالین در زمینه آی تی با آن آشنایی داشته و بسیاری از مجموعه های بزرگ و کوچک از این خطوط در حال استفاده میباشند.
معنی سیپ ترانک
در ابتدا به معنی کلمه سیپ ترانک میپردازیم: کلمه سیپ مخفف Session Initiation Protocol میباشد و به طور ساده یک پروتکل جهت برقراری مکالمه بر روی بستر شبکه بوده که مهم ترین پروتکل برای انتقال صدا بر روی شبکه یا VoIP است و وظیفه برقراری یک مکالمه تلفنی و مدیریت آن را نیز بر عهده دارد. پس با این تعاریف می توان گفت، اگر قصد داریم مکالمات تلفنی را با استفاده از شبکه IP، برقرار کنیم به پروتکل SIP نیاز داریم.
حال به معنی کلمه ترانک خواهیم پرداخت، این کلمه بیش از اینکه یک موجودیت فیزیکی باشد، یک مفهموم میباشد. به عبارت بهتر میتوان گفت ترانک به قابلیت ارتباط مکالمه بیشتر از یک تماس گفته میشود، این اصطلاح برای کسانی که با سانترال های سنتی سر و کار داشته اند نیز آشناست. حال که با مفاهیم سیپ و ترانک به صورت مجزا آشنا شدیم، می توانیم حدس بزنیم که SIP Trunk به چه معناست.
سیپ ترانک به ارتباطی گفته می شود که از طریق بستر شبکه و با استفاده از پروتکل SIP، امکان برقراری مکالمات را فراهم می کند که ارتباط را از مرکز سرویس دهنده سیپ ترانک به مرکز سانترال مجموعه برقرار میکند. لازم به ذکر است سیپ ترانک مخابرات یا ISP به سخت افزار کمتری نیاز دارد زیرا پیاده سازی آن بیشتر بر بستر شبکه و اینترنت بوده و اطلاعات از طریق پروتکل اینترنت یعنی IP ارسال می شوند.
انواع خطوط سیپ ترانک
خطوط سیپ ترانک به سه دسته SIP TRUNK ,TEL30 ,SIP PHONE تقسیم میگردد: در بالا به معنی اصطلاح سیپ ترانک اشاره نمودیم و در تکمیل توضیحات لازم به ذکر میباشد که این خطوط یک طرفه و دو طرفه که 4 یا 5 رقمی میباشند، با توجه به نیاز شرکت ها ارائه میشود و این خطوط سیپ ترانک از قابلیت DID و CID پشتیبانی کرده و میتوان شماره داخلی های مرکز تلفن و یا دیگر شماره های دلخواه را در ادامه شماره های ثابت وارد نمود که برای طرف مقابل نیز قابل مشاهده باشد.
این خطوط قابلیت تنظیم تعداد کانال‌های قابل نیاز هر مجموعه را دارد و این تفاوت در مقایسه با خطوط قدیمی بسیار چشم گیر است به طوری که در خطوط قدیمی اگر کسی با یک شماره تماس می‌گرفت آن خط مشغول شده و تماس نفر دوم از دست می‌رفت. ولی اکنون با خطوط سیپ ترانک میتوان 10، 20 و یا 30 کانال ارتباطی داشته و به همین تعداد خط آزاد در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
در رابطه با خطوط سیپ که در قالب SIP PHONE ارائه میگردند میتوان گفت، این خطوط مانند خطوط آنالوگ قدیمی بوده و شماره آن ثابت میباشد و تنها تفاوت خط SIP این است که ارتباطات آن در بستر سیپ و از طریق فیبر نوری در اختیار مشترکین قرار می گیرد.
خطوط سیپ Tel 30 از پروتکل سیپ برای برقراری ارتباط استفاده و قابلیت راه اندازی و استفاده از ۳۰ کانال همزمان خط شهری را دارا میباشند و با یک شماره ثابت ۸ رقمی در اختیار مشترکین قرار می گیرد. تفاوت این خطوط با سیپ فون های سرویس ftth این است که دارای یک سرشماره با ۳۰ تماس همزمان میباشد و به صورت دو طرفه ارائه میگردند و قابلیت هایی مانند DID و CID یعنی اختصاص شماره داخلی و نمایش شماره تلفن داخلی در تماس با مشتریان را ندارند.
قابلیت های بینظیر سیپ ترانک
امروزه بیشتر مجموعه ها به استفاده از خطوط سیپ ترانک و نسل جدید به جای خطوط قدیمی رو آورده و با توجه به قابلیت های بیشمار این خطوط هر روزه تعداد مشتریان و درخواست دهندگان بیشتر شده و در سراسر کشور افراد به استفاده از آن میپردازند. یکی از قابلیت هایی که خطوط سیپ ترانک را از خطوط قدیمی متمایز کرده.
