سوئیچ شبکه ایرانی، امروز در این مقاله قصد داریم به معرفی چند سوئیچ شبکه ایرانی بپردازیم. نیاز به سوئیچ شبکه برای برقراری ارتباط بین دستگاه ها و سیستم تمامی مجموعه ها، جدای از بحث در مورد نوع مرکز و سیستمی که تصمیم به نصب و راه اندازی دارند، برای کاربران الزامی و ضروری است. امروزه با توجه به اینکه تمامی سیستم ها و مجتمع ها نیاز به شبکه سازی و یکپارچه سازی دارند، نیاز به سوئیچ شبکه امری اجباری و ضروری است زیرا بدون استفاده از سوئیچ شبکه ارتباط بین سیستم ها برقرار نمی شود و وجود ندارد. و همچنین هدایت کننده در مجتمع هیچ راهی برای تبادل آسان اطلاعات بین دستگاه ها وجود نخواهد داشت. سوئیچ شبکه یکی از مهمترین اجزای تجهیزات شبکه است.
سوئیچ شبکه ایرانی
سوئیچ شبکه ایرانی، سویچ شبکه که یکی از بهترین سوئیچ های جریان است، با اتصال دستگاه های موجود در شبکه، بسته های داده را از یک سیستم به سیستم های دیگر ارسال می کند و یک اتصال بدون درز برقرار می کند. از نظر سخت افزاری، سوئیچ شبکه قطعه بسیار کوچکی از سخت افزار است که ارتباط برقرار شده ما را بین دستگاه های مختلف و دستگاه های ارتباطی در یک LAN (شبکه محلی) متمرکز می کند. سوئیچ شبکه ایرانی که ارتباط بین دستگاههای مختلف متصل به یک شبکه محلی (LAN) را برقرار میکند، سالها پیش در شبکههای خانگی رایج بود و این روترهای خانگی مدرن، سوئیچهای اترنت را به عنوان یکی از عملکردهای اصلی خود در واحد دارند.
سوییچ شبکه با عملکرد بالا، هنوز به طور گسترده در شبکه های شرکتی و مراکز داده استفاده می شوند و گاهی اوقات به عنوان هاب سوئیچینگ، هاب پل یا پل مک توصیه می شوند. سوئیچ شبکه قطعه بسیار کوچکی از سخت افزار است که اتصالات برقرار شده ما را بین دستگاه های مختلف و دستگاه های ارتباطی در یک LAN (شبکه محلی) متمرکز می کند. روش کار سوئیچ شبکه که در مجتمع به عنوان وسیله ای برای برقراری ارتباط بین تمامی دستگاه ها استفاده می شود، استفاده از آدرس IP دستگاه ها می باشد. به این ترتیب مدیریت مجموعه با استفاده از سیستم آن، آدرس IP تمامی سیستم های مجموعه که همگی در یک شبکه هستند به دست آورده و با برنامه ریزی های معین، تمامی دستگاه ها را به یک سوئیچ متصل میکنند و از این رو که هر دستگاه، یک آدرس آی پی مشخصی دارد، برای دو دستگاه متفاوت، امکان برقراری ارتباط با یک آدرس آی پی نیز نمیباشد.
علاوه بر بحث آدرس IP که در تشخیص و برنامه نویسی سیستم ها توسط سوئیچ شبکه ایرانی مهم است، تمامی دستگاه های رابط شبکه دارای یک آدرس فیزیکی به نام آدرس MAC هستند که یک شماره سخت افزاری در کارت رابط شبکه می باشد. در کارخانه حک شده است. تفاوت اصلی مک آدرس و آدرس IP در این است که مک آدرس یک آدرس فیزیکی است که از قبل روی کارت رابط شبکه مشخص شده است، اما آدرس IP یک آدرس مجازی است که در لایه نرم افزار شبکه تعیین می شود و ما از آدرس MAC استفاده می کنیم. برای هر دستگاه می توانیم سوئیچ را به دستگاه وصل کرده و بررسی کنیم.
انواع سوئیچ شبکه ایرانی
سوئیچ شبکه ایرانی، امروزه انواع سوئیچ شبکه ایرانی با برندهای مختلف موجود در بازار دارای قابلیت های متفاوتی می باشد. سوئیچ های شبکه با سرعت های مختلف 10/100، 1000/100 و 10000 گیگابایتی ساخته شده است که کاربران باید با توجه به سرعت مورد نظر مجموعه خود آن ها را انتخاب کنند. به عنوان مثال، کاربرانی که به سرعت بیشتری در مجموعه نیاز دارند، فقط باید از پشتیبانی گیگ یا سوئیچ های 10/100/1000 استفاده کنند.
یکی از مهم ترین عواملی که در انتخاب کلیدها به چشم می خورد قابلیت PoE آنهاست که وظیفه اصلی این قابلیت برق رسانی به تمامی سیستم ها می باشد و بر قیمت کلیدها نیز تاثیرگذار است. این سوئیچ های PoE از فناوری Power over Ethernet استفاده می کنند و با استفاده از قابلیت تامین برق کل شبکه، کاربران نیازی به استفاده از آداپتور ندارند که برای کاربران بسیار خوشایند است و اکثر افراد سوئیچ های PoE را خریداری می کنند. آنها مشتاق هستند زیرا باعث می شود کاربران هنگام جابجایی و مرتب سازی مجموعه راحت باشند.
