در این مقاله به بررسی انواع کارت های سانترال سری TDA و TDE و کاربرد آنها می پردازیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
انواع کارت های سانترال سری TDA داخلی:۱- DLC کارت دیجیتال :۲- DHLC کارت هایبرید:۳- SLC کارت آنالوگ:۴- IP EXT :۵- CSI/F کارت دکت:انواع کارت های سانترال سری TDA خطوط شهری:انواع کارت های آپشنال:دیگر کارت ها:
انواع کارت های سانترال سری TDA داخلی:
۱- DLC کارت دیجیتال :
با این کارت می توانید با هر زوج سیم دو داخلی را راه اندازی کنید.
مثال: تلفن های ۷۶۶۵
کارت DLC16 شانزده پورت دیجیتال را راه اندازی می کند و همچنین شانزده پورت نیز در قالب DXDP ، که در مجموع ۳۲ پورت داخلی را برای شما فراهم می کند.
کارت DLC8 هشت پورت دیجیتال و هشت پورت دیگر با قابلیت DXDP را در اختیار شما قرار می دهد که در مجموع ۱۶ داخلی دیجیتال راه اندازی می شود.
هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
۲- DHLC کارت هایبرید:
در این نوع کارت از دسته کارت های سانترال سری TDA نیز، هر دو زوج سیم یک داخلی را راه اندازی می کنند.
مثل تلفن های ۷۷۳۰ و ۷۷۳۵
این کارت بر روی دستگاه TDA100D قابل نصب نیست اما می توانید بر روی دستگاه TDA200 نصب کنید.
کارت DHLC8 یا هشت خط تلفن هایبرید را راه اندازی می کند یا شانزده تلفن دیجیتال و هشت تلفن آنالوگ را می تواند راه بیندازد.
۳- SLC کارت آنالوگ:
این کارت آنالوگ از کارت های سانترال سری TDA با یک زوج سیم تلفن های آنالوگ را راه اندازی می کند.
این کارت انواع مختلفی اعم از کارت MCSLC24 دارد که این نوع کارت می تواند ۲۴ داخلی و همچنین MCSLC16 می تواند ۱۶ داخلی را راه اندازی کند.
هرکارتی که SLC داشت مخصوص راه اندازی آنالوگ است که البته این کارت ها تفاوت هایی نیز با همدیگر دارند.
آموزش صفر تاصد سانترال پاناسونیک TDA در قالب پکیج آموزش جامع TDAشامل بیش از ۱۸ ساعت ویدیوی آموزشی به همراه پشتیبانی ویژه و آپدیت رایگان
۴- IP EXT :
کارت هایی هستند که برای راه اندازی داخلی های تحت شبکه سری NT در داخل یا خارج از مجموعه مورد استفاده قرار می گیرند.
۵- CSI/F کارت دکت:
این کارت به آنتن و تلفن های دکت نیاز دارد.
انواع کارت های سانترال سری TDA خطوط شهری:
کارت LCOT برای راه اندازی خطوط شهری آنالوگکارت PRI برای ارتباط گیری با مراکز دیگرکارت BRI در ایران استفاده نمی شودکارت T1 در ایران استفاده نمی شودکارت E1 در ایران استفاده نمی شودکارت E&M در ایران استفاده نمی شودکارت DID در ایران استفاده نمی شود
انواع کارت های آپشنال:
کارت OPB می تواند قابلیت های مختلف را اعم از راه اندازی تلفن گویا و پخش پیغام برای تماس گیرنده را انجام دهد. برای مشاهده ی انواع کارت های قابل نصب می توانید به قسمت Card Property نرم افزار مراجعه کنید.
دیگر کارت ها:
IP GW برای ارتباط دستگاه TDA با سانترال های دیگر در بستر مورد استفاده قرار می گیرد.
این کارت انواع مختلفی مثل IP_GW16 دارد که می تواند ۱۶ تماس همزمان، بین دو مرکز تلفن را برقرار کند.