راحتی ثبت و خرید خط از مراکز میباشد طوری که افراد در خرید خطوط قدیمی باید زمان بسیار زیادی را صرف کرده و در صورت عدم ایجاد مشکلات احتمالی، پس از گذشت مدت زمان زیادی خطوط را تحویل میگیرند. همانطور که شما عزیزان در خاطرتان هست، در گذشته خرید خطوط قدیمی با مشکلات بسیار زیادی همراه بوده و گاهی اوقات زمان بسیار زیادی را جهت خرید و تحویل خطوط از دست داده و گاها این مشکلات و قطعی خطوط دردسرهای بسیاری را در مجموعه ها و روال کار افراد در مجموعه های بزرگ و کوچک ایجاد میکرده.
در حالی که این مشکلات در خطوط جدید سیپ ترانک اصلا پیش نیامده و در صورت خرابی خطوط و یا ایجاد مشکلات احتمالی، کارشناسان در مدت زمان بسیار کوتاه زمان خود را صرف رفع مشکل مشتریان نموده و با حداقل هزینه و کمترین وقت اتلاف شده مشکل شما حل خواهد شد. یکی از موضوعات بسیار مهم و قابل توجه در زمینه استفاده از این خطوط، قابلیت جابجایی راحت و بدون دردسر میباشد که افراد در صورت جابجایی مجموعه خود در محدوده همان منطقه مخابراتی، میتوانند بدون هیچ مشکل و زمان هدر رفته ای، از همان خطوط استفاده نمایند. قابلیت برقراری ارتباط با افراد در راه های دور و تماس های بین المللی با هزینه کمتر میباشد.
مجموعه هایی که از خطوط قدیمی استفاده میکنند جهت تماس با افراد خارج از کشور و برقراری ارتباطات بین المللی مجبور به پرداخت هزینه های بسیار بالا در تماس های کوتاه میباشند در حالی که با استفاده از خطوط سیپ ترانک که در بستر اینترنت میباشند تماس های طولانی بین المللی با هزینه کمتر و سرعت بیشتر ایجاد میگردند.
مراکز ارائه دهنده خطوط سیپ ترانک
خطوط سیپ ترانک در ایران توسط شرکت های مخابراتی مانند مخابرات که خطوط تلفنی را ارائه میدهند فعال میباشند و دارای قابلیت های پیشرفته بسیار زیاد و هزینه کمتر به نسبت خطوط معمولی میباشد. این خطوط مناسب برای مجموعه هایی که جهت راحتی حال مشتریان نیاز به خط 5 رقمی دارند تا مشتریان به راحتی تماس گرفته و شماره در خاطرشان بماند مناسب است.
این خطوط از طریق برخی از شرکت های خصوصی مانند آسیاتک، شاتل و … ارائه میگردد و هر کدام از شرکت های خصوصی نیز سیپ ترانک را با سرشماره های خاصی به مشتریان می دهند.
مخابرات خطوط سیپ را به صورت زوج سیم یا فیبر نوری که به دو صورت FTTH و فیبر نوری است در اختیار مشتری قرار می دهد در حالی که شرکت های خصوصی این خطوط را به صورت رادیویی، زوج سیم(سرویس Adsl) و یا از طریق مودم های سیم کارتی TD-LTE ارائه میدهد تا مشتریان بتوانند با توجه به نیاز خود از آن ها استفاده نمایند و کارهای لازم را برای راه اندازی سیپ ترانک انجام دهند.
مدارک مورد نیاز جهت خرید خطوط سیپ ترانک
سازمان ها برای ثبت نام و خرید خطوط سیپ ترانک برای مجموعه ی خود باید به همراه گواهی ثبت مالیاتی، شناسنامه، کارت ملی، کارت ملی افراد صاحب حق و امضاء مجموعه، روزنامه رسمی و آگهی تاسیس مجموعه فرم درخواست خرید خط و تعهد نامه از مجموعه به همراه مهر و سربرگ رسمی مجموعه به شرکت مخابراتی مورد نظر خود مراجعه نموده و پس از تکمیل قرارداد و اطلاعات خرید خطوط سیپ ترانک به مدت 15 الی 20 روز فرایند آماده سازی و ارائه خطوط انجام شده و به مشتریان جهت نصب و راه اندازی سیپ ترانک تحویل میگردد.
سخن پایانی
مجموعهISG در جهت نصب و راه اندازی سیپ ترانک سالهاست به مشتریان خود خدمت رسانی کرده و به روش های حضوری و غیر حضوری (به صورت ریموت) به نصب این خطوط، اتصال آن به مودم و همچنین برنامه ریزی آن میپردازد.
شما عزیزان میتوانید از طریق تماس با همکاران فنی ما به کسب اطلاعات بیشتر در زمینه خطوط سیپ ترانک، قابلیت های متناسب با نیازهای مجموعه خود، روش نصب و راه اندازی سیپ ترانک … مشاوره گرفته و بهترین انتخاب را داشته باشید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سبد خرید