در مطلب راه اندازی تلفن گویا یا منشی تلفنی بر روی سانترال های کم ظرفیت ۸۲۴ به این نکته اشاره شد که می توانیم پیغام های چند مرحله ای یا همان تلفن گویا چند مرحله ای را نیز روی این دستگاه ها راه اندازی نماییم که در این مطلب قصد داریم به صورت کامل به بررسی این موضوع بپردازیم.
آنچه در این مقاله می خوانید:
دیزا یا تلفن گویا چند مرحله ای در سانترال های ۸۲۴ پاناسونیکاجرای تلفن گویا چند مرحله ای از طریق نرم افزار برنامه ریزی سانترال ۸۲۴جلوگیری از اتصال به یک داخلی از طریق پیغام دیزا
علاوه بر این شما می توانید از طریق تلفن ۷۷۳۰ و کد دهی با آن، تلفن گویا یا همان دیزا را روی دستگاه خود راه اندازی نمایید.
در این مطلب سعی شده است تا ضمن استفاده از تصاویر یک سناریو عملی، این مسئله نیز بیان شود که تلفن گویا چند مرحله ای در نحوه ضبط و اجرا با دیزا یک مرحله ای تفاوت هایی دارد.
دیزا یا تلفن گویا چند مرحله ای در سانترال های ۸۲۴ پاناسونیک
در دیزای یک مرحله ای فقط در مرحله ی اول یک پیغام مشخص برای مشتریان پخش می شود که مسیر کلید های مختلف را تعیین نموده است و مشتری می تواند با فشار دادن هر کلید به یکی از قسمت های سازمان یا شرکت وصل شود.
اما اگر مشتری بعد از فشار دادن یک کلید دوباره یک پیغام جدید دیزا را بشنود این کار دیزای چند مرحله ای نام دارد.
در واقع ما با مشخص نمودن دیزا برای عملکرد یک عدد تعیین می کنیم که مشتری پس از فشار دادن آن عدد، دوباره یک پیغام جدید را بشنود تا بهتر و سریع تر به مقصد مورد نظر خود هدایت شود.
این قابلیت برای کسب و کار های متوسط و بزرگ تر که قسمت ها و بخش های مختلف زیرمجموعه ای دارند می تواند بسیار کاربردی باشد.
اگر در پیغام اول یک کلید به عنوان هدف مشتری برای وصل شدن به یک قسمت تعیین شود و مشتری با وارد کردن آن شماره یک پیغام دیگر را بشنود، این مورد همان پیغام دیزا دو مرحله ای است.
حال اگر بر روی یکی از کلید های اختصاص داده شده به پیغام دوم نیز، یک پیغام جدید قرار داده شود از پیغام دیزا سه مرحله ای استفاده شده است.
نکته ی مهمی که در اینجا باید به آن اشاره نماییم این است که ضبط پیغام دیزا دو مرحله ای یا پلی بک آن با ضبط پیغام یک مرحله ای کاملاً متفاوت می باشد و برای آن باید از کد های خاصی که در هر مرحله و با توجه هر کلید تعیین می شود استفاده نمود.
مهم ترین مزیت استفاده از دیزا یا تلفن گویا چند مرحله ای را می توان سرعت بخشیدن به اهداف مشتریان از تماس برقرار شده و عدم اتلاف وقت آن ها دانست که می تواند مزیت های بزرگتری را برای توسعه ی کسب و کار سازمان ها و شرکت ها به همراه داشته باشد.
*در سانترال های ۸۲۴ فقط می توان دیزای سه مرحله ای را انتخاب نمود در حالی که در سانترال های پرظرفیت و تحت شبکه پاناسونیک این ظرفیت بیشتر می باشد تا شرکت های بزرگ بتوانند به راحتی تماس های مشتریان را به بخش های مختلف هدایت نمایند.
اجرای تلفن گویا چند مرحله ای از طریق نرم افزار برنامه ریزی سانترال ۸۲۴
برای درک بهتر تلفن گویا چند مرحله ای بهتر است به سناریو زیر که در آن چند پیغام برای عملکرد کلید های مختلف در نظر گرفته شده است توجه نمایید.
در این سناریو مشتری بدون وصل شدن به قسمت یا داخلی خاصی، می تواند بعد از شنیدن سه پیغام مختلف و با انتخاب کلید های مناسب به داخلی مورد نظر خود وصل شود.
پیغام اول:
با سلام و تشکر از تماس شما با شرکت X
لطفا برای تماس با پشتیبانی عدد ۱ فروش عدد ۲ و خدمات عدد ۳ را وارد نمایید.
پیغام دوم:
برای ارتباط با پشتیبانی سخت افزار عدد ۱ و پشتیبانی نرم افزار عدد ۲ را وارد نمایید.
پیغام سوم:
جهت ارتباط با پشتیبانی سخت افزار محصولات سامسونگ عدد ۱ و پشتیبانی سخت افزار محصولات پاناسونیک عدد ۲ را وارد نمایید.
جهت ارتباط با پشتیبانی نرم افزار محصولات سامسونگ عدد ۳ و پشتیبانی سخت افزار محصولات پاناسونیک عدد ۴ را وارد نمایید.
ضبط پیغام اول و دوم:
در این حالت و برای راه اندازی تلفن گویا چند مرحله ای ابتدا پیغام اول را مانند دستوراتی که در مقاله راه اندازی تلفن گویا تک مرحله ای بیان شد، ضبط و روی خط شهری تنظیم می کنیم.
بعد از این کار باید به سراغ عددی که در پیغام اول برای پخش پیغام های بعدی در نظر گرفته شده است برویم.