ttttttttttttttttttttttt
تفاوت سانترال های سری TDA در چیست؟
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
تفاوت سانترال های سری tda
سانترال TDA شامل چندین مدل سانترال است که هر کدام قابلیت های مختلفی دارند. در شبکه های سانترال، ابزار مختلفی وجود دارد که برای بهبود ارتباطات از آن ها استفاده می شود. سانترال یا مرکز تلفن بخش اصلی در شبکه های سانترال است. برند پاناسونیک یکی از بهترین برندهایی است که در زمینه تولید انواع لوازم شبکه فعالیت می کند و بهترین محصولات را به بازار ارائه داده است. سانترال های پاناسونیک در دو سری TDA , TDE عرضه می شوند. سری TDA جزو مدل های قدیمی تر است و عملکرد آن مطابق با ارتباطات تلفنی سنتی ساماندهی شده است؛ با این وجود، می توان به کمک ماژول های مختلف، آن ها را به شبکه های تحت پروتکل اینترنت یا IP متصل کرد. در ادامه تفاوت سانترال های سری TDA و مدل های مختلف این سری را بررسی می کنیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
تفاوت سانترال های سری tdaمزایای استفاده از سانترال های سری TDAسانترال ویپ چیست و چگونه عمل می کند؟انواع سانترال های سری TDA و تفاوت آن هاظرفیت حداکثر خط شهری در سانترال های سری TDAتفاوت سانترال های سری TDA در ترمینال های قابل اتصالکدام سانترال برای شما مناسب تر است؟
کتاب جامع کارشناس مرکز تلفن TDA و TDE
آموزش سانترال TDA و TDE / دوره مقدماتی
آموزش سانترال پاناسونیک TDA / جامع ترین پکیج آموزش سانترال TDA
مزایای استفاده از سانترال های سری TDA
این سانترال ها دارای مزایای زیادی هستند. اگر یک شبکه ساده و معمولی دارید، به راحتی می توانید این سانترال را در آن به کار گیرید و از آن بهره ببرید. شبکه بی سیم را به کمک این سانترال می توان یکپارچه سازی کرد و ارتباطاتی راحت تر داشت. بر روی سانترال های پاناسونیک، قابلیت تلفن گویا و مرکز تلفن قرار گرفته است. بدین صورت نیازی به منشی تلفنی نیست و هزینه های جاری یک کسب و کار به راحتی کاهش می یابد. قابلیت انتقال خودکار مسیر و انتخاب کوتاهترین مسیر نیز جزو ویژگی های سانترال های TDA است. این سیستم ها با معماری ماژولاری که دارند، برای مهاجرت آسان به سمت ویپ طراحی شده اند. بدین صورت امکان انتقال داده و صوت را در شبکه های مشابه ایجاد می کنند. در ادامه تفاوت سانترال های سری TDA را ذکر می کنیم تا بیشتر با مدل های مختلف این سری از سانترال های پاناسونیک آشنا شوید.سانترال ویپ چیست و چگونه عمل می کند؟
انواع سانترال های سری TDA و تفاوت آن ها
سانترال های پاناسونیک در این سری شامل ۴ مدل هستند که شامل TDA100، TDA100D، TDA200 و TDA600 هستند. نحوه عملکرد این مدل از سانترال های پاناسونیک معمولا شبیه هم است. با این وجود در بخش های جزئی که شامل پورت های اتصالی و ظرفیت سانترال ها است، با همدیگر تفاوت هایی دارند. از این رو هر کدام از این مدل ها برای یک محیط یا کسب و کاری خاص مناسب است. برای این که متوجه تفاوت هر کدام از این مدل ها شوید و تفاوت سانترال های سری TDA را بهتر بدانید، در زمینه های مختلف آن ها را با هم مقایسه می کنیم.
سانترال پاناسونیک TDA100D / سانترال KX-TDA100D
سانترال پاناسونیک TDA600 / سانترال KX-TDA600
سانترال پاناسونیک TDA200 / سانترال KX-TDA200
سانترال پاناسونیک TDA100 / سانترال KX-TDA100
ظرفیت حداکثر خط شهری در سانترال های سری TDA
هر کدام از این سانترال ها دارای ظرفیت متفاوتی هستند. خطوط شهری که می توان به آن ها متصل کرد شامل موارد زیر هستند.
سانترال مدل TDA100 دارای ظرفیت ۱۲۴ خط شهریسانترال مدل TDA100D دارای ظرفیت ۱۲۶ ترانکسانترال مدل TDA200 دارای ۱۲۸ ترانک ظرفیتسانترال TDA600 دارای ظرفیت ترانک بین ۱۶۰ تا ۶۴۰
همانطور که می بینید، تفاوت سانترال های سری TDA در ظرفیت خطوط شهری آن ها کاملاً مشاهده می شود. دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
تفاوت سانترال های سری TDA در ترمینال های قابل اتصال
این سری از سانترال های پاناسونیک در ترمینال هایی مانند تلفن تک خط، دیجیتال، تلفن سانترال آی پی، کنسول های مختلف و … نیز با همدیگر متفاوت هستند. هر کدام از این مدل ها می توانند تعداد خاصی از این ترمینال ها را در اختیار داشته باشند. به عنوان مثال ظرفیت تلفن سانترال IP در مدل TDA100 با کارت ۹۶ و بدون کارت MEC، ۶۴ است. در مدل TDA100D تعداد تلفن IP دارای ظرفیت ۱۱۲ است. همچنین مدل TDA200 و TDA600 به ترتیب ۱۲۸ و ۱۶۰ تا ۶۴۰ است.