انواع سوئیچ شبکه ایرانی در دو نوع مدیریتی و غیر مدیریتی موجود می باشد. انواع سوئیچ های شبکه می توانند تقریباً از انواع دستگاه ها و دستگاه های ارتباطی پشتیبانی کنند. بنابراین آنها می توانند چهار یا هشت اتصال برای دستگاه های اترنت فراهم کنند. با این حال سوئیچ های مورد استفاده در شرکت ها می توانند 32 تا 128 اتصال را پشتیبانی کنند. سوئیچ های رایج شبکه، مانند سوئیچ ها در روترهای کاربران خانگی، به پیکربندی خاصی به جز اتصال به منبع تغذیه نیاز ندارند. در رابطه با بحث انواع سوئیچ شبکه، سوئیچ های مدیریتی که سوئیچ های گران قیمت تری هستند که استفادۀ شرکتی دارند و می توانند قابلیت های به مراتب سطح بالاتری به کاربران ارائه کنند و همچنین از قابلیت کنترل و مدیریت گسترده ای برخوردارند.
از قابلیت های سوئیچ های شبکه مدیریتی می توان به مانیتورینگ SNMP، تجمع لینک و QoS و همچنین این سوئیچ های مدیریتی که بر اساس قابلیت کنترل و از طریق رابط های سبک خط فرمان در بین کاربران با مجموعه های بزرگ محبوبیت دارند، اشاره کرد. که به سبک یونیکس ساخته شده است. در این میان سوئیچ شبکه مدیریت نشده نیز در بین کاربران با شبکه های کوچک محبوب است، در این میان سوئیچ هایی وجود دارد که نیازی به پیکربندی ندارند و پس از اتصال و روشن شدن شروع به کار می کنند و با هزینه کمتر در شبکه های کوچک یا در گروه های کاری موقت متصل به شبکه های بزرگتر استفاده می شود.
بهترین سوئیچ شبکه ایرانی
سوئیچ شبکه ایرانی، در خصوص معرفی بهترین سوئیچ ایرانی در بین سوئیچ های موجو در بازار می توان به برند KDT اشاره کرد. سوئیچ شبکه KDT ایرانی سوئیچ شبکه poe و دارای بهترین و جدیدترین تکنولوژی طراحی و ساخت می باشد و در طراحی آن از پردازنده های Realtek تایوان با چیپست های Marvell برای پورت های SFP استفاده شده است. پورت های فیزیکی شبکه در این سوئیچ ها با یک لایه 50 میکرونی از طلا پوشانده شده و در برابر رطوبت و سولفاته شدن بسیار مقاوم هستند. این سوئیچ ها روی خود و همراه با ترانسفورماتور LED های نمایشگر نیز دارند. ایزوله پورت توسط برند Trxcom ارائه شده است كه عموما به جز سوييچ هاي رده بالاي دنيا، در محصولات ساير كمپاني ها از اين قطعات استفاده نمي گردد و عملا اين قطعات اختلاف بسيار زيادي در بهاي تمام شده اين محصول ايجاد مي كند.
سوئیچ شبکه KDT ایرانی با فریم آلومینیومی 3 میلی متری دارای سیستم حفاظتی در برابر گرمای بیش از حد، اتصال کوتاه و افزایش ناگهانی ولتاژ، با استفاده از تکنولوژی Forward تغذیه می شوند که دارای بالاترین کیفیت ممکن بوده و با کمترین دمای تولید 45 درجه سانتیگراد کار می کند. و با اتصال کامل به بدنه دستگاه با خمیر سیلیکون گرمای تولید شده را به صورت مستمر از بدنه تخلیه می کنند در حالی که سایر سوئیچ ها معمولا از ماژول های قدرت فریم لس استفاده می کنند که در پخش گرما موفق نیستند و نمی توانند گرما را دفع کنند.
بدنه باید به خوبی جریان داشته باشد و به دلیل تخلیه گرما به مرور زمان خازن های آسیب پذیرتری خواهند داشت و زودتر نیاز به سرویس خواهند داشت، همچنين اين منبع تغذيه در برابر دو فاز شدن داراي لايه محافظ منحدم شونده است كه به سرعت قابليت تعويض محافظ و كاربرد مجدد را براي مصرف كننده دارد. سوئیچ شبکه ایرانی با لایه طلایی 35 میکرون به دلیل جذب عالی خمیر قلع در هنگام مونتاژ و عدم لحیم کاری سرد در برد می توانند در برابر سولفاته شدن در مکان های مرطوب کاملاً مقاوم بوده و در آینده کاملاً قابل تعمیر باشند در حالی که این تخته از پایین بخشی از چیپست همچنین برای انتقال حرارت توسط پدهای سیلیکونی به بدنه کیس متصل می شود.
خمیر قلع مورد استفاده در خطوط مونتاژ SMD تمام اتوماتیک سامسونگ KDT برای این مدل از 3% نقره در فرمول خود استفاده می کند که علاوه بر شدت انتشار فرکانس بالا، می تواند کیفیت قلع را در بدترین شرایط کاری ثابت نگه دارد. این مشخصه مختص محصولات KDT است، زیرا به طور کلی استفاده از این نوع قلع به غیر از مصارف نظامی و پزشکی توجیه اقتصادی ندارد. پس تا اینجا توضیح دادیم که مشکل گرما و انتقال آن دغدغه اصلی طراحان این شرکت بوده و دلیل اصلی دوام و طول عمر سوئیچ های شبکه KDT و پایداری انتقال داده در آنها می باشد.