به طور مثال در اینجا برای راه اندازی تلفن گویا چند مرحله ای باید برای عدد ۱ یعنی پشتیبانی پیغام های جدید را وارد نمود.
برای تعیین مسیر این نوع از پیغام های دیزا چند مرحله ای باید در قسمت ۱-۷ نرم افزار بر روی هر عدد کلیک نموده و سپس پیغام مورد نظر را برای آن تعیین نماییم.
با کلیک کردن روی عدد ۱ در این قسمت که مربوط به قسمت پشتیبانی می باشد می توانیم مسیر بعدی آن را که پیغام دیزا می باشد مشخص نماییم.
در این پنچره که ظاهر می شود باید بر روی ۲-level AA کیلک کنیم تا این حالت یعنی پیغام دیزای دو مرحله ای فعال شود.
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید، کدهای ضبط و پلی بک پیغام دوم از طریق تلفن ۷۷۳۰ قرار داده شده اند که کاملاً متفاوت با ضبط پیغام مرحله ی اول می باشد.
برای اینکه بتوانید دیزا مرحله ی دو را در این پیغام ضبط نمایید باید حتما این گزینه را انتخاب نموده و سپس روی OK و Apply کلیک کنید.
اکنون می توان با کد هایی که در تصویر مشخص شده است پیغام مرحله ی دوم را ذخیره نمود.
همچنین می توان مشاهده نمود که عدد ۱ به صورت یک نوار در آمده و دوباره می توان برای آن عملکرد اعداد ۰ تا ۹ را مشخص نمود تا مشتری با فشار دادن هر کدام از این اعداد به پیغام جدید یا یک داخلی وصل شود.
ضبط پیغام مرحله سوم:
اگر قصد استفاده از یک پیغام دیزای دیگر برای راه اندازی دیزای سه مرحله ای بر روی هر کدام از این اعداد را داشته باشیم باید همین روند را برای آن تعیین مسیر آن عدد تکرار نماییم.
به عبارتی مشتری بعد از شنیدن پیغام دو برای وصل شدن به بخش سخت افزار یا نرم افزار پشتیبانی، زمانی که عدد ۱ را انتخاب نمود دوباره یک پیغام مبنی بر بخش های مختلف این قسمت نیز دریافت می کند تا به هدف خود به صورت دقیق تر برسد.
بعد از انتخاب ۳-level AA و ذخیره ی آن می توان پیغام را با کد های مربوط به آن روی دستگاه از طریق تلفن ۷۷۳۰ ذخیره نمود.
بعد از ضبط پیغام دیزای مرحله ی سوم می توان داخلی هایی که برای هر عدد در این مرحله قرار داده شده اند را مشخص نمود تا مشتری با شنیدن پیغام مرحله ی سوم و انتخاب هر عدد به این داخلی ها وصل شود.
تصویر نهایی این سناریو برای دیزای سه مرحله ای به صورت زیر می باشد.
برنامه ریزی تلفن گویا چند مرحله ای با تلفن ۷۷۳۰ به دلیل کد های بسیار زیادی که باید مورد استفاده قرار بگیرد ممکن است برای برخی از کاربران مشکل باشد و به همین دلیل توصیه می شود تا از طریق نرم افزار این کار به روشی که گفته شد در سریع ترین زمان ممکن انجام شود.
دوره آموزش سانترال پاناسونیک و ایزابل (سیپ سرور)
جلوگیری از اتصال به یک داخلی از طریق پیغام دیزا
همانطور که در دیزا یک مرحله ای نیز بیان شد، هر مشتری در هنگام شنیدن پیغام های دیزا می تواند با وارد نمودن شماره داخلی ها به صورت مستقیم با آن داخلی تماس بگیرد.
بعد از راه اندازی تلفن گویا چند مرحله ای، یکی از قابلیت های مهم سانترال ها برای عدم دسترسی مشتریانی که از طریق دیزا با خطوط شهری تماس می گیرند با داخلی های مختلف را مورد بررسی قرار می دهیم.
در تنظیمات قسمت ۳-۷ نرم افزار می توان برای هر داخلی مشخص نمود که از طریق دیزا هیچ مشتری نتواند با آن تماس بگیرد.
معمولاً مشتریان از طریق وارد نمودن شماره ی داخلی به صورت مستقیم و یا وارد نمودن کد مرتبط با آن قسمت با یک داخلی ارتباط برقرار می کند.
حال اگر قصد داشته باشیم دسترسی مشتریان به یکی از داخلی های سانترال ۸۲۴ را محدود نماییم می توانیم در قسمت ۱-۷ نرم افزار تیک مربوط به آن داخلی را غیر فعال نماییم.
این کار از طریق تلفن ۷۷۳۰ با کد ۵۱۶ قابل برنامه ریزی می باشد تا داخلی های مختلف از این قابلیت استفاده نمایند.
بیشترین کاربرد این قسمت برای داخلی مدیریت می باشد که آن را محدود می کنیم تا هیچ مشتری حتی با دانستن شماره ی داخلی مدیریت نتواند در هنگام پخش شدن پیغام دیزا با آن تماس بگیرد.
برای درک بهتر این قابلیت در تلفن گویا چند مرحله ای بهتر است به تصویر و مثال زیر توجه نمایید.
در این حالت اگر یک مشتری شماره ی داخلی مدیریت یعنی ۱۱۰ را در هنگام پخش شدن پیغام دیزا وارد نماید، تماس به طور کلی قطع می شود.
بهترین و با کیفیت ترین درزمینه سانترال