لازم به ذکر است که تلفن های مدل TDA600 در ۴ مدل پایه، ۲ شلف، ۳ شلف و ۴ شلف طراحی شده است. بدین صورت ظرفیت های هر کدام از این سانترال ها هم با همدیگر متفاوت است.
ترمینال های دیگری مانند سنسور اکسترنال، رله اکسترنال، کنسول، تلفن سانترال دیجیتال، صندوق صوتی و … قابل اتصال به سانترال های سری TDA است. تفاوت سانترال های سری TDA در ظرفیت هر کدام از این ورودی ها با هم تفاوت هایی دارند. معمولاً ظرفیت مدل های جدیدتر بیشتر است و برای کسب و کارهای بزرگتر مورد استفاده قرار می گیرند. هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
کدام سانترال برای شما مناسب تر است؟
دلیل اصلی که مهم است تا تفاوت سانترال های سری TDA را بشناسید، برای انتخاب آن ها و استفاده در کسب و کارتان است. از این رو بهتر است که این تفاوت ها را بدانید تا بتوانید انتخاب بهتری داشته باشید. همیشه کمبود ظرفیت نیست که برای انتخاب باید به آن توجه شود، بلکه در مدل هایی که ظرفیت بالاتری دارند، معمولاً قیمت بالاتری هم دارند. از این رو با یک انتخاب درست می توانید یک سانترال مناسب با ظرفیت استاندارد و هزینه مناسب را برای کسب و کارتان انتخاب کنید. بدین صورت هم از ظرفیت مورد نیازتان بهره مند می شوید، هم هزینه ای مازاد برای ظرفیت های اضافی پرداخت نمی کنید.
برای خرید سانترال پاناسونیک می توانید از مراکز معتبری که در این زمینه فعالیت می کنند، کمک بگیرید. در مراکز معتبر مشاوره های لازم برای خرید بهترین سانترال پاناسونیک که کاملاً با نیاز و هزینه های شما همخوانی داشته باشد، به شما ارائه می شود. به علاوه یک سانترال اصل و باکیفیت را دریافت می کنید.برای کسب اطلاعات در زمینه سانترال و ویپ با ما همراه باشید…
ویدیو های آموزشی رایگان
ttttttttttttttttttttttt
تلفن های سری ۳۰۰ پاناسونیک و بررسی تفاوت های آنها
nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
تلفن های سری ۳۰۰ پاناسونیک و بررسی تفاوت های آنها
تلفن های سانترال پاناسونیک سری DT- 300 جزو تلفن های تجاری محسوب می شوند که دارای امکانات و قابلیت های بسیاری برای بهتر کردن امکانات یک شبکه محلی هستند. این سری از تلفن های پاناسونیک، جزو گوشی های دیجیتال محسوب میشوند و نسخههای متعددی از آنها وارد بازار شده است. این گوشی ها از نظر قابلیت و ظاهر شباهت های بسیاری با هم دارند و نرمافزار آنها بسیار به هم شبیه است؛ ولی در نسخه های جدیدتر، قابلیت ها پیشرفت کرده و توسعه داده شده است. در این مقاله به بررسی تلفن های سری ۳۰۰ پاناسونیک می پردازیم و آنها را با همدیگر و مقایسه میکنیم تا بدانید برای هر کسب و کاری کدام گوشی از این سری را خریداری کنید.
آنچه در این مقاله می خوانید:
تلفن های سری ۳۰۰ پاناسونیک و بررسی تفاوت های آنهاتلفن های سانترال سری ۳۰۰ پاناسونیک چه مدل هایی دارند؟ویژگی های تلفن های سری ۳۰۰ پاناسونیکتفاوت های تلفن هاس سانترال سری ۳۰۰۱. مشخصات ظاهری و صفحه نمایشگر و تفاوت بین تلفن های سانترال سری ۳۰۰ پاناسونیک۲. کلیدهای قابل دسترسی سریع۳. نور پس زمینه صفحه نمایشنتیجه گیری و جمع بندی
تلفن های سانترال سری ۳۰۰ پاناسونیک چه مدل هایی دارند؟
در این سری از گوشی های دیجیتال پاناسونیک، ۴ مدل عرضه شده است که شامل تلفن سانترال پاناسونیک DT343، تلفن سانترال پاناسونیک DT346، تلفن سانترال پاناسونیک DT333 و تلفن سانترال پاناسونیک DT321 است. این گوشی ها از نظر طراحی ظاهری و امکانات بسیار به هم شبیه هستند. البته تفاوت هایی هم بین این گوشی ها وجود دارد که به بررسی آن ها می پردازیم.ویژگی های تلفن های سری ۳۰۰ پاناسونیک
تلفن های سری ۳۰۰ پاناسونیک دارای قابلیت های مختلفی هستند. این گوشی ها کیفیت صدای HD دارند و می توان به کمک هدست و اسپیکر نیز یک مکالمه با کیفیت بالا داشت. امکان ایجاد خطوط داخلی متنوعی را با این گوشی می توان اجرا کرد و با توجه به مدل گوشی خطوط داخلی به تعداد مختلف از آن ها منشعب می شود. از این رو برای کاربردهای مدیریتی، منشی شرکت و کارمندان یک گزینه ایده آل است.
تلفن سانترال DT346 پاناسونیک / تلفن KX-DT346
تلفن سانترال DT343 پاناسونیک/ تلفن KX-DT343
تلفن سانترال DT333 پاناسونیک / تلفن KX-DT333
از دیگر قابلیت های گوشی های تلفن سانترال پاناسونیک سری DT300 داشتن کلیدهای ناوبری است که به کمک آن ها می توان دسترسی سریعی به تنظیمات مختلف گوشی داشت.
قابلیت دسترسی سریع به شماره هایی که جزو مخاطبان پرتکرار هستند از دیگر مشخصات این سری از گوشی های پاناسونیک است. البته بهتر است که بدانید در هر مدل نیز تعداد این کلیدها ممکن است تغییر کند.
طراحی ظاهری و بدنه گوشی کاملا ارگونومیک بوده و از پلاستیک فشرده تشکیل شده است. از این رو، بدون احساس خستگی می توان مدت زمانی طولانی از این گوشی ها استفاده کرد. به علاوه ضد ضربه و ضد خش هستند و به مرور زمان زیبایی ظاهری خود را از دست نمی دهند.
صفحه نمایشگر و پایه نگهدارنده گوشی در زوایای مختلف قابل تنظیم هستند و می توان بر اساس نیاز کاربر، آن ها را به گونه ای تنظیم کرد که دید بهتر و دسترسی راحت تری به امکانات آن داشته باشید.
اسپیکر دیجیتال روی تمام گوشی های این سری قرار دارد و می توان به صورت بی سیم نیز به هدست متصل شد. دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
تفاوت های تلفن هاس سانترال سری ۳۰۰
علی رغم وجود شباهت های بسیاری که بین گوشی های مختلف این سری وجود دارد، تفاوت هایی هم بین آن ها هست که باعث شده تا هر کدام برای محیط یا کسب و کار خاصی مناسب باشند. برخی از این تفاوت های مهم را مورد بررسی قرار می دهیم.
۱. مشخصات ظاهری و صفحه نمایشگر و تفاوت بین تلفن های سانترال سری ۳۰۰ پاناسونیک
یکی از مشخص ترین تفاوت هایی که بین این گوشی ها دیده می شود، تفاوت در طراحی ظاهری آنهاست. این تفاوت بیشتر به تعداد کلیدهای دسترسی سریع، کلیدهای برنامه ریزی و صفحه نمایشگر برمی گردد. در گوشی تلفن سانترال پاناسونیک DT321 صفحه نمایشگر یک خطی و چسبیده به بدنه، در تلفن سانترال پاناسونیک DT333 و DT343 صفحه نمایشگر ۳ خطی و تلفن سانترال پاناسونیک DT346 از صفحه نمایشگر ۶ خطی زاویه دار برخوردار است. این مشخصه نشان می دهد که عدد انتهایی هر مدل نشان دهنده تعداد خطوط صفحه نمایشگر است.
۲. کلیدهای قابل دسترسی سریع
کلیدهای قابل برنامه ریزی برای دسترسی سریع در این گوشی ها ۲۴ کلید است. البته در مدل ۳۲۱ تعداد آن ها ۸ کلید است. این کلیدها را می توان با توجه به مخاطبان پرتکرار برنامه ریزی کرد و نام آن ها را هم کنار هر کلید نوشت. بدین صورت با زدن یک دکمه به راحتی به شماره این افراد دسترسی دارید و می توان با آن ها تماس سریع گرفت.
۳. نور پس زمینه صفحه نمایش
در تلفن سانترال پاناسونیک DT343 و DT346 نور پس زمینه وجود دارد و دید بهتری به کاربر داده می شود. اما در دو مدل دیگر از تلفن های سانترال سری ۳۰۰، این قابلیت وجود ندارد. هرسوالی که داری در انجمن مطرح کن
نتیجه گیری و جمع بندی
گوشی های مختلفی در سری ۳۰۰ پاناسونیک به بازار عرضه شده اند که با وجود شباهت های بسیاری که با هم دارند، در مواردی جزئی با همدیگر متفاوت هستند. در این سری از تلفن های پاناسونیک، مدل های DT321، DT333، DT343 و DT346 هستند که هر کدام نسبت به مدل ماقبل خود پیشرفته تر است و می تواند برای سازمان ها و شرکت های بزرگ تر مورد استفاده قرار گیرد.